Hvad er Tezos XTZ, og er det værd at investere i Tezos i 2021?

Investering i tezoer i 2021 forklaret

Hvad er Tezos (XTZ)? Er det værd at investere i XTZ i 2021? Vil kryptovalutamarkedet komme sig efter den igangværende pandemi? Vil Tezos overhale kryptogiganter, såsom Bitcoin, Ethereum og Ripple? Fortsæt med at læse for at finde ud af mere om cryptocurrency-handel og blockchain-teknologi.

Før vi ser på Tezos som en investering, skal vi besvare et andet grundlæggende spørgsmål: “Hvad er Tezos?”

Hvad er Tezos?

Tezos er defineret som en fjerde generation blockchain-baseret platform, der bruges til udførelse af grænseoverskridende betalinger, smarte kontrakter og decentrale applikationer.

Det faktum, at Tezos er et decentraliseret open source-netværk, der muliggør en række funktioner er en af ​​de største fordele ved Tezos, som tiltrækker forskere, udviklere og handlende over hele verden.

Det er ikke kun dens decentraliserede natur, der gør Tezos unikke. Tezos er baseret på en on-chain-styringsmodel, hvilket betyder, at brugerne kan deltage i det beslutningstagende økosystem og lette automatiske ændringer uden at risikere forekomsten af ​​hårde gafler.

Dette gør også Tezos en af ​​de mest demokratiske blockchain-platforme i kryptovaluta-sektoren.

Som udviklere sagde: “Tezos tager en helt anden tilgang ved at skabe regler for styring for interessenter til at godkende protokolopgraderinger, som derefter automatisk implementeres på netværket. Når en udvikler foreslår en protokolopgradering, kan de vedhæfte en faktura, der skal udbetales til deres adresse ved godkendelse og medtagelse af deres opgradering. ”

Her skal vi bemærke, at Tezos bruger en forbedret proof-of-stake konsensusmekanisme, hvilket betyder, at brugerne kan bekræfte transaktioner uden dyrt udstyr eller teknisk viden; med andre ord elimineres behovet for minedrift fuldstændigt.

Faktisk, Tezos og dets brugervenlige indsats førte til populariteten af ​​XTZ og en stigning i prisen i 2019 og 2020. Tro det eller ej, prisen på Tezos tredoblet mellem oktober 2019 og februar 2020!

Tezos historie

Tezos – en moderne kryptokurrency, der er værd at se i 2021 – havde en turbulent start. Tezos blev foreslået i 2014 af Arthur og Kathleen Breitman, under pseudonymet LM, der er rettet mod en stor ulempe ved blockchain-teknologi: den berygtede gaffelbaserede styringsmodel.

Tre år senere lancerede Tezos Foundation en af ​​de mest imponerende oprindelige mønttilbud til dato og formåede at rejse 232 millioner dollars på mindre end to uger.

På trods af sin lovende start blev Tezos plaget af forskellige forsinkelser, internt drama og retssager. Endnu, netværket formåede at gendanne sit image, og det blev lanceret i 2018.

Efter at have etableret en mere solid tilstedeværelse på kryptomarkedet implementerede Tezos to protokolændringer (Athen og Babylon) for at gøre indsatsen og smart kontraktudvikling mere effektiv.

Derudover, Tezos begyndte at dele tilskud og træningsmuligheder for at tiltrække både forskere og kryptoentusiaster.

På grund af sine lovende funktioner og image fra de sociale medier arbejder Tezos nu med forskellige førende organisationer for at støtte digitaliseringen af ​​kapitalmarkederne, herunder ejendom. For eksempel samarbejder Tezos med tZero og Alliance Investments for at tokenisere fast ejendom i Storbritannien samt Fundament Group i Tyskland for at forbedre digitale ejendomsobligationer.

Hvordan fungerer Tezos?

hvad er tezos

Så hvordan fungerer Tezos nøjagtigt? Som nævnt ovenfor er Tezos en open source-platform til digitale aktiver, smarte kontrakter og dApps. Men hvad gør det unikt?

Platformens modersmål til smarte kontrakter hedder Michelson. Mange betragter Michelson som et meget sikkert sprog, da det giver formel verifikation og fleksibilitet på samme tid. Her skal vi bemærke, at denne formelle verifikationsmekanisme er afgørende i de virkelige indstillinger, såsom tokenisering af aktiver med den virkelige værdi og lån.

On-chain-styringen af ​​Tezos forklaret ovenfor er en anden unik funktionalitet. Styring i kæden betyder, at ændringer til protokoller bliver stemt af brugerne; hvis de er godkendt, implementeres de automatisk via selvændring, så man undgår forekomsten af ​​hårde gafler.

For at være mere præcis, når en udvikler foreslår en opgradering, går protokollen til samfundet for at blive testet. Efter testperioden kan brugerne stemme om opgraderingen; hvis godkendt af de fleste brugere, vil opgraderingen blive integreret via en protokol, der kaldes en hot swap.

