OneCoin: Den største igangværende kryptovaluta-fidus nogensinde

OneCoin: Den største fidus med kryptovaluta nogensinde

OneCoin er mere end bare en kryptokurrency-fidus. Det er blevet sammenlignet med en kult på grund af dets stærke, men dårligt informerede, kvasi-religiøse følge.

OnceCoin fidus er så enorm, at den har bragt ind ca. 4 mia. €, 100 mio. € kun fra Storbritannien, med mennesker over hele verden, der bliver fanget i fidusen.

OneCoin hævdede at være en Bitcoin morder og ville blive verdens største kryptovaluta.

Sandheden er OneCoin aldrig haft en blockchain og drives som et pyramidesystem. På en eller anden måde fungerer de stadig i dag på trods af alle beskyldningerne mod dem.

I denne artikel forklarer vi nøjagtigt, hvordan OneCoin er den største kryptovaluta-fidus nogensinde, hvordan den fungerer, FBI’s undersøgelse, og hvad vi kan lære af hele situationen.

Vil du lære, hvordan du handler kryptokurver som en professionel? Tag vores kryptokurrency kursus!

Hvordan fungerer OneCoin fidus?

onecoin fidus

Fra starten, OneCoin ville ikke have teknologisk kyndige mennesker. De er kun målrettet mod mennesker, der ikke er særlig veluddannede i kryptokurrency og teknologi generelt.

De brugte terminologien for ægte kryptokurver til at virke ægte og genbruge lignende ideer.

For eksempel lovede de bank for de ikke-bankede og demokratisere penge og argumenterede for, at folk vil være i stand til at bruge OneCoin på deres telefon, hvis de har en internetforbindelse.

OneCoin voksede hurtigt i popularitet ved i vid udstrækning at bruge sociale medier til at målrette mod offentligheden internationalt.

De hævdede at have over to millioner brugere inden 2016, som de sagde var mere end nogen anden kryptokurrency. I 2017 var antallet angiveligt så højt som 3 millioner.

Meget af det, OneCoin fortalte sine tilhængere, var snoede sandheder og løgne.

I 2016, OneCoin hævdede at have en markedsværdi på $ 4,5 mia, lige under Bitcoin.

Og ved den samme begivenhed hævdede det, at det at minere en Bitcoin ville tage et år, hvilket er helt falsk.

Desuden sagde de også, at der næsten ikke er nogen handlende, der accepterer Bitcoin, hvilket igen er et twist på sandheden.

Plagieret materiale og falsk minedrift

OneCoin tjente deres penge ved at sælge deres plagierede uddannelsespakker som fulgte med det, de kaldte “minedrift tokens”.

De hævdede, at de skal placeres i et minesystem og derefter skaffe dig OneCoin.

Det menes, at undervisningsmaterialet kun var der for at sige, at du ikke havde tokens eller endda OneCoin. I stedet køber du uddannelse fra et uddannelsesfirma.

Interessant nok vises ordet OneCoin ikke i nogen af ​​deres uddannelsesmæssige pakker.

Selvom det er meget sandsynligt, at ingen var interesseret i uddannelsespakkerne, ville de kun have OneCoin.

I dag, OneCoin post stadig på YouTube. De er meget aktive i at forsøge at modbevise, at de er en fidus, og bruger ofte bots til at nedstemme videoer, der viser dem i et negativt lys.

Nogle har endda henvist til deres handlinger som cyberkrig.

Ingen blockchain

Måske var den værste del af OneCoin-fidusen, at minedrift var falsk. ‘Minedrift-tokens’ er værdiløse.

Selvom OneCoin hævdede at have udvundet den første mønt i 2015, er det velkendt nu OneCoin havde aldrig engang en blockchain til at begynde med.

De brugte et japansk rekrutteringsfirma til at forsøge at ansætte nogen til at bygge en blockchain, mens de samtidig løj for deres brugere, at de lige havde lanceret en ny blockchain.

Nye minearbejdere får at vide, at de skal vente tre til seks måneder, før deres mønter udvindes.

OneCoin udførte angiveligt allerede transaktioner uden brug af en blockchain.

Selvom de derefter fik en, ville alle tidligere transaktioner ikke være inkluderet og ville udsætte dem for svig.

Da de ikke havde en blockchain, var de det sandsynligvis kører OneCoin gennem en centraliseret database.

De afslørede til sidst, at de bruger SQL-database, en type database, der ikke kan styre en blockchain.

Dette er problematisk, for hvis du lægger noget i en central database, kan det ændres.

Med blockchain er ændringer umulige, fordi de er decentraliserede og spredt over hele netværket.

Dette betyder, at OneCoin kan gøre, hvad de vil, herunder ændre prisen på kryptokurrency og potentielt fjerne transaktioner eller endda censurere enkeltpersoner.

Den laveste pakke, der tilbydes af OneCoin, er € 110 og priserne gik hele vejen til € 228.000, dens største pakke.

Ingen steder at bytte OneCoin

onecoin exchange fidus

Et andet blinkende lys, som OneCoin er en fidus er det Et liv er det eneste sted at købe OneCoin. Der er ingen andre steder at købe, bruge dem eller handle OneCoin.

OneCoin hævdede at skabe en udveksling. De fortsatte dog med at skubbe datoen for åbning tilbage. Det åbner sandsynligvis aldrig.

Det eneste kendte sted, der ser ud til at acceptere OneCoin, er DealShaker.

DealShaker-platformen er, hvor folk kan sætte varer og tjenester og handle det for OneCoin eller en kombination af OneCoin og euro.

Det ser ud til at DealShaker kan være en falsk forretning for at vise, at de har handel med OneCoin.

Med andre kryptokurver kan folk købe og sælge på offentlige børser for fiat, disse muligheder var ikke tilgængelige for OneCoin.

Pyramidespil

Den organisatoriske struktur af OneCoin afspejler et pyramidesystem hvor alle betaler til personen ovenfor.

Der er to dele af virksomheden, OneCoin selv, der beskæftiger sig med hosting og markedsføring af platformen, og så er der tilknyttede selskaber, der bringer folk til at lave en kommission.

Lokale arrangører arrangerer møder, de spreder OneCoin-fidusen i deres region, ligesom ambassadører.

Nogle af disse lokale arrangører tjente en masse penge og troede oprigtigt, at det ikke var en fidus.

OneCoin havde stor vækst i Asien, især Kina, gjorde en rundvisning i Afrika og åbnede endda kontorer i Dubai.

Medlemmer var en del af OneLife-netværket og talte om, hvordan man kunne ændre verden. De havde endda et håndskilt bestående af en cirkel og en.

De afholdt webinars dag og nat hver eneste dag, der varede op til halvanden time, hostet af meget optimistiske og lidenskabelige mennesker.

Disse webinars var sandsynligvis designet til ikke at uddanne, men til at konvertere nye tilhængere.

OneCoins efterfølgelse er så enorm, folk skrev endda sange om det og holdt skønhedskonkurrencer. Inden for to år pakkede OneCoin-samlinger sammen med arenaer, endda Wembley Arena i London.

Hvem er Dr. Ruja Ignatova?

Ruja Ignatova, onecoin

Dr Ruja Ignatova lancerede OneCoin-fidus i 2014.

Hun kaldte sig ‘cryptoqueen’ og optrådte på forsiden af ​​prestigefyldte forretningsmagasiner som Forbes Bulgarien (selvom det er blevet afsløret, at dette blev betalt for).

Formodentlig er Ruja flydende på flere sprog og det hævdes, at hun foretog forfalskninger, der hævdede at have muligvis to doktorgrader, inklusive grader fra Oxford University og en ph.d. i jura.

Hun hævdede, at banksystemet var gammelt og gentog mange af de samme overbevisninger, som mange mennesker inden for kryptokurrency-samfundet står for.

Ruja kunne godt lide at sammenligne OneCoin med Bitcoin og få det til at se ud som OneCoin var mere succesrig.

FBI anholdt

I slutningen af ​​2017 forsvandt Ruja som en af ​​Europas rigeste kvinder efter at have undladt at dukke op på en OneCoin-begivenhed i Lissabon, Portugal. Ingen ved hvorfor.

Hun blev sidst set offentligt på sin yacht i Sozopol på den bulgarske Sortehavskyst.

Det er kendt, at Ruja fløj til Athen fra Sofia. Nogle mener, at hun måske er blevet tipset om, at FBI fulgte efter hende.

Selvom det er meget muligt, at Ruja kunne endda være død eller kidnappet.

Hun er på FBI’s eftersøgte liste og blev formelt anklaget i fravær over for de amerikanske myndigheder, der erklærede OneCoin for at være et bedrag.

Konstantin Ignatov

Efter Rujas forsvinden, Konstantin Ignatov, bror til Ruja (personlig assistent og undertiden betragtet som sin livvagt) overtog OneCoin.

Fra og med i dag sidder Konstantin nu i fængsel i New York og afventer retssag.

Det ser ud til, at FBI vil lægge en stor del af skylden for virksomhedens handlinger oven på Konstantin, da de ikke kan finde Ruja.

Det sagt, KonstantinAdvokater synes at antyde, at de vil spille dumme og prøv at skubbe skylden på Ruja, som stadig mangler.

Konstantin blev fanget i Los Angeles lufthavn og ventede på at flyve tilbage til Bulgarien efter at have deltaget i OneCoin-møder.

To andre personer er også arresteret i USA; Mark Scott og Sebastian Greenwood der overvåger markedsføring.

Det menes, at en af ​​disse personer kan have hvidvasket penge gennem OneCoin. Plus, før OneCoin arbejdede Ruja og Sebastian også på en anden fidus.

Langsomt men sikkert binder en løkke sig omkring de mennesker, der er involveret i OneCoin, med nogle enheder og bankkonti rundt om i verden, der lukker ned.

Imidlertid, folk arbejder stadig på OneCoin‘S kontorer i Sofia, Bulgarien.

Det faktum, at folk har brug for at betale i fiat for at få OneCoin, ikke med andre kryptokurver betyder, at det teoretisk skal være let at spore betalingerne.

Det er imidlertid vanskeligt for ofre for OneCoin at angribe dem, fordi de betalte mange advokatfirmaer for at bekræfte, at deres materiale var uddannelsesmæssigt..

Ikke kun gav dette dem juridisk opbakning, men det betød også, at mange advokatfirmaer ikke var i stand til at repræsentere folk, der var imod OneCoin.

Advokater kan ikke gå imod deres betalte klienter. Dette kaldes anciennitet.

Hvad kan vi lære af OneCoin-fidusen?

hvad man kan lære af onecoin fidus

Nogle mennesker tror, ​​at de aldrig vil være i stand til at slippe af med OneCoin. En del af grunden er, at det er så globalt.

desværre, det er lettere at snyde folk end at overbevise dem om, at de er blevet snydt.

Dette er sket for mange af ofrene for OneCoin, der er blevet hjernevasket til at tro, at de, der angriber OneCoin, er ‘hadere’.

De vil ikke tro, det er en fidus, fordi de har investeret så mange penge i OneCoin.

At bekæmpe svindel som OneCoin, folk skal have bedre uddannelse i kryptokurrency.

Hvis folk forstod, hvordan blockchains fungerede, ville de være i stand til at få øje på, at OneCoin straks var en fidus, fordi den ikke havde en blockchain.

Folk skal også gøres mere opmærksomme på, hvordan man også finder sådanne svindel. Specifikt hvordan man undersøger fremmede påstande som dem, der er fremsat af OneCoin.

For eksempel, da de hævdede i 2016 at have den næststørste markedsværdi efter Bitcoin, burde folk have kontrolleret dette.

Hvis de gjorde det, ville de have set, at der ikke var noget bevis for dette.

Du kan muligvis også lide: Cryptocurrency Scams: Sådan finder du svindlere og forbliver sikre

Centrale punkter

Hvis du husker noget fra denne artikel, skal du gøre det til disse nøglepunkter.

  • OneCoin er den største igangværende kryptokurrency-fidus. Indtil videre er det lykkedes dem at svindle folk ud af ca. € 4 mia.
  • Det har ikke en blockchain. OneCoin løj om at have en blockchain og bruger i stedet en central SQL-database.
  • Dr Ruja Ignatova, OneCoins grundlægger, har været savnet siden 2017. Siden da er tre personer, inklusive Rujas bror, blevet arresteret i USA.
  • Folk skal være mere uddannede i kryptokurrency-svindel og hvordan man undgår dem. De fleste mennesker, der falder for sådanne svindel, ved ikke, hvordan kryptokurrency fungerer.

Lær at handle med vores kursus i kryptovalutahandel

Vil du lære mere om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Tilmeld dig derefter vores kursus for handel med kryptokurrency!

Hvis du nød at læse OneCoin: Den største igangværende kryptovaluta-fidus nogensinde fra Handelsuddannelse, giv det en like, og del den med alle andre, som du tror, ​​det også kan være af interesse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner