EOS vs Ethereum: Er EOS bedre end Ethereum?

EOS vs. Ethereum: Er EOS en bedre investering end Ethereum

Er EOS bedre end Ethereum? Hvilken blockchain-platform tilbyder flere innovationer? Er EOS en bedre investering end Ether?

Nå, hvis du troede, at Alien vs. Predator er det største slag i vores århundrede, gør dig klar til duellen mellem EOS og Ethereum.

Vi i Trading Education kan hjælpe dig med at lære mere om kryptoverdenen og hvordan at handle kryptokurver som en professionel. Tag vores kursus i kryptokurrency, og find ud af om EOS er bedre end Ethereum.

Hvis du føler dig forvirret, når du prøver at finde ud af ‘EOS vs. Ethereum – Er EOS bedre end Ethereum?’, Skal du fortsætte med at læse. Vi har sammensat en komplet guide, så du kan vælge, hvilken der er bedre.

Hvad er Ethereum?

Er EOS bedre end Ethereum? Før vi begynder at udforske fordele og ulemper ved både EOS og Ethereum, skal vi forklare, hvad disse kryptoer sigter mod at opnå. Som vi ved, er Ethereum det næstmest populære og handlede digitale aktiv.

Ethereum er en open-source blockchain-baseret platform, oprettet af Vitalik Buterin, der letter brugen af ​​smarte kontrakter og decentrale apps (dApps). Faktisk betragtes Ethereum som kongen af ​​smarte kontrakter.

Derudover understøtter Ethereum et stort antal tokens, såsom ERC-20, samt adskillige kryptospil. Ethereum handler ikke om tom snak, men reel effektivitet!

Ingen overraskelse Ethereums Ether er en af ​​de mest lovende mønter at handle. I modsætning til Bitcoin er Ethereum ubegrænset med mere end 113.448.141 Ether i omløb.

Ethereum forbedrer sig fortsat, og det antages, at Ethereum 2.0, den anden iteration af Ethereum vil have en enorm indflydelse på investeringsverdenen med fokus på energieffektivitet og indsats i stedet for minedrift.

Hvad er EOS?

I betragtning af Ethereums muligheder er det svært at forestille sig en platform, der kan overgå den. Så kan EOS være bedre end Ethereum?

EOS er også en decentral platform, der muliggør brug af smarte kontrakter og dApps, hvilket gør det til en af ​​Ethereums hovedkonkurrenter. Denne blockchain-platform blev frigivet den 31. januar 2018, og på lidt mere end et par år har den optjent den 13. plads på CoinMarketCap i skrivende stund.

Det er måske den mest sandsynlige Ethereum-morder og ved første øjekast ser det ud til at forsøge at gøre alt bedre end Ethereum. I virkeligheden har den dog langt mere at byde på end blot at erstatte Ethereum!

EOS kan revolutionere, hvordan brugerne interagerer med blockchain-teknologi. Hvordan? Bliv ved med at læse!

Hvad prøver EOS at opnå?

Hvordan kan EOS blive en bedre platform og investering end Ethereum? Sandheden er, at Daniel Larimer, CTO bag EOS, hævder, at ingen blockchain-platform kan levere den præstation, som almindelige mennesker ønsker. Han argumenterer for det almindelige mennesker er ligeglad med decentralisering, de er interesserede i ydeevne.

Med EOS ønsker Larimer at skabe en platform til dApps, der fungerer, som folk vil have dem til. Derfor er deres primære rival Ethereum! EOS forsøger at gøre det lettere at oprette dApps i sammenligning med Ethereum.

Formodentlig, EOS kræver mindre kodning som det giver flere basefunktioner end Ethereum og er lettere at lære at bruge og navigere. Dette er afgørende, fordi de fleste mennesker ikke har den tekniske viden til at bruge Ethereum.

EOS leverer også databasestyring og kontoadministration for at forbedre brugeroplevelsen.

Larimer hævder, at EOS en dag potentielt vil håndtere millioner af transaktioner pr. Sekund (tps). I dag hævder de dog, at de vil være i stand til at håndtere 1.000 til 8.000 tps. Det er nødvendigt at nævne, at indtil EOS når maksimal ydeevne, ved vi ikke, om dette er sandt eller muligt.

Hvordan fungerer EOS?

eos kryptokurrency

Kan EOS nå sine mål? Kan det blive bedre end Ethereum? Lad os se, hvordan EOS fungerer nøjagtigt!

Den mest vigtige ting at vide om EOS er, at EOS er blockchain og mønten og EOS.IO er i det væsentlige det operativsystem, der fungerer oven på blockchain.

EOS.IO er blevet sammenlignet med Googles Play Store og Apples App Store, idet det er let at opsætte og bruge applikationer. Dette system gør det lettere at bruge EOS blockchain, hvilket er afgørende for at tiltrække flere og flere mennesker til at investere i EOS.

EOS-mønten fungerer EOS blockchain og bruger en delegeret bevis for stavealgoritme. Det er open source, og alle kan bruge det til at oprette smarte kontrakter med høj ydeevne. Med andre ord er EOS designet til at være mere funktionel for virksomheder og brugere til at oprette blockchain-baserede applikationer på en måde, der er meget mere brugervenlig end Ethereum.

Det er rigtigt! En af hovedideerne bag EOS er at oprette blockchain-apps, der fungerer som webbaserede applikationer. Bemærk, at blockchain-apps indtil videre ikke har formået at opnå den samme ydeevne, og de mener, at dette vil stoppe masseadoptagelse.

Desuden har EOS en decentral styring med en forfatning. Dette er en af ​​de primære funktioner, som grundlæggerne mener er afgørende for at skabe et retfærdigt system. De hævder, at det har ført til, at EOS er mere decentraliseret end Bitcoin og Ethereum ligesom flere steder, hvor EOS-mønter oprettes.

Formentlig styres Bitcoin af fire minedriftspuljer og Ethereum af to. Dette betyder, at næsten al magten styres af disse grupper. EOS har derimod 21 interessenter, der er block-skabere, ikke minearbejdere.

Dette opdeler magten markant og burde føre til en mere decentraliseret styringsstruktur. Dette er også vigtigt, fordi hvis disse minedrift puljer tages ned, kan det have en negativ indvirkning på kryptokurrency og slibe transaktionsvalidering.

Sidst men ikke mindst, ifølge Larimer, EOS har en bedre brugeroplevelse; selv enkle, men afgørende ting som gendannelse af adgangskode er mere sikre.

Teamet bag EOS

hold bag eos

Når det kommer til kryptokurver, såsom EOS og Ethereum, skal vi bemærke, at deres popularitet også er påvirket af stemning. Faktisk kan holdet bag en platform spille en afgørende rolle.

Daniel Larimer, skaberen af ​​EOS, er for eksempel en populær figur i kryptoverdenen. Han er også medskaber af Steemit og Bitshares.

Bemærk, at Steemit er en social media- og blogplatform, der belønner brugere for at offentliggøre og kurere indhold i kryptokurrency. Larimer er meget aktiv på Steemit og skriver om EOS.

Bitshares er derimod en decentral platform til handel med kryptokurver ved hjælp af blockchain-teknologi.

Larimer har taget sin erfaring fra begge projekter ind i EOS. Nu Daniel Larimer er CTO hos Blok. En, som er den organisation, der ejer EOS. Han mener, at decentrale apps ikke kan konkurrere med centraliserede apps, før de kan præstere bedre end dem. Larimer tror heller ikke på voldelige midler til at håndhæve styringen af ​​decentrale platforme.

Her skal vi også nævne Brendan Blumer. Blumer er administrerende direktør for Block.One. Han er en seriel iværksætter og investor. Blumer har et væld af erfaring inden for tech-branchen og har været aktiv siden 15 år, hvor han begyndte at sælge virtuelle spilaktiver.

I betragtning af deres indflydelse i kryptohandelsverdenen er det ikke overraskende, at holdet bag EOS kan spille en afgørende rolle i EOS mod Ethereum-kampen.

Hvordan har EOS præsteret?

eos pris graf

Store evner, et innovativt team… Kan EOS overgå Ethereum? Lad os se på EOS-priserne derefter!

I skrivende stund koster et EOS-token $ 2,53, har en samlet markedsdækning på 2.371.458.834 $, og en cirkulerende forsyning på 937.809.754 EOS.

Interessant nok blev EOS mødt med en masse spænding, da den blev frigivet og skudt op i værdi næsten øjeblikkeligt.

Efter en priskorrektion skød det op til 18 dollar pr. Mønt og en markedsværdi på 10 mia. Dollar i januar 2018. Derefter, det nåede en heltidshøjde på $ 21 pr. mønt og en samlet markedsværdi på $ 17 mia. i april 2018.

Siden da er spændingen omkring EOS modnet, og priserne har varieret mellem lavt niveau på $ 1,81 pr. Mønt og højder på $ 5,93.

Lad os ikke glemme det EOS’s ICO brugte Ethereum til at være vært for det og varede et helt år. Nogle fandt det underligt; dog har Larimer sagt, at både Ethereum og Bitcoin var længere. I alt lykkedes det at rejse ca. 4 mia. $.

Efterhånden som EOS udvikles, og nye funktioner tilføjes, vil prisen sandsynligvis stige eller falde, hvis de ikke modtages godt. Nu er EOS en af ​​de mest populære mønter at investere i; en mønt, som du bør se nøje på.

Vil du lære mere om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Tilmeld dig derefter vores kursus for handel med kryptokurrency!

Har du overvejet at købe EOS?

Hvordan har Ethereum klaret sig?

Ethereum har også haft en spændende rejse. To år efter, at Vitalik Buterin havde foreslået Ethereum, gik protokollen i live i juli 2015.

I 2016 blev systemet imidlertid hacket; $ 60 millioner blev stjålet via en dApp designet til at være en venturekapitalfond, DAO. Som et resultat blev Ethereum Classic (ETC) oprettet, og Ethereum blockchain split.

En anden vigtig begivenhed for Ethereum var det blockchain-baserede spil CryptoKitties, der blev lanceret i 2017. Tro det eller ej, brugerne blev vanvittige over Ethereums virtuelle katte, og blockchain blev tilstoppet.

Det er rigtigt! Der var mange mennesker, der var villige til at betale en formue for at få en digital kat. Det dyreste køb er af den populære kat Dragon, værd 600 ETH eller ca. $ 170.000.

På trods af sine op- og nedture har Ethereum formået at forblive en af ​​de stærkeste aktiver i 2020 med en markedsværdi på $ 51.507.291.691. Fra november 2020, en ETH er $ 454, som pr CoinMarketCap.

Nogle eksperter mener, at Ethereum kan nå sit potentiale i de næste par år. Så hvis du er villig til at invester i Ethereum i stedet for EOS, bare hold øje med ETH-priser nøje!

Har du overvejet at købe Ethereum?

Problemer med EOS

Før du konkluderer, at EOS er bedre end Ethereum, skal vi nævne, at EOS har mange problemer. Det er rigtigt! På trods af et væld af gode nyheder er EOS ikke uden problemer.

For at give et eksempel hævder Weiss Crypto Ratings, at EOS har problemer med centralisering. I 2019, Weiss sænkede EOS’s rating, efter at de konkluderede, at EOS ikke var villig til at gøre nok for at øge decentraliseringen.

Dette kan til dels skyldes, at EOS er meget ung, og derfor vil det have centraliseringsproblemer, inden det kan vedtages fuldt ud.

Når det er sagt, er det primære problem, som EOS har lidt, bugs. Der har været masser af problemer siden get-go, og kritikerne spekulerer på, om EOS-teamet tester opdateringer korrekt, før de sættes på hovednettet..

I en af ​​de nyere fejl blev blokproduktion tvunget til at stoppe, og EOS-teamet blev tvunget til at have et konferenceopkald med blokproducenter, som fik dem til at rulle koden tilbage til en tidligere opdatering.

Det skal dog nævnes, at Bitcoin og Ethereum såvel som mange andre kryptovalutaer havde problemer, da de startede.

Endelig skal vi nævne, at andre har spekuleret i det EOS kan have lovgivningsmæssige problemer i USA for, hvordan de kørte deres ICO, hævder, at de gik for langt, og det kan blive et problem for dem senere. Bemærk, at amerikanske borgere ikke fik lov til at deltage i ICO (såvel som kinesisk).

Lad os ikke glemme, at kryptoregler varierer meget over hele kloden. Her kan du lære mere om de mest krypto-venlige byer over hele kloden.

Problemer med Ethereum

Som nævnt ovenfor har kryptoverdenen adskillige tekniske og regulatoriske udfordringer at håndtere.

Ligesom enhver anden krypto, for eksempel, Ethereum har nogle alvorlige problemer med skalerbarhed. Bemærk, at ifølge eksperter er en af ​​hovedårsagerne til sådanne skalerbarhedsproblemer det faktum, at “hver knude skal behandle hver transaktion.”

Det stigende antal brugere tilføjer brændstof til ilden og fører til forskellige tekniske problemer og langsomme behandlingstider.

Mens teamet bag Ethereum mener, at Ethereum 2.0 vil hjælpe med at løse yderligere problemer med systemets kapacitet, vil kun tiden vise.

Et andet problem er Ethereums høje gebyrer. Lad os ikke glemme, at brugerne skal betale gas, et gebyr i Ether, for at køre smarte kontrakter. Disse gebyrer går til minearbejdere eller ejerne af noderne. I betragtning af at kryptoer sigter mod at gøre transaktioner billigere og hurtigere, høje omkostninger kan skubbe brugere og entusiaster væk.

Desuden kan brugeroplevelsen også lide, så det er ikke overraskende mange brugere henvender sig til alternativer til Ethereum, såsom EOS.

Det meget vigtige spørgsmål: Er EOS bedre end Ethereum?

eos vs ethereum

Så er EOS bedre end Ethereum? Det korte svar: det er stadig alt for tidligt at sige (overraskelse, overraskelse!).

Da både Larimer og Vitalik sigter mod at decentralisere organisationer og valutaer og skabe en mere gennemsigtig finansverden, sammenligner mange mennesker EOS med Ethereum.

Imidlertid er sammenligningen ikke altid klar. Begge er stadig eksperimentelle og vil ændre sig over tid. Holdet bag EOS mener bestemt, at det er bedre, men en ordentlig sammenligning mellem de to er muligvis ikke mulig, før de kører med fuld kapacitet.

EOS er meget yngre end Ethereum, og nogle mener, at det kan løse Ethereums problemer.

Men Ethereum ændrer sig stadig også. Vitalik Buterin har sagt, at Ethereum vil være meget hurtigere efter sharding og plasma. Buterin mener, at Ethereum muligvis kan nå titusinder af tps.

Det er også vigtigt at erkende, at en af primære forskelle mellem EOS og Ethereum er, at de har konkurrerende ideologier. Med Ethereum skal brugere af smarte kontrakter betale gas for at bruge dem. Med EOS er udviklere dem, der skal betale gas.

Ethereum kan have problemer med bagudkompatibilitet ved skalering; EOS har muligvis ikke sådanne problemer endnu.

En anden stor forskel mellem EOS og Ethereum er de programmeringssprog, de bruger. Ethereum bruger sit eget programmeringssprog, Solidity, mens EOS bruger C++. Da C ++ allerede er bredt accepteret, kan det betyde, at EOS bliver lettere at vedtage end Ethereum.

Når det er sagt, har C ++ forsvundet fra popularitet i et stykke tid nu; tvinger EOS for at tilføje flere programmeringssprog i fremtiden, yderligere fremskyndelse af adoption.

Måske er en af ​​de største forskelle mellem EOS og Ethereum det med EOS kan brugerne opdatere smarte kontrakter. På Ethereum er smarte kontrakter uforanderlige, hvilket betyder, at når de er aktive, kan de ikke stoppes. Det skal dog nævnes, at opdatering af smarte kontrakter kan være en sikkerhedsrisiko.

Det er også logisk at antage, at da blockchain-teknologien fortsætter med at udvikle sig, vil både EOS og Ethereum have flere konkurrenter at håndtere. Tage NEO, ofte kaldet Kinas Ethereum, for eksempel! Hvilken krypto vinder? Det vil tiden vise!

Centrale punkter

Hvis du husker noget fra vores artikel Er EOS bedre end Ethereum ?, gør det til disse nøglepunkter:

  • EOS mod Ethereum-slaget er et af de mest interessante områder i kryptoverden.
  • Ved hjælp af EOS.IO er EOS meget mere brugervenlig end de fleste kryptokurver. Dette er et stort problem, fordi de fleste dApp-platforme indtil videre er for komplicerede til at blive brugt af almindelige mennesker.
  • Daniel Larimer står bag EOS. Larimer er meget kendt i kryptovalutaverdenen og arbejdede tidligere på Bitshares og Steemit.
  • Den primære forskel mellem EOS og Ethereum er, at udviklere betaler for smarte kontrakter. I Ethereum skal brugerne betale gas for at bruge smarte kontrakter.
  • Vi skal stadig se, om EOS er en reel Ethereum-morder. Det er stadig alt for tidligt at forudsige, hvor godt EOS vil præstere.

Hvilken krypto er bedre? Hvilken vil erobre verden? Det vil tiden vise.

Indtil da, tøv ikke med at lære mere om kryptohandel. Vi i Trading Education kan guide dig gennem din læringsrejse. Lær at handle EOS med vores kryptokurrency kursus og blive et krypto-ess.

Sidste ord

Uanset om du er en erfaren kryptohandler eller tager dine første skridt ind i sektoren, er EOS og Ethereum potentielt stærke konkurrenter for din investeringsportefølje. Vi håber, at denne sammenligningsguide har hjulpet demystificering af disse store kryptoer for dig.

Nu kender du de vigtigste forskelle mellem EOS og Ethereum. Hvis du føler dig inspireret til at begynde at investere i Ethereum og / eller EOS, eller denne artikel har givet noget ekstra indblik i din eksisterende viden om investering, det kan du være glad for at vide etoro giver mulighed for at investere i Crypto-aktiver og CFD’er på op til 90+ kryptokurver. EOS OG Ethereum-investorer kan opbygge en diversificeret portefølje med de mest populære mønter.

EOS VS. Ethereum – Infografik

eos vs. ethereum infografik

Hvis du nød at læse vores artikel Er EOS bedre end Ethereum?, giv det en like, og del den med alle andre, som du tror, ​​det også kan være af interesse.

Tror du, at EOS er bedre end Ethereum? Vil du investere i EOS? Hvilken mønt ville du handle i stedet? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er meget volatile. Din kapital er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater.

Bemærk, at CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af gearing. 62% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner