Hvad er de 15 bedste kryptovalutaer, der skal købes i marts 2021?

Contents

Bedste kryptovalutaer at købe denne måned: Marts 2021

Hvad er den bedste kryptokurrency at købe denne måned? Leder du efter de 15 bedste kryptovalutaer, der skal købes i marts 2021? Vi dækker dig!

Det unge kryptokurrencymarked skifter meget hurtigt. Uger eller endda dage senere kunne værdien af ​​en kryptokurrency ændre sig dramatisk.

Gode ​​kryptokurver at købe om en måned kan falde i værdi den næste, og det modsatte er også muligt. En mønt, som alle hypede op, kan natten over blive irrelevant og sidelinjes på bagsiden af ​​vores minder.

Så hvad er den bedste kryptokurrency at købe til marts 2021? Vi har samlet en liste med 15 muligheder, du kan overveje og forklar, hvorfor de er de bedste, du kan få fat i.

Hvis du hurtigt og nemt vil dykke ind på kryptokurrencymarkedet eToro Exchange!

Du skal altid være på udkig efter den næste kommende krypto til enhver tid.

Top 15 bedste kryptovalutaer at købe i marts 2021:

 1. Ethereum (ETH)
 2. Bitcoin (BTC)
 3. Binance mønt (BNB)
 4. Dash (DASH)
 5. Zcash (ZEC)
 6. Tezos (XTZ)
 7. Ripple (XRP)
 8. Cardano (ADA)
 9. Litecoin (LTC)
 10. Bitcoin Cash (BCH)
 11. Stjerner (XLM)
 12. Neo (NEO)
 13. EOS (EOS)
 14. TRON (TRX)
 15. IOTA (MIOTA)

Med mere end 7.000 kryptokurver, der allerede er på markedet, at vælge de bedste kryptokurver at købe i er ikke en let ting at gøre.

Frygt ikke, vi i Trading Education sætter en liste over de bedste kryptokurver at købe denne måned.

Hver måned giver vi dig en opdatering om de bedste kryptokurver at købe. Så sørg for at bogmærke denne side! Du finder altid de bedste kryptokurver, du kan købe lige her!

Husk! Selvom disse måske er de bedste digitale mønter, der skal overvejes at købe til marts 2021, kryptokurver er stadig meget volatile aktiver og er ikke egnede til alle investorer!

Sørg for at forstå de involverede risici!

(Plus, i slutningen har vi et par ekstra kryptoer, som du kan holde øje med!)

Bedste kryptovalutaer at købe i marts 2021:

1. Ethereum (ETH) – På vej til $ 2.754,80 per mønt i marts?

Ethereum stjæler eksperters øverste plads til den bedste kryptokurrency i marts 2021! Ethereum har set nogle af de stærkeste gevinster (bortset fra Bitcoin, som vi kommer til om et øjeblik!), Og det er det meget sandsynligt, at Ethereum ikke har nået sit fulde potentiale endnu.

Ja, Ethereum kan endda være enormt undervurderet, bliver mere og mere tydelig, jo mere du ser på, hvad der venter i 2021.

For det første er Ethereum stadig kongen af ​​smarte kontrakter, decentrale applikationer og ERC-20 tokens, som mange andre populære kryptokurver er lavet af (de er hostet på Ethereum blockchain). Dette gør Ethereum til en af ​​de bedste kryptokurver at købe langt.

Hvilket fører os videre til DeFi-bommen. DeFi står for ‘Decentralized Finance’, og det er en måde at forbinde forhandlere direkte uden brug af en tredjepart, såsom en mægler. Ethereum-netværket er, hvor de fleste DeFi-applikationer er bygget.

Al denne aktivitet, der finder sted på Ethereum-netværket, viser, hvor nyttig det er for det bredere kryptokurrency-samfund, og når DeFi vokser, vil det helt sikkert have en knock-on-effekt på Ethereum.

Så for det andet, og måske vigtigere, er Ethereum 2.0, den længe ventede overgang til bevis for indsats. Nu skal det nævnes, at dette vil finde sted over flere faser, idet processen starter i december 2020.

Og så vil vi sandsynligvis ikke se noget væsentligt i marts, men det kan være en god ide at købe og holde Ethereum, indtil vi gør.

Sidst men ikke mindst, lad os ikke glemme det Bitcoins dramatiske prisstigning vil påvirke Ethereum mest. Ser du, mange kryptohandlere starter med Bitcoin, og Ethereum er normalt hvad de køber næste.

Og hvad dette sandsynligvis betyder, er at med al spændingen omkring Bitcoin vil der være en tilstrømning af nye handlende, der begynder at købe det op, og når de først har smag for krypto, vil de sandsynligvis fortære Ethereum.

Hvis du føler, at Ethereum stadig er kongen af ​​smarte kontrakter og decentrale applikationer, kan Ethereum være den bedste kryptokurrency at købe nu.

Ethereum-prisforudsigelser for 2021 ser godt ud. Economy Forecast Agency forudsiger, at Ethereum kunne nå højder så meget som $ 2.277 per mønt eller ned til $ 1.313 i marts 2021.

Desuden forudsiger de det også inden december 2021, Ethereum kunne nå et lavt niveau på $ 1.850 og et højt på $ 4.500. Interessant at bemærke, selv den laveste af de to muligheder er en stigning fra Ethereums nuværende pris.

previsioni bitcoin er meget mere optimistisk for marts og forudsiger det Ethereum når op til $ 2.754,80 pr. Mønt!

Læs vores artikel om Ethereum her.

Har du overvejet at købe Ethereum (ETH)?

2. Bitcoin (BTC) – På vej til at nå $ 100.000 inden udgangen af ​​året?

Hvis du er overrasket over, at Bitcoin ikke nåede vores øverste plads i marts 2021, skal du ikke være! Husk, vi ser på de bedste kryptokurver at købe, ikke de dyreste kryptokurver!

Og efter vores mening er Ethereum et lidt bedre køb i denne måned. Vi ser specifikt på, hvad der tilbydes i marts.

Bare fordi en kryptokurrency er den højest værdsatte og mest kendte, betyder det ikke, at den giver dig mest fortjeneste.

Hvad du virkelig vil se efter er kryptokurver, der giver de fleste muligheder, der har nok volatilitet uden at være for risikabelt.

Nu efter en fantastisk januar og februar, Bitcoin ser ud til at have fundet nye støtte- og modstandspunkter – $ 40.000 og $ 50.000. Og vi skal endnu ikke se, om Bitcoin kan skubbe forbi dette og bringe os til det gyldne punkt, som vi alle drømmer om.

Ikke overraskende kan Bitcoin-forudsigelser til 2021 undertiden være lidt sindssyge. I marts 2020 Anthony Pompliano, grundlægger og partner hos Morgan Creek Digital, forudsagde det inden december 2021 er Bitcoin værd $ 100.000!

Gov Capital har givet en mere realistisk forudsigelse, idet han tror på det det ‘bedst mulige prisforudsigelse for Bitcoin inden udgangen af ​​2021 er $ 67.947, hvilket stadig er en ugudelig stigning.

Det BTC-pris begyndte at blive skør i februar 2021, da Tesla købte $ 1,5 milliarder dollars i Bitcoin og begyndte at acceptere BTC som betaling for sine produkter. Prisen på Bitcoin er efter nyheden steget til $ 56.000 pr. Mønt.

Det begyndte at se ud som om Pomplianos forudsigelser om, at Bitcoin nåede $ 100.000, ville blive til virkelighed!

Mens mange har lyst til, at Bitcoin er et bestemt køb, skal du huske det der er altid en mulighed for, at prisen kan gå ned igen. Så vær forberedt på denne mulighed!

Det vigtigste, som kryptohandlere skal kigge efter lige nu, er, om Bitcoin kan nå det $ 50.000 point igen og bevæge sig forbi det. Hvis dette sker, vil det være et bestemt køb for mange handlende, men ingen kan rigtig fortælle, hvor prisen sandsynligvis vil stoppe efter dette punkt.

Måske er den bedste handelside for Bitcoin lige nu at købe omkring $ 40.000 og sælge omkring $ 50.000. Men husk at være forberedt på muligheden for et Bitcoin-prisnedbrud!

Læs vores artikel om Bitcoin her.

Har du overvejet at købe Bitcoin (BTC)?

3. Binance mønt (BNB) – De største gevinster i 2021 indtil videre?

En perfekt storm er ved at brygge lige foran Binance Coin i 2021, og marts ser ud til at det måske er det bedste tidspunkt at komme om bord på dette skib, da det krydser op ad ukontrollerede farvande.

Hvorfor?

Nå, hvis Bitcoin virkelig skyder mere i værdi i 2021, vil Binance Exchange – verdens største kryptokurrencyudveksling med en betydelig margin – få stor opmærksomhed, og det vil være meget praktisk for kryptohandlere at have nogle Binance mønt liggende.

Mens der virkelig ikke er noget teknisk interessant ved denne mønt, i stedet som Tether, det er en hjælpemønt. Dens formål er at give dig en rabat, hvis du bruger mønten på Binance Exchange til at betale gebyrer.

Så længe Binance Coin forbliver aktivt brugt på Binance Exchange, vil den altid have en god lydstyrke. Og det er denne handelsvolumen, der giver Binance et kæmpe boost i værdi.

Hvis du ser på nogle diagrammer, er korrelationen ret klar; store handelsvolumen resulterer i endnu større stigninger i BNB’s pris, og februar 2021 var ingen undtagelse.

Faktisk, i løbet af en uge i februar steg Binance Coin i værdi så meget som 102% og steg til midlertidigt at blive den 3. største kryptokurrency efter markedsværdi (erstattet af Cardano lige i slutningen af ​​måneden).

Den eneste ting at passe på er, hvis Binance Exchange nogensinde planlægger at reducere den rabat, der tilbydes af mønten. Men siden 2019 ser det ud til, at de ikke har til hensigt at gøre dette.

Economy Forecast Agency forudsiger, at Binance Coin kunne nå laveste værdi på $ 217 til højder på $ 335 pr. mønt i marts 2021.

I mellemtiden Gov Capital forudsiger, at BNB når $ 347,42 ved udgangen af ​​2021 og $ 504,99 om fem år.

Hvis du leder efter en kryptokurrency, der gør det billigere at bruge Binance Exchange eller bare tjene på al kaoshandel på Binance, så er Binance Coin den bedste kryptokurrency at købe i marts 2021. Binance-mønt kan være en af ​​de bedste kryptokurver at købe nu.

Læs vores artikel om Binance Coin her.

Har du overvejet at købe Binance (BNB)?

4. Dash (DASH) – Kunne opdateringer tage denne krypto til $ 489?

Mens alle har talt om Ethereum 2.0, indså de lidt, at Dash måske bare forøgede dem.

Dash er mest kendt for sin ‘Privat afsendelse‘Funktion, som kan sende transaktioner anonymt, men for nylig har den forberedt sig på at frigive en ny version af Dash, the Dash-platform, som gør det muligt for udviklere at oprette decentrale apps oven på Dash-netværket på en meget lignende måde som Ethereum.

Men det er ikke alt. For at sikre, at alle disse DApps ikke forstyrrer daglig transaktionssendelse, de tilføjer et andet lag til DApps. (Lyder det ikke lidt som Cardano, ikke?)

Opdateringen vil også angiveligt forbedre hastighed og sikkerhed også, herunder i DashPay-appen.

Vi bør heller ikke glemme, at Dash blev oprettet ved at forfalde Litecoin, som teknisk set er mere avanceret end Bitcoin på flere måder.

Det er som om Dash bare kiggede rundt på, hvad alle andre laver i kryptosamfundet og stjal alle deres bedste ideer! (Intet galt med det, hvis det hele fungerer!)

Desuden er Dash en af ​​få kryptokurver, der virkelig knækker den tredje verden og når de ikke-bankede, noget mange kryptokurver ønskede, at de kunne gøre.

Som det i øjeblikket er, Dash er især populær i Latinamerika, hvor Venezuela er et af de primære hotspots.

Alt dette kan betyde, at Dash stort set er klar til at hoppe på affyringspladen på vej til det ydre rum, hvorfor marts 2021 ligner det bedste øjeblik at købe tidligt.

Februar 2020 var den ujævneste, vi har set Dash få siden 2017, opnået en masse værdi og derefter mistet en hel del af det. I skrivende stund er Dash den 24. største efter markedsværdi ifølge CoinMarketCap.

Til marts 2021, Handelsdyr forudsiger det den maksimale pris for Dash er $ 235,40, og minimumet er $ 160,07.

Da Dash allerede handler over det maksimum, som Handelsdyr forudsiger, kan denne forudsigelse være for konservativ.

Economy Forecast Agency ser meget mere potentiale i marts og forudsiger, at Dash når $ 489 på det højeste og $ 180 på det laveste.

Hvis Dash frigiver den nye opdatering i marts, er denne forudsigelse muligvis mere i tråd med virkeligheden.

For kryptohandlere, der spørger, hvad er den bedste all-round kryptokurrency at investere i lige nu, Dash kan være en ret god mulighed på flere måder end en.

Læs vores artikel om Dash-prisforudsigelser her.

Har du overvejet at købe Dash (DASH)?

5. Zcash (ZEC) – Halvering for et par måneder siden kan føre til, at denne krypto skyder til månen!

Ligesom Dash er Zcash en anden mønt med fokus på privatliv og anonymitet, der er værd at overveje.

Hvad der får Zcash til at skille sig ud som et godt køb for marts 2021 frem for alt over privatlivsmønter er, at de bare gik igennem en halvering i november 2020, og således er blokbelønningen pr. mineret blok reduceret med halvdelen.

Og så er det bare et spørgsmål om tid, indtil vi ser noget fra det, ligesom vi gjorde fra Bitcoin før.

Bemærk dog, hvis vi ser nogen form for eksplosion fra Zcash, vil det sandsynligvis være meget senere på året, gør køb i marts perfekt timing. (I øjeblikket er det kun nr. 51 på CoinMarketCap, der gør det let at vælge.)

For dem der spekulerer på, hvordan Zcash fungerer, bruger det zk-SNARK nul-videnssikker teknologi, som er en metode til transaktioner, der skal verificeres uden at afsløre følsomme oplysninger.

‘Nulviden’, hvilket betyder at de ikke behøver at vide noget om dig for at godkende en transaktion, hvilket forhindrer informationslækager.

En anden super sej ting, du har brug for at vide om Zcash, der gør den moden til at eksplodere, er deres afskærmede transaktionsprotokol, som forbedrer kommunikationen på platformen.

Den eneste store bekymring omkring Zcash er, at flere kryptokursudvekslinger begynder at fjerne fortrolighedsmønter, det mest kendte væsen Bittrex (Dash og Monero er også blevet påvirket), så vær forsigtig, hvor du planlægger at købe Zcash.

Så hvis du føler, at privatlivets fred og sikkerhed skal være de primære faktorer for en kryptovaluta, kan Zcash være din bedste kryptokurrency at købe i marts 2021.

Economy Forecast Agency forudsiger, at Zcash når frem til marts 2021 mellem $ 93 i det laveste og $ 204 på det højeste pr. mønt.

Handelsdyr er ikke så optimistisk og giver en forudsigelse af $ 138,79 på det højeste og $ 94,37 på det laveste.

Dette forventes fuldstændigt, da Zcashs prisstigning fra halvering sandsynligvis kun er et par måneder væk, hvilket gør deres lave priser temmelig tiltalende.

Læs vores artikel om Zcash her.

Har du overvejet at købe Zcash (ZEC)?

6. Tezos (XTZ) – En stigning på 40,19% kommer i marts?

Perfekt købsmulighed lige her! I slutningen af ​​februar begyndte Tezos at miste en masse værdi, mens andre altcoins var op. Faktisk skriver Benson Toti for Coinjournal, Tezos mistede så meget som 30% af sin værdi på en dag.

Tezos er masterminded af nogle af de smarteste mennesker i kryptokurrency – mand og kone Arthur og Kathleen Breitman – og har meget løfte.

De, der kender til Tezos, ved, at det havde en af ​​de største ICO’er nogensinde og hævede $ 232 millioner i Bitcoin og Ether. Men Tezos primære salgsargument er, at det er designet til at være ekstremt fleksibelt i, hvordan det udvikles.

Tezos fokuserer på ‘regeringsførelse’. Grundlæggende, hvad det betyder er, at de tror, ​​at de ved at have en stærk, decentraliseret beslutningsproces kan komme stærkere ud end alle andre kryptovalutaer.

De vil teoretisk være i stand til at tilpasse sig ændringer og inkorporere eller droppe hvad der fungerer og ikke virker. Det er super vigtigt at huske, hvad vi tænker på som innovative i dag, måske ikke er i morgen, og kryptokurrency er ikke immun over for dette.

På trods af en hård februar er udsigterne for Tezos stadig meget gode, hvor mange stadig forudsiger en stigning yderligere i året.

Og ser tilbage på nyere historie, 2020 var også et godt år for Tezos. Efterspørgslen efter Tezos voksede, hvilket medførte en stigning i prisen på XTZ og endda nåede sin hele tiden på $ 4,44 i august 2020.

Hvis visionerne om Bitcoin, der springer op i værdi, kommer til at fungere, og det faktisk øger værdien af ​​altcoins, kunne Tezos se en stor stigning, og investering i marts kunne være en god idé.

Ifølge Wallet Investor, prisen på Tezos når måske $ 5,96 på et år og op til $ 11,55 om fem år.

I mellemtiden, Digitalcoin forudsiger det inden marts 2021, Tezos når en gennemsnitlig pris på $ 4,60, en stigning på 40,19%.

Hvis du mener, at en kryptokurrency, der fokuserer på decentraliseret beslutningstagning, er vejen at gå, kan Tezos muligvis være en af ​​de bedste kryptokurver at købe i marts 2021.

Læs vores artikel om Tezos her.

Har du overvejet at købe Tezos (XTZ)?

invester i tezoer

7. Ripple (XRP) – Stadig stigende på trods af SEC-retssag!

Den 24. december 2020 skabte SEC (US Securities and Exchange Commission) den bedste chance for at åbne en position med Ripple på lang, lang tid.

I det væsentlige, SEC tager Ripple til retten, fordi de mener, at XRP faktisk er en sikkerhed, ikke en kryptokurrency, derfor gjorde alle de penge, de hidtil havde samlet fra detailhandlere, ulovlige (da de ikke var registreret).

Før denne debakel syntes Ripple at have et ret godt forhold til SEC, meget til forgæves for andre kryptokurver, der enten ikke kunne lide, hvordan de kom så tæt på regulatorer eller fandt det inspirerende, at de forsøgte at arbejde med dem.

Men ak, på trods af den implicitte nærhed af deres forhold, gik SEC stadig efter Ripple, hvilket må have forvirret mange mennesker øverst i Ripple Labs.

Under alle omstændigheder, mens denne situation udefra ser ret bekymrende ud (mange børser har midlertidigt stoppet med at tilbyde XRP i USA), tror mange, at SEC har overskredet og ret dårligt på det, da der er tonsvis af beviser til Ripples favør. (Mere om kryptoregulering i slutningen af ​​denne artikel!)

Så i sidste ende, det er meget sandsynligt, at Ripple vinder sagen, hvilket sandsynligvis vil forbedre priserne. Selvfølgelig kan ingen garantere dette. Der er altid mulighed for, at det amerikanske retssystem spiller beskidt og ønsker at gøre et eksempel på Ripple.

I slutningen af ​​februar ser det ud til, at Ripple er ved at komme sig, endda ser stærkere ud mod dollaren, end det var før de dårlige nyheder. For tiden, for dem der allerede holder Ripple, ville det være klogt at holde fast i det lidt længere.

For dem, der ikke ved meget om Ripple, er det meget mere end bare en kryptokurrency, det er en udveksling der giver dig mulighed for at overføre alle former for midler hurtigere og på tværs af grænser meget hurtigere end traditionelle banker og institutioner.

Hvad gør det så unikt er, at du kunne sende en betaling i for eksempel britiske pund til nogen, som Ripple ville konvertere til XRP, og når den når modtageren, kunne den være i deres valuta, lad os sige euroen.

Economy Forecast Agency forudsiger det XRP når mindst $ 0,27 og et maksimum på $ 0,50, hvilket faktisk er en stigning fra et par måneder siden, da SEC sænkede tænderne ned i dem, og vi kan snart se en voksende stigende tendens.

City Telegraph tegner et helt andet billede og tror på det Ripple starter marts 2021 til $ 0,98 og kan nå højder på $ 1,22. Sådanne højder vil kun være mulige, hvis der finder en stærk opadgående tendens sted.

Hvis du føler, at den eneste måde, hvorpå kryptokurrency kan lykkes, er med opbakning fra bankerne, vil Ripple sandsynligvis være den bedste kryptokurrency at købe i marts 2021. På trods af alt dramaet forbliver Ripple en af ​​de bedste kryptokurver at købe.

Læs vores artikel om forudsigelse af Ripple-priser her.

Har du overvejet at købe Ripple (XRP)?

8. Cardano (ADA) – Bulls tror, ​​at $ 4,22 er mulig i denne måned!

Cardano trådte smug ind i Nr. 3 plads i top kryptokurrency efter markedsværdi i slutningen af ​​februar 2021. Nogle vil sige, at det endelig er på tide, de bliver anerkendt.

Sammenlignet med andre mønter er de et af de få, der viser en smule stabilitet og vækst i sidste del af måneden og endelig brød igennem $ 1-barrieren for første gang siden 2017, og det ser ikke ud til at være færdige endnu.

Cardano skiller sig ud for sin ouroboros blockchain. Kort sagt har Cardano teknisk set gjort det to blokkæder, en til at håndtere basale transaktioner og en anden til at håndtere smarte kontrakter.

Hvad denne geniale idé gør er at forhindre overbelastning af Cardano-netværket med for mange transaktioner, hvilket teoretisk set skulle gøre det hurtigere og forhindre problemer med skalerbarhed.

Ifølge Capital.com, efter en træg lav periode i januar, Cardano er steget med så meget som 329%. Samlet set er Cardano for 2020 steget med 200% i pris!

Economy Forecast Agency forudsiger det i marts 2021, Cardano når ned til $ 0,92 og højder på $ 2,36 (et ret stort hul, hvilket tyder på, at der kommer en volatilitet).

Mens previsioni bitcoin er endnu mere bullish, og tror på det ADA når muligvis op til $ 4,22 pr. Mønt. Husk, at Cardano i øjeblikket er omkring $ 1, og derfor er $ 4 en enorm stigning!

Hvis du mener, at Cardano er den bedste krypto til at løse kryptokurrencyens problemer med hastighed og skalerbarhed, kan det være en af ​​de bedste kryptokurver at købe.

Læs vores artikel om Cardano her.

Har du overvejet at købe Cardano (ADA)?

9. Litecoin (LTC) – $ 360 inden december 2021 ser ud som en mulighed!

Engang var Litecoin store nyheder og var en af ​​de bedste kryptokurver at købe, men da flere kryptoer sprang ud på scenen, begyndte det langsomt at falme i baggrunden, men det betyder ikke, at det ikke længere er værd at købe!

Der er stadig masser af muligheder for at tjene penge på Litecoin. Det er stadig et kendt navn og en af ​​de førende kryptokurver, der skal købes i dag.

For ikke at nævne, det er det 8. største kryptokurrency efter markedsværdi og har en historie, der er længere end de fleste andre kryptokurver, hvilket gør den mere pålidelig og pålidelig. Det er måske en af ​​de sikreste altcoins at handle.

Litecoin kan faktisk være den bedste hæk mod Bitcoin, tilbyder meget af den samme funktionalitet, men med lidt bedre funktioner, herunder lavere gebyrer, bedre sikkerhed, hurtigere transaktionshastigheder og et loft på 84 millioner mønter, der nogensinde kan oprettes (fire gange Bitcoin).

Ifølge Connor Sephton fra Currency.com, Som mange andre kryptokurver mistede Litecoin meget værdi omkring marts 2020, men steg derefter 57,2%.

Så i december 2020 begyndte vi at se en reel bevægelse fra Litecoin og ved Februar 2021 var det begyndt at nå et niveau, der ikke er set siden marts 2018. Så vi er måske på vej mod en opadgående tendens.

Handelsdyr’Prisforudsigelser for Litecoin for marts 2021 fortæller en god historie. De forudsiger, at Litecoin når et maksimumspris på $ 187,26 og en minimumspris på $ 127,33 i marts 2021. Og Coinpedia forudsiger, at Litecoin kan nå $ 360 inden december 2021.

Hvis du stadig er fan af den gamle skole, først-på-blokken-altcoins, kan Litecoin være den bedste kryptovaluta at købe i marts 2021.

Læs vores artikel om Litecoin her.

Har du overvejet at købe Litecoin (LTC)?

10. Bitcoin Cash (BCH) – Scalenet-opdatering fører til en pris på $ 952 i juli?

På relativt kort tid har Bitcoin Cash glidt fra 5. til 12. i form af markedsværdi. Men dette kan spille i kryptohandleres fordel!

Ligesom Dash, Bitcoin Cash har nogle nye opdateringer, der kommer enten i år eller i 2022, hvilket kan øge dets værdi, det betyder at købe nu kan være en god idé.

Ifølge GlobeNewswire, den primære opdatering, vi kender til, er introduktion af ‘Scalenet’, som angiveligt kan producere blokke på 256 MB i størrelse. Teoretisk set skal dette dramatisk fremskynde transaktionstiderne.

Og en anden cool opdatering er introduktionen af ​​’double-spend proofs’, en funktion der tilføjes både til noder og tegnebøger. Deres formål er at øge nul tillidssikkerhed på Bitcoin Cash-netværket.

Bitcoin Cash er måske det bedste alternativ for dem, der ikke er sikre på Bitcoin; mennesker, der foretrækker at vende tilbage til, hvordan Bitcoin plejede at være, men ikke er så ekstreme som Bitcoin SV-tilhængere (der er meget fjendskab mellem disse grupper!).

Ifølge Economy Forecast Agency, Bitcoin Cash kunne være så meget værd som $ 760 pr. Mønt i slutningen af ​​2021. For marts specifikt forudsiger de lavt niveau af $ 299 til højder på $ 581.

Interessant nok ser det på forudsigelserne fra The Economy Forecast Agency, at de tror, ​​at prisen vil højest omkring midten af ​​2021 med en højde på $ 952 i juli, inden vi begynder at falde igen mod slutningen af ​​året.

Dette kan tyde på, at det måske er værd at købe Bitcoin Cash nu med det mål at sælge om sommeren.

Handelsdyr forudsige, at de for marts 2021 forventer en maksimumspris på $ 530,655 og en minimumspris på $ 360,846.

Hvis du leder efter et passende alternativ til Bitcoin, kan Bitcoin Cash være en af ​​de bedste kryptokurver at købe i 2021.

Læs vores artikel om Bitcoin Cash her.

Har du overvejet at købe Bitcoin Cash (BCH)?

11. Stjerner (XLM) – Oprettelse af en krypto til Ukraine kan få os til $ 0,55!

Stellars skæbne ser ud til at være bundet til Ripples. Stellar opstod, da Ripple-medstifter Jed McCaleb (også grundlæggeren af ​​Mount Gox) oprettede Stellar med Joyce Kim efter at være uenig i den retning, Ripple tog og forlod.

De to har været rivaler lige siden.

Teknisk set er de meget ens, og begge sigter mod at tilvejebringe grænseoverskridende overførsler, der er lette af et token (Lumens eller XLM, i Stellars tilfælde). Men det er her lighederne slutter mest.

Stellar tilbyder også en decentral udveksling hvor en række aktiver kan handles, betalingsapps, der bruger de valuta-backede tokens, og de har også oprettet en service til mikrobetalinger der kunne bruges til at tippe folk online.

Selvom det er godt og godt, er den virkelige grund til, at vi er begejstrede for Stellar, at i I januar 2021 blev det meddelt, at Ukraine planlægger at bruge Stellars blockchain-teknologi at udvikle en centralbank digital valuta (CBDC).

Da mange lande undersøger muligheden for at oprette en sådan digital valuta (Kina er allerede foran i dette spil), hvis dette går godt med Ukraine, vi kunne se, at Stellar blev brugt mere af andre centralbanker til at oprette andre CBDC’er. Foreløbig er vi dog ikke helt sikre på, hvornår dette projekt starter.

At komme tilbage til Stellars forhold til Ripple, er Stellar måske den bedste hæk for dem, der leder efter et alternativ, især bekymrede amerikanske forhandlere.

Handlende, der allerede har opbygget en position med XRP, bør også overveje at investere i nogle Stellar. Situationen med SEC vil sandsynligvis trække et stykke tid, indtil vi ser en slags beslutning.

Dette kan påvirke Ripple negativt i denne periode, eller det kan bare variere i lang tid med lidt aktivitet. Stellar er helt klart det bedst mulige alternativ. Mens prisen endnu ikke er ved at stige, kan det være et godt tidspunkt at blive involveret.

previsioni bitcoin forudsiger en dejlig opadgående bevægelse til $ 0,55 pr. Mønt i marts 2021, mens Economy Forecast Agency skøn mellem $ 0,24 på det laveste og $ 0,44 på det højeste.

Læs vores artikel om Stellar her.

Har du overvejet at købe Stjerner (XLM)?

12. Neo (NEO) – Preview5-opdatering kan tage os til $ 63,25?

Mange har glemt den magt, som Neo engang udøvede. I 2017, under det sidste kryptovaluta-boom, gik Neo fra en ringe $ 0,14 til næsten $ 200 per mønt!

Kunne du forestille dig at komme ind så tidligt? Nå, det kunne være muligt, hvis historien faktisk gentager sig. Da vi måske lige er ved at komme ind i endnu et kryptobom, kan Neo måske bare lave en ny rekord.

Designet til at være regulatorvenligt, Neo kan bruges til at tokenisere forskellige slags aktiver. De tilbyder også en mere central tilgang, forskellig fra andre kryptoer, der prøver at undgå dette.

Mange troede, at efter at Kina havde annonceret en strammere regulering af kryptokurrency og udviklet deres egen digitale valuta (DCEP), skulle kryptoer fremstillet i Kina enten blive stoppet eller skulle forlade (TRON flyttede for eksempel til San Francisco).

Denne nyhed gjorde mange kryptohandlere skeptiske over for at blive involveret i Neo, bare hvis det ville blive lukket ned. Men det gjorde de ikke. Men det var faktisk ikke tilfældet, Neos fokus på regulering reddede dem.

Det er også meget sandsynligt, at Kinas regering så, at Neo ikke forsøger at erstatte renminbi (Kinas valuta) og det faktum, at de var centraliserede i modsætning til decentraliserede som de fleste andre kryptoer, var sandsynligvis også tiltalende da det kan opfattes som mere stabilt.

Neo har faktureret sig selv som et voksende økosystem, der ikke kun sigter mod at blive førende inden for udvikling af smarte kontrakter, men også grundlaget for den næste generation af internettet og interoperabilitet på tværs af kæder. Dens mål er ikke de samme som for Bitcoin, at være rent digitale kontanter.

Og Neos evne til at arbejde tæt sammen med den kinesiske regering ser ud til at det sandsynligvis vil betyde de vil have et monopol over DApps og smarte kontrakter i landet, mens større fisk som Ethereum måske kæmper med reguleringen.

Den største grund til at blive begejstret for Neo i marts 2021 er frigivelsen af Forhåndsvisning5, som tillader oracle-brug på blockchain for første gang. Dette vil være et enormt løft for deres smarte kontraktfunktioner.

Liteforex forudsiger, at Neo når laveste værdi på $ 15 og højder på $ 19 pr. mønt i marts 2021, men det er meget sandsynligt, at begge forudsigelser er for lave.

I mellemtiden, Economy Forecast Agency forudsiger laveste værdi på $ 25,16 og højder på $ 63,25, hvilket måske er mere rimeligt.

Hvis du mener, at Neo har potentialet til at transformere fremtiden for investering i kryptovaluta, kan det være kryptoen for dig.

Læs vores artikel om Neo-prisforudsigelser her.

Har du overvejet at købe Neo (NEO)?

13. EOS (EOS) – At bryde en symmetrisk trekant kan føre til en stigning på 480%!

‘Ethereum Killer’ er tilbage med hævn! 2020 var et rigtig godt år for EOS, og marts 2021 fortsætter den positive tendens efter et spring i prisen i slutningen af ​​februar.

EOS er en reel konkurrent til at slå Ethereum ud af tronen som konge af smarte kontrakter og decentrale apps. Selvfølgelig skal kryptohandlere dog acceptere, at det er en ret konkurrencedygtig industri.

Det hævder at stort set udrette de samme ting som Ethereum, men på en bedre, mere effektiv og mere brugervenlig måde.

PrimeXBT giver kryptohandlere en meget interessant grund til at ønske at handle med EOS i marts 2021. De påpeger, at i meget af EOS’s eksistens har det dannet en kæmpe symmetrisk trekant.

Typisk når sådanne mønstre vises på diagrammer og op- og nedture begynder at komme tættere og tættere på hinanden, det indebærer, at et stort breakout måske er i horisonten.

PrimeXBT mener, at hvis EOS kan bryde ud af denne trekant, de forventer, at det stiger op til 480%! Det kan endda betyde højder på $ 160 pr. Token.

Men bemærk, at en sådan breakout muligvis ikke sker i år, og på toppen af ​​det, sådanne mønstre kan også have den modsatte effekt, hvor prisen falder dramatisk.

Andre prisforudsigelser er også ret positive for EOS. 3Kommas giver EOS et højt skøn på $ 6,05 og et lavt skøn på $ 5,56 for marts 2021, som begge er højere end den aktuelle pris.

Hvis du leder efter et alternativ til Ethereum, kan EOS være en af ​​de bedste kryptokurver til at overveje at købe i marts 2021.

Læs vores artikel om EOS her.

Har du overvejet at købe EOS (EOS)?

14. TRON (TRX) – At flytte ind i DeFi kan betyde store ændringer!

TRON fascinerede kryptohandlere i februar 2021, da de meddelte, at de ville have en hackathon begivenhed i San Francisco for at fejre sit femte år kaldet ‘Great Voyage: TRON 2021 Global DeFi Hackathon’.

Mens begivenheden er super interessant for udviklere, der måske ønsker at bygge oven på TRON (som bruger Solidity, Ethereums programmeringssprog), begivenheden er primært for at øge interessen for TRONs DeFi-muligheder og vokse deres økosystem.

Indtil videre har det været et marked, der stort set er domineret af Ethereum, og TRON kan bare være den bedst mulige modstander til at udfordre denne dominans.

Mens registreringsprocessen startede i februar, vil der være en for-screening i marts, og spændende nye projekter kan sprøjte noget energi i TRON, som i øjeblikket er placeret 24. i forhold til markedsværdi.

For dem der ikke kender TRON for godt, deres primære mål er at decentralisere internettet og give magt tilbage til indholdsskabere, væk fra udgivere og platforme som Facebook, og sikre, at overskuddet fordeles mere jævnt. Begynder på Ethereum, overgangen til mainnet for et par år siden.

Til marts 2021, Handelsdyr forudsige, at TRON vil have en maksimumspris på $ 0,07 og en minimumspris på $ 0,05.

Economy Forecast Agency synes at antyde mere volatilitet, hvilket giver mere afstand mellem mulige højder og nedture. De estimerer $ 0,32 på det laveste og $ 0,62 på det højeste.

Og endelig, previsioni bitcoin forventer mindst $ 0,07 til marts 2021.

Læs vores artikel om Tron her.

Har du overvejet at købe TRON (TRX)?

15. IOTA (MIOTA) – Chrysalis-opdateringen kan tage os til $ 1,67 i denne måned?

IOTA er en blandet pose nødder, nogle mennesker elsker det, andre afskyr det. Ideen bag det er ret god; bruge tingene til at skabe et økosystem, hvor maskiner kan foretage mikrobetalinger for tjenester. Geni!

Der er milliarder enheder og tjenester forbundet til internettet, hvilket betyder, at IOTAs potentiale er mere end imponerende.

Men IOTA’er direkte acyklisk graf (DAG) struktur, kaldet Tangle, er problematisk for nogle. DAG’er har faktisk eksisteret i et stykke tid, og mange i kryptosamfundet føler ikke, at de er så effektive som blockchain-teknologi. For dem føles det som et skridt baglæns.

Bortset fra denne debat er der en afgørende grund til, at vi er interesserede i IOTA i marts, og det hedder det Chrysalis, ‘Den største opgradering i IOTA-netværks historie’.

Mens del 1 af denne opdatering fandt sted tilbage i juni 2020, forventes det, at del 2 vil være færdig i år og vil kræve, at IOTA-brugere migrerer deres tokens fra et netværk til et andet.

Opdateringen siges at være enorm og vil angiveligt forbedre ydeevne, stabilitet, pålidelighed og sikkerhed.

Oven i dette sigter de også mod at ‘erstatte eksotiske aspekter af protokollen med etablerede standarder’, som vil hjælpe udviklere med at bruge IOTA mere effektivt.

Så hvis alt fungerer, kan vi muligvis se en forbedring i værdien af ​​IOTA.

Economy Forecast Agency forudsiger det i marts 2021, IOTA når ned til $ 0,83 og højder på $ 1,86. Mens Digitalcoin forudsiger, at IOTA når $ 1,67 for marts 2021.

Hvis du også mener, at MIOTA tilbyder meget mere end andre markedsledere, såsom Bitcoin og Ethereum, så er MIOTA det rigtige aktiv for din portefølje.

Læs vores artikel om IOTA her.

Har du overvejet at købe IOTA (MIOTA)?

Andre kryptoer på vores radar til marts 2021

Hos Trading Education elsker vi at se efter kommende kryptovalutaer, som de fleste sandsynligvis ikke har set endnu.

Normalt anbefaler vi at holde sig væk fra uhørte kryptoer, indtil de viser noget løfte for at undgå svindel eller uheldige situationer (som når en krypto er for ustabil eller viser ingen reelle tegn på at være i stand til at tjene penge – en ‘zombie-mønt’).

Men du skal bestemt holde øje med følgende kryptoer, når de etablerer sig. De kan endda være de bedste kryptokurver at købe på vores næste liste i de kommende måneder!

Eller hvis de ikke lykkes, finder vi ud af hvorfor og lærer at undgå lignende kryptoer (så osteagtig som det lyder, er læring altid det vigtigste!).

Denne måned fokuserer vi primært på DeFi-mønter som virkelig har bevist sig i 2020, men måske stadig har brug for lidt mere tid, før de rammer mainstream. I øjeblikket er de nogle af de billigste kryptokurver at købe.

Aave

Denne DeFi-mønt giver folk mulighed for at låne og låne krypto fra hinanden med lethed.

Med ingen formue- eller kreditvurderinger involveret, det giver kontrol til både låntager og långiver på en måde, som typiske lån virksomheder aldrig ville tilbyde. Med Aave er der kun långiveren og låntageren.

Dette gør det muligt at drage fordel af at låne din krypto ud, mens du holder den, for at gøre en lille interesse på siden.

Et af de sejeste træk ved Aave (som betyder ‘spøgelse’ på finsk) er, at det er ‘flashlån’ hurtige lån, der skal tilbagebetales i samme transaktion, sparer tid og penge på gebyrer.

Oven i købet kan långivere vælg også, hvilken type interesse de ønsker at anvende på lånet, giver dem endnu mere kontrol. Og for at undgå volatilitet kan brugere også flytte det aktiv, de lånte, til en stablecoin.

Aave gennemgik også for nylig en opdatering og tillader i stigende grad brugere at deltage i regeringsførelse, hvilket er en glimrende måde at holde platformen decentraliseret.

Uniswap

Her er et eksempel på, hvad mange tror vil være fremtiden for finansiering. Uniswap er en ‘Decentral udveksling’ (eller DEX) der fungerer på Ethereum blockchain.

Som noget decentraliseret ejes eller kontrolleres ikke Uniswap af en enkelt myndighed og bruger også en to-lags blockchain til at håndtere transaktioner.

På Uniswap, du kan angive tokens gratis, og brugerne behøver ikke aflevere deres krypto til platformen for at handle med den, så de kan forblive i kontrol.

Siden lanceringen i 2018 er Uniswap nu en af ​​de største DeFi-mønter og en af ​​de største børser. I 2020, 58 mia. $ I handel gik gennem platformen.

Celsius

Celsius er en fintech-platform til udlån, opsparing og betaling med fokus på et brugerfællesskab, ikke formidlere, hvilket giver incitamenter til at holde samfundet ved hjælp af platformen.

Det fungerer primært via en mobilapp, hvor brugerne kan optjene belønninger på de mønter, de har, låne kontanter, mens de beholder deres aktiver, eller blot betale og overføre penge.

Balancer

I lighed med Uniswap er Balancer en anden decentral udveksling, der fungerer uden en formidler på Ethereum blockchain.

Balancer tillader brugere at oprette deres egne brugerdefinerede puljer, tillader mange andre kryptoer at oprette deres egne projekter meget lettere, og vi kan se et skyn med denne mønt, når flere nye projekter begynder at dukke op.

Konklusion: Hvilke kryptokurver skal jeg købe i marts 2021?

Alt i alt ser marts 2021 ud som en god tid til at foretage nogle smarte investeringer i kryptokurrency. Af en række forskellige årsager, vi kan se nogle kryptoer nå nye højder.

Hvad vi ser er de to største mønter, Bitcoin og Ethereum ser begge ud til at være på steder, hvor de er ved at eksplodere.

Penge strømmer ind i Bitcoin, som sandsynligvis føder til altcoins, og Ethereum er bedst positioneret til at drage fordel af denne tilstrømning.

Tilsvarende, Binance Coin ser ud til at det også kan drage fordel af denne trickle-down investering, muliggør køb og salg af de fleste af disse mønter.

Og så har vi det et stort antal mønter, der frigiver nye opdateringer, herunder IOTA, Dash, Neo og Bitcoin Cash.

Naturligvis bliver vi nødt til at vente og se, om disse opdateringer giver brugerne reel værdi, men det faktum, at der er opdateringer, kan forbedre priserne.

Andre gode nyheder inkluderer Zcashs halvering, hvilket kunne gøre det til den mest værdsatte privatlivsmønt, og så har vi Ripple og Tezos, som teoretisk set skulle klare sig meget bedre, end de er.

Og så har vi kryptoer, der udvider sig på helt nye måder, såsom Stellar, der arbejder med Ukraine for at skabe en ny digital valuta, og TRON bevæger sig mere ind i DeFi.

Så hvad vi måske ser på i marts 2021 er et væld af mønter, der virkelig burde være meget mere værd, end de er, og det er kun et spørgsmål om tid, før folk begynder at tildele værdi til dem ordentligt, og de begynder at skyrocket.

Når man husker, skyder ikke hver mønt på vores liste over de bedste kryptokurver til at købe lige nu! Hvem ved hvad der vil ske i de følgende uger og måneder.

Og husk selvfølgelig hold også øje med det voksende DeFi-samfund!

Skal jeg være bekymret for SEC?

Sikkert ikke. Selvfølgelig ville det være forståeligt at være lidt bekymret, hvis du har investeret i Ripple, men sagen mod Ripple er ret svag.

Den virkelige bekymring er, at SEC og andre regulatorer fra hele verden kan fortsætte med at forsøge at komme i vejen for udvikling af andre kryptovalutaer ved at forsøge at få dem til at passe ind i deres idé om, hvad de skal være, i stedet for at erkende, at kryptokurrency er et nyt marked.

Men måske forbliver dette bare en irritation. I sidste ende ændrede magten i SEC ikke noget med Ripple.

Bortset fra at skabe en købsmulighed (lidt mere end en mindre bule, hvis man ser på diagrammerne), viste de, hvor langt de virkelig er fra at forstå kryptovaluta.

Denne manglende forståelse er desværre stadig dybt indlejret i, hvor mange politiske toppersoner, der tænker, og det giver mange i kryptosamfundet en migræne.

Den amerikanske finansminister, Janet Yellen, legemliggør dette problem og mener, at Bitcoin er ‘ineffektivt’, idet man citerer den nødvendige mængde strøm til at køre netværket (og ikke udvider yderligere om emnet).

Hun frygter også, at Bitcoin primært bruges til ‘ulovlig finansiering’, en sætning, der er så overbrugt, at det får dine øjne til at rulle. Som mange kryptoentusiaster vil fortælle dig, sker der langt flere ulovlige betalinger med fysiske kontanter end med Bitcoin, som kan spores.

Så i 2021 har vi stadig at gøre med mennesker, der ikke forstår, hvad krypto egentlig er, og det ser ud til, at de har mere eller mindre den samme tankegang som politikere 10 år før.

Så mærkeligt som dette lyder, er det netop derfor, vi ikke skal bekymre os om dem, for i historiebøgerne vil de være dem, der ser dårlige ud.

Kryptosamfundet skal pløje fremad og bruge mindre tid på at bekymre sig om sådanne tomme kommentarer, de ved, er forkerte.

Er det en god ide at investere i stablecoins?

Vi får mange spørgsmål om stablecoins her og der og besluttede, at vi denne måned vil skitsere vores holdning til dem.

Du kan aldrig se dem på vores lister, og der er en specifik grund til det – de er ikke designet til at være rentable.

Vent, hvad er stablecoins?

Stablecoins er kryptovalutaer, der er designet ikke at være flygtig. Typisk er de bundet til værdien af ​​noget andet, der er betydeligt mindre ustabilt.

Mange handlende bruger stablecoins, især dem, der er bundet til den amerikanske dollar som Tether og USD-mønt, at gemme værdi i noget mere stabilt, når de holder op med at handle.

For eksempel kan en kryptohandler muligvis daghandle Bitcoin, og når de er færdige for dagen, skal du bruge en kryptobørs for at placere deres gevinster i en stablecoin, bare hvis værdien af ​​Bitcoin-tanks i løbet af natten, når de ikke ser.

Når det kommer til investering i stablecoins, vil det sandsynligvis ikke give dig nogen reel fortjeneste, fordi de er designet til ikke at være ustabile. Der er ikke mange dips at købe og ikke mange highs at sælge. Du kan lige så godt bare handle med forex.

Den mest kendte stablecoin er Tether (USDT), som er bundet til den amerikanske dollar. Det har været ret succesfuldt og var i lang tid den tredjestørste kryptokurrency efter markedsværdi på CoinMarketCap.

På trods af denne succes, Det anbefales, at du udviser forsigtighed, når du handler Tether. Dette skyldes de skandaler, der er brudt ud i forbindelse med det, og Bitfinex-kryptokursudvekslingen (som begge har det samme moderselskab).

Kort fortalt, Tether og Bitfinex er blevet ramt af flere retssager der beskylder dem for at forsøge at manipulere prisen på Bitcoin.

Det menes, at det hele var startet, da Bitfinex-udveksling blev hacket og lånte derefter pengene fra Tether (ca. $ 900 millioner), som formodes at bakke hver USDT med en USD.

Ved at låne deres USD var de ikke længere solvente, hvilket kunne have styrtet Tether og mistet mange handlende millioner.

Skandalerne er så store, at nogle mener, at Tether måske endda har haft noget at gøre med stigningen i Bitcoins pris i 2017, da det antages, at Tether blev brugt til kunstigt at pumpe prisen på Bitcoin i et forsøg på at inddrive tab.

Hvis du vil bruge en stablecoin, er Dai (DAI) sandsynligvis den bedste, viser mindst volatilitet.

Og hvis du bruger en CFD-mægler i stedet for en kryptokursudveksling, behøver du ikke bekymre dig om dette.

Centrale punkter

Hvis du husker noget fra de bedste kryptokurver, du skal overveje i marts 2021, skal du gøre det til disse nøglepunkter.

 • Ethereum er måske en af ​​de bedste kryptokurver lige nu. Eksperter har antydet, at det kan nå et højdepunkt på $ 3.850 i slutningen af ​​2021.
 • Bitcoin, Ethereum og Binance Coin tager de tre bedste placeringer. Det skal meget til at frigøre disse giganter!
 • Pas på DeFi-mønter Aave, Uniswap, Celsius og Balancer. De kan være seriøse spilskiftere i den nærmeste fremtid.
 • Mange af de 15 bedste kryptokurver at købe til marts 2021 er i færd med at ændre sig. Nye opdateringer og funktioner kan i høj grad forbedre værdien af ​​en krypto … hvis de fungerer!

eToro – Den bedste platform for kryptovaluta

Nu kender du de 15 bedste kryptovalutaer, du kan købe til marts 2021!

Hvis du føler dig inspireret til at købe kryptovalutaer, kan du være glad for at vide, at eToro giver mulighed for at købe kryptoaktiver og CFD’er på op til 90+ kryptokurrency par. Crypto-handlende kan opbygge en diversificeret portefølje med de mest populære mønter.

eToro har vist sig at være troværdige inden for Crypto-branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Top kryptokurver i marts 2021 – Infographic

top kryptokurver til at købe infografik

Hvis du nød at læse Hvad er det top 15 bedste kryptokurver i marts 2021, del det med andre, som du tror, ​​det også kan være af interesse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner