Ethereum-prisforudsigelse 2021: Er ETH-kursen $ 3.000?

Ethereum-prisforudsigelse i 2021:

Er ETH på vej til $ 3.000?

Ethereum er den næststørste kryptokurrency på verdensplan, kun næst Bitcoin efter markedsværdi og popularitet. Siden det oprindelige tilbud er Ethreum steget med over 1000%.

Med Bitcoins indtræden i mainstream takket være stigende institutionel interesse var 2020 et godt år for kryptovalutamarkedet. Ethereum havde også et solidt år i 2020, hvilket gav investorerne 4,5x afkastet.

Ethereum nåede sit højeste niveau på $ 1456,26 den 25. januar 2021 og vil sætte pris på endnu mere. Lad os se på Ethereum-prisforudsigelsen og se, hvordan kryptovalutaen forventes at udføre i løbet af de næste par år.

Hvad er Ethereum?

Ethereum er en blockchain-baseret, decentraliseret platform. Grundlagt i 2015 af Vitalik Buterin, gør det det muligt at bygge smarte kontrakter og decentrale applikationer (dApps) på platformen. Platformen kører disse apps og kontrakter uden nedetid, svindel eller indblanding fra tredjeparter. Da platformen er decentraliseret, kan brugerne stadig udføre transaktioner og smarte kontrakter på platformen, selvom en del af netværket går ned.

Ethereum sigter mod at decentralisere klient-servermodellen og erstatte centrale servere med tusindvis af noder, der drives af frivillige over hele verden.

Smart kontrakter driver Ethereum-økosystemet. De er kodelinjer, der er gemt på blockchain. Kontrakterne udføres automatisk, når visse forudbestemte betingelser er opfyldt. De smarte kontrakter håndhæves af Ethereum blockchain, der fungerer som en upartisk tredjepart til transaktioner på blockchain.

Læs mere: Hvad er Ethereum? En begyndervejledning til Ethereum og tip til investering i ETH

Ethereums prishistorie: Et kig på Ethereums tidligere præstationer

Ethereum har oplevet en vis volatilitet, ligesom andre kryptovalutaer. På lang sigt har det imidlertid været en af ​​de mere stabile kryptokurver. Lad os kontrollere Ethereums prishistorie lidt mere detaljeret.

Ethereum oplevede en betydelig stigning i værdiansættelsen mellem 17. maj 2017 og 20. juni 2017, da prisen på ETH steg fra $ 90 til $ 364. Efter denne prisstigning stod valutaen for en periode med volatilitet, inden den igen steg medio december. Ethereum krydsede $ 500 den 13. december og nåede $ 730 i midten af ​​december.

I slutningen af ​​december handlede kryptokurrency på omkring $ 800-mærket. Det krydsede $ 1000 i januar, men faldt tilbage til $ 750 i februar. Ethereum oplevede et gradvist fald i sin pris fra maj 2018 til december 2018, hvor værdien faldt til under $ 100.

I december 2020 handlede Ethereum mellem $ 500 og $ 750 og opretholdt sin position mellem de to prisbånd. Mellem 1. januar og 9. januar samlede Ethereum sig fra $ 730 til $ 1288. Dette satte scenen for Ethereum at bryde sin tidligere rekord på $ 1439,33, og kryptovalutaen nåede et højeste niveau på $ 1456,26 den 25. januar 2021.

Ifølge Ethereum-prisforudsigelsen vil Ethereum fortsat se en stigning i prisen i 2021. Nogle forudsigelser siger, at kryptokurrency fortsat vil skubbe højere og slå sin høje pris på $ 1456,26 snart. Ligegyldigt hvad prisforudsigelsen er, har den hidtil overgået Bitcoin i år.

Ethereum-prisforudsigelse 2021: Opnår ETH virkelig $ 3.000?

Ja. Ifølge Ethereum-prisforudsigelsen er ETH indstillet til at opleve en bull run i 2021, og prisen på Ethereum kan nå $ 3.000 mark. At være den valgte platform for DeFi-projekter, vil Ethereum være den bedste stallecoin til det lange træk. Med indledningen af ​​Ethereum 2.0 behandles Ethereums skalerbarhedsproblemer, hvor platformen kan behandle 100.000 transaktioner pr. Sekund, hvilket gør platformen mere effektiv og tilgængelig.

4 væsentlige faktorer at overveje

En nøjagtig forudsigelse af prisen på kryptokurver er vanskelig, da prisen ændres afhængigt af markedsforholdene. Vi kan dog se på faktorerne, mens vi forudsiger Ethereum-prisen. Her er fire vigtige faktorer, der skal overvejes.

1. Kryptovalutavejledning til banker

Kontoret for valutaovervåger (OCC) håber at have mere lovgivningsmæssig vejledning til at hjælpe traditionelle banker med at omfavne kryptovaluta og øge effektiviteten. OCC er for nylig offentliggjort Fortolkningsbreve 1174, at præcisere, at banker nu kan have forvaring af kryptokurrency og stablecoins.

Det forklarer også, at banker har ret til at bruge nye teknologier, herunder uafhængige node-verifikationsnetværk (INVN’er) og stablecoins, som vil hjælpe dem med at udføre bank-tilladte funktioner såsom betalingsaktiviteter.

Ud over tilladelsen til at give nationale banker og føderale opsparinger tjenester til opbevaring af kryptokurrency for kunder gav OCC også ret til at have unikke nøgler tilknyttet digitale valutaer. Dette har gjort det muligt for banker at udstede stablecoins, udveksle stablecoins til fiat-valuta og validere, gemme eller registrere transaktioner ved at fungere som en node i en blockchain (INVN).

For ETH-samfundet er dette virkelig et stort nyt, fordi stablecoins er Ethereum-tokens, der forbliver på en fast værdi, selv når Ethereum-prisen ændres. ETH kan udnyttes som en netværksinfrastruktur ved at lette disse stablecoins.

2. Ethereum 2.0

Ethereum 2.0 eller Serenity har været et længe forventet, meget diskuteret og betydningsfuldt trin efter tidligere opgraderinger. Dette skyldes, at den implementerer en Proof-of-Stake-konsensusmekanisme, der bevæger sig væk fra den eksisterende Proof-of-Work-konsensusmekanisme. Opgraderingen frigives trinvis med den første fase udgivet i 2020. Hver opgradering sigter mod at forbedre Ethereums funktionalitet.

Den største fordel ved Ethereum2.0 er, at det vil medføre betydelige forbedringer af skalerbarhed, sikkerhed og tilgængelighed. Det kan gøre det muligt for Ethereum at gennemføre op til 100.000 transaktioner sammenlignet med Ethereum, som kun kan understøtte 30 transaktioner pr. Sekund. Dette vil i sidste ende forbedre effektiviteten og reducere forsinkelser forårsaget af overbelastning i netværket. Transaktionerne håndteres i parallelle kæder snarere end sammenhængende, så implementeringen af ​​shard-kæder fremskynder netværket og øger skalerbarheden.

3. Stimuluspakken

Jehan Chu, administrerende partner i Hong Kong-baserede kryptoinvestering Kenetic Capital, fortalte CoinDesk, "Biden-stimulus kan tilføje en ekstra skub til bitcoins pris, men intet mere end at skubbe langs et barreling godstog."

Den nye POTUS planlægger at frigive en ny økonomisk stimuleringspakke. Stimuleringspakken vil se yderligere $ 1400 sendt til kvalificerede modtagere. Dette er i tillæg til $ 600, der er godkendt af Kongressen i præsident Trumps tid, hvilket betyder, at modtagerne i alt vil modtage $ 2000.

Bitcoins pris fik et betydeligt løft takket være regeringens stimuleringsforanstaltninger i 2020, som så kryptokurrency nå rekordhøjder, højere end hvad vi så i 2017.

Vi kan forvente en lignende reaktion fra kryptokurver med den amerikanske meddelelse om den nye stimuluspakke.

4. Stigende institutionel interesse i Ethereum

Ifølge Coinbases årlige gennemgang for 2020, flere institutionelle investorer ser på Ether som en vigtig butik af værdi. Et stigende antal institutionelle kunder har indtaget Ether-positioner for dets stærkere afkast, som kryptobørsen bemærker.

2021 bliver et betydeligt år for Ethereum. Det forudsiges at blive en favorit blandt institutionelle investorer. Den snart lancerede pakke af Ethereum-fokuserede fonde sigter mod at give eksponering over for ETH, den oprindelige valuta i Ethereum-netværket, gennem en køretøjsstruktur med høj sikkerhed.

Læs mere: Hvad vil køre Ethereum-prisen i 2021?

Ethereum-prisforudsigelse 2021: Hvad er nogle stærke support- og modstandsniveauer?

Billede: ETH / USD månedligt

Hvis vi ser på det månedlige diagram for Ethereum-prisen, kan vi se, at ETH / USD har haft sin mest bullish måned nogensinde i januar, og det ser ud til, at der er mere at komme. Som du kan se, har 20-bar SMA krydset over 50-bar SMA i denne tidsramme for at danne det bullish kryds mønster.

Mens ETH-prisen siden er trukket tilbage fra sin høje tid, kan vi forvente, at ETH krydser over 1.475 $ modstand og bryde over det $ 1.500 psykologiske niveau. På ulempen er der en meget stærk støtte ved 1.100 $ hvilket ideelt set skal forhindre enhver nedadgående bevægelse til ETH-pris.

Ethereum-prisforudsigelse: Konklusion

Ifølge Ethereum-prisforudsigelsen kunne ETH indstilles til et rekordstort år i 2021. Vi vil se Ethereum skubbe forbi sit tidligere højdepunkt, da det afregner en periode med vedvarende vækst på grund af flere projekter, der vælger Ethereum som platform til at lancere deres projekter på, Ethereum 2.0 og DeFi vinder mere popularitet. Ethereum skal være højt på din investeringsliste, da du kan komme ind til en konkurrencedygtig pris, drage fuld fordel af den bullish stemning og give et betydeligt afkast på din investering.

eToro – Den bedste platform til investering i Ethereum

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Læs mere:

Ethereum-prisforudsigelse 2021-2025

Top 10 vigtigste kryptovalutaer end Bitcoin

Hvilke top 10-kryptovalutaer vil eksplodere i 2021?

Hvad er Ethereum, og er det værd at investere i Ethereum i 2021?

Fordele og ulemper ved at investere i Ethereum, vil det være en millionærproducent?

Hvad er de top 9 altcoins, der skal investeres i 2021?

Ethereum Vs. Bitcoin: Er Ethereum en bedre investering end Bitcoin?

Ethereum VS. Ripple: Hvilken der skal være i din portefølje?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner