Er Bitcoin en god investering, og skal jeg investere i Bitcoin?

Bitcoin Investing forklaret

Skal jeg investere i Bitcoin? Er Bitcoin en god investering?

Hvis du er ny i verden med Bitcoin-investering, undrer du dig måske over, om Bitcoin er en god investering, eller skal jeg investere i Bitcoin ?. Nå, lad os bryde alle Bitcoin-relaterede myter, der cirkulerer online, før du overvejer at investere i Bitcoin.

Her kan du finde svar på alle dine Bitcoin-investeringsspørgsmål.

Men først, hvad ved vi om Bitcoin – et af de mest populære søgeord nogensinde?

Bitcoin, der ofte ses som et sikkert tilflugtssted, er et digitalt aktiv, der har revolutioneret hele verden. Oprettet i 2009 af den mystiske figur af Satoshi Nakamoto, Bitcoin er blevet et lokalt alternativ til bank- og traditionelle betalingssystemer.

Hvis du undrer dig over, om Bitcoin er en god investering og spørger dig selv, om du skal investere i Bitcoin, så tænk bare over det! Bitcoin er en decentral digital betalingsplatform, der ikke styres af regeringer eller finansielle myndigheder. Kan du forestille dig at have gennemsigtighed og sikkerhed uden risikable gebyrer og hemmelige intentioner – bare du har kontrol over dine egne penge?!

Ingen overraskelse, at hypen omkring Bitcoin har ført til oprettelsen af ​​tusindvis af altcoins, og i mere end et årti har kryptoinvestering erobret verden. Skønt forex stadig er det største finansielle marked, Vi er enige om, at kryptoer er populære handels- og investeringsaspekter, især i kryptodagshandel.

Men er Bitcoin bare en forbipasserende storm, eller er den kommet for at blive? Som ekspert Stephen McKeon ved University of Oregon sagde, “Spørgsmålet er flyttet fra ‘vil dette overleve’ til ‘hvor stort vil dette blive?'”

Så er det værd at investere i Bitcoin i de kommende år? Lad os finde ud af det!

Er Bitcoin en god investering?

Da Bitcoin er den største markedsværdi for kryptovaluta, mener mange handlende, at Bitcoin er en god investering sammenlignet med andre kryptoer. På trods af alle op- og nedture i Bitcoins historie, mener eksperter, at Bitcoin-prisen kan vokse yderligere på lang sigt.

Mens det er op til forhandlere at beslutte, om Bitcoin er en god investering, så lad os udforske flere af dens fordele og ulemper for at skabe et omfattende og objektivt billede.

Bitcoin er den ældste og en af ​​de mest handlede kryptovalutaer, med en BTC-handel på $ 15.826 i skrivende stund, som pr CoinMarketCap.

bitcoin-prisdiagram

Med en 24-timers handelsvolumen på $ 31.086.109.111 og en markedsværdi på $ 293.388.849.631 er Bitcoin den mest handlede kryptokurrency over hele kloden..

På grund af sin begrænsede forsyning på 21.000.000 BTC og begrænsninger i minedrift er Bitcoin en af ​​de mest ønskede aktiver i kryptoverden. Ligesom guld ses investering i Bitcoin som en sikker havn; det er et populært finansielt venture med lav korrelation med andre aktiver (for eksempel aktier) og høj likviditet.

Oven i købet, Bitcoin er en fantastisk måde at diversificere sin portefølje og reducere eksponeringen for risici, især i tider med økonomisk uro, såsom den igangværende koronaviruspandemi.

På samme tid kan investering i Bitcoin og andre kryptokurver være risikabelt på grund af den høje volatilitet på markedet. Tro det eller ej, i 2017 nåede Bitcoin en rekordhøjde på næsten $ 20.000 pr. En BTC, men gik ned til $ 4.000 i 2018. Dens værdi faldt markant fra februar til marts i år, men måneder senere lykkedes det Bitcoin at overleve coronavirus- relaterede bjørnemarked og steg til over $ 12.000. Disse dramatiske prisudsving kan være risikable for nogle forhandlere og mulighed for andre.

Vil du overveje at investere i BTC?

Skal jeg investere i Bitcoin?

I betragtning af Bitcoins volatilitet spekulerer mange mennesker i, om Bitcoin er en god investering, og om de skal investere i den. Skal jeg investere i Bitcoin? Ja og nej! Sandheden er, at selvom Bitcoin er en god investering, betyder det ikke, at du skal begynde at investere i dag. Handel med kryptovaluta er ikke et spil, men en seriøs finansiel forretning.

Før du kommer i gang, lav din egen forskning, invester i handelsuddannelse og vælg en velrenommeret mægler som eToro. Overvej potentielle risici, og udvikl en kryptohandelsstrategi, der kan hjælpe dig med at øge din formue over tid. Lær af de bedste i marken!

Hvis du er interesseret i decentralisering af valutaer og deres potentiale til at erstatte traditionel bankvirksomhed, er Bitcoin noget for dig. Trods alt, Bitcoin blev oprettet som et alternativ til traditionelle betalingssystemer og bureaukrati.

På den anden side, hvis du er mere interesseret i blockchain-teknologi og den måde, hvorpå det kan lette brugen af ​​smarte kontrakter og decentrale apps, foretrækker du måske at investere i andre kryptovalutaer, såsom Ethereum eller EOS.

I sidste ende afhængigt af dine mål og ressourcer, Du kan investere kort-, mellem- eller langsigtet i Bitcoin og diversificere din portefølje.

Skal jeg investere i Bitcoin eller andre mønter i stedet?

Så skal du investere i Bitcoin, eller skal du udforske andre mønter da?

Før vi udforsker potentialer og risici ved at investere i andre mønter, lad os ikke glemme, at Bitcoin er den første virtuelle mønt nogensinde, hvilket har ført til oprettelsen af ​​andre mønter eller alternativer til Bitcoin, derfor kaldet altcoins.

Nogle altcoins, såsom Ethereum, Ripple, Tezos og EOS, har nogle imponerende muligheder. Tag Ethereum – for eksempel en af ​​de mest populære investeringsmuligheder! Ethereum er den næstmest handlede mønt derude, der kan understøtte smarte kontrakter og decentrale apps.

Der er mange flere undervurderede mønter med stort potentiale, der også kan eksplodere i fremtiden. Nogle kryptoer som BAT kan bruges til ikke kun at forbedre betalinger og juridiske processer, men digital reklame og oprettelse af indhold.

Når det er sagt, kan mindre kryptoer være endnu mere ustabile end Bitcoin, så man skal være forsigtig, især når det kommer til Initial Coin Offerings (ICO’er) og potentielt falske aktiviteter. Nogle eksperter foreslår kun at investere 5% af dine penge i kryptokurver bare for at diversificere din portefølje og være sikker.

Men i sidste ende behøver du slet ikke at investere i Bitcoin eller andre kryptoer for at diversificere din portefølje. Med hundredvis af handelsmarkeder som: aktier og råvarer at investere i, er det alt op til dig at beslutte, om det er det værd at investere i Bitcoin.

Læs mere:

Bitcoin-prisforudsigelse: Hvor meget vil Bitcoin være værd i 2021 og derover?

Vigtigste kryptovalutaer andet end Bitcoin

Investerer i Bitcoin risikabelt?

I betragtning af usikkerheden omkring Bitcoin og dens priser i fremtiden kan investering i Bitcoin, som ethvert aktiv, være risikabelt. Skønt nogle tror på dens positive vækst på lang sigt, det er næsten umuligt at forudsige, om investering i Bitcoin kan være rentabelt.

Uden en dybtgående forståelse af kryptoverdenen og de faktorer, der påvirker Bitcoin-investering, kan investering i Bitcoin være risikabelt. Derfor, hvis du beslutter at købe og sælge Bitcoin eller handle kontrakter for forskel (CFD’er), skal du altid investere i tilstrækkelig uddannelse, praksis, risikostyring og selvdisciplin. Hvis det gøres ordentligt, kan dine højrisikovirksomheder føre til høje belønninger.

Glem ikke, at kryptoinvestering ikke er spil, så invester aldrig mere, end du kan tabe. Det anbefales at starte små med mindre BTC-trin. Den gode nyhed er, at du kan begynde at handle kryptokurrency med så lidt som $ 100.

Det er værd at bemærke, at en af ​​de største risici ved handel er at blive offer for intense følelser, overtillid, stress og grådighed. Derfor er følelsesmæssig selvkontrol og selvdisciplin to af nøglefaktorerne til succes i Bitcoin-investeringens verden.

Hvem skal medtage Bitcoin i deres porteføljer?

Hvis Bitcoins fremtid ser lys ud, hvem kan nøjagtigt drage fordel af at investere i Bitcoin? kan du spørge.

At investere i Bitcoin kan være en vidunderlig handelsmulighed for daghandlere, der ønsker at drage fordel af kursudsving og flere små handler i løbet af en enkelt dag.

Bitcoin kan også være velegnet til mellem- og langsigtede investorer, der ønsker at have kryptovaluta. Interessant nok ifølge CoinTelegraph, hodling er en af ​​de mest rentable strategier, og dem, der køber og holder Bitcoin, tjener normalt på 95,4% af tiden.

Selvfølgelig kan investering i Bitcoin være til gavn for mere traditionelle forhandlere, der simpelthen søger porteføljediversificering såvel som blockchain-entusiaster, der tror på fremtiden for Bitcoin og cryptocurrency-teknologier.

Lad os ikke glemme, at blockchain-teknologi har potentiale langt ud over de finansielle sektorer og kan forbedre områder som spil, afstemning og medicin.

Kom godt i gang med Bitcoin Investing

investering i bitcoin

Så nu når du allerede har nok information om Bitcoin-investering, kan du fortælle os, hvad du regner med. Skal du investere i Bitcoin eller ej?

Hvis du har bestemt dig og besluttet at investere i Bitcoin, så er du heldig at have dagens onlineværktøjer og flere ressourcer til din rådighed.

Mens investering i Bitcoin tidligt var hård og forbeholdt primært minearbejdere, kan du nu nemt købe og sælge kryptokurrency og handle CFD’er. Alt hvad du behøver er at finde en pålidelig udveksling som eToro, åbn og finansier din konto, og start din kryptotur.

Her skal vi nævne, at der er forskellige metoder til at dykke ned i Bitcoin-investeringens verden. Man kan købe og holde Bitcoin eller handle med det. Det er ikke en hemmelighed, at en populær handelsmetode er at handle med CFD’er; CFD’er giver folk mulighed for at åbne lange og korte positioner og bruge gearing.

Husk bare at vælge en sikker og pålidelig platform! Som Bitcoin hacks, såsom den berygtede Mt. Gox-angreb sker stadig, sørg for at holde dine aktiver sikre, og lær hvordan du genkender svindel. Med eToro kan man f.eks sikkert invester i Bitcoin og over 90 kryptopar at handle.

eToro – Den bedste kryptovaluta-platform for både handlende og investorer

etoro-mægler

eToro har vist sig at være pålidelige inden for branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Skal du investere i Bitcoin?

Investering i Bitcoin eller enhver form for investering kan være meget risikabelt, hvis du ikke ved, hvad du laver, især i usikre tider. Du spørger måske dig selv: “Skal jeg købe Bitcoin lige nu?” Så her er en godbid, at investere dine penge behøver ikke at være kompliceret.

Selvom ingen investeringer er risikofri, har investering i Bitcoin genereret ca. 40% afkast i løbet af de sidste to år. Uanset om du er nybegynder med Bitcoin-investering eller bare nysgerrig efter, hvordan du får mest ud af din investering, er det afgørende at forstå, hvad du skal vide, før du investerer i Bitcoin.

I sidste ende kommer den endelige beslutning ned til dig. Hvilken slags investor vil du være? Find ud af svaret på det spørgsmål, du ved helt sikkert, om Bitcoin er en god investering!

Vil du investere i Bitcoin eller andre digitale aktiver?

Hvis du nød at læse vores artikel Er Bitcoin en god investering & Skal jeg investere i Bitcoin, del det venligst med alle, der kan være interesserede i Bitcoin.

Yderligere læsning:

Ethereum Vs. Bitcoin: Er Ethereum en bedre investering end Bitcoin?

Mest populære kryptovalutaer i Storbritannien

Top 10 kryptovalutaer at investere i 2021

Mest populære kryptovalutaer i USA

Bitcoin-investering – ofte stillede spørgsmål

Er det det værd at investere i Bitcoin?

I betragtning af Bitcoins 100.000.000% ROI og det faktum, at det slår alle andre aktiver, inklusive guld, aktier og olie i de sidste 10 års tilbagevenden, ja, Bitcoin er bestemt værd at overveje. Husk aldrig at investere mere, end du har råd til at tabe, og kun købe Bitcoin fra en sikker, pålidelig handelsplatform som eToro.

Er det sikkert at investere i Bitcoin?

Investering i Bitcoin er en risikabel og samtidig potentielt højt belønnet finansiel satsning. Selvom ingen kan garantere, at Bitcoin er en sikker investering, kan du investere i handelsuddannelse, praksis og selvdisciplin for at øge dine chancer for succes.

Er det smart at investere i Bitcoin?

Investering i Bitcoin og kryptokurrency er en smart måde at diversificere din portefølje på, afdække inflation og understøtte decentralisering af betalinger. Investering i Bitcoin har altid vist sig at være smart. Bitcoin er også en ekstremt smart investering for dem, der ønsker at sikre sig mod inflation i dollaren og andre fiat-valutaer. En af de smarteste måder at begynde at investere i Bitcoin er at vælge en sikker platform som eToro, der giver dig mulighed for at købe og sælge aktiver og handle CFD’er på over 90 par.

Kommer Bitcoin til at gå ned?

Selvom ingen kan forudsige fremtiden for kryptokurrency, viser historiske data, at Bitcoin har været igennem mange op- og nedture, men har altid formået at overvinde økonomiske og sociale uroligheder, såsom den igangværende koronaviruspandemi. Interessant nok er mange eksperter positive over for fremtidens Bitcoin og mener, at det kan overgå guld.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er meget volatile. Din kapital er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner