Hvad er Ethereum? En begyndervejledning til Ethereum og tip til investering i ETH

Ethereum har skabt samtale i det sidste år, da det kommer op som den næststørste kryptokurrency efter Bitcoin. I modsætning til Bitcoin er Ethereum imidlertid en multi-handelsplatform, der bruges til at “kodificere, decentralisere, sikre og handle næsten hvad som helst”.

Ethereum kom til kort omkring $ 100 for at nå sit højeste niveau i januar 2021 siden 2018. Ethereum udgør mange fordele i forhold til andre konventionelle kryptokurver som Bitcoin og konkurrerende valuta Litecoin. Det er blevet bredt vedtaget af virksomheder og startups som en metode til transaktion og handel med ting ud over kryptovalutaer.

Mange mennesker er nysgerrige efter, hvad Ethereum virkelig er, hvor det hele begyndte, og hvordan man investerer i det i betragtning af dets nylige sprængning. Det er også nødvendigt at huske farerne ved investering og evnen til at udvinde det og udvikle din egen rigdom ud af Ether.

Hvad er Ethereum?

Verdens næststørste kryptovaluta, kendt som Ethereum, er en decentral softwareplatform med open source, der oprindeligt blev lanceret i 2015 til sin egen kryptovaluta, Ether. Ud over at være en platform er det også et programmeringssprog, der bruges til at opbygge, implementere og bruge forskellige applikationer, såsom Microsofts partnerskab med ConsenSys. Disse applikationer har normalt ikke et hjem til kun en enkelt computer, men distribueres over flere computere for mere sikker og sikker infrastruktur.

Applikationer, der køres på Ethereum, køres på et kryptografisk token, Ether, som er unikt for netværket. Disse tokens fungerer som transport omkring Ethereum-platformen og bruges ofte af udviklere, der ønsker at integrere og konstruere deres egne applikationer inden for platformen..

Ether kan bruges til to bredere definitioner; for det første som en digital valutaveksling som Bitcoin eller Ripple, og for det andet som en nøgle til at køre applikationer og tjene på dem på platformen. Ethereum kan bruges til at “kodificere, decentralisere, sikre og handle næsten hvad som helst.” Ether er den digitale kryptokurrency, der tillader operationer på smarte kontrakter og dApps bygget på Ethereum.

Som et eksempel tilbyder Microsofts partnerskab med ConsenSys “Ethereum Blockchain as a Service (EBaaS) på Microsoft Azure for kun at tilbyde klienter et skybaseret blockchain-udviklermiljø med et enkelt klik.

Hvor startede det hele?

Ethereums medstifter Vitalik Buterin blev involveret i Bitcoin i 2011 som en ung programmør, nysgerrig og tiltrukket af blockchain-teknologi. Dette fik ham til at forestille sig et netværk, der var større end Bitcoins oprindelige anvendelser til økonomiske formål. Med dette offentliggjorde han en hvidbog i 2013, der skitserede, hvad der snart ville blive Ethereum. Den største forskel mellem Bitcoin og Ethereum var Ethereums evne til at handle mere end kun kryptokurrency.

Buterin og andre medstiftere af multi-handelsplatformen samlede over 18 millioner dollars i 2014 efter at have startet en Crowdsourcing-kampagne, hvor de solgte Ether-tokens for at give deres vision en lancering fra jorden. Efter dette havde Ethereum sin første live-lancering i 2015, kendt som Frontier. I dag er Ethereum kendt som den næststørste kryptokurrency og har over hundreder af involverede udviklere.

Ethereum blev opdelt i to blockchain-divisioner i 2016 efter tyveri af over $ 50 millioner i midler indsamlet på DAO, en række smarte kontrakter, der stammer fra Ethereums softwarenetværk i 2016. De to divisioner kaldes nu Ethereum og Ethereum Classic.

En hård gaffel fra det oprindelige program designet til at forsvare sig mod flere ransomware-forsøg fandt den nye Ethereum. Ethereum blev derefter udnævnt til den næststørste virtuelle valuta på markedet fra september 2019 efter lige bag Bitcoin.


ethereum-prisdiagram

Den 10. januar 2021 faldt Ethereum $ 100 mindre end at nå sit højeste niveau. Kilde: Coindesk

Skeptikere om Ethereum

Siden 2017 har Ethereum-udviklere arbejdet med at flytte netværket fra et proof-of-work-system til et proof-of-stake-system (PoS). Projektet, kendt som Casper sammen med dets anvendelse, kan have en betydelig indflydelse på Ether. Ethereum-netværket blev udsat for en udfordringsbombe som en del af Casper-skiftet til PoS, der ville ødelægge transaktioner på netværket og forårsage en ‘istid’, hvor transaktioner ophørte med at behandle, og netværket fryser.

Istanbul-hårdgafflen blev implementeret i slutningen af ​​2019 af Ethereum-udviklere, hvilket skabte en drastisk opsving i blokbehandlingstiden. Dette blev tilskrevet kompleksiteten af ​​minedriftblokke, der passer til den opgradering, som udviklerne ikke kunne tilpasse. Muir Glacier-opdateringen blev lanceret den 1. januar 2020, da kæden nåede sin blok # 9.200.000, hvilket skubber udfordringsbomben i mindst yderligere 4 millioner blokke.

Indsatsen fra skaberne af Ethereum for at mindske udfordringsbomben og købe mere tid viser deres vægt på sikkerhed og sikkerhed og placerer dermed tillid til dem, der søger at blive medlem af Ethereum.

Hvorfor investere i Ethereum?

I betragtning af at Ethereum er den næststørste kryptokurrency, holder den bestemt som en stærk investering i forhold til andre kryptoer. På trods af udsvingene i Ethereums historie er analytikere enige om, at prisen på Ethereum vil stige yderligere i det lange løb.

Da Ethereum er øverst i DeFi, er potentialet for prisstigninger enormt. Analytikere ser DeFi som en værdig konkurrent til det nuværende centraliserede traditionelle finansielle system.

Ethereum steg til $ 1.336 den 10. januar 2021, ikke langt fra det højeste niveau på 1.432 $, det nåede den 13. januar 2018. Hvis Ethereum blockchain fortsætter med at blive vedtaget i 2021, hvilket meget sandsynligt vil ske, så er prisen på Ethereum kunne stige ifølge kryptoanalytikere. James Todaro Blocktown Capital administrerende partner forudsiger, at Ethereum-prisen vil gå så højt som $ 9.000 i 2021.

Ethereum 2.0, Ethereums anden version, er en af ​​grundene, der vil påvirke investeringsbeslutninger i Ethereum. Ethereum 2.0 vil koncentrere sig om energiproduktion og raffinering i stedet for minedrift. Husk, at bevis for indsats kræver en kryptotegnebog til transaktionsidentifikation og godkendelse for at sikre pengesikkerheden.

Læs mere: Ethereum-prisanalyse for 2021

Sådan investeres i Ethereum?

Første ting er først, du har brug for en digital tegnebog, hvis du ønsker at investere i Ethereum og især Ether. Du vil ikke kunne finde Ethereum på større børser, og du kan ikke gå til en mægler for at finde onlineaftaler. Det konverteres til din lomme. De er i det væsentlige små offline-computere, der giver dig mulighed for at styre din Ether. Der er mange producenter af digitale tegnebøger som Coinbase og Trezor, blandt andre.

Lad dig ikke vildlede af digitaliseringen bag kryptokurver. Det er afgørende at huske på, at Ether (ETH) er en valuta, og at du som investor skal betragte den som sådan. Du køber ikke Ether-aktier, ligesom du kan købe aktier eller ETF’er. I stedet udveksler du dine dollars til tokens af Ether.

Derudover er der ingen udbetalinger eller udbytter, når du investerer i Ether. Din bedste drøm er, at du i fremtiden vil sælge mere til dine tokens til andre brugere på Internettet end hvad du oprindeligt købte dem til. En af de bedste platforme, hvor du kan købe Ethereum er eToro.

Klar til at investere i Ethereum ETH?

Tips og strategier, inden du investerer i Ethereum

1. Brug af en kryptotegnebog

Digitale tegnebøger er i det væsentlige miniature-hardware-tegnebøger, hvor folk opbevarer deres kryptovaluta. Det er en god løsning for dem, der planlægger at holde store summer og er på udkig efter en sikker mulighed for deres aktiver.

Ethereums anden version, Ethereum 2.0, kræver, at du har en crypto-tegnebog for at validere transaktioner. Din hardware-tegnebog vil have private nøgler, som kun du har adgang til, og dermed sikre opbevaring af dine investeringer. De er i det væsentlige små offline-computere, der giver dig mulighed for at administrere dine Ethers (ETH).

eToro har lanceret sin autentiske udveksling og tegnebog eToroX hvor du kan opbevare dine mønter sikkert.

2. Invester smart

Dette gælder for enhver investering. Det er dog altid sundt at huske på, især når man ønsker at investere i Ethereum, at du ikke skal investere mere end hvad du har råd til at tabe.

Ethereum har været kendt for sit ry for at svinge her og der, og uden tegn kan priserne falde inden for få timer. Når det er sagt, er der chancer for, at dine aktiver falder i værdi over korte perioder, og invester derfor ikke nogen midler, du muligvis muligvis har brug for til nødsager.

3. Planlæg fremad

Ved at nævne dens volatilitet ovenfor og dens udsving er Ethereum-investeringer værd at se på på lang sigt. På trods af sin kortsigtede tendens til at svinge i priser har Ethereums langsigtede resultater vist generelle positive vækstrater. Så med det sagt, medmindre du er nogen, der kigger på dagshandel, er det at tænke langsigtet en anden risikovillig mulighed for at investere i kryptovalutaen.

4. Hold øje med tendenser og tegn

Når du ønsker at investere i enhver form for kryptoaktiv, er det vigtigt at holde øje med markedet. Et af de afgørende aspekter ved investering i enhver form for aktiver er at kunne forudsige dens fremtidige præstationer eller resultater. Ethereum er i øjeblikket i spidsen for det decentraliserede finansieringsboom (DeFi).

Den samlede værdi låst i DeFi er 22,08 milliarder dollars. Denne værdi steg med mere end 2.300 procent siden januar 2020. Forudsat at denne tendens fortsætter, vil den i høj grad tiltrække investorer og enkeltpersoner til at investere i ETH. Visse tegn som dette vil medvirke til din overordnede beslutning om at placere dine væddemål på Ethereum.

5. Overvej skatteforpligtelser

Som med andre kryptokurver er Ethereum 2.0-skat baseret på kapitalgevinster. Hvis du planlægger at videresælge dit Ethereum til fortjeneste, eller hvis du simpelthen planlægger at bruge det til en værdi, der var højere end først købt på (med andre ord, valutaen har steget), vil du være ansvarlig for kapitalgevinstskat.

Skattesatsen afhænger af, hvor længe du har mønten. Derfor er det vigtigt at registrere alle dine transaktioner for at undgå juridiske problemer længere nede.

Der er altid et risikoniveau inden investering i et aktiv, og dette følger også for Ethereum. Det kan være risikabelt, men det har et stort potentiale til at være givende. Mange virksomheder er på vej med deres investeringer i Ethereum og bruger det som en byggesten til decentralisering og handel blandt både udviklere og innovatorer.

Begynd at investere i Ethereum med eToro

investere i ethereum

Hvis du er klar til at investere i Ethereum nu, eToro er en brugervenlig og billig platform, der giver sterling krypto-handelsoplevelser. Virksomheden fortsætter med at ekspandere ved at introducere nye produkter og andre kryptokurver oven på Ethereum, så begyndere og eksperter kan udforske forskellige muligheder i kryptoverdenen.

eToro – Den bedste platform til investering i Ethereum

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Centrale punkter

 • Den 10. januar 2021 faldt Ethereum $ 100 mindre end at nå sit højeste niveau.
 • Ethereum er en multihandelsplatform, der bruges til at “kodificere, decentralisere, sikre og handle næsten hvad som helst”.
 • Ethereum blev opdelt i to blockchain-divisioner i 2016 efter tyveri af over $ 50 millioner i midler indsamlet på DAO, en række smarte kontrakter, der stammer fra Ethereums softwarenetværk i 2016. De to divisioner kaldes nu Ethereum og Ethereum Classic.
 • Ethereum er den næststørste kryptokurrency efter Bitcoin.
 • Ethereum er en open source, decentral softwareplatform, der oprindeligt blev lanceret i 2015.
 • James Todaro Blocktown Capital administrerende partner forudsiger, at Ethereum-prisen vil gå så højt som $ 9.000 i 2021.
 • Ethereum 2.0 vil koncentrere sig om energiproduktion og raffinering i stedet for minedrift.
 • En digital tegnebog er nødvendig, hvis du ønsker at investere i Ethereum.
 • Ethereum er i øjeblikket i spidsen for det decentraliserede finansieringsboom (DeFi).
 • ETH bruges i vid udstrækning af virksomheder og startups som en transaktionsmetode.
 • Den samlede værdi låst i DeFi er $ 22,08 mia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map