Sådan får du ikke Rekt Trading Cryptocurrency

Sådan får du ikke Rekt Trading Cryptocurrency

En ting er helt sikkert inden for handel med kryptokurrency; du ønsker ikke at blive rekt!

Kort sagt, at få rekt er hvor du mister alt i en hurtig og brutal markedsbevægelse. For mange uerfarne handlende er det slut.

Der er ingen tilbagevenden fra sådan en forfærdelig begivenhed, og mange ender med at stoppe kryptokurrencyhandel helt.

I denne artikel skal vi se på, hvad det at få ‘rekt’ betyder i kryptovalutaverdenen, og hvordan du kan undgå, at det sker med dig.

Vil du lære, hvordan du handler kryptokurver som en professionel? Tag vores kryptokurrency kursus!

Hvad betyder ‘Rekt’??

Rekt er kryptovaluta-slang for ‘ødelagt’. Det stammer fra spil, men er siden blevet populært i kryptokurrency.

Udtrykket antages at stamme fra britisk engelsk. Det betyder dybest set, at du har mistet alt.

At få rekt kan ske, når en erhvervsdrivende mister stort set en handel.

Dette sker typisk, når en erhvervsdrivende køber ind i en ICO eller kryptokurrency, der senere mislykkes eller viser sig at være en fidus.

I de fleste tilfælde er resultaterne øjeblikkelige; et stort og fatalt skridt, hvor en erhvervsdrivendes midler udslettes og konkluderer i et alvorligt tab, som de måske aldrig kommer sig efter.

Du kan også se udtrykket rekt også bruges til at beskrive markedet, når en kryptokurrency dykker dramatisk i pris.

Et andet udtryk, du måske også hører, er ‘taskeholder‘. Dette refererer til nogen, der er tilbage med en kryptokurrency, der næsten ikke har nogen værdi.


Efter at have fået rekt, kunne du også kaldes en ‘taskeholder’, hvis du mistede alt ved at investere en stor sum penge i en ICO, som senere mislykkedes.

Sådan får du ikke Rekt Trading Cryptocurrency

Den bedste måde at forhindre at få rekt på er at undgå store handler, almindeligt og simpelt!

Du behøver ikke altid tage en så stor position, når du handler, faktisk skal du sjældent nogensinde gøre det. Mest succesrige handlende vil tjene deres formue efter en lang række handler efter år.

Det er super sjældent, at en erhvervsdrivende samler deres formue på en handel. Når det er sagt, er det ikke så sjældent, at en uerfaren erhvervsdrivende mister alt på en dårlig handel!

Årsagen bag dette er enkel; de fleste kryptohandlere ved faktisk ikke for meget om kryptokurrency, hvorfor de ender med at blive rekt.

Mange af dem købte hype, fordi de så, hvor mange penge der skulle tjenes, uvidende om at de skulle have erfaring med handel.

Faktum er at virkelig vide, hvordan man laver en masse penge, der handler med kryptokurrency, du skal faktisk vide, hvor meget om hvordan man handler, en færdighed, som mange uerfarne kryptohandlere forsømmer.

Og på grund af dette kan de ende med at miste alt.

Yderligere til dette, uerfarne kryptovalutahandlere er mere tilbøjelige til at blive offer for deres følelser. I de fleste tilfælde er deres vrede og spænding, som kan føre dem til at handle mere, end de burde.

Risikostyring bør altid komme først!

risikostyring, kryptovalutahandel

Før du begynder at tænke på at tjene alle de penge, du kunne tjene, du skal tænke over, hvordan du kan beskytte det, du allerede har.

Du bør tænke meget over dine handler, og hvor meget du er villig til at risikere.

Sandheden er, at de bedste handlende handler mindre, ikke mere! De er meget forsigtige og handler kun kryptokurver, de er 100% sikre på i situationer, de er 100% sikre på.

Mange af dem gør dette ved at følge 1% risikoreglen. Kun nogensinde risikere 1% af din handelskonto på enhver handel.

På denne måde mister du ikke alt på én gang i en handel, og du får flere muligheder for at gøre din formue.

En anden vigtig ting du skal gøre er diversificere din handelsportefølje.

Kort sagt, læg ikke alle dine æg i en kurv. Handel med flere kryptokurver og måske også se på aktier og forex.

Det tilrådes at gøre dette, for hvis en kryptokurrency går ned i pris, kan du handle en anden. Og hvis hele markedet for kryptokurrency er nede, kan du handle med et andet aktiv.

På denne måde kan du fortsætte med at forblive rentabel og reducere dine tab.

Hvis du tager fat på dig selv ved at lave en handel og kun tænker på den fortjeneste, du kan få, skal du stoppe og vurdere risikoen og derefter tænke, om det er en god idé eller ej.

Lær at undersøge kryptovalutaer korrekt

hvordan kryptokurver fungerer

Viden er nøglen til ikke at blive rekt som en kryptovalutahandler.

At virkelig være en ægte kryptovalutahandler, du skal have en masse viden om, hvordan kryptovaluta fungerer. Når alt kommer til alt, hvordan kan du handle med noget, du ikke rigtig forstår?

Og du skal have særlig enorm viden om alle de kryptokurver, du handler. Der skulle ikke være noget, der kunne ske, som du ikke forudså.

Ud over ovenstående skal du holde øje med, hvordan kryptokurver ændrer sig. Husk, branchen er stadig meget ung, og kryptokurver udvikler stadig meget.

Ingen kryptovaluta kan siges at være fuldstændig komplet. Selv kryptokurver, der planlægger minimal udvikling, har stadig problemer, de prøver at overvinde og ændrer sig derfor.

Et andet vigtigt råd er ikke at handle kryptokurver bare fordi nogen opfordrer dig til det.

Følg aldrig andres råd; følg din egen forskning, og hvad du kan se for at være sandt. Fakta kommer altid før rygter eller drømme.

Gå med strømmen af ​​markedet

Som du sikkert ved, kryptokurrencymarkedet er meget ustabilt. Det er super nemt at få rekt i en enkelt nedadgående bevægelse.

En masse uerfarne kryptokurrencyhandlere er ikke klar over, at markedet fungerer i cyklusser. Markedet vil aldrig bare gå op eller forblive svævende i bunden for evigt.

Det når høje punkter, falder, når lave punkter og stiger derefter. Dette sker for hvert marked, endda kryptokurrency.

Husk at ting ikke altid vil være som de er, og du skal forberede dig på det. Ting kan være gode nu, men det vil ikke vare evigt, og du skal være fleksibel.

Du skal også holde sig væk fra overvurderede kryptokurver. Det er kryptokurver, der allerede er en høj pris og fortsætter med at klatre.

De vil til sidst falde i pris, og du ville have fået rekt, fordi du købte ind til en høj pris, og det gik kun ned.

Kig efter kryptokurver, der er til en rimelig pris, og som ser ud til at trække opad.

Dette betyder at udføre en masse forskning om kryptovalutaen, ikke kun hvordan den fungerer, men også hvordan det har fungeret historisk, og hvad der sandsynligvis vil påvirke prisen.

At forstå de historiske bevægelser for en kryptovaluta kan hjælpe dig med at udvikle mere realistiske mål, når du handler.

Desværre kan dette nogle gange være lidt vanskeligt, fordi mange kryptokurver kun har eksisteret et par år, hvilket betyder, at der er en begrænset mængde data at se på.

Nøgle ting at se på er ikke kun den højeste og laveste pris, den nogensinde har nået, men også ting som handelsvolumen, hvilket angiver, hvor meget folk handler med et aktiv.

Udvikl en sjette sans for Scamcoins og Altcoins af lav kvalitet

kryptokurrency-svindel

Lær at få øje på pumpe- og dump-svindel, som er en meget almindelig måde at få rekt på i kryptokurrencyhandel. De fleste af dem er ICO’er.

Pumpe- og dump-svindel er, hvor skaberen af ​​en kryptovaluta opfordrer folk til at investere i deres kryptokurrency for kunstigt at pumpe prisen op og derefter sælge alt.

I sådanne situationer ejer skaberne typisk en stor del af kryptovalutaen, og når denne først er solgt, falder kryptokurrencyens værdi øjeblikkeligt.

Ofre for sådanne svindel er bestemt rekt og kan også kaldes ‘taskeholdere’, som vi nævnte ovenfor.

To vigtige eksempler på kryptokurrency-svindel at se på er BitConnect og OneCoin. Det skal dog også nævnes, at udvekslinger og andre virksomheder, der tilbyder cryptocurrency-relaterede tjenester, kan også være svindel.

Et godt råd er at Hold dig væk fra ukendte mønter, i mange tilfælde er de simpelthen ikke værd at handle, selvom de ikke er svindel. Som en erhvervsdrivende skal du hold til top 10.

Og hvis du ikke kan finde ud af, hvad der adskiller en kryptovaluta fra resten af ​​markedet, er det sandsynligvis ikke værd at handle.

Tezos er et godt eksempel på en god ICO at blive involveret i. Så godt, faktisk indsamlede de 232 millioner dollars.

De forklarede tydeligt, hvad de ønskede at gøre, og deres mål er klart opnåelige. Derudover var der en masse information tilgængelig om skaberne, som gav handlende tillid.

Det kan være klogt at holde sig væk fra ICO’er, indtil du har en masse færdigheder med kryptokurrency.

Når du endelig begynder at handle med ICO’er, stol ikke på fremskrivninger på pris. Værdiansættelsen, du lægger på en kryptovaluta, skal baseres på, hvad de laver, og hvordan de forsøger at opnå det.

Centrale punkter

Hvis du husker noget fra denne artikel, skal du gøre det til disse nøglepunkter.

  • Rekt er kryptovaluta-slang for at miste en masse (eller alle) dine penge på en dårlig kryptokurrencyhandel. Typisk meget pludselig.
  • Mange handlende bliver rekt, fordi de ikke forstår, hvordan kryptokurrency fungerer. Eller handler for den sags skyld!
  • Forbedre din viden om kryptokurrency og handel, hvis du vil overleve. Det er den bedste måde at undgå at blive rekt på.
  • Lær at se svindel og kryptokurver af lav kvalitet. Den bedste måde at gøre dette på er at holde sig til kendte kryptokurver og nøje vælge ICO’er.

Lær at handle kryptokurver med vores kursus i kryptokurrencyhandel

Vil du lære mere om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Tilmeld dig derefter vores kursus for handel med kryptokurrency!

Handel med kryptovalutaer med

Handel med tillid på verdens førende sociale handelsplatform

Deltag i millioner, der allerede har opdaget smartere investeringer ved automatisk at kopiere de førende forhandlere i etoro-samfundet, eller få dig selv kopieret for at tjene en anden indkomst. Åbn en live-konto i dag og start handel på få minutter.

Hvis du nød at læse "Sådan får du ikke Rekt Trading Cryptocurrency" giv det en like, og del den med alle andre, som du tror, ​​det også kan være af interesse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map