Hvad er de bedste kryptovalutaer at handle i 2021?

Bedste kryptovalutaer til handel i 2021

Vil du springe læsningen over og komme direkte til vores topvalg? Den bedste kryptovaluta at handle er Bitcoin eller Ethereum.

Planlægger du at handle kryptokurver i 2021? Med mere end 6.000 kryptovalutaaktiver er det ikke en let opgave at vælge de bedste kryptokurver, der skal handles i 2021. Frygt ikke, vi i Trading Education har samlet en liste over de bedste 10 kryptokurver til handel i 2021

Hvis du har planer om at starte handel med kryptomarkedet i 2021, har vi gode nyheder til dig! Ifølge mange kryptoanalytikere vil 2021 være det bedste år at handle med kryptovalutaer.

Markedet for kryptokurver har været genstand for interesse i et stykke tid nu med den hurtige udvikling af digitale platforme. Handel med kryptokurver har været interessant frugtbar i forhold til handel med traditionelle aktiver som råvarer og aktier.

Derfor har vi sammensat en liste over de bedste kryptoer til handel i 2021 for dig.

Så uden videre …

Top 10 bedste kryptovalutaer til handel i 2021:

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Krusning

4. Litecoin

5. IOTA

6. Dash

7. Cardano

8. Ethereum Classic

9. Fantastisk

10. Neo

Hvad er de bedste kryptovalutaer at handle i 2021?

Hvis nogen planlægger at komme i handel, er kryptokurver bestemt de bedste æg i kurven. Da markedet har et stort antal på omkring 1000 forskellige typer mønter, kan amatører måske finde det lidt forvirrende at vælge de rigtige valutaer til at bruge deres værdier.

Her er et kig på de 10 bedste kryptokurver, der skal overvejes at handle i 2021:

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin har været berettiget som kryptomønterens guld, selvom det gik gennem en stor faldgrube tilbage i marts 2020 på grund af udbruddet af pandemi, hvilket resulterede i et tab på $ 4000 pr. Mønt. Bitcoin har som sædvanlig vist hurtige genopretningshastigheder, og mønten er blevet prissat op til $ 16000, og markedsværdien blev markeret som 199,62 milliarder dollars, som også anslås at vokse.

Prognoserne om stigningen på Bitcoin-markederne forudsiger, at omvæltningen i priserne kan skyde så højt som $ 100,00, når 2021 slutter. Det blev angivet af Citibank, at markedsværdierne kan hæve graferne så højt som $ 300.000, hvilket er 15 gange større end de nuværende værdier.

Hvad driver Bitcoin-prisen?

Faktor 1: udbud og efterspørgsel

Faktor 2: markedskonkurrence

Faktor 3: Regulering og vedtagelse af Bitcoin

Læs mere: Hvad vil køre Bitcoin-prisen i 2021?

2. Ethereum (ETH)

Ethereum er nummer to på listen over kryptokurver med solid markedsgrund. For nylig har udgifterne til Ethereum været svingende med prisen på $ 579 i forhold til sidste kvartal 2020.

Opgradering til Ethereum 2.0 med mere decentrale rammer er den mest overbevisende grund til at handle Ethereum. De vigtigste fordele ved handel med Ethereum inkluderer næstmest flydende og dynamisk valuta, opretholdelse af en klog og smart kontrakt og under hensyntagen til decentrale bærbare applikationer, dApps.

Hvad driver Ethereum-prisen?

Faktor 1: Krav fra udviklerne

Faktor 2: Triangulær arbitrage af Ethereum, Bitcoin og Ethereum Classic

Faktor 3: Minedrift

Læs mere: Hvad vil køre Ethereum-prisen i 2021?

3. Ripple (XRP)

Denne mønts væsentlige fordele inkorporerer den utroligt lave konverteringsskala og det øjeblikkelige system med meddelelser til dine børser på grund af valideringsprocessen, der overgår den nationale bank. På samme måde bruger Ripple sine administrationer til at hjælpe banker og andre monetære fonde, hvilket følgelig føjer til dets pålidelighed.

Den bedste og ideelle mulighed for at købe Ripple er i øjeblikket, mens prisen stadig er meget lav og rimelig, især i modsætning til forskellige mønter, der er tilgængelige i dag: $ 0,637. I tilfælde af at du overvejer at købe i basen og sælge i topstandard, på det tidspunkt, er valget meget ligetil.

Hvad driver Ripple-prisen?

Faktor 1: Teknologi

Faktor 2: Hyper Drift

Faktor 3: Holdere af krusning

Læs mere: Hvad vil køre Ripple XRP-prisen i 2021?

4. Litecoin (LTC)

Der har været en stigning i Litecoin-prisen, og det har for nylig vist lovende forbedring. Den samlede markedstop for Litecoin hæves til $ 8.710.194.389 med 66.245.618 LTC fra nu af. Udviklingen, der har fundet sted de sidste 24 timer, viser, at $ 17.177.612.073 dollars i LTC er blevet udvekslet. LTC-omkostningerne har været potentielt stigende og med skønnet, at de ville nå $ 230 ved årets udgang.

Der forventes så meget fra Litecoin, da det nu er verdens syvende største digitale penge. Dette gøres på grund af grunden til, at de ændrede deres teknologi.

Litecoin har foretaget sin egen anerkendelse på grund af grunden til, at det informerer om fortrolige transaktioner med slid på svampbarhedsproblemet. Dette var et stort spring i at få Litecoin til at have sin egen personlighed. Denne type fortrolige transaktioner løser problemet med, hvad det store eller produktet er blevet brugt, hvilket har været karakteristisk i åbne blockchains.

I en erklæring fra Oracletime, fordelen ved at have Litecoin sammenlignet med Bitcoin vil få mange seers opmærksomhed. Deres prognose ved udgangen af ​​2021 for Litecoin er $ 1000, men det kan gå op til $ 2000.

Der er en anden fremskrivning fra Investingpr om, at flere handlende kunne handle i Litecoin, bare fordi de vil udforske andre muligheder i stedet for Bitcoin, så de kan reducere risikoen.

Hvad driver Litecoin-prisen?

Faktor 1: Konkurrencemønter

Faktor 2: stigning i vedtagelsen

Faktor 3: Post Covid – 19 krise

Faktor 4: Appetitten til risiko

Læs mere: Hvad vil køre Litecoin-prisen i 2021?

5. IOTA (MIOTA)

Ved at overveje fortiden af ​​IOTA-markedsværdien var dens markedsværdi altid nede indtil 2020; denne kryptokurrency begyndte at forbedre og øge formuerne i slutningen af ​​2020. IOTA trådte ind i 2020 med en markedsværdi på $ 446 millioner, og i slutningen af ​​2020 overskred denne mønt allerede $ 900 millioner pr. 19. december 2020 og fik over 100%, selvom vejen var stenet og fyldt med vanskeligheder.

Årsagen til, at denne mønt er forskellig fra andre, er deres teknologi, der bruger IoT. IOTA kunne ligesom alle de andre kryptokurver lige nu sigte mod at skabe et massivt hoved & Skulder tredobbelt bund, hvor højre skulder giver alt i de næste to år. Denne mønt kunne stige igen og vinde markedsværdien, men lige nu kunne prisen på IOTA forblive under 37 cent, men efter at have bekræftet dets mønster, kunne den komme tilbage som den gjorde i kryptobommen i 2017.

I 2017 på det tidspunkt samlede IOTA en enorm mængde markedsdækning og volumen ud af alle altcoins, der hjalp mønten med at hæve sit marked og skyrocketede sin værdi til en heltidshøjde på over $ 5 pr. MIOTA-token..

Hvad driver IOTA-prisen?

Faktor 1: opmærksomhed af medier

Faktor 2: Virksomhedspartnerskaber

Læs mere: Hvad vil køre IOTA-prisen i 2021?

6. Dash (DASH)

En forklaring på, hvorfor mange tech-elskere lægger ressourcer i mønten, er at den differentierer deres porteføljer og kan ses som en understøttende enhed mod Bitcoin, den etablerende krypto.

2021 kan være et meget produktivt år for Dash-handlende, da investorerne etablerer forbedrede partnerskaber med betalingssystemudbydere. Dash er en mere gennemførlig og praktisk valuta, tilbyder mere funktionalitet og er derfor let at bruge.

De funktioner, der gør dash standout inkluderer

 • Spork
 • Kædelås
 • PrivateSend-protokol
 • InstSend-protokol

Disse højdepunkter kan hjælpe scramble-mønten med at erhverve en meget større pris på $ 2.000 pr. Mønt. I tilfælde af at drevet til praktisk krypto fortsætter til 2021, kan prisen endda se et illustrativt træk.

Hvad driver Dash-prisen?

Faktor 1: konkurrencedygtig kant

Faktor 2: Adoptionsrater

Læs mere: Hvad vil køre DASH-prisen i 2021?

7. Cardano (ADA)

Cardano ADA-mønt har en række attributter, der kan gøre det til en stor handelsprøve i de kommende år. Kryptovalutaen har en tydelig oversigt over funktionalitet, såsom betalingsmetoder og afstemningsværktøjer til indehavere af ADA. Cardano letter sine brugere med at opretholde sikkerheden ved at oprette en transaktionsbekræftelse på blockchain. Cardano kan opbevares og udveksles på et antal valuta-tegnebøger, og det har en ret decentral tilgang. Cardano har en indfødt tegnebog, der hedder Daedalus, som hjælper brugerne med at holde investeringerne og fungerer som et værktøj til handel. Det gavner også sine brugere ved at give dem belønninger, og indehaverne kan tjene mønter.

De vigtigste funktioner, der får Cardano til at skille sig ud i ligaen med kryptokurver er:

 • Et progressivt team til udvikling og opgraderinger
 • Potentialet for at give ubegrænset skalerbarhed
 • Hurtige og billige transaktionssystemer
 • Decentrale applikationer

Hvad driver Cardano-prisen?

Faktor: 1 decentralisering

Faktor: 2 Antal DApps

Læs mere: Hvad vil køre Cardano-prisen i 2021?

8. Ethereum Classic (ETC)

Handel med Ethereum Classic kan være ret uforståelig, da en navngivet online-prognosetjeneste "Long Forecast ”forudsiger, at Ethereum Classic fortsat kan stå over for kampe i år 2020 og anses for at være prissat til $ 8,44.

Dette ville være 30% større end de tidligere prisværdier. Imidlertid siger estimaterne, at slutværdien af ​​ETC kunne være omkring $ 5,62.

Hvad der driver Ethereum Classic-prisen

Faktor 1: Vedtagelse af Ethereum Classic

Faktor 2: Attack af netværk

Læs mere: Hvad vil føre til den klassiske Ethereum-pris i 2021?

9. Stjerner (XLM)

Forbindelsen mellem Stellar og IBM og dets brede anvendelse i det sydlige Stillehav, hvor det nu er ansvarlig for 60% af cross-line-afdrag i detailhandelen, gør XLM det værd. I den kortere tidsperiode har Stellar Lumens været i en faldende kurveværdi, der faldt med 2,28 procent mandag den 27. oktober. XLM dyppede under det primære signifikante oppositionsniveau på $ 0,0815 til det intradags lave på $ 0,0798. Bagefter kom Stellar tilbage gennem $ 0,0815 op til $ 0,8226 lige nu. Følgende signifikante forhindringsniveau at se er $ 0,083.

Hvad driver stjerneprisen?

Faktor 1: Samfundets indvirkning

Faktor 2: markedskonkurrence

Faktor 3: Adoptionsrater

Læs mere: Hvad vil køre den fantastiske pris i 2021?

10. Neo (NEO)

NEO’s kapacitet er ret imponerende, da dens karakteristiske træk gør det til at skille sig ud på markedet sammenlignet med andre kryptovalutaer. Platformen gør det muligt for sine brugere at registrere, forbruge, sælge, overføre og udveksle et antal kryptoaktiver. Hvad NEO udelukkende gør, er at det gør det muligt for sine brugere at forbinde deres fysiske aktiver med digitale avatarer på netværket. Værdisynspunktet for NEO er dog noget tvivlsomt.

For øjeblikket burde du håbe at overveje uforudsigelighed, da sårbarheden, der omfatter kryptokurrencyens fremtid. På mellemlang til lang sigt kan situationen være ret ortodoks, fordi den kinesiske regering vil starte en fuldstændig nedbrydning af digitale former for penge, i hvilket tilfælde du burde håbe at se NEOs værdi gå igennem en større krise.

Hvad der driver NEO-prisen?

Faktor 1: Konkurrenter

Faktor 2: opmærksomhed af medier

Læs mere: Hvad vil køre NEO-prisen i 2021?

Begynd at handle med de 10 bedste kryptovalutaer

eToro tilbyder en blanding af kryptokurver til handel. Handlende kan oprette en diversificeret portefølje med 14 af de mest populære mønter. Nogle af dem er Bitcoin, Ripple og Ethereum, men derudover EOS, Iota, Tron og Tezos. EToro-webstedet og den alsidige applikation kan næsten ikke skelnes, tiltrækkende spredt og enkle at udforske. Handlende kan opfatte, hvad andre på scenen laver, og følge forslagene fra specifikke personer, der tillader dig at duplikere deres udvekslinger.

eToro – Den bedste platform for kryptovaluta

eToro har vist sig at være troværdige inden for Crypto-branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Centrale punkter

 • Grundlæggende kryptokurver til handel i 2021 blomstrer lige nu.
 • De bedste kryptokurver til handel i 2021 er Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, IOTA, DASH, Cardano, Ethereum Classic, Stellar og NEO.
 • Bitcoin skiller sig ud på markedet som den primære kryptokurrency.
 • Ethereum etablerer solide rammer for handel.
 • Den ideelle mulighed for at købe og handle er Ripple XRP.
 • Litecoin er tilbage i en sund konkurrence med Bitcoin.
 • IOTA primer også med teknologiske fremskridt.
 • Eksklusive funktioner i DASH gør det til et godt valg.
 • Cardano ADA er også et dokumenteret produktivt handelsaktiv.
 • Ethereum Classic er fortsat en levedygtig mulighed for handel.
 • Stellar holder også sin position som en levedygtig handelsmulighed.
 • NEO er den næste moderne kryptokurrency til handel.

Blandt alle de valutaer, der er handlet, har Bitcoin naturligvis åbenbart styret over markederne som en fremtrædende mønt, det er bestemt ikke den eneste valuta med effektive afkastkurser. Det er blevet rapporteret i forudsigelserne af XRP-prisforudsigelser for 2021, kryptokurver bliver et stærkt objekt af interesse for forhandlere, og således planlægger bevidste nye grafer som et resultat af disse spændende investeringer.

Andre førende kryptokurver, der handles i 2021, inkluderer Ripple, Ethereum, Litecoin og IOTA.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner