Handel med kryptovaluta i Australien – 10 tip til handel med kryptovalutaer i Australien

Top 10 tip til handel med kryptovalutaer i Australien

Leder du efter tip til handel med kryptokurver i Australien? Uanset om du vil begynde at handle med kryptokurver i Australien, eller hvis du allerede er en professionel forhandler, har vi her på Trading Education forberedt dig 10 tip til handel med kryptokurver i Australien.

Australien tilskynder kraftigt kryptoudvikling og Blockchain-teknologi

Hvad er de 10 bedste tip til handel med kryptokurver i Australien?

 1. Start med at lære at handle kryptokurver ordentligt
 2. Lav en plan
 3. Kryptovaluta er korreleret – Bliv ved med at se Bitcoin
 4. Du kan overveje at diversificere
 5. Prøv at være så mindre følelsesladet som muligt
 6. Vælg en kryptobørs, der er autoriseret til at operere i Australien
 7. Bliv opdateret med de seneste nyheder og begivenheder i kryptovalutaverdenen
 8. Vær opmærksom på, at du skal betale skat, når du investerer i kryptokurver i AU
 9. Lad ikke tab afskrække dig
 10. Stop nogle gange

Hvorfor handle kryptokurver med eToro Australia?

Centrale punkter

Lær at handle kryptokurver i AU

Australien er et af de lande, der har en positiv tilgang til kryptokurver, da det ikke har vist nogen indikation, der hindrer kryptovækst. Derudover er Australien et af de lande, hvis regering har støttet cryptocurrency og blockchain-udvikling.

Australien tilskynder stærkt Crypto-udvikling og Blockchain-teknologi

Blockchain-teknologi vedtages over hele verden ikke kun i den finansielle sektor, men også på andre områder. Faktisk har den australske regering støt støttet Blockchain-teknologi. Senest annoncerede de en National Blockchain køreplan. Denne køreplan beskriver og forklarer, hvor vigtig Blockchain-teknologi er, og hvilke fordele Australien har ved at vedtage den på forskellige områder. Udførelsen af ​​den nye nationale Blockchain-køreplan i de næste fem år vil give australierne mulighed for at vokse virkelig vigtige og grundlæggende Blockchain-kapaciteter og tiltrække desuden nye udenlandske investeringer og partnerskaber.

Desuden er efterspørgslen efter medarbejdere med IT-færdigheder inden for krypto- og Blockchain-teknologi steget drastisk, da den australske regering afsatte 800 millioner dollars til digitale teknologier som en del af planen for genopretningsplan for koronavirusøkonomi..

Nå skal det siges, at det med alle disse beslutninger og begivenheder er åbenlyst, at Australien har klare og ægte planer vedrørende kryptokurver og Blockchain. Så de, der allerede har investeret i kryptokurver i Australien, er i takt med tiden.

Hvis du ønsker at lære at investere i kryptokurver i Australien her på Trading Education, har vi forberedt de bedste handelskurser, der gør det lettere og mere praktisk at lære at handle kryptoaktiver. Tag et af kurserne, og begynd at lære at handle med kryptokurver i Australien. Det er aldrig for sent at begynde at lære, men som de siger, den tidlige fugl får ormen.

Hvad er de 10 bedste tip til handel med kryptovalutaer i Australien?

Folk har lavet en enorm formuehandel med Bitcoin og andre kryptovalutaer. Nu må vi indrømme, at hver investering har sin egen risiko, men uden i det mindste at prøve, kan vi ikke komme nogen steder. Det skal også bemærkes, at nogle mennesker har held. Men held og lykke er ikke den vigtigste faktor, der bestemmer din succes, når det kommer til handel med kryptovalutaer. Færdigheder er det, der tæller mest.

Højtuddannede forhandlere begår sjældent fejl, hvilket betyder, at de sjældent mister penge, da de kender de bedste tricks og tip til at få penge til at handle kryptokurver med succes.

Vi vil have dig til at få succes og lave så få fejl som muligt, så nedenfor har vi angivet de ti bedste tip til handel med kryptokurver i Australien.

10 tip til handel med kryptovalutaer i Australien

1. Start med at lære at handle kryptovalutaer korrekt

”Sig mig, og jeg glemmer det. Lær mig, og jeg husker det. Involver mig, og jeg lærer ”, er citatet, som Benjamin Franklin beskrev vigtigheden af ​​undervisningsmetoder. I handel ville det være rart for begyndere at få en mentor til at fortælle dem genveje og forkorte vejen til succes. I den digitale tidsalder er der mange muligheder for at lære at handle med kryptovalutaer.

Der er mange kurser, som du kan få adgang til online. Det er dog vigtigt at vælge et kursus, der virkelig forbereder dig på de udfordringer, du kan støde på på din handelsvej. Her på Trading Education forbereder vi vores studerende på succes i handel ved at tilbyde dem værktøjerne og forklare de bedste måder og teknikker til handel gennem vores velforberedte handelskurser.

2. Lav en plan

“En fjols med en plan er bedre stillet end et geni uden en plan” er et af de mest berømte citater fra den amerikanske forretningsmagnat og iværksætter Thomas Boone Pickens. Ved handel med kryptokurver skal du have en plan. Markeder for kryptovaluta er åbne 24 timer i døgnet, men det betyder ikke, at du skal sidde foran skærmen hele dagen og prøve at fange gode handler. Det er nødvendigt at bevare din mentale sundhed. Vi skal være ærlige; der er intet strålende at sidde foran skærmen hele dagen. Det bliver kedeligt og ensomt. Derfor skal du indstille dine åbningstider og lave en plan. Du kan ikke sidde der og se kortene, der ønsker, at prisen på en bestemt kryptokurrency skal stige. Lav din plan, opret dine ind- og udgangspunkter, og bliv ikke for påvirket af kortbevægelserne.

3. Kryptovaluta er korreleret – Bliv ved med at se Bitcoin

På aktiemarkedet betyder for eksempel sammenhæng, når værdien af ​​de to aktiver går i en lignende retning. På kryptokurrencymarkedet kan dette ske for alle aktiver. Bitcoin, kendt som “Kongen af ​​kryptokurver”, er den første kryptokurrency, der frigives i 2009 og markerer dermed begyndelsen på kryptotiden. Som kryptovalutahandler skal du altid være opmærksom på prisen på Bitcoin, fordi andre mønter er korreleret med Bitcoin. Ofte når prisen på Bitcoin stiger eller falder, øges også prisen på andre mønter.

Bitcoin og Ethereum er stærkt korreleret. I november 2019 præsenterede Skew en diagram hvor det blev vist, at korrelationen mellem Bitcoin og Ethereum var omkring 90% i næsten to år. Desuden forbliver Bitcoin den mest foretrukne kryptokurrency, der investeres af australiere.

Yderligere læsning:

Top 10 kryptovalutaer at investere i 2021

Kryptovalutaer at købe, se og undgå

Sådan handles kryptovaluta med $ 100

Top 10 vigtigste kryptovalutaer end Bitcoin

4. Du kan overveje at diversificere

“Vent ikke alt i et skib”, siger et latinsk ordsprog, der betyder “Stol ikke på alle dine varer til et skib”. Selvom de førende kryptokurver er korreleret, er der mange andre, der har lav korrelation. Der er altid en risiko ved investering. Årsagen til, hvorfor du måske ønsker at diversificere ved at investere i forskellige mønter, er at styre din investeringsrisiko bedre.

Prisen på lavt korrelerede mønter har tendens til at bevæge sig i den modsatte retning med hinanden. Så hvis den ene mønt falder i pris, vil den anden stige. Du som investor skal vente på, at prisen stiger i første omgang, og du vil naturligvis tjene penge i den anden. Hvis du foretrækker at investere i sådanne mønter, er Bata, CanYaCoin og Power Ledger kryptovalutaer, der er baseret i Australien.

5. Prøv at være så mindre følelsesladet som muligt

Følelser er den almindelige fjende for handlende og især for begyndere. Det er klart, at alle ønsker at tjene penge, men følelser har medført betydelige tab for handlende gennem hele deres handelsrejse. Nogle individer er mere følsomme og kan blive mere påvirket af vrede eller frygt. Hvis du bliver sur, kan du skynde dig at tage din beslutning, hvilket kan føre til et salg eller køb på det forkerte tidspunkt. Der er et andet fænomen i kryptohandelssfæren kendt som FOMO – frygt for at gå glip af. Normalt vises FOMO på store markeder, når en erhvervsdrivende er begejstret og køber og derefter sælger på grund af frygt eller angst i det forkerte øjeblik senere. Hvis du handler sådan her konsekvent, kan du blive utålmodig, og cyklussen fortsætter med at gentage. For at undgå FOMO skal du være tålmodig. Erfarne handlende holder sig til deres plan, som vi førnævnte, og de bliver ikke offer for nogen følelser under deres handelseventyr.

6. Vælg en kryptobørs, der er autoriseret til at operere i Australien

Mange cryptocurrency-udvekslinger fungerer derude, men ikke alle har tilladelse til at arbejde i Australien. For at fungere skal krypto-udvekslinger i Australien registreres hos det australske transaktionsrapport og analysecenter (AUSTRAC). eToro er den bedste mæglervirksomhed, der er autoriseret til at operere i Australien. På eToro kan du investere i mere end 90 kryptokurver og CFD’er. eToro blev fundet i 2007 og er førende inden for det sociale handelsnetværk med mere end 13 millioner brugere over hele verden. eToro oprettet eToroX udveksling i 2018, dedikeret udelukkende til kryptovalutahandlere og entusiaster. eToro er stolt af sine høje sikkerhedsniveauer, lave gebyrer og den likviditet, de tilbyder. Derfor er eToro den bedste mulighed for dig at investere i kryptokurver i Australien.

Relateret: eToro Review – Den sociale handelsplatform for erhvervsdrivende og investorer

7. Bliv opdateret med de seneste nyheder og begivenheder i kryptovalutaverdenen

Det er helt forståeligt, at du som erhvervsdrivende skal stirre på kryptokortene og være opmærksom på lysestagebevægelserne, men det er ikke nok til at nå de højeste niveauer af succes. Det ville hjælpe, hvis du altid holder dig opdateret ved at læse kryptovalutaindhold og se kryptorelaterede videoer og live-streams på YouTube. Der er sider, der er helt dedikeret til kryptokurrencymarkedet i Australien, såsom cryptonews.com.au, men du kan få masser af information også ved at læse cointelegraph.com, coindesk.com, ccn.com, Forbes, Investopedia osv. Her på Trading Uddannelse også vi forsøger at give den mest oprigtige og detaljerede rådgivning om investering i kryptokurver. Vores sektion om kryptokurrencyartikler er fyldt med artikler og analyser af erfarne forfattere og erfarne forhandlere, der giver deres bedste for at hjælpe dig på din vej til succeshandel med krypto.

8. Vær opmærksom på, at du skal betale skat, når du investerer i kryptokurver i AU

Forskellige lande regulerer kryptokurver forskelligt. I Australien beskattes kryptokurver. Indtil 2017 blev Bitcoin-transaktioner dobbeltbeskattet i Australien, men samme år fjernede den australske regering denne barriere, da den besluttede at behandle kryptokurver som ejendom og underlagt kapitalgevinstskat (CGT). Med den samme beslutning blev kryptokurver fuldstændigt legaliseret, og så efter denne beslutning kan alle investere uden nogen bekymring i kryptoaktiver i Australien. Bortset fra kapitalgevinstskat falder andre kryptokurrencyhandlinger såsom minedrift eller staking under almindelig indkomstskat.

9. Lad ikke tab afskrække dig

I slutningen af ​​dagen er vi mennesker, og vi laver fejl. Vi må acceptere, at vi ikke altid vinder. En forkert beslutning kan føre til tab. Men sådan lærer du som erhvervsdrivende. Du skal lære af dine fejl og ikke lade dem afskrække dig og stimulere vrede eller håbløshed. Kort sagt, nyd din handelsrejse og tag tab som lektioner og en del af din succes.

10. Stop nogle gange

Nogle gange bliver vi overbelastede fra at arbejde hårdt i en bestemt periode. Især når vi taler om handel, som er trættende, kræver det meget skærmtid, opmærksomhed og informationsindsamling. Så overvej at gå nogle gange væk fra din bærbare computer, diagrammer, telefon, Twitter osv. Det kan føles som om du bliver suget i handelsverdenen, og når du tager en lille pause, vil det se ud som om du oplever en ny verden udenfor.

Hvorfor handle kryptokurver med eToro Australia?

eToro er den bedste mæglervirksomhed i Australien. eToro er indehaver af en australsk Financial Services License (AFSL) udstedt af Australian Securities and Investments Commission (ASIC) og reguleret under Corporations Act (Commonwealth). I eToro kan du handle kryptokurver, råvarer, valutaer, indekser og ETF’er.

For nylig begyndte eToro at give indsatsbelønninger til kryptokurver Cardano og TRON. Denne nye indsatstjeneste på eToro giver dig mulighed for at optjene belønninger, hvis du ejer den understøttede kryptokurrency. Desuden er eToro en af ​​mæglerne med de laveste gebyrer på markedet. Det er meget brugt og anerkendt for sin høje sikkerhed og brugerbeskyttelse.

eToro – Den bedste Crypto Exchange-platform i Australien

etoro-mægler

eToro har vist sig at være pålidelige inden for branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Centrale punkter

 • Australien støtter aktivt kryptoudvikling og Blockchain-teknologi.
 • Den australske regering afsatte 800 millioner dollars til digitale teknologier som en del af planen for genopretning af koronavirusøkonomien.
 • Når du handler kryptokurver, er det afgørende at have en plan og holde sig til den.
 • Bitcoin er stærkt korreleret med Ethereum.
 • Diversificering – investering i mønter med lav korrelation er en metode til bedre styring af din risikoinvestering.
 • Vær ikke påvirket af følelser, mens du handler, da du kan tage de forkerte beslutninger.
 • Bliv opdateret med de seneste kryptonyheder, og vær opmærksom på, at kryptovalutaer beskattes i Australien.
 • Lær af dine fejl.

Lær at handle med kryptovalutaer i AU

Vi må igen understrege, at de rigtige færdigheder og teknikker er det, der giver dig den største fortjeneste ved handel med kryptokurver i Australien. Alle kan starte deres handelssti, men dem, der har de rigtige oplysninger og værktøjer, vil altid være et skridt foran.

Vores kurser på Trading Education lærer dig de nyeste kryptohandelsteknikker og hjælper med at forme dine handelsfærdigheder. Trading Education tilbyder ikke bare handelskurser, men det er et helt handelsakademi med et stort samfund af studerende, der ivrig ønsker at lære at handle. Bliv en del af dette samfund, og start dine handelseventyr!

Nå, det var de ti tip til handel med kryptokurver i Australien, som vi valgte til dig. Vi håber bestemt, at du finder dem nyttige. Hvis ja, giv os et like og del denne artikel, da en anden måske også finder dem gavnlige.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner