Hvilke top 10-kryptovalutaer vil eksplodere i år?

Top kryptovalutaer at investere i i år

Planlægger du at købe eller investere i kryptokurver i år? Med mere end 7.000 kryptokurver er det ikke let at vælge de bedste kryptokurver at investere i 2021. Frygt ikke, vi i Trading Education sætter en liste over de bedste kryptokurver, der kan eksplodere i år.

Hvis du har planer om at investere i kryptomarkedet i år, har vi gode nyheder til dig! Ifølge mange kryptoentusiaster bliver 2021 det bedste år at investere i kryptovalutaer, og det er ikke svært at se hvorfor.

Ønsker at dykke ind på kryptomarkedet hurtigt og nemt med 0% provision? Tjek den eToro Exchange!

Når det kommer til at beslutte, hvilken krypto der skal investeres i, kan valget være noget overvældende, da der er tusindvis af kryptomønter til rådighed på markedet.

Det er svært og tidskrævende at undersøge og sortere de værdige fra de “ufrugtbare”.

Derfor er vi her for at hjælpe dig. Følgende er en liste over de 10 bedste kryptokurver, der forventes at eksplodere i 2021 og få endnu større indflydelse i de kommende år.

Så uden videre …

Top 10 kryptokurver, der eksploderer i år:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Litecoin (LTC)
 3. Ethereum (ETH)
 4. Grundlæggende opmærksomhedstoken (BAT)
 5. Binance mønt (BNB)
 6. Ripple (XRP)
 7. Chainlink (LINK)
 8. Stjerner (XLM)
 9. Polkadot (DOT)
 10. Dogecoin (DOGE)

I sidste ende er der ingen enkelt kryptokurrency, som vi kan påpege som den bedste af de bedste. Det er bare ikke så simpelt.

Mange kryptokurver tilbyder ganske attraktive investeringsmuligheder, afhængigt af hvad du leder efter, og hvad dine investeringsmål er.

Og en anden ting at overveje er det erfaringsniveau, du har.

For eksempel kan nogle kryptokurver være en god investering for begyndere (som har en grundlæggende forståelse af, hvad krypto er, og begrebet hvordan man tjener penge på handel), mens andre er egnede til mere avancerede kryptohandlere (de kender den tekniske side af krypto og ved nøjagtigt hvornår man skal komme ind og ud!).

Du skal også huske på, at det ikke er nok at købe de bedste kryptovalutaer til at være en succesrig kryptohandler.

Mange handlende har været vidne til, at deres kryptorejse sluttede, fordi de ikke passede nok på sikkerheden. Hvis du virkelig seriøst med at investere i kryptokurver, skal du lægge en indsats for at beskytte din investering ved at styrke din sikkerhed.

Mange af de fejl, som kryptovaluta investorer laver, er relateret til sikkerhed. For eksempel at glemme at aktivere 2FA (tofaktorautentificering), efterlade dine mønter i en børs eller ikke eje en hardware-tegnebog.

Men lad os vende tilbage til vores diskussionsemne!

Så i denne artikel vil vi give dig alt hvad du behøver at vide om de bedste kryptokurver, der skal eksplodere i år.

I slutningen af ​​artiklen skal du have en solid forståelse af de bedste kryptokurver, hvordan man investerer i dem, og hvorfor du skal overveje, og hvorfor du skal overveje at købe dem.

Her er vores liste over de bedste kryptokurver, der skal eksplodere i dag:

1. Bitcoin (BTC) – Er den ustoppelige goliat på vej til $ 146.000?!

Når vi taler om top 10 kryptokurver at investere i lige nu alle diskussioner skal starte med Bitcoin.

Hvorfor det?

Nå, det er fordi Bitcoin er den mest anvendte kryptokurrency til dato, ofte omtalt som “Kongen af ​​kryptovalutaer”.

Hovedmålet med Bitcoin er at blive globale, peer-to-peer, digitale kontanter, der er løsrevet fra enhver form for regulering og dermed fuldt decentraliseret. Måske virker det nu som et ret simpelt mål, men alligevel står det solidt.

Bortset fra det er grunden til, at du skal holde Bitcoin på din investeringsradar, at den har det den højeste likviditet i kryptorummet, hvilket også gør det til den bedste kryptokurrency at købe, hvis du er nybegynder.

I sidste ende har du absolut ingen problemer køb eller salg af Bitcoin.

Der vil altid være nogen i den anden ende, der er klar til at matche din ordre. Ikke kun det, men Bitcoin er også kendt for at være en af ​​de mest stabile kryptokurver på trods af sin volatilitet.

Bitcoins indflydelse, efterspørgsel og masseadoption forventes at stige i de kommende år.

I februar 2021, Bitcoin brød igennem $ 50.000 for første gang da kryptovalutaen fortsatte sin rally.

Bitcoin steg specielt efter Tesla afslørede, at det købte $ 1,5 milliarder dollars i Bitcoin og at det planlægger at begynde at acceptere bitcoin som betaling i fremtiden.

Sagde Elon Musk: ”Jeg synes på dette tidspunkt, at Bitcoin er en god ting. Og så er jeg tilhænger af Bitcoin. Som jeg sagde, var jeg sent til festen, men jeg er tilhænger af Bitcoin. Og jeg tror, ​​bitcoin er virkelig på randen af ​​at få bred accept af konventionelle finansfolk, ”

Efterhånden som efterspørgslen stiger, forventes Bitcoins pris at stige betydeligt da der kun nogensinde vil være 21 millioner mønter.

Tilbage i januar 2021 fortalte Bitpays CCO Sonny Singh Bloomberg, at han forventer, at BTC vil nå 45.000 $ i de næste par måneder, og denne prisforudsigelse blev helt sprunget ud af vandet, da Bitcoin nåede 58.000 $ pr. Mønt.

Interessant nok nævnte Singh også, at hvis Bitcoin gik ud over denne tærskel, ville det være på vej til at blive et billioner dollar marked og vi vil sandsynligvis se regeringer begynde at blive involveret snart.

Ryan Browne, skriver for CNBC rapporterede også, at JPMorgan, banken, der engang kaldte Bitcoin en fidus, nu forventer BTC når $ 146.000.

Har du overvejet at købe Bitcoin (BTC)?

2. Litecoin (LTC) Bliver 2021 det år, det eksploderer til $ 600 per mønt?

En af hovedårsagerne til at overveje at investere i Litecoin i år er dens høje likviditet og store markedsværdi.

Hvis du vil undgå risici, skal du holde dig væk fra mønter med mindre markedsdækning og samfund og gå med kryptokurver som Litecoin.

Hvorfor tror vi, at Litecoin vil eksplodere i år og den ikke alt for fjerne fremtid?

Der er en begrænset forsyning på 84 millioner mønter (sammenlignet med Bitcoins 21 millioner) og en blokbelønning på 25 LTC. Dette er en høj blokbelønning sammenlignet med andre kryptoer.

Den gennemsnitlige tid til at udvinde en blok på LTC-blockchain er også ca. to minutter, hvilket også er hurtigere end de fleste andre kryptoer.

Dette sammen med det faktum, at Litecoin er en af ​​de store fire på Coinbase, mange eksperter tror, ​​at uanset hvad der sker i fremtiden, vil Litecoin helt sikkert forblive en af ​​de altcoins, der holder sig stærke.

I 2021 betragtes Litecoin stadig en af ​​de bedste kryptokurver, på trods af den stærke konkurrence.

Litecoin-prisforudsigelser for 2021 kan variere ret dramatisk afhængigt af hvor du kigger.

Mens Møntkontakt antyder det Litecoin “når måske $ 600” (hvilket er enormt!), Economy Forecast Agency forudsiger, at det kunne nå $ 182 pr. mønt på det højeste inden udgangen af ​​2021.

Men med al oprør der i øjeblikket sker, kan det være muligt, at denne forudsigelse er lidt lav.

Har du overvejet at købe Litecoin (LTC)?

3. Ethereum (ETH) Undervurderet og klar skyde forbi $ 2.000 pr. Mønt?

Du kan ikke gå galt med Ethereum. Der foregår bare alt for meget med denne kryptokurrency for at den mislykkes!

Ethereum vil altid være en af ​​de bedste kryptokurver at investere, hvad nogensinde året.

Som du sikkert ved, var Ethereum det første store projekt, der blev introduceret smarte kontrakter, giver udviklere mulighed for at starte desktop og mobile decentrale applikationer (dApps) på bagsiden af ​​blockchain-teknologi, og det er forblevet en af ​​de ti bedste kryptokurver i 2021.

Ikke kun det men Ethereum er den næstmest flydende kryptokurrency, placering lige under Bitcoin. Dette betyder, at du ikke har problemer med at købe eller sælge Ethereum. Det er helt perfekt for investorer.

De fleste mennesker, der kommer ind i krypto, starter med at købe Bitcoin og går derefter ind i Ethereum og begynder derefter at undersøge andre kryptovalutaer.

En yderligere grund til at tro, at Ethereum vil forblive en stærk investering i de kommende år, er at det har et loyalt team og samfund. Dette giver Ethereum en bedre chance for at forblive stabil og kun stige i værdi i det lange løb.

Derudover kan der findes meget mere Ether (Ethereum-tokens) sammenlignet med Bitcoin eller endda Litecoin.

Ether brænder dApp-økosystemet, hvilket betyder, at millioner af udviklere og virksomheder har brug for det til at understøtte deres smarte kontrakter og lancere applikationer.

Det kunne føre til oprettelse af et decentraliseret web eller web 3.0, hvor magt gives tilbage til brugere og indholdsskabere.

Men måske den største grund til, at Ethereum sandsynligvis vil eksplodere i 2021, er skift til bevis for indsats, også kendt som Ethereum 2.0.

Denne proces startede i december 2020 og vil fortsætte i hele 2021 og finder sted i faser med nøjagtige datoer, der endnu ikke er angivet.

Hvis Ethereum er i stand til at gennemføre overgangen til bevis for indsats, vil det være enorme nyheder og uden tvivl vil det påvirke dets pris.

Digitalcoin forudsiger for 2021 vil Ethereum nå 2.087,59 $. Da det allerede nåede $ 1,8 tusind niveauer i februar, er det en reel sandsynlighed for, at det kan skyde forbi $ 2.000-mærket!

Alt dette har fået os til at tro, at Ethereum sandsynligvis er den næste kryptokurrency, der eksploderer i 2021.

Har du overvejet at købe Ethereum?

4. Grundlæggende opmærksomhedstoken (FLAGERMUS) En stigning på 192,83% på fem år kunne gøre BAT til en stjæling!

Først lanceret i 2017, har BAT været en af ​​de hotteste kryptokurver i 2018, 2019 og 2020, og folk vil helt sikkert stadig tale om det i 2021 og derefter.

Grundlæggende opmærksomhedstoken (BAT) er værktøjstoken og bruges af Modig browser. BAT-token bruges til at tipse indholdsskabere såvel som stort set alle, du finder nyttige på internettet.

Du kan vælge, hvordan du tip dem for enhver indsigtsfuld information eller det indhold, du modtager. Dette har et stort potentiale, da webbrowserindustrien er ret enorm.

Ikke kun det men brugere, der ser annoncer, kan også blive belønnet i BAT. Dette er et område, der endnu ikke skal udforskes, og potentielt kunne føre til en masse nye muligheder for både slutvisningen og den modige browser.

Ligesom Ethereum er BAT en måde at decentralisere internettet ved at sikre, at midler ender på det rigtige sted.

Holdet bag dette koncept er Brendan Eich, der er medstifter af Mozilla Firefox og hjalp med at oprette JavaScript. Med sådanne legitimationsoplysninger kan du vædde på, at fremtiden for BAT er lys.

Da så mange andre mønter kollapser, forbliver BAT overraskende konsistent, hvilket er et godt tegn på en sund ophobning.

5. Binance mønt (BNB)

Binance Coin er en af ​​de bedste kryptokurver at købe, hvis du vil diversificere din portefølje og se værdien bag Binance Exchange, verdens største kryptokurrency-børs.

Binance Exchange er en solid forretning og ledes af Changpeng Zhao (kendt for mange som simpelthen ‘CZ’), som har stor indflydelse på kryptosamfundet.

For at give dig en idé om, hvor stor Binance er fra og med februar 2021, med hensyn til 24-timers handelsvolumen er Binance Exchange værd over 28 mia. $, dobbelt så meget som den næststørste børs, HBTC, ifølge Statista.

Binance Coin er en ‘utility mønt’, hvilket betyder, at dens værdi kommer fra, hvor nyttig den er sammen med niveauet for efterspørgsel efter dens utility.

Og Binance Coin’s nytte er, at det giver forhandlere rabat, hvis de bruger mønten til at betale gebyrer på deres udveksling.

Så som du kan se, er det ikke særlig imponerende med hensyn til teknisk evne, men det har en klar brugssag, som alle kan forstå.

Oprindeligt skulle den rabat, som Binance Coin tilbyder, ikke vare længe. Fra og med 2017 var det oprindeligt 50% rabat på gebyrer, derefter i 2018 var det 25%, og derefter i 2019 skulle det igen halveres til 12,5%.

Men det var det annonceret i 2019 at Binance Coin ville forblive med 25% rabat på ubestemt tid. Den eneste bekymring er, om der er nogen fremtid for Binance-mønt på et senere tidspunkt, eller vil det altid bare forblive i det væsentlige et ‘rabat-token’?

Binance succes er et bevis for mange investorer, at de har færdighederne og ressourcerne til at gøre denne mønt til en succes. Og da flere mennesker skynder sig at komme ind på Bitcoin, når det skyder opad, trækker det kun Binance Coin op med det.

Binance Coin er også en af ​​de mest flydende kryptokurver lige nu, efter at være blevet rangeret blandt top 10 på CoinMarketCap i de sidste par år, hvor det sandsynligvis vil forblive.

Binance-børsen er verdens hurtigst voksende kryptokursudveksling. Eventuelle transaktioner på børsen udføres ved hjælp af Binance Coin, hvilket gør BNB til en af ​​de mest anvendte kryptokurver i år målt i handelsvolumen.

For at give dig en fornemmelse af, hvor meget Binance Coin vinder af bommen i 2021, i en uge i februar voksede den i værdi med op til 102%, ifølge CoinMarketCap.

Dette kan bare gøre Binance Coin til en af ​​de bedste kortsigtede kryptokurrencyinvesteringer lige nu.

Digitalcoin forudsiger, at Binance Coin vil være $ 319,75 værd i 2021 men i betragtning af den uventede stigning i begyndelsen af ​​året kan dette vise sig at være for konservativ.

Vil du investere i Binance mønt?

6. Ripple (XRP) – Potentielt den bedste købsmulighed i 2021?

2021 startede ikke pænt for Ripple. Efter mange år at være den tredje i køen til kryptotronen lige efter Bitcoin og Ethereum med hensyn til markedsværdi besluttede SEC at vende ryggen til dem (mere om det nedenfor).

Konceptet og målene for Ripple er lidt forskellige fra resten af ​​kryptokurverne på denne liste.

Ripple er en venturestyret start-up, der tilbyder finansielle afviklingstjenester til banker, der giver dem mulighed for at foretage transaktioner direkte og øjeblikkeligt på tværs af internationale grænser.

På grund af dette ses Ripple ofte som mere orienteret mere mod store institutioner snarere end til individuelle brugere.

Siden Ripples tidlige dage har det gjort det indgået et samarbejde med store banker rundt om i verden, såsom Bank of america og flere finansielle institutioner undersøger, hvordan de bedst kan bruge Ripple-protokollen.

Men som vi sagde i begyndelsen, tingene er ikke så gode ved Ripple lige nu. Deres mangeårige ven, US SEC (Securities and Exchange Commission) besluttede, at de ikke længere ville være venner.

SEC hævder, at Ripple havde overtrådt værdipapirlove ved at sælge XRP-tokens til detailinvestorer over flere år og er nu sagsøger dem, under antagelse om, at Ripple virkelig skal anerkendes som en sikkerhed, ikke en kryptokurrency.

I lang tid gættede alle i kryptosamfundet alle, hvornår en sådan begivenhed kunne ske, og hvilken krypto der blev ramt først.

Ikke overraskende retssagen slog Ripples værdi på meget kort tid, falder til lave, som vi ikke har set i årevis.

Nu, mens dette lyder som forfærdelige nyheder, er det ikke.

Først og fremmest, Ripple har en god chance for at slå SEC i deres retssag. Det ser ud til, at SEC drastisk har misforstået, hvad Ripple er, og hvordan det fungerer, og de fleste kryptokurrencynyhedsfirmaer er lige bag dem med at påpege dette.

Og for det andet, selvom SEC gør noget støj med Ripple, i sidste ende, vil det ikke stoppe dem. De vil komme videre og komme sig.

Hvad kryptohandlere virkelig burde tænke er: ‘Wow! SEC gav os bare en massiv købsmulighed! ‘

Og for det tredje kan vi ikke ignorere sandsynligheden for, at Bitcoins seneste spring til månen sandsynligvis også vil øge Ripples værdi (indtil videre har det sandsynligvis dæmpet den skade, SEC har forårsaget).

CoinPedia giver Ripple en 2021 pris forudsigelse på $ 0,65 ved årets udgang, en stigning på ca. $ 0,20 siden februar.

Vil du investere i Ripple (XRP)?

7. Chainlink (LINK) – $ 54,795 pr. Mønt på et år?

Chainlink er en af ​​de nyeste mønter, der er gået ind i top 10 i de sidste par år, og det har helt sikkert tjent sin plads.

tvilling forklarer Chainlink som:

”[D] ecentraliseret netværk af noder, der leverer data og information fra off-blockchain-kilder til on-blockchain-smarte kontrakter via orakler. Denne proces sammen med ekstra sikker hardware eliminerer de pålidelighedsproblemer, der kan opstå, hvis der kun bruges en enkelt central kilde ”.

For dem der ikke ved, er orakler ikke telepatiske væsener, men er i stedet det, der kaldes ‘middleware’ hvilket tager information såsom nyheder fra omverdenen og bringer den ind i softwaren. I tilfælde af Chainlink, blockchain.

Hvad alt dette betyder er, at Chainlink’s smarte kontrakter kan svare på nyheder, der sker i den virkelige verden. Dette er super innovativt og ikke noget, der er blevet diskuteret meget, før Chainlink kom på scenen.

En anden interessant ting ved Chainlink er, at det fører an i DeFi (mere om DeFi nedenfor!) ifølge CoinMarketCap med den største markedsværdi. Dette kan betyde, at når DeFi fortsætter med at vokse, vil Chainlink have en fordel i forhold til andre kryptovalutaer.

Der er dog stadig problemer med Chainlink. Et af de vigtigste potentielle problemer, som fremhævet af James Sangalli på Medium, er det we kan ikke være sikre på gyldigheden af ​​de oplysninger, orakler fodrer blockchain.

Hvis misinformation passerer gennem et orakel, kan det derefter aktivere en smart kontrakt, der ikke skulle have været aktiveret.

På trods af dette ser Chainlinks 2021-prisforudsigelser godt ud med Wallet Investor giver det et års prognose på $ 54,795 pr. mønt. Mere end dobbelt så meget som den nuværende pris.

8. Stjerner (XLM) – $ 0,586 pr. Mønt ved udgangen af ​​2021?

Mens Stellar ikke får så meget opmærksomhed, som det plejede, har det været stærkt i øjeblikket på 11. pladsen med hensyn til markedsværdi, og 2021 kunne tilføre denne mønt en smule spænding.

I mange forstand er Stellar ret stabil i forhold til mange andre kryptokurver og laver ikke for meget støj.

Som beskrevet af Investopedia, Stellar er “en decentral protokol om open source-kode til overføre digital valuta til fiat-penge på hjemmemarkedet og på tværs af grænser”.

Så dybest set, hvad Stellar gør, er at hjælpe folk med at overføre penge mellem hinanden ved at udnytte en digital valuta (XLM) hvor som helst i verden.

Lyder det velkendt? Det skal, fordi det er nøjagtig den samme idé bag Ripple. Men der er en nøgleforskel; tilgangen. Stellar fokuserer mere på ikke-bank, mens Ripple arbejder mere for at forbinde finansielle institutioner.

I dag har Stellar gjort det et stort antal partnere, herunder Deloitte, Stripe og IBM.

Hvis du er bekymret for situationen med Ripple, er Stellar langt den bedste hæk. Hvorfor?

Nu kan det være det perfekte tidspunkt at skinne for Stellar, mens alle er på udkig efter et alternativ til Ripple.

Der så ud til at være en chance for, at Stellar genvinder terræn vundet tilbage i kryptohypen i slutningen af ​​2017, men indtil videre har den endnu ikke nået de ekstraordinære priser.

Prisforudsigelser for 2021 for Stellar kan variere dramatisk, da de faktorer, der påvirker Stellar, gør det svært at sige, hvor nøjagtigt kryptoen vil gå.

Mens Economy Forecast Agency forudsiger ikke meget ændring ved årets udgang, Wallet Investor mener, at det kunne nå $ 0,586 pr. mønt.

Og så er der mere optimistiske forudsigelser fra Tjen penge der mener, at Stellar kunne stige ud over sin heltidshøjde på $ 0,62, tilføjer også, at “XLM på $ 1 pr. mønt ikke er umulig inden december 2021”.

Ligesom ideen om at investere i Stjerner (XLM)?

9. Polkadot (DOT) – På vej til $ 50 per mønt i år?

Polkadot er den yngste mønt på vores liste, der tilmelder sig kryptoverdenen i 2019, ikke engang for to år siden.

Siden da er det steget til at blive en af ​​de 10 bedste kryptokurver temmelig aggressivt og er sandsynligvis næste store kryptokurrency.

Men når du først har forstået, hvad Polkadot handler om, vil du helt forstå, hvorfor det er blevet så populært.

Polkadot planlægger at løse et stort problem inden for kryptokurrency – vi har nu tusindvis af kryptoer, og der er ingen måde for dem at kommunikere med hinanden. Oplysninger om en blockchain kan ikke let deles med en anden.

Løsningen på dette er interoperabilitet. Polkadot planlægger at være broen mellem alle kryptokurver.

For at se værdi i Polkadot-projektet skal du have den opfattelse, at kryptokurrency handler ikke kun om at erstatte fiat-penge med en digital valuta, der er så meget mere, der kan gøres.

I sidste ende vil der ikke bare være en kryptokurrency, der styrer dem alle, men mange arbejder sammen med hinanden til forskellige formål.

Ved at introducere interoperabilitet til kryptokurrency-samfundet kan vi arbejde hen imod at skabe et decentralt web (web 3.0, som vi har talt meget om i denne artikel).

Super interessant at vide; Polkadot blev skabt af Dr. Gavin Wood, en af ​​medstifterne af Ethereum der krediteres for at opfinde programmeringssproget Solidity, som ikke kun bruges af Ethereum, men alle andre kryptokurver, der bruger Ethereum blockchain.

Med et så strålende sind bag dette projekt er det svært ikke at se Polkadots potentielle værdi.

Crispus Nyaga, skriver for InvestingCube giver Polkadot en 2021-prisforudsigelse på $ 50 pr. Mønt, hvilket helt sikkert synes muligt i betragtning af den aktuelle pris.

10. Dogecoin (DOGE) – Vil en anden bølge af Redditors bringe det tilbage til $ 0,05?

Tilbage i 2020 ville ingen have forventet at se Dogecoin på en liste over top 10 kryptovalutaer, der skulle eksplodere! Og der var ingen reel grund til, før Redditors fik fat i det.

Dogecoin blev oprindeligt oprettet som en vittighed, en bogstavelig fungerende meme, hvis du vil.

Måske mere end noget andet, kan du sige det Dogecoin er en satire på altcoins-boom i de sidste par år.

Når alt kommer til alt, med så mange mennesker, der skaber kryptokurver af nogle gange meget forenklede grunde og med mange forsøger at løse de samme problemer, hvorfor ikke oprette en krypto baseret på Shiba Inu-hunden fra ‘Doges’ memes for at grine af hele situationen?

Det var aldrig meningen, at det skulle vare. Hvis du tager dig tid til at se nærmere på det, er alt en vittighed, fra blokbelønningen til den cirkulerende forsyning.

Men det gjorde det. Dogecoin blev en sjov måde at tip folk på internettet på på fora, når de gav dig indsigtsfulde eller nyttige oplysninger, eller hvis de sagde noget, der fik dig til at grine. På trods af dette, ingen forventede at tjene penge på at holde Dogecoin.

Alt dette ændrede sig i januar 2021, da en Reddit-gruppe ringede SatoshiStreetBets planlagde at pumpe Dogecoin så meget som muligt.

De ønskede at gentage, hvad der skete med GameStop-aktien, kun denne gang var der ingen short selling involveret fra Wall Street.

Elon Musks tilsyneladende støtte den Twitter kun motiverede gruppen yderligere til at fortsætte og bringe flere mennesker ind. På et tidspunkt steg Dogecoin så meget som 800% i værdi!

Mens spændingen stort set er gået ned, må vi erkende muligheden for, at dette sker igen. Selvfølgelig vil det dog være svært at forudse.

Prisforudsigelser for Dogecoin er temmelig stabile indtil videre. Møntkontakt estimerer det inden 2025 kunne det nå højder på $ 0,05 pr. mønt, “Hvis det ikke støder på nogen turbulens”.

Afsluttende ord: Hvilken kryptovaluta eksploderer i 2021?

Vi håber, at du nu har fået en god idé om noget af det top 10 kryptokurver, der eksploderer i år og måske ender med at give dig fortjeneste, hvis du overvejer at investere i dem.

Husk det investering er altid en risikabel proces og det er ikke noget, der skal skyndes. Du bør kun tage investeringsbeslutninger efter at have brugt en betydelig tid på at undersøge investeringsmuligheden.

Uanset hvilke mønter du ser på at investere i, skal du kende dem indefra og ude. Lad ikke spænding motivere dig, lad din indsigt motivere dig.

Hvilken kryptovaluta skal jeg investere i i 2021?

Alle ovennævnte kryptokurver betragtes som sikre investeringer af mange eksperter og investorer.

De imponerer med solide hold bag sig, stærke samfund, ambitioner og dokumenteret historie. Nogle af de anførte er også gode til begyndere.

Uanset om du lige er ved at komme ind i en verden af ​​kryptokurver eller ønsker at sprede din eksisterende portefølje med nogle af de bedste kryptokurver i 2021, tror mange kryptokurveeksperter, at investering i nogen af ​​disse kryptokurver har potentialet til at blive en stor succeshistorie.

Det ser allerede ud Bitcoin er eksploderet, men spørgsmålet er, om det fortsætter med at eksplodere i år? Mange eksperter mener, at chancerne for, at dette sker, er høje.

Måske er de næste to mønter, der mest sandsynligt eksploderer i år, Ripple og Ethereum.

Ripple vil sandsynligvis hoppe tilbage fra eventuelle problemer med SEC og der sker så meget med Ethereum lige nu, det kan være enormt undervurderet.

Andetsteds kan Litecoin, som stort set er glemt, ende med at eksplodere, når ingen ser og Stellar har en chance for at stjæle noget af Ripples spotlight.

Tre andre store spillere inkluderer Binance Coin, der steg i værdi med 102% på en uge i løbet af februar 2021, og nykommere Polkadot og Chainlink, som begge tilbyder at løse nogle af kryptokurrencyens voksende smerter.

Og endelig viser BAT og Dogecoin os fortsat værdien af ​​en kryptokurrency, der udelukkende fungerer for internettet.

Fremtiden for kryptokurrency skal være i spidsen for dit sind

Tænk ikke bare på 2021, tænk ud over det, selvom du kun vil handle kryptokurrency på kort sigt, skal du tænke på fremtiden, fem, ti år.

Ripples sjov og spil med SEC vil sandsynligvis betyde andre nyheder for andre kryptokurver – ikke kun hvis den vinder eller taber, men SEC kan nu have en smag for at tage flere kryptoer til retten.

Og så er der introduktionen af Bitcoin og Ethereum futures af CME viser, at vi nu er på et tidspunkt, hvor kryptokurrencymarkedet er meget mere modent, end det var for få år siden. Utvivlsomt vil vi se mere cryptocurrency-handel på grund af dette.

Begge ovenstående er ting, som kryptovalutahandlere skal passe på.

Og der er også mange andre ting at overveje i 2021, når vi tænker på, hvilke kryptokurver der skal handles.

Mens vi har nævnt flere kryptokurver, der kan være gode at handle, kan der være andre, du skal holde op med.

Crypto-forhandlere skal huske at rydde nogle kryptoer fra deres portefølje nu og da når det ser ud til at de ikke kommer til at genvinde den værdi, de engang havde, og holde øje med nye frigivelser af kryptokurrency i 2021.

Reddit bliver centrum for cryptocurrency-diskussioner

Husker vi, at vi nævnte Dogecoins skøre rejse med Reddit? Nå ser det ud til, at sådanne begivenheder kan blive mere almindelige i 2021.

Hvad vi begynder at se med Dogecoin og GameStop lager er det Reddit er ved at blive et centralt knudepunkt, hvor amatørhandlere kan binde sig sammen og fungere som en styrke.

Dette er en kæmpe udvikling, for selvom disse handlende ikke har samme magt som store institutioner, når de fungerer som en, er de en styrke, der kan tages i betragtning og kan gøre en stor forskel.

Crypto-handlende bør passe på muligheden for, at Redditors forsøger at trække en sådan flåde af igen.

Når vi leder efter den bedste kryptokurrency at investere i i 2021, vil Reddit sandsynligvis fortsat være et godt sted at starte.

Hvad er DeFi?

‘DeFi’ står for ‘Decentralized Finance’. Alyssa Hertig, skriver for Coindesk, forklarer DeFi som:

“[En] paraplybetegnelse for en række finansielle applikationer i kryptokurrency eller blockchain rettet mod at forstyrre finansielle formidlere”.

Det giver handlende mulighed for at oprette forbindelse direkte uden brug af en mægler imellem dem, en tredjepart, der tjener på aftalen.

Så hvorfor er DeFi en big deal?

Som Jeff Kauflin skrev for Forbes forklarer “det er forestillingen om, at krypto-iværksættere kan genskabe traditionelle finansielle instrumenter i en decentral arkitektur uden for virksomhedernes og regeringernes kontrol”.

De bygger en tillidsløs arkitektur, hvor vi kan komme væk fra store virksomheder, der puster priser for at tjene penge og kan naturligvis manipulere ting til deres egen gevinst, hvilket er hvad kryptokurrency handler om fra starten.

Hvad vi måske ser i de næste par årtier er den langsomme forsvinden af ​​mæglere og mere magt til de enkelte forhandlere.

Ved at gøre dette vil der være større fortjeneste for de enkelte forhandlere, da der vil være mindre fess, og markedet bliver lettere at komme ind på.

Vil kryptovalutamarkedet gå ned i 2021?

Det kan gå ned, der er altid en mulighed for, at dette sker. Men et nedbrud vil sandsynligvis ikke gøre meget undtagen skabe en købsmulighed og det vil sandsynligvis fortsætte med at vokse.

Vi vil sandsynligvis se kritikere her og der, der vil bash omkring kryptovaluta, men i sidste ende vil det ikke rigtig gøre noget.

En ting, vi skal få lige er, er kryptokurrency er ikke i en boble. En boble udvider sig ikke og eksploderer dette mange gange.

Den situation, vi ser lige nu med kryptokurrencymarkedet, er ikke den samme som dotcom-boblen i begyndelsen af ​​2000’erne eller tulipanmanien.

Det skal være klart nu kryptokurrency er et voksende marked. Sikker på, det kan være ustabilt, men mange ting er i begyndelsen.

Faktisk ser vi muligvis et meget andet marked i år, et der viser tegn på modenhed og bredere accept.

En nøglefaktor, der pumper værdien af ​​Bitcoin og andre kryptokurver op, er at de faktisk kan gemme værdi meget bedre end fiat-penge.

Dette gælder især, da coronaviruspandemien med flere centralbanker udskriver flere og flere penge for at stimulere økonomien. Dette gælder især Federal Reserve i USA.

Det er nu ved at komme til det punkt, hvor Bitcoin ligner en bedre butik af værdi end endda guld!

Så alt i alt, hvis et år så ud til at det nogensinde ville være godt for kryptokurrency, er det bestemt 2021.

Afsluttende ord:

Vi håber, at du nu har fået en god idé om noget af det top 10 kryptokurver eksploderer i år og måske ender med at give dig fortjeneste, hvis du overvejer at investere i dem.

Husk, at investering altid er en risikabel proces, og det er ikke noget, der skal skyndes. Du bør kun tage investeringsbeslutninger efter at have brugt en betydelig tid på at undersøge investeringsmuligheden.

Hvilken kryptovaluta der skal investeres i 2021?

Alle ovennævnte kryptokurver betragtes som sikre investeringer af mange eksperter og investorer.

De imponerer med solide hold bag sig, stærke samfund, ambitioner og dokumenteret historie. Nogle af de anførte er også gode til begyndere.

Uanset om du lige er ved at gå ind i en verden af ​​kryptokurver eller vil diversificere din eksisterende portefølje med nogle af de bedste kryptokurver i 2021, mener mange kryptokurrencyeksperter, at investering i nogen af ​​disse kryptokurver har potentialet til at blive en stor succeshistorie.

Hvorfor skal du vælge eToro

Nu ved du, hvad der er de top 10 bedste kryptokurver at investere i i år. Hvis du føler dig inspireret til at begynde at handle med de bedste kryptovalutaer, eller denne artikel har givet noget ekstra indblik i din eksisterende handelsviden, kan du være glad for at vide, at eToro giver mulighed for at handle med Crypto-aktiver og CFD’er på op til 90+ kryptokurver.

eToro – Køb de bedste kryptovalutaer uden provision

etoro-mægler

eToro har vist sig at være pålidelige inden for branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Kryptovalutaer er meget volatile. Din kapital er i fare

Handel med kryptokurrency med eToro har visse fordele, såsom evnen til at:

 • Handel med et veletableret, stærkt reguleret selskab inklusive regulering fra USA, Storbritanniens Financial Conduct Authority, Australian Securities and Investments Commission, Cyperns Securities and Exchange Commission.
 • Få adgang til et bredere udvalg af top kryptokurver: Som en global pioner inden for kryptokurrencyhandel tilbyder eToros platform allerede mange af verdens mest populære digitale valutaer.
 • Køb og sælg eller gå længe og kort cryptocurrency CFD’er, hvilket betyder, at du potentielt kan tjene på både stigende og faldende markeder.
 • Vær en del af et større kryptosamfund: Vi har fundet, at eToros kryptohandlere er innovative, kloge og progressive tænkere, der er lige så begejstrede for blockchains fremtid som vi er! eToro er ikke kun en platform til investering – det er også det ideelle sted at engagere, oprette forbindelse og dele viden med hinanden.
 • Oplev den smarteste måde at investere i kryptokurver på: Den innovative CryptoPortfolio ™ er et første finansielle instrument: en diversificeret og afbalanceret portefølje af de bedste kryptokurver, der professionelt administreres af eToros investeringseksperter for optimal investering.
 • Lad erfarne kryptohandlere arbejde for dig: eToros eksklusive CopyTrader ™ -teknologi gør det muligt for klienter at sammenligne tophandleres ydeevne og vælge at replikere deres handelsaktiviteter automatisk og i realtid.

Top 10 Cryptos at investere i i år – Infographic

Centrale punkter

Hvis du husker noget fra Hvilke top-kryptovalutaer vil eksplodere i år? gør det til disse nøglepunkter.

 • Bitcoin fører an og ser ud som om det kunne være bedste kryptokurrency at investere i i 2021. Bitcoin er muligvis endelig blevet sluppet løs, og det kan være umuligt at stoppe det med at stræbe mod værdien af ​​guld!
 • Ethereum har meget at gøre i 2021. Ethereum 2.0 er lige rundt om hjørnet, og det er højst sandsynligt, at interessen for Bitcoin også vil påvirke priserne.
 • Ripple udgør muligvis den bedste købsmulighed i 2021. Retssagen med SEC har gjort en stor bule, der gør det lettere at købe. Hvis ikke Stellar kan være det bedste alternativ.
 • Chainlink og Polkadot er måske de bedste nykommere i 2021. Begge kryptoer kom ind i top 10 kryptovalutaer i 2020 og viser ingen tegn på at give op.

Yderligere læsning:

De 5 mest populære kryptovalutaer i USA

Kryptovalutaer i Storbritannien

Top kryptovalutaer at investere i Australien

Top 10 vigtigste kryptovalutaer end Bitcoin

Hvis du nød at læse hvilke top 10 kryptokurver vil eksplodere i år, giv det en like, og del den med alle andre, som du tror, ​​det også kan være af interesse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner