Hvorfor Ethereum kan være en god investering i 2021?

Da prisen på Bitcoin (BTC) skyder i luften i slutningen af ​​2020 og rammer nye højder i 2021, er den anden kryptokurrency efter markedsdækning mange investorers primære valg som den næste store ting i investeringsrummet.

Ethereum (ETH) har den næststørste markedsværdi i verden pr. 17. februar 2021 og ligger på $ 208,87 mia. Ethereum kaldes smarte kontrakter eller DAPPS (decentrale digitale applikationer). Det er en open source blockchain til gennemførelse af transaktioner, og det er mere end bare digitale penge. Ethereums sikre blockchain-teknologi kan hjælpe med at revolutionere industrier inden for uddannelse, e-handel, sociale medier og telekommunikation, juridisk og sundhedsvæsen.

Ethereum har spillet andenfiolin til Bitcoin i flere år, men det skaber gradvist bølger i ikke kun krypto-rampelyset, men hele investeringslandskabet. I øjeblikket betyder dens popularitet, at uerfarne kryptoinvestorer muligvis ikke primært bruger BTC som deres første testeksperiment på kryptomarkedet, da BTC-prisen er over prøveprisen, som flere nybegynderinvestorer er vant til.

De største drivere for Ethereum er dens fans, der føler, at denne blockchain-teknologi ville danne grundlaget for Internettet i en ikke så fjern fremtid. Det er derfor ikke overraskende, at der er flere Bitcoins, der er pakket ind på Ethereums blockchain-netværk.

Ved at gøre selv sin primære konkurrent Bitcoin kompatibel med smarte kontrakter, ville brugerne finde det let at låse op og oprette traditionelle instrumenter såsom forsikring og lån. Mange fremtidige applikationer vil køre på Ethereums blockchain, så enhver investor, der ønsker at se enorme gevinster, bør overveje at tilføje kryptoaktivet til deres porteføljer.

I modsætning til andre kryptokurver, der kun tilbyder digitale penge, er Ethereum åben for at skabe et system, der giver andre mulighed for at bruge deres blockchain og vigtigere, sikre, at den menneskelige side af enkeltpersoner kan udtrykkes fuldt ud online.

Vil Ethereum gå op i 2021?

ethereum pris

Ethereum har for nylig set et ekstremt bullish løb. Det var først i september 2020, hvor Ethereum blev grundigt undersøgt omkring, og på det tidspunkt var dets markedsværdi en ringe $ 43,9 mia. Med en pris på $ 390,30 og 112,450,000 i omløb..

Den aktuelle pris, som kryptoen nyder, kommer i kølvandet på, hvad Bitcoin har gjort i de seneste måneder, og har som resultat fået særlig opmærksomhed fra flere individer (uerfarne og erfarne forhandlere), der føler, at det kan blive det næste sikre tilflugtssted for investorer.

For så vidt som denne erklæring er stærk, er der andre faktorer bag rallyet, der bekræfter, at Ethereum potentielt kan gå op i 2021 og krydse flere prisgrænser, ligesom dets kryptosøsken har gjort.

Faktorer kunne øge Ethereum-prisen yderligere i 2021:

  1. Innovation på sin platform

  2. Lanceringen af ​​Ethereum 2.0


Tempoet for innovation på sin platform er massivt

Ethereums teknologi er fremtidens internet, og der planlægges, så det tager det nuværende web fra 2,0 til nye højder i Web 3.0 Næsten alle aktiviteter, der finder sted inden for kryptokurver, sker på Ethereum. Ifølge Dharma-medstifter Brendan Forster var der et møde på polychain-kontorer i San Francisco i 2018 for at diskutere fremtiden for digital valuta. Forbløffende var alle 150 mennesker, der mødte op til mødet, enige om et fælles tema, “decentraliseret finansiering (DeFi)”.

I 2020, da pandemien bragte aktiemarkedet på knæ, begyndte adskillige startups at dukke op ved hjælp af DeFi-modellen, og dette har certificeret Ethereums kursus som ikke kun den næststørste blockchain efter markedsdækning, men kryptoen, som hidtil har været vedholdende nok. at overleve og blive fuldt accepteret.

Decentraliseret finansiering sigter mod at afskære mellemmanden (banker) og indføre et peer-to-peer-finansieringssystem, der er muliggjort af decentrale teknologier bygget på Ethereum-blockchain. Med dette kan brugerne investere, låne og låne gennem smarte kontrakter via protokoller og finansielle instrumenter som Yearn Finance, Compound og Aave. DeFi er ligesom alle former for startups ekstremt risikabelt at stole på, men dette har på ingen måde stoppet investorer.

Ifølge Forbes er der investeret ca. 20,5 mia. Dollars i DeFi-projekter i januar 2021. Derudover kan brugerne også købe forsikringsdækning for at beskytte deres kapitalandele. Nexul gensidig giver dækning for smarte kontrakter, og dette beskytter brugerne mod enhver utilsigtet brug af deres smarte kontraktkoder. Brugere kan også generere yderligere indtægter på deres kryptobesiddelser gennem deres “ether-tokens”.

Lanceringen af ​​Ethereum 2.0 har tilføjet sikkerhed og skalerbarhed til Blockchain

Opgraderingen steg op i efteråret 2020 og har gjort platformen yderst behagelig at bruge. Dets primære mål er at forbedre hastigheden, effektiviteten og skalerbarheden af ​​Ethereum-netværket ved at lette flaskehalse og behandle flere transaktioner.

Ethereum 2.0 anvender en proof of stake (PoS) mekanisme, mens Ethereum 1.0 brugte en proof of work (PoW) mekanisme.

Netværket i Ethereum 2.0 understøtter 100.000 transaktioner pr. Sekund, mens netværket i Ethereum 1.0 understøtter op til 30 transaktioner pr. Sekund. Derudover har de fleste PoS-netværk nedsat netværkssikkerheden, fordi det har et lille sæt validatorer, der gør det mere centraliseret. Men den nye opgradering er sikret, fordi den er decentraliseret og kræver mindst 16.384 validatorer.

Ethereum er ikke kun en digital valuta, men den tilbyder en platform, der vil være vært for verdens finansiering. I betragtning af det faktum, at mange mennesker er trætte af at blive kontrolleret psykisk og nægtet frihed til at gøre hvad de vil med deres penge, vil decentraliseret finansiering gradvist blive den nye norm, eller som Global Fintechs medchef Lex Sokolin udtrykker det ”Vi er et stenkast væk fra den globale finansielle industri, der kører på en fælles softwareinfrastruktur. ” Ethereum har en lys fremtid og vil samle sig baseret på sin egen præstation og ikke på udnyttelsen af ​​sin ældre søskende (BTC).

Er Ethereum en god investering?

Ethereums pris er steget i de sidste par måneder og vil fortsætte med at stige i de kommende måneder. Priserne på mønter som lagre, råvarer og metaller trives på lovgivningen om efterspørgsel og udbud. Da flere mennesker er uddannet i de økonomiske muligheder for blockchain og crypto, vil flere investeringer gå i decentraliseret finansiering gennem markedsudvekslinger.

Da Ethereum er den næststørste blockchain-platform, mener Crypto-eksperter, at ETH er en god investering sammenlignet med andre kryptoer og aktiver. analytikere mener, at prisen på Ethereum kan vokse yderligere på lang sigt.

En af de faktorer, der vil påvirke Ethereums pris, er den stigende brug af blockchain-teknologi, der tiltrækker flere og mere succesrige krypto-investorer..

En anden grund gør Ethereum til en god investering er Ethereum 2.0, den anden iteration af Ethereum. Ethereum 2.0 vil fokusere på energieffektivitet og indsats i stedet for minedrift.

Et godt eksempel på dette kan tilskrives Uniswap, en Ethereum-baseret protokol, der bemyndiger handlende, udviklere og likviditetsudbydere på en finansiel markedsplads, der er tilgængelig og åben for alle. Uniswaps decentrale børs ramte 100 milliarder dollars i handelsvolumen mandag 15. februar. Dette er den første decentrale børs (DEX), der når dette kæmpestore antal. I januar 2021 ramte Uniswap for første gang $ 20 milliarder i månedligt volumen.

Dette er ekstremt vigtigt for investorer, der overvejer at investere i Ethereum på lang sigt. Dette skyldes, at handelsvolumen er et af de vigtige handelselementer, du ikke kan gå glip af. Mens handelsvolumen ikke er det eneste værktøj, tilføjer det uvurderlig indsigt i din investeringsbeslutning. Som Dan Moskowitz fra Investopedia udtrykker det “når flere penge flytter en aktie, krypto, råvare eller metal, betyder det, at der er mere efterspørgsel efter det pågældende aktiv”.

Ethereum-prisforudsigelse i 2021

Den nuværende pris på Ethereum har været fra $ 1.700 til $ 1, 842,88. I februar 2021 er den største nyhed eller erklæring hidtil kommet af Tesla-administrerende direktør Elon Musk, der gik foredraget og i en arkivering mandag den 8. februar 2021 købte $ 1,5 milliarder dollars i Bitcoin, som blev rapporteret af Wall Street Journal.

Mr. Musk har været en af ​​de ivrige fortalere for brugen af ​​kryptokurver. Virksomheden (TESLA) erklærede fortsat, at den ”bevægede sig mod at give kunderne mulighed for at betale for sine produkter med kryptokurrency”. I betragtning af at næsten alle kryptoer har en eller anden form for tilknytning til Ethereum som et resultat af dens avancerede software, betyder det, at enhver investering i en krypto direkte påvirker prisen på Ethereum positivt..

Ligesom et stort navn i teknologisektoren har gjort en dristig erklæring i en krypto, vil flere investorer følge trop, og da Ethereum er den næstmest populære krypto samt besidder den næststørste markedsværdi, er det den næste i køen det sikre tilflugtssted for investorer.

I de følgende måneder vil Ethereum fortsætte med sit enorme løfte om at være en investering såvel som teknologi. Mange eksperter såsom Blocktown Capitals James Todaro er af den opfattelse, at “Ethereum kan være så meget som $ 9.000 værd.”

Hans synspunkter er baseret på grundlæggende analyse, der ser Ethereum opnå stærke gevinster gennem sin decentraliserede økonomi (DeFi) -trend og kan være den anden krypto, der rammer milepælen på 1 billion billion dollar, siden Bitcoin (BTC) rally betyder, at det helt sikkert vil være den første. Denne opfattelse deles også af Managing Partner hos Moonrock Capital og medstifter af Blockfyre Simon Dedic, der også anslår, at Ethereum er værd $ 9.000 pr. Mønt i 2021.

Læs mere: Ethereum-prisforudsigelser 2021-2025

Sådan investeres i Ethereum?

Da kryptokurver bliver populære, er der flere børser, hvor du kan foretage investeringer. Baseret på erfaring og brugervenlighed, eToro giver en fantastisk platform, hvor du kan købe og investere i Ethereum.

Det første skridt som altid i at have en konto online er at TILMELDE. Sørg for, at de oplysninger, du giver, er autentiske.

Det andet trin er KONTOVERIFIKATION. For at sikre din konto og som en del af KYC (at kende din kunde) skal du uploade dit kørekort eller pas) og bevis på din adresse (internetregning og bank- eller kreditkortopgørelser) for at hjælpe med at bevise din identitet.

Det tredje trin er DEPOSIT FIAT VALUTA. Når du har gennemgået verificeringsprocessen, kan du følge instruktionerne og deponere fiat-valuta (USD, GBP eller EURO), som er et nødvendigt skridt for at gøre køb af ETH mulig.

Det sidste trin er GØR DIN FØRSTE ETHEREUM-KØB. Med midler på din konto skal du blot navigere på siden “Ethereum” og dit første køb er på vej.

eToro – Den bedste platform til at købe Ethereum

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Konklusion

Ethereum ville være i stand til at udvide og cementere sin status på andenpladsen med hensyn til popularitet og markedsdækning, når mange investorer er uddannet i den omfattende service, den betjener internettet. Ethereum er ikke kun en digital valuta, men dens teknologi er internettets fremtid, hvor den vil flytte den aktuelle Web 2.0 til nye højder i Web 3.0.

Med radikal krypto som længes. Finance (YFI), der går fra under $ 1000 i midten af ​​juli 2020 til over $ 30.000 i august 2020 og $ 42, 700 i februar 2021 boostet af frigivelsen af ​​yInsure Finance, hype fra branchens ledere og væksten i den decentraliserede sektor, prisen af Ethereum forventes at samle sig på en stor måde, hvilket vil øge dets pris og markedsværdi inden udgangen af ​​2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map