Decentraliseret finansiering – Hvad er DeFi i Cryptocurrency?

Decentraliseret finansiering kan defineres i form af transformation af det konventionelle og centraliserede finansieringssystem til et delt peered til peered-system understøttet af decentraliseret blockchain-teknologi som Bitcoin eller Ethereum. Også kendt som DeFi, decentraliseret finansiering udfører praktisk talt funktioner og udlåner platforme til kryptomønter. Decentraliseret finansiering er et integreret arrangement af konventioner og monetære instrumenter, der generelt understøtter kryptovalutas finansielle behov.

Betydningen af ​​DeFi kan forstås med det faktum, at den samlede værdi låst i DeFi i henhold til DefiPulse er over $ 25,15 mia. Blockchain-teknologi er den aktive hjerne bag decentraliseret finansiering. Over tid banede tusinder af nye blockchains vejen for den decentrale industri.

Det konventionelle finans- og banksystem er baseret på centraliserede rammer under direkte kontrol af centraliserede ledelsesnet, centraliserede finansielle institutioner, formidlere og regeringen. I modsætning hertil er DeFi eller decentraliseret finansieringsinfrastruktur strikket på blockchains, specielle programmer udført af de decentrale platforme for at danne et netværk, der kan tilmelde sig og fravælge at følge alle regeringsregler. Lyder skurk? Det gjorde det også med regulatorerne, da branchen begyndte.

Kilde: mlsdev.com

Selve infrastrukturen i en blockchain giver brugerne mulighed for at styre deres respektive blockchain gennem verifikationsprotokollerne. Masterkontrollen for at tillade større ændringer eller endda hacking af blockchain kræver kontrol af mindst 30% af noderne. Noder er de grundlæggende søjler, der understøtter blockchain.

DeFi udviklede finansielle systemer og protokoller, der anvender smarte private kontrakter ved hjælp af blockchain. DeFi’s økonomiske protokoller er programmeret til at køre baseret på udviklet kode, der gør det muligt at være tilgængelig for alle, der muliggør peer-to-peer-netværk. DeFi eller decentraliseret finansiering var tidligere kendt som "åben økonomi."

Fordele ved DeFi i kryptovaluta

Decentral finansiering har mange fordele, der gør det bedre end konventionelle og centraliserede finansieringssystemer. Det vigtigste formål med anvendelse af DeFi i kryptokurrency er uden tvivl at øge privatlivets fred og sikkerhed i finansielle systemer.

Ved hjælp af blockchain-principperne opretter DeFi tilpasninger for at give gennemsigtighed i systemet, så likviditeten øges og vækstmulighederne stabiliseres. Målet med at bruge DeFi i kryptokurrency er at etablere et afbalanceret økonomisk system, der er mere tilgængeligt og supportvenligt. Bortset fra disse kan de vigtigste fordele ved decentraliseret finansiering og DeFi i kryptokurrency være som følger:

1. Effektiv programmering

Defi i kryptokurrency vil bevise mere programmerbarhed. Udførelsen af ​​finansielle gadgets er meget mere automatiseret ved at anvende smarte kontrakter. De programmerbare koder hjælper med oprettelsen af ​​nye digitale aktiver.

2. Sikkerhed

Decentral finansiering vil skabe et system, der er mere immun mod svindel og tyveri. De mere private integrationer leveret af DeFi inden for rammerne af blockchain vil give sikre transaktioner og andre finansieringsapplikationer, der er mere reviderbare.

3. Bekvem udveksling af oplysninger

DeFi i kryptokurrency gør udveksling af oplysninger mere bekvem. Synkroniseringen af ​​grænseflader og applikationer med DeFi gør det muligt for udviklere at skabe mere fleksibilitet og interoperabilitet. DeFi er også kendt som "penge legos" til sin komponerbare software.

4. Gennemsigtighedsgrader

De høje gennemsigtighedsgrader, som DeFi-økonomien giver, giver en udsendelse, der deler transaktionsaktiviteterne med andre brugere på grænsefladen. På denne måde giver DeFi-protokoller indbyggede koder, der er tilgængelige for alle. En meget skarp analyse kan oprettes ved hjælp af transparenter fra disse platforme.

5. Åbn Access

DeFi-finansiering kræver ikke tilladelser. Mens konventionelle centraliserede finansielle systemer har brug for tilladelser, er DeFi i kryptokurrency fri for disse påstande. Enhver overalt i verden med en kryptotegnebog og en internetressource kan have adgang til DeFi-platforme baseret på blockchain-teknologi.

Klar til at dykke ned i Krypto Marked?

Decentrale applikationer – Ethereum-applikationer

De fleste af de decentrale applikationer, der kaldes DeFi Apps, kører faktisk på Ethereum-protokollen. Ethereum har positioneret sig som den næststørste aktionær med kryptovaluta og decentral app (DApp). Ethereum skiller sig ud forskelligt fra Bitcoin, fordi interferensen, som Ethereum giver, er lettere udvikling af en decentral applikationsform, bortset fra at udføre enklere transaktioner. Det mest kontrasterende træk ved Ethereum er integrationen af smarte kontrakter.

Smarte kontrakter og DeFi

Den smarte kontrakt giver en automatisk udført transaktion til tilpassede behov og skaber således en mere fleksibel platform. Blockchain giver fejlfri registrering og sikkerhed mulighed for at oprette og ansætte smarte kontrakter med større fortrolighed end nogensinde før i den konventionelle finansielle verden.

Kilde: dzone.com

Smarte kontrakter er grundlaget for et stort antal DeFi-applikationer, der leverer alle de forventede funktioner i de decentraliserede systems økonomiske behov. Ethereum er det største DeFi-appmarked påvirker den samlede markedsbevægelse. Med opgraderingen af ​​Ethereum 2.0 kan DeFi-baserede applikationer også opgraderes. Det forudsiges, at Ethereum 2.0 vil øge DeFi-applikationer ved at eliminere skalerbarhedsproblemer vedrørende Ethereum.

Populære DeFi-applikationer

Nøgleegenskaberne for DeFi i kryptokurrency kan krediteres selve blockchain-teknologien, hjernen bag Decentralized Finance eller DeFi. DeFi-applikationen inkluderer følgende polære navne.

Decentrale udvekslinger eller DEX’er

Decentraliserede børser eller DEX er DeFi-modstykke til konventionelle børser. DEX’er er onlineapplikationerne, der er specialiserede til ændring af kryptovalutaer for at udveksle enhver form for valuta.

Decentraliserede børser er sådanne typer platforme med flere premiumfunktioner. DEX’er gør det muligt for sine brugere at oprette forbindelse direkte til hinanden og handle kryptomønter og aktiver uden mellemleds involvering. Fjernelsen af ​​formidlere gør udvekslingerne mere private, sikre og pålidelige og udrydder også svig og tyveri.

Stablecoins

En stablecoin kan beskrives som en kryptovaluta, der er bakket op af en konventionel valuta som sikkerhed. Teknisk set ikke en kryptokurrency; værdien måles baseret på den bageste fiat-valuta, for eksempel Euro eller Dollar. Volatilitet i kryptovaluta førte til starten af ​​stabile mønter i et forsøg på at give stabile muligheder i DeFi-verdenen ved hjælp af profferne på både det konventionelle marked og blockchain-protokollerne.

Låneplatforme

Udlånsplatforme er udviklet på en sådan måde, at de ved hjælp af smarte kontakter kan erstatte mellemmændene. For eksempel er banker ikke længere nødvendige med udviklingen af ​​sådanne udlånsplatforme.

Indpakket Bitcoin eller WTBC

En meget fordelagtig anvendelse af DeFi kan pakkes ind bitcoins. Indpakket bitcoins er en metode til at bruge Bitcoin i Ethereum-applikationen, så den kan implementeres direkte i Defi-systemet i Ethereum. WBTC kan give brugerne fordelene ved at tjene interesse i bitcoins.

Forudsigelsesmarkeder

Forudsigelsesmarkeder er praktiske platforme til at byde på. De er forudsigelsesnetværk til at fortolke mulige resultater af indlysende begivenheder i den virkelige verden som valg og bruge oplysningerne til at træffe informerede investeringsbeslutninger. Integreret DeFi i disse forudsigelsesmarkeder sigter mod at eliminere mellemmændene, samtidig med at de tilbyder de samme funktioner.

Læs mere: 7 Cryptocurrency-forudsigelser for 2021, som alle ville være enige med

Anvendelse af decentraliseret finansiering og deFi i kryptovaluta:

1. Forvaltning af aktiver

DeFi i kryptokurrency gør dig til leder af dine kryptokurver i stedet for statsbanken i dit land. Crypto-tegnebøger som MetaMask, Gnosis Safe og Argent hjælper dig effektivt og sikkert med decentraliserede applikationer til at gøre alt fra køb, salg og flytning af krypto til at skaffe interesse for dine edb-ressourcer.

I DeFi-rummet ejer du dine oplysninger: MetaMask, for eksempel, gemmer dine adgangskoder og private nøgler i krypterede former lokalt på din gadget, så bare du nærmer dig dine poster og oplysninger.

2. DAO’er

DAO står for decentraliseret autonom organisation. Det er et netværk, der samarbejder som angivet i retningslinjer kodet på blockchain og udsletter kravet om et koncentreret reguleringselement. Et par almindelige konventioner i DeFi-rummet, såsom Maker og Compound, har sendt DAO’er til at samle løfter, overvåge monetære aktiviteter og decentral administration til lokalområdet.

3. Dataanalyse

Som et resultat af deres fænomenale gennemsigtighed af transaktionsinformation og organisationshandling tilbyder DeFi specielle kontaktpunkter til videregivelse af oplysninger, undersøgelse og problemløsning. Udviklingen af ​​nye DeFi-applikationer har medført forbedring af forskellige applikationer og dashboards, for eksempel DeFi Pulse og Codefi Data, der hjælper kunder med at spore aktiverne i DeFi-konventioner, beregne risici og en oversigt over afkast og likviditet.

4. Udviklings- og kodningsværktøjer

Et af målene med DeFi-protokoller inkluderer komposibilitet, hvilket betyder, at forskellige segmenter i en ramme uden tvivl kan associeres og interoperere. Som det ses af det brede sortiment af koordinerede DeFi-applikationer, har komponerbar kode gjort en banebrydende netværkspåvirkning, hvor lokalområdet fortsætter med at udvide det, andre har samlet. Mange sammenligner cyklussen med DeFi-forbedring med at arbejde med legos – efterfølgende det ubønhørligt kendt som "penge legos." Fra Truffles geniale aftalebiblioteker til Infuras API-suite til Diligences sikkerhedsapparater, de fleste af de populære blockchain-designere, herunder Ethereum, er i øjeblikket klar til at fremstille og afsende DeFi-applikationer med fuld-stack værktøjs- og sikkerhedskombinationer.

5. Spil

Komposibiliteten af ​​DeFi har skabt chancer for udviklere at konstruere DeFi-protokoller integreret med flere dimensioner. Blockchain-baserede spil er blevet en almindelig brugssag til decentral finansiering på grund af deres funktionelle økonomier og kreative modeller.

For eksempel er Pool Together et ikke-uheldigt inspiceret investeringsfondslotteri, der giver klienter mulighed for at købe forhåndsbilletter ved at gemme DAI stablecoin, som derefter samles sammen og lånes til den sammensatte valutamarkedskonvention for at skaffe indtægter.

6. Identitet

DeFi-finansiering kan mindske sikkerhedsforudsætningerne for enkeltpersoner, der ikke har yderligere aktiver og hjælper med at evaluere kundernes pålidelighed. Alle med en internetforbindelse kan henvende sig til DeFi-applikationer, mens de holder forældremyndighed og kontrol med deres information og ressourcer.

7. Tokenisering

Tokenization er et af grundlaget for decentraliseret finansiering og en fordel ved blockchain-teknologi, hjernen bag DeFi. Tokens fremmer organisationen såvel som åbner et udvalg af monetære udsigter. I det væsentlige taler er et token en edb-ressource, der er lavet, givet og overvåget på en blockchain. Tokens er beregnet til at være sikre og straks tilpasses, og de kan tilpasses med en kode. Blockchain-baserede tokens betragtes som en sikker og avanceret mulighed for klienter over hele verden for at få adgang til, udveksle og gemme kryptokurrency.

8. Kryptomarkeder

DeFi-applikationer understøtter en række online kommercielle centre, der tillader kunder at handle varer og administrationer universelt. Alt fra uafhængige kodende koncerter til avancerede samlerobjekter og fra certificerbare perler og påklædning sælges på disse markeder.

Optjening og investeringer i DeFi

Ved hjælp af blockchain-baserede låneapplikationer, som nævnt ovenfor, kan klienter producere "automatiseret omsætning" ved at forskudte deres kontanter og skabe indtægter fra forskud. For eksempel har afkastopdræt potentialet for betydeligt større afkast af investeringer, dog med højere risikosatser. Det overvejer klienter at bruge låne-delen af ​​DeFi til at give deres kryptoressourcer noget at gøre, hvilket skaber det ideelle afkast.

Da DeFi er udvidet i aktion og berømmelse gennem 2020, har adskillige DeFi-applikationer, for eksempel YAM-mønt, mislykkedes spektakulært og sendt markedsværdien fra $ 60 millioner til $ 0 snart. Andre DeFi-projekter, herunder Hotdog og Pizza, konfronterede en lignende skæbne, og adskillige spekulanter mistede en hel del kontanter.

Fremtiden for DeFi

Mens et stadigt stigende antal enkeltpersoner tiltrækkes af disse DeFi-applikationer, er det vanskeligt at angive, hvad der er den mulige fremtid for disse netværk. Fremtiden for DeFi er afhængig af mennesker, der finder dem værdifulde, og hvorfor. Mange mener, at forskellige DeFi-protokoller kan tiltrække masser af nye kunder ved at gøre monetære applikationer mere omfattende og åbne for de personer, der ikke sædvanligvis nærmer sig sådanne faser.

Denne monetære innovation er ny, sonderende og bekvem, især med hensyn til sikkerhed eller tilpasningsevne. Ethereum 2.0 kunne håndtere alsidighedsproblemer gennem en idé kendt som sharding, en metode til at skille det skjulte datasæt i mere beskedne stykker, der er mere rimelige for enlige klienter at arbejde med.

Begynd at investere i kryptovalutaer med eToro

eToro er den bedste sociale handelsplatform i verden. Med sine veludviklede funktioner er eToro det rigtige sted, hvor du kan investere i kryptokurver. Prøv eToro for at få de mest premium-funktioner til dine kryptobehov.

eToro – Den bedste platform for kryptovaluta

eToro har vist sig at være troværdige inden for Crypto-branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Læs mere:

Hvad er de bedste kryptovalutaer at handle i 2021?

10 Fed Bitcoin-prisforudsigelser for 2021

Ethereum-prisforudsigelser 2021-2025

Hvad er de top 9 altcoins, der skal investeres i 2021?

Centrale punkter

  • Den moderne metode til krypto-udveksling, der gør det muligt for finansielle systemer at være mere praktisk, er nu DeFi eller decentraliseret finansiering.
  • Betydningen af ​​DeFi kan forstås med det faktum, at den samlede værdi, der er låst i DeFi ifølge DefiPulse, er over $ 25,15 mia..
  • Blockchain forbliver hjernen bag DeFi-verdenen lige fra kryptokurver til DEX.
  • DeFi har funktioner som smarte kontrakter, som giver en mere privat og tilpasset brugeroplevelse.
  • Funktionerne i decentraliserede finanser inkluderer DAO’er, DEX’er, tokenisering, handel, spil og forvaltning af aktiver.
  • Nogle vigtige fordele ved DeFi inkluderer effektive programkoder, sikre og private transaktioner. Det giver også højere grad af gennemsigtighed.
  • DeFi har potentialet til at overtage det globale finansielle marked et skridt ad gangen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner