Ethereum dominerer krypto med ERC-20-tokens: Sådan gør du

Ethereum dominerer Crypto med ERC-20-tokens

Har du hørt om ERC-20 tokens? Nå, det skulle du have! De er overalt, og det hele skyldes Ethereum.

De er faktisk så almindelige, det er højst sandsynligt, at de var en vigtig faktor i drivkraften til altcoin boom, der fandt sted for et par år siden.

Kort sagt, de gør det let at oprette kryptovaluta og er en stor fordel for Ethereum, da de er vært på Ethereum blockchain. Men selvfølgelig er de ikke helt perfekte.

I denne artikel vil vi se på, hvordan Ethereum hemmeligt dominerer cryptocurrency-udvikling med ERC-20-tokens, og hvorfor det kan betyde store penge for Ethereum-indehaverne.

Vil du lære, hvordan du handler kryptokurver som en professionel? Tag vores kryptokurrency kursus!

Ethereum har store planer

Som du måske allerede ved, handler det ikke med Ethereum om at være et alternativ til Bitcoin. De har meget større mål end at nedtage fiat-penge.

Mens Ethereum måske ikke er så spændende at handle som Bitcoin med sine enorme toppe og trug, Ethereum kan vise sig at være en bedre langsigtet investering.

Hvorfor?

Det har ganske enkelt så meget mere at tilbyde verden end Bitcoin gør.

Mange mennesker forbinder Ethereum med smarte kontrakter og dApps, men glemmer alt om dets evne til at være vært for andre kryptovalutaer i sin egen blockchain.

Ja det er rigtigt. Ethereum er ikke den eneste kryptokurrency på Ethereum blockchain, der er faktisk tons. Størstedelen af ​​disse andre tokens kaldes ERC-20 tokens.

Mens ingen kiggede, blev Ethereum et knudepunkt til oprettelse af forskellige kryptokurver, hvilket gør Ethereum til en meget lovende kryptokurrency at have.

Handle Ethereum nu med Etoro

Hvad er en ERC-20-token?

ERC-20-token, Ethereum

Ethereum er som moderen til oprettelsen af ​​kryptokurrency. Med oprettelsen af ​​ERC-20-token driv Ethereum sandsynligvis til stigningen i altcoins, fordi de gjorde kryptokurrency så let at lave.

ERC-20 tokens er en standard for udvikling af kryptovaluta. De tilbyder stort set alt, hvad en udvikler har brug for for at oprette en kryptovaluta og komme i gang.

Det anslås, at i dag der er cirka 200.000 forskellige ERC-20 tokens i omløb.

Det skal dog nævnes, at ikke alle disse betragtes teknisk som kryptokurver. Disse tokens kan bruges til en bred vifte af tjenester.

En af de vigtigste ting, der definerer ERC-20 tokens, er at de har ikke deres egen blockchain; de opererer alle oven på Ethereum blockchain.

Dette er fantastisk til udviklere, der har ideer til en kryptovaluta, men ikke har ressourcerne til at oprette deres egen blockchain til den.

Det er trods alt meget arbejde! Du kan endda glemme, hvad du sigtede mod at opnå.

Plus, de er selvfølgelig helt fri til at bevæge sig væk fra Ethereum blockchain på et senere tidspunkt, som nogle allerede har opnået (mere om det lidt!).

Selvom Ethereum aldrig tager kronen som den øverste kryptokurrency, kan det medføre stigningen i en anden, der gør det.

Fordele ved ERC-20 tokens

ERC-20-tokens drager fordel af alle fordelene ved Ethereum, men har en vis uafhængighed, så længe de overholder reglerne for brug af Ethereum-blockchain.

Måske en af ​​de største fordele ved ERC-20-tokens det de gør det nemmere at skabe kryptovaluta, hvilket tilskynder til konkurrence mellem forskellige kryptokurver.

Teoretisk vil dette føre til mere opfindsomhed og kreative tilgange til forskellige problemer. I det lange løb vil mere tilpasningsdygtige kryptokurver overleve dem, der ikke er i stand til at følge med.

Oven i dette kan cryptocurrency-udviklere fokusere mere på deres ideer snarere end hvordan man opretter en mønt (og blockchain) og grundlæggende vedligeholdelsesrelaterede problemer..

Færdiggjort dokumentation til dem, der ønsker at oprette deres egne tokens, er også et kæmpe plus og fremskynder også udviklingsprocessen.

Og fra en kryptovalutahandlerperspektiv kan ERC-20-tokens være mere tiltalende for handel, for hvis de forstår, hvordan Ethereum fungerer, vil de allerede behandle en god forståelse af, hvordan ERC-20-tokens også fungerer.

Dette gør forskningsprocessen lettere og hurtigere. Cryptocurrency-handlende behøver ikke lære en helt ny teknologi når de støder på et ERC-20-token.

En anden stor bonus ved handel med ERC-20 tokens er, at fordi de er hostet på Ethereum blockchain, som er offentlig, kan du åbne dem og se på dem.

Med den rette tekniske viden kan du finde ud af nøjagtigt, hvordan de fungerer og ikke få nogen luskede overraskelser. Plus, hvis de er kodet dårligt, kan du bare ignorere dem.

Der gemmer sig ikke på Ethereum blockchain. ERC-20 tokens er super gennemsigtige.

ERC-20-tokens kan også sendes og modtages af Ethereum-adresser, hvilket gør det muligt for dem at blive accepteret af en meget bredere brugerbase.

Dette overvinder et problem, som mange altcoins har, når de først starter; de er nødt til at oprette deres egen tegnebog, så kryptovalutaen kan lagres i eller overbevise tegnebogudbydere om at acceptere dem.

Og endelig er en stor fordel for Ethereum, at alle disse ERC-20-kryptokurver skal bruge Ethereum-gas til at foretage transaktioner.

Gas er et gebyr transaktorer skal betale for at deres transaktion skal valideres.

Dette er fantastisk til Ethereum, fordi det betyder, at deres kryptokurrency bevæger sig, selv når folk ikke handler eller handler med Ethereum meget.

Andre kryptoer på samme blockchain hjælper med at holde det flydende, hvilket er fremragende til handelsvolumen. Plus, hvis et ERC-20-token er vellykket, vil denne succes også sive ned til Ethereum.

Kendte ERC-20 tokens

Ethereum blockchain

Det kan overraske dig at finde ud af det nogle af de mest kendte kryptokurver i dag er ERC-20 tokens eller startede som ERC-20 tokens, inden de forlod Ethereum blockchain.

Måske er den mest kendte kryptokurrency, der startede som et ERC-20-token, Tron.

For nylig dog Tron har formået at migrere med succes fra Ethereums blockchain til sin egen blockchain, ofte omtalt som ‘mainnet’.

Mens dette er en fantastisk succeshistorie og viser, at tokens kan vokse ud af Ethereum blockchain, måtte Tron få deres samfund til at flytte fra Ethereum til mainnet.

Interessant er, at Trons udvikler hævder, at deres flytning til mainnet vil gøre dem 400 gange hurtigere end Ethereum! Det er et stort krav, og det tager et stykke tid, før vi ser, om det er sandt eller ej.

En anden stigende stjerne ERC-20-token i kryptovalutaverdenen er Chainlink, der sigter mod at blive kongen af ​​smarte kontrakter gennem brug af orakler.

Da Chainlink bliver mere succesrig, kan det ende med at forlade Ethereum som Tron gjorde, men nogle hævder måske, at det er det perfekte sted at vokse – fødestedet til smarte kontrakter, Ethereum.

Binance mønt er et andet enormt succesfuldt ERC-20-token og bruges på Binance Exchange som et utility-token. Brugere kan modtage en rabat, når de bruger den til kryptokurrencyhandel.

Formentlig er Binance Coin mere succesrig end endda Tron. I øjeblikket er Binance Coin den 8. største kryptokurrency efter markedsværdi på CoinMarketCap.

Andre ERC-20 tokens inkluderer:

  • BAT (Basic Attention Token). Et reklametoken, der betaler brugerne for at se reklamer.
  • HuobiToken. Et symbol, der kan bruges på Huobi-kryptokurrencyudvekslingen.
  • TrueUSD. En stablecoin bundet til værdien af ​​den amerikanske dollar, svarende til Tether.

Men disse tokens skraber kun lige overfladen af ​​det, der er derude i dag.

Hvordan oprettes ERC-20 tokens?

Oprettelse af ERC-20 tokens er en relativt enkel proces. Når det er sagt, kræver det en god teknisk forståelse af Ethereum og dets programmeringssprog Solidity (så måske ikke for alle endnu!).

For at oprette et nyt ERC-20-token skal en bruger starte en smart kontrakt på Ethereum-blockchain. Denne kontrakt er derefter ansvarlig for oprettelse af nye tokens og håndtering af transaktioner.

Derudover fungerer den også som en hovedbog og holder også styr på alles balance.

Ulemper

Ikke alt ved at arbejde på Ethereum blockchain er hunky-dory. Der er mange grunde til, at nogle kryptokurver måske ikke ønsker at være under Ethereums fløj for evigt.

Først og fremmest kan de muligvis ikke lide ændringerne, som Ethereum implementerer. Når Ethereum opdaterer blockchain, er disse ændringer muligvis ikke i bedste interesse for hvert ERC-20-token.

Oven i det kan de ende med at stole for stærkt på Ethereums netværk og ressourcer, hvilket kan være et problem, hvis der skulle ske noget med Ethereum som en regering lukket ned eller et stort hack.

Men måske vigtigere, mens ERC-20 tokens ses som en industristandard, har der været problemer med, hvordan de fungerer, herunder mange, mange fejl.

En af de mest frustrerende fejl får tokens til at blive ødelagt ved et uheld, når de sendes til en kontrakt. Formentlig er op til $ 70.000 værd gået tabt på grund af sådanne problemer.

Ethereum har frigivet et andet token kaldet ERC-223, som skulle løse dette problem, men indtil videre har det ikke været så populært som ERC-20 tokens.

En anden ulempe for nogle brugere er at skulle bruge Ethereum som gas hver gang du vil foretage en transaktion med et ERC-20-token.

Over tid kan dette blive dyrt, især hvis prisen på Ethereum stiger, og for nogle handlende er det simpelthen bare et unødvendigt skridt.

Ethereum sidder stadig fast på bevis for arbejde

Måske er det en af ​​de største ulemper for nogle cryptocurrency-udviklere Ethereum bruger stadig en bevis for arbejde algoritme, ligesom Bitcoin.

Bevis for arbejde har været ude af mode i et stykke tid nu, og mange nyere kryptokurver er designet til at bruge bevis for indsats i stedet, hvilket mange mener er mere retfærdigt og mere effektivt.

Når det er sagt, er det velkendt at Ethereum planlægger at flytte fra bevis for arbejde til bevis for indsats, hvilket sandsynligvis vil ske enten i 2020 eller 2021.

Hvis de med succes foretager ændringen, kan dette være et stort løft for ikke kun Ethereum, men også alle andre ERC-20-tokens..

Er der ikke nok kryptokurver allerede?

kryptokurver, ethereum

Andre kan sætte spørgsmålstegn ved pointen med at gøre oprettelsen af ​​kryptovaluta så let. Trods alt, skal alt tokeniseres? Er enhver kryptokurrency værdig til oprettelse?

Interessant nok har mange ERC-20-kryptokurver mistet så meget som 90% af deres værdi og kæmper for at få et comeback. Så, kryptovalutahandlere bør stadig være forsigtige.

En sådan overvældende mængde valg af ERC-20-tokens kan også være afskrækkende for nogle handlende, der måske har svært ved at skelne mellem dem.

Faktisk er det meget rigtigt, at mange tokens forsøger at opnå lignende ting.

Handle Ethereum nu med Etoro

Centrale punkter

Hvis du husker noget fra denne artikel, skal du gøre det til disse nøglepunkter.

  • Et ERC-20-token er et token oprettet på Ethereum-blockchain. For udviklere er de meget lettere at oprette end at oprette tokens fra bunden.
  • Let adopteret af tegnebøger og andre tjenester, der også accepterer Ethereum. Dette fremskynder vedtagelsen af ​​nye brugere og forhandlere.
  • Nogle af de bedste kryptokurver i dag er ERC-20-tokens. Disse inkluderer Binance Coin, BAT, HuobiToken og TrueUSD.
  • ERC-20 tokens er ikke perfekte. De lider stadig af bugs og er begrænset af Ethereums kode, hvilket kan være et problem for nogle.

Lær at handle kryptokurver med vores kursus i kryptokurrencyhandel

Vil du lære mere om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Tilmeld dig derefter vores kursus for handel med kryptokurrency!

Hvorfor skal du vælge Etoro at handle Ethereum

Nu ved du, hvorfor Ethereum dominerer Crypto med ERC-20-tokens. Hvis du føler dig inspireret til at begynde at handle med Ethereum, eller hvis denne artikel har givet noget ekstra indblik i din eksisterende handelsviden, kan du være glad for at vide, at etoro giver mulighed for at handle med Crypto-aktiver og CFD’er op til 90+ kryptokurver.

Hvis du nød at læse Ethereum Dominates Crypto With ERC-20 Tokens fra Handelsuddannelse, giv det en like, og del den med alle andre, som du tror, ​​det også kan være af interesse.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er meget volatile. Din kapital er i fare

Handelsanalyse er ikke en pålidelig indikator for nuværende eller fremtidige resultater, da omstændighederne kan ændre sig over tid. Inden du tager investeringsbeslutninger, skal du søge rådgivning fra uafhængige finansielle rådgivere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner