Forventes Ripple (XRP) at nå $ 100 eller mere i de næste 5 år?

Kryptoverdenens berømmelse er fordoblet gennem årene, og nu ser alle investorer på kryptoriget som et potentielt sted for fremtidig opbevaring af penge. Dette gør det muligt for kryptomarkedet at ekspandere, og kryptohandel bliver den nye normale. Finansielle aktiver opbevares stadig fysisk, og transaktioner foretages på en lignende måde over hele kloden, men fremtiden er dog uden tvivl næsten helt digital.

Dette gør det muligt for mange mennesker at se på markedet på en anden måde og et nyt lys. Sådanne forudsigelser øger kun værdien af ​​kryptoaktiver, og det er kun logisk, at de kan nå nye værdihøjder i den nærmeste fremtid.

Her har vi inkluderet Ripple, et system lavet til banker og netværk, der fungerer i valutaveksling. Om Ripple når $ 100 i de næste fem år er tvivlsomt, afhængigt af mange faktorer.

Ifølge en XRP_Cro-undersøgelse, 72,4% af Ripple-investorer mener, at kryptoaktivet kan nå værdien af ​​$ 100 i de næste fem år.

Kan Ripple nå $ 1000

Eksperter estimerer, at Ripple muligvis ikke kan nå $ 1000 i den nærmeste fremtid. Dette står som en grund, fordi dets markedsværdi bliver nødt til at ramme en kapital på $ 100 billioner for at dette kan ske, hvilket er ret umuligt.

Nu kan sådanne forudsigelser være uhyggelige, når de viser sig at være usande, fordi markedet kan ramme ubeskrivelige værdier, som vi måske ikke forventer. For nu er sådanne skøn imidlertid korrekte og vil kun ændre sig, når markedskapitalen ændres. Så vil der være plads til kryptomønter til at vokse i overflod og værdi samtidigt.

Retssagen, der blev fremsat mod Ripple ved udgangen af ​​sidste år af den amerikanske sikkerhedsafdeling, resulterede i et stort tab for markedsandele, den så. Retssagen halverede næsten virksomhedens overskud og forårsagede store tilbageslag for det på markedet. Efter en sådan begivenhed vil det tage tid for virksomheden at komme tilbage til magten.

Ifølge Ripple Coin News antyder det, at Ripples pris kan gå op ad bakke til en værdi på omkring $ 10. Dette gør det muligt for eksperter at lægge forudsigelser for andre kryptomønter samtidigt.

Da Bitcoin nåede værdien på næsten $ 50.000 i år, blev det sikret, at andre kryptomønter er forpligtet til at arbejde på samme måde og nå det samme engagement i onlineområdet. Kryptoverdenen trives i nyheder, og publikum, der engagerer sig i det, trives på en ensartet kurve, som kun går opad siden stigningen i Bitcoin sidste årti.

Kan krusning nå $ 10000

Det ovennævnte skøn konkluderede, at det vil være næsten umuligt for Ripple at nå en værdi på $ 1000 på markedet i fremtiden. For at en pris på $ 10000 kan ske, står det derfor endnu mere usandsynligt, at en sådan værdi i første omgang nås eller søges.

Prisen på Ripple anslås at nå op på 1-2 dollars maksimalt ved udgangen af ​​2021, men der er en chance for, at den kan gå højere og ikke overstige summen af ​​$ 10. Denne forudsigelse bakkes op af analytikere fra kryptoverdenen, og den står på linje med forventningerne fra andre kryptovalutaer, der er stærke i øjeblikket, såsom Bitcoin og Ethereum.


Will Ripple gør mig til millionær?

Dette er et vanskeligt spil at spille, fordi kryptomarkedet er et af de mest uforudsigelige markeder i verden. I det ene øjeblik kan den nå utænkelige højder, svæve højt på himlen, og så kan det andet smuldre ned til en ødelæggelses reden. Det er således ikke sikkert at sige, om Ripple vil gøre dig millionær eller ej. Sådanne påstande fremsættes på et personligt grundlag, og beregninger skal derefter foretages i overensstemmelse hermed.

Det er bedst, at din investering ikke overstiger summen af ​​penge, som du ikke har råd til, det er bedst at have en sikker landing. Tænk igennem, om kryptomønter er værd at investere i på dette tidspunkt i dit liv, og hvis ja, så gå lige videre med det. Så meget som kryptomarkedet er uforudsigeligt, kan det også være meget rentabelt. Mange har valgt vejen til kryptoinvestering som en livsinvestering, og det har vist sig mere end fint for dem.

Vil Ripple vinde mod SEC?

Securities Exchange Commission (SEC) beskylder Ripple for at sælge sine XRP-tokens som en uregistreret sikkerhed og dermed overtræde loven. Ripple benægter fortsat denne påstand og siger, at Ripple ikke er sikkerhed. Chancerne for at Ripple vinder kampen med SEC er gode af to grunde:

Først var Ripple bøder i 2015 af Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) og blev kvalificeret som en "virtuel valuta" ikke en sikkerhed. Det faktum, at en regulator som FinCEN har klassificeret Ripple som en virtuel valuta, kan på nogle måder ugyldiggøre SEC-beskyldningerne.

For det andet kan Ripple være i en god position til at vinde mod SEC, da Gary Gensler, der er leder af SEC, er en tidligere formand for Commodities Futures Trading Commission (CFTC). Gensler er kendt som tilhænger af kryptokurver og havde beskrevet Bitcoin som "en katalysator for forandring".

eToro – Den bedste platform at købe Krusning

eToro har vist sig at være pålidelige inden for branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Centrale punkter

  • Kryptoverdenens berømmelse er fordoblet gennem årene, og nu ser alle investorer på kryptoriget som et potentielt sted for fremtidig opbevaring af penge.
  • Eksperter estimerer, at Ripple muligvis ikke kan nå $ 1000 nu eller i den nærmeste fremtid.
  • Det er bedst, at din investering i krypto ikke overstiger summen af ​​penge, som du ikke har råd til at tabe, det er bedst at have en sikker landing. Ripple blev idømt en bøde i 2015 af Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) og blev kvalificeret som en "virtuel valuta" ikke en sikkerhed.
  • Det faktum, at en regulator som FinCEN har klassificeret Ripple som en virtuel valuta, kan på nogle måder ugyldiggøre SEC-beskyldningerne.

Gå ikke glip af:

Hvad er Ripple? En begyndervejledning til krusning og tip til investering i XRP

Forudsigelse af krusningspris

Hvad vil køre Ripple XRP-prisen i 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map