Kan du faktisk tjene penge på Cryptocurrency Market i Australien?

Kan du tjene penge på handel med kryptovaluta i Australien?

Ønsker du at tjene penge på markedet for kryptovalutaer i Australien? Måske tvivler du stadig på mulighederne for at tjene penge på kryptomarkedet i AU. Vi kiggede på kryptokurrencymarkedet i Australien, og her er hvad vi fandt ud af.

  1. Langsigtet investering
  2. Kortvarig handel
  3. CFD-handel
  4. Indsætte kryptokurver
  5. Minedrift

Metoder til at tjene penge online eksisterede allerede før Bitcoin, der indledte en æra med valutadigitalisering, en æra der stadig er i sin barndom.

Folk, der endnu ikke var involveret i at tjene penge online, var i tvivl om, at sådan en ting var mulig. Men kryptokurver fjerner al tvivl, og desuden er de nu det primære værktøj og aktiv til at tjene penge online.

Australien har den ideelle infrastruktur til handel med kryptovalutaer

Bitcoin accepteres ikke overalt. Nogle lande har delvist accepteret kryptokurrencyaktiviteter, og andre har forbudt kryptokurver helt. For eksempel kan man i Algeriet, Egypten eller Marokko ikke foretage nogen kryptoaktivitet overhovedet, da kryptovalutaer er fuldstændig forbudt i disse lande. Dette er sket, fordi regeringerne i disse lande har set kryptokurver som en trussel mod det centraliserede banksystem i betragtning af deres decentraliserede natur..

Men dette er ikke tilfældet med Australien, hvor kryptokurver fik stor støtte fra landets regering. Kryptovalutaer i AU er fuldt ud legaliserede, og der er slet ingen barrierer, hvis du vil tjene penge på kryptomarkedet.

2017 – Et nøgleår for kryptosfæren i Australien

Indtil 2017 var der en massiv debat i Australien om, hvordan man beskatter kryptovalutaer. Indtil da blev kryptokurver dobbeltbeskattet under Australiens varer og tjenester skat (GST). Derefter i samme år under kryptobommen meddelte den australske regering, at kryptokurver blev behandlet som en ejendom og underlagt kapitalgevinstskat (CGT). Dette var et afgørende øjeblik og gode nyheder for alle handlende og kryptokurrencyentusiaster i Australien. Derfor begyndte kryptoøkosystemet at vokse, og folk begyndte at blive mere fortrolige med kryptokurver og investere mere.

Kryptomiljø i Australien bliver bare bedre

Den australske regering er kommet med en masse beslutninger for at øge kryptoudviklingen i landet. For nylig tildelte de 800 millioner dollars til udvikling af digitale teknologier, herunder 6 millioner dollars udelukkende til Blockchain-teknologi. Som en del af National har Blockchain Roadmap Australia dannet yderligere to arbejdsgrupper for at fremskynde Blockchain-adoptionsprocessen i landet. Disse grupper vil blive fokuseret mere for at implementere Blockchain-teknologi i forsyningskæde og legitimationsoplysninger ledelse.

Ved at træffe disse beslutninger har den australske regering erklæret, at målet er at fjerne alle barrierer for implementering af Blockchain og skabe det bedst mulige miljø for udvikling af kryptokurver i Australien..

Desuden har BTC Markets, som er en børs baseret i byen Melbourne i Australien, hævdet, at interessen for mennesker i Australien for at arbejde inden for Blockchain-teknologien er steget. Administrerende direktør, Caroline Bower, har sagt, at børsen for nylig har ansat fire softwareingeniører og en projektleder.

Den australske fyr, der blev pensioneret ved 26 takket være fortjenesten, han investerede i kryptovalutaer

Rowan Hill var en kulminearbejder i Australien, indtil han tjente enorme overskud takket være hans investering, han havde foretaget inden kryptobommen. Hill er en snowboard-elsker, og han sender ofte billeder, mens han rejser rundt i verden. Taler for medier advarede han krypto-investorer om ikke at sælge på det forkerte tidspunkt.


”Mange mennesker tåler ikke prisudsvingene” i kryptokurver, sagde Hill, “Den gennemsnitlige person sælger bare, og de mister,” tilføjede han.

Hill forsøger at motivere folk til at investere i kryptokurver og tage det første skridt for at nå deres drømme. Desuden er Hill kun en af ​​de personer blandt mange andre i verden, der har tjent millioner på kryptokurrencymarkedet.

Derfor skal vi bemærke, at der sidder mange penge på kryptomarkedet i Australien. Især nu, da de stadig er i deres tidlige udviklingsstadium.

Hvad er de 5 mest rentable strategier til at starte handel med kryptoer i Australien?

Der er forskellige krypto-investeringsformularer, du kan lave på kryptomarkedet i AU. Den investeringsmetode, du vælger, afhænger af din handelsoplevelse. Her er nogle af de strategier, du kan anvende, hvis du beslutter at starte dine krypto-investeringseventyr.

1. Langsigtet investering

Denne metode er den nemmeste at investere i kryptokurrencymarkedet i Australien. Det betegnes forskelligt som køb og hold-strategi, da du investerer et bestemt beløb i din foretrukne mønt, vent på, at møntens værdi stiger, og derefter sælger dit aktiv. Mange investorer opnåede enorme overskud under kryptokurrency-boom i 2017. Bitcoin havde nået sit højeste niveau på $ 20.000, og dem, der havde investeret år før, da prisen var langt lavere, tog chancen og solgte deres mønter og fyldte deres lommer med penge.

2. Kortvarig handel

Dette er forskelligt kendt som “Day trading”, og det anvendes mere af professionelle forhandlere. For så vidt som langsigtede investeringer stort set alle kan gøre det, men når det kommer til kortvarig handel, er det lidt anderledes, da det kræver mere viden og erfaring. Hvis du vil handle kryptokurver dagligt, skal du sørge for at lære kernen i handel. At læse diagrammerne og være i stand til at foretage teknisk analyse er to komponenter, som en dagshandler skal have. Vi lærer det på vores kurser her på Trading Education.

3. CFD-handel

Ikke alle lande tillader det, men i Australien kan du også lave CFD-handel. CFD-handel betyder spekulation i prisændringer for et underliggende aktiv. CFD står for “Contract For Difference”. Hvis du vil foretage CFD-handel, betyder det, at du bliver nødt til at indgå en kontrakt med en mægler i stedet for at handle alene. Den gode ting er, at eToro tilbyder CFD-handel i Australien.

Bemærk: CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko på grund af gearing

4. Indsættelse af kryptovalutaer

Staking betyder at opbevare kryptokurver i en tegnebog i et bestemt tidspunkt og derefter tjene overskud fra renterne. For at få en bedre idé skal du bare sammenligne den med at tjene penge, mens du holder dine penge på bankkontoen. Det er værd at bemærke, at indsatser er en fremragende mulighed for at generere langsigtet passiv indkomst.

5. Minedrift

Minedrift af kryptokurver er sandsynligvis den mindst foretrukne metode, du kan bruge, da det kræver sofistikeret udstyr, og det bruger meget strøm. Bitcoin-minedrift er lovligt i Australien. Du skal dog have dit eget computersystem. En anden metode til minedrift af kryptokurver kaldes sky minedrift, hvilket reducerer omkostningerne, når minedrift sker gennem en sky, og der er mindre krævede kræfter for at vedligeholde udstyret.

Et sidste ord om at tjene penge på Cryptocurrency Market i Australien

Ja, du kan tjene penge på kryptomarkedet i Australien. Med alle de beslutninger, der er truffet af den australske regering til fordel for udvikling af krypto og Blockchain som førnævnte, og med kryptokurver blomstrende, er der ingen grund til, hvorfor du ikke kan tjene penge på kryptomarkedet i Australien, uanset hvilken strategi du beslutter at bruge.

Regeringen og de finansielle institutioner i Australien er slet ikke strenge over for kryptokurver. Tværtimod forbereder de jorden for at udvikle kryptokurver og Blockchain-teknologi yderligere.

Lær handel med kryptovalutaer i Australien med handelsuddannelse

Her på Trading Education har vi forberedt handelskurser, hvorigennem du finder det meget let at forstå det grundlæggende ved handel. Vores kurser er et produkt og en kombination af eksperter inden for kryptohandel.

Kryptovalutaer fortsætter med at udvikle sig hurtigt i Australien og over hele verden. Så at lære den rigtige måde at investere i dem nu, som om deltid eller fuld tid, afhængigt af dit ønske, er den perfekte færdighed, der kan give dig store overskud i fremtiden.

Centrale punkter

  • Australien er blandt lande, hvor krypto- og blockchain-udvikling understøttes enormt
  • I 2017 meddelte den australske regering, at kryptokurver ville blive behandlet som en ejendom og underlagt kapitalgevinstskat (CGT) og således ikke længere dobbeltbeskattes
  • Australiens regering ønsker at fjerne alle barrierer, der kan hindre krypto- og Blockchain-udvikling
  • Rowan Hill var en kulminearbejder i Australien og trak sig tilbage ved 26, da han tjente store overskud på at investere, før kryptoboom ankom.
  • Langsigtet investering, dagshandel, CFD-handel, indsats og minedrift af kryptokurver er 5 effektive metoder til at tjene penge på kryptomarkedet i Australien.

Begynd at handle Cryptos med eToro Australia

eToro er den bedste mæglervirksomhed med det mest fremtrædende ry ikke kun i Australien, men over hele verden. I Australien skal kryptokursudveksling overholde de regler, der er fastsat af Australian Securities and Investments Commission (ASIC).

eToro har opfyldt disse regler og har den australske Financial Services License (AFSL) udstedt af den australske Securities and Investments Commission. Så du behøver ikke tøve med at investere i kryptokurrency ved hjælp af eToro, fordi du er i sikre hænder.

eToro – Den bedste Crypto-handelsplatform i Australien

etoro-mægler

eToro har vist sig at være troværdige inden for branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Med eToro, den førende sociale handelsplatform, kan du oprette forbindelse, dele strategier og diskutere kryptoinvestering og CFD-handel med millioner af brugere. Det giver også den fleksibilitet, der gør det muligt at kopiere tophandlere med proportional nøjagtighed automatisk i realtid. Kopiering af erfarne forhandlere er en fantastisk måde for begyndere at begynde at handle med kryptoer.

Vi håber, at denne artikel har motiveret dig lidt og gjort det klart, at det er muligt at tjene penge på kryptomarkedet i Australien. Hvis du kunne lide det, giv os et like og del denne artikel, hvis en anden vil have gavn af at læse den.

Husk: CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko på grund af gearing. 75% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map