Hvad er Ethereum, og er det værd at investere i Ethereum i 2021?

Er du interesseret i Ethereum? Forventer du 2021 i håb om, at indvirkningen af ​​den igangværende coronaviruspandemi på den finansielle sektor vil aftage? Fortsæt så med at læse for at finde ud af, hvad Ethereum er, og beslut dig selv, om det er det værd at investere i Ethereum i 2021.

Ethereum er et populært investeringsvalg blandt kryptovalutahandlere og blockchain-entusiaster, så vi hos Trading Education er her for at hjælpe dig med at forstå kompleksiteten ved investering i kryptokurrency og hemmelighederne til kryptosucces.

Ethereum forklaret, hvad er det??

Så hvad er Ethereum, og er det værd at investere i Ethereum i 2021? Selvom du er ny i kryptovaluta-investeringssektoren, ved du måske, at Ethereum – med sin oprindelige møntether (ETH) – er det næstmest populære kryptokurrencyprojekt på verdensplan og en af ​​de største konkurrenter til Bitcoin.

Ethereum blev lanceret i 2015 af et ungt og ambitiøst team ledet af den visionære Vitalik Buterin. På mindre end et årti, Ethereum har formået at transformere ikke kun kryptovaluta-investering, men traditionel finansiering til et point of no return.

Ethereum er meget mere end en kryptokurrency. Det er en open source blockchain-platform, der understøtter udviklingen af ​​smarte kontrakter, decentraliserede apps (dApps), decentraliserede finansieringsprojekter (DeFi) og et imponerende antal tokens.

Taler om ERC-20 tokens eller mønter oprettet på Ethereum blockchain, vi skal nævne, at mange kendte kryptoer som Tron er startet på Ethereum-platformen.

Ethereum har ikke kun omfavnet et imponerende antal innovative investeringsmuligheder, men har potentialet til at forbedre forskellige sektorer ud over finansiering. Nogle af de områder, hvor Ethereum kan føre til tekniske fremskridt, er spil, medicin, musik og verifikation af personlige data.

Kan du huske dille omkring Crypto Kitties? Nå vidste du, at dette ikoniske blockchain-baserede spil blev udviklet på Ethereum? Hvor sejt er det!

Så hvad er Ethereum i enkle ord? Ethereum er mange ting, sand! Men der er en vigtig ting at huske: Ethereum er et blockchain-projekt, der har transformeret hele investeringssektoren, så ETH vil fortsat tiltrække investorer længe efter 2021.

Hvordan fungerer Ethereum?

Selvom du ikke behøver at være et it-geni eller en soliditet (Ethereums programmeringssprog) ekspert for at begynde at investere i Ethereum i 2021, er det godt at kende de grundlæggende principper bag Ethereum. Lad os se, hvordan det fungerer!

Ethereum er ligesom enhver anden kryptoplatform decentraliseret med noder, der spredes over hele kloden. Dette betyder, at der ikke er nogen myndigheder, ingen afhængighed af centralbanker og ingen tredjeparter, der pålægger skyhøje transaktionsomkostninger.

Med andre ord tillader Ethereum brugere at indgå aftaler med hinanden uden at bruge tredjeparter. Vil du overføre penge eller sælge varer? Vil du starte et fundraising-projekt? Ethereum muliggør alle disse processer til lave omkostninger og hurtige behandlingstider.

Det er ikke underligt, at Ethereum betragtes som kongen af ​​smarte kontrakter, som er selvudførende programmer, der reducerer risikoen for svindel. Da data lagres i blockchain, kan brugerne let se transaktioner og administrere deres egne data.

Ethereums udviklerhold udvider og sætter klare mål for at hjælpe systemet med at tackle skalerbarhedsproblemer og fejl. Hvis tingene går som planlagt, lanceres Ethereum 2.0 snart, så i 2021 vil Ethereum fokusere på proof-of-stake i stedet for proof-of-work.

Dette kan gøre Ethereum til en god investeringsmulighed at se – en investeringsmulighed, der absolut er værd at overveje.

Hvad er Ether?

Hvis du finder teknologien bag Ethereum fristende og mener, at Ethereum er værd at investere i 2021, så lad os lære mere om Ethereums oprindelige valuta: ether!

Hvad er så Ether? Ether eller ETH blev oprettet for at hjælpe programmører med at understøtte platformen og dække alle strømudgifter, der er involveret i processen. Ether fungerer også som gas, der bruges til at køre smarte kontrakter.

En ting, vi skal bemærke, er, at ether ikke er begrænset, hvilket er en af ​​fordelene ved at investere i Ethereum. I modsætning, Bitcoin har en levering begrænset til 21 millioner mønter.

etherforsyning

Ether Supply Growth (Kilde: EtherScan; Hentet fra https://etherscan.io/chart/ethersupplygrowth)

Interessant nok var ether kun $ 0,04, da det blev introduceret til kryptosamfundet og formåede at ramme et højdepunkt på over $ 1.400 i 2017.

Når du nu har et svar på dit spørgsmål “Hvad er Ethereum og ETH?”, Lad os se om investering i Ethereum i 2021 er en god idé.

Er det værd at investere i Ethereum i 2021?

Ethereum er den næststørste og mest populære kryptoplatform efter Bitcoin. Det har en markedsværdi på $ 135,6 mia. Og en døgnhandelsvolumen på $ 43,095,961,090 pr. Januar 2021, hvilket gør ETH til den næstmest handlede kryptovaluta..

Året 2020 har været et turbulent år for mange investeringer, herunder handel med kryptokurrency. Det bearish marked i marts 2020 udløst af den igangværende pandemi fik kryptosamfundet til at gispe.

Heldigvis har Ethereum formået at rejse sig igen. Mens der i marts handlede en ETH til $ 95, handles en ETH nu til $ 1.190 (som nævnt ovenfor), hvilket gør Ethereum til at investere værd.

Hvordan har Ethereum udviklet sig for nylig?

For at forstå, om Ethereum er værd at investere i 2021, er vi nødt til at holde os ajour med de nyeste innovationer og kryptonyheder – faktorer, der kan vende kryptovaluta-samfundet på hovedet.

Som tidligere nævnt er en af ​​de mest forventede begivenheder lanceringen af ​​Ethereum 2.0. Selvom nogle udviklere, såsom Ryan Selkis, mener, at opgraderingen kan blive forsinket til næste år, er det en kendsgerning, at mange er begejstrede for de kommende ændringer.

Og gæt hvad: Ethereum-transaktioner er steget til over en million om dagen!

ethereum-transaktionsdiagram

Ethereumtransaktioner (Kilde: YCharts; Hentet fra https://ycharts.com/indicators/ethereum_transactions_per_day)

Mens der er hundredvis af konkurrenter, der forsøger at erstatte Ethereum, med EOS, Tron og Cardano blandt de største rivaler i Ethereum, er Ethereum stadig en af ​​de førende kryptoer, når det kommer til masseadoption.. Data viser, at der er mere end 4,5 millioner aktive Ethereum-brugere.

Når vi taler om udviklingen, kan vi ikke ignorere virkningen af ​​pandemien. Stadig kæmper for det nye coronavirus, kan regeringer begynde at skifte mod vedtagelse af cryptocurrency. Simpelthen fordi mange mennesker frygter, at kontante betalinger kan øge spredningen af ​​COVID-19.

På steder, hvor økonomier krymper, og inflationen stiger, er handelsvolumenet for ETH og andre kryptoer desuden sprunget op til nye højder.

Vil du overveje at investere i ETH?

Hvor meget vil Ethereum være værd?

Nu når du ved mere om Ethereum og Ethereum investering i 2021, kan du også spørge, hvor meget det vil være værd.

Sandheden er, at ingen kan forudsige nøjagtige forudsigelser om investering i kryptokurrency som markedet er præget af høj volatilitet og usikkerhed. Det bedste, man kan gøre er at analysere tidligere præstationer og overveje faktorer, såsom efterspørgsel og udbud, markedssentiment, kryptonyheder og forventede teknologiske innovationer.

For eksempel kan den stigende betydning af DeFi såvel som den forventede Ethereum 2.0 få ETH-priserne til at stige – på trods af indvirkningen af ​​coronaviruspandemien på global handel og økonomi.

Ifølge prisforudsigelser fra Wallet Investor er Ethereum en god kortsigtet investering som ETH handler muligvis i gennemsnit $ 1591,3 i første halvdel af 2021. På lang sigt kan ETH dog nå op på $ 4500 ved udgangen af ​​2023 (som rapporteret af samme kilde).

Trading Beasts forventer på den anden side Ethereum at handle på omkring $ 2600 i 2022.

Interessant nok har Ethereum ifølge Digital Coin Price en mere positiv fremtid. Nogle investorer, såsom Ian McLeod, forklarer, at Bitcoin-investorer muligvis flytter til Ethereum-investering, hvilket vil få Bitcoin-priserne til at falde og Ethereum-priserne henholdsvis stige.

Andre mere ekstreme forudsigelser, som den, der leveres af Coin Switch, hævder, at ETH kan nå $ 7844 inden 2025.

Hvis Ethereum i de næste par år bliver meget brugt over hele kloden, kan dets værdi stige og ramme $ 10.000. Ekspert James Todaro siger for eksempel, at Ethereum på grund af stigningen i DeFi muligvis sælger for $ 9.000 pr. Mønt i den nærmeste fremtid.

Baseret på lignende prisfremskrivninger og dataanalyse mener eksperter, at Ethereum kan nå en billion dollar markedsværdi.

Skal jeg investere i Ethereum?

Så hvis du er villig til at investere i Ethereum i 2021, skal du tilegne dig dybdegående viden om kryptokurrencymarkedet og alle de faktorer, der kan påvirke Ethereums fremtid og priser.

Derudover skal du undersøge og beslutte, om mulige belønninger kan opveje risici. Og tro os: Kryptovaluta-investering kan være en risikabel venture, når den ikke udføres korrekt.

Alarmerende viser tallene, at 90% af de handlende mister penge og holder op med det gode i deres første år på grund af ineffektiv uddannelse og dårlig beslutningstagning.

Men hej! Du kan være en af ​​de bedste 10% investorer derude. Investering i kryptokurrency kan føre til høj fortjeneste, hvis du ved, hvordan du spiller dine kort og omfavner tab.

Hvem bør overveje at tilføje Ethereum ETH i deres porteføljer i 2021?

På grund af Ethereums potentiale som en investering i 2021 er flere og flere begyndere og erfarne investorer villige til at tilføje Ethereum til deres porteføljer.

Som vi ved, er porteføljediversificering en fantastisk måde at reducere risici ved at investere i forskellige aktiver.

Investering i ETH er en god mulighed for:

1. Kryptovalutahandlere:

Det er klart, at Ethereum er et ønsket aktiv blandt kryptovalutahandlere, herunder daghandlere, der tror på ETH-investering, både på kort og lang sigt.

2. Forexhandlere:

I betragtning af virkningen af ​​koronaviruspandemien 2019-2020 på fiat-valutaer kan mange forexhandlere henvende sig til investering i kryptokurrency, hvilket af nogle opfattes som et sikkert tilflugtssted.

3. Blockchain-entusiaster:

Ethereum er meget mere end en kryptokurrency. Ved at tillade udvikling af dApps og smarte kontrakter har Ethereum forbedret brugen af ​​blockchain-teknologi og formet fremtiden for decentraliseret finansiering.

Hvad er Ethereum, og er det værd at investere i 2021? | Afsluttende ord

invester i ethereum

Med sin innovative teknologi og ideologi er der ingen tvivl om, at Ethereum har omformet verdenen af ​​altcoin-investeringer.

Selvom Ethereum har haft adskillige op- og nedture, herunder dets berygtede opdeling i Ethereum (ETH) og Ethereum Classic (ETC), Ethereum – en af ​​de største rivaler med Bitcoin – har bevist, at det er her for at blive længe efter 2020.

Mens det er op til dig at beslutte, om du skal investere i Ethereum i 2021, skal vi ikke glemme, at nogle eksperter mener, at det kan nå over $ 2.000 og endda nå $ 9.000 i den nærmeste fremtid.

Nu ved du, hvad der er Ethereum, og hvorfor det er værd at investere i Ethereum i 2021. Hvis du beslutter at investere i Ethereum, kan du være glad for at vide, at etoro giver mulighed for at handle med Crypto-aktiver, inklusive Ethereum, og CFD’er på op til 90+ kryptokurver.

eToro – Den bedste kryptovaluta-platform for både handlende og investorer

eToro har vist sig at være pålidelige inden for branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Centrale punkter

  • Ethereum er den næstmest populære kryptoplatform efter Bitcoin.
  • Ethereum er mere end en kryptovaluta. Det muliggør udvikling af dApps og smarte kontrakter, der baner fremtiden for decentraliseret finansiering.
  • Ethereums native crypto ETH er et af de mest handlede aktiver, der i øjeblikket handles til $ 461,83.
  • En af de mest forventede begivenheder i år er lanceringen af ​​Ethereum 2.0, der flytter til bevis på indsats.
  • På trods af den høje konkurrence og volatilitet i sektoren er eksperter positive over for ETH-priser og vækst i fremtiden.
  • Lav din egen forskning. Sørg for, at du nøje overvejer alle de faktorer, der påvirker prisen på Ethereum, før du beslutter, om du vil investere i Ethereum (ETH) eller ej..

Tror du, at Ethereum er en god investering i 2021?

Hvis du kunne lide vores artikel Hvad er Ethereum, og er det værd at investere i Ethereum i 2021 del det med alle interesserede i kryptoinvestering og blockchain-teknologi.

Læs mere:

Ethereum-prisanalyse for 2021

Hvad er Ethereum? En begyndervejledning til Ethereum og tip til investering i ETH

Sådan investeres i Ethereum: Den ultimative begyndervejledning

Hvad er fordelene ved handel med Ethereum?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad vil ETH være værd i 2021?

Mens det næsten ikke er muligt at forudsige pris på grund af kryptokurrencymarkedets høje volatilitet, især i tider med finansiel og social uro, er eksperter positive over for Ethereums vækst i 2021. Baseret på dataanalyse og prisforudsigelser kan ETH muligvis nå et potentielt højt niveau på 2.300 $ i 2021.

På lang sigt mener nogle eksperter, at ETH endda kan nå $ 9.000 pr. Mønt.

Hvilke kryptoer der skal investeres i 2021?

Mange investorer forventer et bullish 2021 i håb om, at tingene begynder at gå tilbage til det normale på trods af den igangværende koronaviruspandemi. Nogle af de bedste kryptoer, der skal investeres i 2021, inkluderer Ethereum, Bitcoin, Ripple, Litecoin, Tezos og Cardano. Foretag altid din forskning og overvej risici, før du investerer i kryptokurrency.

Vil investere i Ethereum og kryptokurrency gør dig rig?

Investering i kryptovaluta er en risikabel finansiel satsning, der dog kan hjælpe dig med at øge din formue over tid. For at tjene pengehandel med ETH eller andre kryptoer skal man afklare deres økonomiske mål, fokusere på uddannelse og praksis i kryptokurrencyhandel og investere penge, de har råd til at tabe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner