Ripple-prisanalyse for 2021 (dybtgående gennemgang)

XRP-prisprognose for 2021

Vi deler toppen Ekspert forudsigelser for Ripple i 2021.

Læs vores Ripple XRP-prisanalyse for 2021

Cryptocurrency fortsatte med at forankre sig i den offentlige bevidsthed i hele 2020 med et rekordantal nye tegnebøger, der blev åbnet i løbet af året. På trods af at der nu findes tusinder af tokens, kan de fleste afslappede investorer bare nævne en håndfuld.

Bortset fra Ether og Bitcoin er et navn, der kommer op igen og igen, Ripple. XRP blev lanceret i 2012, Ripples oprindelige kryptokurrency, og har etableret sig som et af de bedste tokens i branchen, og i skrivende stund var det den fjerde største kryptokurrency med hensyn til markedsværdi.

Ofte kaldet “bankmandens krypto”, Ripple fungerer som både en kryptovaluta og et digitalt betalingsnetværk til finansielle transaktioner. Navnet Ripple refererer faktisk til det firma, der oprettede RippleNet, et betalingsnetværk, der har til formål at lette international betalingsafvikling og aktivudveksling for finansielle institutioner. Det native token, der kører på systemet, er XRP – som ofte er forvirrende kendt som Ripple – og det er dette, der er genstand for vores Ripple-prisanalyse for 2021.

De sidste tolv måneder har været en interessant tid for XRP. Det startede året med at handle på omkring $ 0,19 og fortsatte med at klatre støt, indtil COVID-19-pandemien ramte og kastede de finansielle markeder i uorden. Siden da har værdien af ​​XRP svinget betydeligt. Det steg i slutningen af ​​året, før juridiske problemer oplevede gevinster udslettet næsten natten over, og sendte det tilbage til nogenlunde samme pris, som det handlede til i januar 2020.

Så er Ripple stadig en god investering? Følgende Ripple-prisanalyse for 2021 vil se på tokens fremtidige potentiale, overveje de faktorer, der påvirker værdien af ​​XRP og tjekke, hvad nogle vigtige branche tal har at sige.

Indhold

Ripple – En oversigt

Historie om krusningsprisbevægelse

Krusning i 2020

Ekspert forudsigelser for Ripple i 2021

Skal du investere i Ripple i 2021?

Konklusion

Ripple-prisanalyse 2021 – FAQ

Ripple – En oversigt

Som en del af vores Ripple-prisanalyse 2021 er det nødvendigt at se nærmere på, hvad Ripple er, og hvilke funktioner der gør det til at skille sig ud fra utallige andre kryptovalutaer på markedet.

Det er selvfølgelig uundgåeligt, at alle altcoins sammenlignes på en eller anden måde med Bitcoin. Bortset fra det faktum, at begge tokens kan fungere som en digital valuta, er Ripple et meget andet dyr end Bitcoin. Netværket fungerer ikke kun forskelligt, men årsagen til Ripples oprettelse adskiller sig også fra sin forgængers.

Ripple er, som vi har nævnt, faktisk navnet på virksomheden bag RippleNet betalingsplatform. Mens Bitcoin blev oprettet som et peer-to-peer-betalingsnetværk, var Ripples mål at tilbyde en sømløs, lynhurtig transaktionsplatform til banker og finansielle institutioner. RippleNet kan derfor ses som et betalingsafviklings-, aktivudvekslings- og overførselssystem, der fungerer på samme måde som den eksisterende standard i internationale pengeoverførsler: SWIFT.

XRP er navnet på det token, der bruges på Ripple-netværket og er beregnet til at fungere som en fælles valuta, når der overføres midler mellem forskellige fiat-valutaer. De fleste eksisterende afviklingssystemer er afhængige af den amerikanske dollar som basisvaluta, men dette medfører valutagebyrer og kan tage flere dage at behandle. Ved at bruge XRP i stedet for USD reduceres valutagebyret til et minimum, og der kan foretages intervalutaoverførsler på få sekunder. Dette har naturligvis tiltrukket interesse fra flere banker og finansielle institutioner, herunder Fidor Bank, Santander, Commonwealth Bank of Australia og flere fremtrædende japanske banker.

Ripple adskiller sig også fra Bitcoin i, hvordan transaktioner valideres. Mens sidstnævnte bruger bevis for arbejdskoncept, hvor et netværk af noder løser blockchain-ligninger og belønnes med BTC, bruger Ripple-netværket en unik distribueret konsensusmekanisme, hvilket betyder, at servere eller noder på netværket ved konsensus beslutter gyldigheden og ægtheden af transaktionen.

Den forskellige måde, hvorpå Ripple fungerer, betyder også, at token-frigørelsesmekanismen adskiller sig fra Bitcoin. Mens BTC-tokens tilføjes som en belønning for minearbejdere, der driver blockchain, frigives Ripples XRP via smarte kontrakter. Effektivt findes der 100 milliarder XRP-tokens, hvoraf en stor del holdes i spærring af Ripple. Virksomheden frigiver derefter maksimalt 1 milliard tokens hver måned for at understøtte transaktioner i økosystemet, hvor ubrugte tokens placeres tilbage i spærring.

På papir ser Ripple bestemt ud som en god investering – især i betragtning af det faktum, at flere prominente finansielle institutioner har udtrykt støtte til teknologien. Som vi vil se, er der imidlertid andre faktorer, der skal overvejes, når vi beslutter, om du vil tilføje XRP til din portefølje eller ej. Følgende Ripple-prisanalyse for 2021 sigter som sådan på at se nærmere på disse faktorer og deres potentiale til at påvirke fremtidige prisbevægelser.

Historie om krusningsprisbevægelse

Et godt fundament for enhver Ripple-prisanalyse i 2021 er en tilbageblik på prisbevægelser i forhold til tidligere år. Dette kaster ofte spor om, hvordan bestemte faktorer kan påvirke XRPs værdi fremadrettet.

Den historiske bane for XRPs værdi ser meget anderledes ud end andre prominente kryptokurver. De fleste tokens starter livet med meget ringe værdi, men kryptoer som Bitcoin og Ether begyndte hurtigt at stige støt efter et år eller to. Ripple forblev derimod næsten fladrettet indtil 2017 – næsten fem år efter starten. Det nåede et højt niveau på $ 0,34 i maj samme år, inden det gik ind i en bjørneløb, der så det falde til $ 0,16 i juli.

Imidlertid var XRP ved udgangen af ​​2017 samlet og nået paritet med den amerikanske dollar i december efter nyheder om, at flere finansielle institutioner havde tilmeldt sig RippleNet. Priserne fortsatte med at stige, indtil de endelig nåede en højeste tid på $ 3,08 i januar 2018.

Den rekordstore kursstigning var dog kortvarig, og XRPs værdi var faldet til $ 0,66 inden den 4. februar 2018. Den nedadgående tendens fortsatte hele året, og XRP sluttede 2018-handel til $ 0,37. Ting forblev temmelig ubegivenlige for Ripple i hele 2019, med priser, der generelt svingede omkring $ 0,30, før de faldt til under $ 0,20, før året var ude..

krusning pris diagram

Krusning i 2020

På trods af at COVID-19 er noget af en anomali for de finansielle markeder generelt, er udførelsen af ​​XRP gennem de sidste tolv måneder en vigtig overvejelse for vores Ripple-prisanalyse for 2021.

Efter en noget kedelig 2019 startede XRP året med at handle på omkring $ 0,17. Imidlertid begyndte investorer at varme op til ‘bankernes’ kryptokurrency ‘, og priserne begyndte at krybe op og nåede $ 0,30, før pandemien ramte og sendte priserne igen i spiral. Værdien af ​​Ripple-token faldt så ned til $ 0,12, før tingene forbedrede sig lidt i løbet af sommeren. XRP viste en vis modstandsdygtighed i løbet af de næste par måneder, inden de rallyede i november til den højeste pris på over et år på $ 0,61. Tingene så stadig lovende ud for XRP i december, indtil en retssag mod Ripple Labs sendte tokens værdi ned med over 50% i løbet af få dage.

Vil du overveje at investere i Ripple XRP?

SEC-retssag

En af nøglefaktorerne for enhver Ripple-prisanalyse i 2021 vil være nedfaldet fra en retsafgørelse den 22. december 2020. Ripple blev anklaget for at have foretaget investeringer uden ordentlige licenser af US Securities and Exchange Commission, som fastslog, at XRP-token var et omsættelig sikkerhed og derfor underlagt de relevante regler. Ripple Labs forsøgte at argumentere for, at XRP er en valuta og ikke skal registreres som en investeringskontrakt, men til ingen nytte. Værdien af ​​XRP faldt med mere end 30% umiddelbart efter afgørelsen og viser endnu ikke noget tegn på genopretning og svæver omkring $ 0,27 i skrivende stund. I forlængelse af SEC-afgørelsen blev Ripples administrerende direktør Brad Garlinghouse og tidligere administrerende direktør Chris Larsen også anklaget for overtrædelse af værdipapirloven.

En af Ripples advokater talte imod beslutningen, som kunne have bredere implikationer for kryptokurrencymarkedet: "SEC er helt forkert med hensyn til fakta og lov, og vi er overbeviste om, at vi i sidste ende vil sejre før en neutral faktafinder," han sagde. Som det ser ud, ser Ripple imidlertid på at blive fjernet fra valutavekslinger, medmindre de også er registreret som sikkerhedsbørser. Efter afgørelsen var hr. Garlinghouse ivrig efter at påpege, at XRP-kryptokurrency var adskilt fra Ripple, men dette ser ud til at være stort set overset i nogle hjørner.

Naturligvis kan denne afgørelse have alvorlige konsekvenser for XRP’s prisbevægelse i 2021, især hvis internationale børser begynder at fjerne kryptovalutaen. Det er derfor en løbende faktor i enhver Ripple-prisanalyse i 2021, og alle investorer, der overvejer at tilføje XRP til deres porteføljer, rådes til at holde øje med procedurerne.

Ekspert forudsigelser for Ripple i 2021

En måde at diversificere en Ripple-prisanalyse i 2021 er ved at samle uafhængige meninger om, hvad fremtiden kan have for XRP. Med dette i tankerne er det, der følger, de nylige forudsigelser og meninger fra nogle fremtrædende stemmer inden for kryptosfæren.

Crypto Bull

Den populære analytiker Crypto Bull har afskediget XRPs nylige juridiske problemer og været en af ​​de få branchestemmer, der har forpligtet sig til en Ripple-prisanalyse i 2021 og insisteret på, at Ripple-prisen vil komme sig overalt mellem $ 10 og $ 20 allerede i januar 2021 og endda bryde $ 100 senere på året. Forklaring af årsagerne til denne optimisme citerede Crypto Bull XRP-diagrammer og tidligere fraktaler; Sociale, økonomiske og monetære omstændigheder og hidtil uset eksponering af og efterspørgsel efter anlægsaktiver. Han beskrev at købe XRP til prisen umiddelbart efter den nylige retssag som en “mulighed” for kloge investorer.

Crypto ISO

En anden brancheanalytiker, kendt under pseudonymet Crypto ISO, har antydet, at mens SEC-afgørelsen kunne være en katastrofe for Ripple, kunne dens faldende værdi være ved at udjævne sig. ”XRP går sandsynligvis op. Er det klogt at kortlægge noget efter et så stort fald med nyheden allerede ude? ” han sagde. “Ikke sikker på, hvad tyrefaldet virkelig er, og som ikke ville røre ved det, men heller ikke ville forsøge at mælke meget mere på en kort.”

Troværdig krypto

Under henvisning til SEC-afgørelsen, og hvad det betyder for Ripple, har den fremtrædende erhvervsdrivende og branchekommentator kendt som Credible Crypto påpeget, at meget af interessen for XRP kommer fra uden for USA. ”90% af Ripples kunder er ikke i USA. 90 plus procent af XRP-handelsvolumen forekommer på børser uden for USA. XRP er IKKE en sikkerhed i Singapore, Storbritannien, Schweiz og Japan. Hvis du tror, ​​at SEC-sagen sender XRP til $ 0, tænker du muligvis ikke objektivt. XRP er global, ”sagde han og antydede effektivt, at der er meget håb for XRP i de kommende måneder og fremhæver en nøgleovervejelse for enhver Ripple-prisanalyse for 2021.

Neko Z

Mange eksperter er imidlertid yderst forsigtige med XRPs fremtid, og Coindust CEO og kryptokurrencyanalytiker Neko Z har påpeget, at mens meget af XRPs kundebase faktisk ligger uden for USA, er ledelsen af ​​XRP “amerikanske borgere, og det samme gælder selskabet ”. Hun tilføjede, at “Hvis SEC finder det som en sikkerhed, skal børser, der interagerer med amerikanske kunder, fjerne denist. Jeg vil ikke sige, at det er et 0, men det er stadig et stort problem. ”

Frances Coppola

En brancheekspert, der ikke har trukket slag er økonom Frances Coppola, der ofte skriver for Forbes og Financial Times. "Jeg tror, ​​det er begyndelsen på slutningen," hun sagde "Investorer dumper allerede XRP så hurtigt som muligt." I betragtning af at fru Coppola altid har været noget kritisk over for Ripple, så kunne hendes kommentarer ses som lidt fordomme i denne henseende.

Faktorer, der påvirker Ripple-prisen:

faktorer, der påvirker krusningsprisen

Juridiske faktorer

Som vi har diskuteret, stod Ripple over for ret store juridiske problemer i slutningen af ​​2020, hvis fulde konsekvenser muligvis endnu ikke skal realiseres. SEC-afgørelsen betyder, at XRP er klassificeret som en omsættelig sikkerhed snarere end en valuta, hvilket igen betyder, at den i modsætning til de fleste andre kryptovalutaer ikke kan handles på børser, der ikke er specifikt registreret som sikkerhedsbørser i USA..

Selvom dette måske lyder katastrofalt, bør investorer ikke være for hurtige til at afskrive XRP – tokenet er ekstremt populært uden for USA, og Ripple-betalingsnetværket tjener stadig sit formål for store finansielle institutioner. Mens vi kan forvente, at XRPs pris forbliver dæmpet et stykke tid endnu, giver den lave pris det masser af plads til at vokse.

Bitcoin

Priserne på alle kryptokurver er på en eller anden måde knyttet til Bitcoin. Den oprindelige kryptokurrency ses som en målestok til måling af kryptomarkedsstemning generelt, og dens de facto rolle som reservevaluta betyder, at alt, hvad der i væsentlig grad påvirker værdien af ​​BTC, vil have en knock-on-effekt for resten af ​​markedet. Som et særskilt emne vil investorer også holde øje med, hvordan Bitcoin kan blive påvirket af den nylige SEC-afgørelse, da rygter allerede cirkulerer om, hvorvidt andre kryptokurver kan lide den samme skæbne som XRP.

Forskrifter relateret til kryptokurrency

Vi har allerede set, hvordan regulatoriske ændringer kan have en enorm indflydelse på prisen på en kryptovaluta. Det er derfor en vigtig faktor for enhver Ripple-prisanalyse i 2021 – især i kølvandet på SEC-afgørelsen. For eksempel, hvis andre jurisdiktioner uden for USA følger trop og omklassificerer XRP, kan det have katastrofale konsekvenser. Imidlertid kan gunstige reguleringsændringer have den modsatte effekt. Krypto-investorer, uanset om de vælger at investere i Ripple i 2021, vil holde øje med eventuelle ændringer – især dem, der er i gang for EU.

Købers efterspørgsel

Udbud og efterspørgsel er alt for investorer. Ripple har en anden opsætning sammenlignet med andre kryptovalutaer, idet Ripple (virksomheden) har store mængder XRP i spærring og frigiver et bestemt beløb månedligt, inden der trækkes tilbage. I skrivende stund siges der at være over 40 milliarder XRP-tokens i omløb med en ukendt, men potentielt betydelig del "illikvid eller underlagt betydelige salgsbegrænsninger", ifølge Messari. Uundgåeligt er efterspørgslen fra køber tilspidset efter SEC-afgørelsen, men som vi har set, forventer mange brancheeksperter, at investorer vil varme sig op til XRP igen i den nærmeste fremtid.

Klar til at investere i Ripple XRP?

Ripple-prisanalyse for 2021

At lave en Ripple-prisanalyse for 2021 er en vanskelig forretning i betragtning af den lovgivningsmæssige handling i slutningen af ​​2020. Mens kryptoanalytikere ofte stoler på teknisk analyse for at få indsigt i, hvordan et tokens pris kan bevæge sig i fremtiden, er en væsentlig juridisk afgørelse som f.eks. det, der opleves af Ripple, er en hidtil uset begivenhed, der er forståeligt nok vanskeligt at inddrage i, når man leder efter mønstre i højder og nedture i XRPs diagrambevægelse.

Som et resultat af kendelsen var de fleste større platformers prisforudsigelser for XRP i 2021 forældede på tidspunktet for skrivningen, da kryptoindustrien samlet holder vejret for at se, hvad den umiddelbare fremtid bringer for Ripple.

Skal du investere i Ripple i 2021?

Der er faktisk to tankeskoler, når man overvejer, om man skal investere i XRP i 2021. Indtil den 22. december så sidste halvdel af 2020 lovende ud for Ripple, og meget af dette potentiale er stadig med hensyn til netværkets fremtid. Nogle brancheeksperter mener, at afmatningen kun er en kortsigtet reaktion, og den lave pris på XRP gør det til en god investeringsmulighed med minimalt udlæg.

Som vores Ripple-prisanalyse for 2021 har fremhævet, kan SEC-afgørelsen dog have alvorlige konsekvenser for XRP, og mange fremtrædende investorer er mere for at holde ud, indtil Ripples fremtid er lidt klarere. Det ville helt sikkert være dumdristigt at forvente nogen astronomisk vækst fra XRP i løbet af de næste 12 måneder – som nogle hævdede var tilfældet allerede før lovgivningsmæssig handling – og de fleste investorer vil sandsynligvis kun nærme sig XRP som en del af en diversificeret kryptoportefølje.

eToro – Bedste mægler til at købe Ripple XRP

eToro har vist sig at være pålidelige inden for branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Ripple prisanalyse – Konklusion

Ripple var klar til rekordprisvækst i slutningen af ​​2020 efter at have klaret sig COVID-stormen beundringsværdigt. SEC-afgørelsen om, at XRP er klassificeret som omsættelig sikkerhed, kan dog kun ses som noget af en katastrofe for Ripple – selv af de mest ivrige tilhængere af firmaet og dets teknologi. Det er selvfølgelig uden for anvendelsesområdet for enhver Ripple-prisanalyse i 2021 at forsøge at forudsige, hvordan dette kan påvirke prisen på XRP på lang sigt, men enhver investor, der er interesseret i altcoin, bør nærme sig det med forsigtighed.

Vi vil sandsynligvis ikke se XRP’s pris genoprette i flere måneder, og selv da afhænger meget af enhver yderligere udvikling med de lovgivningsmæssige sanktioner og hvordan børser rundt om i verden reagerer. Når det er sagt, har Ripple og XRP stadig masser af ægte potentiale, og tokens pris har altid været på en anden bane end de fleste andre kryptovalutaer.

Det er rimeligt at sige, at vores Ripple-prisanalyse for 2021 er mildt sagt bekymret. Enhver, der er interesseret i at tilføje XRP til deres portefølje, skal forstå, at de konstant skal overvåge, hvilke børser der fjerner tokenet fra deres lister, samt alle andre potentielle ændringer med hensyn til regulering.

Ripple-prisanalyse 2021 – FAQ

Vil Ripple gå op i 2021?

Det er sikkert at sige, at der er blandede synspunkter, når det kommer til XRP’s potentiale i løbet af de næste 12 måneder. På trods af nylige juridiske problemer fandt vores Ripple-prisanalyse for 2021 imidlertid, at mange brancheeksperter stadig har tillid til altcoyns potentiale og i betragtning af det betydelige fald i værdien XRP, der er lidt i slutningen af ​​2020, er der enhver chance for, at symbolet kan opleve vækst i 2021.

Hvordan vil SEC-afgørelsen påvirke Ripples værdi?

SECs beslutning om at klassificere XRP som en sikkerhed snarere end en valuta så, at tokens værdi faldt natten over. Efter dommen fjernede adskillige fremtrædende, USA-baserede børser XRP, og det forudsiges, at nogle internationale platforme vil følge trop. Enhver Ripple-prisanalyse for 2021, der er værd at læse, angiver sandsynligvis ikke med nogen sikkerhed, hvordan afgørelsen vil påvirke XRPs værdi på lang sigt, men det er sikkert at sige, at prisen sandsynligvis forbliver dæmpet i flere måneder.

Hvad forudsiger eksperterne for Ripple i 2021?

Der er mange brancheeksperter og kryptoanalytikere, der er klar til at afskrive XRP efter den lovgivningsmæssige handling, men som vores Ripple-prisanalyse for 2021 fandt, er der masser af stemmer, der udtrykker optimisme for ‘bankmandens kryptokurrency’. Crypto Bull mener for eksempel, at prisen på XRP kan overtræde $ 10 i det kommende år.

Er Ripple værd at investere i?

SEC-afgørelsen af ​​22. december 2020 var bestemt ikke velkomne nyheder for Ripple, men der er stadig masser af liv tilbage i XRP. RippleNet foretrækkes stadig af store finansielle institutioner rundt om i verden, og i betragtning af at meget af Ripples klientbase er uden for USA, er det muligt, at XRP bare kan klare stormen. Som sådan skal det altid være inden for rammen som en mulighed for investorer, der ønsker at diversificere deres kryptoporteføljer.

Er nu et godt tidspunkt at investere i Ripple?

Mens vores Ripple-prisanalyse for 2021 muligvis ikke har tegnet det mest optimistiske billede af XRPs umiddelbare fremtid, skal det også bemærkes, at symbolet er afsluttet 2020 på et lavt niveau, det ikke har set i nogen tid. Som sådan kan det være et godt tidspunkt for investorer at tilføje XRP til deres porteføljer, da trods for at det er højere risiko end andre tokens på nuværende tidspunkt, kan tokens erhverves med minimalt udlæg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner