Hvilke top 10-kryptovalutaer vil eksplodere i 2021?

Top 10 kryptovalutaer i 2021

Planlægger du at købe eller investere i kryptokurver i 2021? Med mere end 7.000 kryptokurver er det ikke let at vælge de bedste kryptokurver at investere i 2021. Frygt ikke, vi i Trading Education har samlet en liste over de bedste kryptokurver at investere i 2021!

Ifølge en række eksperter er de bedste kryptokurver at se i 2021 Bitcoin, Ethereum, Cardano, og Litecoin.

Hvis du har planer om at investere i kryptomarkedet i år, har vi gode nyheder til dig! Ifølge mange kryptoentusiaster bliver 2021 det bedste år at investere i kryptovalutaer.

Når det kommer til at beslutte, hvilken krypto der skal investeres i, kan valget være noget overvældende, da der er tusindvis af kryptokurver tilgængelige på markedet.

Det er svært og tidskrævende at undersøge og sortere de værdige fra de “ufrugtbare”.

Derfor er vi her for at hjælpe dig. Følgende er en liste over de 10 bedste kryptokurver, der forventes at eksplodere i 2021 og få endnu større indflydelse i de kommende år.

I sidste ende er der ingen enkelt kryptokurrency, som vi kan påpege som den bedste af de bedste. Der er simpelthen for mange at vælge imellem, og listen vokser fortsat.

Mange kryptokurver tilbyder ganske attraktive investeringsmuligheder, afhængigt af hvad du leder efter, og hvad dine investeringsmål er.

En anden ting at overveje er det niveau af erfaring, du har.

For eksempel kan nogle kryptokurver være en god investering for begyndere, mens andre er velegnede til mere avancerede kryptohandlere.

Du skal også huske det at købe de bedste kryptokurver er ikke nok til at være en succesrig kryptotrader.

Se på disse bedste kryptokurver at investere i i år, og start din 2021 på højre fod.

Top 10 kryptovalutaer, der skal eksplodere i 2021:

1. Bitcoin

2. Litecoin

3. Ethereum

4. Grundlæggende opmærksomhedstoken

5. Cardano

6. Bitcoin kontanter

7. Binance mønt

8. TRON

9. EOS

10. Krusning

Et hurtigt ord om sikkerhed!

Mange handlende har været vidne til, at deres kryptorejse sluttede, fordi de ikke passede nok på sikkerhed.

Hvis du virkelig seriøst med at investere i kryptokurver, du er nødt til at lægge en indsats i at beskytte din investering ved at styrke din sikkerhed.

Mange af de fejl, som kryptovaluta investorer laver, er relateret til sikkerhed. For eksempel at glemme at aktivere 2FA (tofaktorautentificering), efterlade dine mønter i en børs, ikke eje en hardware-tegnebog eller blot blive offer for svindel.

Et hurtigt ord om altcoins: hvad er altcoins?

Altcoins er meget enkle at forklare. De er enhver kryptokurrency, der ikke er Bitcoin. Så dybest set er alle kryptokurver, undtagen Bitcoin, altcoins.

Ordet ‘altcoin’ blev lavet ved at kombinere ordene ‘alternativ’ og ‘mønt’.

I dag er der nu tusinder og tusinder af altcoins. Der er endda altcoinhandlere, der udelukkende handler disse mønter.

Generelt ses altcoins som mere risikable end handel med Bitcoin, men ikke alle altcoins er de samme.

Relativt nye altcoins repræsenterer en meget større risiko end dem, der er begyndt at etablere sig i de sidste 10 år.

Når det er sagt, ændres de altcoins, der er værd at handle, konstant. Kryptomarkedet sidder aldrig stille.

Men lad os vende tilbage til vores diskussionsemne!

Så i denne artikel vil vi give dig alt hvad du behøver at vide om de bedste kryptokurver at købe til 2021.

I slutningen af ​​artiklen skal du have en solid forståelse af de bedste kryptokurver i 2021, hvordan man investerer i dem, og hvorfor de skal være dine bedste overvejelser, når du kommer i gang, og nogle af de bedste kryptoer, der kan komme i gang på din rejse.

Hvis du vil dykke ind på kryptomarkedet hurtigt og nemt med 0% provision, tjek ud eToro Exchange!

Hvilke top 10 kryptokurver eksploderer i 2021?

Denne liste vil altid ændre sig, når kryptokurver kommer og går. Ikke alle kryptoer tåler tidstesten, selvom der bestemt er nogle i 2021, som du vil være bekendt med.

Her er et kig på de 10 bedste kryptokurver at se i 2021:

1. Bitcoin (BTC) – $ 100.000 inden udgangen af ​​2021?

bitcoin-logo

Når vi taler om top 10 kryptokurver at investere i lige nu, kryptokurver generelt eller bare smarte kryptoinvesteringer, alle diskussioner skal starte med Bitcoin.

Hvorfor det?

Nå, det er fordi Bitcoin er den mest anvendte kryptokurrency til dato, ofte omtalt som “Kongen af ​​kryptovalutaer”.

Hovedmålet med Bitcoin er at blive globale, peer-to-peer, digitale kontanter, der er løsrevet fra enhver form for regulering og dermed fuldt decentraliseret. En idé næsten alle andre kryptokurver forsøgte at replikere.

Bitcoin var også den første kryptokurrency, og der er stadig mange, der tror, ​​at det vil være den sidste, der står til sidst.

Bortset fra det er grunden til, at du skal holde Bitcoin på din investeringsradar, at den har det den højeste likviditet i kryptorummet, hvilket også gør det til den bedste kryptokurrency at købe, hvis du er nybegynder.

I sidste ende har du absolut ingen problemer køb eller salg af Bitcoin. Folk køber og sælger Bitcoin non-stop.

Der vil altid være nogen i den anden ende, der er klar til at matche din ordre. Ikke kun det, men Bitcoin er også kendt for at være en af ​​de mest stabile kryptokurver på trods af sin volatilitet.

Bitcoins indflydelse, efterspørgsel og masseadoption forventes at stige i de kommende år (måske mere end nogen af ​​dets rivaler).

Efterhånden som efterspørgslen stiger, forventes Bitcoins pris at stige betydeligt, da der kun nogensinde vil være 21 millioner mønter.

Tesla investerede $ 1,5 mia i Bitcoin og begynder muligvis at acceptere kryptovalutaen som betaling i fremtiden. Da nyheden brød, steg prisen på Bitcoin øjeblikkeligt med omkring 14% til mere end $ 44.000 pr. Mønt.

Men det stoppede ikke der! I februar 2021 overgik Bitcoin for første gang $ 50.000, da store virksomheder sprang ind i krypto og formåede at nå $ 58.000.

Mange eksperter er enige om, at Bitcoins pris kan krydse $ 100.000 ved udgangen af ​​2021 og gående efter de seneste tendenser; Bitcoin ser ud til at være på rette spor for at imødekomme eller endda overgå disse forventninger.

Alt dette får os til at tro, at Bitcoin er den bedste kryptokurrency i 2021.

Har du overvejet at købe Bitcoin i 2021?

2. Litecoin (LTC) En tilbagevenden til $ 360 og derover i 2021?

En af hovedårsagerne til at overveje at investere i Litecoin i år er dens høje likviditet og store markedsværdi.

Hvis du vil undgå risici, skal du holde dig væk fra mønter med mindre markedsdæk og samfund og gå med kryptokurver som Litecoin.

Hvorfor tror vi, at Litecoin vil eksplodere i år og i de kommende år?

Der er en begrænset forsyning på 84 millioner mønter (sammenlignet med Bitcoins 21 millioner) og en blokbelønning på 12,5 LTC, hvilket er en meget høj blokbelønning sammenlignet med andre kryptoer! (med en sådan belønning vil minearbejdere helt sikkert holde fast.)

Også, den gennemsnitlige tid til at udvinde en blok på Litecoin blockchain er cirka to minutter, hvilket også er hurtigere end de fleste andre kryptoer omkring i dag.

Dette sammen med det faktum, at Litecoin er en af ​​de store fire på Coinbase, mange eksperter tror, ​​at uanset hvad der sker i fremtiden, vil Litecoin helt sikkert forblive en af ​​de altcoins, der holder sig stærke i hele 2021.

I 2021 betragtes Litecoin stadig en af ​​de bedste kryptokurver, på trods af den stærke konkurrence. Selvom det måske ikke teknisk set er det bedste, giver det stadig fremragende investeringsmuligheder.

Prisforudsigelser for Litecoin i 2021 ser godt ud. Ifølge Delma Wilson skriver for CoinPedia, “[Litecoin] når muligvis de højere niveauer på $ 360 inden december 2021”, niveauer, som vi ikke har set siden 2017.

Har du overvejet at investere i Litecoin i 2021?

3. Ethereum (ETH) Nå ud til $ 4569 inden udgangen af ​​2021?

ethereum logo

Du kan ikke gå galt med Ethereum.

Ethereum er en af ​​de bedste cryptocurrency at investere og var det første store projekt, der blev introduceret smarte kontrakter, giver udviklere mulighed for at starte desktop og mobile decentrale applikationer (dApps) på bagsiden af ​​blockchain-teknologi.

Siden da har Ethereum været en af ​​de ti bedste kryptokurver frem til 2021, og det vil sandsynligvis forblive sådan i årtier fremover.

Ikke kun det men Ethereum er også den næstmest flydende kryptokurrency, placering lige under Bitcoin. Dette betyder, at du ikke har problemer med at købe eller sælge Ethereum.

Ligesom Bitcoin er der altid nogen, der venter på den anden side af din handel for at købe eller sælge Ethereum.

En yderligere grund til at tro, at Ethereum vil forblive en stærk investering i de kommende år, er, at den har en loyalt team og samfund.

Dette giver Ethereum en bedre chance for at forblive stabil og kun stige i værdi i det lange løb, godt efter 2021.

Der kan også eksistere meget mere Ether (Ethereum-tokens) sammenlignet med Bitcoin eller Litecoin, hvilket betyder, at det er mindre sandsynligt, at der støder på problemer med skalering og mindre sandsynligt at blive en ‘lukket økonomi’, hvor kun få har adgang til tokens.

Ether-token fremmer dApp-økosystemet, hvilket betyder, at millioner af udviklere og virksomheder har brug for det til at understøtte deres smarte kontrakter og lancere applikationer.

Og det er allerede før du overvejer alle de andre forskellige tokens, som Ethereum understøtter på sin blockchain (TRON startede for eksempel som et ERC-20-token)!

62% af de adspurgte mener, at Ethereum, den næststørste kryptokurrency efter markedsværdi efter Bitcoin, i det mindste vil ramme $ 1900 i 2021, hvilket gør det til mønten at se i 2021.

Economy Forecast Agency giver Ethereum en prisforudsigelse for 2021 på mellem $ 3.802 og $ 4.569 inden december!

Efter Bitcoin er Ethereum sandsynligvis den næste kryptokurrency, der eksploderer i 2021.

Har du overvejet at investere i Ethereum i 2021?

4. Grundlæggende opmærksomhedstoken (BAT) 30,99% stigning ved udgangen af ​​2021?

BAT logo

BAT har været en af ​​de hotteste og bedste kryptokurver i løbet af 2018, 2019, 2020 og ser ud til at den vil fortsætte denne tendens langt ind i 2021.

Basic Attention Token (BAT) er et værktøjstoken, der bruges af Modig browser.

BAT-token bruges til at tipse indholdsskabere såvel som næsten alle, du finder nyttige på Internettet. Det er et nicheområde, der er modent til plukning.

Du kan vælge, hvordan du tip dem for enhver indsigtsfuld information eller det indhold, du modtager. Dette har et stort potentiale, da webbrowserindustrien er ret enorm.

Ikke kun det men brugere, der ser annoncer, kan også blive belønnet i BAT. Dette er et område, der endnu ikke skal udforskes, og potentielt kunne føre til en masse nye muligheder for både slutvisningen og den modige browser.

Holdet bag dette koncept er Brendan Eich, der er medstifter af Mozilla Firefox og hjalp med at oprette JavaScript. Med sådanne legitimationsoplysninger kan du vædde på, at fremtiden for BAT er lys.

Da så mange andre mønter kollapser, forbliver BAT overraskende konsistent, hvilket er et godt tegn på en sund ophobning.

Efterspørgslen efter mønten forventes at vokse, hvilket sandsynligvis vil føre til en stigning i prisværdien for token i 2021.

I sidste ende afhænger det dog virkelig af, hvordan samfundet vokser omkring den Brave browser, og om folk ser værdi i deres idé.

Digitalcoin forudsiger, at BAT inden december 2021 kunne være så meget som $ 0,77361743 pr. mønt, en stigning på 30,99%!

Har du overvejet at købe FLAGERMUS?

handel flagermus

5. Cardano (ADA) – En kæmpestor $ 10 ved årets udgang?

cardano logo

Cardano har været en stærk spiller siden det kom ind i spillet tilbage i 2015, og 2021 ser ud til at det bliver endnu et stærkt år for denne kryptokurrency..

Det vigtigste, der skiller sig ud ved Cardano, er dets Ouroboros blockchain, der virkelig er to blokkæder, der fungerer sammen med hinanden.

Den ene blockchain beskæftiger sig med almindelige, almindelige transaktioner, mens den anden håndterer smarte kontrakter.

Ideen er, at ved at adskille de to kan Cardano sikre skalerbarhed og hastighed, da de to typer transaktioner ikke bremser hinanden.

Men der foregår også meget mere med Cardano, end man først ser det.

Cardano er en tredje generations kryptokurrency det ser ud til at gøre meget af det, Ethereum allerede gør, men allerede bruger en Proof of Stake-algoritme, et træk Ethereum har planlagt i lang tid.

Derudover bruger Cardano også tidsslots (kaldet en ‘epoke’), hvor transaktionsblokke skal oprettes inden for en bestemt tidsramme af ‘slotledere’, der er stemt for af interessenter.

Og her er en lille interessant kendsgerning om Cardano: Op til 95% af de mennesker, der ejer Cardano, er baseret i Japan, og Cardano kaldes undertiden ‘det japanske Ethereum’.

I februar 2021 var Cardano tæt på at nå en markedsværdi på $ 30,7 mia og en enkelt mønt var $ 1,07 (ret overkommelig!).

Nogle mener, at Cardano har meget mere at tilbyde. Tør Shonubi, skriver for CoinPedia mener, at det kunne nå så højt som $ 10 inden udgangen af ​​2021, hvilket, hvis det er sandt, ville gøre det til en af ​​de bedste mønter at investere langt.

Har du overvejet at investere i Cardano i 2021?

6. Bitcoin Cash (BCH) Fordobling op til $ 1.000 eller tredobling til $ 1.500?

Bitcoin Cash har været en torn i Bitcoins side siden den dag, Bitcoin-kæden blev forkasket i august 2017, og i sine tre korte år har den vundet stor opmærksomhed fra nogle store navne.

‘Bitcoin Jesus’ – Roger Ver – betragtes ofte som ansigtet bag Bitcoin Cash, der tidligere var en meget fast tilhænger af Bitcoin.

Som mange Bitcoin Cash-tilhængere mener han, at den oprindelige Bitcoin har ændret sig alt for meget fra, hvad den var beregnet til at være.

Bitcoin Cash-tilhængere peger på, hvordan Bitcoin har vedtaget ting som Lightning Network og SegWit2x, som de mener er unødvendige og bevæger sig væk fra Nakamotos oprindelige vision vist i hans hvidbog.

Imidlertid arbejder Bitcoin Cash-teamet nu mod at implementere smarte kontrakter, hvilket mange mener er en enorm sammentrækning. Nogle følte så stærkt over dette, at de sprang igen, denne gang for at oprette Bitcoin SV.

En anden vigtig ting Bitcoin Cash har over Bitcoin er meget billigere gebyrer for transaktioner såvel som at være meget billigere at investere i også.

På trods af alt dramaet har Bitcoin Cash stadig masser af muligheder for at investere og tjene en smuk formue.

I 2020 var Bitcoin Cash’s højeste punkt i februar, hvor det nåede næsten 9 milliarder dollars markedsværdi, tæt på $ 500 per mønt.

Og så et år senere i februar 2021 rammer BCH-prisen $ 695 per mønt. Eksperter er enige om, at mønten kunne værdiansættes til $ 1.500 inden udgangen af ​​2021.

Finansanalytiker Crispus Nyaga, skriver for Investeringskube, gav en mere grundlæggende prognose og troede, at BCH vil nå $ 1.000 i år.

Har du overvejet at investere i Bitcoin kontanter?

7. Binance-mønt (BNB) Tyrerne siger, at vi måske rammer $ 505 inden udgangen af ​​2021!

binance mønt logo

Binance Coin er en af ​​de bedste kryptokurver at købe i 2021, hvis du vil diversificere din portefølje og allerede ejer større mønter som BTC eller ETH.

Virksomheden bag mønten, Binance, har en solid forretningshistorie og et erfarent team bag sit hovedkoncept, som er at være en ‘værktøjstoken‘.

Værdien af ​​Binance Coin kommer fra, hvor nyttig det er sammen med niveauet for efterspørgsel efter dets nytte, som er at give en rabat til handlende, der bruger den til at købe andre kryptovalutaer på Binance Exchange.

Binance-børsens succes er et bevis for mange investorer, at de har færdighederne og ressourcerne til at gøre denne mønt til en succes.

Binance Coin er også en af ​​de mest flydende kryptokurver lige nu, rangeret inden for top 10 på CoinMarketCap.

Dets volumen viser også konstant vækst. På trods af volatilitet multiplicerede prisen på Binance Coin tre gange det foregående år.

Binance Exchange er også en af ​​verdens hurtigst voksende cryptocurrency-børser og er utrolig populær.

Eventuelle transaktioner på børsen udføres ved hjælp af Binance Coin, hvilket gør BNB en af ​​de hurtigst voksende kryptokurver i år målt i handelsvolumen.

Binance Coin har en fantastisk udsigt til 2021 med Economy Forecast Agency giver en ret bullish forudsigelse af mellem $ 439 og $ 505 for december, en absolut massiv stigning.

Vil du investere i Binance mønt i 2021?

8. TRON (TRX) – 185,89% stigning på fem år?

tron logo

Grunden til, at vi er ivrige efter at tilføje TRON til listen, er, at den for et par år siden erhvervede BitTorrent.

På lang sigt kan dette betyde store ting for virksomheden og deres værdi, hvis de formår at udvikle mere sikre og decentrale torrentmetoder.

Nogle forventer nyskabelser såsom distribution af fildele over et netværk og rekombination af dem, så brugerne kan downloade dem.

I sidste ende betragtes TRON som et ambitiøst initiativ med meget opstillet i de kommende år.

En anden grund til, at TRON er på vores liste, er, at TRX eller Tronix (navnet på kryptovalutaen, der bruges på Tron-netværket) er en af ​​de få ERC-20 tokens, der kom til hovednettet. Dens blockchain er i gang!

TRON har også over 4 millioner konti fra 2021 (selvom det ikke er klart, hvor mange der er aktive). Væksten er ganske imponerende og viser, hvor meget potentiale TRON har; ikke mange andre kryptokurver kan hævde at have så mange brugere.

I løbet af 2020 rangerede TRX 15. på listen over de største kryptokurver efter markedsværdi, ifølge CoinMarketCap.

Tronix kan også bruges af indholdsforbrugere til at betale indholdsskabere for adgang til originalt materiale, på en lignende måde som BAT.

Mønterne går derefter til producenternes konti og kan byttes mod andre kryptoer eller bruges til at betale for forskellige blockchain-tjenester.

Af disse grunde mener eksperter, at TRX er et altcoin med en fremtid, og investorer bør overveje at undersøge mere, inden de investerer i det i 2021.

Wallet Investor prognoser TRON at nå $ 0,0716 på et år og $ 0,152 på fem år! Det er 185,89%!

Skal du investere i TRON i 2021?

9. EOS (EOS) – Et vanvittigt potentiale på $ 22 i 2021?

eos logo

Mange mennesker, der har løst manglerne ved Ethereum-netværket, skifter allerede deres investeringer til EOS eller som nogle kalder det ‘The Ethereum Killer’.

EOS har allerede overvundet nogle af Ethereums barrierer, såsom kravet om at vide, hvordan man koder i Soliditet for at udvikle dApps og er velkendt for at levere tjenester til udviklere, herunder kontoadministrationstjenester og oprettelse af databaser, der ikke kræver programmeringsviden.

Investorer roser også de mange teknologiske fordele ved EOS, herunder det faktum, at platformen fungerer meget hurtigere end Ethereum og Bitcoin og er mere skalerbar.

Der er heller ikke behov for brugere at betale gasafgifter for at bruge netværket, i stedet er der en centraliseret gruppe på 21 portvagter, der godkender transaktioner.

En anden grund til, at EOS måske tiltrækker din opmærksomhed i år, er det enorme og meget entusiastiske samfund.

Derudover gennemførte EOS et meget vellykket token-salg og har erhvervet mere end den kapital, det har brug for til at udvikle sit fulde potentiale i 2021 og de kommende år..

PrimeXBT forudsiger, at EOS har en potentielt lav på $ 1 og en sindssyg potentiel høj på $ 22 til 2021.

Vil du investere i EOS i 2021?

10. Ripple (XRP) – Kan det komme tilbage til $ 1 pr. Token i 2021?

Når det kommer til markedsværdi, kommer Ripple på syvende plads og følger nøje Polka prik og Cardano.

Konceptet og målene for Ripple er lidt forskellige fra resten af ​​kryptokurverne på denne liste, hvilket gør det ret specielt

Ripple er en venturestyret start-up, der tilbyder finansielle afviklingstjenester til banker, der giver dem mulighed for at foretage transaktioner direkte og øjeblikkeligt på tværs af nationale grænser.

På grund af dette er Ripple mere orienteret mod store institutioner snarere end til individuelle brugere.

I årenes løb har det indgået et samarbejde med store banker rundt om i verden som f.eks Bank of america, og flere finansielle institutioner ønsker at vedtage Ripple-protokollen for at fremskynde deres transaktioner.

Grunden til, at eksperter tror, ​​at Ripple kan eksplodere i 2021 og i de kommende år, er på grund af juridisk situation med SEC (U.S. Securities and Exchange Commission) regulering, der mener, at Ripple skal klassificeres som et værdipapir.

Priserne er siden faldet dramatisk, hvilket skaber en fantastisk købsmulighed, da mange mener, at Ripple vil overvinde denne midlertidige krise.

Shine Li skriver for Blockchain. Nyheder siger:

“Ripple har stadig en enorm chance for at slå dragten […] For det første er Ripple allerede formelt blevet vurderet af FincEN (FinCEN) af Financial Crimes Enforcement Network som en virtuel valuta”.

XRP vil helt sikkert forblive et kraftcenter blandt kryptokurrency-samfundet og faktisk en af ​​de bedste kryptokurver, det har bare brug for lidt tid til at komme tilbage på benene.

City Telegraph har givet Ripple en prisforudsigelse for 2021 på $ 1 pr. Mønt i 2021.

Alt dette kan betyde, at Ripple er en af ​​de bedste kryptokurrency at investere i i 2021.

Har du overvejet at investere i Krusning i 2021?

Afsluttende ord om kryptokurrency i 2021

Vi håber, at du nu har en god idé om noget af det top 10 kryptokurver, der eksploderer i 2021 og måske ender med at give dig fortjeneste, hvis du overvejer at investere i dem.

Husk, at investering altid er en risikabel proces, og det er ikke noget, der skal skyndes.

Du bør kun tage investeringsbeslutninger efter at have brugt en betydelig tid på at undersøge investeringsmuligheden.

Ideelt set skal du vide så meget som muligt om, hvordan din valgte krypto fungerer, det er chancer for succes, og måske vigtigst, hvad der påvirker prisen.

Ærlige omtaler: Andre kryptoer at se i 2021

Cryptocurrency-spillet ændrede sig dramatisk i 2020, og flere nye mønter er steget i rækken i begyndelsen af ​​2021.

Nu mens vi ikke nødvendigvis vil anbefale disse mønter i 2021, da de endnu ikke skal bevise sig selv, bør du helt sikkert også se dem.

1. Polkadot (DOT)

Polkadot er super nyt på markedet og hopper lige ind i top 10 på CoinMarketCap efter kun lancering i august 2020.

Polkadots primære fokus er at lette ‘cross-chain’ overførsel, der muliggør en række forskellige aktiver (ikke kun kryptokurrency), der skal deles mellem forskellige blockchains.

Det er en meget sej idé og faktisk noget, som kryptokurrency-samfundet har brug for.

Vi har nu så mange forskellige kryptokurver derude, og ingen af ​​dem kan kommunikere med hinanden.

Polkadot er en slags accept, at i stedet for at alle disse kryptoer kæmper for at være nummer et, skal de begynde at arbejde med hinanden i stedet.

Det skal dog nævnes, denne idé er blevet foreslået flere gange nu af forskellige kryptokurver, det er bare, at Polkadot ser ud til at gøre det rigtigt.

Den eneste rigtige ting, der holder Polkadot tilbage, er dens relative ungdom. Og derfor er det sandsynligvis bedst at holde sig til sidelinjen indtil videre og se, om Polkadot kan fortsætte opad og vise stabilitet.

Hvis Polkadot fortsætter med at vise tegn på stabil vækst, kan det være den næste store kryptokurrency på vores radar i slutningen af ​​2021 eller 2022.

2. Stjerner (XLM)

Stellar er faldet fra nåde i de seneste år, og dens fremtid begynder at blive uklar.

Men dette betyder ikke, at kryptohandlere bare skal dumpe det.

Huske på, at folk bag Stellar arbejdede tidligere for Ripple og de to projekter er måske de mest ens med hensyn til hvad de forsøger at opnå.

Og så kan dette betyde det Stellar er muligvis den bedste hæk mod Ripple, især med den nuværende situation med SEC.

Hvis Ripple fortsætter med at kæmpe med tilsynsmyndigheder, kan vi se kryptohandlere, der kunne lide Ripple, flytte til Stellar.

Læs vores artikel om Stellar her.

3. Chainlink (LINK)

Efter et vidunderligt 2020 har Chainlink oplevet en betydelig stigning opad og er også den top DeFi-mønt såvel.

For dem der ikke ved, Chainlink sigter mod at bruge ‘orakler’ til at forbinde blockchain med omverdenen.

Et orakel er i det væsentlige en kilde til information og ved at gøre det muligt for blockchains at bruge dem, smarte kontrakter kan reagere på begivenheder, der sker uden for blockchain.

Dette er bestemt super sejt, men der er et problem med det: hvordan kan Chainlink verificere de oplysninger, at oraklerne giver blockchain som ægte?

Hvordan kan vi være sikre på, at disse oplysninger er helt korrekte? Hvilke mekanismer er der for at forhindre falske eller vildledende nyheder i at udløse en smart kontrakt?

Det til side, Digitalcoin giver Chainlink en prisforudsigelse for 2021 på $ 48,49 hvilket viser god vækst.

Næste år, i 2022, ser vi muligvis Chainlink oprette vores liste, hvis den kan følge med resten af ​​top 10.

Læs vores artikel om Chainlink her.

4. Dogecoin (DOGE)

Meme-mønt, Dogecoin, startede som en ren vittighed og var aldrig beregnet til nogensinde at blive taget alvorligt.

Faktisk troede mange af os, at det ville være langt væk nu, men desværre forbliver det på kryptoscenen.

Dogecoins primære anvendelse er blevet en måde for folk at tip hinanden, når de finder nyttige oplysninger eller noget sjovt online.

Men den virkelige grund til at du skal se Dogecoin er på grund af det drama, der fulgte efter Redditors pumpede prisen op til skøre højder i begyndelsen af ​​2021.

De gjorde dette, fordi de troede og med rette, at flere Wall Street-hedgefonde planlagde at sælge Dogecoin, og de ønskede at forhindre dette i at ske.

Det ser nu ud til, at Redditors stort set har givet op, men er forberedt på muligheden for en ny stigning på et senere tidspunkt i 2021.

Læs vores artikel om Dogecoin her.

Bedøm ikke kryptokurver kun på markedsdækning, møntpris og volatilitet!

Mens alle kaster penge på ustabile højrisikokryptovalutaer og mister det hele, kan du støt gøre din formue med noget mere stabilt.

Du griner til sidst (handel handler egentlig kun om at være konsekvent, ikke risikere alle).

Har en plan, når du vælger at investere og sæt dig selv fornuftige mål, som du ved er opnåelige!

For eksempel er det velkendt, at det at komme ind i et altcoin helt i starten kan være meget rentabelt.

Typisk starter de næsten uden værdi, og når de begynder at få lidt opmærksomhed, skyder de op i værdi.

Du kan ikke bebrejde folk for, at de ønsker at blive involveret i ukendte altcoins ved at vide, at det er en mulighed.

Men sagen er, det fungerer begge veje.

Mens der er en chance for, at nye altcoins kan raket i værdi, er der også muligheden for, at de helt synker og aldrig genvinder den værdi, de har fået, og efterlader dig der med en mønt, der er helt ubrugelig og sandsynligvis aldrig vil komme sig i værdi.

Derfor foreslår vi i Trading Education at se på mere etablerede mønter.

Hvilken kryptovaluta der skal investeres i 2021?

Alle ovennævnte kryptokurver betragtes som sikre investeringer af mange eksperter og investorer i 2021.

De imponerer med solide hold bag sig, stærke samfund, ambitioner og dokumenteret historie. Nogle af de anførte er også gode til begyndere.

Uanset om du lige er ved at komme ind i en verden af ​​kryptokurver eller vil diversificere din eksisterende portefølje med nogle af de bedste kryptokurver i 2021, mener mange kryptokurtexperter, at investering i nogen af ​​disse kryptokurver har potentialet til at blive en stor succeshistorie.

Når det kommer til ukendte kryptokurver, hvor vi mener kryptokurver, der er meget nye, og der er lidt kendt om dem, skal der udvises en høj grad af forsigtighed.

Dette er især tilfældet for ukendte kryptokurver, der har skudt op i værdi uden klart identificerbar grund, og endnu mere, når folk fremsætter eksplicitte påstande om, at der er fortjeneste.

Ideelt set skal du kigge efter kryptokurver, der har en etableret track record.

Og det er derfor ikke så overraskende, at de fleste af kryptokurverne, hvis ikke alle, på denne liste for 2021 er velkendte for dig; deres præstationer har givet os tillid.

Herudover er her en god idé om, hvad du sandsynligvis skal gøre afhængigt af dine kryptokurrencyhandelsmål:

Hvis du vil holde fast i solide kryptokurver, som vi ved, kan klare sig godt, ville det være bedst at investere i Bitcoin, Litecoin og Ethereum.

Men hvis du leder efter noget mere eventyrlystne, kan du se på Basic Attention Token, Cardano, TRON og EOS, som alle også vil skabe store hegn mod Ethereum også.

Crypto-handlende, der leder efter et godt alternativ til Bitcoin, er Bitcoin Cash det bedste valg.

Og forhandlere, der er ivrige efter Binance Exchange, bør utvivlsomt se efter at investere i Binance Coin.

Endelig, for dem der virkelig er på udkig efter en ‘underdog-historie’, er Ripple crème de la crème, der tilbyder en fantastisk købsmulighed lige nu, hvis den besejrer SEC og hopper tilbage.

eToro – Køb de bedste kryptovalutaer uden provision

etoro-mægler

eToro har vist sig at være pålidelige inden for branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Hvorfor skal du vælge eToro

Nu kender du de top 10 bedste kryptokurver at investere i i 2021. Hvis du føler dig inspireret nok til at begynde at handle med kryptoer, eller hvis denne artikel har givet noget ekstra indblik i din eksisterende handelsviden, kan du være glad for at vide, at eToro giver evnen til at handle med kryptoaktiver og CFD’er på op til 90+ kryptokurver.

Handel med kryptokurrency med eToro har visse fordele, såsom evnen til at:

  • Handel med et veletableret, stærkt reguleret selskab. Reguleret i USA, UK’s Financial Conduct Authority, Australian Securities and Investments Commission og Cyprus Securities and Exchange Commission.
  • Få adgang til et bredere udvalg af top kryptokurver: Som en global pioner inden for kryptovalutahandel tilbyder eToros platform allerede mange af verdens mest populære digitale valutaer.
  • Køb og sælg eller gå lange og korte kryptovaluta CFD’er. Det betyder, at du potentielt kan tjene på både stigende og faldende markeder.
  • Vær en del af et større kryptosamfund: Vi har fundet, at eToro / s kryptohandlere er innovative, kloge og progressive tænkere, der er lige så begejstrede for blockchains fremtid som vi er! eToro er ikke kun en platform til investering – det er også det ideelle sted at engagere, oprette forbindelse og dele viden med hinanden.
  • Oplev den smarteste måde at investere i kryptokurver på: Den innovative CryptoPortfolio ™ er et første finansielle instrument; en diversificeret og afbalanceret portefølje af mest effektive kryptokurver, der professionelt administreres af eToros investeringseksperter for optimal investering.
  • Lad erfarne kryptohandlere arbejde for dig: eToros eksklusive CopyTrader ™ -teknologi gør det muligt for klienter at sammenligne tophandleres ydeevne og vælge at replikere deres handelsaktivitet automatisk og i realtid.

Centrale punkter

Hvis du husker noget fra, hvad Top 10-kryptovalutaer vil eksplodere i 2021, skal du gøre det til disse nøglepunkter.

  • Overse aldrig sikkerheden, før du investerer i kryptokurrency. Du er nødt til at holde din investering sikker! Hackere i 2021 bliver kun smartere.
  • Bitcoin, Litecoin, Ethereum, BAT, Bitcoin Cash, Binance Coin, Tron, EOS og Ripple; Dette er vores top 10 kryptokurver i 2021.
  • Hold dig til etablerede kryptokurver, når du ønsker at investere. Undgå ukendte kryptokurver, især når de garanterer en fortjeneste.
  • eToro er i øjeblikket den bedste mægler til at investere i kryptokurver lige nu. De har det bedste udvalg af kryptokurver at handle med.

Top 10 kryptokurver at eksplodere i 2021 (Infografik)

top 10 kryptokurver til at eksplodere i 2021 infografik

Hvis du nød at læse Hvilke top 10-kryptovalutaer vil eksplodere i 2021, Giv det en like, og del den med alle andre, som du tror, ​​det kan være af interesse for.

Yderligere læsning:

Mest populære kryptovalutaer i USA

Bedste Altcoins til handel i 2021

Cryptocurrency Day Trading

Populære kryptovalutaer i Storbritannien

Top kryptovalutaer at overveje i Australien

En begynderguide til stablecoins

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er meget volatile. Din kapital er i fare

Handelsanalyse er ikke en pålidelig indikator for nuværende eller fremtidige resultater, da omstændighederne kan ændre sig over tid. Inden du tager investeringsbeslutninger, skal du søge rådgivning fra uafhængige finansielle rådgivere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner