Invester i Litecoin: Hvad vil drive Litecoin-prisen i 2021?

En analytisk guide til investering i Litecoin i 2021

Hvor vil Litecoin-prisen gå i 2021?

Hvad sker der med Litecoin-prisen i 2021? Da kryptoaktiver er decentraliserede, har investorer altid spekuleret på: Hvad driver Litecoin-prisen?

Cryptocurrency tog verden med storm, og investeringsverdenen blev skør. På en måde er investeringsverdenen stadig i en storm på grund af det unikke ved kryptokurver. Det er slet ikke som traditionelle investeringer, aktier eller råvarer.

Den forbløffende verden af ​​investeringer i kryptokurrency er ikke for svaghjertede. Litecoin, også kaldet “lite version af Bitcoin”, har været en dominerende kryptokurrency siden starten i 2011 af grundlæggeren Charlie Lee.

f du vil købe eller investere i Litecoin LTC hurtigt og nemt med 0% provision, tjek ud eToro Exchange!

Men hvad der virkelig driver Litecoin-prisen?

Der er fire hovedfaktorer, der mest påvirker Litecoin-prisen:

 • Konkurrerende mønters ydeevne
 • Øget adoption
 • Risikovillig appetit
 • Enestående problemer, der ledsager COVID-19

Hvorfor Litecoin?

Litecoin, sølvet til Bitcoins guld, er designet til at have øget effektivitet med hensyn til transaktionstid og er mere overkommelig end Bitcoin. Det er en billigere, hurtigere og mere effektiv version af Bitcoin.

Kryptovalutaer har oprindeligt været en butik af værdi på grund af Bitcoin, men Litecoin ændrer dette perspektiv ved at være et udvekslingsmiddel. Litecoins lave transaktionsgebyrer, lette transaktioner og lynets hurtige hastighed, to og et halvt minut pr. Blokgenerering, har gjort det til et populært valg for at være “transaktionens kryptokurrency.”

Litecoin er en af ​​de ældste kryptovalutaer og har været i top ti, der udfører kryptokurver for det meste af sit liv, i øjeblikket rangeret som den 8. største kryptokurrency med hensyn til markedsværdi med en markedsværdi på $ 5,92 mia..

I begyndelsen af ​​2020 ledede Litecoin markedet og var en af ​​de bedst mulige kryptokurver, hvilket var ret underligt for investorer, da markedet var i en smule usikkerhed på grund af COVID-19.

April til oktober var ikke så godt for Litecoin, men det fik hurtigt fart i november og har været i en stigning lige siden. I november flyttede den også op fra den 9. største krypto til den 8. største.

litecoin-prisdiagram

Data med tilladelse til CoinDesk

Hvad der driver Litecoin-prisen?

Nu opstår spørgsmålet, hvad der driver Litcoin-prisen?

Litecoin indtil 2016 gik op, og det toppede på omkring $ 330. Men det var kortvarigt, og markedet indhentede Litecoin. Litecoin har set nogle af de værste bjørnemarkeder med et lavt niveau på $ 3.

Det har dog været støt stigende siden da. Nogle tilnærmelser til dens fremtid er håbefulde, mens andre ikke så meget. COVID-19 har medført hidtil usete problemer med sig selv, problemer, der også har rykket den traditionelle investering og kryptokurrencyinvestering.

Det korte svar på dette spørgsmål er: Efterspørgslen efter Litecoin er det, der bestemmer prisen.

Men det er ikke så simpelt.

Priserne bestemmes på markedet, når efterspørgslen møder udbuddet. Men det er tilfældet for konventionelle varer & råvarer. Intet om kryptokurrency er konventionelt; heller ikke dens prisfastsættelse.

Mens udbuddet normalt er en afgørende funktion, er efterspørgslen den vigtigste faktor, der spiller en afgørende rolle i fastlæggelsen af ​​prisen på Litecoin. I modsætning til andre valutaer er udbuddet af kryptokurver fast. Udbuddet af Litecoin kan ikke øges med 84 millioner mønter. Derfor mislykkes markedsøkonomien os med hensyn til prisfastsættelse af kryptokurver, da levering ikke kan ændres for at justere priserne, og priserne er udelukkende afgørende efter behov..

I det væsentlige bestemmer handelsvolumen efterspørgslen. En høj mængde Litecoin, der sælges, forårsager fald, og en stor mængde, der købes, medfører stigende priser. Grundlæggeren Charlie Lee selv forårsagede en trend på bjørnemarkedet, da han besluttede at sælge sine Litecoins på sit højeste niveau.

Kryptovalutapriser er alle kun en afspejling af deres nuværende efterspørgsel, men forskellige efterspørgselsfaktorer er i spil, som til sidst bestemmer prisen.

Klar til at investere i Litecoin?

Men hvad er de faktorer, der påvirker Litecoin LTC-prisen?

4 faktorer vil køre Litecoin-prisen i 2021

1. Udførelse af konkurrerende mønter

En anden vigtig faktor, der bestemmer prisen på Litecoin, er antallet, kvaliteten og priserne på konkurrerende kryptovalutaer. For at dykke dybere ned i dette skyldes det, at konkurrerende kryptokurver også påvirker efterspørgslen efter Litecoin. Hvis en konkurrerende mønt vinder fart, vil investorer vælge den, hvilket vil påvirke Litecoins efterspørgsel negativt. I sidste ende koger det hele ned til efterspørgslen efter Litecoin.

Bitcoin er det navn, der kommer til at tænke på, når man tænker på kryptokurver. At være den originale kryptokurrency såvel som den dominerende spiller den en vigtig rolle i efterspørgslen efter andre kryptokurver. Litecoin er også meget tæt forbundet med Bitcoin på grund af dets lignende mærke, og det får derfor yderligere værdi på grund af denne tilknytning.

Bitcoin og Litcoin har en meget stærk positiv sammenhæng mellem 0,83, hvilket efter lægmandssprog betyder, at LTC-priser er meget afhængige af BTC. Og da vi er opmærksomme på Bitcoins solide position, er det meget usandsynligt, at Litecoin-priserne vil påvirke Bitcoin lige så meget som Bitcoins priser påvirker Litecoin.

Priserne på Bitcoin og andre kryptokurver er langt den væsentligste faktor, der påvirker priserne på Litecoin. Nogle analytikere har estimeret, at andelen af ​​Bitcoins priser i Litecoin-prisfastsættelsen er lige så stor som 68%, hvilket kun efterlader 32% for andre faktorer.

litecoin pris forudsigelse diagram

Data med tilladelse til CoinPredictor.io

2. Øget adoption

Charlie Lee, grundlæggeren af ​​Litecoin, skabte Litecoin med visionen om at gøre det til et udvekslingsmedium. Generering af Bitcoin-blok kan tage op til 10 minutter at behandle, og i øjeblikket vurderes en Bitcoin til $ 19.475; derfor tilskynder Bitcoin ikke nøjagtigt til transaktioner, men tjener snarere sit oprindelige formål at være en værdibutik.

Når vi er vidne til, at verden bevæger sig mod digitalisering, er vedtagelsen af ​​Litecoin som en digital valuta gradvis steget. Flere og flere købmænd vedtager Litecoin til generelle transaktioner.

Det er blevet kaldt “kryptovaluta for betalinger” af købmænd på grund af dets høje praktiske niveau. Transaktionernes lethed, hastighed og økonomi har gjort et populært valg hos købmænd. Transaktionsgebyrerne er ikke bare lave, men faldt gradvist i 2019, hvilket desto mere opmuntrede købmænd til at vælge Litecoin.

Da flere og flere mennesker accepterer Litecoin som en digital valuta, vil dens værdi fortsætte med at stige. Charlie Lee og Litecoin Foundation har spillet en aktiv rolle i at gøre Litecoin mere og mere praktisk.

3. Risikovillig appetit

Investeringer er generelt ikke for den sky og genert. Det kræver skarp humor og en gane for risikotagning. Risikotagningen og volatiliteten i investeringsafkastet er steget drastisk, når det kommer til kryptovalutaer. Cryptovalutaer betragtes nu som investeringer med høj risiko og høj volatilitet.

Især Litecoin er blevet betragtet som en mere risikabel kryptokurrency sammenlignet med andre på top 10-listen, da den tidligere har set nogle enorme højder og nedture..

Investorers nettoværdi, løbende indkomst og forventninger til fremtiden er nogle af de faktorer, der bestemmer deres risikovillige appetit.

I lyset af COVID-19 kan den risikovillige appetit være faldet på globalt plan. Ledigheden er steget til rekordniveauer, og folk kæmper for at opfylde deres daglige fornødenheder. Derfor er investorer måske ikke villige til at tage mange risici.

Disse faktorer er dog vigtige, men de viser ikke det komplette billede. At måle efterspørgslen efter noget, endsige en kryptovaluta, er en vanskelig forretning, da der er mange faktorer, der spiller en afgørende rolle. Investorernes opfattelse af fremtiden, selvom det er forkert, spiller en vigtig rolle.

Høj profil support og god mediedækning påvirker investorernes opfattelse og til gengæld deres beslutninger. Priserne er også stærkt påvirket af "hypes." Jo flere folk taler optimalt om Litecoin, jo mere vil efterspørgslen stige.

4. Enestående problemer, der ledsager COVID-19

De fleste af os har lært at leve med COVID-19 og de unikke udfordringer, det har bragt med sig selv, og de af os, der ikke har gjort det, vil de snart. Når alt kommer til alt er vi mennesker, og vi er designet til at tilpasse os.

Investering i kryptovaluta er et system med høj risiko og høj belønning. Markedet er meget ustabilt. Cue i COVID-19, og du har volatilitet, der er uden for diagrammerne. Vi har ikke foranstaltninger, der kan bestemme eller endda forudsige priserne på kryptokurver. Dem, vi har, er mangelfulde.

Globale markeder er i recession, og investorer er forvirrede. I de sidste par måneder har vi været vidne til mange bjørne- og bullish tendenser. Med dette usikkerhedsniveau vil investorer måske være på den sikre side i stedet for at påtage sig høje risici.

Er Litecoin en god investering?

Invester i Litecoin eller enhver form for aktiv kan være meget risikabelt, hvis du ikke ved hvad du laver. Du spørger måske dig selv: “Skal jeg købe Litecoin lige nu?” Så her er en godbid, at investere din kapital behøver ikke at være kompliceret.

At være en af ​​de ældste kryptokurver har den etableret sig. Investorer er generelt optimistiske med hensyn til Litecoins fremtid. Den anseelse, som Litecoin har opretholdt ved at forblive i top ti kryptokurver lige siden starten, går ikke ubemærket hen hos investorer.

I 2019 slog Litecoin Bitcoin og var blandt de 3 bedste, der udførte kryptokurver. At slå Bitcoin er en bedrift i sig selv, som uden tvivl bragte det under rampelyset.

Forudsigelser og skøn fra topinvestorer er håbefulde. Crypto Research Report Group, et veletableret kryptoforskningsfirma, har givet særligt håbefulde forudsigelser i sin rapport. Ifølge gruppen kunne Litecoin nå op på $ 1.200 i 2025 og en kæmpe $ 2.250 i 2030.

Dan Gambardello, grundlæggeren af ​​Crypto Capital Venture, har meddelt investorer, at de forventer en bullish markedstendens for alle kryptokurver, mens de understreger Bitcoin og Litecoin. Gambardello erklærede, “Litecoin konsolideret til omkring $ 70 før [en] massiv løb til $ 1.000 +”.

Nedenstående forudsigelsestal skitserer nogle af Potentiel høj og lav af Litecoin LTC-prisforudsigelsesprognoser i 2021, 2022, 2023 og 2025+ tilbudt af tekniske analytikere og eksperter i branchen.

År Høj Lav
2021 $ 160 $ 35
2022 $ 320 $ 170
2023 $ 2500 $ 350
2025+ $ 8000 $ 650

I sidste ende kan du finde mange forsikringer om prisstigninger, men det hele afhænger af dig. Hvilken slags investor vil du være? Find ud af svaret på dette spørgsmål, du ved helt sikkert, om Litecoin er en god investering!

Lær at investere i Litecoin

Hvis du vil lære at investere i Litecoin eller enhver anden kryptovaluta, har Trading Education forberedt de bedste kurser for dig for at lære så hurtigt som muligt og gøre dig til en mester i handelsbranchen..

Deltag i handelsuddannelse og drage fordel af det brede handelssamfund, vi har. Handelsuddannelse laver ikke kun kurser, men det er et akademi for handel i sig selv med et meget bredt samfund af elever og erfarne handlende, der vil gøre deres bedste for at lære dig på din vej til succes.

Køb Litecoin LTC på eToro Exchange

investere i litecoin

På eToro kan brugere kopiere de bedste Litecoin-forhandlere og professionelle investorer ved hjælp af CopyTrader ™ fungere.

Nu ved du, hvilke faktorer der kan køre Litecoin-prisen i 2021. Hvis du føler dig inspireret til at investere i Litecoin, eller denne artikel har givet noget ekstra indblik i din eksisterende viden om handel, kan du være glad for at vide, at etoro giver mulighed for at handel med Crypto-aktiver og CFD’er op til 90+ kryptokurver.

eToro – Køb LTC med 0% provision

eToro har vist sig at være troværdige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Centrale punkter

 • Litecoin, også kaldet “lite version af Bitcoin”, har været en dominerende kryptokurrency siden starten i 2011 af grundlæggeren Charlie Lee.
 • Litecoin har været i top ti, der udfører kryptokurver for det meste af sit liv, og det er i øjeblikket rangeret som den 8. største kryptokurrency med hensyn til markedsværdi med en markedsværdi på 5,92 milliarder dollars.
 • De vigtigste determinanter for Litecoin-prisen er konkurrencedygtige mønters ydeevne, øget adoption og risikovillig appetit.
 • Bitcoin og Litcoin har en meget stærk positiv korrelation på 0,83, hvilket i lægmandssprog betyder, at LTC-priser er meget afhængige af BTC.
 • Når vi er vidne til, at verden bevæger sig mod digitalisering, er vedtagelsen af ​​Litecoin som en digital valuta gradvis steget.
 • Især Litecoin er blevet betragtet som en mere risikabel kryptokurrency sammenlignet med andre på top 10-listen, da den tidligere har set nogle enorme højder og nedture..
 • Crypto Research Report Group, et veletableret kryptoforskningsfirma, har forudsagt, at Litecoin-prisen kunne nå $ 1.200 i 2025 og en kæmpestor $ 2.250 i 2030.
 • Dan Gambardello, grundlæggeren af ​​Crypto Capital Venture, har udtalt, “Litecoin konsolideret til omkring $ 70 før [et] massivt løb til $ 1.000 +”.

Vi håber, at du har fundet denne artikel hjælpsom, og at den har motiveret dig til at starte dine LTC-handelseventyr. Giv i så fald del det, hvis der er nogen anden, der gerne vil drage fordel af det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner