Er Bitcoin en god investering i 2021?

Lær hvorfor Bitcoin kunne være en god investering i 2021

Er der gode grunde til at købe Bitcoin i 2021? Er tyren lige ved at komme i gang?

Er bitcoin en god investering i 2021? Denne artikel udforsker fem grunde til, at bitcoin kan være en god investering i år.

Bitcoin behøver ingen introduktion til investorer. Det er den største kryptokurrency efter markedsværdi og den mest populære, selvom den havde en hård start på 2020 takket være COVID-19-pandemien. Kryptovalutaen nåede et lavt beløb på $ 4721, da pandemien ramte, men kom derefter spektakulært sammen og overtrådte $ 40000 i januar 2021.

Bitcoin nåede et højdepunkt på $ 41299, før en priskorrektion bragte det ned til $ 35000. I skrivende stund handler kongen af ​​kryptokurrency på $ 36701.

De fleste eksperter har forudsagt, at Bitcoin vil have et bullish år i 2021. Nogle har endda forudsagt, at det kunne krydse $ 100.000 ved udgangen af ​​2021 og $ 300.000 i 2022. Sådanne forudsigelser er dristige, men der er en mulighed for, at Bitcoin kan opfylde disse forventninger, hvilket gør det til en spændende investeringsmulighed.

Et rocky år

2020 startede på en grov note for Bitcoin med et kraftigt fald i værdi. Bitcoin havde haft nedture to gange før, i 2013 og 2017. Disse prisfald var imidlertid naturlige, født af spekulation. Dette år var anderledes, Bitcoin stod over for et bjørnemarked, og pandemien tog sin vej på markederne. Kryptovalutaer bar størstedelen af ​​afmatningen, da investorer solgte aktier for at skifte til kontanter.

Bitcoin styrtede ned i marts og nåede et lavpunkt på $ 4721. Lavene varede dog ikke længe, ​​og Bitcoin var tilbage i det grønne. Rallyet så Bitcoin nå sin højeste vurdering i januar 2021. På trods af lavkonjunkturen sluttede kryptovaluta året med en rekordhøj.

Er Bitcoin en god investering i 2021?

Eksperter forudsiger en bull run for Bitcoin i 2021, og der er flere grunde til, at bitcoin kan være en god investering i 2021. Lad os se på nogle af grundene nedenfor.

5 grunde til at investere i Bitcoin i 2021:

1. Institutionel interesse

Der er stigende institutionel interesse for Bitcoin, og der var rigelig dokumentation for det samme under markedssalget i marts. Bitcoineksperter mener, at institutionel interesse vil være en væsentlig drivkraft i prisen på Bitcoin, der bevæger sig fremad.

Coinbase, der offentliggøres senere på året, har meddelt, at dets institutionelle aktivbase steg fra 6 milliarder dollars til 20 milliarder dollars alene i 2020. Flere højdepunkter opstod i løbet af det sidste år for at vise den slags interesse, Bitcoin har genereret og fortsætter med at generere.

  • JPMorgan Chases JPM Coin går live og danner Onyx-divisionen for at fokusere på blockchain-teknologi.
  • Galaxy Digital meddeler, at det har erhvervet to virksomheder, i tråd med planen om at opbygge en platform for institutionel adgang til digitale valutaer og aktiver.
  • MassMutual meddeler, at de har købt $ 100 millioner i Bitcoin.

Ovenstående punkter er kun en håndfuld meddelelser. Der var lignende træk i andre lande, da verden ser ud til digitale valutaer og blockchain-teknologi. Interessen er også drevet af platforme som PayPal, som gør kryptokurver som Bitcoin mere tilgængelige for mennesker.

Flere og flere virksomheder er begyndt at konvertere kontanter til Bitcoin som en mere sikker værdi-værdi. Bemærkelsesværdigt blandt disse er MicroStrategy, et analysefirma. MicroStrategy konverterede 425 millioner dollars kontant til Bitcoin. Andre virksomheder som Square har også foretaget lignende træk og konverteret kontanter til Bitcoin.

2. Inflation og USDs fald i valutamarkeder

Bitcoin sammenlignes ofte med guld, hvor investorer betegner det som en værdibutik. De er et fast aktiv sammenlignet med fiat-valutaer. Bitcoin står ikke over for inflationspres, som traditionelle fiat-valutaer gør. Den nylige inflation har skadet USDs købekraft. Investorer har afdækket sig mod den stigende inflation og har investeret i "sikker havn" aktiver som Bitcoin, hvilket øger dens værdi.

Den amerikanske regerings beslutning om at udskrive $ 3 billioner kan ses som årsagen til dollarens fald, og nye stimulusregninger kan se en yderligere svækkelse af USD over for verdensvalutaer.

3. Masseadoption som betalingsmetode

Bitcoin har set en støt stigning i vedtagelsen som en betalingsmetode. PayPal meddelte, at brugerne af tjenesten ville være i stand til at købe, sælge og acceptere Bitcoin og andre kryptokurver som en betalingsmetode.

PayPal har over 350 millioner brugere, der nu har adgang til Bitcoin. PayPals konkurrenter er også begyndt at acceptere Bitcoin, hvilket yderligere forbedrer kryptovalutas omdømme som en betalingsmodus, hvilket resulterer i større adoption af virksomheder og enkeltpersoner.

Læs mere: Hvad vil køre Bitcoin-prisen i 2021?

4. Bitcoin er begrænset og halveret

Bitcoin er begrænset til 21 millioner, hvilket betyder, at der ikke kan eksistere mere end 21 millioner Bitcoins, hvilket gør Bitcoin knappe og øger prisen. Den anden grund til Bitcoins høje pris er kodet i kryptovalutaen. Bitcoin minearbejdere belønnes for behandling af transaktioner. Denne belønning halveres hvert fjerde år. På grund af halveringsprocessen reduceres Bitcoins inflation.

Så er Bitcoin en god investering i 2021: Konklusion

Selvom du selv skal beslutte, om Bitcoin er en god investering eller ej i 2021, det er bemærkelsesværdigt, at mange investorer tror på den lyse fremtid for Bitcoin og hævder, at det måske overgår guld og andre aktiver.

2020 var naturligvis et af de bedste år for Bitcoin, og der er mange eksperter, der føler, at 2021 vil være et godt år for bitcoin og andre kryptoaktiver.

Enkelt sagt, Bitcoin er investering med lav risiko med masser af potentielle belønninger. Det er noget, du absolut bør undersøge, før du overvejer at tilføje BTC til din portefølje.

Når det er sagt, medfører investering i Bitcoin risici. Markedet for kryptokurrency er ekstremt ustabilt, og investorer bør være opmærksomme på deres mål, strategier og risikotolerance, før de investerer i BTC. Det anbefales, at enhver, der ønsker at investere i Bitcoin, bør undersøge grundigt inden investering, se på markedstendenser og ekspertudtalelser.

eToro – Bedste mægler til at købe Bitcoin

etoro-mægler

eToro har vist sig at være troværdige inden for Crypto-branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner