Sådan handler du EOS 2021: En trinvis vejledning

Her har vi samlet en omfattende guide til, hvordan man handler EOS i 2021.

EOS-handel er ret ligetil, når du først får fat på det.

2020 var intet mindre end udfordrende for den traditionelle aktiesektor. Imidlertid opstod kryptokurver som EOS som en af ​​de bedst mulige aktiver globalt.

Med et stadigt stigende stigende markedskapital kan EOS være en velkommen tilføjelse for handlende til at diversificere deres investeringsportefølje.

Denne guide hjælper dig med grundlaget for, hvordan du handler EOS.

Dette inkluderer de mange EOS-handelsstrategier, som erfarne proffer anvender for at finde den rigtige mægler til dine online kryptohandelsbehov.

Sådan handler du EOS i 5 nemme trin:

For at handle med EOS er det første skridt at åbne en konto med en reguleret børs, deponere midler, vælge EOS fra platformslisten og til sidst Køb EOS (gå lang) eller sælge EOS (gå kort).

Denne vejledning om, hvordan du handler EOS, nedbryder alt i Laymans vilkår, så du ikke handler blindt. Men hvis du ikke har tid til at læse det hele vejen igennem, er det hvad du skal gøre for at handle det nu.

Trin 1: Åbn en konto med en reguleret børs

Trin 2: Indsæt penge på din konto

Trin 3: Vælg hvor meget EOS du vil handle

Trin 4: Køb EOS (gå lang) eller sælg EOS (gå kort)

Trin 5: Bekræft handel


Indhold

Hvad er EOS Trading?

Hvordan fungerer EOS Trading?

Sådan handler du EOS Online – Oprettelse af en handel

Sådan tjener du penge på handel med EOS

Sådan handler du EOS 2021 – trin-for-trin gennemgang

Sådan handler du EOS-guide – dommen

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er EOS Trading?

EOS er et blockchain-netværk med et oprindeligt kryptokurrency-token med samme navn. Som en digital valuta giver EOS brugerne mulighed for at lette transaktioner på netværket og opbygge, hoste samt fremme udførelsen af ​​dApps.

Men uden for dette netværk fungerer EOS som enhver anden kryptokurrency med en økonomisk værdi. Som alle kryptoaktiver svinger dens værdi med udstrømningen af ​​det bredere marked.

Prisen på EOS påvirkes af en række faktorer, der spænder fra generelle økonomiske tendenser til udvidelse af blockchain-teknologi.

Enkelt sagt reagerer EOS’s værdi på udbud og efterspørgsel efter markedssentiment. Hvis EOS modtager støtte fra investorer, vil det føre til en højere pris. På den anden side vil en sænkende efterspørgsel medføre et fald i prisen.

Kort sagt, for dem der spekulerer på, hvordan man handler EOS, kommer det ned til at forudsige markedsstemningen korrekt. Hvis du er i stand til at forudsige, om prisen på EOS vil stige eller falde, kan du placere din handel i overensstemmelse hermed og generere et overskud.

Nedenfor er et eksempel på, hvordan man handler EOS online i 2021:

 • Lad os sige, at den nuværende markedsværdi af EOS er $ 2,60 pr. Mønt.
 • Du finder dette betegnet som EOS / USD.
 • At tro på, at prisen på EOS vil stige snart, beslutter du at placere en købsordre til en værdi af $ 1.000.
 • I de næste par måneder stiger værdien af ​​EOS til $ 3,00
 • Dette svarer til en gevinst på 15,38% – baseret på den pris, du oprindeligt betalte.
 • Du beslutter dig for at placere en salgsordre, der lukker handlen og låser din fortjeneste.

Afslutningsvis lykkedes det at sikre et overskud på $ 153,80 (15,38% af $ 1.000) på din oprindelige indsats.

Som eksemplet antyder, hvis din markedsforudsigelse om den fremtidige værdi af EOS er nøjagtig, vil din handel være rentabel. Tværtimod, hvis markedet vender sig mod dig, vil du være tilbage med et tab.

Således anbefales det altid, at du foretager din forskning, tager højde for den nyeste markedsanalyse og tendenser, før du handler EOS.

Hvordan fungerer EOS Trading?

Handelsprocessen forbliver stort set den samme på tværs af næsten alle finansielle aktiver, hvor EOS ikke er anderledes. Af denne grund, hvis du allerede kender din måde at handle som aktier eller forex, har du ingen problemer med at lære at handle med EOS.

For at komme i gang er her en liste over de grundlæggende aspekter ved handel med dette enormt populære digitale aktiv.

EOS-handelsprisbevægelser

Markedet for kryptokurrency er kendt for sin høje volatilitet. Siden lanceringen i 2017 har EOS gennemgået flere prisstigninger samt fald.

Du vil endda bemærke, at forskellige kryptovaluta-handelsplatforme muligvis indeholder lidt forskellige priser for EOS. Mens et websted muligvis har EOS værdsat til $ 2,66, kan du måske finde det prissat til $ 2,65 på et andet.

Husk dog, at sådan en lille forskel ikke er noget at bekymre sig om, og blot den naturlige afvigelse, der opstår mellem konkurrerende kryptovalutaudvekslinger.

I stedet skal du forstå, hvad der forårsager et prisskift på EOS-værdien og i sidste ende – drage fordel af dette.

Hvis et flertal af handlende er længe på EOS og dermed – beslutter at købe det, vil værdien af ​​den digitale valuta stige. Når et overvældende antal handlende beslutter at bortskaffe deres EOS-mønter, vil dets markedsværdi følgelig falde.

EOS-handelspar

handel med eos

Den økonomiske værdi af EOS kan vurderes på to måder.

 • EOS-fiat: Handel med EOS mod en fiat-valuta som den amerikanske dollar eller Euro.
 • EOS-krypto: Handel med EOS mod en anden kryptokurrency såsom Bitcoin eller Ethereum.

Da amerikanske dollars er benchmarkvalutaen for handel på det globale marked, finder du EOS / USD som det mest almindelige EOS-par.

Når det er sagt, kan du også finde EOS handlet mod andre populære fiat-valutaer såsom Euro (EOS / EUR), Britisk pund (EOS / GBP), Japansk yen (EOS / JPY), Australske dollar (EOS / AUD) og mere.

Det er også relativt lettere at spekulere i krypto-til-fiat-par, hvilket gør det til en mere passende mulighed for nybegyndere. Derudover giver crypto-fiat-par dig også bedre spread og høje likviditetsniveauer på markedet.

Når du handler EOS mod andre kryptovalutaer, sammenligner du værdien af ​​et digitalt aktiv med et andet.

Dette kræver, at du har en grundig forståelse af begge de kryptokurver, der er involveret i parret. Ikke så overraskende kan dette være en kompliceret analyseproces, selv for erfarne forhandlere.

Som følge heraf har nye handlende tendens til at gå efter et EOS-handelspar, der er prissat mod den amerikanske dollar.

Når det er sagt, er det op til dig, om du vælger at handle EOS mod en fiat-valuta eller en anden kryptovaluta. Beslutningen afhænger af din forståelse af det bredere marked for digitale aktiver, og om du er i stand til nøjagtigt at forudsige dets fremtidige prishandling.

Lang eller kortvarig handel

Handlende kan få adgang til EOS med en langsigtet eller en kortsigtet strategi i tankerne. Langsigtede tilgange indebærer normalt, at du køber EOS-mønter direkte fra en børs eller gennem en online mægler.

Når du har gjort det, opbevarer du mønterne sikkert i en krypto-tegnebog, indtil salgstidspunktet opstår. Når det er tid, kan du sælge EOS-mønterne og generere et overskud.

I handelsjargon omtales denne metode ofte som "HODLing" din kryptokurrency.

En væsentlig fordel ved sådanne langsigtede investeringer er, at du ikke behøver at bekymre dig om markedets kortsigtede volatilitet. Nybegyndere vil finde det mere attraktivt, da der ikke er behov for at deltage i teknisk analyse og kortevalueringer.

Desuden er dette "køb og hold" EOS-handelsstrategi kan være mere for dem, der ikke har tid til rådighed til daglig markedsanalyse.

På bagsiden trives en korttidsstrategi på EOS-markedets volatilitet. Du vil sigte mod at drage fordel af de mindste ændringer i EOS’s pris ved at placere flere handler ad gangen. Dette adskiller sig ikke fra traditionel dagshandel.

Hvis du vælger denne vej, anbefales det bedst at handle med et meget flydende par som EOS / USD eller EOS / BTC.

Handel og eget EOS

Når du planlægger en langsigtet strategi, køber du EOS direkte og håber, at prisen stiger, så du kan sælge den til mere på et senere tidspunkt.

For at gøre det har du brug for en betroet kryptokurrencyudveksling eller en online mægler for at lette transaktionen.

I betragtning af den involverede proces er det afgørende, at du finder en platform til at udføre handlerne for dig på en omkostningseffektiv måde.

Hvad du har brug for er en licenseret mægler, der ikke kun kan give dig adgang til flydende EOS-par, men også en sikker tegnebog, som du kan opbevare dine kryptovalutaer på..

I den henseende anbefaler vi reguleret mægler eToro. Med næsten 100 kryptovalutapar at vælge imellem giver platformen dig mulighed for at handle EOS til nul provision. Nye handlende finder eToro en nem måde at oprette forbindelse til 13 millioner handlende og lære af deres handelsstrategier.

På samme tid, eToro foretrækkes også af erfarne forhandlere for både deres langsigtede og kortsigtede kryptokurrencyinvesteringer.

EOS-handel

For dem, der ikke er klar til at forpligte sig til en langsigtet investering, men stadig vil drage fordel af markedsvolatilitet, er det bedste alternativ at handle EOS gennem CFD’er (Contracts for Difference).

Ved at handle med CFD’er spekulerer du i prisbevægelsen på EOS uden at tage ejerskab af mønten. Derudover giver EOS CFD’er dig muligheden for at drage fordel af både markedets stigende og faldende prishandling.

Her er den korte oversigt over, hvad EOS CFD’er er:

 • CFD’er er derivater, der sporer den virkelige værdi af EOS.
 • Handel med CFD’er bifalder konkurrencemæssige spænd såvel som gearing.
 • Du kan enten indsætte en lang position – i håb om, at prisen på EOS stiger.
 • Eller en kort position – i håb om, at prisen falder.

Selvom fordelene er mange, er det værd at bemærke, at handel med CFD’er også betragtes som ekstremt risikabelt. Derfor er CFD-handel med kryptovalutaer forbudt i USA og Storbritannien blandt flere andre lande.

Hvis du er i et land, hvor EOS CFD-handel er ulovlig, vil du stadig kunne finde uregulerede mæglere, der tilbyder gearing.

Som du kan gætte, frarådes dette kraftigt, da du risikerer dine penge med en ikke-licenseret og potentielt skyggefuld platform.

Desuden vil du kun være i stand til at handle EOS mod en anden kryptovaluta – da uregulerede børser sjældent rører ved fiat-penge. Dette betyder, at du bliver nødt til at handle EOS mod USDT (Tether), hvis du ønsker at replikere den lukrative EOS / USD-markedsplads.

Vil du overveje at handle EOS?

Sådan handler du EOS Online – Oprettelse af en handel

handel med EOS

Hver erhvervsdrivende opretter en plan, der passer bedst til det nuværende marked. Denne handelsstrategi defineres ved at vælge et passende sæt ordrer.

Du analyserer markedet og fortæller online-mægleren, hvad din position på EOS er. Det vil sige – om du vil købe eller sælge aktivet. Mægleren placerer disse ordrer på dine vegne. Så læner du dig tilbage og håber på, at markedet bevæger sig til din fordel.

Hvis du er ny inden for EOS-handelssektoren, er nedenstående en liste over de mest almindelige ordretyper, du skal være opmærksom på.

Køb eller sælg ordre

Køb og salg er den mest fundamentale af alle handelsordrer.

 • En købsordre placeres, når du tror, ​​at prisen på EOS vil stige.
 • En salgsordre placeres, når du tror, ​​at EOS falder i værdi.

Hver EOS-handel kræver, at du angiver, om du først vil købe eller sælge aktivet.

Hvis du kommer ind på markedet via en lang position, placerer du en købsordre og lukker den med en salgsordre. Omvendt, hvis du vil komme ind på markedet via en kort position, placerer du en salgsordre og lukker den med en købsordre.

Indgangspris

Da kryptokurrencymarkedet bevæger sig hurtigt, kan der være en lille prisforskel mellem det tidspunkt, du afgiver ordren, og når din mægler udfører den.

For at give dig mere kontrol over disse små prisforskelle kan du angive, hvordan du vil bestemme din indgangspris.

Der er to typer ordrer, der giver dig mulighed for at gøre dette:

 • EN Markedsordre vil sikre, at ordren udføres med det samme eller til den næstbedste pris.

For eksempel, hvis EOS værdiansættes til $ 2,60, og du placerer en markedsordre for at købe, udfører mægleren det med det samme. Dette betyder, at du vil købe EOS til $ 2,60 selv eller den nærmeste tilgængelige pris.

 • EN Begræns rækkefølge angiver overfor mægleren, at du vil komme ind på markedet til en bestemt pris.

Lad os sige, at den aktuelle værdi af EOS er på $ 2,60, men du vil kun placere din købsordre, når den rammer $ 2,69. Det er her, du kan bruge en grænseordre. Dette betyder, at din handel ikke udføres, før EOS når en pris på $ 2,69, eller du annullerer grænseordren.

Ud af disse to ordretyper kommer begrænsningsordrer med et højere niveau af kontrol over din position på markedet.

Afslutningsstrategi

I lighed med indgangspriser kan du også angive, hvordan du vil gå ud af markedet. Den mest almindelige måde at implementere en exitstrategi på er “take-profit” og “stop-loss” ordrer.

 • EN Take-Profit ordre fortæller din mægler, hvornår de skal lukke EOS-handlen, når den når et bestemt fortjeneste niveau. For at illustrere kan du indstille en profit-ordre på 2% på din EOS-handel. Dette betyder, at din ordre automatisk lukkes, når din EOS-handel vinder 2%.
 • EN Stop tab ordre er det modsatte, i hvilket tilfælde du vil begrænse dine tab, hvis markedet bevæger sig mod dig. Hvis din stop-loss-ordre er sat til 2%, betyder det, at du vil undgå at miste mere end 2% på din EOS-handel.

Lad os vise dig et eksempel:

 • Du afgiver en købsordre på EOS til $ 2,60.
 • Du afgiver en take-profit ordre på 2% over $ 2,60.
 • Alligevel vil du også begrænse dine tab.
 • Derfor placerer du en stop-loss-ordre på 1% under $ 2,60.

Denne handel kan gå på to måder.

 • Din forudsigelse er korrekt, og prisen på EOS stiger med 2%. I dette tilfælde udfører din mægler take-profit ordren til $ 2,65 med en fortjeneste på 2%.
 • Din forudsigelse er forkert, og prisen på EOS faldt med 1%. Nu udfører mægleren stop-loss-ordren til $ 2,57 og begrænser dine tab til kun 1%.

Uanset hvilken retning markedet går, vil mægleren udføre take-profit- eller stop-loss-ordrer baseret på dine forudbestemte prisniveauer.

Sådan tjener du penge på handel med EOS

handel med EOS

Placering af de rigtige ordrer eliminerer behovet for at kontrollere dine udestående EOS-handler manuelt. Når det er sagt, er dine ordrer ikke den eneste faktor, der bestemmer risikoen for dine EOS-positioner.

Det er afgørende, at når du lærer at handle med EOS, er der et par flere aspekter, du skal overveje.

1. Indsats

Din indsats er simpelthen det beløb, du risikerer på din EOS-handel. Som standard betyder en højere indsats højere fortjeneste, men også højere tab.

Forestil dig, at du opnår 2% gevinst på en EOS-handel. På en indsats på $ 50 bliver din fortjeneste $ 1. På samme tid, hvis du havde risikeret $ 1.000, vil din fortjeneste beløbe sig til $ 20.

Det er dog ikke så simpelt som at indsætte det højeste beløb, du har i EOS-handler. Du skal også beregne risikoen og håndtere dine midler i overensstemmelse hermed.

De fleste erhvervsdrivende har en strategi til styring af bankruller til at hjælpe med at styre deres kapital. I virkeligheden vil du begrænse dine handler til en bestemt procentdel af de tilgængelige midler på din handelskonto.

Mange handlende har tendens til at begrænse deres indsats til 2% pr. Handel. Dette betyder, at hvis du har $ 2.000 på din konto, indsætter du kun $ 40 på en EOS-handel.

Populær kryptomægler eToro giver dig mulighed for at handle EOS med så lidt som $ 25. Dette er en fantastisk måde at holde styr på dine handelsfonde, især når du foretager kortsigtede strategier.

2. EOS-handelsudnyttelse

Tidligere diskuterede vi fordelene ved EOS CFD’er. En, der udgør mest appel til forhandlere, er muligheden for at anvende gearing.

Dette giver dig mulighed for at få mere eksponering for markedet ved kun at betale en brøkdel af din ønskede indsats og låne resten fra mægleren.

For eksempel, hvis du anvender gearing på 1:10 på en indsats på $ 100, er din position værd $ 1.000.

Gearing kan forstørre dine gevinster markant. Men hvis handlen går galt, forstærker det også dine tab.

Lad os vise dig, hvordan gearing på en EOS-handel fungerer i praksis:

 • Du afgiver en salgsordre til en værdi af $ 2.000 på EOS / USD
 • Du anvender gearing på 1: 5
 • Overskuddet på denne handel er 5%.
 • Normalt ville din fortjeneste på denne handel være $ 100.
 • Med gearing på 1: 5 forstærkes dit overskud til $ 500.

Selvom CFD-handel muligvis er forbudt i dit land, er det stadig muligt at finde uregulerede platforme, der tilbyder gearing. I sådanne tilfælde kan du endda finde gearingsgrænser på op til 1: 100, der tilbydes på kryptokurrencyaktiver.

Men som det er tydeligt, er handel med denne meget gearing meget risikabelt – især når du bruger en ikke-licenseret børs. I stedet er det bedst at holde fast ved et fuldt reguleret mæglervirksomhed som eToro.

Gebyrer for handel med EOS Online

Som vi har nævnt i hele denne vejledning, er det altafgørende, at du vælger den rigtige mægler til dine EOS-handelsbehov. Den rigtige mægler for dig er ikke kun bestemt af deres omdømme, men også baseret på hvor meget de opkræver gebyrer. Mæglervirksomhedsplatforme er trods alt en forretning.

Gebyrstrukturen for online EOS-mæglere vil variere afhængigt af deres individuelle politikker.

Nedenfor er en liste over de mest almindelige gebyrtyper, du vil støde på.

EOS Trading Commission

Provisioner opkræves af næsten alle mæglere og beregnes som et variabelt gebyr mod værdien af ​​din ordre.

Som en model for de nuværende satser – kryptovaluta-mægleren Coinbase opkræver 1,49% provision for hver handelsordre. Det betyder, at du bliver nødt til at betale 1,49%, når du kommer ind på markedet, samt når du går ud.

Til sammenligning giver eToro dig mulighed for at handle på basis af nul provision – ikke kun på EOS, men også 15 andre kryptovalutaer.

EOS Spread

Spreads er en uundgåelig gebyrkategori.

‘Spread’ beregnes som forskellen mellem aktivets købspris og salgsprisen. Når du handler EOS, vil du have spændet så stramt som muligt, så det påvirker ikke din evne til at tjene penge.

For at give dig en bedre idé:

 • Hvis spændet på din valgte mægler er 1,50% på EOS, betyder det, at du skal opnå en fortjeneste på over 1,50%.
 • Alt under dette, og du er stadig i rødt.
 • Med andre ord, hvis værdien af ​​din EOS-handel er steget med 1%, er du stadig 0,5% nede.

Andre EOS-handelsgebyrer

Online-mæglere opkræver også en række administrative gebyrer, som snart kan tilføje op.

Dette inkluderer:

 • Depositum / udbetalingsgebyrer: Du skal deponere penge på din handelskonto, før du kan begynde at handle med EOS. Nogle mæglere opkræver et gebyr hver gang du tilføjer eller trækker penge ud, så sørg for at tjekke dette ud.
 • Inaktivitet: Dette gebyr opkræves, hvis din konto er i dvale i en bestemt periode. Igen er det ikke et standardgebyr og varierer fra en mægler til en anden.
 • Finansiering natten over: Gebyrer for finansiering over natten, også kaldet swapgebyrer, gælder hovedsageligt for dem, der handler CFD’er. Disse opkræves, når du holder dine handelspositioner åbne natten over. Nogle CFD-mæglere opkræver også et lidt højere gebyr i løbet af weekenden.

For at understrege punktet kan gebyrer altid bestemme, hvor meget fortjeneste du i sidste ende tjener på dine handler. Derfor er du nødt til at overveje vilkårene og betingelserne nøje, før du vælger et EOS-handelssted.

Klar til at starte handel EOS?

Sådan handler du EOS 2021 – trin-for-trin gennemgang

Ja, vi er nu nede på denne vejlednings mest handlingsmæssige trin, hvordan man handler EOS med din mægler.

Vi har oprettet fire enkle trin, som du kan følge.

Trin 1: Vælg et EOS-handelssted

Det første skridt er at finde dig selv en velrenommeret online handelsplatform. En hurtig søgning på internettet vil afsløre hundredvis af muligheder, men det kan være vanskeligt at finde et legitimt sted, der opfylder dine behov.

Nedenfor er en tjekliste over, hvad du skal se efter i en online EOS-mægler.

 • Regulering: Har online-mægleren nogen lovgivningsmæssige licenser – såsom dem fra FCA, ASIC eller CySEC?
 • Gebyrstruktur: Er mægleren gennemsigtig omkring gebyrer? Hvis ja, hvilke gebyrer er du ansvarlig for?
 • Betalingsmetoder: Hvilke betalingsmetoder er tilgængelige for at indbetale og trække penge ind og ud af din handelskonto?
 • Kontominimum: Hvad er det krævede minimumsindbetalingsbeløb og den mindste indsats, der er mulig, når du handler EOS?
 • EOS-par: Hvilke handelspar der er tilgængelige for EOS?
 • Handelsplatformsnavigation: Hvordan er brugeroplevelsen på handelsplatformen?
 • Mobilapp: Er der en mobil applikation til handelsplatformen?

Derudover anbefales det, at du tjekker brugeranmeldelser af den online-mægler, som du overvejer at tilmelde dig. Denne kundefeedback giver dig indsigt i den faktiske ydeevne og troværdigheden af ​​EOS-handelsstedet.

Fra vores forskning fandt vi det eToro afkrydser næsten alle boksene fra vores liste.

Her er nogle af de funktioner, der gør eToro til en af ​​de bedste EOS-mæglere at handle med.

 • eToro er en social handelsplatform, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse og lære af andre handlende.
 • Det "Copy Trader" funktion giver dig mulighed for at kopiere handelsstrategier for erfarne forhandlere.
 • Alle EOS-handelsmarkeder er kommissionsfrie og kommer med konkurrencedygtige spreads.
 • Der er et udvalg af betalingsmuligheder, herunder bankoverførsler, debet- / kreditkort og digitale tegnebøger som PayPal
 • Du kan handle EOS mod både fiat-valutaer og digitale valutaer.

Trin 2: Åbn en EOS-handelskonto

Med din online mægler valgt, kan du nu åbne en konto. Du bliver nødt til at give dine personlige oplysninger såsom navn, adresse, fødselsdato og kontaktoplysninger.

Hvis din online-mægler arbejder i overensstemmelse med KYC-regler (som den skal), vil platformen også anmode om en kopi af dit pas eller kørekort.

Dette trin er nødvendigt for at overholde love om hvidvaskning af penge.

Trin 3: Depositum

Når platformen har verificeret dit id, kan du indbetale penge til din handelskonto.

Vælg din mest foretrukne betalingsmetode, og overfør det ønskede beløb.

På eToro kan du vælge mellem kredit- / betalingskort, en bankoverførsel eller en e-tegnebog som PayPal, Skrill eller Neteller.

Trin 4: Vælg EOS Trading Market

handel med eos

Vælg, om du vil handle EOS mod en fiat-valuta eller et andet digitalt aktiv. Du kan simpelthen søge efter EOS på eToro for at finde ud af, hvilke par der er tilgængelige for handel.

Trin 5: Placer EOS Trade

Det er nu tid til at åbne din EOS-handel. Alt hvad du behøver er at specificere dine ind- og udgangsordrer. Din mægler udfører derefter handlen for dig.

Hvis du har brug for en hurtig opdatering på ordretyper, er du velkommen til at rulle op til vores afsnit om "Oprettelse af en EOS Trade".

Sådan handler du EOS-guide – dommen

Handel med kryptokurver kræver meget forskning og forberedelse. EOS er ikke anderledes. Før du går ind i EOS-handelsområdet, skal du sørge for at forberede dig selv ved at læse guider som vores.

Du kan starte med at overveje, om du vil holde fast på aktivet på lang sigt eller handle det for kortsigtede gevinster. Endnu vigtigere skal du sikre dig, at du har en handelsplan og den rigtige online-mægler til at udføre dette for dig.

Som vi nævnte, er eToro et fremragende valg for nybegynder-kryptovalutahandlere. Du kan handle EOS mod fiat såvel som andre kryptokurver – alt på kommissionsfri basis.

Frem for alt kan du være sikker på, at du bruger en stærkt reguleret mægler, når du vælger eToro til handel med EOS online.

eToro – Bedste mægler til handel med EOS

etoro-mægler

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg handle EOS sikkert?

Du kan handle med EOS på hundredvis af online-børser og mæglere. eToro er en af ​​de bedste online-mæglere i rummet – med lovgivningslicenser fra Storbritannien, Cypern og Australien.

Hvordan kan jeg handle med EOS?

Du kan handle EOS mod en fiat-valuta eller en kryptovaluta. Online-mæglere som eToro letter kryptovalutahandel med en indsats fra så lidt som $ 25.

Hvor mange penge kan du tjene med EOS-handel?

Dit overskud, når du handler EOS, afhænger af, hvor godt du forudsiger markedsbevægelser såvel som dit indsatsbeløb. Hvis din spekulation er korrekt, vil du tjene penge. Hvis ikke, vil du tabe. Uanset hvad har du brug for en bankstyringsstrategi for at styre dine EOS-handelsfonde korrekt.

Er EOS-handel lovlig i USA?

EOS-handel er lovlig i USA. Du kan dog ikke deltage i EOS CFD-handel som amerikaner.

Hvordan kan du anvende gearing på EOS CFD’er?

Du kan anvende gearing, når du handler EOS ved at bruge en CFD-mægler. Beboere i USA og Storbritannien har ikke adgang til kryptovaluta CFD’er.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map