Hvad får NEO-prisen til at køre i 2021?

En analytisk guide til investering i NEO i 2021

Hvor vil NEO-prisen gå i 2021?

Hvad sker der med NEO-prisen i 2021? Crypto-investorer har altid spekuleret på: Hvad driver NEO-prisen?

NEO startede som AntShares i 2014, men grundlæggerne, Da Hongfei og Erik Zhang besluttede at redesigne netværket. Den nye krypto, NEO, er blevet kaldt Kinas første nogensinde blockchain. NEO var i stand til at overholde de kinesiske regler og få regeringens støtte. NEO er toprangeret krypto og rangeres 23. på verdensplan. Hilsen fra Kina har fuldstændig infiltreret Asiens kryptokurrencymarked og er en mønt, som investorer ser som en høge.

Så hvad bestemmer prisen for NEO? De tre faktorer, der påvirker prisen på NEO, er:

 • Den kinesiske regering
 • Konkurrenter
 • Hårdt begrænset forsyning

Vi vil få mere indblik i, hvordan disse faktorer driver prisen på NEO, men først hvorfor NEO?

Hvorfor NEO?

NEO er et open source blockchain-netværk og en kryptovaluta. NEO-netværket forestiller sig en smart økonomi. Ifølge grundlæggerne kan den smarte økonomi opnås gennem digitale aktiver, digital identitet og smarte kontrakter. Økonomien vil integrere de tre komponenter på en effektiv måde. Måden at opnå det på er ved brug af blockchain-teknologi.

NEO er blevet omdøbt til “kinesisk Ethereum”. Navnet, NEO, har græsk oprindelse, og det betyder nyt på det modersmål, der er passende på grund af ligheden med Ethereum.

Ethereum og NEO blev begge designet til at være platforme, der er fokuseret på smarte kontrakter. Imidlertid er deres vigtigste forskelle mange. NEO er bestemt den mere avancerede version, da den tilbyder masser af funktioner, der adskiller den fra mængden og især Ethereum. NEO understøtter en overflod af programmeringssprog, da det sigter mod at gøre de decentrale apps tilgængelige for alle. Ethereum mangler denne mangfoldighed på de tilbudte sprog og understøtter kun soliditet.

Selvom NEO ikke engang er tæt på at slå dronningen, når det kommer til brug af decentrale apps, har NEO stræbt efter at forbedre platformen og forbedre brugergrænsefladen. Udviklingschef hos NEO, John deVadoss, havde udtalt, at NEO fokuserer mere på kvalitet snarere end kvantitet, da de forestiller sig en platform for udviklere, der er nem at bruge og tilgængelig. Holdet bag NEO arbejder konstant på at udvikle opgraderinger, der vil forbedre platformen.

Transaktionsgebyrerne er valgfrit hos NEO. Brugere kan vælge at betale et minimalt netværksgebyr under spidsbelastning for deres transaktion, der skal prioriteres.

En af de mangler, der normalt findes i større kryptokurver, som NEO har forsøgt at overvinde, er fleksibilitet. Netværket af NEO har et todelt token-system. NEO og GAS, begge bruges i netværket for at forbedre gennemførligheden.

Hvad adskiller NEO fra?

Besiddelsen af ​​NEO altcoins sikrer ejerskab til brugerne, mens GAS altcoins bruges til operationer. Både NEO og GAS er billigere sammenlignet med større mønter som Bitcoin. Netværket er også hurtigere, da det kun tager 24 sekunder for transaktioner at behandle.

NEO har indarbejdet en ny konsensusmekanisme i sit netværk kaldet Delegated Byzantine Fault Tolerance (dBFT). I dBFT identificeres nogle noder som bogholdere. Bogføringsnoderne er ansvarlige for verifikation af transaktioner. Efter at bogholderne har verificeret transaktioner, vises de på den offentlige blockchain og accepteres kun, når et flertal af noderne også bekræfter det.

Gennemstrømningen af ​​den delegerede byzantinske fejltoleransmekanisme er hurtig. NEO kan behandle omkring 1.000 transaktioner pr. Sekund, hvilket er et imponerende antal sammenlignet med Bitcoins 6 tps eller Ethereums 12 tps. Desuden arbejder NEOs team stadig med netværkshastigheden. Netværket sigter mod at opnå en kæmpe hastighed på 10.000 transaktioner pr. Sekund med deres kommende opgraderinger.

I en ny opgradering i maj 2020 blev der introduceret nogle større ændringer, der skulle foretages på netværket. En ny styringsmodel skulle indføres. Denne nye styringsmodel ville gøre det muligt for NEO-samfundet at vælge et udvalg bestående af 21 medlemmer, der ville fungere som repræsentanter for hele samfundet. Udvalget på 21 medlemmer ville få beføjelser til at opgradere og eller ændre ændringer i systemet. Som et tegn på påskønnelse vil GAS-mønter blive belønnet til brugere, der stemmer. Det blev også foreslået, at syv ud af 21 medlemmer også ville fungere som konsensusknudepunkter, og efter at have opnået flertalsafstemning vil de have vetoret over beføjelser.

NEO giver også brugerne mulighed for at tjene passivt. Ved at placere NEO kan brugere optjene GAS-tokens hvert år. Dette koncept med passiv indtjening svarer til at tjene renter via banker, men NEO’s afkast er bedre.

Hvad der driver prisen på NEO?

Investering svarer meget til et gamble, og hvert træk skal være gennemtænkt og beregnet. Men når det kommer til kryptovalutaverdenen, bliver denne allerede hårde opgave endnu sværere, fordi kryptokurver er berygtede for deres ustabile udsving. Det er svært at forudsige deres fremtid. For enhver investor, nybegynder eller ekspert er de prisbestemmende faktorer yderst vigtige, da disse faktorer kan vise os om de fremtidige pristendenser.

Faktor 1: Den kinesiske regering

NEO er blevet kaldt det “kinesiske Ethereum”. Det er også Kinas første blockchain-netværk. Kinesiske og koreanske investorer havde en nøglerolle i kryptovalutabommen i 2017. Før da ca. 75% af Bitcoin-handel stammer fra Kina. Regeringen kan lide at opretholde stram kontrol og var ikke tilfreds med dette. Mange strenge regler blev indført, og kryptovalutamarkedet i Kina blev sat i tæt snor.

Da NEO kaldes Kinas officielle kryptokurrency, har den høstet regeringens støtte, da den overholder reglerne. Investeringsandelen fra Kina på kryptomarkedet er stor i betragtning af den betydelige befolkning i Kina. Den kinesiske regering er allerede skeptisk over for andre kryptokurver, så eventuelle sanktioner eller regler, der pålægges andre kryptokurver, kan bringe NEO under søgelyset som den mest levedygtige mulighed for kryptokurrencyinvestering. Enhver positiv beslutning fra både kinesere, regeringer og mennesker kan virkelig øge NEO’s vedtagelse og i sidste ende dens værdi.

Faktor 2: Konkurrenter

Som den første kryptokurrency kan Bitcoin ikke adskilles, når man taler om kryptokurrencymarkedet. Kongen af ​​kryptokurrency har en højborg på markedet og såvel som andre kryptokurver. NEO har en korrelationskoefficient på 0,77, hvor 1 er den stærkeste sammenhæng. Dette betyder, at ændringer i Bitcoin-priser påvirker prisen på NEO meget.

Investorer i NEO skal også holde øje med Ethereum, da NEO er blevet kaldt en Ethereum-opgradering, begge mønter står over for stærk konkurrence fra hinanden. På bagsiden har Ethereum også etableret sig på kryptokurrencymarkedet; trods alt er det kendt som dronningen af ​​kryptokurver. Den stærke base, Ethereum har, udgør en udfordring for NEO, da NEO er relativt nyere. Stigning i priserne på Ethereum kan forårsage et fald i NEO-prisen.

korrelation mellem bitcoin og neopriser

Figur 1: Bitcoin og NEO-pris korrelation med Coin Predictor

Faktor 3: Levering med hårdt udjævnede

Priserne på varer og tjenester bestemmes på markedet, når udbud og efterspørgsel mødes. Knapphed er det, der driver priserne på en vare opad. Kryptovalutaer er unikke end andre varer og tjenester i denne henseende, da de har et hårdt udbud. Den begrænsede forsyning bringer virkelig elementet af knaphed frem, som i sidste ende får deres værdi til at stige.

Udbuddet af NEO er hårdt begrænset 100 millioner hvoraf 70 millioner allerede er i omløb. Dette forlader kun 30 millioner NEO tokens. Derfor er NEO knappe, og denne knaphed vil kun stige over tid, da udbuddet ikke kan ændres. Det begrænsede udbud af NEO ville være en faktor, der vil føre prisen op.

Vil du overveje at investere i NEO?

Prisforudsigelse af NEO

NEO er i øjeblikket prissat til $ 18,211. Begyndelsen af ​​2020 var ikke god for NEO, men gennem året har NEO forsøgt at indhente og har været på en opadgående bane. NEO toppede på omkring $ 25 mod slutningen af ​​året.

neo pris diagram

Figur 2: NEO-prisdiagram efter Investing.com

NEOs fremtid synes lys på grund af en række årsager. Kryptovalutaen har stærk opbakning fra den kinesiske regering, og desuden er den blevet citeret for at være mere teknologisk sofistikeret end Ethereum og lignende.

Walletinvestor forudsiger, at et-års-prognosen vil være på $ 28. Det er dog en af ​​deres beskedne forudsigelser. I det meste af 2021 forventes prisen at svinge nær $ 50-mærket, men den vil falde til omkring $ 25 i de næste to år. Walletinvestor forudsiger, at den femårige prognose vil være på hele 75 dollars.

neo kortsigtet prisforudsigelse

Figur 3: Kortsigtet prisforudsigelse efter Walletinvestor

Walletinvestors kortsigtede prognoser ser ikke ud til at være særlig optimistiske. NEO forventes at forblive i $ 17 og $ 19 området igennem begyndelsen af ​​det nye år.

neo langsigtet prisforudsigelse

Figur 4: Langsigtet prisforudsigelse efter Walletinvestor

Forudsigelserne af Lang prognose er ikke så lyse. Den forudsagte højeste tid for NEO i 2021 vil være $ 30, og priserne vil for det meste forblive omkring $ 20. Efter en stabil 2022 forventes priserne at blive lavere i 2023 til omkring $ 8. NEO forventes at have en pris på $ 25 i 2025.

neo pris forudsigelse tabel

Figur 5: NEO-prisforudsigelse af Lang prognose

Handelsdyr forudsiger en gennemsnitspris på $ 16 for året 2021.

Læs mere: Neo-prisforudsigelse – hvor meget vil det være værd i 2021 og derover?

Fordele & Ulemper ved at investere i NEO

Fordele ved at investere i NEO:

✅ NEO er Kinas første nogensinde blockchain og har den kinesiske regerings godkendelse.

✅ NEO har mange ligheder med Ethereum, men er også mere teknologisk avanceret end Ethereum.

✅ NEO er hurtig og billig og topplaceret på markedet.

✅ NEO kan behandle op til 1.000 transaktioner på et sekund, og antallet forventes at gå op til 10.000 med opgraderinger.

✅ NEO giver udviklere mulighed for at kode på flere sprog

✅ Gennem den digitale identitet verificeres alle enheder på NEO-netværket, hvilket gør NEO i overensstemmelse med reglerne.

✅ Platformen er resistent over for kvantecomputering.

✅ NEO har indgået et samarbejde med nogle store navne som Microsoft og Alibaba.

Ulemper ved at investere i NEO:

❌ Mønten møder intens konkurrence fra Ethereum, som har en massiv brugerbase.

❌ Spændinger med den kinesiske regering kan påvirke priserne.

❌ Antallet af bogføringsnoder er meget lille, og magten er koncentreret med en håndfuld bogholdere

❌ Der er bekymring for decentraliseringen af ​​kryptovalutaen, da udviklerne har en god mængde tokens.

Invester i NEO med eToro

investere i NEO

Mange eksperter og analytikere peger mod en lys fremtid for NEO, og størstedelen af ​​forudsigelserne er positive. Hvis du overvejer at investere i NEO, er dette måske tiden. NEO-prisforudsigelser ovenfor er optimistiske, og investering nu i NEO kan virkelig være rentabel i den nærmeste fremtid.

Når det er sagt, hvis du leder efter en handelsplatform, skal du ikke lede længere. eToro er en af ​​de største handelsplatforme på markedet. eToro opkræver nominelle provisioner og leverer en overflod af funktioner, der er velegnede til eksperter såvel som for nye forhandlere.

eToro – Bedste mægler at købe NEO

etoro-mægler

eToro har vist sig at være troværdige inden for Crypto-branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Centrale punkter

 • NEO startede i 2014, men grundlæggerne Da Hongfei og Erik Zhang besluttede at bringe nogle drastiske ændringer og omdøbte platformen fuldstændigt i 2017.
 • Det endelige mål for netværket er skabelsen af ​​en smart økonomi.
 • Det er Kinas første blockchain-netværk og også det første, der har regeringens godkendelse.
 • Netværket af NEO svarer til dronningen af ​​kryptokurver – Ethereum.
 • NEO er en velkendt krypto og rangeres som 23..
 • Transaktionsgebyrerne er valgfri.
 • NEO’s todelt tokensystem øger netværkets fleksibilitet meget
 • NEO indførte en ny konsensusmekanisme kaldet den delegerede byzantinske fejltolerance.
 • NEO kan behandle 1.000 transaktioner på et sekund og sigter mod 10.000.
 • Drivkræfterne for prisen på NEO er konkurrenterne fra NEO, den kinesiske regering og den hårde udjævning
 • Fremtidige forudsigelser peger for det meste på prisstigninger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner