Regulering af kryptovaluta rundt om i verden i 2019!

Regulering af kryptovaluta rundt om i verden varierer betydeligt.

I nogle lande er kryptokurrency fuldstændig forbudt, i andre kan det blive anerkendt som penge, men ikke accepteret som en valuta.

Nogle lande har endda love om, hvordan kryptokurrency skal beskattes og defineres.

Mange lande advarer mod deres anvendelse, men overlader til folk at beslutte. De påpeger, hvor risikabelt det er at handle eller endda eje kryptovalutaer.

Dette kan i vid udstrækning ned til, at de kun er opmærksomme på de dårlige nyheder omkring kryptokurrency og endnu ikke ser det fulde potentiale, den har at tilbyde.

Normalt regering regulering reagerer langsomt på ændringer. Det kan tage år for det at indhente, hvad kryptokurrency er i stand til.

Forskellige lande henviser til kryptokurrency ved hjælp af forskellige formuleringer og de kan også have en politik på plads for forskellige typer kryptokurrency.

Meget af den gældende regulering af kryptokurrency er allerede designet omkring Bitcoin og ikke kryptokurrency generelt.

Nogle kritiserer regeringens indgreb i kryptokurrency og siger, at det vil stoppe væksten for tidligt.

Regulering af kryptovaluta burde være løs for at lade branchen vokse, men stram nok til at fange dårlige skuespillere.

Fra et erhvervsdrivendes perspektiv kan regulering af kryptovaluta imidlertid ses som en god ting, fordi det betyder, at du er mere beskyttet, hvis ting går galt teoretisk.

I denne artikel vil vi se på hvert enkelt lands politik for kryptokurrency, og vi vil også indarbejde deres sikkerhed rang fra cointobuy.io.

Vil du lære, hvordan du handler kryptokurver som en professionel? Tag vores kursus i kryptokurrency!

Contents

Regulering af kryptovaluta overalt i verden, hvert eneste land opført!

Afrika

I meget af Afrika opererer kryptokurrency stadig i et gråt område med endnu ikke meget regulering af kryptokurrency.

Nogle eksperter har dog bemærket, at interessen for kryptokurrency i Afrika er stærk. Dette gælder især blandt mennesker, der arbejder i udlandet og vil sende penge hjem til familien.

Ofte står sådanne mennesker over for store pengeoverførsler.

Generelt er nordafrikanske lande mere tilbøjelige til at forbyde kryptokurrency og implementere strengere love og sanktioner for dens anvendelse.

I modsætning hertil forbliver Afrika syd for Sahara stort set ureguleret med nogle få nationer, hvor kryptokurrency har en juridisk status.

Nogle af de lavest rangerede nationer med hensyn til vedtagelse af kryptokurrency er baseret i Afrika.

Algeriet

Sikkerhedsrang: 1.3

Algeriet er ekstremt streng over for kryptokurver og forbyder al brug inden for deres land. Køb, salg, brug og besiddelse af kryptokurver er straffet med loven siden 2018.

Det anbefales stærkt, at du ikke driver forretning med kryptokurver i Algeriet.

Angola

Sikkerhedsrang: 2,0

Angola ses ikke som et godt sted at være involveret i kryptokurrency fra og med 2019.

Status på Bitcoin og kryptokurrency på dette tidspunkt er kontroversiel, og der er endnu ingen specifikke love om kryptokurrency i Angola.

Tre ICO’er har forbudt folk at deltage i ICO’er fra Angola.

Benin

Sikkerhedsrang: 2,5

I Benin er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel regulering af kryptokurrency på plads.

To ICO’er har begrænset folk fra Benin, der deltager.

Botswana

Sikkerhedsrang: 2,5

I Botswana er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel kryptokurrencyregulering på plads.

To ICO’er har begrænset folk fra Botswana, der deltager.

Burkina Faso

Sikkerhedsrang: 2,0

I Burkina Faso er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel kryptokurrencyregulering.

To ICO’er har begrænset deltagere fra Burkina Faso.

Burundi

Sikkerhedsrang: 1.2

I Burundi er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel regulering af kryptokurrency.

18 ICO’er har begrænset folk fra Burundi, der deltager, et betydeligt antal.

Cameroun

Sikkerhedsrang: 2.1

I Cameroun er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel regulering af kryptokurrency på plads.

To ICO’er har begrænset deltagere fra Cameroun.

Kap Verde

Sikkerhedsrang: 2.8

I Kap Verde er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel regulering af kryptokurrency.

Når det er sagt, har ingen ICO hidtil forbudt folk fra Kap Verde at deltage, hvilket er et lovende tegn.

Den Centralafrikanske Republik

Sikkerhedsrang: 1.2

I Den Centralafrikanske Republik er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel regulering af kryptokurrency på plads.

17 ICO’er har begrænset folk fra Den Centralafrikanske Republik, der deltager, et betydeligt antal.

Tchad

Sikkerhedsrang: 2.4

I Tchad er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel kryptokurrencyregulering.

To ICO’er har begrænset folk fra Tchad, der deltager.

Comorerne

Sikkerhedsrang: 2.2

På Comorerne er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel regulering af kryptokurrency på plads.

To ICO’er har begrænset deltagere fra Comorerne.

Elfenbenskysten

Sikkerhedsrang: 1.3

I Côte d’Ivoire er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel regulering af kryptokurrency.

Syv ICO’er har begrænset personer fra Elfenbenskysten, der deltager, et betydeligt antal.

Den Demokratiske Republik Congo

Sikkerhedsrang: 2.8

I Den Demokratiske Republik Congo er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel kryptokurrencyregulering på plads.

Imidlertid har ingen ICO’er begrænset folk fra Den Demokratiske Republik Congo, der deltager, hvilket er et godt tegn.

Djibouti

Sikkerhedsrang: 2,0

I Djibouti er kryptokurrency stadig et kontroversielt emne, og der er endnu ikke nogen formel kryptokurrencyregulering på plads.

To ICO’er har begrænset deltagere fra Elfenbenskysten.

Egypten

Sikkerhedsrang: 2.3

I Egypten er status for kryptokurrency i øjeblikket ulovlig. Centralbanken i Egypten har sagt, at kun papirnoter udstedt af centralbanken er lovligt betalingsmiddel.

Desuden advarede den også sine borgere om farerne ved handel med kryptokurver, og islamiske lovgivere har sagt, at kryptokurrency er forbudt i henhold til islamisk lov..

På trods af dette er der lanceret tre ICO’er fra Egypten, selvom syv har forbudt egyptere at deltage.

Ækvatorial Guinea

Sikkerhedsrang: 2.2

I Ækvatorialguinea er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel regulering af kryptokurrency.

To ICO’er har begrænset deltagere fra Ækvatorialguinea.

Eritrea

Sikkerhedsrang: 1.0

I Eritrea er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel regulering af kryptokurrency.

24 ICO’er har begrænset deltagelse fra Eritrea, hvilket er meget alvorligt. Eritrea’s rangordning gør det ikke tilrådeligt at drive kryptovaluta-relaterede virksomheder i deres land.

Eswatini (tidligere Swaziland)

Sikkerhedsrang: 1,8

I Eswatini er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel regulering af kryptokurrency på plads.

Centralbanken i Swaziland har udtalt, at kryptokurver ikke har status som lovligt betalingsmiddel og ikke er reguleret og udsender en advarsel til dem, der beslutter at bruge det.

To ICO’er har begrænset folk fra Eswatini, der deltager.

Etiopien

Sikkerhedsrang: 0,8

I Etiopien er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel regulering af kryptokurrency på plads.

52 ICO’er har begrænset deltagere fra Etiopien, hvilket er meget alvorligt og måske det højeste på denne liste.

Etiopiens rangering gør det ikke tilrådeligt at drive kryptovaluta-relaterede virksomheder i deres land.

Gabon

Sikkerhedsrang: 2.3

I Gabon er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel kryptokurrencyregulering på plads.

To ICO’er har begrænset folk fra Gabon, der deltager.

Ghana

Sikkerhedsrang: 2,5

I Gabon er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel regulering af kryptokurrency på plads.

I øjeblikket råder Bank of Ghana folk til ikke at involvere sig i kryptokurrency, da sådanne aktiviteter ikke er sanktioneret af regeringen.

To ICO’er har begrænset folk fra Gabon, der deltager, men to er også blevet lanceret fra landet også.

Guinea

Sikkerhedsrang: 1.4

I Guinea er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel kryptokurrencyregulering på plads.

Seks ICO’er har begrænset folk fra Guinea, der deltager.

Guinea-Bissau

Sikkerhedsrang: 1.6

I Guinea-Bissau er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel kryptokurrencyregulering på plads.

10 ICO’er har begrænset folk fra Guinea-Bissau, der deltager, selvom en er blevet lanceret fra landet.

Kenya

Sikkerhedsrang: 2.1

I Kenya er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel regulering af kryptokurrency på plads.

Central Bank of Kenya har udsendt en offentlig meddelelse, der advarer folk om at holde sig væk fra kryptokurrency og citerer, at de kan bruges til hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme.

To ICO’er har begrænset folk fra Guinea-Bissau, der deltager, selvom to er blevet lanceret fra landet.

Lesotho

Sikkerhedsrang: 1,8

I Lesotho er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel regulering af kryptokurrency på plads.

Centralbanken i Lesotho har advaret offentligheden om brugen af ​​kryptokurver og henviser til, at de ikke overvåger dem.

Lesotho anerkender ikke kryptovaluta som lovligt betalingsmiddel eller endda udenlandsk valuta. Hvis folk beslutter at handle kryptokurrency, gør de det på egen risiko.

To ICO’er har begrænset deltagere fra Lesotho.

Libyen

Sikkerhedsrang: 0,7

I Libyen er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel regulering af kryptokurrency.

37 ICO’er har begrænset folk fra Libyen, der deltager, hvilket er meget alvorligt.

Madagaskar

Sikkerhedsrang: 1.9

På Madagaskar er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel kryptokurrencyregulering på plads.

To ICO’er har begrænset deltagere fra Madagaskar.

Malawi

Sikkerhedsrang: 1,5

I Malawi er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel regulering af kryptokurrency på plads.

Tre ICO’er har begrænset deltagere fra Malawi.

Mali

Sikkerhedsrang: 1.0

I Mali er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel regulering af kryptokurrency på plads.

11 ICO’er har begrænset folk, der deltager i Mali.

Mauretanien

Sikkerhedsrang: 2,0

I Mauretanien er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel regulering af kryptokurrency.

To ICO’er har begrænset deltagere fra Mauretanien.

Mauritius

Sikkerhedsrang: 2,9

I Mauritius er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel regulering af kryptokurrency på plads.

To ICO’er har begrænset folk fra Mauritius, der deltager, men otte er blevet lanceret, hvilket er et godt tegn.

Marokko (inklusive Vestsahara)

Sikkerhedsrang: 0,9

I Marokko er kryptokurrency ulovlig. Det marokkanske udvekslingskontor har sagt, at de, der håndterer kryptovaluta, kan blive idømt bøder eller udsættes for sanktioner.

14 ICO’er har begrænset folk fra Marokko, der deltager.

Mozambique

Sikkerhedsrang: 1,5

I Mozambique er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel kryptokurrencyregulering på plads.

Den mozambikanske Federal Reserve Bank har advaret borgere om, at den ikke regulerer eller overvåger Bitcoin, og den er ikke ansvarlig for nogen indvirkning, den måtte have.

De sagde også, at virksomheder eller organisationer, der bruger Bitcoin, ikke er reguleret af dem.

Tre ICO’er har begrænset deltagere fra Mozambique.

Namibia

Sikkerhedsrang: 4,5

I Namibia er kryptokurrency lovlig.

Bank of Namibia har sagt, at kryptokurrency ikke betragtes som lovlig og ikke reguleret, og at folk, der handler kryptokurrency, gør det på deres egen risiko.

To ICO’er har begrænset deltagere fra Mozambique.

Niger

Sikkerhedsrang: 1.6

I Niger er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel regulering af kryptokurrency.

To ICO’er har begrænset deltagere fra Niger.

Nigeria

Sikkerhedsrang: 5,7

I Nigeria er kryptokurrency lovlig.

Fire ICO’er har begrænset folk fra Niger, der deltager, men 23 ICO’er er blevet lanceret i landet, hvilket er et godt tegn.

Republikken Congo

Sikkerhedsrang: 1,5

I Republikken Congo er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel regulering af kryptokurrency på plads.

14 ICO’er har begrænset folk fra Republikken Congo, der har deltaget, selvom en har fundet sted der.

Rwanda

Sikkerhedsrang: 1.0

I Rwanda er kryptokurrency stadig et kontroversielt problem, og der er endnu ikke nogen formel regulering af kryptokurrency på plads.

Otte ICO’er har begrænset deltagelse fra Rwanda.

São Tomé og Príncipe

Sikkerhedsrang: 1.7

I São Tomé og Príncipe er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel regulering af kryptokurrency på plads.

To ICO’er har begrænset deltagere fra São Tomé og Príncipe.

Senegal

Sikkerhedsrang: 1.7

I Senegal er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel regulering af kryptokurrency.

To ICO’er har begrænset deltagere fra Senegal.

Seychellerne

Sikkerhedsrang: 2.7

I Seychellerne er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel regulering af kryptokurrency.

Mens seks ICO’er har begrænset folk fra Seychellerne, der deltager, er 40 baserede der såvel som en kryptovalutaudveksling.

Sierra Leone

Sikkerhedsrang: 1.0

I Sierra Leone er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel regulering af kryptokurrency.

Otte ICO’er har begrænset folk fra Sierra Leone, der deltager, selvom en er baseret der.

Somalia

Sikkerhedsrang: 0,3

I Somalia er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ingen formel regulering af kryptokurrency på plads.

49 ICO’er har begrænset deltagere fra Somalia, hvilket er meget alvorligt.

Sydafrika

Sikkerhedsrang: 5,7

I Sydafrika er kryptokurrency lovlig, hvilket er et stort plus, men de har ingen status som valuta. I stedet ses de som aktiver.

I øjeblikket sidder kryptokurrency i et gråt område, hvor den ikke er reguleret, men nogle mener, at der i fremtiden kan komme en form for regulering af kryptokurrency i spil.

Der er 39 ICO’er i Sydafrika og to udvekslinger, men syv ICO’er har ikke fået lov til sydafrikanere.

Sydsudan

Sikkerhedsrang: 0,6

I Sydsudan er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel regulering af kryptokurrency.

23 ICO’er har begrænset folk fra Sydsudan, der deltager.

Sudan

Sikkerhedsrang: 0,2

I Sydsudan er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel regulering af kryptokurrency.

77 ICO’er har begrænset folk fra Sydsudan, der deltager. Sudan er et af de lavest rangerede lande i verden.

Tanzania

Sikkerhedsrang: 0,9

I Tanzania er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel regulering af kryptokurrency.

Ni ICO’er har begrænset folk fra Tanzania, der deltager, men en ICO og en udveksling er baseret der.

Gambia

Sikkerhedsrang: 2,0

I Gambia er kryptokurrency stadig et kontroversielt emne, og der er endnu ikke nogen formel kryptokurrencyregulering på plads.

To ICO’er har begrænset folk fra Gambia, der deltager.

At gå

Sikkerhedsrang: 1,5

I Togo er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel kryptokurrencyregulering.

To ICO’er har begrænset personer, der deltager i Togo.

Tunesien

Sikkerhedsrang: 0,2

I Tunesien er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ingen formel regulering af kryptokurrency på plads.

To ICO’er har begrænset deltagere fra Tunesien. Tunesien er den næstbedst rangerede nation med hensyn til vedtagelse af kryptokurrency.

Uganda

Sikkerhedsrang: 0,4

I Uganda er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel regulering af kryptokurrency.

Bank of Uganda har advaret ugandere om, at det er meget risikabelt at deltage i handel med kryptovalutaer. Uganda har været særlig højlydt over fidus OneCoin.

25 ICO’er har begrænset deltagere fra Uganda. Uganda er en af ​​de lavest rangerede lande med hensyn til vedtagelse af kryptokurrency.

Zambia

Sikkerhedsrang: 1.1

I Zambia er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel kryptokurrencyregulering på plads.

Når det er sagt, har Zambia Securities and Exchange Commission, mens den ikke forbyder kryptovaluta, udsendt en advarsel til interesserede om, at kryptovalutaer stort set er uregulerede.

Tre ICO’er har begrænset folk fra Zambia, der deltager.

Zimbabwe

Sikkerhedsrang: 3.8

I Zimbabwe er kryptokurrency lovlig.

Når det er sagt, har Reserve Bank of Zimbabwe sagt, at kryptokurrency ikke er lovligt betalingsmiddel og forbliver ureguleret.

Reserve of Zimbabwe citerede også, at kryptokurrency kan bruges til ulovlige formål, såsom hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme.

Mens 17 ICO’er har begrænset folk fra Zimbabwe, der deltager, er der to ICO’er der.

Asien

asien lande kort

Asien er et meget kompliceret kontinent at opsummere, fordi det er så forskelligt og så stort. På grund af dette kan nogle nationer være meget forskellige i hvor langt de kan komme til at acceptere kryptovaluta.

Afghanistan

Sikkerhedsrang: 2,0

I Afghanistan er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel regulering af kryptokurrency.

38 ICO’er har begrænset folk, der deltager i Afghanistan, selvom fem ICO’er er placeret der.

Bahrain

Sikkerhedsrang: 2,9

I Bahrain er kryptokurrency, især Bitcoin, ulovlig, men borgere kan dog investere i kryptokurrency uden for landet.

Centralbanken i Bahrain har også citeret, at ingen finansielle institutioner anerkender Bitcoin.

Ingen ICO’er har begrænset folk fra Bahrain, der deltager.

Bangladesh

Sikkerhedsrang: 2.7

I Bangladesh er kryptokurrency ulovlig, da den kan bruges til hvidvaskning af penge eller finansiering af terrorisme.

Formodentlig har politistyrker i Bangladesh haft møder om jagt på dem, der bruger kryptokurrency. De fangede kan have juridiske konsekvenser.

28 ICO’er har begrænset folk fra Bangladesh, der deltager, selvom en er der.

Bhutan

Sikkerhedsrang: 2.6

I Bhutan er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel kryptokurrencyregulering på plads.

To ICO’er har begrænset folk fra Bhutan, der deltager.

Brunei

Sikkerhedsrang: 2.6

I Brunei er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel regulering af kryptokurrency på plads.

Indtil videre har Central Bank of Brunei, Autoriti Monetari Brunei Darussalam kun rådgivet borgerne ekstrem forsigtighed, når de beskæftiger sig med kryptovalutaer.

To ICO’er har begrænset personer fra Brunei, der deltager.

Cambodja

Sikkerhedsrang: 4.1

I Cambodja er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel regulering af kryptokurrency.

I mellemtiden har Cambodja bedt bankerne om at forhindre folk i at foretage transaktioner med kryptokurrency, men det er ikke strengt ulovligt at eje kryptokurrency.

Interessant nok har Nationalbanken i Cambodja underskrevet en aftale med et japansk selskab om at skabe en blockchain-baseret teknologi til interbankskabstransaktioner.

Fire ICO’er har begrænset folk fra Brunei, der deltager, selvom tre er der.

Kina

Sikkerhedsrang: 6,0

I Kina er lovligheden af ​​kryptovaluta meget kompliceret. Nogle områder relateret til kryptokurrency blomstrer, mens andre områder er forbudt eller begrænset.

De fleste af de begrænsninger, der findes, er at udrydde hvidvaskning af penge og ‘dårlige skuespillere’.

Stort set synes Kina at have fuld kontrol over kryptokurrency. Alt, der synes at true denne kontrol, betragtes som mistænkeligt.

People’s Bank of China opretter deres egen kryptokurrency, der skal erstatte yuanen, men man ved ikke meget om, hvordan dette vil se ud.

Nogle af de største minedriftspuljer er baseret i Kina samt en række store kryptokurrencyprojekter.

På trods af de hårde restriktioner for ICO’er er 50 stadig i Kina samt 19 børser.

Hong Kong

Sikkerhedsrang: 6.7

I Hongkong er kryptokurrency lovlig og betragtes som en ‘virtuel vare’ og er meget mere afslappet i forhold til Kina..

Imidlertid er kryptokurrency ikke reguleret, men der er planer om at regulere den i fremtiden hovedsagelig af bekymring over hvidvask af penge og ulovlige aktiviteter.

På trods af ovenstående har Hongkongs Securities and Futures Commission udsendt en advarsel til potentielle investorer, der beskæftiger sig med ICO’er, og nogle er reguleret og defineret som værdipapirer.

31 ICO’er er begrænset til folk i Hong Kong, men 149 er der samt ni børser.

Indien

Sikkerhedsrang: 4,5

I Indien klassificeres kryptokurver ikke som lovligt betalingsmiddel, men der er ingen juridiske rammer til at regulere dem, selvom kryptokurrencyregulering muligvis snart vil blive indført.

Reserveringsbanken i Indien har udsendt advarsler til indiske borgere om deres brug og har udsendt meddelelser, der forbyder banker, långivere og andre finansielle institutioner at beskæftige sig med kryptokurver.

I mellemtiden har den indiske regering anerkendt fordelene ved blockchain-teknologi og søger at undersøge, hvordan den kan bruges.

Mens 13 ICO’er er begrænset i Indien, er 49 ICO’er baseret der, og to børser er der.

Indonesien

Sikkerhedsrang: 4.2

I Indonesien er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel kryptokurrencyregulering på plads.

Indonesiens centralbank, Bank Indonesia, har udtalt, at kryptokurver ikke betragtes som lovligt betalingsmiddel og derfor ikke må bruges som betaling i Indonesien.

Dette betyder dog ikke, at folk ikke bruger det.

Ni ICO’er har begrænset folk fra Indonesien, der deltager, selvom 16 er placeret der som to udvekslinger.

Iran

Sikkerhedsrang: 2,5

I Iran er det forbudt for finansielle institutioner og banker at håndtere kryptovalutaer, dette er stort set for at bekæmpe hvidvaskning af penge.

Når det er sagt, er der ingen formel lov om enkeltpersoner, der håndterer kryptovalutaer.

Nogle har antydet, at optagelse af kryptokurver kan være meget gavnligt for Iran, da det vil være i stand til at overvinde amerikanske sanktioner.

191 ICO’er har begrænset folk fra Iran, der deltager.

Irak

Sikkerhedsrang: 0,6

I Irak er kryptokurver helt ulovlige, og brugerne kan blive straffet af love om hvidvaskning af penge.

78 ICO’er har begrænset folk fra Indien, der deltager.

Israel

Sikkerhedsrang: 5,7

I Israel er kryptokurrency lovlig og klassificeres som et finansielt aktiv, og enhver, der søger at levere tjenester relateret til kryptokurrency i Israel, skal have en licens.

Bank of Israel har dog advaret offentligheden mod at håndtere kryptokurver på grund af de farer, der er forbundet med dem, såsom svindel, hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme.

Bank of Israel erklærede også, at den ikke klassificerer kryptovaluta som faktisk valuta, og at det var vanskeligt at udtænke regulering af kryptokurrency for at overvåge de risici, der er forbundet med den..

Cryptovaluta i Israel er underlagt kapitalgevinstskat, og skattemyndigheden kræver dokumentation for dine handler.

12 ICO’er er begrænset til israelere, men 33 er der og en udveksling.

Japan

Sikkerhedsrang: 6.3

I Japan er kryptokurrency lovligt, og Bitcoin anerkendes som lovligt betalingsmiddel, men ikke som en valuta, og kryptokurrencyvirksomheder er reguleret.

På grund af den måde, hvorpå kryptokurver klassificeres, ser det ud til, at banker og værdipapirinstitutioner ikke har lov til at håndtere dem.

Formodentlig er Japan verdens største Bitcoin-marked og er generelt venligt over for investorer. Fremtiden ser godt ud for kryptokurrency i Japan.

Når det er sagt, fungerer anonyme kryptokurver som Monero og Zcash stadig i et gråt område.

Indtjening ved handel med kryptokurrency betragtes som diverse indtægter og ikke kapitalgevinster.

44 ICO’er er blevet begrænset til folk i Japan, og 44 ICO’er er baseret der samt ni børser.

Jordan

Sikkerhedsrang: 2.8

I Jordan er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel kryptokurrencyregulering på plads.

Centralbanken i Jordan har advaret mod deres anvendelse og erklæret, at de ikke betragtes som lovligt betalingsmiddel.

Seks ICO’er er begrænset i Jordan.

Kuwait

Sikkerhedsrang: 2.7

I Kuwait er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og finansministeriet anerkender ikke kryptokurver for officielle kommercielle transaktioner.

Desuden forbyder Central Bank of Kuwait banksektoren at handle med kryptovalutaer. Når det er sagt, er der ingen specifik cryptocurrency-regulering for enkeltpersoner.

Centralbanken i Kuwait sagde imidlertid også, at den er i færd med at skabe sin egen ‘e-valuta’, som vil blive overvåget af den kuwaitiske regering.

Ingen ICO’er er begrænset i Kuwait, og en ICO er placeret der.

Kirgisistan

Sikkerhedsrang: 4.4

I Kirgisistan er kryptokurrency lovlig, og Nationalbanken ønsker ikke at hindre dens udvikling, og der er endnu ingen regulering af kryptokurrency på plads.

De har dog udtalt, at borgere, der handler kryptokurrency, gør det på deres egen risiko.

10 ICO’er har begrænset folk fra Kirgisistan fra at deltage, men en ICO er baseret der.

Laos

Sikkerhedsrang: 1.3

I Laos er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel regulering af kryptokurrency på plads.

10 ICO’er er begrænset i Laos, men en ICO er der.

Libanon

Sikkerhedsrang: 3.8

I Libanon er kryptokurrency lovlig, men den betragtes stadig som farlig, da den er ureguleret.

Interessant nok har Banque du Liban erklæret, at den vil oprette sin egen ‘cybervaluta’ og bemærke dens betydning i fremtiden og vil overvåge dens anvendelse direkte.

24 ICO’er har begrænset folk i Libanon fra at deltage, selvom en er baseret der.

Macau

Sikkerhedsrang: 1.4

I Macau er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel regulering af kryptokurrency.

Den monetære myndighed i Macau har advaret den finansielle industri og offentligheden om farerne ved kryptokurrency og henviser til, at den kan bruges til hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme.

Fire ICO’er er begrænset i Macau.

Malaysia

Sikkerhedsrang: 5.4

I Malaysia er kryptokurrency lovlig, selvom den ikke anerkendes som lovligt betalingsmiddel.

Offentligheden rådes af Bank Negara Malaysia til at være forsigtig med de risici, der er forbundet med kryptokurrency og ICO’er.

Mest regulering af kryptokurrency i Malaysia fokuserer på børser, der skal identificere og kontrollere personer, der bruger dem.

Otte ICO’er har begrænset folk fra Malaysia, der deltager, men 20 er der.

Maldiverne

Sikkerhedsrang: 2.3

På Maldiverne er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel kryptokurrencyregulering på plads.

En ICO har forbudt folk fra Maldiverne at deltage.

Mongoliet

Sikkerhedsrang: 2.2

I Mongoliet er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke indført nogen formel regulering af kryptokurrency.

To ICO’er har forbudt folk fra Mongoliet at deltage, selvom den ene er der.

Myanmar

Sikkerhedsrang: 0,7

I Myanmar er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel kryptokurrencyregulering på plads.

26 ICO’er har forbudt folk fra Myanmar at deltage.

Nepal

Sikkerhedsrang: 0,8

I Nepal er kryptokurrency ulovlig. I 2017 arresterede politiet syv personer for angiveligt at have kørt en Bitcoin-børs.

20 ICO’er har begrænset folk, der deltager i Nepal.

Nordkorea

Sikkerhedsrang: 1.6

I Nordkorea er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel kryptokurrencyregulering på plads.

To ICO’er har forbudt folk fra Nordkorea at deltage.

Oman

Sikkerhedsrang: 1,8

I Oman er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen formel kryptokurrencyregulering på plads.

Centralbanken i Oman har erklæret, at der ikke findes nogen retningslinjer for kryptokurver, og at borgerne skal være forsigtige.

To ICO’er har forbudt folk fra Oman at deltage, selvom den ene er der.

Pakistan

Sikkerhedsrang: 1.4

I Pakistan er kryptokurrency i øjeblikket ulovlig, og regeringen har iværksat operationer mod enkeltpersoner, der bruger den.

Federal Board of Revenue undersøger, om kryptokurrency kan bruges til skatteunddragelse og hvidvaskning af penge.

På trods af alt det ovenstående er der endnu ikke indført specifikke love vedrørende kryptokurver.

26 ICO’er har begrænset personer, der deltager i Pakistan, selvom to er baseret der såvel som en udveksling.

Palæstina

Sikkerhedsrang: 2.3

I Palæstina er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

Ingen ICO’er har begrænset folk fra Palæstina.

Filippinerne

Sikkerhedsrang: 5.5

I Filippinerne er kryptokurrency lovlig, men er ikke klassificeret som lovligt betalingsmiddel.

Tjenester, der driver forretning med kryptokurrency, skal registreres hos Bangko Sentral ng Pilipinas – Filippinerne. Virksomheder, der ikke gør det, kan blive straffet.

Seks ICO’er er blevet forbudt i Filippinerne, selvom 16 er placeret der samt en udveksling.

Qatar

Sikkerhedsrang: 2.1

I Qatar er kryptokurrency ulovlig, og banker er forbudt at drive forretning med kryptokurver.

Supervision and Control of Financial Institution Division i Qatars centralbank har også udtalt, at handel med kryptokurver indebærer høj risiko og volatilitet og kan bruges til at lette kriminalitet.

Én ICO er begrænset fra at deltage i Qatar.

Rusland

Sikkerhedsrang: 6.6

I Rusland er kryptokurrency lovlig og anerkender dem ikke som fremmed valuta.

Udveksling af kryptokurrency til russiske rubler er kun tilladt gennem licenserede operatører.

Minedrift behandles som en iværksætteraktivitet og kan derfor beskattes på grund af dette, og kun kvalificerede investorer har lov til at deltage i ICO’er.

Nogle mener, at Rusland sandsynligvis vil indføre barske love om kryptokurrency eller måske endda forbyde den i den nærmeste fremtid.

Otte ICO’er har begrænset folk fra Rusland fra at deltage, selvom 318 er der og syv udvekslinger.

Saudi Arabien

Sikkerhedsrang: 3.6

I Saudi-Arabien er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

Det saudiarabiske monetære agentur har advaret borgere om farerne ved kryptovaluta, da det ikke er reguleret eller understøttet af nogen myndighed.

På trods af dette styrer det saudiarabiske monetære agentur et projekt til oprettelse af en digital version af Riyal (Saudi-Arabiens valuta), men det vil kun blive brugt blandt banker.

Tre ICO’er er begrænset til mennesker, der bor i Saudi-Arabien.

Singapore

Sikkerhedsrang: 5.6

I Singapore er kryptokurrency lovlig, og ICO’er reguleres af Monetary Authority of Singapore, når de betragtes som værdipapirer.

Imidlertid er kryptokurver i sig selv ikke teknisk reguleret, selvom regeringen ikke har et problem med mennesker og virksomheder, der bruger kryptokurver til at foretage transaktioner med hinanden.

Regulering af ICO’er er stort set på plads for at forhindre hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme.

243 ICO’er er blevet begrænset til folk i Singapore, men 471 er der samt fire udvekslinger.

Sydkorea

Sikkerhedsrang: 5.1

I Sydkorea er kryptokurrency lovlig, men nogle af reglerne for, hvordan kryptokurrency kan håndteres, er ret stive.

Regulering af kryptovaluta er stort set på plads for at få øje på potentielle ulovlige transaktioner, men i de fleste tilfælde kan folk foretage transaktioner med kryptokurrency uden bekymring.

Når det er sagt, i 2018 har chefen for Sydkoreas finanstilsyn sagt, at regeringen vil støtte kryptovalutahandel og opfordrer finansielle institutioner til at gennemføre transaktioner med kryptokurrency.

Det skal også påpeges, at interessen for kryptokurrency i Sydkorea er enorm. Det anslås, at op til 30% af det samlede kryptokurrencymarked bidrager fra Sydkorea.

120 ICO’er har begrænset folk fra Sydkorea, der deltager, men 20 er der og fem udvekslinger.

Sri Lanka

Sikkerhedsrang: 0,8

I Sri Lanka er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

47 ICO’er har begrænset folk fra Sri Lanka, der deltager, skønt to ICO’er er baseret der.

Syrien

Sikkerhedsrang: 1.0

I Syrien er kryptokurrency stadig et kontroversielt emne, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

Fem ICO’er har begrænset folk fra Syrien fra at deltage.

Taiwan

Sikkerhedsrang: 3.6

I Taiwan betragtes kryptovalutaer som ‘meget spekulative virtuelle varer’, og tokens involveret i ICO’er betragtes som værdipapirer.

Taiwans finanstilsynskommission forbød banker og finansielle institutioner at bruge cryptocurrency eller cryptocurrency-relaterede tjenester.

15 ICO’er er begrænset til mennesker, der bor i Taiwan, men 19 er der og to udvekslinger.

Tadsjikistan

Sikkerhedsrang: 1.1

I Tadsjikistan er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ingen formel regulering af kryptokurrency på plads.

Nationalbanken i Tadsjikistan har advaret offentligheden om at bruge kryptovaluta og erklærede, at den er sårbar over for cyberangreb og kan bruges til hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme.

Tre ICO’er har begrænset folk fra Tadsjikistan fra at deltage.

Thailand

Sikkerhedsrang: 3.8

I Thailand betragtes kryptokurver stort set som lovlige, og der er en eller anden form for regulering af kryptokurrency på plads.

Mest regulering vedrører kryptovalutaudveksling og ICO’er. Thailand søger også at kræve kapitalgevinstskat fra kryptokurver.

Virksomheder, der håndterer kryptokurrency-transaktioner, skal også registreres hos de relevante myndigheder.

Otte ICO’er er begrænset fra mennesker i Thailand, men 21 ICO’er er der og en udveksling.

Timor-Leste

Sikkerhedsrang: 1.9

I Timor-Leste er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

En ICO er begrænset i Timor-Leste.

Turkmenistan

Sikkerhedsrang: 1.9

I Turkmenistan er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

To ICO’er er begrænset i Turkmenistan.

Kalkun

Sikkerhedsrang: 6,0

I Tyrkiet er kryptokurrency lovlig og ikke reguleret.

Indtil videre synes regeringen mere interesseret i at få indtægter fra kryptokurver end at forbyde dem.

Interessant nok har den tyrkiske regering udarbejdet det, de kalder ‘Turkcoin’, som måske en dag kan være en national kryptokurrency.

To ICO’er er begrænset til folk i Tyrkiet, selvom 14 er baseret der og en udveksling.

Forenede Arabiske Emirater

Sikkerhedsrang: 6.8

I De Forenede Arabiske Emirater, selvom der ikke er strengt nogen regulering af kryptokurrency på kryptokurver, kan det være svært at få fat i, da mange banker ikke ønsker at arbejde med virksomheder, der arbejder med kryptokurrency..

Indtil videre synes landet at være ret gunstigt over for kryptokurrency, og kryptokurrency synes at være lovligt.

56 ICO’er er placeret i De Forenede Arabiske Emirater.

Usbekistan

Sikkerhedsrang: 4.0

I Usbekistan er kryptokurrency lovlig, og regulering af kryptokurrency kommer langsomt på plads.

Uzbekistans centralbank har imidlertid udtrykt troen på, at kryptokurrency kan bruges til at finansiere terrorisme og andre kriminelle aktiviteter og derfor ikke bør tillade, at kryptokurrency-transaktioner finder sted.

Tre ICO’er har begrænset folk fra Usbekistan fra at deltage.

Vietnam

Sikkerhedsrang: 3.2

I Vietnam er kryptokurrency teknisk forbudt, og brugere, der overtræder dette, kan blive idømt bøder. Det ser dog ud til, at regulering af kryptokurrency muligvis snart vil blive på plads

23 ICO’er er begrænset til folk i Vietnam, selvom ni ICO’er er der og tre udvekslinger.

Yemen

Sikkerhedsrang: 0,1

I Yemen er kryptokurrency stadig et kontroversielt problem, og der er endnu ingen regulering af kryptokurrency på plads.

60 ICO’er er begrænset til folk med base i Yemen. Yemen er den laveste med hensyn til vedtagelse af kryptokurrency.

Europa

Generelt er det meste af Europa venligt over for kryptovaluta med et par mikrostater og lande i den østlige halvdel, der ikke har meget i vejen for regulering af kryptokurrency.

Selv om EU har en politik for kryptokurrency, har ikke alle lande inden for Den Europæiske Union de samme love om brug og beskatning.

Europa er måske det mest regulerede kontinent i øjeblikket, men kryptovaluta-regulering kan variere betydeligt afhængigt af, hvordan kryptovaluta defineres.

Andorra

Sikkerhedsrang: 3.6

I Andorra er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

Tre ICO’er er baseret i Andorra.

Albanien

Sikkerhedsrang: 2,9

I Albanien er kryptokurrency stadig et kontroversielt emne, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

Banken i Albanien har citeret, at den på grund af kryptokurrencyens anonymitet kunne bruges til kriminelle aktiviteter såsom hvidvaskning af penge, finansiering af terrorisme og smugling.

En ICO har begrænset deltagere fra Albanien.

Armenien

Sikkerhedsrang: 2,5

I Armenien er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

Indtil videre har Armeniens regering besluttet, at det ikke tilrådes at vedtage nogen lov om kryptokurrency, da de fleste førende lande rådgiver om ikke at bruge dem.

To ICO’er er placeret i Armenien.

Østrig

Sikkerhedsrang: 7.2

I Østrig er kryptokurrency lovlig, selvom den hverken er klassificeret som et lovligt betalingsmiddel eller som et finansielt instrument.

I stedet klassificerer det østrigske finansministerium kryptovalutaer som ‘andre (immaterielle) varer’.

Minedrift skal også behandles, da ethvert andet produkt af varer, og transaktioner fra kryptokurrency til fiat ikke beskattes.

Det ser ud til, at der i fremtiden kan være mere regulering af kryptokurrency på plads.

Østrig har ligesom mange andre nationer advaret sine borgere om farerne ved at investere i kryptokurver.

Én ICO er begrænset for folk i Østrig, der deltager, men 20 er der samt en udveksling.

Aserbajdsjan

Sikkerhedsrang: 2,9

I Aserbajdsjan er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

Det ser dog ud til, at Aserbajdsjans regering ser på måder at regulere kryptovaluta på.

En ICO er placeret i Aserbajdsjan.

Hviderusland

Sikkerhedsrang: 5.6

I Hviderusland er det lovligt at købe, sælge og mine kryptovaluta.

ICO’er og kryptokurrencyudvekslinger skal endnu ikke have nogen regulering på plads. De vil regulere sig selv for nu.

Indtægter fra minedrift og andre cryptocurrency-operationer er skattefrie indtil 2023, selvom visse virksomheder forventes at have tilstrækkelig kapital.

16 ICO’er har begrænset folk fra Hviderusland fra at deltage, selvom 17 er der.

Belgien

Sikkerhedsrang: 7,0

I Belgien er kryptokurrency lovlig og ureguleret, men de betragtes ikke som lovligt betalingsmiddel.

Regulering vil sandsynligvis komme på plads et eller andet tidspunkt i fremtiden, men i øjeblikket ser Belgien ikke kryptovalutaregulering som den vigtige, da markedet stadig er meget lille.

Når det er sagt, har de bemærket, at der er problemer i forbindelse med hvidvaskning af penge.

13 ICO’er er placeret i Belgien.

Bosnien-Hercegovina

Sikkerhedsrang: 4.6

I Bosnien-Hercegovina er kryptokurrency lovlig.

Centralbanken i Bosnien-Hercegovina har dog sagt, at nationens eneste valuta er det konvertible varemærke, og kryptokurrency kan ikke byttes for det.

Fra i dag har regeringen ingen planer om at regulere kryptovaluta.

21 ICO’er er begrænset til mennesker i Bosnien-Hercegovina, men to er der.

Bulgarien

Sikkerhedsrang: 7.4

I Bulgarien er kryptokurrency lovlig.

Skattemyndigheder har erklæret, at enkeltpersoner, der tjener ved at sælge kryptovaluta, skal betale skat, selvom der ikke er nogen licenskrav for folk, der køber, sælger eller betaler med kryptokurrency..

Bulgarien har angiveligt konfiskeret nok Bitcoin til at betale en stor del af sin statsgæld. Så meget faktisk, at det har mere Bitcoin end guldreserver.

34 ICO’er er placeret i Bulgarien og en børs.

Kroatien

Sikkerhedsrang: 6.8

I Kroatien er kryptokurrency lovlig, selvom regeringen har advaret om, at folk bruger kryptokurrency på egen risiko og muligvis skal betale skat.

Ni ICO’er er placeret i Kroatien.

Cypern

Sikkerhedsrang: 7,5

På Cypern er kryptokurrency lovlig og erklærede i 2014, at kryptokurrency er lovligt betalingsmiddel.

I øjeblikket er der ingen regulering på plads til køb, salg og ejer af kryptovaluta, og det ser ud til, at der ikke er nogen planer om at indføre nogen form for regulering, inklusive skat.

Cypern er en meget populær nation for ICO-arrangører og blockchain-virksomheder.

45 ICO’er er placeret på Cypern og en børs.

Tjekkiet

Sikkerhedsrang: 7,5

I Tjekkiet er kryptokurrency lovlig og betragtes som en vare snarere end en valuta.

Den tjekkiske nationalbank har sagt, at den hverken vil hindre udviklingen af ​​kryptokurrency eller fremme den.

42 ICO’er er placeret i Tjekkiet og en børs.

Danmark

Sikkerhedsrang: 6.7

I Danmark er kryptokurrency lovlig, og der er i øjeblikket ingen love eller regler for kryptokurrency.

Overskud og tab ved kryptovaluta ved investering er fradragsberettiget, selvom minedrift er fritaget for moms.

ICO’er er stort set uregulerede, men de kan reguleres af Finanstilsynet, hvis de gennemføres på en bestemt måde.

Otte ICO’er er placeret i Danmark.

Estland

Sikkerhedsrang: 6.5

I Estland er kryptokurrency lovlig, og kryptokurrencyregulering er meget afslappet.

Når det er sagt, har Estland opdateret sine love om hvidvaskning af penge til at omfatte kryptokurver og virksomheder, der håndterer mere end 1.000 euro om måneden, skal identificeres.

Desuden skal virksomheder, der håndterer kryptovaluta, have en licens.

Estland forsøgte endda at lancere sin egen ICO for Estcoin, dog ville EU ikke erklære det lovligt betalingsmiddel.

Fire ICO’er har begrænset folk fra Estland fra at deltage, selvom 241 ICO’er er beliggende i Estland.

Finland

Sikkerhedsrang: 6.5

I Finland er kryptokurrency lovlig, og der synes ikke at være nogen planer om at indføre nogen regulering på dette tidspunkt, selvom indkomstskat gælder for dem, der har kryptovaluta..

Interessant nok kan finske toldmyndigheder auktionere Bitcoins, der bruges til narkotikarelaterede forbrydelser, på auktion. Angiveligt har de en værdi på € 19 millioner.

Fem ICO’er er placeret i Finland.

Frankrig

Sikkerhedsrang: 7,8

I Frankrig er kryptokurrency lovlig, og de begyndte at sammensætte lovgivning tilbage i 2014 og har hidtil været meget venlige over for kryptokurrencyvirksomheder.

Når det er sagt, har Frankrig stadig udsendt advarsler om farerne ved handel med kryptovalutaer.

Frankrig er den højest rangerede nation på denne liste. Sammen med Tyskland har Frankrig bedt om, at kryptokurver diskuteres på G20, så regulering af kryptokurrency kan koordineres mere på internationalt plan.

Mere regulering af kryptokurrency kan komme på plads senere, da Frankrig undersøger mere om, hvordan kryptovaluta og blockchain-teknologi kan bruges.

Én ICO har begrænset folk i Frankrig fra at deltage, men 63 ICO’er er der og en udveksling.

Tyskland

Sikkerhedsrang: 6.5

I Tyskland er kryptokurrency lovlig og klassificeret som et finansielt instrument.

Virksomheder, der distribuerer kryptokurver, skal godkendes af den tyske føderale finanstilsyn, og ICO’er vil blive set på fra sag til sag.

Det ser også ud til, at Tyskland for nu ikke beskatter kryptokurver, fordi de ikke fuldt ud omfatter deres definition af penge.

Fem ICO’er har begrænset folk fra Tyskland, der deltager, men 100 er der og en udveksling.

Georgien

Sikkerhedsrang: 4.0

I Georgien er kryptokurrency stadig et kontroversielt emne, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads, og i øjeblikket betragtes kryptokurrency ikke som lovligt betalingsmiddel.

Indtil videre har National Bank of Georgia opfordret folk til at være forsigtige, når de beskæftiger sig med kryptokurver.

18 ICO’er er placeret i Georgien.

Grækenland

Sikkerhedsrang: 6.5

I Grækenland er kryptokurrency lovlig, selvom regeringen har gentaget advarsler fra europæiske tilsynsmyndigheder om farerne ved handel med kryptokurrency.

Fem ICO’er er lanceret fra Grækenland.

Guernsey

Sikkerhedsrang: 2.6

I Guernsey er der endnu ingen solid cryptocurrency-regulering på plads.

Guernsey Financial Services Commission har udtalt, at det kan afvise nogle virksomheder at registrere sig som finansielle tjenester, hvis de beskæftiger sig med kryptokurrency.

Der er ikke ICO’er i Guernsey.

Ungarn

Sikkerhedsrang: 6.4

I Ungarn er kryptokurrency lovlig, selvom den har advaret sine borgere om farerne ved handel med kryptokurrency.

Fire ICO’er er placeret i Ungarn.

Island

Sikkerhedsrang: 5.2

På Island ser kryptokurrency ud til at være lovlig, selvom regeringens holdning tidligere har været lidt uklar.

Indkomst fra kryptokurrency er skattepligtig. Den islandske regering ser på måder at beskatte indtægter fra minedrift baseret på energiforbrug.

Seks ICO’er har begrænset folk fra Island, der deltager, selvom tre er placeret der såvel som en udveksling.

Isle of Man

Sikkerhedsrang: 3.7

På Isle of Man er der en vis regulering af kryptokurrency på plads, og ICO’er skal overholde love om hvidvaskning af penge.

Mange virksomheder accepterer betaling i Bitcoin og tjener øen kaldenavnet ‘Bitcoin Island’. Sådanne virksomheder er reguleret af Isle of Man Financial Services Authority.

Isle of Man er også en af ​​de første regeringer i verden, der bruger blockchain-teknologi til at gemme data. Det ændrede også sine spillove for at omfatte kryptokurrency.

12 ICO’er er placeret på Isle of Man.

Irland

Sikkerhedsrang: 6.9

I Irland er kryptokurrency lovlig, selvom det ser ud til, at nationen har lidt af en vent-og-se-tilgang.

Kapitalgevinstskat gælder for kryptokurrency-transaktioner, men kun når en person tjener på transaktionen.

Med hensyn til ICO’er, hvis en ICO betragtes som overførbar sikkerhed, vil den blive reguleret.

Interessant nok har Irland skabt Irishcoin, en kryptovaluta til at hjælpe sin turistindustri og accepteres i nogle dele af landet.

En ICO har begrænset folk fra Irland, der deltager, selvom 28 er der.

Italien

Sikkerhedsrang: 6.8

I Italien er kryptokurrency lovlig.

Fortjeneste og tab ved handel med kryptokurrency kan beskattes, selvom de, der har kryptokurrency, ikke er skattepligtige.

En ICO har begrænset folk fra Italien til at deltage, selvom 20 er der.

Jersey

Sikkerhedsrang: 2.8

I Jersey ser det ud til, at kryptokurrency i vid udstrækning accepteres, og regeringen ønsker at gennemføre venlig kryptokurrencyregulering.

Stort set ser de regulering som kun vigtig for at forhindre hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme. De ønsker ikke at være alt for byrdefulde på dette tidspunkt, hvilket kan kvæle innovation.

En ICO er placeret i Jersey.

Kosovo

Sikkerhedsrang: 2,0

I Kosovo er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

Én ICO har begrænset folk fra Kosovo fra at deltage.

Letland

Sikkerhedsrang: 3.2

I Letland er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, selvom der er nogen regulering af kryptokurrency på plads. Teknisk set ser det ud til at være lovligt at eje og handle, men det betragtes ikke som lovligt betalingsmiddel.

Letland har også opdateret sine love om hvidvaskning af penge til at omfatte kryptokurver.

To ICO’er har begrænset folk fra Letland fra at deltage, selvom 26 er der.

Liechtenstein

Sikkerhedsrang: 3.7

I Liechtenstein er der endnu ikke nogen solid kryptovaluta-regulering og ser ud til stadig at definere, hvilken lovgivning der skal regulere dem.

ICO’er kan reguleres som finansielle instrumenter, hvis de er defineret på en sådan måde.

14 ICO’er er placeret i Liechtenstein.

Litauen

Sikkerhedsrang: 6.9

I Litauen har Bank of Lithuania anbefalet, at finansielle tjenester skal adskilles fra kryptokurrency og ikke levere tjenester til dem eller med dem.

På trods af dette har Litauen planer om at skabe verdens første digitale samler, som sandsynligvis vil bruge blockchain-teknologi.

33 ICO’er er placeret i Litauen.

Luxembourg

Sikkerhedsrang: 6.5

I Luxembourg er kryptokurrency lovlig, selvom der er lidt i vejen for regulering af kryptokurrency.

I mellemtiden har Luxembourgs overvågningskommission for finanssektoren udsendt en advarsel om de risici, der er forbundet med kryptokurrency.

Luxembourg ser dog ud til at acceptere kryptovaluta som valuta, og virksomheder, der opererer med kryptovaluta, er bundet af de samme love som andre finansielle institutioner.

En ICO har begrænset folk fra Luxembourg, der deltager, selvom 11 er der.

Malta

Sikkerhedsrang: 7.4

Kælenavnet ‘Blockchain Island’, Malta er et af de mest liberale lande inden for regulering af kryptokurrency, og kryptovaluta er fuldstændig lovlig.

Den maltesiske regering er meget positiv over for kryptovaluta og blockchain-teknologi, selvom der sandsynligvis vil komme mere regulering, men det antages, at det vil være venligt over for kryptokurrency.

Senest flyttede Binance, en af ​​verdens største kryptokurrencyudvekslinger, derhen fra Japan.

84 ICO’er er placeret i Malta og to børser.

Moldova

Sikkerhedsrang: 1.2

I Moldova er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads. Indtil videre har regeringen rådgivet forsigtighed, når de bruger dem.

I den bortfaldne region Transnistrien er minedrift legaliseret og synes at være ivrig efter at hjælpe minearbejdere med at udvikle sig inden for deres grænser.

Seks ICO’er er begrænset til mennesker i Moldova.

Monaco

Sikkerhedsrang: 3.0

I Monaco er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke en regulering af kryptokurrency på plads.

To ICO’er er placeret i Monaco.

Montenegro

Sikkerhedsrang: 2.2

I Montenegro er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

En ICO har begrænset folk fra Montenegro fra at deltage, selvom en ICO er baseret der.

Holland

Sikkerhedsrang: 7.3

I Holland er kryptokurrency lovlig, og angiveligt har op til 500.000 husstande kryptokurrency i Holland.

Holland ser ud til at forstå kryptovaluta ganske godt, og De Nederlandsche Bank har endda eksperimenteret med, hvad det kalder DNBcoin.

Regulering vil sandsynligvis komme på plads snart, men det menes, at det vil være gunstigt.

95 ICO’er er placeret i Holland og en børs.

Nordmakedonien

Sikkerhedsrang: 4.7

I Nordmakedonien, mens kryptovaluta er lovlig, er det problematisk at få fat i.

Nationalbanken for Makedonien har sagt, at makedonere ikke må have bankkonti eller eje værdipapirer fra udlandet, hvilket for dem betyder, at de ikke har tilladelse til kryptokurrency.

Ni ICO’er har begrænset folk fra Makedonien, der deltager, selvom to er der.

Norge

Sikkerhedsrang: 5.3

I Norge er kryptokurrency lovlig, selvom de ikke anerkendes.

Kryptovaluta beskattes som kursgevinster, selvom tab fratrækkes, og salg af kryptokurrency er fritaget for moms.

Fire ICO’er har begrænset deltagere fra Norge, selvom ni ICO’er er der.

Polen

Sikkerhedsrang: 6.9

I Polen er kryptokurrency lovlig, selvom de ikke betragtes som lovligt betalingsmiddel.

Cryptocurrency er underlagt indkomstskat, og overførsel af cryptocurrency ses som en overførsel af ejendom, og der skal derfor betales en afgift på 1%.

Bekymrende har premierminister Morawiecki sagt i 2018, at de enten vil forbyde kryptokurrency eller udvikle regulering til den.

36 ICO’er er baseret i Polen og en børs.

Portugal

Sikkerhedsrang: 6.1

I Portugal er kryptokurrency lovlig, og der er endnu ingen lovgivningsmæssige rammer på plads.

Dog har Federal Reserve Bank of Portugal rådgivet forsigtighed ved at bruge kryptokurrency på grund af manglende regulering.

Seks ICO’er er placeret i Portugal.

Rumænien

Sikkerhedsrang: 6.7

I Rumænien er kryptokurrency lovlig, selvom Rumæniens nationalbank har afskrækket finansielle institutioner fra at beskæftige sig med kryptokurrency.

På grund af dette blev flere kryptokursudvekslinger lukket.

Indkomst fra kryptokurrency er skattepligtig i Rumænien.

25 ICO’er er placeret i Rumænien.

San Marino

Sikkerhedsrang: 2.1

I San Marino er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ingen kryptovalutaregulering på plads.

Der er ingen ICO’er i San Marino.

Serbien

Sikkerhedsrang: 1.3

I Serbien betragtes kryptokurrency ikke som lovligt betalingsmiddel, og der er ingen regulering på plads endnu, selvom de har sagt, at de er villige til at samarbejde med andre nationer om at få regler på plads.

29 ICO’er har begrænset folk fra Serbien fra at deltage, selvom syv er der.

Slovakiet

Sikkerhedsrang: 5.6

I Slovakiet er kryptokurrency lovlig, og finansministeriet har sagt, at indkomst fra kryptokurrency skal beskattes.

Cryptocurrency betragtes som kortsigtede finansielle aktiver snarere end penge, og køb af cryptocurrency er også skattepligtig.

En ICO er begrænset til folk i Slovakiet, selv om fire er der.

Slovenien

Sikkerhedsrang: 7.6

I Slovenien er kryptokurrency lovlig, og der er ikke meget i vejen for regulering af kryptokurrency endnu.

Virksomheder, der er involveret i minedrift eller bruger kryptovalutaer som betalingsmetode, er skattepligtige.

I 2018 advarede Bank of Slovenia offentligheden om farerne ved kryptokurrency, og kort efter stoppede nogle banker med at sælge kryptokurrency i pengeautomater.

Det skal også nævnes, at guvernøren for Bank of Slovenia også har ansvaret for bestyrelsen for finansiel stabilitet, som kan være en interessekonflikt.

44 ICO’er er placeret i Slovenien.

Spanien

Sikkerhedsrang: 6.5

I Spanien er kryptokurrency lovlig, og overskud fra transaktioner er skattepligtige, men fritaget for moms.

Når det er sagt, har Spanien stadig advaret investorer om de farer, der følger med kryptokurver.

Én ICO har begrænset personer fra Spanien, der deltager, selvom 37 ICO’er er der og en udveksling.

Sverige

Sikkerhedsrang: 6,0

I Sverige er kryptokurrency lovlig og reguleres af den svenske finanstilsyn, selvom de ikke betragtes som penge.

Generelt er kryptovaluta-minedrift skattefri, og kryptokurrency er fritaget for moms.

Interessant nok har Sverige undersøgt ideen om at lancere en ‘e-valuta’, selvom den stadig er i de tidlige faser.

En anden interessant ting der sker i Sverige er, at regeringen er begyndt at beslaglægge kryptokurrency fra dem med gæld.

En ICO har begrænset folk fra Sverige fra at deltage, selvom 11 er der og en udveksling.

Schweiz

Sikkerhedsrang: 6.3

I Schweiz er kryptokurrency lovlig og har en relativt god status.

I Zug og Tucino er betalinger i kryptokurrency lovlige, selv for regeringsorganer, og der er i øjeblikket ingen regulering af ICO’er, men i nogle tilfælde kan det være nødvendigt med en banklicens.

Schweiz er kendt som en af ​​de mest kryptokurrencyvenlige lande i verden. Det har ført Ethereum Foundation og Libra Association med hovedkontor der.

Mere omfattende kryptokurrencyregulering kan blive indført på et eller andet tidspunkt i fremtiden.

Tre ICO’er har begrænset folk fra Schweiz fra at deltage, selvom 238 er der og to udvekslinger.

Det Forenede Kongerige

Sikkerhedsrang: 6.2

I Storbritannien er kryptokurrency lovlig, og der er endnu ingen specifik regulering på plads. Når det er sagt, er der en række skatteregler, som folk skal overholde.

Kryptovaluta betragtes som udenlandske penge (dog ikke lovligt betalingsmiddel) og påvirker, hvordan de beskattes i forhold til mange nationer, der ser det som et råvare eller finansielt instrument.

En moms gælder for kryptokurrency, når den købes fra en leverandør.

Virksomhedsskat gælder for valutaveksling, og indkomstskat skal betales af ikke-stiftede virksomheder.

En af de største ulemper ved Storbritannien er, at ICO’er er strengt regulerede.

11 ICO’er er begrænset til folk fra Storbritannien, selvom 421 er der og seks børser.

Ukraine

Sikkerhedsrang: 5,8

I Ukraine er kryptokurrency lovlig, og der er ingen regulering af kryptokurrency på plads, selvom den ikke betragtes som penge.

Situationen kunne let ændre sig, da Ukraine har overvejet at forbyde kryptokurrency, hvis der ikke er nogen regulering på plads i de næste par år.

Når det er sagt, i øjeblikket beskattes kryptovaluta-minedrift ikke, og der er ingen love om ICO’er.

Fem ICO’er har begrænset folk fra Ukraine til at deltage, selvom 39 er der samt tre udvekslinger.

Nordamerika

Nordamerika lande kort

USA er det mest progressive land i Nordamerika med hensyn til regulering af kryptokurrency.

En stor del af Mellemamerika og Caribien er bagud med et par undtagelser som Costa Rica og Jamaica.

Der er et par undtagelser i Nordamerika af nationer, der har en hård holdning til kryptokurrency. I vid udstrækning er regulering ikke-eksisterende.

Anguilla

Sikkerhedsrang: 3.4

I Anguilla er kryptokurrency stadig kontroversiel, selvom der allerede er en vis regulering af kryptokurrency, selvom det hovedsagelig er med hensyn til ICO’er.

Anguilla indførte Anguilla Utility Token Offering Act for at regulere nogle ICO’er, mens andre betragtede værdipapirer ville blive reguleret af eksisterende regulering.

ICO’er i Anguilla skal betale et registreringsgebyr og betale en afgift på 1,5% på det samlede beløb, de hæver.

Anguilla er en del af ECCB’s (Eastern Caribbean Central Bank) pilot til at teste kryptokurrency sammen med deres egen nationale valuta.

To ICO’er er placeret i Anguilla.

Antigua og Barbuda

Sikkerhedsrang: 2.8

I Antigua og Barbuda er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads, selvom der muligvis er nogle i fremtiden, og ICO’er er tilladt.

Regeringen har støttet udviklingen af ​​Antigua og Barbuda Development Coin, skønt den ikke er statsstøttet.

Antigua og Barbuda er en del af ECCB’s pilot til at teste kryptokurrency sammen med deres egen nationale valuta.

Én ICO har begrænset folk fra Antigua og Barbuda fra at deltage.

Aruba

Sikkerhedsrang: 2,5

I Aruba er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

To ICO’er har begrænset folk fra Aruba, der deltager.

Bahamas

Sikkerhedsrang: 3.1

I Bahamas er kryptokurrency stadig kontroversiel, og regulering afhænger af, om en kryptokurrency er defineret som sikkerhed, valuta eller råvare.

Bahamas regering er ivrig efter at bruge blockchain-teknologi til at forenkle transaktioner.

Bahamas ser også på at implementere et lovforslag for at forhindre, at kryptokurrency bruges til hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme.

Bahamas kan også bringe kryptokurver under Bahamas Centralbank og kan indføre en digital version af den bahamiske dollar.

To ICO’er er begrænset til folk i Bahamas fra at deltage, selvom seks er der.

Barbados

Sikkerhedsrang: 3.4

I Barbados er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

Barbados kan snart oprette sin egen kryptokurrency, der vil være bundet til den Barbadiske dollar gennem et firma kaldet Bitt Inc.

Én ICO har begrænset folk fra Barbados, der deltager, selvom fire ICO’er er der.

Belize

Sikkerhedsrang: 3.2

I Belize er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

Virksomheder, der driver handel, er reguleret af International Financial Services Commission of Belize, men de har ikke nogen regler om kryptokurrency.

Syv ICO’er har begrænset folk fra Belize, der deltager, selvom 41 er der.

Bermuda

Sikkerhedsrang: 3.3

I Bermuda er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ingen kryptovalutaregulering på plads.

Én ICO har begrænset folk fra Bermuda, der deltager, selvom fire ICO’er er der.

Bonaire

Sikkerhedsrang: 2,9

I Bonaire er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ingen kryptovalutaregulering på plads.

Ingen ICO’er har begrænset folk fra Bonaire.

De Britiske Jomfruøer

Sikkerhedsrang: 4.0

På De Britiske Jomfruøer er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads, selvom det er blevet foreslået, at nogle af de nuværende regler gælder.

To ICO’er har begrænset folk fra De Britiske Jomfruøer, der deltager, selvom 62 er der og to udvekslinger.

Canada

Sikkerhedsrang: 4.4

I Canada er det lovligt at eje og bruge kryptovaluta, men mange banker har gjort det ikke muligt at købe kryptokurrency med debet- eller kreditkort.

Formentlig er dette forbud kun midlertidigt, indtil regulatorer har en bedre forståelse af kryptokurrency. Solid cryptocurrency regulering er endnu ikke kommet, og cryptocurrency betragtes heller ikke som lovligt betalingsmiddel.

Cryptocurrency er også underlagt indkomstskat og betragtes som en vare.

153 ICO’er har begrænset folk fra Canada, der deltager, selvom 100 er der og to udvekslinger.

Caymanøerne

Sikkerhedsrang: 3.1

På Caymanøerne er der endnu ingen specifik kryptokurrencyregulering, selvom eksisterende love kunne være gældende under visse omstændigheder.

Disse kunne være love om hvidvaskning af penge, værdipapirer og elektroniske transaktioner.

16 ICO’er har begrænset folk fra Caymanøerne, der deltager, selvom 101 er der.

Costa Rica

Sikkerhedsrang: 6.9

I Costa Rica er kryptokurrency lovlig, selvom den ikke betragtes som lovligt betalingsmiddel eller endda udenlandsk valuta.

Mens centralbanken i Costa Rica har udsendt advarsler om kryptovaluta, har den også sagt, at den ikke ønsker at regulere eller overvåge kryptokurver for betalinger.

11 ICO’er er placeret i Costa Rica.

Cuba

Sikkerhedsrang: 0,8

På Cuba er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ingen kendt regulering af kryptokurrency på plads.

88 ICO’er har forbudt folk fra Cuba at deltage.

Curaçao

Sikkerhedsrang: 3.0

På Curaçao er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

En ICO er placeret på Curaçao.

Dominica

Sikkerhedsrang: 2.2

I Dominica er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

Dominica er en del af ECCB’s pilot til at teste kryptovaluta sammen med deres egen nationale valuta.

To ICO’er har begrænset deltagere fra Dominica.

Dominikanske republik

Sikkerhedsrang: 2.8

I Den Dominikanske Republik er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål. Cryptocurrency betragtes ikke som lovligt betalingsmiddel, og finansielle institutioner har ikke tilladelse til at bruge den til transaktioner.

Enkeltpersoner kan stadig bruge kryptovaluta på deres egen risiko.

To ICO’er har begrænset folk fra Den Dominikanske Republik, der deltager, selvom tre er der.

El Salvador

Sikkerhedsrang: 1.6

I El Salvador er kryptokurrency stadig kontroversiel, og de betragtes ikke som lovligt betalingsmiddel. ICO’er er også teknisk forbudt.

Fire ICO’er har begrænset deltagere fra El Salvador.

Grønland

Sikkerhedsrang: 2.6

I Grønland er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

Ingen ICO’er er placeret i Grønland.

Grenada

Sikkerhedsrang: 2.6

I Grenada er der i øjeblikket ingen regulering af kryptokurver, selvom det er en del af ECCB’s pilot om at teste kryptokurrency sammen med deres egen nationale valuta.

Én ICO har begrænset deltagere fra Grenada.

Guadeloupe

Sikkerhedsrang: 2.6

I Guadeloupe er det stadig kontroversielt, og der er endnu ingen kryptovalutaregulering på plads.

Ingen ICO’er har begrænset folk fra Guadeloupe fra at deltage.

Guatemala

Sikkerhedsrang: 2,0

I Guatemala er kryptokurrency kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

Kryptovaluta betragtes ikke som lovligt betalingsmiddel eller endda udenlandsk valuta, og borgere advares om farerne ved kryptokurrency.

To ICO’er har begrænset folk fra Guatemala fra at deltage.

Haiti

Sikkerhedsrang: 1,5

I Haiti er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ingen regulering af kryptokurrency på plads.

Fem ICO’er har begrænset folk fra Haiti, der deltager.

Honduras

Sikkerhedsrang: 1.9

I Honduras er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er endnu ingen regulering af kryptokurrency på plads.

Honduras Centralbank sagde, at den ikke understøtter kryptokurver, og borgere håndterer dem på deres egen risiko.

To ICO’er har begrænset folk fra Honduras, der deltager.

Jamaica

Sikkerhedsrang: 5,8

På Jamaica er kryptokurrency lovlig, selvom den ikke betragtes som lovligt betalingsmiddel eller fremmed valuta, og regeringen har advaret om de risici, der er forbundet med dem.

En ICO har begrænset folk fra Jamaica, der deltager, selvom en er der.

Martinique

Sikkerhedsrang: 2.4

På Martinique er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

Ingen ICO’er findes i Martinique.

Mexico

Sikkerhedsrang: 6.7

I Mexico er kryptokurrency lovlig og reguleret af Centralbanken.

Mexico har opdateret sine love om hvidvaskning af penge til at omfatte kryptovaluta, og virksomheder, der tilbyder cryptocurrency-relaterede tjenester, skal forklare de risici, der er forbundet med dem.

En ICO har begrænset folk fra Mexico, der deltager, selvom 14 er der og en udveksling.

Montserrat

Sikkerhedsrang: 2.4

I Montserrat er der ingen specifikke love med hensyn til regulering af kryptokurrency.

Montserrat er en del af ECCB’s pilot til at teste kryptovaluta sammen med deres egen nationale valuta.

Ingen ICO’er findes i Montserrat.

Nicaragua

Sikkerhedsrang: 4.6

I Nicaragua er kryptokurrency lovlig.

To ICO’er har begrænset folk fra Nicaragua til at deltage.

Panama

Sikkerhedsrang: 2.6

I Panama er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

Fire ICO’er har begrænset folk fra Panama, der deltager, selvom 15 er der og to udvekslinger.

Saint Kitts og Nevis

Sikkerhedsrang: 3.2

I St Kitts og Nevis er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ingen regulering af kryptokurrency på plads.

St Kitts og Nevis er en del af ECCB’s pilot til at teste kryptokurrency sammen med deres egen nationale valuta.

Én ICO er begrænset i St Kitts og Nevis, selvom 14 er der.

Sankt Lucia

Sikkerhedsrang: 2.1

I St. Lucia er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke regulering af kryptokurrency på plads.

St. Lucia er en del af ECCB’s pilot til at teste kryptokurrency sammen med deres egen nationale valuta.

Én ICO har begrænset folk fra St. Lucia, der deltager, selvom en er baseret der.

Saint Martin

Sikkerhedsrang: 2.2

I Saint Martin er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

Ingen ICO’er har begrænset folk fra Saint Martin, der deltager.

Saint Vincent og Grenadinerne

Sikkerhedsrang: 2.8

I St Vincent og Grenadinerne er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ingen regulering af kryptokurrency på plads.

St Vincent og Grenadinerne er en del af ECCB’s pilot til at teste kryptovaluta sammen med deres egen nationale valuta.

Én ICO har begrænset folk fra St. Vincent og Grenadinerne fra at deltage, selvom fire ICO’er er der og en udveksling.

Sint Maarten

Sikkerhedsrang: 2.2

I Sint Maarten er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads

Ingen ICO’er har begrænset deltagere fra Sint Maarten.

Trinidad og Tobago

Sikkerhedsrang: 3.3

I Trinidad og Tobago er kryptokurrency lovlig, selvom regeringen ikke godkender ICO’er med henvisning til de mange risici, der er forbundet med dem.

27 ICO’er har begrænset deltagere fra Trinidad og Tobago.

Turks- og Caicosøerne

Sikkerhedsrang: 2.7

På Turks- og Caicosøerne er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ingen regulering af kryptokurrency på plads.

Tre ICO’er er placeret på Turks- og Caicosøerne.

USA

Sikkerhedsrang: 7,5

I USA er kryptokurrency lovlig, selvom regulering måske er den strengeste i verden.

På grund af dette tilbyder mange internationale virksomheder, der beskæftiger sig med kryptokurver, ikke tjenester til amerikanske borgere.

USA er måske det vigtigste land at se på, da kryptokurrencyregulering implementeret der sandsynligvis vil blive fulgt blandt dets allierede og resten af ​​verden.

Som mange andre nationer er USA i vid udstrækning bekymret for at begrænse hvidvaskning af penge og bekæmpe finansiering af terrorisme, hvorfor det er så strengt mod kryptokurver, specifikt ICO’er..

I forskellige stater kan der være forskellige love om, hvordan kryptovaluta kan bruges. For eksempel BitLicense i New York.

Der er også store krav til udveksling af kryptovalutaer, og kryptovaluta betragtes som ejendom, ikke valuta. Skatter gælder også for kryptokurver.

1.475 ICO’er er begrænset i USA, selvom 681 er der og 15 børser.

Amerikanske Jomfruøer

Sikkerhedsrang: 2.8

På De Amerikanske Jomfruøer er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency.

Der er ingen ICO’er på De Amerikanske Jomfruøer.

Oceanien

oceania lande kort

Australien og New Zealand fører i vid udstrækning vejen for regulering af kryptokurrency i Oceanien, hvor størstedelen af ​​de stillehavsølande har lidt i vejen for regulering på dette tidspunkt.

Amerikansk Samoa

Sikkerhedsrang: 1.9

I Amerikansk Samoa er kryptokurrency stadig et kontroversielt spørgsmål, og der er i øjeblikket ingen regulering af kryptokurrency på dette tidspunkt.

Tre ICO’er har begrænset folk fra Amerikansk Samoa fra at deltage.

Australien

Sikkerhedsrang: 6.7

I Australien er kryptokurrency lovlig, selvom den hverken betragtes som penge eller fremmed valuta.

Hvis der foretages transaktioner på mere end svarende til $ 10.000, kan de muligvis finde anvendelse på kapitalgevinstskat. Varer og serviceafgift gælder også.

Mineselskaber skal også betale skat.

Australien har ændret sine love om hvidvaskning af penge og terrorbekæmpelse for at inkludere udveksling af kryptokurrency i regulering. De skal rapportere mistænkelige transaktioner.

Den australske værdipapir- og investeringskommission har også advaret borgere om farerne ved handel med kryptokurver.

12 ICO’er har begrænset folk fra Australien, der deltager, selvom 99 er der og fire udvekslinger.

Mikronesiens fødererede stater

Sikkerhedsrang: 2,0

I Mikronesiens Forenede Stater er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er ingen regulering af kryptokurrency på plads endnu.

To ICO’er har begrænset deltagere fra Mikronesiens Fødererede Stater.

Fiji

Sikkerhedsrang: 2.6

I Fiji er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er ingen regulering af kryptokurrency på plads endnu.

Én ICO har begrænset deltagelse fra Fiji.

Fransk Polynesien

Sikkerhedsrang: 3.0

I Fransk Polynesien er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

En ICO er beliggende i Fransk Polynesien.

Guam

Sikkerhedsrang: 1.7

I Guam er kryptokurrency kontroversiel, og der er ingen regulering af kryptokurrency på plads endnu.

Tre ICO’er har begrænset folk fra Guam, der deltager.

Kiribati

Sikkerhedsrang: 2,5

I Kiribati er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er ingen regulering af kryptokurrency på plads endnu.

Der er ingen ICO’er i Kiribati.

Marshalløerne

Sikkerhedsrang: 3.2

På Marshalløerne, mens regulering af kryptokurrency ligger i et gråt område, skaber landet sin egen kryptokurrency kaldet SOV.

SOV fungerer sammen med den amerikanske dollar og kan bruges til gæld, offentlige afgifter, skatter og gebyrer. På et eller andet tidspunkt i fremtiden vil der også være en ICO for SOV.

Én ICO er begrænset til befolkningen på Marshalløerne, selvom syv er lanceret derfra.

Nauru

Sikkerhedsrang: 1,5

I Nauru er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er ingen regulering af kryptokurrency på plads endnu.

To ICO’er har begrænset folk fra Nauru fra at deltage.

Ny Kaledonien

Sikkerhedsrang: 1.7

I Ny Kaledonien er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

To ICO’er har begrænset folk fra Ny Kaledonien fra at deltage, selvom den ene er der.

New Zealand

Sikkerhedsrang: 5,0

I New Zealand er kryptokurrency lovlig, selvom regulering af kryptokurrency endnu ikke er helt klar.

Afhængigt af hvordan en ICO er kategoriseret, kan forskellige regler gælde, og det er heller ikke klart, hvordan kryptovaluta vil blive beskattet, og nogle hævder, at det skal gøres på samme måde som guld.

29 ICO’er har begrænset folk fra New Zealand, der deltager, selvom otte er der og fire udvekslinger.

Palau

Sikkerhedsrang: 2.1

I Palau er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er ingen regulering af kryptokurrency på plads endnu.

En ICO har begrænset folk fra Palau fra at deltage.

Papua Ny Guinea

Sikkerhedsrang: 1.4

I Papua Ny Guinea er kryptokurrency kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

Tre ICO’er har begrænset folk fra Papua Ny Guinea til at deltage.

Samoa

Sikkerhedsrang: 1.7

I Samoa er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ingen regulering af kryptokurrency, selvom regeringen har advaret sine borgere om de involverede risici..

Tre ICO’er har begrænset folk fra Samoa fra at deltage, selvom to er der.

Salomonøerne

Sikkerhedsrang: 2.2

På Salomonøerne er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ingen regulering af kryptokurrency på plads.

Der er ingen ICO’er på Salomonøerne.

Tonga

Sikkerhedsrang: 1,5

I Tonga er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er ingen regulering af kryptokurrency endnu på plads.

To ICO’er har begrænset folk fra Tonga, der deltager.

Tuvalu

Sikkerhedsrang: 2.1

I Tuvalu er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er ingen regulering af kryptokurrency endnu på plads.

Der er ingen ICO’er i Tuvalu.

Vanuatu

Sikkerhedsrang: 0,6

I Vanuatu er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er ingen regulering af kryptokurrency på plads.

39 ICO’er har begrænset folk fra Vanuatu, der deltager, selvom to er der.

Sydamerika

Sydamerika lande kort

I Sydamerika er nogle nationer meget foran med at vedtage kryptovaluta, såsom Argentina og Venezuela, som har skabt deres egen kryptokurrency.

I mellemtiden i nordvest, Bolivia og Ecuador er kryptokurrency ulovlig.

Argentina

Sikkerhedsrang: 7,0

I Argentina er kryptokurrency lovlig, selvom de ikke betragtes som lovlig valuta eller lovligt betalingsmiddel.

Argentina er kendt for at have streng kontrol med udenlandske valutaer, hvilket har øget offentlighedens interesse for kryptovaluta.

Indtil videre er der ingen regulering af kryptokurrency, selvom overskud ved handel med kryptokurrency muligvis beskattes.

Syv ICO’er er placeret i Argentina og en børs.

Bolivia

Sikkerhedsrang: 1.1

I Bolivia er kryptokurrency ulovlig, og Centralbanken har advaret borgere om de farer, der er forbundet med kryptokurrency.

31 ICO’er har begrænset folk fra Bolivia til at deltage.

Brasilien

Sikkerhedsrang: 6.6

I Brasilien er kryptokurrency lovlig, og regulering findes i det væsentlige ikke i øjeblikket, og regeringen har advaret sine borgere om de farer, der er forbundet med kryptokurrency..

Interessant nok blev en af ​​Brasiliens tidligere præsidenter fængslet for hvidvaskning af penge i kryptokurver. Dette ser dog ud til at have gjort lidt for at ændre folks opfattelse.

Tre ICO’er har begrænset folk fra Brasilien, der deltager, selvom 12 er der samt seks udvekslinger.

Chile

Sikkerhedsrang: 6.8

I Chile er kryptokurrency lovlig, selvom de ikke har nogen specifik juridisk anerkendelse og ikke er reguleret af nogen myndighed.

Syv ICO’er er placeret i Chile og en børs.

Colombia

Sikkerhedsrang: 5,0

I Colombia er den juridiske tilstand for kryptovaluta ikke helt klar, selvom den ikke betragtes som lovligt betalingsmiddel eller endda et sikkerhedsstillelse, og der er endnu ingen regulering af kryptokurrency på plads.

Den finansielle tilsyn i Colombia har advaret borgere om de risici, der er forbundet med kryptokurrency.

Fire ICO’er er placeret i Colombia.

Ecuador

Sikkerhedsrang: 1.3

I Ecuador er kryptokurrency ulovlig og betragtes ikke som lovligt betalingsmiddel.

Teknisk set kan Ecuador dog ikke forhindre folk i deres land i at købe kryptovaluta over internettet.

Centralbanken i Ecuador har også fremhævet nogle af de risici, der er forbundet med kryptokurrency.

27 ICO’er har begrænset folk fra Ecuador fra at deltage, selvom en ICO er placeret der.

Falklandsøerne

Sikkerhedsrang: 2.7

På Falklandsøerne er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

Ingen ICO’er er placeret på Falklandsøerne.

Fransk Guyana

Sikkerhedsrang: 2.7

I Fransk Guyana er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

Ingen ICO’er er placeret i Fransk Guyana.

Guyana

Sikkerhedsrang: 1.2

I Guyana er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

12 ICO’er har begrænset folk fra Guyana fra at deltage.

Paraguay

Sikkerhedsrang: 2.4

I Paraguay er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

En ICO er beliggende i Paraguay.

Peru

Sikkerhedsrang: 2.7

I Peru er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

To ICO’er er placeret i Peru.

Surinam

Sikkerhedsrang: 1.1

I Surinam er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

Tre ICO’er har begrænset folk i Surinam fra at deltage.

Venezuela

Sikkerhedsrang: 4.2

I Venezuela er kryptokurrency lovlig, selvom regulering af kryptokurrency på dette tidspunkt ikke er klar.

For at omgå amerikanske sanktioner har Venezuela skabt sin egen kryptokurrency kaldet Petro, der understøttes af værdien af ​​venezuelansk olie.

Venezuela håber, at Petro over tid bliver det lovlige betalingsmiddel for alle transaktioner.

16 ICO’er har begrænset folk fra Venezuela, der deltager, selvom tre er der og en udveksling.

Uruguay

Sikkerhedsrang: 2.2

I Uruguay er kryptokurrency stadig kontroversiel, og der er endnu ikke nogen regulering af kryptokurrency på plads.

En ICO er placeret i Uruguay.

Centrale punkter

Hvis du husker noget fra denne artikel, skal du gøre det til disse nøglepunkter.

  • Regulering af kryptovaluta varierer over hele kontinenter. Nogle regioner er mere pro kryptokurrency end andre.
  • Nogle nationer har valgt ikke at regulere kryptokurver. Dette har gjort det muligt for industrien at blomstre i disse lande.
  • Frankrig er den højest rangerede nation med hensyn til gunstige regulering af kryptokurrency. Yemen er den lavest rangerede.
  • Forskellige nationer kategoriserer og beskatter kryptovaluta og ICO’er på forskellige måder. Cryptocurrency betragtes ikke altid som en valuta; i mange tilfælde er det en vare.

Lær at handle med vores kursus i kryptovalutahandel

Vil du lære mere om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Tilmeld dig derefter vores kursus for handel med kryptokurrency!

Hvis du nød at læse denne artikel fra Handelsuddannelse, giv det en like, og del den med alle andre, som du tror, ​​det også kan være af interesse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner