Invester i Ethereum: Hvad vil drive Ethereum-prisen i 2021?

En analytisk guide til investering i Ethereum i 2021

Hvor vil Ethereum ETH-prisen gå i 2021?

Hvad sker der med Ethereum-prisen i 2021? Det har været en smule udfordrende for traditionelle investorer at forstå, hvad der driver kryptokurrencypriser.

Når vi taler om traditionelle aktiver som aktier eller obligationer, ved vi allerede, at deres pris er drevet af økonomiske faktorer som f.eks. Inflation eller statlig regulering.

Men når det kommer til kryptokurver, er tingene lidt anderledes. Hvad driver deres pris? De vides at have en ustabil karakter, hvilket betyder, at deres pris ofte går op og ned. Men hvad får dette til at ske?

Hvis du vil købe Ethereum hurtigt og nemt med 0% provision, tjek ud eToro Exchange!

Men hvad der virkelig driver Ethereum-prisen?

Der er tre hovedfaktorer, der mest påvirker Ethereum-prisen:

1. Decentraliseret finansiering

2. Lanceringen Ethereum 2.0 – “Serenity”

3. Korrelation til Bitcoin

Her på Trading Education analyserede vi disse faktorer, og nedenfor uddybede vi, hvad vi fandt ud af.

Hvis du vil læse en detaljeret forudsigelse af Ethereum-prisen, skal du se på denne artikel.

Hvorfor Ethereum?

Hvorfor skal investorer overveje at investere i Ethereum? Hvad gør Ethereum så unik? Nå, Ethereum er den næststørste kryptokurrency efter Bitcoin, og den er designet til decentrale applikationer eller de såkaldte DApps. Ethereum har smarte kontrakter, og det er den mest anvendte blockchain i verden.

Det blev fundet den 30. juli 2015 af en kryptokurrencyforsker og programmør Vitalik Buterin.

eth pris diagram

Ethereums prisbevægelser hele tiden. Kilde: Coinmarketcap.

Gennem årene har Ethereum opbygget sit ry som en stabil og sikker kryptokurrency, og det har bevist, at den er ustabil med drastiske stigninger og fald i priserne. Ethereum har således givet investorer en chance for at tage overskud. For nylig har Ethereum haft kolossal vækst, tiltrukket flere investorer og fået mere berømmelse.

Vil du overveje at investere i Ethereum ETH?

Hvad der driver Ethereum-prisen?

Det tager cirka 15 sekunder, før en Ethereum-blok er afsluttet, mens Bitcoin tager 10 minutter at gennemføre en blok. Derfor er det tydeligt, at Ethereum vokser hurtigere end Bitcoin.

Der cirkulerer 112.503.417,62 Ether lige nu, og i modsætning til Bitcoin, der topper ud på 21 millioner BTC, er Ethereums samlede forsyning ikke fast, hvilket betyder, at ingen nøjagtigt ved, hvor mange Ether der vil være derude i maksimum.

Men hvad er de faktorer, der påvirker Ethereum-prisen?

3 faktorer vil køre Ethereum-prisen i 2021

Faktor 1: Decentraliseret finansiering

Decentral finansiering lyder som fremtiden for finansiering. Ethereum er synonymt med Defi, fordi det driver mange kryptokurver i den decentrale finansieringssektor. Ethereum er vært for mere end 200.000 ERC-tokens, hvoraf nogle er en del af de 100 største kryptovalutaer. Mange af disse kryptokurver er aktive i Defi-rummet. Da Defi vokser sig større, jo mere efterspørgsel der er efter den, jo mere værdifuld er den, og jo mere vil prisen på Ethereum stige.

defi total værdi

Den samlede værdi låst i decentraliseret finansiering er vokset drastisk fra august 2020. Kilde: Defipulse.

Decentral finansiering ser ud til at være en ægte konkurrent med den traditionelle måde at centralisere finansiering på, og Ethereum spiller en central rolle i dette og tiltrækker således investorer og får prisen til at stige.

Faktor 2: Lanceringen Ethereum 2.0 – “Serenity”

Som tingene nu bruger, bruger Ethereum 22,65 kWh elektricitet pr. Transaktion, hvilket er meget, når det tælles inden for året som helhed. Dette skyldes, at Ethereum i øjeblikket bruger proof-of-work-algoritmen (PoW), hvor minearbejdere skal bruge sofistikerede computersystemer til at verificere transaktioner og dermed integrere dem i blockchain.

Denne metode kræver meget energi, som nævnt tidligere. Derfor blev det besluttet at oprette Ethereum 2.0, som forventes lanceret den 1. december 2020.

Justin Drake, Ethereum 2.0-forsker, annoncerede lanceringen af ​​Ethereum 2.0 den Twitter.

Ethereum 2.0 eller på anden måde kaldet Eth2 eller "Sindsro" bruger proof-of-stake algoritmen (PoS), som brugerne kan bruge "indsats" kryptovaluta sikkerhedsstillelse for at verificere deres transaktioner. Dette er en meget mere effektiv og hurtigere måde end den proof-of-work (PoW) algoritme, som Ethereum i øjeblikket bruger.

Så Ethereum 2.0 vil være en øjeblikkelig Ethereum-opgradering, der sigter mod at øge hastigheden, produktiviteten og skalerbarheden af ​​Ethereum-netværket.

Men hvordan vil Ethereum 2.0 påvirke Ethereums pris?

Mange kryptokurrencyentusiaster mener, at når Ethereum 2.0 er lanceret, vil Ethereums pris stige.

“Skydepistolen vil gå af”, fortalte Jamie Anson, grundlægger af Nifty Orchard og arrangør af Ethereum London. Dekrypter når du bliver spurgt om virkningen af ​​Ethereum 2.0-lanceringen i krypto.

“Når Ethereum har skalerbarhed via layer-2 tech eller ETH 2.0, besvares alle spørgsmål”, tilføjede han yderligere.

Med Ethereum 2.0 vil der være mere opmærksomhed og skalerbarhed, som ifølge Anson vil medføre mere brug.

”Når ETH 2.0 og samleopgaver arbejder sammen, vil der være 100.000 transaktioner pr. Sekund kapacitet. Det vil betyde en fuldstændig problemfri oplevelse for de næste milliarder mennesker ”, sagde Anson.

For nogle andre vil lanceringen af ​​Ethereum 2.0 direkte påvirke prisen på Ethereum.

“Dette vil have en langsigtet bullish indflydelse på ETH-prisen – på trods af den kortsigtede volatilitet, som er en del af en krypto-aktivværdiansættelse,” sagde Matt Cutler, administrerende direktør for Blocknative, mens han talte for Decrypt.

Klar til at investere i Ethereum ETH?

Faktor 3: Korrelation til Bitcoin

Historisk set er Ethereum blevet korreleret med Bitcoin. Når to aktiver er korreleret med hinanden, betyder det, at deres pris bevæger sig på en lignende måde. Så i de øjeblikke, hvor prisen på Bitcoin stiger, stiger også prisen på Ethereum. Den samme ting sker, når prisen på Bitcoin bevæger sig ned, følger Ethereum.

Ifølge data fra Cryptowatch ligger Ethereums korrelation til Bitcoin i øjeblikket på 78, hvilket er det højeste blandt andre altcoins.

ethereum korrelationer

Ethereum er det højest korrelerede altcoin til Bitcoin. Kilde: Cryptowatch.

Ethereums korrelation med Bitcoin var 0,95 i juli 2020. Selvom som vi kan se, er der et pludseligt kortvarigt fald til 78, men alligevel er Ethereum fortsat stærkt korreleret med Bitcoin og fortsætter med at drage fordel af denne sammenhæng.

Sådan investeres i Ethereum i 2021

Ethereums tre grundlæggende drivere forventer en ting i 2021: Ethereums pris vil afhænge af succesen med Defi og lanceringen af ​​Ethereum 2.0.

Den 10. januar 2018 nåede Ethereum sit højeste niveau på 1.412 $. Derefter sænkede prisen, det var først i 2020, da mønten begyndte at have drastiske prisstigninger.

Faktisk har 2020 indtil videre været et godt år for Ethereum. Mønten er gået lidt langsomt ind i året med en værdi på $ 127,41 for at nå $ 279 i februar. Da Vitalik Buterin meddelte, at Ethereum 2.0 ville blive lanceret, begyndte prisen at stige, og den brød modstanden på $ 500. I øjeblikket ligger prisen på Ethereum på $ 506,78.

Hvilken vej vil Ethereum tage? Hvor meget kan prisen på Ethereum gå i 2021?

“ETH vil gå til $ 1000 i et par korte uger, og derefter $ 5000”, kryptoeksperten Ivan On Tech tweeted den 22. november 2020.

Hvor sandsynligt er det, at Ethereum når en pris på 5000 $ i 2021?

Er Ivan on Tech forstørrende ting, eller er det muligt, at Ethereum virkelig går til 5000?

Nå, for bedre at forstå situationen er vi nødt til at sammenligne den med 2017, da kryptobommen opstod. På det tidspunkt gav Bitcoin-halvering et boost til kryptokurver i 2017, da halvering havde fundet sted i 2016, dvs. det foregående år, og dens indflydelse blev straks bemærket i det følgende år.

I betragtning af hvordan Ethereum reagerede under kryptobommen i 2017 voksede dramatisk og i januar 2018 nåede sin højeste tid, kan der ske noget lignende igen i 2021, da vi i øjeblikket ifølge eksperter er i en lignende position som 2017.

Nu skete Bitcoin-halvering den 11. maj 2020, og den reelle indvirkning på prisen på kryptokurver er allerede begyndt at blive bemærket, men ifølge eksperter vil den største indvirkning blive bemærket i 2021.

Eftersom Ethereum og Bitcoin således er korreleret, kan Ivan on Tech muligvis være helt rigtigt, og vi kunne være vidne til, at Ethereum nåede $ 5000 i 2021! Ethereum og Bitcoin vil sandsynligvis stige i pris drastisk sammen i 2021.

Dette er faktisk muligt, for lad os ikke glemme, at Ethereum ved, hvordan man overrasker. Tidligere samlede Ethereum sig fra $ 0,25 pr. Mønt til en heltidshøjde på over $ 1.400 pr. Mønt på bare tre år.

Tilføj det faktum, at Ethereum 2.0 lanceres og forventninger til øget Defi-efterspørgsel, så har Ethereum ingen grund til at holde tilbage!

Ethereum-pris ud over 2021

Efter al sandsynlighed vil prisen på Ethereum sandsynligvis blive påvirket af mængden af ​​efterspørgsel efter Defi. Hvor meget kan Defi vokse og få støtte?

Hvis der er støtte, bliver Ethereum større. Lanceringen af ​​Ethereum 2.0 vil også have indflydelse. Hvis Ethereum 2.0 lykkes og opgraderer det nuværende Ethereum med succes og som hævdet, så har prisen på Ethereum ingen grund til ikke at stige.

“Når den tredobbelte bund er færdig, og Ethereum tager sit tidligere rekordhøjeste niveau op, kan det nå priser på over $ 35.000 pr. ETH inden udgangen af ​​året 2025”, hævder Primexbt.

Er Ethereum en god investering lige nu?

Ja! Fra de ovennævnte fakta er Ethereums fremtid meget lys. Ethereum er et primært godt aktiv for investorer, der kan drage fordel af kursudsving med en lang eller kort position.

Ethereum har givet investorer mulighed for at investere, når det tidligere har haft lave priser. Dette er bedst uddybet i nedenstående tabel.

Ethereum årlige nedture vist gennem sin historie: Kilde: Capital.com.

Efter disse priser har Ethereum vidst at stige op til 1000%, hvilket giver investorer store muligheder for fortjeneste.

At vide, at Defi har et stort potentiale og i betragtning af ekspertforudsigelserne og historien om Ethereum, så kan vi konkludere, at Ethereum er en god investering. Desuden får Ethereum en masse støtte og kærlighed fra kryptokurrency-samfundet.

Selvom det kan være meget at investere i Ethereum eller ethvert aktiv risikabel hvis du ikke ved hvad du laver, og især i usikre tider. Selvom ingen investeringer er risikofri, kan investering i Ethereum muligvis generere godt afkast i de kommende år. Uanset om du er nybegynder med Ethereum-investering eller bare er nysgerrig efter, hvordan du får mest muligt ud af din investering, er det at forstå, hvad du skal vide, før du investerer i ethereum kritisk.

Lær at investere i Ethereum

Investering eller handel kan virke som noget kompliceret og svært at lære, men faktisk kan de læres meget let. Dette er netop vores mål hos Trading Education. Vi forsøger at gøre handel enkel for dig og forberede dig med den bedste viden og færdigheder til at få succes med at handle.

Trading Education er et akademi for handel og investering, som forbereder sine studerende med fuld passion for kryptohandel, forexhandel og aktiehandel.

For bedre at forstå, hvor seriøst vores arbejde er, skal du kigge på den rigelige artikelsektor, herunder vejledninger, analyser og prisprognoser fra fremtrædende forfattere inden for handel og investorer med mange års erfaring.

De mest succesrige investorer er dem, der er bedst forberedt. Hvis du tilmelder dig Trading Education, bliver du en del af et stort handelssamfund. Se vores kurser og deltag i det brede samfund af handel og investering, her på Trading Education.

Hvorfor skal du investere i etereum med eToro?

Handel bliver endnu nemmere, når du bruger en platform som eToro.

På eToro kan brugere kopiere de bedste Ethereum-forhandlere og professionelle investorer ved hjælp af CopyTrader ™ fungere. Hver brugers ydeevne vises gennemsigtigt, inklusive risikoscore og meget mere. Nogle top eToro-kryptohandlere har vist ensartede afkast og gentagne gange slået benchmarkindekser.

Nu ved du, hvilke faktorer der kan køre Ethereum-prisen i 2021. Hvis du føler dig inspireret til at begynde at handle Ethereum, eller denne artikel har givet noget ekstra indblik i din eksisterende viden om handel, kan du være glad for at vide, at etoro giver mulighed for at handel med Crypto-aktiver og CFD’er op til 90+ kryptokurver.

eToro – Køb Ethereum med 0% provision

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Centrale punkter

  • Ethereum er den næststørste kryptokurrency efter Bitcoin, og den er designet til decentrale applikationer eller de såkaldte dAaps.
  • Der er tre hovedfaktorer, der mest påvirker Ethereum-prisen; decentraliseret finansiering, lanceringen Ethereum 2.0 – “Serenity” og korrelation til Bitcoin.
  • Ethereum er vært for mere end 200.000 ERC-tokens, hvoraf nogle er en del af de 100 største kryptovalutaer.
  • Da decentraliseret finansiering vokser sig større, jo mere efterspørgsel der er efter Defi, jo mere værdifuld er den, og derfor vil prisen på Ethereum stige.
  • Ethereum 2.0 vil være en øjeblikkelig Ethereum-opgradering med det formål at øge hastigheden, produktiviteten og skalerbarheden af ​​Ethereum-netværket.
  • Med Ethereum 2.0 vil der være mere opmærksomhed og skalerbarhed, hvilket vil medføre mere brug, hvilket får prisen på Ethereum til at stige.
  • Ethereum er fortsat stærkt korreleret med Bitcoin og drager fortsat fordel af denne sammenhæng.
  • Ethereum kunne gå til $ 1000 i et par korte uger og derefter $ 5000 ifølge kryptokurrencyekspert Ivan on Tech.
  • Ethereum kunne ifølge Primexbt nå priser på over $ 35.000 pr. ETH inden udgangen af ​​året 2025.
  • I betragtning af efterspørgslen efter Defi, lanceringen af ​​Ethereum 2.0 og prognoserne for prisstigning fra eksperter betragtes Ethereum som en god investering i øjeblikket.

Vi håber, at denne artikel har givet dig viden og mod til at starte din kryptohandelskarriere, uanset om du vil starte med Ethereum eller andre kryptovalutaer.

Eller hvis du er en erhvervsdrivende, der allerede har erfaringen, håber vi, at denne artikel har tilføjet mere til dit udvalg af kryptohandelsviden.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er meget volatile. Din kapital er i fare

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner