Hvad er den bedste kryptovaluta at investere i 2021?

Vil du springe læsningen over og komme direkte til vores topvalg? Den bedste kryptokurrency at investere i 2021 er Bitcoin eller Ethereum.

Cryptocurrency har vækket mere investorinteresse end måske noget andet finansielt aktiv i historien. Da Bitcoin først blev lanceret i 2009, blev den voksende digitale valuta set som en potentiel spilskifter i finansverdenen, og dens underliggende blockchain-teknologi lovede at revolutionere den måde, transaktioner blev behandlet på..

Mens digital muligvis ikke har erstattet traditionel fiat-valuta, som nogle industriinsidere forudsagde, er dens popularitet som et aktiv til handel vokset eksponentielt i årene siden starten. Bitcoin viste sig at være bare toppen af ​​isbjerget, og i 2021 eksisterer der bogstaveligt talt tusindvis af kryptokurver – med flere fremad hele tiden, hver lovende at skubbe blockchains evne til det næste niveau.

Historier om enorme overskud, der gøres natten over, kan være overdrevne, men med de rigtige uddannelsesmæssige ressourcer og fornuftige investeringer kan tilføjelse af kryptokurrency til din handelsportefølje i 2021 vise sig at være meget lukrativ.

Måske har du overvejet at investere i krypto i et stykke tid, men var ikke helt sikker på, hvornår var det bedste tidspunkt at komme ind på markedet, eller hvilket token var bedst at købe.

Det følgende vejledning vil give dig et par forslag til den bedste kryptokurrency, du kan investere i 2021, samt et par tip til at maksimere dine chancer for succes.

Nedenfor ser vi på de syv øverste kryptoer, der giver gode muligheder i 2021.

 1. Bitcoin
 2. Ethereum
 3. Krusning
 4. Bitcoin kontanter
 5. Cardano
 6. Litecoin
 7. EOS

For at hjælpe med at fremskynde processen har vi gennemgået 7 af de bedste kryptokurver på markedet og sammensat en omfattende liste over, hvad du skal se efter, når du træffer din endelige beslutning.

Hvad er den bedste kryptovaluta at investere i 2021? Hvor skal man investere

Hvis du overvejer, hvor du skal investere i 2021, kan digitale mønter være din bedste og mest rentable løsning for dig. Faktisk har markedet mere end 5000 forskellige slags kryptokurrency, og det kan være overvældende for begyndere at beslutte sig.

Se på disse top kryptokurver at investere i i år, og start din 2021 på den rigtige vej.

1. Bitcoin – BTC

Bitcoin er symbolet, der startede det hele. Af langt kendt kryptokurrency, der eksisterer, er den også den største med hensyn til markedsværdi, handelsvolumen og værdi. Burst på scenen i 2009 introducerede Bitcoin verden til blockchain-teknologi. Selvfølgelig er denne berømte historie meget imponerende – men hvordan rangerer det blandt kryptokurver at investere i 2021?

Ofte kaldet ‘digitalt guld’, mange investorer mener, at Bitcoin faktisk vil overhale guld med hensyn til markedsværdi inden for et årti. Det har faktisk set en meteorisk stigning i værdi siden starten, men for nylig har de fleste overskud, der skal opnås fra Bitcoin, været fra dets volatilitet i modsætning til ensartet vækst. På trods af et fald i værdien i marts 2020 har Bitcoin siden gjort en imponerende genopretning, og i skrivende stund er dens værdi omkring $ 44.000. Ser vi fremad, er eksperter mere eller mindre enstemmige i deres forudsigelse af fremtidig vækst.

I betragtning af dets modstandsdygtighed og fortsatte status som den største kryptovaluta på markedet forudsiger eksperter store ting for Bitcoin – hvor mange fortsætter med at forudsige, at token vil ramme 1 million dollars i løbet af de næste ti år. Naturligvis bør enhver vild spekulation altid kontaktes med forsigtighed, men den du spørger, 2021 ser ud til at være et godt år for den oprindelige kryptokurrency.

Forudsigelse af Bitcoin-pris

2. Ethereum – ETH

Fremkomsten af ​​Ethereum i 2015 antændte kryptovalutatendensen igen og var et stort spring fremad med at demonstrere det alt undtagen ubegrænsede potentiale i blockchain-teknologi. Ofte betragtet som anden generation af kryptokurrency, nærede Etherums markedsværdi sig imponerende 128 milliarder dollars i skrivende stund med det oprindelige Ether-token til en værdi af 1.145 dollars i begyndelsen af ​​2021.

Nogle handlende har udråbt Ether som den ‘næste’ Bitcoin, men det er vigtigt at huske, at BTC stadig er meget, meget større end Ethereum. Sidstnævnte potentielle vækst i 2021 er drevet af to hovedfaktorer. For det første vil kryptokurrencymarkedsstemning generelt være direkte eller indirekte knyttet til Bitcoin, da den oprindelige kryptokurrency ses som noget af en indikator for den bredere industri.

Den anden faktor vedrører Ethereum blockchain – som for nylig er blevet opgraderet med frigivelsen af ​​Ethereum 2.0. Denne flertrinsede udvikling søger at løse problemer med netværkets skalerbarhed og sikkerhed og kan potentielt give enorme gevinster for Ethereum.

Etheruem bør derfor ikke ses som et investeringsalternativ til Bitcoin, men snarere et supplement til en diversificeret kryptoportefølje. Ethereum oplever også mere volatilitet end BTC, så det er en populær valuta hos daghandlere. Under lanceringen af ​​Ethereum 2.0 ser fremtiden lys ud for Ether-kryptovalutaen, og det bør bestemt være en konkurrent til den bedste kryptokurrency at investere i 2021.

Ethereum-prisforudsigelse

3. Ripple – XRP

Ripple er en anden stor kryptokurrency og en, der markerer en afvigelse fra fokus på decentralisering som et vigtigt salgsargument, set med Bitcoin og Ethereum. Ripple refererer faktisk til virksomheden bag teknologien, som består af et betalingsnetværk – Ripplenet – og dets proprietære kryptokurrency-token, kendt som XRP. Ved første øjekast kan dette synes at være i modstrid med blockchains største fordel – det er sikker, decentraliseret natur – men mange investorer ser dette som Ripples nøgle til succes, og i skrivende stund var XRP den fjerde største kryptokurrency med hensyn til markedsværdi. , nærmer sig 13 milliarder dollars.

Ripple har fokuseret på at lette hurtige, billige transaktioner med det formål at appellere til banker og finansielle institutioner, der ønsker at foretage interbank- og grænseoverskridende overførsler. Betalingssystemet har allerede vundet støtte fra nogle større banker, herunder den spanske multinationale Santander, som helt sikkert giver troværdighed til teknologiens fremtidige potentiale som en almindelig finansiel platform.

Men er Ripple sandsynligvis en top kryptokurrency, der går ind i 2021? Et af XRPs største salgsargumenter er de relativt lave omkostninger ved symbolet – omkring $ 0,30 i begyndelsen af ​​2021. Dette gør det til en god investering for dem, der ønsker at komme ind på kryptomarkedet uden at begå en enorm mængde kapital. Potentialet for yderligere support fra nogle af verdens største finansielle institutioner betyder desuden, at Ripple har en potentiel drivkraft for langsigtet vækst, som andre kryptoer kan mangle.

Forudsigelse af krusningspris

4. Bitcoin Cash – BCH

Bitcoin Cash blev til i august 2017 som et resultat af en hård gaffel i Bitcoin blockchain. Det blev effektivt oprettet for at løse skalerbarhedsproblemer med den oprindelige kryptokurrency og fik hurtigt opbakning fra flere fremtrædende kryptokurrencyfigurer og udvekslinger. Som et resultat har det i sin relativt korte eksistens allerede formået at etablere sig som en af ​​de største kryptokurver på markedet – konsekvent inden for top ti ved markedsværdi, som i skrivende stund lå på ca. $ 9 mia..

De faktorer, der driver værdien af ​​Bitcoin Cash, svarer til de fleste andre altcoins: bevidsthed fra finansielle institutioner, efterspørgsel og selvfølgelig korrelationen til Bitcoin. Imidlertid har Bitcoin Cash visse fordele i forhold til sin forgænger – det er i stand til at behandle transaktioner meget hurtigere og til en lavere pris.

Nogle investorer har givet udtryk for bekymring over, at den hastighed, hvormed der oprettes Bitcoin Cash-blokke, hævder et mindre sikkert system, men den generelle enighed er, at fordelene opvejer ulemperne i denne henseende.

Værdien af ​​Bitcoin Cash er faldet siden begyndelsen af ​​2020, da den nåede en markedsværdi på $ 9 mia., Og token blev prissat omkring $ 500. Dette fald betyder imidlertid, at 2021 kan være et godt tidspunkt at overveje Bitcoin Cash.

Det er stadig at se, om Bitcoin Cash vil fremstå som en af ​​de bedste kryptokurver, der skal overvejes i 2021, men det er bestemt en at holde øje med.

Forudsigelse af Bitcoin kontantpris

5. Cardano – ADA

Cardano er relativt ny på kryptoscenen, efter at den er blevet udviklet i 2017. Men på trods af at den er en relativ sidecomer, bringer dette altcoin noget helt nyt til blockchain-verdenen og er endda blevet kaldt en tredje generation af kryptokurrency.

Hvad der gør Cardano specielt, er at det er verdens første peer-reviewed blockchain – efter at have fået sine protokoller undersøgt af førende akademiske sind fra forskellige institutioner rundt om i verden i sin udviklingsfase. Cardano har også en unik to-lags arkitektur, der letter potentielle hårde gafler i fremtiden og forbedrer dens langsigtede skalerbarhed sammenlignet med anden generations kryptokurver.

Cardano og dets oprindelige token ADA blev oprettet af ex-Ethereum medstifter Charles Hoskinson – hvilket giver kryptovalutaen en vis stamtavle lige fra starten. Der har også været nogle fremtrædende industrinavne, der giver store forudsigelser for Cardano. Så hvad kan vi forvente af Cardano i 2021?

Værdien af ​​Cardano forbliver iøjnefaldende lav på kun $ 0,16 i skrivende stund – en stigning på $ 0,02 i oktober 2017, men langt under Cardanos $ 1,33 all-time high, der blev sat i januar 2018.

Eksperter fra CoinSwitch, DigitalCoinPrice og CoinFan forudsiger alle vækst for Cardano – men de varierer på tidsplan og stigningstakten. Som sådan er Cordano værd at komme med forsigtighed. Det kan godt fremstå som den bedste kryptokurrency til at investere i 2021, men investorer skal være opmærksomme på, at eventuelle betydelige prisstigninger kan tage lidt længere tid at manifestere.

Cardano-prisforudsigelse

6. Litecoin – LTC

Litecoin er berømt for at være døbt sølvet til Bitcoins guld. Oprettet i 2011 blev det faktisk modelleret på den eksisterende Bitcoin blockchain med forbedringer foretaget af den oprindelige kode for at forbedre skalerbarhed og reducere blokoprettelsestider. Enkelt sagt blev Litecoin skabt til at være en mønt, der ville være mere egnet til hverdagslige digitale transaktioner end sin forgænger.

Formlen har bestemt vist løfte – Litecoin har konsekvent været blandt de ti bedste kryptokurver med hensyn til markedsværdi og har vist imponerende vækst siden lanceringen. Værdien til omkring $ 150 i begyndelsen af ​​2021 er Litecoin stadig godt bag Bitcoins tokenværdi, men førstnævnte skalerbarhed og overlegne behandlingshastighed giver det et enormt potentiale, da verden fortsat tager imod ideen om digitale transaktioner.

Hvad angår Litecoin som en top-kryptokurrency i 2021, er de fleste eksperter enige om, at altcoin bestemt er en at se på. Faktisk har CoinSwitch forudsagt, at prisen på Litecoin kan stige til $ 600 – vækst, hvilket godt kan gøre det til mønten at investere i i løbet af det næste år.

Litecoin-prisforudsigelse

7. EOS

EOS er et andet stort altcoin, der effektivt tog sit signal fra Ethereum med fokus på en hurtig blockchain, der kan understøtte udviklingen af ​​decentrale applikationer. EOS-udviklere hævder, at deres platform tilbyder en kombination af de bedste funktioner i Bitcoin og Ethereum – lufttæt sikkerhed og alsidighed ved programmering. Derudover lover EOS at være en af ​​de mest skalerbare kryptokurver på markedet.

Alt dette lyder meget imponerende, men naturligvis hviler EOS’s potentiale på lignende faktorer som alle kryptoer – inklusive markedssentiment over for Bitcoin og den almindelige optagelse af blockchain-teknologi. Imidlertid betyder EOS’s alsidighed, at der altid er interesse og muligheden for, at dens værdi kan skyde i luften. Som det er, har EOS en markedsværdi på omkring 2,6 milliarder dollars og er konsekvent blandt de bedst mulige kryptokurver. xxx

EOS oplevede et turbulent første par år, men i 2020 oplevede det en stærk genopretning, hvor priserne svingede mellem et lavt niveau på $ 2,43 pr. Token og et højt på $ 5,47. Hvad mere er, på trods af en rystende start har EOS forsynet tidlige investorer med et ROI på 240% – hvilket viser, at det har et meget alvorligt potentiale som en investeringsmulighed. Som sådan bør EOS bestemt være på din radar som en top kryptokurrency at se i 2021.

EOS-prisforudsigelse

invester i eos

Andre punkter at overveje, når du vælger, hvilken krypto der skal investeres i 2021

Kryptovalutaen er notorisk tempofyldt og påvirket af utallige faktorer, hvilket betyder, at ændringer sker hurtigt og ofte. Hvis du er seriøs med at vælge den bedste kryptokurrency til at investere i 2021, skal du selvfølgelig gøre dig fortrolig med de vigtigste udbydere. Der er dog også et par mere generelle ting at overveje, når du planlægger dine investeringer.

1. Se på markedet

Kryptovalutamarkedets volatilitet er det, der gør det til en så god mulighed for forhandlere og investorer, men volatilitet medfører også en iboende grad af risiko. Inden du vurderer potentialet for et individuelt token, skal du altid overveje denne mønts marked.

Som vi allerede har nævnt, er Bitcoin ofte en nøgleindikator for markedssentiment generelt, og dette kan ofte være et godt sted at starte. Men du skal også se på, hvordan en mønts pris har bevæget sig i løbet af de seneste måneder, og få en pålidelig teknisk analyse for at se, hvordan den forventes at bevæge sig i fremtiden.

Selvfølgelig er det kun et aspekt at se på markedet – det kan kun fortælle dig så meget, og enhver klog investor bør krydshenvise deres resultater med andre informationsstrømme for at identificere de bedste kryptoer, der skal investeres i 2021.

2. Hvad tilbyder projektet?

Som du vil have udledt af denne artikel, tilbyder hver kryptovaluta at bringe noget andet til markedet. Når et nyt projekt kommer ind i kryptokurrencyrummet, er der uundgåeligt en masse hype – dette i sig selv kan naturligvis føre til investeringsmuligheder, men det er vigtigt at identificere hvilke af disse projekter, der kan tilbyde bæredygtige gevinster.

De kryptokurver, der skal investeres, er dem, der har beviselig track record, der viser god prisbevægelse i mindst 2 år og ideelt set har partnerskaber eller påtegninger fra veletablerede, ikke-krypto-institutioner.

3. Overvej kilden til dine oplysninger

Når du leder efter kryptokurver til at investere i 2021 – eller ethvert finansielt aktiv for den sags skyld – så er information din største allierede.

Enhver, der er fortrolig med kryptokurrency og blockchain, ved, at der tendens til at være en hel del hype og spekulation omkring teknologien – med udviklere, der fremsætter nogle ret ambitiøse påstande om deres systemer. Selvom dette kan være en vigtig overvejelse, når man ser på et tokens potentiale for vækst, er det vigtigt at diversificere dit forskningsmateriale for at sikre, at du har de nyeste, upartiske oplysninger.

4. Ser fremad

Der er flere kryptokurver, der kan være klar til store ting, hvis de fortsætter med at bryde igennem til almindelig brug – især dem, der er godkendt af etablerede banker og finansielle institutioner..

De potentielle anvendelser af blockchain gør kryptosfæren til en spændende investeringsmulighed, så det er vigtigt altid at overveje en langsigtet strategi. Da nye generationer af krypto søger at løse teknologiens mangler, øges chancen for, at de bliver brugt som et ægte alternativ til hverdagslige transaktioner. En top kryptovaluta vil altid være den, der kan appellere til de almindelige industrier på et eller andet niveau.

Sådan investeres i kryptokurrency i 2021

I dag er der flere muligheder for at handle og investere i finansielle aktiver end nogensinde før, og kryptokurrency har vist stor appel til både erfarne og uerfarne investorer. Hvis du er seriøs med at finde kryptokurver til at investere i 2021, skal du finde en platform, der giver dig adgang til markederne.

Heldigvis er der ingen mangel på velrenommerede handelsplatforme, der giver dig mulighed for at købe og sælge kryptokurver ved et tryk på en knap. Tilgængeligheden af ​​populære detailmæglertjenester som eToro betyder, at der aldrig har været et lettere tidspunkt at begynde at investere i krypto.

Når du først har identificeret dine valg til de bedste kryptoer til at investere i 2021, skal du åbne en sådan handelskonto. I de fleste tilfælde tager dette et øjeblik, og du er klar til at handle næsten med det samme. Ud over at tilbyde kryptohandel vil de fleste af de bedste mæglervirksomhedsplatforme også tilbyde masser af analyse- og markedsinformation, så sørg for at bruge alle de værktøjer, du har til rådighed.

eToro – Den bedste kryptovaluta-platform for både handlende og investorer

eToro har vist sig at være troværdige inden for Crypto-branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Tips til vellykket investering

I sidste ende har investering i kryptokurrency mange ligheder med ethvert andet finansielt aktiv, det være sig forex, aktier eller indekser. Det vil derfor ikke være lidt overraskende, at mange af de værktøjer, traditionelle investorer bruger til at maksimere afkastet, også gælder for alle, der ønsker at handle kryptokurver.

Et af de mest anvendte værktøjer er marginhandel. Dette er effektivt at låne penge fra et mæglerfirma for at komme ind i en handelsposition ved hjælp af midler, der allerede er på din mæglerkonto som sikkerhed. Ikke alene giver marginhandel investorer mulighed for at tjene penge, uanset om markedet går op eller ned, men det giver også en erhvervsdrivende mulighed for at få meget mere markedseksponering og forstærke potentielt afkast. De fleste mæglere tilbyder marginkonti, men marginalmultiplikatoren kan variere afhængigt af den type konto, du åbner.

Nybegyndere skal dog være opmærksomme på, at brug af gearing på en marginkonto også kan forstærke potentielle tab. Hvis din handel begynder at gå den forkerte vej, kan et marginopkald kræve, at din mægler lukker positionen uden forudgående samtykke.

Konklusion

Investering i nogen af ​​disse kryptokurver i 2021 er en idé, der er værd at overveje, potentialet er lovende for dem alle i forskellig grad.

Kryptovaluta er fortsat en stor mulighed for engagerede investorer, og ved at nærme sig markedet med et åbent, analytisk sind er der ingen grund til, at de bedste kryptokurrencyvalg ikke kan give et fantastisk afkast i det kommende år.

For at opsummere er her et par punkter at huske for valg af de bedste kryptoer i 2021:

 • 2021 giver store muligheder for at investere i kryptokurver i 2021
 • Bitcoin forbliver blandt de bedste kryptokurver til at investere i 2021, hvor nogle forudsiger, at priserne vil ramme $ 120.000
 • Væksten i decentral finansiering driver interesse for kryptoer som Ethereum og Ripple
 • Det er værd at bruge tid på at udvikle en strategi baseret på dine mål
 • Erfarne handlende bør overveje gearet handel som en måde at maksimere afkastet på
 • Nogle poletter er bedre egnet til langsigtede investeringsstrategier
 • Hold øje med potentielle partnerskaber mellem kryptokurver og etablerede finansielle aktører
 • Kortsigtede kryptokurrencystrategier centrerer sig om hurtigere handler og drager fordel af hurtige prisudsving

FAQ

Er det en god idé at investere i Cryptocurrency i 2021?

Mange branchetal forventer et stærkt år for kryptokurver i 2021 – faktisk tror nogle, at det kunne være det bedste år endnu. Aktivets art betyder imidlertid, at der altid er risiko forbundet med investering, og overskud er på ingen måde garanteret. Du kan dog forbedre dine chancer ved nøje at undersøge de bedste kryptokurver for at investere i 2021.

Sådan finder du de bedste kryptokurver at investere i?

Når man leder efter de bedste kryptokurver at investere i information, er det en konge. Jo flere analyser og markedsdata du kan finde, jo bedre. Cryptocurrency udgør en spændende investeringsmulighed, men det er afgørende, at du foretager due diligence på eventuelle kryptokurver, der er af interesse for dig.

Er Bitcoin stadig en top-kryptokurrency at investere i 2021?

Bitcoin har så meget almindelig berygtelse, at ordet ofte ses som et synonym for kryptokurrency. På trods af at det er langt det største symbol på markedet, forudsiger mange eksperter imidlertid stor vækst fremad for den oprindelige kryptokurrency. Naturligvis varierer forudsigelser i omfang, men nogle har spekuleret i, at prisen på Bitcoin kunne ramme $ 120.000 i 2021. Som sådan er det stadig en top-kryptokurrency for enhver portefølje.

Hvor kan jeg handle med kryptokurver?

Hvis du er ny inden for kryptovalutahandel, skal du finde en mægler eller børs, der giver dig mulighed for at komme ind på markederne. Vi anbefaler eToro for uerfarne investorer, da det tilbyder masser af læringsværktøjer samt en CopyTrader-funktion, der giver dig mulighed for at observere pro-handelsinvestorer og kopiere deres strategier automatisk.

Hvad er den bedste kryptokurrency at investere i 2021?

Der er flere mønter, der kæmper om titlen som den bedste kryptokurrency til at investere i 2021. Bitcoin, Ripple, Litecoin og Etheruem er for eksempel klar til potentiel vækst. Nøglen til en vellykket portefølje er dog diversificering – så det er bedre at finde de bedste kryptoer at investere i snarere end at knytte dit håb til et enkelt token.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner