Hvad er Binance Coin, og er Binance Coin en god investering?

Er det værd at investere i Binance Coin (BNB) i 2021?

Hvad er Binance Coin & Er Binance Coin en god investering? | Introduktion

Hvad er Binance Coin?

Hvordan fungerer Binance Coin?

Er det værd at investere i BNB i 2021?

Hvor godt har Binance-mønt udført?

Binance-mønt har stadig stort potentiale til at vokse

Skal jeg investere i BNB?

Hvordan kan jeg investere i BNB?

Hvor kan jeg handle Binance Coin?

Hvad er Binance Coin & Er Binance Coin en god investering? | Centrale punkter

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Binance Coin & Er Binance Coin en god investering? | Introduktion

Binance Coin (BNB) fangede din opmærksomhed? Vil du vide, hvad Binance Coin er? Gad vide om Binance Coin er en god investering? Ingen problemer! Vi hos Trading Education er her for at guide dig på din rejse til succes med kryptovalutahandel.

I denne artikel vil vi se på, hvad Binance Coin faktisk er, ind og ud af Binance Coin investering, hvordan BNB fungerer, og også hvordan du potentielt kan tjene penge på handel eller brug af BNB.

Hvis du vil investere i BNB hurtigt og nemt, skal du tjekke ud eToro Exchange!

Hvad er Binance Coin?

Binance Coin (BNB) er den meget populære kryptokurrency skabt af den velkendte Binance-udveksling. BNB-tokens kan bruges til at betale gebyrer på børsen og også til at handle kryptoer.

Lad os ikke glemme, at Binance er forbi langt den største kryptokurrencyudveksling i verden, skabt af Changpeng Zhao. De tilbyder også mest krypto til kryptopar og har en daglig handelsvolumen på $ 1,5 mia.

BNB’s historie er mere end nysgerrig. Binance Coin var offentliggjort for første gang den 25. juli 2017 og har BNB tickersymbol. Interessant nok blev BNB lanceret på Ethereum blockchain som et ERC-20-token.

I Binance Coin’s første Initial Coin Offering (ICO) skaffede de 15 millioner inden for tre uger. Siden da er BNB flyttet fra Ethereum blockchain til sin egen Binance blockchain.

Vi skal også bemærke, at Binance Coin har et loft på 200 millioner. Det betyder, at Binance Coin i sidste ende vil overgå Bitcoin med hensyn til volumen, hvilket gør det lettere at handle.

I skrivende stund er der en cirkulerende forsyning på 144.406.561 og en markedsværdi på $ 51.08B ifølge CoinMarketCap – hvilket gør den til den 9. største kryptokurrency.

Hvorfor er BNB-prisen steget 300% i 2021?

Hvorfor har BNB dog fået så meget værdi i de første to måneder af 2021? Simpelthen fordi Binance er en af ​​de mest populære kryptobørs i verden. Da kryptohandelsvolumen generelt steg, lykkedes det Binance at tjene penge. masser af penge, fra denne handling.

Crypto-eksperter mener, at Binance Coin fortsat kan stige i værdi og muligvis overstige Bitcoin-prisen. Binance Coin er dog ikke villig til at erstatte Bitcoin som leder af global digital valuta. BNB vil sandsynligvis være en af ​​de store vindere i 2021, især hvis kryptomarkedet fortsætter med at stige.

Læs mere: Hvor meget vil BNB være værd i 2021 og derover?

Binance Coin: Top Utility Token i 2021?

Selvom mange mener, at Binance Coin er en god investering og en af ​​de sikreste kryptokurver derude (hovedsageligt på grund af dens relative stabilitet), kan ingen sige dette med sikkerhed. Således er det op til dig at beslutte, om det er det værd at investere i BNB i 2021.

Når det er sagt, er BNB et af de største hjælpeprogrammer i 2021. Det bruges primært til at betale gebyrer på Binance-kryptokurrency-børsen, med gebyrer betalt i Binance Coin på børsen, der får rabat.

Interessant nok inkluderer de forskellige typer vekselgebyrer, der kan betales med BNB, transaktionsgebyrer, stemmegebyrer for nye poletter, provisioner og også gebyrer for lancering af nye instrumenter.

Det mest tiltalende aspekt ved investering i BNB er måske det faktum, at handlende, der foretager transaktioner med Binance Coin på Binance-børsen, får en rabat på 25%. I 2017 var denne rabat endnu større, 50%.

Vi er enige om, at denne tilgang er en meget smart måde at holde forhandlere tilbage på platformen og på en måde, Binance Coin er som en rabatkupon.

Det er dog værd at undre sig over, hvor længe denne rabat fortsat vil blive tilbudt. I fremtiden kan det fortsætte med at falde eller endda stoppe.

Faktisk ifølge deres hvidt papir, i 2019 Binance skulle halvdelen af ​​denne rabat endnu en gang til 12,5%, men indtil videre er dette ikke sket.

Det menes, at Binance ikke har reduceret 25% -rabatten, fordi de vil forblive populære og i god tro hos deres handlende. For nu er det dog noget at passe på i fremtiden.

Det er også værd at nævne, at deres hvidbog også påpeger, at det i 4. år, som ville være 2021, rabatten reduceres yderligere til 6,75%.

Hvis dette sker, kan interessen for Binance Coin stoppe – medmindre udviklerne bag Binance tilbyder en anden grund til at handle eller holde BNB.

Har Binance Coin den bedste brugssag?

Når vi taler om BNB som et værktøjstoken, skal vi også påpege, at nogle eksperter har kommenteret, hvordan Binance Coin måske har en af ​​de bedste brugersager i kryptokurrencyverdenen..

Sammenlignet med andre mønter er der en reel grund til at bruge BNB; det kan også fremme et samfund omkring det. Lad os ikke glemme det Binance Coin’s værdi understøttes af børsen, der har en offentlig adresse.

Mange kryptokurver mangler dette. Faktisk giver mange løfter om, at de vil gøre ting over tid, eller at folk vil være i stand til at bruge smarte kontrakter. Sjældent tilbyder de håndgribelige funktioner, som de kan bruge i dag. Af den grund kan hjælpemønter blive rigtig populære.

Som nævnt ovenfor, BNB har flere brugssager, herunder at lette transaktioner, betale for transaktionsgebyrer på børsen, foretage betalinger, betale for hospitality-tjenester osv. Og så videre.

Hvordan fungerer Binance Coin?

binance mønt foran en bærbar computer med diagram

Fra et teknisk synspunkt er der ikke noget særligt unikt ved Binance Coin. Når det er sagt, er der nogle vigtige ting at vide om Binance Coin.

Som tidligere nævnt blev BNB oprettet på Ethereum blockchain, men er flyttet til sin egen blockchain Binance Chain.

Interessant nok bruger denne blockchain Tendermint byzantinsk-fejltolerant konsensusmekanisme og har tre forskellige typer noder:

  1. Validator-noder, der validerer transaktioner
  2. Vidneknuder, der er vidne til processen og sender transaktioner
  3. Accelerator-noder, der ejes af organisationer, og som fremskynder processen

Bemærk, at gebyrer fordeles på alle validatorer.

Som BNB var bygget på Ethereum blockchain, det kan antages, at meget af teknologien bag det er meget ens. Efter at Binance skiftede til deres egen blockchain, kan der være mere signifikante forskelle.

En vigtig forskel med Ethereum er, at Binance Coin understøtter ikke smarte kontrakter, skønt BNB kan bruges som ‘gas’ i Binance blockchain, hvilket er en lighed.

Det skal også nævnes, at Binance Coin-netværk er centraliseret, hvilket altid vil være afskyeligt for nogle kryptokurrencyentusiaster. Simpelthen fordi decentralisering er en af ​​de største fordele ved kryptokurver i forhold til fiat-penge!

Når det er sagt, sammenlignet med andre centraliserede mønter har Binance Coin et meget bedre billede. Børsen har meget økonomisk opbakning, hvilket kan øge brugen af ​​BNB.

Nogle af fordelene ved BNB er hurtige transaktioner, problemfri oplevelse og høj sikkerhed.

Når vi taler om sikkerhed, skal vi bemærke, at da BNB hovedsageligt bruges på tværs af Binance-økosystemet, har man brug for en verificeret konto. Derfor begrænser BNB – sammenlignet med privatlivsmønter som Monero – anonymitet og efterlader et digitalt fodaftryk.

Har du overvejet at købe BNB?

Møntforbrænding

Når vi taler om tekniske forhold, er måske møntforbrænding det mest bemærkelsesværdige aspekt af Binance Coin.

På grund af den kunstige knaphed på kryptovalutaer har BNB-leverandører fundet en måde at sikre, at aktivets værdi stiger støt: BNB-tokens fjernes gennem en proces kaldet brænding.

Med andre ord ødelægger Binance mønter i det, de kalder en ‘burn’. Dette er nævnt i Binance-hvidbogen.

Brænding er det modsatte af prægning. Hvert kvartal (3 måneder) planlægger Binance at ødelægge Binance Coin i overensstemmelse med handelsvolumen på Binance-handelsplatformen.

Alle transaktioner vil blive logget på Binance blockchain. Binance udfører denne forbrænding ved hjælp af en smart kontrakt. Det er umuligt at returnere mønterne, når de først er ødelagt.

De planlægger til sidst at ødelægge 100 millioner mønter, hvilket vil efterlade 100 millioner i eksistens når loftet på 200 millioner er nået. Når 100 millioner er tilbage, stopper de.

For Binance at udføre en forbrænding, de skal bruge 20% af deres fortjeneste til at tilbagekøbe BNB.

Holdet bagved Binance ejer ca. 40% af den samlede forsyning, og brændingen er at belønne Binance-teamet for deres arbejde.

Interessant nok modtager ca. 9 ud af 10 ansatte hos Binance en del af deres løn i BNB.

Hvad resultatet af dette er, at forsyningen tømmes i stedet for oppustes. Ændring af udbuds- og efterspørgselskurven kan føre prisen på mønten op over tid.

Dette svarer til aktier, når virksomheder køber deres aktier tilbage fra startinvestorer. Det svarer til et udbytte, der uddeles.

Du kan finde ud af mere om Binances forbrændingsproces, og hvornår disse forbrændinger har fundet sted på Binance-websted.

Ved at vide, hvornår møntforbrændingen finder sted, handlende kan potentielt vide, hvornår de skal sælge mønten, fordi sænkning af antallet af mønter øger værdien af ​​BNB, giver dem overskud.

Er det værd at investere i BNB i 2021?

Med en markedsværdi på over $ 51,08 B og forskellige fordele er det absolut værd at investere i BNB i 2021.

Lad os ikke glemme, at BNB er en af ​​de bedste hjælpeprogrammer og har en lang række fordele i forhold til andre digitale mønter.

På samme tid skal du huske det BNB er et aktiv med en høj risiko og høj belønningsinvestering.

Så hvis du beslutter at investere i BNB, skal du altid undersøge og Fortsæt med forsigtighed.

Binance Coin er ikke særlig flygtig

Hvis du beslutter at tage risikoen og investere i BNB, skal du ikke glemme det som nævnt tidligere, Binance Coin er en relativt sikker mønt. Det har ikke den volatilitet, som andre kryptokurver har.

Imidlertid, Binance Coin er teknisk set ikke en stablecoin, selvom det er ret stabilt. Binance Coin kunne kaldes mere nøjagtigt en værktøjstoken.

På grund af dette kan det være sværere at finde nøgleindgangs- og udgangspunkter og drage fordel af volatilitet.

Det kan dog stadig være nyttigt at holde BNB som en erhvervsdrivende som et sted at sætte din værdi, når kryptomarkedet falder.

Det er værd at bemærke, at handlende ofte udbetaler deres krypto, når de er færdige med at handle, eller når markedet er for ustabilt. Problemet med at indløse i fiat er imidlertid, at det kan være dyrt og tage tid. Ved at bruge Binance Coin kan handlende gemme deres midler der midlertidigt, indtil det er sikkert at handle igen.

Hvis du ønsker at udføre en lang handel med Binance Coin, Binance-børsen skal blomstre for at du kan tjene penge. Hvis den ikke gør det, kan det påvirke valutaen negativt.

Ideelt set vil du have, at BNB forbliver stabil og ikke bevæger sig for meget, hvis du vil bruge det som rabat på Binance-børsen eller som et stabilt sted at gemme din krypto i ustabile tider.

Hvor godt har Binance-mønt udført?

binance mønt diagram

Binance Coin har klaret sig meget godt siden åbningen: for det meste langsomt til begyndelsen, men steg meget senere ind i 2019-2020.

Efter en skuffende afslutning på 2018, Binance Coin var steget i pris med 15% i slutningen af ​​februar 2020.

I Februar 2020 steg Binance Coin i pris med 57% og fortsatte med at stige i marts, hvor den steg med 55%. Det er helt sikkert meget store bevægelser!

I andet kvartal af 2020 har priserne været mere statiske med fald i pris såvel som enorme stigninger.

I april varierede Binance Coin i en periode, men inden den 17. skød prisen igen og fortsatte med at trække opad og sluttede måneden med 25% højere.

I februar 2021 er prisen på BNB steget med 200% for at nå et rekordhøjt niveau på $ 336 pr. Mønt.

Indtil videre ser det ud til, at Binance Coin kan fortsætte denne uptrend. Selvfølgelig kan ingen garantere dette, og nogle tror der kan forekomme en større korrektion i prisen.

Begivenheder, der har påvirket Binance Coin’s pris

”Hvad har påvirket BNB-priserne da?”, Kan du spørge. Generelt sagt, når de fleste kryptokurver går ned, går Binance Coin op, skønt dette simpelthen er en generalisering og ikke altid vil ske.

Lad os minde dig om, at i maj 2019 Binance-udveksling blev offer for et stort sikkerhedsbrud og mistede $ 40 millioner i Bitcoin.

Det er naturligt at antage, at hacket havde en negativ indvirkning på Binance Coin, men i virkeligheden havde det ringe effekt.

Binance har hævdet, at alle brugeres midler vil blive returneret; det sætter imidlertid spørgsmålstegn ved; hvor sikker Binance-børsen er, og hvor sikker Binance Coin er for tyveri?

Nå ser det ud til, at Binance-børsens præstationer simpelthen er for gode til at blive påvirket af negativ presse, såsom hacket.

Faktisk, i juni 2020 havde Binance en handelsvolumen på mere end $ 60 mia.

Imidlertid er ikke alle nyhederne omkring Binance Coin rosenrød. Der er udvikling i værkerne, der sandsynligvis vil påvirke mønten negativt.

For at give et eksempel kommer over 15% af webstedets trafik fra USA, langt mere end nogen anden nation. Amerikansk trafik er fire gange højere end på andenpladsen, Indien.

Når det er sagt, skaber Binance angiveligt en ny amerikansk lovgivningsmæssig kompatibel platform for amerikanske forhandlere. På dette tidspunkt ved imidlertid ingen, hvordan dette vil se ud, og om dette vil involvere Binance Coin eller ej.

Det er meget muligt på grund af amerikansk lovgivning, når en ny amerikansk version af Binance-børsen lanceres, BNB er muligvis ikke tilgængelig for handel, fordi det vil blive betragtet som en sikkerhed.

Oven i købet, hvis der er nyheder om Binance-børsen eller Changpeng Zhao, kan det påvirke værdien af ​​Binance Coin.

Bemærk, at Changpeng Zhao er kendt for at være meget indflydelsesrig i kryptovalutaverdenen. Før Binance arbejdede Zhao også på OKMønter. Men efter Binance ICO opgav han kontrollen over mønten til en ny administrerende direktør.

Binance-mønt har stadig stort potentiale til at vokse

Da kryptokurrencymarkedet fortsætter med at udvikle sig, har førende kryptobørs som Binance potentiale til at vokse. Hvis institutionelle investorer og store banker, som meddelt, kommer ind på kryptokurrencymarkedet i de kommende år, ville denne indgang medføre øget efterspørgsel på købssiden af ​​Binance Coin.

En yderligere faktor er, at Binance har lovet at bruge ca. 20% af overskuddet til at købe Binance Coin tilbage omkring 50% enheder. Dette skal også give priserne et stort løft i fremtiden, hvis Binance lever op til sit løfte!

I sidste ende skal vi ikke glemme, at digitale valutaer har tendens til at følge tyr- og bjørnecyklusser, så man bør altid holde øje med tekniske indikatorer, fundamentale, kryptonyheder og markedssentiment.

Hvor meget vil BNB være værd?

Mens ingen kan komme med nøjagtige prisforudsigelser, vil du måske vide, hvor meget BNB vil være værd i 2021.

Med et stærkt samfund af tilhængere og et positivt markedsimage kan BNB stige i værdi.

Wallet Investor hævder for eksempel, at BNB vil vokse med 77,31% i 2021.

Gov Capital giver en forventet pris på $ 727,53 ved udgangen af ​​2021, hvilket betyder, at hvis man investerer $ 100 nu, vil de vinde $ 141,34 i december 2021.

Digital møntpris forudsiger også, at BNB når nye højder og rammer over $ 600 per mønt i 2022.

Skal jeg investere i BNB?

I betragtning af sin positive fremtid og fordele i forhold til andre kryptovalutaer giver BNB nogle store muligheder for investorer.

Men bare fordi du kan, betyder det ikke, at du skal investere i Binance Coin. Husk, at der ikke er nogen 100% rentabel investering.

Før du åbner en konto og investerer i et aktiv, skal du overveje dets afkast mellem risiko og afkast og beslutte en risikostyringsstrategi til succes.

Hvordan kan jeg investere i BNB?

Hvis du beslutter at investere i BNB, er det nemt at finde et sted at købe Binance Coin.

Der er forskellige måder at investere i BNB på kort eller lang sigt, med cryptocurrency-udvekslingsplatforme som eToro at være de sikreste steder at investere i krypto.

Naturligvis vil Binance Coin-handlende købe BNB som en investeringsmulighed, hvis de mener, at prisen sandsynligvis vil stige fra den nuværende valutakurs.

Hvor kan jeg handle Binance Coin?

Nu ved du mere om Binance Coin og alle aspekterne af Binance Coin-investering. Så hvis du overvejer at handle Binance Coin, anbefaler vi i Trading Education at bruge regulerede børser, såsom eToro.

eToro – Bedste mægler til at købe Binance Coin BNB

etoro-mægler

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Lær at handle Binance-mønt med eToro

Vil du dele dybere ind i Binance Coin-verdenen og lære at handle med kryptovalutaer? Tilmeld dig derefter med eToro.

Uanset om du er en erfaren kryptoinvestor eller tager dine første skridt ind i denne sektor, er Binance Coin potentielt en stærk konkurrent til din investeringsportefølje. BNB-investorer kan også opbygge en diversificeret portefølje med de mest populære mønter.

Vi håber, at denne guide har hjulpet demystificering af denne store kryptomønt til dig. Hvis du føler dig inspireret til at begynde at investere i BNB, eller denne artikel har givet noget ekstra indblik i din eksisterende viden om investering, det kan du være glad for at vide eToro giver mulighed for at investere i kryptoaktiver og CFD’er på op til 90+ kryptokurver.

Hvad er Binance Coin & Er Binance Coin en god investering | Centrale punkter

  • Binance Coin er en af ​​de bedste hjælpeprogrammer oprettet af den velkendte Binance Exchange.
  • Binance Coin blev oprindeligt oprettet på Ethereum blockchain, men flyttede senere til sin egen blockchain, Binance Chain.
  • BNB Coin er tickersymbolet for Binance Coin.
  • BNB-tokens ødelægges eller brændes regelmæssigt for at sikre, at BNB stiger i værdi støt.
  • BNB har været vidne til en vis imponerende vækst, og ifølge nogle prisforudsigelser har den et bemærkelsesværdigt fremtidigt potentiale.
  • Hvis du beslutter at investere i BNB, kan vi i Trading Education guide dig på din rejse og hjælpe dig med at tilmelde dig en velrenommeret mægler som eToro.

Vil du investere i BNB i 2021?

Hvis du nød at læse "Hvad er Binance Coin, og er Binance Coin en god investering? Er det værd at investere i Binance Coin (BNB) i 2021?" del det med andre, som du tror, ​​det også kan være af interesse.

Ofte stillede spørgsmål

Er Binance velrenommeret?

Ja, Binance er en af ​​de mest velrenommerede og hurtigt voksende kryptobørs. Binance blev oprettet i 2017 og er vokset til en kryptokæmpe, der tilbyder mere end hundrede kryptokurver at købe og handle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner