Hvad er fordelene ved Bitcoin-handel?

Bitcoin-handel giver handlende mulighed for at spekulere i, om prisen på bitcoin vil stige eller falde i værdi uden behov for at tage ejerskab af bitcoin.

Med den fortsatte stigning i Bitcoin popularitet er flere og flere mennesker interesserede i at sælge og købe kryptovalutaer. Men stadig har mange mennesker ikke de rette oplysninger og spekulerer på, hvad der præcist er fordelene ved at handle med Bitcoin og andre kryptokurver?

Så antag, at du er en del af en af ​​de mange håbende grupper af kryptohandlere derude. I så fald kan det være i din bedste interesse at samle alle de oplysninger, du er i stand til, når det kommer til fordelene ved handel med bitcoin og kryptokurver, inden du starter i et pludselig rush..

Det er trods alt meget vigtigt at undersøge, inden du går ind i en ny aktivitet eller i dette tilfælde et finansielt område, især når det er nyt inden for handel.

Hvorfor handle med Bitcoin?

Vil du vide, hvordan du kan drage fordel af handel med Bitcoin? Det kan gøre det på mange forskellige måder. For at være sikker på, at din interesse vil imødekomme den bedst mulige info, forklarer vi dig omhyggeligt fordelene ved at handle med Bitcoin.

Fordelene ved Bitcoin-handel inkluderer:

1. Høj volatilitet

2. 24-timers globalt marked

3. Lave gebyrer

4. Uafhængighed

5. Hurtigere kontoåbning

6. Let at forstå markedsbevægelsen

7. Tilgængelighed i enhver kryptobørs

1. Høj volatilitet

Den opfattede butik af værdi versus fiat-valutaer er en væsentlig årsag til, at Bitcoin kan svinge mod fiat-valutaer. Bitcoin svarer til guld. Selvom guldminearbejdere kan fortsætte minedrift mere guld, reguleres Bitcoin af en udviklers designbeslutning af sin kerneteknologi for at begrænse sin produktion til maksimalt 21 millioner BTC.

Dette er et afgørende aspekt af Bitcoin, der bruger sin høje volatilitet til at lokke hos onlinehandlere over hele verden. Denne kryptokurrency viser bevægelser, der ofte er større end 3% inden for en enkelt dag. På tidspunkter, hvor volatiliteten er relativt høj, vides disse bevægelser at have oversteget endda 10%.

2. 24-timers globalt marked

Bitcoin-markedet og ethvert andet kryptokurrencymarked er åbent døgnet rundt på et stigende antal børser. I modsætning til traditionelle finansielle systemer, der kun fungerer efter en fast tidsplan, tilstræber kryptokurver tanken om, at der ikke er nogen begrænsning på tidspunktet for brugen. Dette betyder, at forhandlere over hele verden er i stand til at bruge denne kendsgerning til deres fordel med hensyn til Bitcoin-handel, når som helst (efter almindelig arbejdstid, i ferier eller i weekenden).

3. Lave gebyrer

Ingen kan lide at betale gebyrer. Lave gebyrer er faktisk en af ​​de bedste fordele, når det kommer til handel med Bitcoin. Gebyrer, der er forbundet med børser, der bruger Bitcoin, er langt lavere sammenlignet med traditionelle børssystemer. Som en ekstra bonus afsluttes Bitcoin-indskud og -udtag normalt på få timer for så vidt angår behandlingsfasen, uanset hvor du bor på det tidspunkt.

4. Uafhængighed

Bitcoin fungerer udelukkende peer-to-peer. Blockchain er gratis for så vidt angår kontrol, da den er decentraliseret. Generelt korrelerer Bitcoins pris ikke med prisen på aktier, råvarer, valutapar eller obligationer. Bitcoin-forhandlere betragter ikke ekstern nyhedsstrøm, som påvirker andre markedssegmenter, som vigtig for dem.

Så dybest set, hvis du har viden om handel og kan læse prisdataene på diagrammer godt, er det nok for dig at handle og tjene overskud. Dette er grunden til, at Bitcoin kun er egnet til handel baseret på prisopsætningsopsætninger.

5. Hurtigere kontoåbning

Bitcoin opbevares i møntbøger, da det teknisk ikke kan opbevares andre steder. Denne type software er kendt for sin brugervenlighed og pålidelighed, samtidig med at den opretholder høj sikkerhed og åbningshastighed. Åbning af en byttekonto til handel med Bitcoin kan også være hurtig på nogle platforme som f.eks. EToro. eToro er en brugervenlig platform, hvor du kan handle med Bitcoin og andre kryptokurver.

6. Let at forstå markedsbevægelsen

Bitcoin er knappe, og prisen er efterspørgselsstyret. Som nævnt ovenfor kan 21 millioner bitcoins maksimalt være i omløb. Der er i øjeblikket 18 millioner bitcoins i omløb, så jo tættere vi er på 21 millioner, jo mere vil prisen på Bitcoin sandsynligvis stige.

Dette er en indikation af, at jo mere efterspørgsel der er efter Bitcoin, jo mere vil prisen stige. Så dybest set, som mange kryptoanalytikere siger, kan Bitcoin-prisen kun stige. Det kan have udsving her og der, da det er ustabilt, men det kan kun stige på lang sigt.

7.Bitcoin er tilgængelig i enhver kryptobørs

Der er mange kryptokursudvekslinger derude, som du kan vælge at handle med Bitcoin. Da Bitcoin er den første kryptokurrency, der frigives og den mest velrenommerede, kan du handle den i enhver kryptobørs. eToro er den bedste sociale handelsplatform i verden. Du kan nemt begynde at handle Bitcoin i eToro.

Skal jeg købe eller handle med Bitcoin?

Hvis du er interesseret i at komme i gang med handel med Bitcoin, skal du undersøge, om du skal købe eller handle, afhængigt af hvad der bedst passer til dine behov. Hvis du vil forstå Bitcoin bedre, her er en detaljeret artikel om Bitcoin.

Du kan være interesseret i at handle med Bitcoin, hvis…

 • Du accepterer at betale skat af fortjeneste.
 • Du kan betale for aktivet på forhånd.
 • Du vil have Bitcoin.
 • Du bliver ikke generet af introduktionsgrænser eller maksimale indskud.
 • Du er tålmodig med at vente på en byttekonto, før du køber Bitcoin.
 • Du har ingen problemer med gebyrer for indskud eller udbetalinger.
 • Du vil opleve spændingen ved at handle med Bitcoin.

Du er måske interesseret i at købe Bitcoin, hvis …

 • Du har ikke noget imod at betale den fulde værdi af aktivet på forhånd.
 • Du har ikke noget imod at betale kapitalgevinstskat af overskud.
 • At vente på en byttekonto, før du køber eller sælger, udgør ikke noget problem for dig.
 • Maksimale indskud eller introduktionsgrænser får dig ikke modløs.
 • At betale ekstra gebyrer for indskud eller udbetalinger er ikke et problem for dig.
 • Du vil være en del af det enorme samfund af Bitcoin HODLers.
 • Du vil have en digital valuta.

eToro – Bedste mægler til handel med Bitcoin

etoro-mægler

eToro har vist sig at være troværdige inden for Crypto-branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare

Centrale punkter

 • Bitcoin er utvivlsomt den mest populære kryptokurrency, og dens prisbevægelse har en indflydelsesrig indflydelse på resten af ​​kryptomarkedet.
 • Da Bitcoin er kendt som en form for valuta, der findes i det digitale domæne, gør det det muligt for enhver at sende og modtage det overalt i verden.
 • Bitcoin er af sin art ustabilt, hvilket gør det til et godt handelsaktiv.
 • Bitcoin-markedet er åbent 24 timer i døgnet, syv dage om ugen.
 • Bitcoin er helt uafhængig af traditionelle finansielle aktiver, da det er decentraliseret.
 • Bitcoin har en indbygget knaphedsfunktion. Dette betyder, at antallet af bitcoins, der nogensinde vil eksistere, kun er 21 millioner.
 • At forstå Bitcoin-markedet er let, da prisen er efterspørgselsstyret.
 • Da Bitcoin er den mest velrenommerede kryptokurrency, understøtter enhver kryptobørs den.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner