Er Bitcoin Cash en god investering, og skal jeg investere i Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash Investering

Skal jeg investere i Bitcoin Cash? Er Bitcoin Cash en god investering?

Hvis du er ny i verden med Bitcoin Cash-investering, undrer du dig måske over, om Bitcoin Cash BCH er en god investering, eller skal jeg investere i Bitcoin Cash ?. Nå, lad os bryde alle Bitcoin Cash-relaterede myter, der cirkulerer online, før du overvejer at investere i Bitcoin Cash BCH.

Så her er alt hvad du behøver at vide om Bitcoin Cash: en af ​​de mest kontroversielle digitale aktiver i kryptovaluta-investeringssektoren.

Kom godt i gang med Bitcoin Cash Investing

For at begynde at investere i Bitcoin Cash BCH skal du først Tilmeld dig online med en børs, der giver dig mulighed for at købe og investere i Bitcoin Cash. En udvekslingsmægler er en online platform, der giver dig mulighed for at købe og sælge Bitcoin Cash samt mange andre kryptovalutaer, som de har opført på deres platform.

Hvis du vil købe og investere i Bitcoin Cash BCH hurtigt og nemt med dit kreditkort tjek ud eToro Exchange!

Hvad er Bitcoin Cash?

Før vi undersøger potentialet i Bitcoin Cash som en investering, skal vi prøve at forstå karakteren af ​​Bitcoin Cash.

Bitcoin cash BCH er en af ​​de 10 bedste kryptokurver. Selvom ikke bare invester i ethvert aktiv, bare fordi det er populært! Du skal i stedet investere i noget, du kan forstå og være i stand til at evaluere.

Så tilbage til spørgsmålet, hvad er Bitcoin Cash? Bitcoin Cash er en kryptokurrency oprettet i 2017 som en hård gaffel af Bitcoin. Her skal vi nævne, at en hård gaffel henviser til eventuelle radikale ændringer i en blockchain-platforms protokol; ændringer, som alle noder skal overholde.

Selvom Bitcoin betragtes som den mest succesrige handlede kryptokurrency, ved vi alle, at Bitcoin ikke er en perfekt kryptokurrency.

Hastighed eller sikkerhed, det er spørgsmålet!

Det er rigtigt, Efter mange opvarmede diskussioner på tværs af kryptokurrency-samfundet blev Bitcoin Cash oprettet i 2017 for at forbedre skalerbarheden af ​​Bitcoin og lette hverdagens transaktioner og investering.

For at nå dette mål, Bitcoin Cash blev designet med otte gange større blokke end Bitcoin – en kendsgerning, der tiltrækker mange cryptocurrency-investorer til at overveje at tilføje Bitcoin Cash til deres portefølje og investere i Bitcoin Cash BCH.

Her skal vi bemærke, at størrelsen på enhver Bitcoin-blok er begrænset til 1 MB, hvilket menes at give tilstrækkelig tid mellem transaktionerne for at forbedre validering og sikkerhed.

Er Bitcoin Cash en god investering?

Ja, Bitcoin Cash kan være en god investering og en fantastisk måde at diversificere din portefølje, når du gør det rigtigt.

Sandheden er, at Bitcoin Cash har en markedsværdi på $ 4.814.767.530 og en 24-timers handelsvolumen på 1.666.584.587 $, i skrivende stund, hvilket gør Bitcoin Cash til en af ​​de 10 mest handlede kryptokurver derude.

bitcoin kontant pris diagram

Men hvad betyder det for investorer? Vi bombarderes ofte med tal, som vi næppe forstår, så lad os sætte tal i perspektiv. En høj handelsvolumen betyder høj likviditet, eller hvor let et aktiv kan købes og sælges. Markedsværdi henviser derimod til værdien af ​​et aktiv på markedet.

Mens mange faktorer kan påvirke succesraten for kryptokurrencyinvesteringer, herunder efterspørgsel og udbud, markedssentiment, kryptonyheder og teknologiske innovationer, er sandheden, at mange store Bitcoin-investorer mener, at Bitcoin Cash er en god investering.

Interessant nok er en af ​​de største tilhængere af Bitcoin Cash charmerende Roger Ver, kendt som Bitcoin Jesus, der tweeted for bare et par dage siden (13. november): ”BCH fungerer som kontanter. BTC gør det ikke længere. Derfor er Bitcoin Cash til alle. ”

Skal jeg investere i Bitcoin Cash?

Hvorfor skal jeg overveje at investere i Bitcoin Cash? Det er dog ikke kun store investorer, der er interesseret i Bitcoin Cash-investering. Du kan også investere i Bitcoin Cash!

Men er tilgængelighed nok for dig at investere i Bitcoin Cash? Bare fordi du kan investere i Bitcoin Cash, betyder det ikke, at du skal.

Og her, kære kryptoinvestor, kan vi ikke give dig et præcist svar. Simpelt, fordi der ikke er nogen one-size-fits-all tilgang til kryptoinvestering, og det er alt op til dig og dine økonomiske mål!

Alt hvad vi kan gøre er at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning. Og sandheden er, at Bitcoin Cash giver hurtige transaktionstider, lave gebyrer og bedre skalerbarhed end Bitcoin.

Dermed, hvis du mener, at Bitcoin ikke er den eneste mønt, der er værd at se, og hvis du tror, ​​at større blokke kan forbedre skalerbarheden, så kan investering i Bitcoin Cash være den rigtige mulighed for dig.

Åh, og selvom vi ikke kan love, at du tjener penge med kryptokurrency, skal du ikke blive overrasket over, at antallet af investorer, der ønsker at have Bitcoin Cash i deres porteføljer, stiger, inklusive:

 • Krypto-entusiaster, der mener, at Bitcoin Cash er bedre og mere skalerbart end Bitcoin
 • Investorer, der er villige til at tage en risiko og investere i Bitcoin Cash og dets vedtagelse på lang sigt
 • Daghandlere, der satser på mulige prissvingninger og kryptointeresse i Bitcoin Cash
 • Minearbejdere, der ønsker at flygte fra Bitcoin og dens koncentration af hashpower

Vil du overveje at investere i Bitcoin Cash BCH?

Skal jeg investere i Bitcoin eller Bitcoin Cash?

Så er du interesseret i at investere i Bitcoin Cash, eller foretrækker du Bitcoin BTC, den første og mest populære kryptoaktive?

Hvis du stadig ikke er sikker, lad os nævne fordelene ved at investere i Bitcoin Cash for at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning.

Selvom Bitcoin Cash ligner meget Bitcoin, med forskellige fordele og ulemper og et begrænset udbud på 21 millioner mønter, er Bitcoin Cash anderledes og kan hjælpe med at løse Bitcoins skalerbarhedsproblem.

Bitcoin Cash kan håndtere flere transaktioner pr. Sekund og har lavere gebyrer (omkring $ 0,20) sammenlignet med Bitcoin.

Faktisk kan Bitcoin Cash håndtere omkring 25.000 transaktioner pr. Blok; til sammenligning behandler Bitcoin 1.000-1.500 transaktioner pr. blok.

Bitcoin Cash betragtes også som en sikker investering, der – på trods af sine større blokke – ikke er blevet hacket, siden den blev lanceret. I modsætning, Bitcoin er stadig på en eller anden måde forbundet med ulovlige aktiviteter og Silkevejen.

I sidste ende er det dog op til dig og din tro; kun du kan beslutte, om Bitcoin Cash er en bedre investering end Bitcoin.

Lad os ikke glemme, at hvad der fungerer for nogle investorer, kan være et forfærdeligt økonomisk valg for dig, så den endelige beslutning – om du vil investere i Bitcoin Cash eller ej – er din!

Hvor meget kunne Bitcoin Cash være værd?

Det kan være en god idé at vide, hvor meget Bitcoin Cash kan være værd i de kommende år, før du beslutter dig for at investere i BCH.

Sandheden er, at ingen ved det! Markedet for kryptokurrency er meget volatilt og afhængigt af efterspørgsel og udbud, så det er svært at give nøjagtige prisforudsigelser.

Oven i det viste den igangværende pandemi og det bearish marked, det udløste i marts 2020, hele verdenen, at der ikke er noget sikkert i den finansielle verden.

Når det er sagt, kan tidligere præstationer og dataanalyse hjælpe investorer og handlende med at forudsige prognoser.

Så lad os starte med Bitcoin Cash og dets præstationer i fortiden. Da det blev lanceret, havde Bitcoin Cash en åbningsværdi på omkring $ 290, som nåede næsten $ 700 den næste dag. I slutningen af ​​2017 sprang Bitcoin Cash derimod til over $ 4.000.

bitcoin kontant præstation

Bitcoin Cash Performance (Kilde: Capital; Hentet fra https://capital.com/trade-bitcoin-cash)

Siden da har Bitcoin Cash været en mere stabil investering med en BCH-handel på $ 259,27 i skrivende stund. Ifølge nogle positive forudsigelser, værdien af ​​Bitcoin Cash kan fordobles i 2021.

For at give et eksempel, ifølge Digital Coin-pris, kan Bitcoin Cash variere mellem $ 500 (max) og $ 60 (min), og kan endda nå næsten $ 700 inden udgangen af ​​2021.

Vi kan kun vente og se, hvad 2021 har for Bitcoin Cash-investering!

Investerer i Bitcoin Cash risikabelt?

Ja, at investere i Bitcoin Cash eller ethvert aktiv kan være risikabelt.

Kort sagt, intet meget rentabelt aktiv er helt sikkert, og kryptokurver er på ingen måde en undtagelse fra denne enkle regel. Ikke desto mindre er der nogle ting, der direkte påvirker Bitcoin Cash eller enhver kryptovaluta, og som et resultat sikkerheden ved at investere i Bitcoin Cash.

 • Et stort samfund af tilhængere og entusiaster
 • Et udviklingsteam, der arbejder på projektet.
 • Bred brug eller vedtagelse, dvs. muligheden for at bruge Bitcoin kontant til at betale for forskellige betalinger og let at købe og sælge det.

Alle disse tre ovenstående indikatorer for Bitcoin Cash er på et stærkt niveau. Derfor kan det antages, at investering i Bitcoin Cash er sikrere end at investere i de fleste andre kryptovalutaer, men ikke risikofri!

Sandheden er, at Bitcoin Cash har haft adskillige op- og nedture gennem årene, men stadig har det nogle store muligheder for investorer.

Så gør altid din forskning, inden du beslutter at investere i Bitcoin Cash og aldrig investere mere, end du kan tabe. Risikostyring er afgørende for at hjælpe dig med at indstille stop-limit og stop-loss ordrer og overvinde økonomisk nød.

Konklusion: Er Bitcoin Cash en god investering

investering i bitcoin kontanter

Skal du investere i Bitcoin Cash?

Invester i Bitcoin Cash BCH eller ethvert aktiv kan være meget risikabel hvis du ikke ved hvad du laver, hovedsageligt i usikre tider. Du spørger måske dig selv: “Skal jeg købe Bitcoin Cash lige nu?” Så her er en godbid, at investere dine penge behøver ikke at være kompliceret.

Selvom ingen investeringer er risikofrie, kan investering i Bitcoin Cash give et godt afkast i de kommende år. Uanset om du er nybegynder med Bitcoin Cash-investering eller bare nysgerrig efter, hvordan du får mest muligt ud af din kapital, er det at forstå, hvad du skal vide, før du investerer i Bitcoin Cash BCH kritisk.

Nedenstående forudsigelsestal skitserer nogle af Potentiel høj og lav af Bitcoin Cash BCH-prognoseprognoseprognoser i 2020, 2021, 2022, 2023 og 2025+ tilbudt af analytikere og eksperter i branchen.

År Høj Lav
2020 $ 350 $ 250
2021 $ 450 $ 280
2022 $ 550 $ 330
2023 $ 850 $ 400
2025+ 1.400 $ $ 500

På trods af sin kontroversielle historie og uklare fremtid, Bitcoin Cash har formået at blive en af ​​de bedste kryptokurver.

Så hvis du spekulerer på, om du skal investere i Bitcoin Cash eller ej, forsikrer vi dig om, at den endelige beslutning kommer ned til dig.

 1. Uanset om du beslutter dig for at købe eller handle Bitcoin Cash, skal du vælge en pålidelig platform, Like eToro.
 2. Afhængigt af dine mål, så glem ikke, at en streng plan og sunde handelsrutiner er afgørende, så tøv ikke med at udforske vores side for at hjælpe dig med at klatre op ad Bitcoin Cash investeringssucces.

eToro – Den bedste kryptovaluta-platform for både handlende og investorer

eToro har vist sig at være pålidelige inden for branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Centrale punkter

 • Bitcoin Cash er en hård gaffel af Bitcoin oprettet i 2017 for at løse Bitcoins mangler og skalerbarhedsproblemer.
 • En af de største forskelle mellem Bitcoin og Bitcoin Cash er, at Bitcoin Cash har otte gange større blokke end Bitcoin.
 • Bitcoin Cash sigter mod at foretage transaktioner hurtigere, billigere og mere pålidelige over hele kloden. Faktisk accepteres Bitcoin Cash af hundredvis af online- og murstenforhandlere over hele verden.
 • Bitcoin Cash kan være en god investering og en fantastisk måde at diversificere din portefølje, når du gør det rigtigt.

Hvis du kunne lide vores artikel Er Bitcoin Cash en god investering, og skal jeg investere i Bitcoin Cash, så del den med andre investorer, der er interesseret i kryptovaluta-sektoren.

Bitcoin Cash Investering – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er hovedformålet med Bitcoin Cash?

Hovedformålet med Bitcoin Cash er at tjene som et digitalt betalingssystem, løse Bitcoins mangler og hjælpe kunder over hele verden med at sende og modtage midler let og til lave transaktionsomkostninger.

Hvor accepteres Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash accepteres nu af mere end 945 online- og 670 murstenforhandlere for at hjælpe deres kunder med at udføre kryptovaluta-betalinger for forskellige produkter og tjenester ifølge data leveret af CNN.

Overgår Bitcoin Cash Bitcoin?

Mens Bitcoin Cash er en kryptovaluta, der har et stort investeringspotentiale, er det usandsynligt, at Bitcoin Cash overhaler Bitcoin, der betragtes som det mest populære og handlede digitale aktiv over hele kloden..

Hvad er den bedste platform til at begynde at investere i Bitcoin Cash?

Den bedste platform til at investere i Bitcoin Cash er eToro der giver dig mulighed for at købe Bitcoin Cash med 0% Provision.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er meget volatile. Din kapital er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner