Hvad er fordelene ved Litecoin-handel?

Litecoin-handel giver handlende mulighed for at spekulere i, om prisen på LTC vil stige eller falde i værdi uden behov for at tage ejerskab af det digitale aktiv.

Litecoin (LTC), der er baseret på et decentralt, open source, blockchain-netværk, er en peer-to-peer-kryptovaluta, designet og bragt til live af en tidligere Google-medarbejder og MIT-alumn, Charlie Lee.

En af de første altcoins, der opstod, var Litecoin. Det blev først solgt og er nu undertiden knyttet til som sølvmodstykke til Bitcoins guld. LTC har gennemgået sine op- og nedture lige siden den første lancering i 2011, men i sidste ende på grund af sin smidige tilgang og hurtige accept af teknologier har det været lykkedes at opbygge en stærk efterspørgsel.

Hvorfor handle Litecoin?

Uanset om du er en person, der har været i handelsspillet i et stykke tid, eller om du er frisk på scenen, er der flere fordele ved at handle LTC.

Litecoin-handel hjælper dygtige forhandlere med at satse, hvis prisen vil stige eller falde i værdi. Ved at bruge derivatkontrakter som spread bets og CFD’er kan du opnå dette. Lad os se på nogle af fordelene ved at handle Litecoin.

Fordelene ved Litecoin-handel inkluderer:

 1. CFD’er giver gearing
 2. Volatilitet
 3. Lav risiko for inflation og enkel handel
 4. Fuld adgang til LTC-markedet, når som helst
 5. Valg mellem høj eller lav
 6. Skatteregler at huske på
 7. Overhånd på likviditet

1. CFD’er giver gearing

At være tættere på højere gearing er en af ​​de vigtigste fordele ved handel med CFD’er på Litecoin. Husk, at dette refererer til væddemål på LTC-markedssvingninger og ikke at købe de digitale mønter på den traditionelle måde via regelmæssige valutahandelsplatforme. CFD’er er simpelthen med det formål at overvåge prisen på LTC, og forhandlere, der sælger CFD’er, ejer simpelthen ikke nogen LTC.

Det er afgørende, at du fortsætter med at sikre, at du på forhånd udarbejder en effektiv risikostyringsstrategi som investor for at minimere din risiko for at falde i den dybe ende. Du skal tage de nødvendige forsigtige skridt på plads. Leverages vil forstørre dine gevinster, hvis ikke opmærksomme, selvom de også kan fordoble dine omkostninger.

2. Volatilitet

Mens man tager i betragtning, at Litecoin-markedet er ret ungt, har det gennemgået betydelig usikkerhed på grund af betydelige mængder kortvarig handelsaktivitet. I de senere år er prisen på Litecoin blevet relativt uforudsigelig. Selvom Litecoins pris for nylig er steget, har den oplevet hyppige udsving undervejs, hvilket gør den til en af ​​de ustabile kryptokurver.

3. Lav risiko for inflation og enkel handel

Handel med kryptokurver som f.eks.LTC betyder at have lempelse ved blot at vælge en online platform, og hvor du køber og sælger din LTC direkte fra en køber til en sælger på et globalt publikumsniveau uden behov for en mægler som på traditionelle børser . Oven i dette er der ikke behov for at give ekstra unødvendige certificeringer, der bekræfter din evne til at handle for LTC-handel. I dette tilfælde tilmelder du dig blot en konto på en udvekslingsplatform og gennemgår en simpel verifikationsproces.

Det faktum, at Litecoin er decentraliseret, betyder, at der ikke er plads til inflation. Teknologien bag LTC’s blockchain er uendelig og mindsker perryen omkring dets langsigtede værdifald.

4. Fuld adgang til LTC-markedet, når som helst og hvor som helst

Automatiseret handelssoftware er en af ​​de mest almindelige og fascinerende måder, som folk bruger til at handle Litecoin. Litecoin kan sælges 24 timer i døgnet, i modsætning til børsen. Så handlende fra deres hjemmecomputere og personlige enheder er i stand til at køre handelsapps og fordele i søvn. LTC-handler kan finde sted direkte mellem individuelle forhandlere på kryptobørs over hele verden.

Det er bestemt ikke noget nyt i praksis med at køre automatiske apps til udveksling af LTC, men siden for nylig, da de har været meget mere specifikke og rentable, har disse systemer fortsat få stor dækning.

5. Valg mellem høj eller lav

At komme til at handle med dine LTC-mønter sikrer, at du kan vælge, om du vil gå lang eller kort med din investeringsbeslutning. At gå lang tid indebærer, at når som helst du køber LTC, er det når du forventer, at prisen på mønten vil stige. På den anden side går det kort, når du vælger at udnytte og handle LTC i et øjeblik, hvor priserne både falder og stiger samtidigt.

Der er mange udvekslingsplatforme, der giver dig mulighed for at gøre enten eller. Det er muligt at forudsige en stigende eller faldende tendens på samme tid. Du kan også forpligte sig til marginhandel på de fleste platforme.

Læs også: Litecoin-prisforudsigelse

6. Skatteregler at huske på

Mens den føderale dommer i USA ser Litecoin og andre bestemte kryptokurver som aktiver, ville IRS faktisk ikke behandle dem på den måde. Det er underlagt den samme skattebehandling som alle andre investeringer. Skatter på Litecoin kan opkræves ved at sælge, veksle eller faktisk bruge (hvis værdien er steget, efter at du oprindeligt købte den).

Enorme skattefordele ved LTC-handler ville blive givet ved muligheden for spread betting og CFD-handel på Litecoin. Med spread betting mindsker du ansvaret for skyldig skat, da du faktisk ikke ejer aktivet. Med CFD’er kan du mildne dine tab i forhold til skat.

7. Overhånd om likviditet

På kapitalmarkeder bruges udtrykket likviditet ofte til at beskrive den evne, hvormed en vare kan omdannes til kontanter uden vanskeligheder. Likviditet for Litecoin er dets evne til hurtigt at blive udvekslet til kontanter eller andre mønter.

For alle omsættelige ejendomme og aktiver, inklusive Litecoin, er likviditet nøglen. Lavt niveau af likviditet betyder, at der er ustabilitet på markedet, hvilket får LTC-værdier til at stige. På den anden side betyder stærk likviditet, at der eksisterer et stabilt marked med små prisudsving.

John Kim, chefevangelist hos Litecoin-evangelisten, hævder, at LTC ligesom at købe en kop kaffe kan bruges til små hverdagskøb. LTC bør ikke ses som en økonomisk vare, men snarere som en valuta, der hjælper folk med at købe produkter og tjenester i den virkelige verden. Han mener også, at LTC er mest flydende kryptokurrency efter Bitcoin.

Gå ikke glip af: Hvad vil køre Litecoin-prisen i 2021?

Skal jeg købe eller handle Litecoin?

Det er vigtigt at forstå variationerne mellem køb og handel med Litecoin, før du foretager et sundt investeringsvalg. Når man investerer i LTC med lavere risikoniveauer involveret, vil brugen af ​​CFD’er gøre det lettere at vurdere gennemførligheden. Før du retter din vej, skal alle faktorer, såsom likviditet, eksponeret gearing og skatteforpligtelser være kernen i din vurdering. Hvis du vil vide mere om Litecoin, skal du tjekke denne detaljerede Litecoin-guide.

Du er måske interesseret i at købe Litecoin, hvis …

 • Du vil tage det fulde ejerskab af det Litecoin-beløb, du køber
 • Du betaler gerne hele aktivets værdi på forhånd
 • Du har ikke noget imod at betale kapitalgevinstskat af overskud
 • Du har ikke noget imod at vente på en byttekonto, før du kan købe eller sælge
 • Du har ikke noget imod introduktionsgrænser eller maksimale indskud
 • Det er fint for dig at betale ekstra gebyrer for indskud eller udbetalinger

Du er måske interesseret i at handle Litecoin, hvis …

 • Du vil spekulere i prisen på Litecoin uden at eje den
 • Du vil udnytte din position, så du kun placerer en del af omkostningerne på forhånd
 • Du vil drage fordel af skattefordelene ved spread betting eller CFD-handel med Litecoin
 • Du vil begynde at handle med det samme
 • Du kan ikke lide maksimale indskudsgrænser
 • Du kan ikke lide at betale indskud eller udbetalingsgebyrer

eToro – Bedste platform til Køb Litecoin

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Centrale punkter:

 • Fordelene ved Litecoin-handel inkluderer øget likviditet, minimerede skatteomkostninger, eksponering under gearing, Litecoin-volatilitet, minimalistisk handel og lavere risiko for inflation, Litecoin-markedets tilgængelighed og muligheden for at gå lang eller kort.

 • Litecoin (LTC), baseret på et decentralt, open source, blockchain-netværk, er en peer-to-peer-kryptovaluta.

 • Handel handler om at forsøge at bestemme, om prisen på LTC vil stige eller falde i værdi.

 • John Kim, Chief Evangelist hos Litecoin, mener, at LTC er den mest likvide kryptokurrency efter Bitcoin.

 • Det faktum, at Litecoin er decentraliseret, betyder, at der ikke er plads til inflation.

 • Enorme skattefordele ved LTC-handler ville blive givet ved muligheden for spread betting og CFD-handel på Litecoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner