Hvad er de 10 mest populære kryptovalutaer i Storbritannien?

Søger du efter de mest populære kryptokurver i Storbritannien? Læs videre. Vi forklarer, hvad der er de 10 mest populære kryptoer, og hvordan du kan begynde at handle kryptokurrency i Storbritannien.

Ifølge data fra Financial Conduct Authority (FCA), omkring 2,6 millioner mennesker har købt kryptovaluta i Storbritannien. Det er næsten 4% af den voksne befolkning – en statistik, der placerer Storbritannien som et af de 10 mest kryptovennlige lande i verden.

Og det er ikke den eneste ‘top 10’, vi er interesseret i. I denne artikel forklarer vi, hvad der er de 10 mest populære kryptokurver i Storbritannien. Mere end et årti siden lanceringen af ​​Bitcoin frister disse mønter flere og flere investorer i verdenen af ​​virtuelle aktiver. Det betyder, at hvis du har søgt efter din næste britiske investeringsmulighed, vil du være i godt selskab. Men hvorfor er de så populære??

Læs videre for at finde ud af, hvorfor så mange britiske handlende har besluttet at tilføje disse kryptokurver til deres portefølje. Uanset om du leder efter de bedste britiske investeringer 2021 eller blot vil følge med i cryptocurrency-tendenser, finder du noget af interesse på vores liste over de 10 mest populære kryptovalutaer i Storbritannien.

Top 10 mest populære kryptokurver i Storbritannien

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin er kendt som ‘kongen af ​​kryptokurver’ – og med god grund. Lige siden den blev lanceret af den mystiske Satoshi Nakamoto i 2009, har den bevaret sin krone som verdens mest populære kryptokurrency. Dette betyder, at det er det bedste valg for kryptovalutainvestorer i Storbritannien.

I skrivende stund har Bitcoin en markedsværdi på $ 302.165.391.228 og en pris på $ 16.299. Hvert Bitcoin-token oprettes via en proces kendt som minedrift – udtrykket bruges til at beskrive den måde, hvorpå forhandlere kan tilføje transaktioner til blockchain. Dette fungerer ved hjælp af en proof-of-work-algoritme. Før en ny Bitcoin kan oprettes, skal en erhvervsdrivende løse et beregningspuslespil for at verificere hver transaktion. Hvis de løser det korrekt, modtager de et bestemt antal Bitcoin som belønning.

Men minedrift er ikke den eneste måde at få Bitcoin på i Storbritannien. Du kan simpelthen købe Bitcoin med fiat-penge (GBP) på kryptokurrencyudvekslinger såsom mæglervirksomhed med flere aktiver eToro. Du kan endda tjene Bitcoin ved at spille bestemte videospil!

En af hovedårsagerne til, at Bitcoin er den mest populære kryptokurrency i Storbritannien, er simpelthen det faktum, at den ‘kom der først’. Som verdens første kryptokurrency er den bedre etableret end mange af de altcoins (alternative kryptoer), som siden er sprunget ud på markedet.

Efter at have organiseret en undersøgelse tidligere på året fandt FCA, at Bitcoin er langt den mest anerkendte krypto i Storbritannien. 78% af deres respondenter havde hørt om Bitcoin, mens kun 22% havde hørt om den næst mest anerkendte krypto – Facebooks Vægt. Dette er et kæmpe spring, der viser, at Bitcoin er kommet mere offentligt ind i den offentlige bevidsthed end sine konkurrenter.

En anden grund til, at Bitcoin er så populært i Storbritannien, er, at det opstod kort efter Global finanskrise i 2007-8. Mellem Q1 2008 og Q2 2009 faldt den britiske økonomi med mere end 6%, hvilket førte til, at mange mennesker mistillidede centrale styrende organer og store finansielle institutioner såsom banker og långivere. Da Bitcoin ankom til scenen i 2009, syntes kryptokurrency pludselig et levedygtigt alternativ til centraliseringen af ​​sektoren.

Vil du overveje at købe BTC, den mest populære krypto i Storbritannien?

2. Ethereum (ETH)

Ethereum er den næststørste kryptokurrency i verden med en aktuel markedsværdi på $ 51.507.291.691 og en pris på $ 454. Ifølge FCA’s data er det også den fjerde mest anerkendte krypto i Storbritannien, da 17% af deres respondenter rapporterede, at de havde hørt om det før.

Ethereum er en blockchain-platform, der bruger smarte kontrakter til at udføre transaktioner. Smarte kontrakter er automatiske kontrakter, der koder for de specifikke vilkår i aftalen, f.eks. Den pris, du betaler, og hvem du betaler den til. Ligesom processen med Bitcoin-minedrift gør dette betalingssystemet utroligt gennemsigtigt og betyder også, at folk ikke behøver at gå gennem tredjepartsorganisationer såsom banker.

Lige siden Ethereum blev lanceret via en ICO (Initial Coin Offering) i 2014 har det været en fast favorit bag Bitcoin, og dets præstation er steget støt. Det forblev stærkt i løbet af 2020 på trods af det brancheomspændende tilbageslag, der kom i form af coronaviruspandemien. Faktisk tror mange investorer, at Ethereum snart vil overhale Bitcoin som verdens mest populære kryptokurrency.

Ethereum Vs. Bitcoin: Er Ethereum en bedre investering end Bitcoin?

Prisen på en kryptovaluta påvirkes direkte af dens markedsværdi. Udtrykket ‘markedsværdi’ er en forkortelse for markedsværdi. Dette refererer til den samlede markedsværdi af et aktiv – i dette tilfælde kryptokurrency. Kryptovalutaer er berømt volatile, så markedsværdien kan ændre sig hurtigt. (Se bare tilbage i år: den samlede markedsværdi for kryptokurrency nåede 380 milliarder dollars i august, hvilket udgjorde et opsving på næsten 180 milliarder dollars siden april).

Du kan beregne markedsværdien for en kryptokurrency ved hjælp af følgende sum: det samlede antal mønter eller poletter i omløb x den aktuelle pris for hver mønt. Dette betyder, at når markedsværdien for Ethereum stiger, vil prisen også øges. Fordi efterspørgslen efter Ethereum er steget støt, både i Storbritannien og resten af ​​verden, mener nogle eksperter, at det kan nå priser på $ 30.000 i de næste par år.

3. Bitcoin Cash (BCH)

I betragtning af Bitcoins popularitet er det ikke overraskende, at den tredje mest populære kryptokurrency i Storbritannien er Bitcoin Cash. Denne kryptokurrency blev lanceret i 2017, efter at der blev rejst bekymring over skalerbarheden af ​​Bitcoin (også kendt som ‘Bitcoin Core’), som har et endeligt antal poletter. Det er et peer-to-peer elektronisk betalingssystem, der hurtigt indtog sin plads blandt verdens top 5 største kryptokurver, der nu kan prale af en markedsværdi på 4.630.146.203 $.

I dag tror mange mennesker, at Bitcoin Cash er den mest forstyrrende konkurrent til Bitcoin og har hoppet skibet fra Core til Cash. Roger Ver, en fremtrædende tidlig Bitcoin-investor, fremmer nu i stedet Bitcoin Cash i stedet. I december 2018 fortalte han Uafhængig at kryptokurrency “simpelthen fungerer bedre”, dels takket være, at den har meget lavere transaktionsgebyrer end Bitcoin.

I Storbritannien er en walisisk it-specialist ved navn James Howell også en stolt tilhænger af Bitcoin Cash. Howell ramte overskrifterne i 2013 efter ved et uheld at smide en computerharddisk, der lagrede Bitcoins til en værdi af £ 4 millioner. Ved nutidens værdi ville dette være en svimlende 50 millioner £ – men på trods af at han var en tidlig adopter af Bitcoin Core, skiftede han også til BCH og hævdede, at det er meget mere egnet til daglige transaktioner.

Da disse argumenter bliver mere og mere udbredte, tror mange mennesker, der leder efter kryptokurrencyforudsigelser 2021, at BCH er ved at blive endnu mere populær i Storbritannien. FCA-undersøgelsen viste, at 20% af de britiske respondenter allerede havde hørt om Bitcoin Cash. Kunne dette tal indstilles til at stige i de kommende år?

4. Litecoin (LTC)

Litecoin blev først lanceret i 2011 og var en af ​​verdens første altcoins. Det blev designet til at være et billigere og hurtigere alternativ til Bitcoin, der kun tog 2,5 minutter at behandle en ny blok i modsætning til 10 minutter. Denne hastighed er delvis, hvorfor den forblev på top 5 på vores liste over 10 mest populære kryptokurver i Storbritannien, på trods af placering 9. i resten af ​​verden.

En anden fordel for Litecoin-platformen er, at den kan understøtte op til 84 millioner mønter. Den maksimale forsyning af Bitcoins er ‘kun’ 21 millioner, så Litecoin er meget mere skalerbar. Det har også vist imponerende vækst i fortiden. Selvom det næppe er den mest bullish krypto (prisen ligger under $ 70), voksede den mere end 8000% i 2017. Hvad mere er, den nyder for nylig ny vækst tidligere på året.

Udgivelsen af ​​rollespil LiteBringer, som kører på Litecoin blockchain, har fået antallet af Litecoin-transaktioner til at stige. Ifølge Litecoin Foundation tredobles transaktionerne i volumen i ugen efter frigivelsen, hvor 75% af alle transaktioner nu skyldes spillet.

Hvis du ønsker at starte kryptovalutahandel i Storbritannien, kan det være et smart træk at holde styr på Litecoins præstationer. Da det kun lige kommer på listen over de top 10 største kryptokurver i verden, kan nogle investorer overse det – men dets nylige udvikling bør placere det på din radar.

5. Dash (DASH)

Dash ønsker at gøre kryptokurrency mere anvendelig dagligt. Det startede livet som Xcoin i 2014, før det gik ind i Darkcoin. Ommærket til portmanteauet ‘Dash’ var et forsøg på at forstærke, hvad denne krypto handler om – digitale kontanter.

I øjeblikket har Dash en markedsværdi på $ 777.955.628 og en pris på $ 79. Det kan være den 28. største kryptokurrency i verden, men dens praktiske og potentiale gør det værdig til et sted på vores liste over de top 10 mest populære kryptokurver i Storbritannien.

Ligesom Litecoin og Bitcoin Cash blev Dash oprettet for at løse nogle af de problemer, der plager Bitcoin-teknologien. Disse inkluderer dens langsomme hastighed, høje transaktionsgebyrer og manglende evne til at behandle mange transaktioner på én gang.

Alle disse faktorer gør Bitcoin uegnet til håndtering af daglige betalinger. Grundlæggerne af Dash havde til formål at gøre digitale kontanter til virkelighed med øjeblikkelige overførsler og meget lave gebyrer ($ 0,10). Hvis du spekulerer på, “er Dash en god investering?”, Kan du være interesseret i at vide, at tusindvis af onlinehandlere allerede accepterer Dash-betalinger i Storbritannien. Der er endda flere Dash-pengeautomater i Londons indkøbscentre!

6. Stjerner (XLM)

Stellar blev lanceret i 2014 af Jed McCaleb, en af ​​medstifterne af Ripple. Det er et open source decentraliseret betalingsnetværk, der oprindeligt blev kaldt ‘Det hemmelige Bitcoin-projekt’ inden dets frigivelse.

Stellars oprindelige valuta kaldes Lumen. Ligesom Ether driver Ethereum og Ripple XRP driver RippleNet, styrer Lumen Stellar-netværket og alle dets funktioner. Den har en række imponerende applikationer fra den virkelige verden, der har oprettet en række stærkt drevne partnerskaber i årene siden dens frigivelse. Disse inkluderer oprettelse af en grænseoverskridende betalingsapplikation kaldet Deloitte Digital Bank i samarbejde med Deloitte; et betalingssystem med IBM og inkludering af forskellige betalingsstartups rundt om i verden.

Tættere på hjemmet vinder Stellar også investorer i Storbritannien. Dette er takket være den stigende efterspørgsel efter decentraliseret finansiering (DeFi) -tjenester, som Stella – og de produkter, den er oprettet gennem sin vifte af partnerskaber – er ideelt placeret til at udfylde.

7. Ripple (XRP)

Ripple har altid været et stærkt valg for handlende, der leder efter de mest populære kryptokurver i Storbritannien. Dens oprindelige valuta, Ripple XRP, har konsekvent klaret sig godt lige siden den blev frigivet i 2012. 2017 var dog et særligt udestående år – Ripple voksede med svimlende 36.000%!

XRP er i øjeblikket verdens fjerde største kryptokurrency med en markedsværdi på $ 12.393.914.767 og en pris på kun $ 0.27. Den lave pris har tiltrukket investorer fra hele verden, men der er også en anden vigtig grund til, at britiske investorer måske vil overveje at tilføje XRP til deres portefølje.

I modsætning til helt decentraliserede kryptokurver har Ripple indgået et samarbejde med en række store institutioner. Dette skyldes, at det oprindeligt var designet til at gøre det lettere for banker og andre store virksomheder at sende grænseoverskridende betalinger i realtid.

Fordele og ulemper ved at investere i Ripple, vil det være en millionærproducent?

Fordi det støtter store virksomheder som J.P Morgan og Santander, tror mange kryptoeksperter, at Ripple er mere tilbøjelige til at overvinde enhver regeringsregulering, der kan indføres for at kontrollere brugen og salget af kryptovalutaer i den nærmeste fremtid.

8. Tezos (XTZ)

Efter en lang periode med at miste værdi, kunne Tezos endelig klatre tilbage til de popularitetsniveauer, den nød ved lanceringen. Da blockchain-netværket åbnede via ICO i 2017, skabte det utrolige 232 millioner dollars – en investering, der på det tidspunkt brød verdensrekorder! Og på trods af sin storslåede præstation i de sidste par år har Tezos været en af ​​de bedste kryptokurver, der vælges for handlende i Storbritannien.

Kryptoen har modtaget høje score i audits, som fandt ud af, at Tezos styring på kæden modellen betyder, at den er godt beskyttet mod emner som ‘egoistisk bagning’ (ellers kendt som ‘egoistisk minedrift’) og kædeorganisationer. Dette sikkerhedsniveau kan være, hvorfor Tezos stadig er en af ​​de mest populære kryptokurver i Storbritannien.

Hvis du er på jagt efter cryptocurrency-tendenser, der kan blive til potentielle investeringsmuligheder, skal du holde øje med Tezos i de næste par måneder. Det blev for nylig valgt af finanskoncernen Elevated Returns (ER) til at være vært for tokeniserede tilbud til ejendomsinvestorer. Da efterspørgslen efter DeFi vokser, kan dette betyde, at Tezos er på vej mod bedre ting, da britiske handlende ser frem til 2021.

invester i tezoer

9. Cardano (ADA)

I øjeblikket er Cardano en niende plads på listen over de 10 bedste kryptokurver i verden bevis på indsats blockchain-platform. Med en markedsværdi på $ 3.192.136.382 blev Cardano grundlagt af en af ​​medstifterne af Ethereum har været en populær kryptovaluta i Storbritannien lige siden lanceringen.

Cardanos oprindelige valuta kaldes ADA, som bruges til at sende og modtage grænseoverskridende digitale midler. Ligesom Ethereum bruger det smarte kontrakter – en af ​​grundene til, at Cardano er så populær i Storbritannien, er imidlertid det faktum, at det var designet til at overvinde nogle af de problemer, der hindrer både Ethereum og Bitcoin.

Som en tredje generation af kryptokurrency har Cardano været i stand til at se, hvor dets konkurrenter er snuble og forbedre sit eget tilbud i overensstemmelse hermed. På grund af dette ser mange britiske handlende Cardano som en meget stærkere investering. Det er muligvis mindre etableret for nu, men i det lange løb kan det muligvis lykkes, når førstegenerations tilbud mislykkes. Over tid har dette gjort det til en af ​​de 10 mest populære kryptokurver i Storbritannien.

10. IOTA (MIOTA)

Den sidste krypto på vores liste over de mest populære kryptovalutaer i Storbritannien er IOTA. Denne open source-hovedbog blev lanceret i 2015 for at lette transaktioner mellem computere i Internet-of-Things netværk. Dens markedsværdi er i øjeblikket $ 703.892.418, og prisen er $ 0,25.

Den proof-of-work-algoritme, som IOTA bruger til at verificere transaktioner, betyder, at der ikke er nogen overførselsgebyrer involveret. Dette er en enorm fordel for dem i IoT-branchen, som traditionelt har været plaget med høje transaktionsgebyrer. Imidlertid har IOTA lidt en række hackingforsøg, der har forårsaget betydelig nedetid i de sidste par år.

Selvom dette ikke har alt for rystet sin popularitet i Storbritannien, er denne krypto måske bedre egnet til erfarne investorer, der har udviklet en praktiseret handelsstrategi og har robust risikostyring på plads.

Klar til handel med kryptovaluta i Storbritannien?

For at begynde at handle med en af ​​de mest populære kryptokurver i Storbritannien er dit første skridt at finde en velrenommeret britisk mægler.

Mæglerplatformen med flere aktiver eToro tilbyder alle de kryptokurver, der er inkluderet på denne liste. Fuldt reguleret af FCA er det et fremragende valg for begyndere af kryptokurrency takket være dens populære CopyTrader-funktion. Dette giver dig mulighed for at se andre handelsdrivendes investeringsbeslutninger i realtid og automatisk kopiere deres strategi.

Alt i alt kopihandel på eToro er ideel til dem af jer, der ønsker at handle med populære kryptoer, men som ikke har nogen viden om eller erfaring med, hvordan handel fungerer.

Hvis du er klar til at begynde at handle med nogle af de mest populære kryptovalutaer i Storbritannien, foreslår vi at udforske eToro. Det UK top mægler giver dig mulighed for at investere i kryptokurver samt handel med fiat-til-krypto og krypto-krydsningspar.

Så hvad venter du på? Udforsk eToros online handelsplatform, overvej risici, og start handel med de mest populære kryptoer i dag!

eToro – Køb de bedste kryptovalutaer i Storbritannien

etoro-mægler

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Det er vigtigt at huske, at selv de mest populære kryptokurver i Storbritannien ikke garanteret giver dig overskud. Udfør altid din due diligence inden handel med kryptokurrency i Storbritannien.

Centrale punkter

 • Cirka 2 millioner mennesker ejer kryptokurrency i Storbritannien
 • Bitcoin er den mest populære kryptokurrency i Storbritannien
 • Ifølge FCA har 78% af de adspurgte hørt om Bitcoin
 • Efterspørgslen efter decentraliseret valuta voksede efter finanskrisen
 • 17% af FCA-respondenterne har hørt om Ethereum
 • Mange investorer mener, at Bitcoin Cash er bedre end Bitcoin Core
 • Udgivelsen af ​​LiteBringer øger populariteten af ​​Litecoin i Storbritannien
 • Dash-pengeautomater har dukket op i Londons indkøbscentre
 • Storbritanniens efterspørgsel efter decentraliserede finanstjenester vokser
 • Højt profilerede partnerskaber kan øge populariteten af ​​en kryptovaluta
 • Tredjegenerations kryptokurver kan forbedre tidlige tilbud

Yderligere læsning:

Top 10 kryptovalutaer at investere i 2021

Bitcoin-prisforudsigelse: Hvor meget vil Bitcoin være værd i 2021 og derover?

Mest populære kryptovalutaer i USA

Cryptocurrency at se og undgå

Sådan handles kryptovaluta med $ 100

Vigtigste kryptovalutaer andet end Bitcoin

Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig med at forstå, hvorfor de 10 mest populære kryptokurver i Storbritannien har fået deres ry. Fra Bitcoins regering til fremkomsten af ​​større altcoins styrker disse kryptokurver porteføljer over hele Storbritannien. Hvilken skal du vælge?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner