Hvorfor Satoshi overgår Bitcoin

I fremtiden bruger vi måske ikke nødvendigvis Bitcoin til at foretage betalinger, men i stedet satoshier.

For dem der ikke ved, -en satoshi er den mindste betegnelse på Bitcoin (og en række andre kryptokurver også).

Satoshier er opkaldt efter Bitcoin-skaberen Satoshi Nakamoto. Det er meget sandsynligt, at dette navn blev givet af Bitcoin-tilhængere og ikke af Nakamoto selv.

Hver Bitcoin er lig med 100 millioner satoshier – det er otte decimaler (eller med andre ord otte nuller efter decimaltegnet). En satoshi ville se sådan ud – 0.00000001 BTC.

Men hvorfor overgår Satoshi Bitcoin, hvis den er så lille?

Simpelthen, en Bitcoin alene er alt for dyrt. I skrivende stund, en Bitcoin er værd $ 7.840. Hvem i alverden vil bruge det til at foretage betalinger?

Det er bare alt for meget.

Mens det er naturligt for Bitcoin at stige i pris, efterhånden som den bliver mere succesrig og accepteret, kan denne succes ses som et tveægget sværd, der faktisk kan ende med at gøre mere skade end godt.

Desuden skal du huske det der vil kun nogensinde være 21 millioner Bitcoins oprettet. Dette udgør en væsentlig hindring, hvis Bitcoin nogensinde vil blive vedtaget af masserne over hele verden.

I sammenligning med verdensøkonomien i sin nuværende tilstand eksisterer der cirka $ 37 billioner (hvoraf ca. $ 1,7 billioner er i sedler og mønter), både i omløb og penge, der ikke cirkuleres.

Hvis Bitcoin overtager fiat-penge globalt, skal det være i stand til at opfylde dette krav. Der skal være penge nok til, at alle kan bruge og foretage betalinger.

Micro-betalinger

mikrobetalinger med bitcoin

Bitcoin at være opdelt i så små valører betyder, at det er muligt at foretage mikrobetalinger.

For eksempel i skrivende stund, $ 0,01 er 0,0000013 værd BTC. Det er syv nuller efter decimalen, hvilket betyder, at folk vil være i stand til at foretage betalinger mindre end en cent.

Hvorfor er det vigtigt??

Fordi vi i fremtiden kan leve i en verden, hvor mikropenge er nødvendige.

For eksempel med musikbranchen er vi muligvis i stand til at foretage mikrobetalinger til musikere for at lytte til deres musik.

Og det er bare toppen af ​​isbjerget. Der kan være en række andre tjenester, hvor mikrobetalinger kan være nødvendige. De kunne endda gøre overførsler billigere.

Alle slags virksomheder, der producerer indhold gratis, kunne få betalt i stedet. For mange ses dette som et meget mere retfærdigt system end det nuværende, vi har.

Lad os sige, at en sang igen bliver et hit og tjener millioner af visninger på YouTube, hvis hver seer betaler en satoshi for at lytte, i slutningen kan det svare til et stort beløb.

Nogle kryptokurver er endnu mere delelige end Bitcoin. Måske er den mest delelige IOTA.

IOTA er så opdelt i sådanne små trosretninger, at du rent faktisk beskæftiger dig med det i milliontallet. Du vil sandsynligvis aldrig købe eller sælge IOTA, men i stedet MIOTA.

M i begyndelsen betyder en million.

I skrivende stund ifølge CoinMarketCap, der er 2.779.530.283 MIOTA i omløb. Tilføj yderligere seks nuller i slutningen af ​​dette nummer, og du får den reelle mængde IOTA.

Årsagen til, at IOTA kan opdeles i så små tal, at det betyder, at små transaktioner kan finde sted.

IOTA blev designet således, at maskiner kan handle mellem hinanden – for eksempel kan biler betale for deres egen gas.

Dette reducerer betydningen af ​​at betale gebyrer for transaktioner.

Husk inflation!

inflation, bitcoin-pris

Bitcoins loft på 21 millioner Bitcoins kan være problematisk, når det først er nået. Med fiat-penge er der ikke noget, der hedder et loft.

Det betyder, at penge konstant kan skabes af centralbanker for at modvirke stigende priser.

Hvis vi ser på historien om den amerikanske dollar, er dens værdi steget meget gennem årene. Ifølge i 2013 dollars, $ 1 i 1960 ville være lig med $ 8,69 i 2020.

Så hvad ville der ske med Bitcoin i en sådan situation? Kunne det blive stadig vanskeligere for mennesker med mindre indkomster at overleve?

Kunne det være muligt, at mange mennesker ville blive prissat af grundlæggende fornødenheder?

Hvis Bitcoin er vellykket, foretager vi vores købmandsbetalinger satoshier, ikke Bitcoin. De fleste af os har ikke råd til Bitcoin.

Dem, der ejer hele Bitcoins kunne praktisk talt blive fremtidens nye millionærer hvis det lykkes. Dette kan især være tilfældet, hvis Bitcoin bliver så værdifuldt som nogle tror, ​​det kan.

Store Bitcoin-investorer, Winklevoss-tvillingerne, tror på det Bitcoin er undervurderet, indtil den når samme værdiansættelse som guld. Det er $ 7 billioner!

I betragtning af den nuværende markedsværdi for Bitcoin er cirka 147.662.888.260 dollar (147 milliarder dollars) i skrivende stund, har den stadig en lang vej at gå.

Andre mere konservative skøn kommer fra folk som John McAfee, der tidligere sagde, at en Bitcoin kunne være værd $ 1 million i den nærmeste fremtid.

Alligevel vil dette skøn gøre Bitcoin vanskeligt for folk med mindre indkomster at bruge eller for den potentielle brug af mikrobetalinger.

Dette ville især være tilfældet i den tredje verden, og et sådant resultat ville være langt fra det, der oprindeligt var beregnet til Bitcoin.

Som det ofte glemmes, Bitcoin kan stadig ændres. Det har udviklet sig meget siden dets oprindelige start.

Det vil være op til udviklerne bag Bitcoin at beslutte, hvordan det ændres. Og tilhængere bør håbe, at de har planer om at overvinde dette, selvom det måske ikke er øverst på deres dagsorden.

Men det er stadig værd at påpege det Bitcoin er muligvis ikke den sidste kryptokurrency, der står i sidste ende, og at en anden kryptokurrency kan komme op, der er mere kapabel.

Når det er sagt, som vi gentager meget ofte på Trading Education, det er stadig tidlige dage, og kryptokurrency har meget at udvikle, før den bliver mainstream! Det kan stadig være årtier fra nu.

Derfor bør vi ikke lade teoretiske emner som disse skræmme handlende væk. At komme ind nu på et tidligt tidspunkt kan stadig høste enorme belønninger.

Ingen markedsværdi for sejren?

markedsværdi for bitcoin

Andre kryptokurver, der ikke har en markedsværdi, kan ende med at overleve Bitcoin. Ethereum er for eksempel fri for denne potentielle begrænsning.

Hvad dette kan betyde er, at hvis priserne stiger, kan der altid oprettes mere for at forhindre en krise og arbejde på samme måde som den fiat-valuta, vi har nu.

Det er værd at huske, at Bitcoin antages bredt at være oprettet som et eksperiment.

Det er muligt, at Bitcoin aldrig blev antaget at vare så længe, ​​hvorfor der er et loft på det samlede beløb, der kan oprettes.

Ifølge CoinMarketCap er der en samlet cirkulerende forsyning på over 18 millioner Bitcoins, og mange er bekymrede for, at vi snart kan nå det samlede loft på et tidspunkt.

Sådanne mennesker glemmer dog det det Bitcoin minedrift belønning bliver konstant mindre i hvad der er kendt som en halvering (eller halvering).

I begyndelsen ville minearbejdere modtage 50 BTC for hver blok, der blev udvundet. Derefter halverede antallet i 2012 til 25 BTC. Så igen i 2016 ned til 12,5 BTC.

Det er meget sandsynligt, at belønningen på et tidspunkt i 2020 halveres til 6,25 BTC. Som du kan se, sker det hvert fjerde år.

Hvad dette betyder er, at ny Bitcoin muligvis fortsat oprettes i lang tid fremover. Nogle mener, at den sidste Bitcoin vil blive udvundet så langt i fremtiden som 2140.

Men det er meget sandsynligt, at inden dette punkt er nået, vil Bitcoin blive ændret på en eller anden måde.

Mindre enheder betyder mere præcision for handlende

For handlende, der er i stand til at opdele kryptokurrency i meget mindre enheder, er meget nyttigt.

Ikke alene gør det det lettere for handlende med mindre kapital at handle og opbygge deres formue, men det betyder også det handlende kan være meget mere præcise med det beløb, de handler, til den nøjagtige betegnelse.

Med denne kontrol kan erhvervsdrivende foretage meget bedre beregninger og indtaste og afslutte positioner tættere på det, de ønsker, hvilket i teorien over tid kan betyde større succes.

Centrale punkter

Hvis du husker noget fra denne artikel, skal du gøre det til disse nøglepunkter.

  • EN satoshi er den mindste betegnelse på Bitcoin. En satoshi er en 100 milliontedel af en Bitcoin (otte point efter decimal).
  • Satoshier tillad os at foretage mikrobetalinger. I fremtiden betaler vi muligvis for en række tjenester i mikrobetalinger.
  • Bitcoin‘S markedsværdi på 21 millioner mønter en dag kunne være problematisk. Andre kryptokurver uden hætte kan overleve Bitcoin, selvom det stadig er tidlige dage.
  • Mindre enheder er gode for kryptovalutahandlere. Det betyder, at de kan komme ind på markedet med mindre kapital og være mere præcise med deres handler.

Lær at handle med Bitcoin med vores kursus i kryptovalutahandel

Vil du lære mere om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Tilmeld dig derefter vores kursus for handel med kryptokurrency!

Hvis du nød at læse denne artikel fra Handelsuddannelse, giv det en like, og del den med alle andre, som du tror, ​​det også kan være af interesse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner