Cryptocurrency Trading UK: Ultimate UK Guide til Crypto Trading

Contents

Cryptocurrency Trading – Sådan begynder du at handle Crypto i Storbritannien

Vil du lære at handle kryptokurver i Storbritannien, men ved ikke, hvor du skal starte? Denne ultimative britiske guide lærer dig alt hvad du behøver at vide om kryptohandel og gennemgår den bedste kryptomægler i Storbritannien.

I 2020 overstiger de daglige handelsvolumener på kryptokurrencymarkedet ofte £ 70 mia. De mest populære omsættelige kryptoaktiver er Ethereum, Litecoin, Krusning og selvfølgelig – Bitcoin.

Der er en række forskellige måder, hvorpå du er i stand til at handle kryptovalutaer. Cryptoaktiver kan handles mod hinanden – men handles normalt mod fiat-valuta som den amerikanske dollar. Vi forklarer alt om handel med kryptokurrency i Storbritannien. Vi dækker handelsmuligheder detaljeret i hele denne vejledning.

For det første vil vi videregive de vigtigste oplysninger, du har brug for, for at hjælpe dig på din vej med din handel med kryptovalutaer. Dette inkluderer, hvad kryptokurrencyhandel faktisk er, og hvordan det fungerer i Storbritannien. Vi vil også kaste lys over handelsordretyper, tip, strategier og hvordan du kan komme i gang med en britisk kryptokurrencyhandelskonto i dag.

Indhold

1. Hvad er kryptovalutaer??

2. Hvad er Cryptocurrency Trading UK?

3. Hvad betyder kryptovalutahandel i Storbritannien?

4. Er det muligt at tjene penge ved handel med kryptovaluta i Storbritannien?

5. Hvilke kryptovalutaer kan jeg handle i Storbritannien?

6. Fordele ved den britiske Cryptocurrency Trading Scene

7. Ulemper ved den britiske Cryptocurrency Trading Scene

8. Cryptocurrency Trading UK: Strategier

9. Handel med kryptovaluta i Storbritannien: Potentielle gebyrer, der kan forventes

10. Kryptovalutahandel: Handelsværktøjer og software

11. Cryptocurrency Trading UK: Trading Signal Service

12. Top tip til handel med kryptovalutaer

13. Sådan starter du Cryptocurrency Trading UK – Vejledning

14. Konklusion

15. Ofte stillede spørgsmål

Hvad er kryptovalutaer?

Bare hvis du ikke er helt klar over, hvad kryptokurver er – den enkle forklaring er, at de er digitale valutaer. Den mest kendte valuta af denne art er utvivlsomt Bitcoin. På tidspunktet for oprettelsen i 2009 var det verdens første kryptokurrency, der prydede sin tilstedeværelse.

Kryptoprissporingswebsted CoinMarketCap rapporterede for nylig, at der nu findes 6.955 kryptokurver. For 11 år siden kunne ingen have forudsagt, at digitale valutaer ville blive så vildt populære at handle.

I modsætning til de sedler og håndgribelige mønter, vi har brugt til at betale for ting hele vores liv – kryptovalutaer oprettes ikke eller udskrives af en regeringsmyndighed.

Ligesom virtuelle tokens er du i stand til at handle, overføre og investere i kryptomønter uden at skulle bruge et kreditkortselskab eller en virksomhedsbank. Hvis du er indehaver af kryptokurrencymønter, er chancerne for, at du bruger en virtuel crypto-tegnebog, der kommer med sin egen private nøgle.

Nu hvor der ikke er tvivl om, at du har forståelse for, hvad kryptokurver er, vil vi dykke lige ind i, hvordan du kan handle dem.

Hvad er Cryptocurrency Trading UK?

Hvis du handler kryptokurrency, forsøger du korrekt at forudsige de fremtidige prisændringer på det relevante marked. Som ved handel med næsten ethvert aktiv køber og sælger du kryptokurver med håb om at få overskud. Enkelt sagt er målet at sælge aktivet for flere penge, end du købte det for.

Lad os give dig et eksempel på, hvordan det kan se ud:

 • Du er interesseret i handelsparret ETH / USD
 • Dette betyder, at du handler prisen på Ethereum mod den amerikanske dollar
 • Du placerer en købsordre på £ 350 på parret til en pris på $ 450
 • Et par timer senere lukker du positionen til $ 480
 • Dette repræsenterer en stigning på 6,6% – så en andel på 350 £ gjorde dig til 23,10 £

På den anden side vil nogle britiske cryptocurrency-handelsplatforme give dig mulighed for at gå kort. Dette betyder i det væsentlige, at du er i stand til at få gevinster, uanset om værdien af ​​kryptoparet falder eller stiger – så længe du korrekt spekulerer i begge retninger, selvfølgelig.

Vi kommer til at dække kryptovalutahandelsordrer mere detaljeret længere nede på denne side. Handel med kryptovaluta er meget sammenlignelig med forex-handel, i den forstand at markederne er bygget på valutapar – specifikt to valutaer, der konkurrerer med hinanden.

Valutakursen for et kryptokurrencypar kan svinge sekund for sekund. Som sådan er dit job som en britisk kryptohandler at antage korrekt, om du tror, ​​at satsen vil stige eller falde Takket være moderne teknologi og tilgængeligheden af ​​internettet – især i det sidste årti eller deromkring – har handel aldrig været lettere for din gennemsnitlige Joe Bloggs.

Hvad betyder kryptovalutahandel i Storbritannien?

For at få succes med handel med kryptoaktiver skal du først have en klar forståelse af, hvordan markedet fungerer.

Selvom der er masser af variation for dig at vælge imellem, anbefaler vi, at du læser vores guide for at sikre, at du forstår ind og ud af kryptokurrencyhandel – for at få dig ud på den rigtige handelsfod.

Når alt kommer til alt, at uddanne dig selv om funktionen af ​​et aktiv, du vil handle, giver dig en meget bedre chance for at nå dine langsigtede handelsmål.

Langt størstedelen af ​​kryptokurrency-par, der handles, inkluderer den amerikanske dollar. Dette er ikke et problem som britisk erhvervsdrivende, da du nemt kan indbetale penge i GBP med dit daglige debet- / kreditkort eller endda en e-tegnebog som Paypal. FCA-mægler eToro er for eksempel en god mulighed i denne henseende.

Som vi har sagt, skal du prøve at forudsige, om prisen vil gå op eller ned for at opnå gevinster.

Lad os se på, hvad kryptokurrencyhandel i Storbritannien indebærer, samt nogle af de finere detaljer såsom parkategorier.

Omsættelige kryptopar

Britiske kryptovaluta-handelsplatforme har tendens til at opdele par i 2 forskellige kategorier. Dette skaber en universel måde at skelne mellem deres kvaliteter.

Vi skal starte med Crypto to Cross Pairs.

Kryds-par kryptovaluta

Krydspar består af to konkurrerende virtuelle valutaer – for eksempel, BTC / ETH (Bitcoin / Ethereum). Her er Bitcoin basisvalutaen, og Ethereum er citatvalutaen.

I vores eksempel er dette det krydspar, du har valgt at handle – og sådan ser denne handel ud:

 • Crypto cross pair BTC / ETH er citeret til 32.50
 • I dette eksempel for hver Bitcoin får du 32,50 værdi af Ethereum
 • Du skal spekulere i, om denne pris vil stige eller falde

Hvis du især er ny med at handle med kryptokurver, kan du ærligt talt finde krypto-krydspar lidt for kompliceret. Nogle nybegynderhandlere finder det vanskeligt at beregne tab og gevinster, hovedsageligt på grund af fraværet af en velkendt valuta (såsom det britiske pund eller den amerikanske dollar).

Som vi nævnte kaldes ‘rigtige’ penge også ‘fiat’. Med det i tankerne vil vi løbe gennem kryptokurrency til fiat-par, og hvordan denne handel fungerer.

Par til Fiat-til-kryptovaluta

Som du måske har gættet, inkluderer et fiat-til-kryptokurverpar altid en fiat-valuta (tænk for eksempel USD eller GBP) – og selvfølgelig en kryptovaluta, såsom Ethereum.

På samme måde er aktiver som olie og guld normalt citeret i amerikanske dollars – fiat-til-kryptopar er ofte også denomineret i USD. En rigtig populær måde at handle disse par på er via CFD’er (Contract For Difference).

Generelt set kan investorer ved at bruge CFD’er få adgang til stramme spreads og i de fleste tilfælde kommissionfri handel. Du har også adgang til gearing på op til 1: 2 – som vi dækker senere.

Lad os give dig et eksempel på, hvordan fiat-til-kryptopar fungerer:

 • Lad os antage, at du er interesseret i at handle Ethereum mod den amerikanske dollar
 • Dette par er illustreret som ETH / USD
 • Din britiske online-mægler citerer en parpris på $ 300
 • Du tror, ​​at parret er undervurderet
 • Med det i tankerne placerer du en købsordre til en værdi af £ 1.000
 • Et par dage senere vurderes ETH / USD til $ 350
 • Her er prisen på parret steget med 14,28%
 • Din forudsigelse var korrekt, så du opretter en “sælge” ordre
 • Din fortjeneste på 14,28% plus din oprindelige indsats på £ 1.000 svarer nu til £ 1.142,50
 • Du opnåede et overskud på £ 142,50 fra denne handel

Vi brugte Ethereum mod den amerikanske dollar i vores scenario, men der er masser af andre fiat-valutaer og kryptokurver at vælge imellem.

Bare nogle eksempler på denne type par er som følger:

 • ETH / GBP (Ethereum / britisk pund)
 • BTC / JPY (Bitcoin / japansk yen)
 • XRP / USD (krusning / US dollar)
 • Og dynger mere

Læs mere: 5 populære kryptovalutaer at købe og sælge i britiske pund

UK Crypto-handelsordrer

For at starte handel med kryptokurver skal du først vælge et par, der skal handles. Som du kan se fra ovenstående eksempler er der masser at vælge imellem.

Når du har valgt dit kryptopar og føler dig klar til at tage springet, skal du fortælle din mægler, hvordan du fortsætter – ved at placere en ordre.

I dette afsnit af vores britiske guide til handel med kryptokurrency gennemgår vi de forskellige ordretyper, som du kan oprette via din valgte handelsplatform.

Køb ordrer og salgsordrer

Vi har sagt, at du bliver nødt til at forudsige, om et kryptopar vil stige eller falde i værdi senere på linjen. Vi har også fortalt dig, at denne pris kan skifte et sekund med det andet. Når alt kommer til alt er en af ​​de primære drivkrævende faktorer i værdien af ​​et aktiv udbud og efterspørgsel.

Køb og salg af ordrer er noget, du vil udføre regelmæssigt, når du handler kryptopar.

Her er et eksempel på, hvordan ‘køb’ og ‘sælge’ ordrer spiller ud fra en ‘salg’ ordre:

 • Lad os sige, at du er interesseret i at handle crypto cross pair BTC / JPY
 • Du forudsiger, at prisen på parret vil falde
 • Med dette i tankerne placerer du en ordre om at ‘sælge’
 • Lad os forestille os på den anden side, at du tror det modsatte
 • Det betyder, at du har mistanke om, at værdien af ​​BTC / JPY vil stige
 • I dette scenarie placerer du en “køb” -ordre

Begræns ordrer og markedsordrer

Ud over at købe og sælge ordrer er der andre ordrer, der kan forbedre dine handelsstrategier.

Lad os forklare forskellen mellem markedsordrer og grænseordrer, og hvornår du muligvis bruger dem, når du handler kryptokurrency i Storbritannien.

 • Lad os sige, at det kryptopar, du vil handle, er prissat til £ 235
 • Du ønsker at deltage i en handel til en bestemt pris – siger £ 220
 • Dette er, når du skal placere en ‘grænse’ ordre
 • Når din målpris på £ 220 er nået, udfører din mægler din ordre til den pris

I tilfælde af en ‘markedsordre’

 • Skulle du ønske, at din ordre gennemføres til den løbende markedspris
 • Du afgiver en ‘markedsordre
 • Din mægler udfører din ordre til den næste tilgængelige pris

I tilfælde af begrænsede ordrer på grund af den prisspecifikke karakter af handlen er disse ordrer bedre egnet til kortsigtede handelsstrategier. Hovedsageligt på grund af det faktum, at du i det væsentlige opretter en meget specifik indgangsstrategi og kommer ud af planen. Det er vigtigt at huske, at ordren forbliver, som den er, indtil din målpris er nået.

Stop-loss ordrer og tag fortjeneste ordrer

Stop-loss og take-profit ordrer betragtes som noget af en risikostyringsstrategi blandt det britiske kryptokurrencyhandelssamfund. Selvom det ikke er obligatorisk, er disse ordrer ekstremt nyttige i din situation for at begrænse dine tab og låse dine gevinster fast.

Med det i tankerne vil vi give dig et par eksempler for at rydde tågen på, hvad de er – såvel som hvornår de kan bruges.

Lad os starte med stop-loss ordrer, se et eksempel nedenfor:

 • Lad os forestille os, at du handler ETH / GBP
 • Du afgiver en købsordre på £ 2.000
 • Det maksimale beløb, du er villig til at tabe, er 10% af din investering
 • Du beslutter at placere en stop-loss-ordre på £ 1.800
 • Værdien af ​​ETH / GBP falder til £ 800
 • Fordi du placerede en stop-loss-ordre – lukker din mægler din handel til den pris

At gå videre til ordrer med overskud er dette en god ordre til automatisk at låse dine handelsoverskud i. Nedenfor finder du et praktisk eksempel på, hvordan og hvornår en take-profit ordre vil blive brugt:

 • Lad os antage, at du handler ETH / GBP
 • Købsordren ETH / GBP er £ 1.500
 • Dit mål med denne handel er at tjene 15% i gevinster
 • Med dine overskudsmål i tankerne placerer du en take-profit ordre på £ 1.725
 • Hvis værdien af ​​ETH / GBP når £ 1.725 – lukker din mægler straks positionen

Som vi har sagt giver brugen af ​​disse ordrer dine handelsbestræbelser en meget tiltrængt skadesbegrænsning og muligheden for at gå væk fra en fortjenesteposition, når du ikke er din enhed.

Ikke kun det, men det eliminerer behovet for dig at lukke dine handler manuelt, da ordren udføres af din mægler på et punkt, der er angivet af dig. Dette giver dig større kontrol over din egen risikostyring.

Er det muligt at tjene penge ved handel med kryptovaluta i Storbritannien?

handel med kryptokurrency i Storbritannien

Ja, det er muligt at tjene penge, når du bruger et britisk kryptovaluta-handelssted. Der er dog ingen garantier. Alle handler har en vis risiko.

Når det er sagt, er der nogle nyttige strategier, du kan udnytte for at give dig den bedste chance for succes.

Lad os se på, hvordan du potentielt kan gøre gevinster ‘lange’ og ‘korte’, når du handler kryptokurrency online.

Eksempel 1: Går længe på ETH / USD, baseret på parrets værdi, der stiger

 • ETH / USD er citeret til $ 400
 • Du beslutter dig for at placere en købsordre på £ 500
 • Et par timer senere er ETH / USD noteret til $ 420
 • Den nye pris illustrerer en stigning på 5%
 • Med dette i tankerne placerer du en ordre til at sælge
 • Dine £ 500 er steget til £ 527,75 – hvilket viser et overskud på £ 27,75

Eksempel 2: Går kort efter BTC / USD, baseret på parets værdi, der falder

 • Lad os sige, at mandag BTC / USD værdiansættes til $ 15.000
 • Du beslutter dig for at placere en salgsordre på £ 500
 • Inden torsdag vurderes BTC / USD til $ 12.000
 • Dette prisskift viser, at parret er faldet med 20%
 • Fordi du gik kort på BTC / USD – forudsagde du korrekt
 • Du placerer nu en købsordre for at lukke handlen.
 • Du forvandlede din oprindelige indsats på 500 £ til 600 £ – hvilket betyder, at du har opnået 100 £ gevinst (20%).

Det er bydende nødvendigt, at du husker, at hvis du kan blive udsat for finansieringsgebyrer natten over for at holde din kryptokurrencyhandel åben i mere end en dag. Vi vil diskutere gebyrer senere. Dette skyldes, at størstedelen af ​​cryptocurrency CFD-handelsplatforme i Storbritannien opkræver et lille dagligt gebyr – så tjek altid dette inden du tilmelder dig.

Hvilke kryptovalutaer kan jeg handle i Storbritannien?

Som vi berørte tidligere, er Bitcoin den mest kendte af alle kryptomønter. Ikke kun det, men det er den mest handlede globalt. Når det kommer til parret BTC / USD – giver det mest handelsvolumen, likviditet og de strengeste spreads.

Ligesom i tilfælde af forex har kryptokurver også et bredt omfang af markedsinteresse og værdi. Et godt sted at finde den opdaterede værdi af kryptomønter er at gå over til CoinMarketCap eller en handelsplatform som eToro.

Da der er næsten 7.000 handlende kryptokurver, kunne vi umuligt liste hver eneste. Vi har dog anført en masse nedenfor til din overvejelse.

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Fantastisk
 • Binance mønt
 • ZCash
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum Classic
 • Krusning
 • IOTA
 • Litecoin
 • EOS
 • Cardano
 • NEO
 • Dash
 • Tron

Alle ovenstående kryptokurver er tilgængelige hos den britiske mægler eToro – og kan handles kommissionsfri. Selvom de alle er prissat mod den amerikanske dollar – tilbyder eToro også flere par-tilbud i GBP, EUR, AUS og JPY.

Fordele ved den britiske Cryptocurrency Trading Scene

Der er masser af omsættelige aktiver tilgængelige i onlinehandelsområdet. I disse dage kan du handle med råvarer som olie og sukker, forex, aktier og indeks ved et tryk på en knap

Med det i tankerne, lad os kaste lys over de vigtigste fordele ved handel med digitale valutapar i især Storbritannien.

✅ Anvendelse af gearing – forstærkning af fortjeneste

Når du handler kryptokurver via CFD’er, vil du blive tilbudt brugen af ​​gearing. For de uvidende giver gearing dig mulighed for at handle med mere end du har i øjeblikket – kalde det et lån fra din mægler.

Gearing illustreres som et forhold. For eksempel i Storbritannien kan handlende få adgang til så meget som 1: 2, når de handler kryptovalutaer.

Lad os give dig et eksempel:

 • Du har £ 1.000 på din mæglerkonto, som du vil bruge til at handle med ETH / USD
 • Din mægler tilbyder dig gearing på 1: 2
 • Du kan nu handle ETH / USD med £ 2.000

Skulle du have et stærkt ønske om at handle med lidt mere gearing end det, vil nogle offshore handelsplatforme tilbyde så meget som 1: 100 – nogle gange mere. Som du uden tvivl kan se fra vores eksempel ovenfor, ville dette gøre din indsats på £ 1.000 til en indsats på £ 100.000.

Men vi ville stærkt fraråde brug af en offshore, ureguleret kryptokurrencymægler. I stedet foretrækker vi fuldt licenserede, FSCS-partnerede og FCA-regulerede platforme som eToro.

Det er meget vigtigt at bemærke, at mens tilføjelse af gearing kan øge dit overskud i høj grad – kan det også virke imod dig og formere dine tab.

✅ Handel 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen

Alle aktiver har åbningstider på markedet. For eksempel vil nogle børser kun være åbne i løbet af ugen mellem 8 og 17.

Hvis du handlede på det pågældende marked og ønskede at ‘udbetale’, ville du sandsynligvis skulle vente til den følgende mandag, når markederne åbner igen. Dette skyldes, at langt de fleste britiske handelsplatforme ikke tillader kunder at handle med aktier over en weekend.

Markederne for kryptokurrency er dog åbne for handel 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Hvis du kan lide ideen om at være i stand til at handle når som helst stemningen tager dig – så vil kryptohandel give dig mulighed for at gøre det.

Klar til at dykke ned i kryptomarkedet?

✅ Valg af langsigtet eller kortvarig handel

Når det kommer til handel, er det for hver deres egen – hvilket betyder, da folk er forskellige, så er forhandlere også. Nogle mennesker foretrækker at investere på lang sigt, mens andre foretrækker at være ind og ud og handle på kort sigt.

Vi har hidtil fokuseret mere på kortsigtede handelsstrategier i denne vejledning, men det er også fuldt muligt at investere i kryptokurver på lang sigt.

Det er her, “køb og hold” -strategien spiller ind. I en nøddeskal giver dette dig mulighed for at holde fast i dine kryptomynter i flere måneder ad gangen eller endda år. Hvis dette er noget, du måske er interesseret i, skal du helt omgå de førnævnte CFD’er.

Årsagen til at undgå CFD’er, når du bruger en langsigtet handelsstrategi, er at lade positioner være åbne i lange perioder ad gangen. Denne type handel indbyder til daglige finansieringsgebyrer om natten, som tilføjes.

Endnu engang, eToro er en god mulighed, hvis du vil investere i kryptokurver som Bitcoin og holde mønterne i flere måneder eller år. Dette skyldes – og med forbehold for, at du ikke går kort eller anvender gearing, giver eToro dig mulighed for at køb Bitcoin kommissionsfri og uden finansieringsgebyrer natten over.

✅ Køb og sælg – Profit uanset måde

Hvis du nogensinde har handlet aktier før, ved du, at du køber aktier, fordi du mener, at værdien af ​​aktierne vil stige.

Hvis du spekulerer korrekt, fantastisk – du tjener overskud. Men når du investerer i traditionelle aktier, er du ikke i stand til at opnå gevinster, når markederne går den anden vej.

Når det kommer til handel med kryptokurrency i Storbritannien – kan du drage fordel af den ene eller den anden måde ved at vælge at gå lang eller kort. Selvfølgelig skal du forudsige markedsretningen korrekt.

Som vi berørte tidligere, hvis du tror, ​​at værdien af ​​et kryptopar vil falde – kan du simpelthen afgive en salgsordre. Du har bare ikke den mulighed, når du investerer i aktier.

Ulemper ved den britiske Cryptocurrency Trading Scene

Nu hvor vi har gennemgået fordelene ved handel med kryptokurrency i Storbritannien, er det kun rimeligt, at vi også afslører ulemperne.

❌ Handel med uregulerede valutakurser

Hvis du er ny med ideen om handel med kryptokurrency, er chancerne for, at ordet ‘ureguleret’ ringer alarmklokker. Dette er forståeligt, men faktum er, at kryptovalutahandel ikke kan ‘reguleres’ i Storbritannien – i det mindste ikke på samme måde som traditionelle markeder. Mens det britiske regime har antydet at udvikle cryptocurrency-specifikke love og regler, er det stadig at se, hvornår dette vil være tilfældet.

Manglen på regulering i dette rum skyldes hovedsageligt, at det ikke er en fiat-valuta. Som vi forklarede mere detaljeret tidligere – kryptokurver er ikke lovligt betalingsmiddel, som er blevet cirkuleret af en monetær myndighed. Dette betyder, at værdien af ​​kryptoaktiver bestemmes af udbud og efterspørgsel på det bestemte marked.

På den anden side kan du lide lyden af ​​et ureguleret marked, når alt kommer til alt foretrækker nogle handlende at flyve under radaren.

For eksempel er der investorer, der hellere ikke overleverer ID eller gerne vil have adgang til superhøj gearing. Nogle handlende ser på offshore-mæglerplatforme, ikke bundet af de strenge grænser for britisk regulering.

Hvis du som os ser regulering som noget af et sikkerhedsnet, anbefaler vi stærkt kun at tilmelde dig FCA-godkendte CFD-mæglere. Dette betyder, at dine penge er beskyttet op til et beløb på £ 85.000 via FSCS – hvis platformen kollapser.

Ikke kun det, men den pågældende crypto CFD-handelsplatform vil have hoppet gennem bøjler for at få en licens.

❌ Potentielt ultrahøj flygtighed

Handel med kryptovaluta kan være meget ustabil, især når det kommer til par, der anses for at være mindre likvide. Digitale valutaer kan svinge med over 10% på en enkelt handelsdag.

Det er her, det tidligere nævnte udvalg af ordrer kan være meget nyttigt. For eksempel – stop tab og tag fortjeneste ordrer vil blødgøre dine tab, hvilket betyder at du kan låse eventuelle gevinster – uden at skulle udføre ordren manuelt på et højdepunktstidspunkt.

På bagsiden ønsker erfarne kryptovalutahandlere faktisk volatilitet, da dette giver rigelige muligheder for at opnå større gevinster!

Cryptocurrency Trading UK: Strategier

strategier til handel med kryptokurrency i Storbritannien

Nu skal du være fuldt bevæbnet med alle de oplysninger, du har brug for – med hensyn til hvordan kryptokurrencyhandel i Storbritannien fungerer.

Men det er ikke alt, bag enhver god kryptovalutahandler er der en god strategi – eller flere. Nedenfor har vi detaljeret nogle af de mest nyttige og populære strategier, der anvendes af kryptohandlere i dag.

Brug af markedskorrektioner

Markedskorrektioner bruges på alle markeder og kan vare alt fra dage, uger eller endda et par måneder ad gangen. Grundlæggende er det, når en tendens (går i begge retninger) ‘standses’ midlertidigt.

For at give dig et eksempel:

 • Lad os sige, at BTC / ETH har oplevet en opadgående tendens i de sidste par uger – med gevinster på 30%,
 • Denne opadgående sving kunne umuligt fortsætte med den hastighed på ubestemt tid
 • Når alt kommer til alt vil store investorer på et tidspunkt indløse deres gevinster
 • Når de gør det, flytter prisen på BTC / ETH midlertidigt i den anden retning

Årsagen til, at BTC / ETH gik i den modsatte retning, er, at antallet af sælgere opvejer antallet af købere. Igen har udbud og efterspørgsel en direkte indvirkning på værdien af ​​ethvert kryptokurrency-par.

Den førnævnte markeringskorrektion er ikke en indikation af nedgangen i den opadgående tendens på dette par. Faktisk indikerer det simpelthen en kort afbrydelse. Derfor kan du beslutte at placere en ‘købsordre’, når markedskorrigeringen på BTC / ETH foretages. Denne handling giver dig mulighed for at deltage i den stigende tendens til en lavere pris.

Gyngehandelsstrategi

Mange kryptovalutahandlere i Storbritannien bruger swinghandel. Det er fantastisk til nye handlende såvel som folk, der bare foretrækker at handle på kort sigt.

Ideen med swinghandel er at købe og sælge kryptopar, når og når du ser nye tendenser. Kryptovalutatendenser kan vare alt fra timer til uger. Tværtimod dagsstrategier vil du være i stand til at holde en handel åben i flere dage eller endda uger ad gangen.

For eksempel kan BTC / USD forblive i en opadgående eller nedadgående tendens i længere tid. Hvis følelsen er, at BTC / USD er bullish – vil du gerne holde din handel åben gennem den opadgående bane.

Hvis markedet afspejler, at BTC / USD-trenden ikke længere er gunstig, ville du sandsynligvis vælge at lukke din BTC / USD-handel og placere en ‘sælge’ ordre. Ved at udføre denne ordre sørger du for, at du som swinghandler fanger markedskorrektionen i tide.

Teknisk analyse

Enhver erfaren britisk forhandler vil fortælle dig, at teknisk analyse og indikatorer er en fantastisk måde at afsløre kryptoparers markedssentiment på.

Dette vil indikere for dig, om du har at gøre med et “bjørnemarked” eller et “tyremarked”. Hvis det ser ud som om dit par er i kategorien ‘overkøbt’, er dette en indikation af, at der er en stærk mulighed for, at en markedskorrektion er nært forestående.

Det kan tage mange år at fuldstændigt beherske tekniske indikatorer. Ved i det mindste at forsøge at få en fast forståelse af de vigtigste værktøjer – vil du finde beslutningsprocessen for handel med kryptokurrency i Storbritannien meget lettere.

Nedenfor finder du en liste over de vigtigste tekniske indikatorer, der er tilgængelige for kryptovalutahandlere. Vi har sammensat en kort forklaring på hver type indikator, men vær opmærksom på, at der er masser mere tilgængelige.

Flydende gennemsnit

Det overordnede mål med et glidende gennemsnit er at filtrere tilfældig prisforskydningsstøj – hvilket igen hjælper med at udjævne prisudviklingen. Du har en meget bedre chance for at forudsige prisretningen for en kryptokurrency-par-tendens ved at studere denne indikator.

Der er 4 forskellige typer glidende gennemsnit:

 • Enkle glidende gennemsnit
 • Lineært vægtet glidende gennemsnit
 • Udjævne glidende gennemsnit
 • Eksponentielle glidende gennemsnit

Bollinger Bands

bollinger-bånd, krypto-handelsstrategier

Selvom der realistisk set ikke er nogen nem måde at vide, hvilken vej et aktivs værdi vil gå – ‘Bollinger-bånd’ kan helt sikkert hjælpe dig med at identificere situationer, hvor du sandsynligvis kan få succes.

 • Denne indikator består af to forskellige linjer.
 • Når de to kommer tæt på hinanden nær et glidende gennemsnit – dette illustrerer lav volatilitet – med høj volatilitet forventet senere.
 • Hvis linierne imidlertid er adskilt fra hinanden – ser du på høj volatilitet – med lav at følge.

Som du kan se gør dette Bollinger bands til et godt værktøj for handlende, når de prøver at forudsige volatiliteten i et kryptokurrency-par.

Du er i stand til at bruge andre indikatorer i forbindelse med Bollinger-bånd, såsom BBTrend og BandWidth – på udkig efter ind- og udgangspunkter ved hjælp af markedsvolatilitet.

Retningsbestemt bevægelsesindeks

Directional Movement Index er en kombination af 3 indikatorer; Minus retningsindikator (-DI), Plus retningsindikator (+ DI) og gennemsnitlig retningsindeks (ADX).

Målet med det retningsbestemte bevægelsesindeks er at identificere tendenser. Forskellen mellem dette og nogle andre indikatorer er, at det ikke overvejer retningen for en tendens. Retningen for en tendens er defineret af ovennævnte + DI og -DI. Det betyder, at både retning og styrke er taget hånd om.

Stokastisk oscillator

Denne indikator sporer kryptokurrencymomentum og sammenligner det digitale aktivs prisinterval, og det lukker prisen over en bestemt tidsramme. Som sådan illustrerer den stokastiske oscillator for handlende, hvad væksten og styrken af ​​en bestemt kryptokurrency er.

Glidende gennemsnitlig konvergensdivergens

macd, kryptokurrencyhandel i Storbritannien

Denne særlige tekniske indikator er god for både nye handlende og erfarne. Årsagen er, at det er simpelt og giver stærke signaler.

Konvergensdivergens i glidende gennemsnit er en anden indikator, der fokuserer på følgende tendenser, hvilket betyder, at det er et nyttigt værktøj til en række forskellige manerer.

Ikke kun vil det give dig en god indikation af en overhængende trendændring, men det kan også vise, om den korte og langsigtede prismoment går i samme retning som hinanden eller ej.

Relativ styrkeindeks (RSI)

Det er svært nok at vide, hvornår man skal starte eller afslutte en handel, men det er disse tekniske indikatorer, der blev oprettet for at hjælpe handlende med at foregribe aktivets markedssentiment.

Relative Strength Index (RSI) er blevet brugt meget af handlende til at analysere de finansielle markeder siden 1970’erne. Dette er en anden indikator for momentum på vores liste – beregning af betydningen af ​​de seneste prisskift. Dette gør det muligt for den tekniske indikator at bestemme oversolgte eller overkøbte kryptokurver (og andre aktiver).

Indikatoren er enormt populær blandt erfarne britiske handlende og er fremragende til at hjælpe dig med at få øje på profitmuligheder.

UK Cryptocurrency Trading: Potentielle gebyrer at forvente

Bortset fra kærlighed og latter er ikke meget i livet gratis. Mæglere skal opkræve gebyrer for at tjene penge, når alt kommer til alt er det en forretning, og de leverer en service.

Med det i tankerne er det vigtigt, at vi løber gennem gebyrer, som du muligvis hæfter for, når du tilmelder dig en online-handelsplatform for kryptokurrency i Storbritannien.

Spreder sig

Når du handler cryptocurrency, er det afgørende, at du forstår, hvad et spread er. For at sætte det i lægmandssprog er spredningen kontrasten mellem købsprisen og salgsprisen på et kryptopar.

Enhver mægler, der tilbyder dig en tjeneste, inkluderer spredning i prisen for at afgive en handelsordre. Spændet vises ofte i procent, så se nedenstående for et eksempel på dette.

 • Lad os sige, at du handler BTC / GBP
 • Købsprisen for dette kryptoaktiv er £ 9.700
 • Salgsprisen er £ 9.850
 • Spændet i dette scenarie er 1,54%

Som du kan se, skal du opnå gevinster på 1,54% for at bryde lige. Eventuelle gevinster over 1,54% kan du tælle som faktisk fortjeneste

Provisionsgebyrer

Nogle handelsplatforme opkræver kommissionsgebyrer for hver handel. Det betyder, at uanset om du køber eller sælger et aktiv, betaler du en procentdel til mægleren. Nogle britiske mæglere opkræver et fast gebyr, mens andre opkræver et variabelt gebyr, der vil blive bestemt af din handelsandel.

Sådan ser det ud under reelle handelsbetingelser:

 • Du spiller £ 500 på BTC / GBP
 • Din mægler opkræver 3% provision på alle handler, så du betaler £ 15 ekstra i gebyrer
 • Senere beslutter du at lukke din BTC / GBP-handel
 • Efter afslutning er din BTC / GBP-handel 800 £ værd
 • Som sådan betaler du de krævede 3%, hvilket svarer til £ 24 (£ 800 + 3%)
 • Dette betyder, at du kun i provision har betalt £ 39 – simpelthen for at åbne og lukke en position.

Når det er sagt, er der nogle gode britiske handelsplatforme, der tilbyder kunder nul procent provision. Som vi har berørt, opkræver den populære FCA-regulerede platform eToro ingen provision for handel.

Gebyrer for inaktivitet

Det er værd at bemærke, at nogle handelsplatforme opkræver inaktivitetsgebyrer – hvilket betyder, at hvis du ikke har brugt din konto i et bestemt tidsrum, vil du blive opkrævet et fast gebyr.

Ingen mæglere er ens i denne henseende. Nogle opkræver muligvis et gebyr, hvis du går en måned uden at deltage i handelsaktiviteter. Andre kan give dig længere tid. For eksempel opkræver eToro $ 10 hver måned – men kun efter et helt års inaktivitet.

Med dette i tankerne bør du altid kontrollere din mæglers vilkår og betingelser.

Finansieringsgebyrer over natten

Vi har nævnt finansieringsgebyrer natten over et par gange. Det afgørende er, at hvis du aktivt handler med kryptokurver via CFD’er, skal du betale et dagligt gebyr.

Lad os give dig et hurtigt eksempel på finansieringsgebyrer natten over, også kaldet swap-gebyrer:

 • Mandag afgiver du en $ 1.000 “short sell” ordre på ETH / USD
 • Du holder din stilling åben indtil søndag morgen.
 • I skrivende stund opkræver mæglere som eToro kunder en konkurrencedygtig $ 0,23 på en hverdag – og $ 0,69 i weekenden
 • Der opkræves et gebyr på $ 1,15 i gebyrer, der dækker mandag til fredag
 • Lørdag vil koste dig $ 0,69 – hvilket betyder at din mandag til søndag handel koster dig $ 1,84

Det er vigtigt at gentage, at hvis du var gået ‘længe’ på ovenstående position uden gearing, ville eToro slet ikke have debiteret dig noget

Depositum og udbetalingsgebyrer

Depositum og udbetalingsgebyrer varierer fra mægler til mægler og kan afhænge af din valgte betalingsmetode.

Du vil komme på tværs af handelsplatforme, der opkræver betaling for hver enkelt indbetaling og / eller udbetaling – mens nogle overhovedet ikke opkræver noget. Kontroller altid den vigtige gebyrtabel, inden du tilmelder dig.

Cryptocurrency Trading UK: Handelsværktøjer og software

Længere op på denne side forklarede vi fordelene ved at bruge teknisk analyse og indikatorer. Nu skal vi køre gennem algoritmisk software og nyttige handelsværktøjer.

Cryptocurrency-software er ude af stand til at tage følelsesmæssige handelsbeslutninger og er i stedet designet til at overholde forudbestemte handelsbetingelser. Denne avancerede software er i stand til at scanne flere globale markeder, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

For dem der foretrækker at handle passivt eller simpelthen ikke har tid til at træffe handelsbeslutninger – er denne software uvurderlig. Ikke kun det, men automatisk handel er også super nyttigt for nybegyndere.

Det kan tage år at blive en succesrig erhvervsdrivende, fra at lære hvordan markederne fungerer, til at lære at bruge teknisk analyse. Derfor er der nu masser af virksomheder, der tilbyder automatiseret kryptohandelssoftware.

Lad os give dig et eksempel på, hvordan brugen af ​​cryptocurrency-software fungerer:

 • Du tilmelder dig og køber softwaren fra det firma, du vælger
 • Følg derefter linket og download softwaren
 • Vælg en online mægler i Storbritannien, som er MetaTrader4 (MT4) kompatibel
 • Download MT4
 • Log ind på din nye MT4-platform ved hjælp af dine mægleroplysninger
 • Dernæst skal du tilføje den førnævnte cryptocurrency-software til MT4
 • Giv endelig tilladelse til, at kryptovaluta-softwaren kan handle for dig

Nu køber og sælger din kryptovaluta-software kryptopar, så du ikke behøver det. Målet er, at du kan opnå gevinster på en passiv måde. Nogle platforme kalder denne software kryptovaluta-handelsrobotter eller EA’er (ekspertrådgivere).

Cryptocurrency Trading UK: Trading Signal Service

Mens nogle handlende kan lide tanken om et fuldstændigt automatiseret handelssystem, foretrækker andre at have lidt mere kontrol. Det er her handelssignaltjenester kommer ind. Den største forskel mellem softwaren og signalerne er, at køb og salg af aktiver ikke sker automatisk.

Hvor den førnævnte software skal købe og sælge kryptoaktiver, mens du sætter fødderne op, sender signaltjenesten dig en realtidsmeddelelse, der informerer dig om potentielt lukrative handler.

Tjenesten scanner dynger af markeder døgnet rundt og skaber signaler ved hjælp af algoritmer.

Nedenfor kan du se nogle af de signaler, du kan forvente at modtage, når du bruger en kryptovaluta-signaltjeneste.

 • Den første ting, du vil se, er det aktiv, signalet henviser til – for eksempel ETH / USD
 • Dernæst vil signalet indikere, om det er en god ide at købe eller sælge
 • En indikation af den begrænsede ordrepris, den anbefaler, du bruger (dvs. $ 9,123)
 • Stop-loss-prisforslag (dvs. $ 9.000)
 • Forslag til prisoverskud (dvs. $ 9.300)

Signalet giver oplysningerne, alt hvad du skal gøre er at placere de respektive ordrer på din valgte britiske kryptovaluta-handelsplatform!

Cryptocurrency Trading UK: Top tip

tip til handel med kryptokurrency i Storbritannien

Du har holdt fast ved os indtil dette tidspunkt i vores britiske kryptovalutahandelsvejledning, så du er opmærksom på, at handel med digitale aktiver ikke er risikofri.

For at give dig den bedst mulige chance for at være i det grønne, når du handler kryptopar, har vi samlet 6 tip, som du overvejer.

Tip et: Lær alle aspekter af kryptovalutahandel

Det er en god idé at gå ind på noget nyt med lidt viden bag dig, især når der er penge involveret.

Med det i tankerne anbefaler vi måske at tage et kursus i kryptokurrencyhandel eller læse en af ​​de hundredvis af bøger, der er fokuseret på dette marked.

Med hensyn til kurser er der masser at tilbyde i online-rummet – hvilket betyder at du kan lære at udføre handelsordrer, styre risiko, læse diagrammer og strategisere – fra dit eget hjem.

Afgørende er, at du også finder et betydeligt bibliotek med ressourcer om handel med kryptokurrency her på vores hjemmeside. Vi tilbyder kurser om alt hvad du behøver at vide for at få din kryptohandelskarriere på højre fod. Uanset om det er kryptovalutahandelstrategier, implementering af teknisk analyse eller hvordan man finder trends – vi har dækket dig!

Tip to: Brug en reguleret mægler

Hvis du nogensinde har googlet ‘kryptovaluta-mægler’, vil du have opdaget, at der er hundreder, der tilbyder deres tjenester til britiske beboere.

Nogle handelsplatforme kan tilbyde dig månen på en pind, men hvis mægleren ikke er reguleret, kan du aldrig rigtig være sikker på, at det er en pålidelig virksomhed. Det er af denne grund, at vi kun anbefaler altid at tilmelde dig en mægler, der har en licens fra et regulerende organ som f.eks. Financial Conduct Authority (FCA).

Ved at vælge en FCA-godkendt mægler forsyner du dig selv med et slags sikkerhedsnet. Med britiske mæglere, der er licenseret af FCA, er dine handelsfonde beskyttet op til en værdi af £ 85.000, og mæglerfirmaet skal adskille dine penge fra de egne.

Tip tre: Få en god forståelse af kortlæsning

Kortlæsning kan være uvurderlig ved handel med kryptokurrency. Som vi har sagt, gør handelsværktøjer beslutningsprocessen meget lettere.

For ikke at glemme, at bruge en simpel “køb og hold” -strategi betyder, at du ikke behøver at fokusere på kortsigtede tendenser, når det kommer til prishandling. På denne måde betyder det, at du kan holde på dine kryptoaktiver i flere måneder eller endda år ad gangen.

Når det er sagt, vil langt størstedelen af ​​erfarne kryptokurrencyhandlere ikke holde deres handel åben i længere tid end en enkelt handelsdag. Selv hvis du beslutter at deltage i en swinghandel, vil du sandsynligvis lukke dine positioner inden for en uge eller to.

Uanset din strategi er det virkelig vigtigt, at du har et overblik over diagrammer og teknisk analyse. Når alt kommer til alt, hvordan vil du ellers få øje på mulige digitale valutatendenser?

Tip fire: Brug kopihandel

handel med kryptokurrency kopi

Copy trading-funktionen, der tilbydes af et par handelsplatforme, er en spilskifter. Funktionen giver dig i det væsentlige mulighed for at vælge en kryptokurrencyhandler med en god track record og kopiere deres portefølje som for lignende.

Hvis den erhvervsdrivende investerer 1,8% eller deres investeringsportefølje i Ethereum, vil din egen portefølje spejle denne procentdel – men i forhold til din indsats og kontosaldo. Uanset hvad ville 1,8% af din investeringsportefølje være i Ethereum.

Lad os give dig et eksempel på, hvordan kopihandel ser ud i praksis:

 • I dette scenario siger vi, at investoren afsætter 20% af deres kontomidler til køb af Ethereum
 • Du investerede oprindeligt £ 400 i kopihandleren
 • Dette betyder, at dine £ 400 i værdi er £ 80 investeret i Ethereum (20% af £ 400)
 • Hvis eller når investoren beslutter at sælge Ethereum – afspejles dette i din egen portefølje.

eToro har en af ​​de mest populære kopiforhandlerfaciliteter i rummet. Webstedet er ikke kun super brugervenligt, men du kan kopiere hele porteføljen af ​​en investeringsproffs for så lidt som $ 200. Bedst af alt er, at platformen er hjemsted for over 700.000 verificerede kopihandlere – så du er sikker på at finde en, der opfylder dine økonomiske mål og ambitioner!

Har du lyst til kopier tophandlere på eToro?

Tip Fem: Handel med en kopiportefølje af kryptokurrency

kryptokurrency-kopiportefølje

Hvis du ikke har lyst til at handle kryptoer manuelt eller alene eller kopiere andres handler, kan du overveje at handle eller investere i en af ​​de kryptokurrencyporteføljer, der tilbydes af eToro.

Du kan investere i eller handle med to typer kopiporteføljer: Toptraderporteføljer som omfatter de mest effektive og mest bæredygtige forhandlere på eToro, og Markedsporteføljer der samler CFD-kryptoer, aktier, råvarer eller ETF’er under en valgt markedsstrategi.

Klar til at vælge CopyPortfolio der passer til din strategi?

Tip seks: Øv dig på en demo-konto

Størstedelen af ​​online-mæglere gør det muligt for kunder at handle ved hjælp af ‘papirmidler’. For de uvidende er dette demo-penge.

Demokonti er normalt helt gratis at bruge og afspejler fuldt ud kryptovalutaparets virkelige markedsforhold – inklusive tendenser, handelsvolumen og prisudsving.

Demokonti er ikke kun godt for kryptovalutahandlere med lidt erfaring, men også erfarne investorer, der ønsker at prøve en ny strategi. En af de største fordele ved demo-konto er, at du er i stand til at øve indtil dit hjerte er tilfreds og ikke risikere en krone i form af kolde hårde kontanter.

Sådan starter du Cryptocurrency Trading UK – Vejledning

I dette afsnit af vores Uk-guide til handel med kryptokurrency vil vi lede dig gennem processen med at åbne en kryptokurrencyhandelskonto.

Vores eksempel er baseret på en FCA-mægler eToro, da platformen giver dig mulighed for at handle og investere i kryptovalutaer og andre markeder uden at betale provision.

Trin 1 – Åbn en Cryptocurrency Trading Account

Gå over til eToro handelsplatform, du valgte, og vælg at åbne en konto. Fordi du tilmelder dig en reguleret kryptokurrencymægler, skal du angive dit fulde navn, boligadresse, fødselsdato, mobilnummer og e-mail-adresse.

Vær ikke for overrasket, hvis du også bliver bedt om at give en kopi / fotografi af dit regeringsudstedte foto-ID – dette er standardpraksis.

eToro – Bedste Cryptocurrency Trading Platform i Storbritannien

etoro-mægler

eToro har vist sig at være pålidelige inden for branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

75% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder.

Trin 2 – Indsæt på din konto

Selvom alle mæglere er forskellige, når det gælder indbetalingsmetoder, understøtter eToro: kredit- / betalingskort og bankoverførsler, e-tegnebøger som Paypal og Skrill.

Vælg din foretrukne indstilling i rullemenuen, og deponer det krævede minimumsbeløb på din konto.

Trin 3 – Vælg et kryptovaluta-par til handel

vælg krypto til handel, kryptokurrencyhandel i Storbritannien

Inden du kan afgive en ordre, skal du overveje, hvilket kryptokurrency-par du gerne vil handle.

På de fleste handelsplatforme finder du denne proces virkelig let, da der enten vil være en søgefeltfunktion eller en aktivmenu med en sektion til kryptoaktiver at vælge imellem.

Trin 4 – Afgiv en kryptovalutaordre

Nu ved du, hvilket kryptokurrency-par du gerne vil handle, du kan gå videre og placere din ordre. Vi dækkede ordrer gennem hele denne guide, så du skal nu vide, hvordan du opretter en med eToro.

Når du har afgivet alle nødvendige elementer i din ordre, tages indsatsen fra dine handelskontofonde, så din handel kan udføres. Forhåbentlig er din første britiske kryptokurrencyhandel en rentabel handel!

Cryptocurrency trading UK: Konklusion

Når du handler kryptokurver i Storbritannien, har du adgang til næsten 7.000 digitale aktiver. Når det er sagt, vil de fleste holde fast i meget flydende par, der indeholder Bitcoin eller Ethereum. Ikke kun det, men de fleste britiske mæglere giver dig mulighed for at handle med gearing på op til 1: 2. Dette betyder, at du kan handle med 2 gange det beløb, du har på din handelskonto.

Det er ikke let at handle, og tillid kan kun tage dig indtil videre. Med dette i tankerne anbefaler vi, at du uddanner dig fuldt ud i ind og ud af kryptokurrencyhandel inden du risikerer dine egne penge.

Forhåbentlig har vores guide fået dig ud på højre fod. Vi mener dog, at du altid skal foretage masser af forskning fra forskellige kilder – såvel som at lære at nå diagrammer og forstå analyse.

Når du er klar til at tilmelde dig en mægler, skal du fortsætte med forsigtighed og prøve kun at holde fast ved FCA-godkendte handelsplatforme som f.eks eToro. Desuden er det altid værd at udnytte gratis demo-konto når du tilmelder dig, så du kan finde dine fødder på platformen uden at bruge en krone af din faktiske saldo på handelskontoen.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvordan kan jeg handle med kryptokurver i Storbritannien?

For at handle kryptokurver skal du først tilmelde dig en mægler, der tilbyder kryptopar. Du skal derefter spekulere i, om prisen vil stige og falde.

2. Vil jeg blive tilbudt gearing, når jeg handler kryptovalutaer i Storbritannien?

Ja, du vil sandsynligvis blive tilbudt gearing. Skønt du bliver nødt til at tilmelde dig en platform, der tilbyder CFD’er. Britiske handlende har tilladelse til gearing på op til 1: 2, når de handler med kryptovalutaer. Det er op til FCA-mægleren at give dig denne gearing.

3. Kan jeg kortlægge Bitcoin?

Hvis du tilfældigvis tror, ​​at et specifikt kryptopar er for dyrt, skal du blot placere en salgsordre med din CFD-handelsplatform

4. Hvad er det mest populære kryptovalutapar at handle?

Utvivlsomt er det mest populære kryptopar Bitcoin mod den amerikanske dollar. Vises som BTC / USD, dette par tilbyder enorm likviditet og supertætte spreads.

5. Hvordan kan jeg være sikker på, at en mægler er ægte?

For at sikre, at en handelsplatform er legitim, skal du kontrollere, at den har en licens fra et regulerende organ som FCA, ASIC eller CySEC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner