De mest kryptovennlige byer rundt om i verden!

En kryptovaluta er en digital valuta, der oprettes og styres ved hjælp af avancerede krypteringsteknikker, også kendt som kryptografi. Fra et rent koncept til en af ​​de største kræfter i den finansielle verden, har kryptokurrencymarkedet sammen med den blockchain-teknologi, der følger med det, fuldstændigt transformeret den opfattelse, vi har for penge, konventionelle banker og køb af produkter og tjenester.

Med oprettelsen af ​​Bitcoin i 2009 er kryptokurver blevet et globalt fænomen kendt af de fleste mennesker. I dag fortsætter topkryptomønter som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple og mere med at score det ene gode år efter det andet efter at have nået en markedsværdi på $ 800 mia. i 2018.

Spørgsmålet i alles sind er, om disse alternative valutaer en dag vil erstatte konventionelle valutaer, eller om det bare er en kortvarig ting, der vil dø om få år? Dette spørgsmål skal stadig besvares.

Én ting er helt sikkert, kryptokurrencyentusiaster og tilhængere vokser i antal. Med den stigende popularitet af kryptokurrency, hovedsageligt på grund af den decentraliserede karakter af blockchain-teknologi, sammen med det faktum, at millioner af mennesker fra hele verden har en digital tegnebog med en eller mange forskellige kryptokurver, kravet om at betale med kryptokurrency for produkter eller tjenester er vokset.

Hvis du elsker at rejse og også er kryptokurrencyentusiaster, der foretrækker at bruge digitale mønter i stedet for kontanter, er der masser af byer rundt om i verden, der accepterer kryptovaluta-betalinger. For din bekvemmelighed kom vi hos Trading Education med en liste over kryptovennlige byer, hvor du kan bruge dine mønter uden bekymringer. Det er kryptokurrencyferietid!

Hvad er nogle af de mest krypto-venlige byer rundt om i verden?

Amsterdam, Holland

Amsterdam, mest kryptovennlige byer

Ud over at være hjemsted for mange vidunderlige aktiviteter og et af de mest populære turistmål i Europa, er hovedstaden i Holland ganske berømt for, hvor især det er åbent for kryptokurrency og Bitcoin. Amsterdam er hjemsted for førende Bitcoin startups, herunder BitPlay og BitFury. Ikke bare det, men der er en robust 74 handlende, der accepterer Bitcoin og en Bitcoin-pengeautomat for hver 800.000 mennesker. Du kan også lave sjove aktiviteter, såsom at besøge Bitcoin-ambassaden! Det Bitcoin Ambassade i Amsterdam er hvor kryptosamfundet aktivt promoverer Bitcoin gennem forskellige bestræbelser. Også i 2015 åbnede Amsterdam sin berømte Bitcoin Boulevard, som er en gade, hvor de fleste købmænd accepterer Bitcoin som betaling for deres tjenester og produkter.

Europæere henviser allerede til Amsterdam som et hjem for en “blomstrende kryptostartsscene”.

Toronto, Canada

Toronto, de mest kryptovennlige byer

Canada er kendt for at være et af de mest indbydende lande til blockchain og kryptokurver. Reglerne for kryptoer og ICO’er er ret lette sammenlignet med andre lande, og regeringens overordnede holdning er ret støttende.

I løbet af de sidste 10 år er Toronto blevet en af ​​verdens mest krypto-venlige byer i verden og er vært for en række ret succesrige kryptovirksomheder. For eksempel en veletableret kryptovaluta tegnebog med navnet Decentral, som også skabte Jaxx, er et eksempel på en canadisk kryptovirksomhed, der blev enorm over hele verden.

Derudover er der over 200 krypto-pengeautomater spredt over Toronto. På verdensplan er dette et af de største antal pengeautomater, der findes i en by.

Prag, Tjekkiet

Prag, mest krypto-venlige byer

Ud over at være kendt som at have noget fremragende øl, er Prag også et af de største spillesteder i Europa (og i verden), der accepterer kryptovalutaer. Hvis du rejser til Prag, kan du nemt leje en lejlighed og betale den med kryptokurrency, betale for din mad i mange restauranter og købe mange produkter og tjenester.

Prag har også vært for en af ​​de største kryptokurrency- og blockchain-relaterede konferencer i Europa.

Desuden er der en berømt espressobar, kaldet Bitcoin-kaffe, hvor den eneste accepterede betalingsform er Bitcoin. Den anden lejlighed i verden, der blev købt ved hjælp af kryptokurrency, ligger i Prag. Det blev købt i 2017 for 35 Bitcoins.

For at opsummere det er Prag en af ​​kryptorevolutionslederne i Europa foruden at være en af ​​de ældste og mest livlige byer på kontinentet..

Zug, Schweiz

Zug, mest kryptovennlige byer

Når du tænker på Schweiz, forestiller du dig sandsynligvis chokolade, smukke bjerge, jodling og masser af penge. På grund af sit ry for at have masser af masser af penge er Schweiz blevet en af ​​de tidligste brugere af kryptokurver. Mange blockchain-virksomheder har åbnet deres hovedkvarter der og sat dem på kortet for et veletableret, reguleret kryptokurrency lokalt marked og selvfølgelig den omgivende naturlige skønhed.

Hvis du går til Zug, kan du besøge House of Wines og betale for udsøgte flasker med kryptokurrency. Du kan endda finde en tandlæge, der accepterer kryptovaluta. Selvom Zug er en lille by og mindre kendt som nogle af de andre byer på listen, betragtes den som en af ​​de mest teknologisk avancerede byer på global skala. Zug har også fået kaldenavnet “Crypto Valley”.

For et par år siden blev Zug endda den første by, der accepterede Bitcoin for at betale skat. Det er dybest set himlen på jorden for kryptokurrencyentusiaster.

Ljubljana, Slovenien

Ljubljana, mest krypto-venlige byer

Selvom hovedstaden i Slovenien er en af ​​de mindste byer i Europa, ophører den aldrig med at imponere verden, når det kommer til teknologiinnovation og vedtagelse af blockchain-teknologi..

Ljubljana er hjemsted for verdens første Bitcoin-venlige indkøbscenter, Bitcoin City. Som du måske har mistanke om, accepterer alle handlende, der har åbnet butikker (som forresten er over 500) i indkøbscentret Bitcoin som betaling og gør brug af blockchain-teknologi. Det er dog ikke kun et indkøbscenter. Det fungerer også som et stort forretnings- og rekreativt center.

Ud over, Bitstempel, en af ​​de mest populære kryptobørser har etableret sit hovedkvarter i Ljubljana.

Alt dette har åbnet hele markedet i Slovenien for kryptokurrency og bestemt skubbet det til generel brug.

Byen roses også for sin skønhed, så hvis du måske vil udforske den, mens du har din kryptokøbte kop kaffe.

San Francisco, Californien

San Francisco, mest krypto venlige byer

Det er ingen overraskelse at se San Francisco på vores liste, da dette er det ultimative tekniske mekka i Californien. Byen har næsten 200 købmænd, der accepterer Bitcoin og ca. 60 pengeautomater, der behandler kryptokurrekonverteringer. Det lyder slet ikke dårligt i betragtning af den relativt lille befolkning på 837.000 mennesker.

Desuden er San Francisco hjemsted for Coinbase – en af ​​de mest berømte cryptocurrency-udvekslingsplatforme samt skabervirksomheden bag en af ​​de mest sikre og populære cryptocurrency-tegnebøger.

Mange andre kryptovaluta- og blockchain-virksomheder vælger San Francisco til deres hovedkvarter på grund af dets hurtige blockchain-marked og blockchain-besatte lokale.

Buenos Aires, Argentina

Buenos Aires, mest krypto-venlige byer

Hovedstaden og den største by i Argentina, Buenos Aires, er også den førende Bitcoin-by i Sydamerika. Buenos Aires har over 130 købmænd, der accepterer Bitcoin og et stigende antal Bitcoin-pengeautomater i byen, med en befolkning på 2,9 millioner mennesker.

I et land, der blev berømt for den igangværende valutakrise, har Bitcoin helt sikkert fundet et varmt sted at slå sig ned i. Landet er stadig ikke kommet sig efter den dybe recession for et par år siden. Sidste år var inflationen i Argentina på over 25%.

Faldet af den argentinske peso og den strenge kapitalstyring, der blev installeret af regeringen, fik mange argentinere til at henvende sig til kryptokurrency, især Bitcoin.

Den første Bitcoin-konference i Latinamerika blev også afholdt i Buenos Aires sidste år. Mange startups som Ripio, Buda og SatoshiTango er også dukket op i byen.

Jacksonville, Florida

Jacksonville, mest krypto venlige byer

Floridas største by, Jacksonville, har foretaget nogle fremragende træk i de sidste år med hensyn til kryptooptagelse og integration. Med en befolkning på omkring 800.000 mennesker har Jacksonville 20 pengeautomater med kryptovaluta, spredt over hele byen.

Derudover er et andet kryptorelateret emne, Jacksonville skiller sig ud for, kryptoinvestering. Med hensyn til cryptocurrency-beholdninger pr. Person kan ingen anden by matche Jacksonville’s placeringer. Den gennemsnitlige kryptokurrencybesiddelse pr. Jacksonville-beboer ligger på mere end $ 31.000. Byen, der rangerer lige efter Jacksonville, er Memphis, Tennessee med $ 15.700 pr. Person.

Vilnius, Litauen

Vilnius, de mest kryptovennlige byer

Litauens hovedstad, Vilnius, er ikke bare endnu et godt sted at tilbringe din ferie i. Det er en absolut digital frontløber og et stort knudepunkt for fintech.

Hovedstaden er kendt for at være meget fremadskuende og være vært for globale spillere som Uber og Google samt lokalt udviklede startups, der erobrer verden, såsom Trafi og Vinted.

En anden ting, der er værd at nævne, er, at den britiske selvudnævnte bankkiller Revolut erhvervede er den første banklicens i Vilnius.

Der er masser af historiske seværdigheder, der kan ses i Litauens hovedstad, men med de store fremskridt inden for den finansielle teknologisektor kan du også finde fantastiske steder, caféer, madbutikker, restauranter, fitnesscentre og mere, hvor du kan betale med Bitcoin.

Hong Kong, Kina

Hong Kong, de mest krypto-venlige byer

Hongkong er utvivlsomt et af de hotteste steder for forretning og finansiering i verden.

I 2017 forbød Kina effektivt kryptokurver og ICO’er. I 2018 blev forholdet mellem Kina og kryptokurrency endnu mere kompliceret, efter at Kina forbød og blokerede over 120 krypto-udvekslinger.

Ved at gøre dette gik mange kryptokurrencyvirksomheder, børser og ICO’er til nærliggende regioner på jagt efter et mere venligt miljø for at drive deres forretning i. Et område er Hongkong, som dog er en del af Kina har sin egen jurisdiktion..

For eksempel blev Blockchain Global Summit flyttet til Hong Kong fra Beijing i 2018. En af de største børser i verden, Binance, åbnede også kontorer i Hong Kong sidste år.

Cryptocurrency er en lovlig betalingsform i Hong Kong. Mange detailhandlere i byen accepterer kryptovalutaer. Et offline-salgsnetværk for kryptokurrency forventes at blive bygget for yderligere at udvide brugen af ​​kryptokurrency i detailområdet.

Afsluttende ord

Den endelige dom er, at der er masser af byer rundt om i verden, der er begyndt at vedtage kryptovaluta og integrere dem i den lokale hverdag. Adoptionen viser i form af købmænd, der accepterer Bitcoin og andre kryptovalutaer, samt i et gunstigt miljø for kryptokurrencyvirksomheder, ICO’er og andre blockchain-ventures.

Vi forventer, at den samlede accept af kryptokurver kun vil fortsætte med at stige, da deres anvendelse over hele kloden kun fortsætter med at stige.

Hvert land har sine egne unikke regler og love, der kun kan påvirke på en eller anden måde brugen af ​​disse valutaer og i nogle lande, endog helt blokere dem. Imidlertid har mange steder rundt omkring i verden anerkendt potentialet og vedtaget nye teknologier tidligt, hvilket gør dem kryptovennlige.

Hvis du er kryptokurrencyentusiast eller professionel og leder efter et nyt bopæl eller et feriested, hvor du kan bruge din kryptovaluta, er denne artikel et godt sted at starte din søgning med.

Vælg din destination, gør din digitale tegnebog klar og nyd din ferie!

Vil du lære mere om kryptokurver og hvordan du handler dem?

Tilmeld dig Trading Education’s kursus i kryptokurrencyhandel!

Hvis du nød at læse denne artikel fra Trading Education, bedes du give den en like og dele den med alle andre, som du tror, ​​det også kan være af interesse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner