Hvorfor Cardano vil eksplodere i 2021

Find ud af hvorfor ADA vil eksplodere i 2021

Med mere end 7000 kryptokurver tilgængelige på markedet blomstrer blockchain-verdenen og vil fortsætte med at vokse i løbet af de næste par årtier.

Ifølge kryptoentusiaster er 2021 det bedste år at investere i kryptoaktiver, og en af ​​de bedste kryptoer at fokusere på er Cardano. Her er nogle grunde til, at Cardano vil eksplodere i 2021.

Ser man på 2021: Er Cardano-prisen sat for et massivt år?

Siden 2017 har Cardano oplevet kontinuerlig vækst og er blandt de bedste kryptoer for investorer i 2021. Efter et vedvarende prisrally har det med succes sprang Ripple og er nu den fjerde største kryptokurrency i verden efter markedsdækning. Cardano er et open source, decentraliseret blockchain-projekt designet til at lette peer-to-peer-transaktioner. Det er en platform, der er både tilpasningsdygtig og skalerbar sammen med at sikre høj sikkerhed.

Flere grunde understøtter forudsigelsen om, at Cardano vil eksplodere i 2021. Her er et par blandt dem.

# 1: Dens ustoppelig vækst

Cardano (ADA) er en tredje generation af kryptokurrency og har oplevet en betydelig vækst siden starten. Det var i stand til at integrere kendetegnende funktioner i den første generation af Crypto, Bitcoin og anden generation, Ethereum. Ved at udnytte nye teknologier og med integrerede forskningsfunktioner har Cardano faktisk introduceret innovation til kryptomarkedet.

Cardano har været en stærk spiller i kryptorummet, og 2021 vil faktisk være endnu et stærkt år for denne kryptovaluta med sine smarte og intelligente funktioner. I dag er Cardano en af ​​de ti bedste kryptokurver i henhold til dens markedsværdi. I juli 2020 var Cardano’s markedsværdi tæt på 4 mia. Dollar, og satsen for en enkelt mønt var 0,15 $, hvilket er ret overkommeligt..

# 2: Væsentlige funktioner, der adskiller Cardano fra hinanden

Den nøglefaktor, der gør Cardano til den bedste blandt andre, er dens Ouroboros blockchain. Det er en konsensusmekanisme, der er unik for Cardano. Præcis er det to blockchains, der fungerer sammen med hinanden. Ouroboros-systemet er en Proof-of-Stake-mekanisme (PoS), der garanterer fuldstændig sikkerhed. For at sikre et blockchains bæredygtighed og sikkerhed afhænger systemet af peer-reviewed forskning og vælger tilfældigt minearbejdere til at acceptere transaktioner.

Cardano har allerede taget et skridt foran Ethereum ved at etablere det træk, som Ethereum har planlagt i lang tid, som bruger Proof-of-stake-algoritmen.

Bortset fra dette bruger Cardano tidsspor, kendt som ‘epoke’. Her skal transaktionsblokke oprettes inden for en tidsramme af ‘slot-lederne’, som interessenter stemmer. Epoker er en unik del af Ouroboros Praos Census Algorithm og er gavnlige til at forbedre tegnebogens ydeevne. Ved at gemme blockchain i Epoch-filer kan brugere reducere antallet af filer og harddiskplads, der kræves for at gemme blockchain.

# 3: Cardanos arkitektur

Cardano har en unik lagdelt blockchain-arkitektur, der har to hovedelementer. Den ene er Cardano Settlement Layer (CSL), som bruges til at udføre kryptokurrency-transaktioner. Den anden er Cardano Computational Layer (CCL), som giver udviklere mulighed for at indtaste og vedligeholde applikationer.

De fleste andre kryptokurver som Bitcoin, Ethereum, Litecoin eller Ripple fungerer med en enkeltlagsmekanisme, der overfører penge og validerer transaktioner. Dette er en af ​​funktionerne i Cardano, som værdsættes af investorer, og den væsentligste årsag til, at Cardano vil eksplodere i 2021.

Dette to-lags netværk reducerer overbelastning af netværket, langsommere transaktioner og højere gebyrer, hvilket ofte skyldes en enkeltlagsarkitektur. CSL styrer peer-to-peer-transaktionerne problemfrit og sikrer sikker overførsel af tokens mellem brugere. Samtidig er CCL livsnerven, der sikrer kædens sikkerhed. Det fungerer som en nulpunkt til implementering af smarte kontrakter og som en ramme designet til at sikre overholdelse af lovgivningen med jurisdiktioner.

# 4: Cardanos smarte kontrakter

Cardanos lagdelte arkitektur letter smarte kontrakter, der sikrer dets skalerbarhed, tilpasningsevne og sikkerhed. Det er designet til at bruge sine smarte kontrakter til deres fulde potentiale, hvilket gør det muligt for platformen at etablere selvudførende aftaler, der ikke kræver professionelt tilsyn.

Implementeringen af ​​smarte kontrakter muliggør understøttelse af decentrale applikationer (DApps). Dette styrker Cardanos filosofi til at fremstille tjenester, der udelukkende udbydes i det traditionelle økonomiske rum og gøre dem mere tilgængelige gennem innovative blockchain-løsninger.

Vil du overveje at investere i Cardano ADA?

Cardano’s største opgraderinger

1. Cardano’s Mary Hard Fork

Mary’s hårde gaffel fra Cardano er en af ​​de betydelige opgraderinger, der startede Shellys overgang til Goguen. Det låser en anden verden af ​​muligheder både for Cardano-samfundet og virksomhederne, der bruger blockchain-teknologi.

Mary hard fork vil nu bringe den oprindelige aktivsupport til Cardano, som yderligere vil låse op for netværkets decentraliserede finansiering. Det vil også omdanne Cardano til et ægte multi-aktiv netværk, der gør det muligt for brugere at udstede og distribuere deres tokens på Cardano blockchain.

2. Cardonas Goguen-opgradering

En af de bedste grunde til, at Cardano vil eksplodere i 2021, er dens Goguen-opgradering, som vil være den vigtigste frigivelse for Cardano blockchain-netværket..

Med integrationen af ​​smarte kontrakter indleder Goguen-æraen større tekniske muligheder for udviklere at oprette DApps. Cardano vil gå gennem to gafler for at nå Goguen-opgraderingen. For nylig blev den anden æra af Cardanos udvikling etableret og er kendt som Shelley.

Shelley-æraen decentraliserede systemets kerne. Goguen vil til sidst introducere flere funktioner i kæden, herunder implementering af en multi-asset blockchain-plan.

Goguen-æraen, som er den tredje æra, åbner mere håndgribelige muligheder for udviklere og virksomheder. Det gør Cardano tilgængeligt for et bredere publikum via Marlowe.

Dette gør det muligt for økonomi- og forretningseksperter at oprette smarte kontrakter uden nogen tidligere teknisk viden. Derfor vil Goguen-opgraderingen låse op for nye udviklinger af kritiske, decentrale smart-applikationer på virksomhedsniveau og vil blive markeret som et vigtigt skridt i at opgradere Cardano’s evner.

Hvorfor Cardano vil eksplodere i år: Bundlinjen

Cardano bevæger sig fremad og når større højder. Overgangen til Goguen-æraen gør det muligt for udviklere at skabe et helt nyt økosystem baseret på videnskabelige principper og skalerbarhed.

Cardanos ADA steg med 92% i sidste uge og ramte en markedsværdi på 21 milliarder dollars, og dette er også en grund til, at Cardano vil eksplodere i 2021, ifølge kryptoentusiaster. ADA er således klar til at se voksende højder; takket være de seneste og kommende opdateringer, vil Cardano gøre plads på favoritlisten over investorer i 2021 og i en overskuelig fremtid.

eToro – Bedste mægler at købe Cardano ADA

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Læs mere:

Cardano-prisforudsigelse

En begyndervejledning til Cardano og tip til investering i ADA

Er Cardano en god investering, og skal jeg investere i Cardano?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner