Investering i Bitcoin – 5 grunde til at investere i Bitcoin i 2021

Årsager til at investere i Bitcoin i år

Bitcoin er en digital valuta uden udskrivningsregninger og uden mønter. Det er decentraliseret – ingen administration, institution eller anden absolut magt (som en bank) begrænser det.

Ejere er anonyme; Bitcoin forbinder købere og sælgere via krypteringsnøgler i stedet for at bruge navne, skatteidentifikatorer eller personnumre. Og det udsendes ikke som traditionel valuta ovenfra og ned. I stedet er Bitcoin det "udvundet" af kraftige internetforbundne computere. I denne artikel ser vi på nogle af grundene til at investere i Bitcoin.

Hvordan blev Bitcoin opfundet?

I 2009 opfandt en person (eller gruppe) ved navn Satoshi Nakamoto Bitcoin. Hans erklærede mål var at skabe "et helt decentraliseret elektronisk kontantsystem uden servere eller centrale myndigheder." I 2011 overførte Nakamoto sin kildekode og domæne til andre i Bitcoin-samfundet efter dyrkning af konceptet og teknologien og forsvandt derefter.

Desuden har Bitcoin for nylig oplevet en enorm vækst. Nedenfor præsenterer vi dig fem grunde til at investere i Bitcoin i 2021:

1. Bitcoin-accept vokser

Bitcoins verdensomspændende accept bliver varmere. I 2020 er antallet af brugere af blockchain-tegnebøger for eksempel langsomt steget og har været accelereret siden sidste november. I løbet af de foregående 12 måneder er Bitcoin-tegnebøgerne vokset fra 43 til mere end 62 millioner.

Der er også stadig stigende antal mennesker, der køber BTC gennem Cash App. Bitcoin-salget af Cash App steg til $ 1.63 mia. I 3. kvartal 2020, og i samme periode udgjorde driftsresultatet $ 32 mio..

Desuden har PayPal hurtigt overvåget deres crypto-roll og kan nu erhverve, distribuere og beholde Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash og Litecoin til sine brugere. Cryptotransaktioner er begrænset til $ 20.000 om ugen, dobbelt så meget som $ 10.000 oprindeligt rapporteret på grund af uventet kundefterspørgsel. PayPal’s 26 millioner købmænd vil omfavne krypto som betalingsmiddel, der begynder engang i 1. kvartal 2021.

Hvis Bitcoin-tyremarkedet fortsætter med at varme, kunne detail- og institutionelle investorer følge dette momentum med masser af ramper. Hvis efterspørgslen fortsætter med at stige, kan markedssvingningerne i tidligere Bitcoin-cyklusser også være endnu mere eksplosive.

2. Utility Proposition of Bitcoin er ideel til det finansielle system

Den globale økonomiske krise i 2009 gav anledning til Bitcoin. Bitcoin blev hemmeligt anvendt i naturen på baggrund af konkurser, regeringsredninger og kvantitativ lethed, hvor alle blev glemt, bortset fra et lille, men voksende samfund af idealister..

Et årti tilbage og med yderligere afregninger, relativt lave renter og udvidet kvantitativ lempelse ser vi den aktuelle finanskrise.

Der er stigende anerkendelse af Bitcoins unikke værdiproposition blandt enkeltpersoner og virksomheder, og hvor Bitcoin er placeret i denne makroindstilling. Paul Tudor Jones, en fremtrædende makrohandler i 2020, sagde, at Bitcoin minder ham om guldets værdi i halvfjerdserne. Han diskuterer, at hans Tudor BVI-fond har investeret mellem 1 og 2% af sine aktiver i Bitcoin Futures-kontrakter i et papir kaldet Den store monetære inflation.

"COVID-19 er en enestående virus, der har udløst en enestående politisk reaktion globalt," sagde Tudor Jones.

"Det er sket med en sådan hastighed, at selv en markedsveteran som mig blev målløs. Lige siden februar er der samlet skabt et globalt samlet beløb på $ 3,9 billioner (6,6% af det globale BNP) gennem kvantitativ lempelse. Vi er vidne til den store monetære inflation (GMI) – en hidtil uset udvidelse af enhver form for penge, i modsætning til noget, den udviklede verden nogensinde har set," han tilføjede.

Satoshi Nakamoto ser ud til at have skabt Bitcoin til denne situation som et potentielt alternativ. Faktisk overvejer mange investorer nu Bitcoin som et aktivt tilflugtssted og en sikring mod inflation.

3. Bitcoin fortsætter med at bevise de naysayers forkerte

Det tilrådes ofte at gennemgå det historiske prisdiagram, før du investerer i kryptokurver. I løbet af hele deres liv har de set flere op- og nedture. Bitcoin blev også gentagne gange rapporteret som "død" af skeptikere. Imidlertid har Bitcoin for nylig overskredet sin historiske højde. Der er ingen grund til at forvente, at det ikke gentager sig selv. Det kan være et heldigt år i 2021.

Bitcoin nåede sit højeste niveau på 41.941 $ den 8. januar 2021. Ifølge analytikere senere i 2021 kunne Bitcoin overgå sit rekord, der blev sat i januar. Der er endda forudsigelser om, at Bitcoin kan nå $ 100K mark i 2021.

Bitcoin-prisbevægelser. Kilde: TradingView

4. Varierede interessenter

Hvis du mener, at institutioner er de eneste investorer, der bruger deres midler i Bitcoin, tager du fejl! Selvstyrede superfonde, pensionskasser og et betydeligt antal mennesker investerer nu i Bitcoin. Det forventes, at antallet af investorer i 2021 stiger. For selvstyrede superfonde og pensionsfonde er Bitcoin en passende investering, da den kan fungere bedst som en langsigtet investeringsmulighed.

I årenes løb kunne yderligere investeringer i Bitcoin ses af detailinvestorer, som kunne vinde overskud, da Bitcoin-prisen kan vokse i fremtiden. Cryptovalutaer har overgået alle aktivgrupper i de sidste par måneder af 2020. Denne vækst forventes at fortsætte i 2021 og derefter, hvilket gør det til et passende investeringsår.

5. Store investorer går ind i Bitcoin

Som det ses i grafen nedenfor, var Bitcoin den mest produktive aktivklasse i 2020. I modsætning hertil er guld og aktier blevet knust.

Bitcoin var den mest produktive aktivklasse i 2020. Kilde: Case Bitcoin

I februar 2021 investerede Tesla $ 1,5 mia i Bitcoin og begynder muligvis at acceptere kryptovalutaen som betaling i fremtiden. Da nyheden brød, steg prisen på Bitcoin øjeblikkeligt med 14% til mere end $ 44.000 pr. Mønt.

I august 2020 rapporterede MicroStrategy, et market intelligence-selskab, at der er brugt 250 millioner dollars på Bitcoin til at købe 21.454 Bitcoin i form af distribution af kapitalpolitik. Firmaet løftede sin samlede Bitcoin-aktie til $ 1.125 milliarder fra august.

"Denne investering afspejler vores overbevisning om, at Bitcoin, som verdens mest udbredte kryptovaluta, er en pålidelig butik af værdi og et attraktivt investeringsaktiv med mere langsigtet styrkelsespotentiale end at have kontanter. MicroStrategy har anerkendt Bitcoin som et legitimt investeringsaktiv, der kan være bedre end kontanter, og har følgelig gjort Bitcoin til den primære beholdning i sin treasury reserve-strategi," hævdede Michael Saylor, administrerende direktør for MicroStrategy.

Hele Bitcoins eksistens var præget af dramatiske prisændringer, “nøjagtig den slags ting, der opretholder en langsigtet tendens”, sagde Citibank-analytiker Thomas Fitzpatrick, der indeholdt et Bitcoin-kort og brugte tidligere TA til at vurdere en Bitcoin-målpris på $ 318.000. inden december 2021.

"En afkobling af guld fra fiat-valutaer, COVID-19-pandemien og ønsket om, at centralbanker fører en aggressiv kvantitativ lettelse, kan føre til fremtidig eksplosiv prisvækst i Bitcoin," hævdede Fitzpatrick.

Klar til at investere i Bitcoin?

Forudsigelse af Bitcoin-pris

Bitcoin er en utrolig uforudsigelig valuta, og dens fremtidige pris er en risiko at forudsige pålideligt. Gennem det meste af møntferden havde vi mange op- og nedture; den faldt næsten 50% i januar 2018 og kom sig derefter meget bedre ind midt i 2019;

I 2020 lykkedes det at dække mindre end $ 10.000 og gik endda lavere end $ 4000 i midten af ​​marts kollaps, og mønten er forbedret meget godt siden.

Top Bitcoin-prisforudsigelser:

1. Jeremy Liew – Lightspeed Investment Partners, en første aktionær i Snapchat og en indflydelsesrig investor i forretningsudvekslinger i maj 2017, har givet deres tillid til Bitcoin og forventede, at BTC ville nå 500.000 dollars inden 2030, hvor Peter Smith, administrerende direktør og Blockchains medstifter godkendte deres skøn som godt.

2. Mike Novogratz – En tidligere hedgefondhandler og fan af kryptokapital forventede, at markedsværdien af ​​Bitcoin kunne overstige $ 7,5 billioner guldmarked.

3. Wences Casares – CEO og grundlægger af Xapo stoler også på Bitcoin. Han investerede faktisk i BTC i 2011. Under New York Consensus Conference i 2017 forudsagde han, at Bitcoin ville krydse 1 million dollars om 5-10 år, hvilket kun ville være 2022 eller til sidst 2027.

4. Chamath Palihapitiya Er medejer af Golden Government Warriors og grundlægger af Social Capital. Hans lidenskab for Bitcoin begyndte med hans investering i 2012, da han var ejer af 5% af Bitcoin på et tidspunkt i omsætning. I sin prognose for den nærmeste sigt forventes Bitcoin at nå 1 million dollars inden 2037.

eToro – Bedste mægler til at købe Bitcoin

etoro-mægler

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Centrale punkter

  • Bitcoin er en digital valuta uden udskrivningsregninger og uden mønter.
  • I 2009 opfandt en person (eller gruppe) ved navn Satoshi Nakamoto Bitcoin.
  • Hvis Bitcoin-tyremarkedet fortsætter med at varme, vil detailhandlere og institutionelle købere følge dette momentum med masser af ramper.
  • Fem grunde til, hvorfor du skal investere i Bitcoin, er: Bitcoin-accept vokser, Bitcoin-nyttepropositionen er ideel til det finansielle system, Bitcoin bliver ved med at bevise de naysayers forkerte, forskellige interessenter og store investorer kommer ind i Bitcoin.
  • Den globale økonomiske krise i 2009 gav anledning til Bitcoin.
  • Ifølge analytikere kunne Bitcoin snart overstige det helt høje niveau, der blev sat i januar.
  • Bitcoin var den mest produktive aktivklasse i 2020. I modsætning hertil er guld og aktier blevet knust.
  • Bitcoin er en utrolig uforudsigelig valuta, og dens fremtidige pris er en risiko at forudsige pålideligt.
  • Ifølge Chamath Palihapitiya forventes Bitcoin at nå 1 million dollars inden 2037.

Læs mere:

Kunne Bitcoin nå prisen på $ 100.000 i 2021

Forudsigelse af Bitcoin-pris: Hvor meget vil det være værd i 2021 og derover?

Hvad vil køre Bitcoin-prisen i 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner