Prognose for stjernepris – Hvor meget vil Stellar XLM være værd i 2021 og derover?

Stellar XLM forudsigelse af prisforudsigelse:

Hvor meget vil stjernerne være værd i 2021 og derover?

Vil Stellar gå op eller gå ned? Læs vores Stellar XLM-prisforudsigelse 2021 – 2025

På udkig efter Stellar forudsigelse 2021 – 2025? Eller har du kæmpet for at besvare spørgsmålet ‘er Stellar en god investering? Du er på det rette sted. Vi deler den bedste Stellar-prisforudsigelse for 2021 og derefter. vi kigger på Stellar XLM for at finde ud af, hvad eksperterne siger om dens fremtidige ydeevne, og hvor meget Stellar vil være værd i 2021 og derover.

Oprindeligt omtalt som ‘Det hemmelige Bitcoin-projekt’, Stjerner (XLM) blev lanceret i 2014 af Ripple medstifter Jed McCaleb. Siden da er det fortsat med at blive verdens 11. største kryptokurrency. Dens nuværende markedsværdi er $ 3.307.763.271, og prisen på dens oprindelige valuta, Lumens, er en beskeden $ 0.152991.

I løbet af de sidste seks år har Stellar-netværket fået opmærksomhed fra forskellige højt profilerede virksomheder. Fra IBM til Deloitte driver Stellar apps og betalingssystemer til nogle af de største virksomheder i verden. Men hvad skal vi forvente at se store ting i fremtiden?

Prisen på Stellar (XLM) har aldrig været skyhøj. Men efter at markedets seneste bull run sendte sin pris fra $ 0,1552991 i oktober til $ 0,3258 i dag (og dets markedsværdi fra $ 3,307,763,271 til $ 7,567,856,726), kan du undre dig over, om det er sat til at stige i løbet af de næste fem år.

Industrien er ikke fremmed for volatilitet. Tilbage i 2017/18 oplevede en markedsomfattende bull run de fleste aktiver en rekordhøj (ATH). Virkningerne varede dog ikke længe, ​​og det er forståeligt, at mange mennesker er bekymrede for, at det samme vil ske igen. Så forventer brancheeksperter at se prisen på XLM falde? Eller kunne vi være på udkig efter en ny ATH?

Uanset om du er en nuværende Stellar-investor eller en person, der ønsker at finde ud af ‘er fantastisk en god investering’ og lære mere om teknologien, læs videre. I denne artikel vil vi undersøge nogle af de bedste Stellar-prisforudsigelser for at finde ud af, om XLM-prisen vil vinde værdi i de næste fem år. Uanset om du er en nuværende investor, der ønsker at beslutte, om du vil eje eller sælge din XLM, eller en person, der overvejer at tilføje aktivet til din portefølje, har vi samlet alt hvad du behøver at vide her.

Hvis du vil købe eller investere i Stellar XLM hurtigt og nemt med 0% provision, tjek ud eToro Exchange!

Hvad er Stellar XLM?

Før vi udforsker, hvad 2021-2025 har i vente for Stellar, lad os opsummere, hvordan denne kryptokurrency fungerer. Som vi antydede i indledningen, består Stellar XLM af to nøglekomponenter: dets open source decentrale betalingsnetværk, Stellar og dens oprindelige valuta, Lumens (XLM).

I betragtning af det faktum, at Jed McCaleb tidligere grundlagde Ripple, vil du sandsynligvis ikke blive overrasket over at høre, at Stellar er meget fokuseret på at lette grænseoverskridende betalinger. En nøgleforskel mellem Stellar og Ripple er dog deres målgrupper. Mens Ripple gør det lettere for banker at overføre penge uden at skulle bekymre sig om valutakurser og gebyrer, har Stellar positioneret sig som en digital løsning for folk, der ønsker at foretage daglige betalinger.

Kryptovalutaen ejes af en nonprofit, der hævder, at dens primære mål er at tilbyde økonomisk frihed til dem med begrænset adgang til pålidelige institutioner. I sidste ende håber det at skabe et verdensomspændende netværk. Dette ville betyde, at nogen kunne foretage en international betaling i deres egen valuta, og det ville nå modtageren i deres, uden gebyrer og langsomme transaktionstider, der traditionelt er forbundet med grænseoverskridende betalinger..

Hver Stellar-transaktion koster kun 0,0001 XLM i gebyrer og tager mindre end seks sekunder at behandle. (Sammenlign dette med Bitcoin, som det kan tage så lang tid at behandle en enkelt transaktion). Og det er ikke den eneste forskel mellem Bitcoin og det såkaldte ‘Secret Bitcoin Project’. Fordi den samlede forsyning oprindeligt skulle øges med 1% hvert år, var Stellar kendt som en inflationsvaluta. I teorien ville dette have gjort det meget mere skalerbart end Bitcoin, som i øjeblikket forventes at nå sin maksimale forsyning omkring år 2030.


Uanset om du er en eksisterende investor eller nogen, der leder efter det ekstra skub for at føje Stellar til deres portefølje, skal du fortsætte med at læse for at finde ud af mere. I denne opdaterede artikel har vi samlet nogle af de mest overbevisende prisforudsigelser for Stellar XLM i løbet af de næste fem år.

Kortsigtede stjerneprisforudsigelser: 2021

Prognose for stjernernes pris for 2021

Hvad forudsiger kryptoeksperter for Stellar XLM i 2021?

Vil Stellar XLM stige i 2021? Efter kryptokurrencymarkedets seneste bull run spekulerer mange investorer på, hvad 2021 har for prisen på XLM. Hvis du spekulerer på ‘er Stellar XLM en god investering i 2021?’, Så læs videre for at finde ud af, hvad de bedste kryptoanalytikere har at sige.

Så når vi har genoptaget, hvad Stellar er, skal vi se på, hvad vi kunne forvente at ske med XLM-prisen gennem 2021.

Da vi først delte en artikel om Stellar XLM-prisforudsigelser tilbage i oktober, havde WalletInvestor en af ​​de mest baisse prognoser. Platformen mente, at aktivet ville følge en samlet nedadgående tendens i løbet af året og lukkede 2021 til en værdi af omkring $ 0,08. Så hvordan har dets forudsigelser ændret sig i løbet af de sidste par måneder?

Som vi kan se fra grafen ovenfor, har WalletInvestor ændret sine prognoser dramatisk! Ifølge sin undersøgelse er prisen på XLM sat til det næst mest succesrige år nogensinde, med en anden betydelig bull run forudsagt i november-december. Selvom den forventer, at prisen vil svinge hele året, tror den ikke, at Stellar nogensinde vil falde under 0,2 $.

Ved udgangen af ​​2021 kunne vi se stjernepriser på $ 0,448 $ – aktivets højeste pris siden 2018.

Hvis dette er sandt, ville det være en god nyhed for investorer, der spekulerer på, “vil Stellar XLM gå op?”. I forløbet af markedets bull run har kryptovalutaen haft to ret skuffende år. Dette har endda fået nogle mennesker til at spørge ‘er Stellar Lumens død?’ Men som vi kan se fra WalletInvestors forudsigelse, kunne dette underdog-aktiv indstilles til en meget lysere fremtid.

Vores anden kortsigtede prisforudsigelse kommer fra Trading Beasts.

Ifølge Trading Beasts kunne Stellar-fremtiden være lysere. Handelsplatformen har forudsagt, at prisen på XLM kunne ramme en maksimumspris på $ 0,53 inden december 2021.

Ligesom WalletInvestor forventer Trading Beasts, at prisen på Stellar Lumens vil stige mod slutningen af ​​2021 med de højeste ændringer i planen planlagt til november og december. Selvom dets minimale forudsigelser ikke er svimlende bullish, viser de stadig forbedring fra den nuværende pris, mens dens gennemsnitlige forudsigelser er utroligt opmuntrende. De indikerer, at Stellar kunne være i et særligt vellykket år og forblive over $ 0,4 i hele 2021. Dette ville tage aktivet til sit højeste niveau siden starten af ​​2018.

Trading Beasts ‘forudsigelser er mærkbart statiske. Det forventer ikke, at prisen på Stellar på noget tidspunkt vil falde til under 0,2 $.

Platformen er enig med tanken om, at XLM kunne raketere mod $ 0,7 i 2021.

For vores endelige kortsigtede prisforudsigelse har vi henvendt os til Digital Coin-pris. Dens udsigter er ret mere volatile end både WalletInvestor og Trading Beasts, men platformen mener stadig, at Stellar XLM vil lukke året til en højere pris end den nuværende $ 0,3258 $..

Selvom denne graf ikke ser så opmuntrende ud, er det vigtigt at fokusere på det faktum, at Digital Coin Price mener, at Stellar vil $ 0,475 i næsten hele 2021.

(Der er tilsyneladende kun et par dage, hvor prisen falder til 0,471647 $ i slutningen af ​​august og begyndelsen af ​​september). Dette gør det faktisk til en af ​​de mest optimistiske forudsigelser, vi har set! Fordi platformen har forudsagt et massivt bull run – og efterfølgende bearish justering – i slutningen af ​​februar, kan nogle investorer føle, at de er på vej til en stenet tur. Men hvis dens årlige lave værdi virkelig er lidt over $ 0,47, er udsigterne stadig utroligt positive.

Mange investorer er ivrige efter at spørge, ”er Stellar XLM en god investering i 2021?” Ifølge DigitalCoinPrice er udsigterne positive. Det mener, at prisen på Stellar XLM vil ramme højder på $ 0,49 i løbet af 2021.

Alt i alt varierer Stellar XLM 2021-prisforudsigelserne. På en ekstrem måde forudser DigitalCoinPrice høje niveauer af volatilitet og XLMs højeste pris i år. På den anden side mener WalletInvestor, at prisen på XLM vil stige i hele 2021 og ende med at handle højere end den nuværende pris.

Så er Stellar en god investering i 2021? De kortsigtede forudsigelser for stjernepriser, som vi har medtaget i denne artikel, antyder, at det kan være. Ingen forudsiger, at XLM lukker 2021 til en lavere pris end den aktuelle værdi, hvilket burde være et betryggende tegn for investorer.

Det centrale spørgsmål nu er, om dets langsigtede udsigter er lige så lovende som dets kortsigtede. Hvis du foretrækker en langsigtet investeringsstrategi, skal vi se på forudsigelserne for stjernernes pris for 2022-2025.

Har du overvejet at investere i Stellar XLM?

Langsigtede stjerneprisforudsigelser: 2022-2025

Hvad forudsiger kryptoeksperter for Stellar XLM i 2022 og derefter?

Mange krypto-investorer er ivrige efter at vide, hvad de næste 5 år kan have til rådighed for prisen på stjernernes XLM. Hvis du leder efter en Cardano-prisforudsigelse 2025 eller endda spekulerer på ‘skal jeg investere i Stellar?’, Skal du fortsætte med at læse. det er vigtigt at se fremad for at se, hvordan prisen kan ændre sig i de næste par år. I dette afsnit undersøger vi de potentielle prisændringer på XLM mellem 2022 og 2025.

Som disse forudsigelser viser, kan Stellar Lumens (XLM) indstilles til et af de bedste år endnu. Men hvad kunne vi forvente at se på lang sigt? I 2022 har den italienske kryptoplatform Previsioni Bitcoin givet følgende forudsigelse:

Previsioni Bitcoin retfærdiggør sine (overordentlig bullish!) Forudsigelser, da de mener, at verden vil øge sin vedtagelse af mange kryptokurver betydeligt i løbet af de næste par år. Som vi kan se, tror det ikke, at Stellar Lumens er en undtagelse fra denne regel.

Ifølge Previsioni Bitcoin-prognose kan prisen på Stellar XLM stige fra $ 1 til $ 2 mellem januar og maj 2022! Selv $ 1 er en utrolig optimistisk forudsigelse, så dette er potentielt spændende nyhed for investorer.

Efter en årlig højde på $ 2.130037 i august, mener Previsioni Bitcoin, at Stellar XLM vil lukke i 2021 til en pris på $ 1.719757.

I betragtning af at XLMs tidligere ATH kun var $ 0,897472 i 2018, ville dette være en utrolig ny rekord. Mange mennesker synes måske, at dette er alt for ambitiøst. Stellar har imidlertid allerede bevist, at prisen kan fordobles i løbet af en måned, så måske er den ikke så urealistisk, som den kan synes ved første øjekast.

For vores anden langsigtede prisforudsigelse er vi vendt tilbage til Digital Coin-prisen. Efter at have forudsagt et opmuntrende 2021, hvad forventer platformen at se i 2022-2025?

Prognosen for Digital Coin Price for Stellar XLM er utrolig positiv. I de næste par år forudsiges følgende milepæle:

År Stjernepris
2021 $0,52
2022 $ 0,62
2023 $ 0,72
2024 $ 0,83
2025 1,25 $

Som en langsigtet investering projicerer den, at Stellar kunne fungere utroligt positivt. Ifølge dets forudsigelser kunne værdien af ​​Stellar-prisen stige til $ 0,65 i slutningen af ​​2021 og stige til $ 0,75 i 2022, $ 0,84 i 2023, $ 0,91 i 2024 og opnå en gennemsnitspris på $ 1,50 inden 2025.

Ifølge sin tekniske analyse forventer Digital Coin Price, at prisen på Stellar Lumens vil ramme en ny ATH inden for de næste fem år. Det forventer, at dets største vækstrate vil forekomme i løbet af 2024-25 med en prisstigning på omkring $ 0,2.

Hvis du spekulerer på ‘hvad vil Stellar Lumens være værd i 2030?’, Vil du sandsynligvis være glad for at se, at Digital Coin Price mener, at den kunne have en værdi på mere end $ 2,5 inden 2030.

Desværre mener Long Forecast, at vi skal komme tilbage til jorden. I skarp kontrast til den digitale møntpris (og især Previsioni Bitcoin) har denne platform givet en dyster bearish forudsigelse, der kunne se prisen på XLM falde til under 0,2 $ i løbet af 2023. I 2024 citeres den følgende priser:

Stjernepriser i 2024

Jan: $ 0,14

Feb: $ 0,11

Mar: $ 0,09

Apr: $ 0,10

Maj: $ 0,12

Jun: $ 0,14

Jul: $ 0,12

Aug: $ 0,11

Sep: $ 0,13

Okt: $ 0,15

Nov: $ 0,17

Dec: $ 0,20

De konsekvent negative vækstrater er utroligt nedslående, da ingen af ​​de andre forudsigelser, der er inkluderet i denne artikel, forventer, at prisen på XLM falder til under den nuværende værdi. Med et årligt lavt niveau på $ 0,09 forudsagt i februar og marts 2024, forventer Long Forecast tydeligvis ikke, at XLMs bullish tendens vil fortsætte på lang sigt. Selvom det tror, ​​at aktivet forsigtigt vil stige i løbet af 2025, er det næppe den bullish prognose, som investorer håbede på.

I betragtning af antallet af positive forudsigelser opvejer langt dette bearish udsigter, men vi bør ikke endnu miste håbet for Stellars langsigtede udsigter. Det er vigtigt at have et potentielt worst-case scenario i tankerne for at skabe en robust handelsstrategi, især da markedet i øjeblikket er mere volatilt end nogensinde før. Som det ofte siges i handelsverdenen: planlæg det værste, forvent det bedste!

Kryptoplatformen Prime XBT har brugt teknisk analyse til at foretage følgende forudsigelser, afbilledet i denne graf:

De tre trekanter, vi kan se fremhævet med grønt, er repræsentative for et omvendt hoved- og skuldermønster. Kryptoanalytikere har identificeret dette mønster som et, der typisk går forud for et bullish løb – deraf den skarpe opadgående tendens af Prime XBTs forudsigelser.

Platformen forudsiger en utrolig optimistisk fremtid for Stellar XLM. Som vi kan se, placerer Prime XBTs tekniske analyse Stellar XLM til en mulig værdi på $ 1,25 inden 2023.

Hvis disse forudsigelser er korrekte, ville det betyde, at Stellar XLM er indstillet til at overhale sin tidligere all-time high (ATH) på $ 0,897328.

Ifølge Coinlikers analyse har investorer, der undrer sig over, ‘vil prisen på Stellar XLM stige?’ Intet at bekymre sig om. Det mener, at Stellar vil vokse år-til-år mellem 2021 og 2025:

2021-2022: XLM-pris: $ 0,64, vækst: + 1.130%

2022-2023: XLM-pris: $ 1,52, vækst: + 2.820%

2025: XLM-pris: $ 3,35, vækst: + 6.340%

Coinliker hævder, at selvom vi måske tror, ​​at disse forudsigelser er ekstreme, er de ikke så vilde, som de ser ud. Platformen citerer den udviklende teknologi i Stellar-netværket såvel som den øgede anvendelse af XLM i en række forskellige brugssager som nøglefaktorer, der kan drive denne vækst i pris. Det er et krav StormGain er enig med. Ifølge platformen er et skøn på $ 2 inden 2025 ‘konservativt’.

Stellar XLM kan indstilles til at stige forbi sin tidligere ATH på $ 0,897328. Ifølge Coinlikers forudsigelser kunne dens ATH faktisk mere end tredobles i løbet af de næste fem år.

Som en langsigtet investering projicerer den, at Stellar kunne klare sig meget godt. Ifølge dets forudsigelser kunne værdien af ​​Stellar-prisen stige til $ 0,75 i slutningen af ​​2021 og stige til $ 0,95 i 2022 og opnå en gennemsnitspris på $ 2,50 inden 2025.

Hvor meget vil stjernerne være værd i 2025?

Ifølge Stellar-prisforudsigelsen, der tilbydes af WalletInvestor.com, skal XLM stige til $ 0,782 ved udgangen af ​​2021 og til $ 0,96 inden udgangen af ​​2022 for at stige helt til $ 2,35 inden december 2025.

Baseret på Stellar-fremskrivninger fra DigitalCoinPrice.com forventes XLM-værdien at stige betydeligt i de kommende år og handles til omkring $ 0,63 i 2021 til $ 0,71 i december 2023 og til $ 1,255 i december 2025.

Longforecast forudsiger, at XLM vil nå $ 1,69 inden udgangen af ​​2025.

Yderligere Stellar (XLM) prisforudsigelser 2023-2025:

Stjerneprisforudsigelser 2021:

Crypto Coin Society: $ 1.332967

Investing Haven: $ 4

Mega Crypto-pris: $ 5

Forudsigelser fra stjernernes pris 2023:

Prime XBT: $ 1,25

WalletInvestor: $ 0,613

Handelsdyr: $ 0,5554100

Forudsigelser fra stjernernes pris 2025:

Møntkontakt: $ 5

Ripple News: $ 3

Kaptajn Altcoin: $ 5

Konklusion: Stellar XLM-prisforudsigelsesprognose

Nedenstående forudsigelsestal skitserer nogle af Potentiel høj og lav af Stellar XLM-forudsigelser for prisforudsigelser i 2021, 2022, 2023 og 2025, der tilbydes af tekniske analytikere og Crypto-brancheeksperter.

År Høj Lav
2021 $ 0,82 0,22 $
2022 $ 0,95 $ 0,46
2023 1,32 $ $ 0,60
2025 2,20 $ $ 0,90

Hvordan har prisen på stjernerne ændret sig over tid?

For at finde det mest nøjagtige svar på spørgsmålet ‘er Stellar XLM en god investering?’, Er det en fantastisk måde at starte at analysere forudsigelser på kryptokurrency. Det er dog også vigtigt at se baglæns såvel som fremad. Tidligere resultater kan være en nøgleindikator for fremtidig succes, så vi har sammensat en kort guide til prisen på XLM over tid.

Som vi nævnte tidligere, kom Stellar XLM først på markedet i 2014. Det betyder, at vi har seks års prisændringer at undersøge. Denne graf fra Nomics sporer prisen på XLM:

Som vi kan se, var prisen på Stellar XLM utrolig statisk forud for 2017. Efter at have tilbragt de første år af sit livs handel mellem 0,001 $ og 0,004 $ var dens pludselige vækst i april, maj og juni 2017 helt uden fortilfælde. Dette var dog kun lige starten.

Kryptovalutamarkedet som helhed oplevede en utrolig vækstrate mod starten af ​​2018. Dette skyldtes dels antallet af nye tredje generation af kryptoer, der blev lanceret, hvilket udløste et enormt niveau af investorinteresse. Den øgede handelsvolumen i hele branchen fik prisen på næsten enhver kryptokurrency til at skyde op – og Stellar XLM var ingen undtagelse.

På under $ 1 ($ 0,897328) kan Stellars ATH virke ikke imponerende sammenlignet med Bitcoins ATH på en kæmpestor $ 20.000. Dette var dog stadig en utrolig stigning fra de tidligere priser på $ 0,001-0,004. Selvom denne pris hurtigt faldt i løbet af 2018, returneres den aldrig til de samme lave priser og forbliver for det meste over $ 0,05.

Usædvanligt blandt kryptokurver kolliderede prisen på XLM ikke tilbage i marts 2020. Det globale koronavirusnedbrud opstod, da investorernes tillid faldt i kølvandet på den verdensomspændende lockdown og sendte prisen på næsten alle større valutaer, der styrtede ned mellem den 1. og 16. marts. Overraskende steg prisen på XLM faktisk i denne periode og steg fra $ 0,081985 til $ 0,100722.

Dette kan potentielt indikere, at XLM ikke påvirkes af alle de samme faktorer, der typisk påvirker branchens prissvingninger. For eksempel har analytikere længe bemærket, at mange andre valutaer afspejler Bitcoin’s volatilitetsniveauer, da det kan være en god indikation af investorstemning. (Vi undersøger flere faktorer, der potentielt påvirker prisen på Stellar XLM i næste afsnit af artiklen).

Selv om værdien af ​​XLM ikke faldt på linje med resten af ​​markedet i marts, var den heldigvis ikke fritaget for det brancheomfattende tyreløb, der løftede hovedet i december 2020. Mellem 16. november og 25. januar steg Stellar fra $ 0,0870 til $ 0,278334 – en imponerende procentvis stigning på 219,92414%! Da prisen på XLM stadig fortsætter med at vokse, håber mange investorer, at Stellars baisse dage stort set er forbi.

Klar til at investere i Stellar XLM?

Hvilke faktorer påvirker prisen på Stellar XLM?

Prisen på Stellar XLM kan ændre sig i henhold til et antal interne og eksterne faktorer. For at foretage de mest nøjagtige forudsigelser af Stellar-prisen 2021-2025 og for at besvare spørgsmålet ‘vil prisen på Stellar XLM stige?’, Er det vigtigt at forstå, hvad disse faktorer er. Dette vil gøre det lettere at forudsige perioder med vækst eller tilbagegang baseret på aktuelle cryptocurrency-tendenser og andre verdensbegivenheder, der kan påvirke prisen på XLM.

Udbud og efterspørgsel

Forholdet mellem udbud og efterspørgsel påvirker prisen på hver enkelt kryptovaluta (og valuta generelt). Når flere mennesker prøver at købe XLM end sælge, betyder det, at udbuddet er større end efterspørgslen. Dette skubber prisen på XLM op. Når flere mennesker prøver at sælge end købe, betyder det, at efterspørgslen er større end udbuddet, hvilket har en negativ effekt på prisen.

Både udbud og efterspørgsel påvirkes af en række forskellige faktorer. Vi har skitseret nogle af de vigtigste nedenfor.

Stigningen af ​​decentraliserede apps (dApps)

Overalt i verden er interessen for decentrale apps (dApps) stigende. Stellar-netværket driver en række finansieringsapps, der sigter mod at gøre det lettere for folk at sende daglige grænseoverskridende betalinger. Stellars partnerskab med IBM har resulteret i en betalingsplatform, der snart vil være i stand til at håndtere syv fiat-valutaer (inklusive det britiske pund og den fijianske dollar) samt XLM.

Øget anvendelse af disse apps, der understøttes på grund af den høje profil af partnerskaber med virksomheder som IBM, vil have en positiv indvirkning på prisen på Stellar XLM.

Systemopdateringer

Opdateringer til kryptovaluta-netværk afventes normalt ivrigt af investorer, nogle gange i årevis i forvejen. Spændingen omkring opdateringen er ofte nok til at holde prisen på aktivet opdrevet før frigivelsen, men priserne kan virkelig skyrocket, når opdateringen er rullet ud med succes.

Det seneste eksempel på dette for XLM kom tidligere på ugen den 23. november. En topchef i Stellar, Justin Rice, tog virksomhedsbloggen for at meddele, at Stellar havde opgraderet sin protokol fra nummer 13 til 15 – et skridt, der fik prisen på XLM til at stige med massive 68% på bare en uge.

Kryptovalutaer er underlagt en række interne og eksterne faktorer, som alle kan få priserne til at stige eller falde. det er vigtigt at forstå, hvad disse faktorer er. Dette vil gøre det lettere for dig at forudsige potentielle breakout-perioder (eller crash).

eToro – Køb Stellar XLM med 0% provision

Tilmelde til eToro og start handel med Stellar eller kopiering af top Stellar-investorer uden ekstra omkostninger. Der er ingen administrationsgebyrer eller andre skjulte omkostninger involveret.

etoro-mægler

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Stellar XLM Prisforudsigelse – Centrale punkter

 • Ved udgangen af ​​2021 mener WalletInvestor, at vi kunne se priser på $ 0,44.
 • Trading Beasts har forudsagt, at prisen på XLM kunne ramme en maksimumspris på $ 0,5335535 inden december 2021.
 • Digital Coin Price mener, at Stellar XLM vil lukke året til en højere pris end den nuværende $ 0,3258.
 • Ifølge Previsioni Bitcoin kan prisen på Stellar XLM stige fra $ 1 til $ 2 mellem januar og maj 2022.
 • Digital møntpris forventer, at prisen på Stellar Lumens vil ramme en ny ATH på $ 1.046891 inden for de næste fem år.
 • Long Forecast har givet den mest bearish prognose og forudsiger, at XLM kan falde til $ 0,09 i 2024.
 • Prime XBT har brugt teknisk analyse med henvisning til Stellars inverse hoved- og skuldermønster for at antyde, at prisen kunne ramme $ 1,25 inden 2023-25.
 • XLM var usædvanlig, da prisen ikke faldt markant under coronavirus-nedbruddet.
 • Mellem 16. november og 25. januar steg Stellar fra $ 0,0870 til $ 0,278334.
 • Faktorer, der kan påvirke prisen på XLM, inkluderer udbud og efterspørgsel, stigningen i dApps og lanceringen af ​​systemopgraderinger.
 • Stellar blev lanceret i 2014 af en af ​​Ripple-medstifterne og er fokuseret på at lette grænseoverskridende betalinger til almindelige mennesker.
 • Dens partnerskaber inkluderer IBM og Deloitte, som begge har bygget betalingsapps og -systemer på Stella-netværket.
 • Hver Stellar-transaktion koster kun 0,0001 XLM i gebyrer og tager mindre end seks sekunder at behandle (meget billigere og hurtigere end Bitcoin).
 • Coinliker giver den mest optimistiske forudsigelse på $ 3,35 om fem år.
 • ATH for Stellar XLM var $ 0,897328 i 2018.

Hvis du har ledt efter en pålidelig Stellar XLM-prisforudsigelse i 2021, 2022, 2025 og videre og spekuleret på, er Stellar XLM en god investering?, Håber vi, at du har fundet denne artikel nyttig. Dette aktiv har været på markedet siden 2014 og har set en række højt profilerede partnerskaber i den tid. Dens for nylig statiske pris kan have været lidt overvældende, men ifølge de forudsigelser, vi har inkluderet her, kan det være i en lys fremtid.

Uanset om du foretrækker den laveste forudsigelse fra Long Forecast eller Previsioni Bitcoins ekstremt positive udsigter, er det klart, at analytikerne overvældende forventer, at prisen på Stellar vil stige i løbet af de næste fem år. Når det er sagt, har markedet ændret sig natten over tidligere og kunne let gøre det igen. Som et resultat er det afgørende at udføre din egen forskning for at skabe en robust investeringsstrategi.

Hvis denne artikel har givet dig det tillidsforøgelse, du har brug for for at begynde at handle Stellar XLM for dig selv kan du være interesseret i at vide, at multi-asset trading mægleren eToro giver mulighed for at handle med kryptoaktiver (inklusive Stellar) og CFD’er på op til 90+ kryptokurver.

Forudsigelser fra stjernepriser – ofte stillede spørgsmål

Vil Stellar nå $ 1?

Ifølge de opdaterede forudsigelser synes det meget muligt, at Stellar kunne nå $ 1 inden for de næste to år. De tidligste prognoser mener, at dette kunne ske inden udgangen af ​​2021, mens andre forventer det i op til 2025.

Det synes muligt, at Stellar kunne nå $ 1. Ifølge den tekniske analyse af Prime XBT, Coin Liker og StormGain kunne XLM være mere end $ 1 værd inden for de næste par år. Coinliker forventer endda, at det vil ramme $ 3 inden 2025!

Er Stellar XLM en god investering?

Forudsigelserne antyder overvældende, at Stellar kunne være en god investering. Long Forecast er undtagelsen fra reglen og mener, at XLM vil falde i værdi og ramme $ 0,09 i 2024.

Hvorfor er Stellar så billig?

Selvom prisen på Stellar stiger, er det stadig en af ​​de billigste kryptoer på markedet. Nogle mennesker mener, at aktivet simpelthen er undervurderet, men en del af grunden til, at det er så lavt, er at Stellar-platformen opkræver meget lave gebyrer.

Er XLM bedre end XRP?

Der er ikke noget let svar på spørgsmålet ‘er XLM bedre end XRP’. Stellar er bygget til at lette grænseoverskridende betalinger for almindelige mennesker, mens Ripple blev bygget for at gøre det lettere for banker at sende store summer uden at blive offer for ugunstige valutakurser og høje gebyrer. Stellar er bedre eller mere egnet til enkeltpersoner, mens Ripple er bedre for store virksomheder og banker.

Kommer Stellar til at stige?

Forudsigelserne om kryptokurrency, som vi har inkluderet i denne artikel, er enige om, at ja, prisen på Stellar vil stige. De fleste platforme forudser et bullish løb mod 2025, omend med perioder med volatilitet inden da.

Er Stellar en gaffel med Ripple?

Nej, Stellar er ikke en gaffel af Ripple. Selvom det blev lanceret af en af ​​medstifterne af Ripple, blev det faktisk omtalt som ‘The Secret Bitcoin Project’ inden dets frigivelse.

Hvis du spekulerer på, “vil prisen på XLM stige?”, Håber vi, at denne artikel har vist sig nyttig. Efter en række bearish år, der trodsede aktivets højt profilerede partnerskaber, begynder udsigterne for XLM at blive lysere.

For nogle investorer kan Coinlikers optimistiske forudsigelser virke alt for ambitiøse. Det er dog værd at bemærke, at både Prime XBT og StormGain er enige om, at prisen på XLM kan ramme $ 2 inden for de næste fem år. Uanset om du er en eksisterende XLM-investor eller en person, der overvejer at føje aktivet til deres portefølje, er denne nyhed bestemt opmuntrende.

Yderligere læsning:

Top 15 bedste kryptovalutaer at købe denne måned

15 grunde til at investere i kryptovalutaer

Mest populære kryptovalutaer i Storbritannien

Top kryptovalutaer at investere i Australien i 2021

Vigtigste kryptovalutaer andet end Bitcoin

Mest populære kryptovalutaer i USA

Ansvarsfraskrivelse: Stjerner eller andre kryptoer er meget ustabile. Din kapital er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Prognose og analyse afspejler forskellige eksterne og interne analytikers synspunkter til enhver tid og kan ændres til enhver tid. Desuden kan de ikke udgøre en forpligtelse eller garanti fra Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map