Faktisk har Tezos en unik arkitektur som helhed. Tezos har en modulær stil af blockchain-netværk, der kan ændre sig selv baseret på visse regler; den bruger den såkaldte netværksskal til at muliggøre selvændring. Normalt har blockchain tre lag: netværk, transaktion og konsensus. Tezos ‘netværksskal letter kommunikationen mellem disse lag og giver brugerne mulighed for at deltage på en demokratisk måde.

Tezos er også den første kryptovaluta, der populariserede stakningsprocessen, kendt som Tezos-bagning. Her skal vi bemærke, at Tezos kombinerer de bedste funktioner i traditionel bevis-of-stake og delegeret proof-of-stake, så folk uden tilstrækkelige midler eller teknisk viden kan deltage via delegering eller få en anden (en validator) til at bekræfte transaktioner for dem.

Ifølge nogle tal, det er muligt at omgå et 5,61% årligt afkast på indsatte Tezos.

Her skal vi også nævne, at systemet giver dig mulighed for at operere under to kontotyper: implicitte og oprindelige konti. Implicitte konti er til hverdagsbrugere, mens oprindelige konti er til udviklere.

Interessant nok implementerede Tezos (som et netværk i udvikling) i marts 2020 en protokol kaldet Carthage for at tillade udviklere at køre mere komplekse apps.

Hvad er XTZ?

Tezos er forbundet med sin oprindelige digitale token XTZ, kendt som tezzie eller tez. Som forklaret ovenfor udvindes ikke XTZ’er, da Tezos bruger en proof-of-stake-mekanisme, og brugerne modtager incitamenter til deltagelse i kerneudviklingsprocessen.

Selvom Tezos er meget mere end en kryptovaluta – med XTZ, der hovedsagelig bruges til at køre blockchain, er der en voksende interesse for XTZ fra både handlende og investorer.

For at give et eksempel, i øjeblikket har Tezos mere end 400 aktive bagere og en staking på næsten 80%. En sådan interesse giver XTZ plads til vækst og konkurrence.

Mens det er sandt, at XTZ-tokens stadig er nylige poster, oplevede XTZ en betydelig vækst i 2019 og 2020. Tezos formåede at komme sig fra det coronavirus-udløste bearish marked og blive en af ​​de bedste kryptoer med hensyn til markedsdækning.

Bemærk, at en XTZ på tidspunktet for skrivningen handles til $ 2,19, og priserne forventes at stige yderligere.

Og gæt hvad! Som rapporteret af Forbes, Tezos kan være på vej til at knuse Bitcoin.

Vil du overveje at investere i Tezos XTZ?

invester i tezoer

Er det værd at investere i Tezos i 2021?

Ja selvfølgelig! Med en markedsværdi på $ 1.645.701.484, Tezos – er i øjeblikket 19th i kryptosektoren (som pr CoinMarketCap) – er bestemt værd at se i 2021.

tezos historiske prisdiagram

Investorer, der tror på den demokratiske mekanisme og innovative teknologi, som Tezos tilbyder, føler sig især tiltrukket af XTZ.

Mange hævder, at Tezos vil overhale andre platforme til implementering af dApps og smarte kontrakter, herunder Ethereum, ofte omtalt som kongen af ​​smarte kontrakter.

Ingen overraskelse over, at interessen for XTZ stiger; som nævnt ovenfor har Tezos en andel på næsten 80% med mere end 13.000 delegatorer og 400 validatorer over hele kloden.

Derudover, da mange eksperter mener, at bevis for indsats kryptokurrency-projekter vil forårsage det næste kryptotyremarked, kan Tezos økonomiske udvikling fortsat stige i popularitet.

Mens XTZ i øjeblikket handler til $ 2,19, hvilket ikke rigtig kan sammenlignes med Bitcoin, kan XTZ-prisen vokse yderligere på lang sigt. Siden sort torsdag 2020 har Tezos for eksempel formået at komme sig og forblive over $ 2,00.

Når det er sagt, når man ser på Tezos og dets investeringspotentiale, glem ikke, at alle investeringer kommer ned til risikobelønningsprofilen for det aktiv, du er interesseret i.

Især kryptovalutaer kan være meget risikable, så invester aldrig mere, end du kan tabe.

Hvor meget vil Tezos være værd?

Hvis du beslutter at købe XTZ, kan du spørge “Hvor meget vil Tezos være værd?”

Mens det er meget spekulativt at forudsige prisforventninger, forventer mange eksperter en bullish tendens takket være Tezos ‘on-chain og demokratiske regeringsførelse. Hvis Tezos udviser højere lavt og positivt momentum, en bullish tendens kan sprænge og føre til en stor margin.

Baseret på teknologisk analyse og tidligere data forventes det, at Tezos kan ramme $ 4,30 i 2021.

Desuden kan XTZ ifølge WalletInvestor være værd $ 7,03 i 2025. CryptoGround hævder også, at Tezos er en god langsigtet investering; ifølge kilden vil XTZ nå $ 9,01 i 2025.

Andre mere ekstreme forudsigelser, som dem, der leveres af CryptoCoinSociety, hævder, at Tezos når $ 24,06 inden 2025.

Mens ingen kan forudsige, hvordan den globale økonomi vil komme sig efter den igangværende pandemi, kan investering i XTZ muligvis generere høje afkast langt ud over året 2021.

Skulle jeg Investere I Tezos?

investin i tezos

Med forskellige fordele ved Tezos i forhold til andre kryptovalutaer, såsom automatiske ændringer og tilgængelig bagning, kan investering i Tezos være en god investering for dig.

Når det er sagt, mens Tezos er en mønt, der er værd at se, skal du altid huske, at kryptokurrencyinvestering kan være en risikabel venture.

Dette betyder ikke, at handel med XTZ i 2021 er en dårlig idé: det betyder bare, at du skal lave din egen forskning og analysere XTZ-forholdet mellem risiko og belønning for at afgøre, om mulige belønninger opvejer potentielle risici.

Hvis du beslutter at tilføje XTZ til din portefølje, vil du være glad for at vide det med eToro, du kan købe og sælge kryptokurver og handle CFD’er på op til 90+ kryptopar.

Klar til at begynde at investere i Tezos XTZ?

invester i tezoer

Hvem bør overveje at tilføje XTZ til deres porteføljer i 2021?

Med forskellige unikke funktioner og vækstpotentiale er der ingen tvivl om, at XTZ-investering er stigende. Tezos er et populært aktiv blandt investorer, der tror på XTZ på lang sigt såvel som daghandlere, der sigter mod at drage fordel af dets volatilitet og diversificere deres porteføljer for at reducere risici.

Tezos er også et populært valg blandt kryptoentusiaster, der mener, at Tezos er meget tættere på Satoshis filosofi med hensyn til decentralisering og demokratiske principper.

Lad os ikke glemme, at Bitcoins gådefulde skaber Satoshi ønskede at stille finansielle tjenester til rådighed for folk fra alle samfundslag og eliminere behovet for centralbanker og dyre tredjeparter.

Selvfølgelig interesserer virksomheder sig også for XTZ. For eksempel er Tezos højt værdsat af store finansielle institutioner, såsom Dalam Capital, Enabling Future, BTG Pactual og Alliance Investments. Det er rigtigt! Wnår det kommer til strategiske investeringer, har Tezos fået en masse opbakning på grund af sin innovative og selvstyrende blockchain.

I sidste ende er kryptokurrencyinvestering ikke en hurtig-rig-ordning, så du skal selv bestemme, om du skal investere i Tezos og dens meget demokratiske selvstyrende mekanisme..

Centrale punkter

  • Tezos er en innovativ og sikker selvændrende blockchain-platform, der primært er designet til udvikling af smarte kontrakter og dApps.
  • Tezos blev lanceret i 2018 efter en meget vellykket ICO efterfulgt af forskellige interne dramaer og retssager.
  • På trods af dets op- og nedture og det bearish marked udløst af den igangværende pandemi, Tezos har formået at etablere sig som et af de førende projekter på kryptokurrencymarkedet.
  • Tezos er unik, fordi den har demokratisk styring på kæden og er afhængig af bagning i stedet for minedrift. Derudover bruger det et sikkert programmeringssprog, der garanterer formel verifikation.
  • XTZ er Tezos oprindelige token, der i øjeblikket handles til $ 2,19 (pr. 14. december 2020).
  • Med en markedsværdi på 1.645.701.484 $, Tezos er en attraktiv investeringsmulighed for både begyndere og erfarne investorer såvel som store finansielle institutioner.
  • Faktisk tror mange finansielle eksperter, at Tezos vil vokse længere på lang sigt og nå nye højder inden 2025.

eToro – Bedste mægler at købe Tezos XTZ

etoro-mægler

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Hvis du nød at læse vores artikel Hvad er Tezos (XTZ), og er det værd at investere i Tezos i 2021? del det venligst med alle, der muligvis også er interesseret i investering i kryptokurrency.

Ofte stillede spørgsmål

Er Tezos en sikker investering?

Ja, Tezos er en sikker investering. Tezos bruger en decentral blockchain, så der er ingen central database, der kan hackes. Derudover bruger Tezos et nyt sprog og kryptografisk kryptering, der sikrer både formel verifikation og sikkerhed. Hvis hackere nogensinde finder en måde at få adgang til netværket, kan ændringer ikke foretages uden interessenternes enighed, hvilket gør Tezos yderst sikker. Når det er sagt, kan investering i kryptokurrency være risikabelt, så fortsæt altid med forsigtighed.

Er Tezos anonym?

Tezos er en relativt ny kryptokurrency, der stadig udvikler sig med hensyn til privatlivets fred og masseadoption. Indtil videre har Tezos samme niveau af privatliv som Ethereum og Bitcoin: mens de er anonyme, er der stadig et digitalt fodaftryk. På den anden side kræves pålidelige udvekslinger for at overholde reglerne Kend din kunde og anti hvidvaskning af penge, så brugere, der ønsker at handle med XTZ, bliver muligvis nødt til at give personlige oplysninger. Når det er sagt, har Tezos annonceret planer om at introducere nye Zcash ‘fortrolighedsfunktioner i de kommende måneder, hvilket kan påvirke dets anonymitet i fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner