Sådan investeres i Ethereum Classic

Den ultimative begyndervejledning til investering i Ethereum Classic

Verden af ​​kryptokurver er nu super-omfattende. Og med så mange muligheder på bordet kan det være en udfordring at vælge det rigtige digitale aktiv til din portefølje.

Hvis du ønsker at komme ind i kryptohandelsscenen, er Ethereum Classic en digital valuta, som mange overvejer som et investeringsudsigt.

Der er en grund til – gennem årene har Ethereum Classic genereret betydelige afkast.

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du investerer i Ethereum Classic fra dit hjem. Vi diskuterer også nogle af de risici, du skal overveje, før du investerer i Ethereum Classic sammen med nogle nyttige tip og strategier.

Sådan investeres i Ethereum Classic i 5 nemme trin:

For at investere i Ethereum Classic er det første trin at åbne en konto med en reguleret børs, deponere midler, vælge ETC fra platformslisten og til sidst kontrollere & Bekræft, at ETC-mønter er føjet til din tegnebog.

Hvis du har travlt, viser følgende 5-trin dig, hvordan du investerer i Ethereum Classic på mindre end 5 minutter!

Trin 1: Tilmeld dig en pålidelig og reguleret kryptomægler

Trin 2: Finansier din konto med et minimum depositum

Trin 3: Vælg Ethereum Classic (ETC) fra listen over tilgængelige kryptoaktiver.

Trin 4: Angiv, hvor meget du vil investere i Ethereum Classic.

Trin 5: Når du har bekræftet din investering, føjes ETC-mønterne til din tegnebog!

Hvad er Ethereum Classic?

Ethereum Classic (ETC) er den officielle oprindelige kryptokurrency i den oprindelige Ethereum-blockchain. Med andre ord er det en decentraliseret blockchain-platform, der giver udviklere mulighed for at opbygge og bruge dApps, der fungerer på en autonom måde.

Det kører på en umodificeret version af den originale Ethereum blockchain. Dens filosofi er at sætte kode over alt andet, og hvis der er udnyttelser eller kompromiser, bør de ikke fjernes af hårde gafler, der ødelægger projektets integritet.

Som sådan tror holdet bag ETC på absolut uforanderlighed og ikke acceptere menneskelig indblanding af nogen art.

I lighed med Bitcoin er der ingen enkeltpersoner eller organisationer, der ejer eller kontrollerer Ethereum Classic-netværket. Tværtimod er det et open source-projekt, der er sikret af Ethereum Classic-samfundet.

Designet af dette kryptokurrency-projekt giver det mulighed for at være fleksibelt – at give plads til at oprette nye applikationer.

Hvordan fungerer investeringen i Ethereum Classic Process?

På kryptokurrencymarkedet har enkeltpersoner to muligheder, når de lærer at investere i Ethereum Classic.

For det første kan du købe ægte kryptokurver fra en reguleret mægler som eToro og tage ejerskab af mønterne. Dette er en langsigtet investeringsstrategi, da du sandsynligvis vil vente på, at prisen på den digitale valuta stiger betydeligt, før du udbetaler.

Alternativt kan du også overveje at bruge Ethereum Classic Contracts for Differences (CFD’er).

En CFD er et finansielt instrument, der tilbydes af regulerede handelssteder. Dette betyder, at du ikke ejer Ethereum Classic-mønterne. I stedet tillader CFD’er dig at spekulere i den fremtidige værdi af aktivet – ofte med gearing.

Uanset hvad er det overordnede mål, når man investerer i Ethereum Classic, at se værdien af ​​dine mønter stige over tid.

Med andre ord vil du søge at sælge dine mønter til en højere pris, end du oprindeligt betalte. Dermed tjener du fortjeneste – meget på samme måde som ved at investere i en aktie.

Lad os hjælpe dig med at fjerne tågen med et eksempel på, hvordan en investering i Ethereum Classic fungerer i praksis:

 • Du åbner en handelskonto hos en online mægler, der sælger Ethereum Classic.
 • Du deponerer handelsfonde på $ 1.000 og beslutter at investere det fulde beløb i Ethereum Classic-mønter.
 • På købstidspunktet ligger prisen på ETC-mønter på $ 10.
 • Du vælger at holde fast i Ethereum Classic-investeringen i to år.
 • Når ETC er værd $ 50, beslutter du at udbetale.
 • Dette viser en prisstigning på 400%.

Som du kan se, er dette en betydelig fortjeneste, som du opnåede på bare to år. På din indsats på $ 1.000 opnåede du et overskud på $ 4.000!

Mens du investerer i Ethereum Classic, er det bedst at bruge en reguleret online mægler, der kan garantere sikkerheden for dine midler.

Vi vil komme ind i detaljerne om, hvordan dette fungerer senere i artiklen.

Hvorfor skal du investere i Ethereum Classic?

Med tusindvis af kryptokurver at vælge imellem skal du vurdere, om Ethereum Classic er en god investering eller ej. Når alt kommer til alt vil du risikere dine egne penge – så det er afgørende at lave dine lektier.

For at hjælpe dig undervejs nedenfor finder du nogle vigtige målinger, der hjælper dig med at evaluere Ethereum Classic’s levedygtighed som en langsigtet investering.

1. Vedtagelse af Ethereum Classic

Kryptovalutaindustrien er stadig relativt ung, og den har et enormt vækstpotentiale i fremtiden. Ethereum Classic er ofte den valgte valuta, der bruges af ICO’er – hvilket betyder at den fungerer som en startplade for udviklere til at bygge nye tokens.

Selvom Ethereum Classic tidligere har været overskygget af Ethereum, er der stadig en chance for, at mønten får mere eksponering med udviklingen af ​​kryptosektoren.

ETC er også en af ​​de 10 bedste kryptokurver, der bruges til daglige transaktioner. I betragtning af disse faktorer er det muligt, at denne populære digitale valuta kan være vidne til en prisstigning i de kommende år.

2. Blockchain-udvikling

Ethereum Classic-netværket, der er den oprindelige Ethereum-blockchain, planlægger også bemærkelsesværdige forbedringer i fremtiden. Selvom der er andre blockchains, der konkurrerer med dette projekt, kan det rigtige sæt af udviklinger være gode nyheder til prisen på ETC.

For eksempel planlægger Ethereum-netværket at skifte til et Proof-of-Stake-system (PoS) fra dets oprindelige Proof-of-Work-mekanisme (PoW).

For at forklare i enkle vendinger – disse systemer bruges til at verificere transaktioner på blockchain.

PoW er dog relativt dyrere og kræver mere computerkraft. Hvis Ethereum Classic-netværket også skifter til PoS, vil det gøre det mere omkostningseffektivt og decentraliseret.

Som sådan bliver netværket mere effektivt og dermed – dette kan øge brugernes efterspørgsel.

3. Høj volatilitet

Markedet for kryptokurrency er kendt for sin volatilitet, og Ethereum Classic er ikke anderledes. Faktisk har dette digitale aktiv historisk set haft tocifrede udsving på en enkelt dag.

Derfor kan kortvarige handlende udnytte så hurtige markedsbevægelser for kryptovalutaen.

Som vi har nævnt tidligere, hvis du handler Ethereum Classic CFD’er – kan du drage fordel af både de stigende og faldende priser på det digitale aktiv.

Til at illustrere:

 • Hvis du tror, ​​at prisen på ETC-mønter snart vil stige, placerer du først en købsordre. Når prisen stiger – placerer du en salgsordre for at udbetale dine gevinster.

Dette kaldes at gå længe på Ethereum Classic.

 • Hvis du tror, ​​at prisen på ETC-mønter vil falde, placerer du først en salgsordre. Når prisen falder, placerer du en købsordre for at udbetale dine gevinster.

Dette kaldes at gå kort på Ethereum Classic.

På denne måde behøver du ikke bekymre dig om de langsigtede markedsudsigter. Men snarere kan du drage fordel af kortsigtet markedsvolatilitet.

I kortvarig handel placerer du adskillige handler regelmæssigt for at opnå beskedne overskud.

Bemærk, at der er en række faktorer, der bidrager til kortvarig volatilitet i ETC-mønter – herunder globale finanser, økonomi, kryptokurrencybestemmelser, markedskonkurrenter og mere.

Vil du overveje at investere i Ethereum Classic?

Sådan investeres i Ethereum Classic Coin – forskellige tilgængelige muligheder

Der er to hovedmuligheder for dig at begynde at investere i Ethereum Classic – gennem kryptokursudvekslinger eller online-mæglere.

Her er en oversigt over, hvordan processen fungerer på begge disse platforme.

Cryptocurrency Exchange

Da Ethereum Classic er en af ​​de mest populære kryptokurver globalt, vil du opdage, at de fleste kryptokursudvekslinger understøtter det. Som sådan kan du handle ETC mod en anden kryptokurrency.

Når det er sagt, tillader de fleste kryptovalutaudvekslinger ikke handel gennem fiat-valutaer. Det betyder – du kan ikke indbetale penge med et bankkort eller e-tegnebog. I stedet bliver du nødt til at finansiere din konto med en anden kryptokurrency.

Hvis dette er den rute, du vælger, er det sådan, det fungerer:

 • Du åbner en handelskonto på en kryptokursudveksling, der understøtter ETC.
 • Indsæt midler med en kryptokurrency som Bitcoin.
 • Du kan derefter udveksle Bitcoin til Ethereum Classic.
 • Handlen vil omfatte en mindre kommission – typisk inden for området 0,1% til 0,6%.
 • Når købet er gennemført, trækker du ETC-mønterne tilbage til din private cryptocurrency-tegnebog.

Som det er tydeligt, skal du først købe en kryptovaluta, før du kan begynde at handle på disse udvekslingsplatforme. Dette gør hele processen lidt ubelejlig. Derudover har du også brug for en privat digital tegnebog for at gemme den digitale valuta.

Med andre ord vil du være fuldt ansvarlig for sikkerheden af ​​dine Ethereum Classic-aktiver.

Dette er kun en del af handelen. Når du vil indløse dine ETC-mønter, skal du gentage hele processen, men i omvendt rækkefølge.

I betragtning af indsatsen anbefaler vi at tage den anden rute og investere i Ethereum Classic gennem en online mægler.

Ethereum Classic Broker

Nu skal det være tydeligt, hvorfor en online mægler er et bedre valg for dine investeringsplaner. Det er ikke kun effektivt, men også et omkostningseffektivt alternativ til kryptokursudveksling.

Før vi går videre, skal vi nævne, at det bedst anbefales at kun handle via regulerede online-mæglere. Dette giver dig mulighed for at handle i et mere sikkert og sikkert miljø ud over investorbeskyttelse og KYC-verifikationer.

Desuden, hvis din mægler er licenseret, kan du nemt finansiere din handelskonto med en fiat-valutametode – såsom et betalingskort.

For eksempel har ejet online-mægler eToro licenser fra CySEC, FCA og ASIC. For amerikanske borgere er platformen registreret hos FINRA.

eToro, du kan behandle transaktioner ved hjælp af et udvalg af betalingsmetoder – herunder bankkort, e-tegnebøger og bankoverførsler. Der er desuden intet depositum for finansiering i USD. Du skal kun betale 0,5% for ikke-USD-indskud, hvilket er meget billigere end de 3,99%, der opkræves af Coinbase, når du bruger et betalingskort.

Vigtigst af alt er der absolut ingen handelsprovision til at investere i Ethereum Classic. Når du har købt mønterne, kan du gemme dem gratis på eToro-tegnebogen.

Sådan vælges en platform til investering i Ethereum Classic

Hvis du er en investor interesseret i Ethereum Classic, er det første spørgsmål, der sandsynligvis kommer til at tænke på – hvor starter du??

Det første skridt er at finde en kryptokurrencymægler, der er velrenommeret og passer til dine handelsmål. For at forenkle processen nedenfor finder du en liste over parametre, som du bør overveje, når du vælger din online-kryptokurrencymægler.

1. Licensering og omdømme

Det er afgørende, at din online mægler er licenseret under et velkendt regulerende organ. Dette skal nemlig omfatte f.eks. FCA, ASIC, CySEC eller FINRA. Dette vil sikre, at mægleren følger strenge retningslinjer implementeret af disse styrende organisationer.

For eksempel skal en licenseret mægler:

 • Få deres bøger revideret regelmæssigt
 • Indsamling og verifikation af alle nye kontohavere i henhold til KYC-normer
 • Opbevar dine midler på separate bankkonti
 • Vær gennemsigtig og vis risikoen ved at investere i kryptokurver.

På den anden side, hvis du vælger en ureguleret mægler, vil du invitere unødvendig risiko.

2. Gebyrer for at investere i Ethereum Classic

Som med de fleste økonomiske aktiviteter skal du betale en form for provision, når du investerer i Ethereum Classic. I de fleste tilfælde opkræver mæglere dette i procent – beregnet ud fra størrelsen på din indsats.

 • Sig for eksempel, at din valgte online mægler opkræver en provision på 1,2% pr. Handel. Dette betyder – på din indsats på $ 1.000 på ETC-mønter betaler du en provision på $ 12.
 • Hvis du sælger din Ethereum Classic-investering, når den værdiansættes til $ 2.000, vil din kommission komme op på $ 24.

Denne kommission vil variere meget fra en mægler til en anden. Som vi tidligere dækkede, giver eToro dig mulighed for at handle Ethereum Classic til en kommissionskurs på nul – hvilket hjælper dig med at spare på handelsgebyrer.

Derudover skal du bortset fra handelsprovisionen også se på andre gebyrer – såsom transaktionsomkostninger. For eksempel kan din mægler muligvis opkræve et gebyr for indskud eller hævninger. Hos eToro skal du kun betale et depositum på 0,5% – og dette gælder kun for betalingsmetoder, der ikke er bakket op af USD.

3. Mindste Ethereum Classic investering og betalinger

Mange mæglere kræver, at du har et minimumsindskud på plads for at starte handel med Ethereum Classic. Dette beløb vil ofte være højere, når du deponerer med kredit- / betalingskort sammenlignet med bankoverførsler.

Når det er sagt, kan bankoverførsler tage op til syv hverdage at behandle transaktionen. Hvis du vil have dine betalinger behandlet med det samme, er det værd at vælge kredit- / betalingskort eller e-tegnebøger som PayPal.

Du skal også overveje, hvad den mindste indsats, der kræves, er at investere i Ethereum Classic.

I lighed med gebyrer vil disse betingelser også være forskellige fra en mægler til en anden. For at give dig en idé på eToro kan du begynde at handle ETC-mønter fra så lidt som $ 25.

4. Opbevaring og udbetaling

Som tidligere nævnt skal du med langsigtede investeringsplaner trække dit digitale aktiv tilbage og flytte det til en privat tegnebog. Men hvis din mægler giver dig adgang til en tegnebog, behøver du ikke bekymre dig om at opbevare dine mønter et andet sted.

Desværre har ikke de mest populære kryptokurrencyudvekslinger, der tilbyder tegnebøger, nogen lovgivningsmæssige licenser, inklusive Binance.

Derfor er det altid sikrere at opbevare dine mønter hos en reguleret mægler. eToro leveres med sin egen kryptovaluta tegnebog og giver dig mulighed for at beskytte dine digitale aktiver uden ekstra omkostninger.

Klar til at investere i Ethereum Classic?

Sådan investeres i Ethereum Classic i dag – trin-for-trin gennemgang

Er du klar til at springe ind i Ethereum Classic-verdenen? I så fald er alt hvad du behøver for at oprette din handelskonto 5 minutter af din tid!

Som du allerede har bemærket, har vi brugt eToro som en reference i hele denne vejledning om, hvordan du investerer i Ethereum Classic. Det er fordi eToro er en af ​​de bedste nybegyndervenlige online-mæglere, der er tilgængelige for investering i kryptokurrency.

Som sådan viser vi dig i afsnittene nedenfor, hvordan du investerer i Ethereum Classic på eToro – kommissionsfri.

Trin 1: Åbn en eToro-konto

Gå til eToro-webstedet, og klik på ‘Deltag nu’. Du bliver bedt om at angive en e-mail-adresse og personlige oplysninger – inklusive dit fulde navn, hjemmeadresse, fødselsdato og telefonnummer.

Trin 2: Upload noget ID

Som en reguleret mægler vil eToro også anmode om et gyldigt foto-id for at bekræfte din identitet. Du kan give dit pas eller kørekort. Når du er bekræftet, bliver din konto bekræftet og godkendt.

Bemærk: Du kan begynde at investere i Ethereum Classic på eToro uden at gennemføre dette trin. Du bliver dog nødt til at vende tilbage til det, hvis du ønsker at foretage et depositum på mere end $ 2.250 eller hæve dine midler.

Trin 3: Foretag et depositum

Minimumsindskuddet er sat til $ 200 på eToro. Du kan tilføje penge ved hjælp af en af ​​følgende betalingsmetoder:

 • Debit kort
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Skrill
 • Neteller
 • Sofort
 • Tillidsfuldt
 • Bankkabel

Alle de betalingsmuligheder, der er anført ovenfor, behandles øjeblikkeligt – med undtagelse af en bankoverførsel.

Trin 4: Søg efter Ethereum Classic

investere i ethereum classic osv. pris

eToro giver dig adgang til 16 forskellige kryptokurver og næsten 100 forskellige krypto-handelspar. Du kan finde dit Ethereum Classic-handelsinstrument ved blot at søge på ‘ETC’.

Du kan vælge dit foretrukne marked og klikke på knappen ‘Handel’ for at fortsætte.

Trin 5: Gennemfør Ethereum Classic-investeringen

Nu kan du gå videre og indtaste det beløb, du vil investere i Ethereum Classic – hvilket sikrer, at du opfylder et minimum på $ 25.

Når du er klar, skal du klikke på knappen ‘Åbn handel’ for at gennemføre din Ethereum Classic-investering!

Trin 6: Udbetal din Ethereum-investering

Hos eToro er handel med kryptokurrency mulig døgnet rundt. Når du synes, det er det bedste tidspunkt at indløse din ETC-investering, skal du blot gå over til din portefølje. Der kan du finde knappen ‘Sælg’ ved siden af ​​din Ethereum Classic-investering.

Du finder kontanter øjeblikkeligt opdateret til din eToro-konto, og du kan foretage en udbetaling, når det er nødvendigt.

Sådan investeres i Ethereum Classic – bundlinjen

Ethereum Classic kunne have haft en langsom vækstproces, men det forventede stadig at spille en væsentlig rolle i fremtiden for decentrale finansieringsplatforme.

Efter splittelsen af ​​Ethereum-samfundet i 2016 har Ethereum Classic formået at få trækkraft alene. I dag står det som en af ​​de største kryptokurver på verdensplan.

I sin kerne fungerer ETC på samme måde som ethvert andet finansielt aktiv – med sin værdi dikteret af markedets udbud og efterspørgsel.

Uanset om du vælger at investere i ETC på lang eller kort sigt, afhænger helt af dine handelsmål. Alt i alt er det bedst at lave dine lektier, før du tænker på, hvordan du investerer i Ethereum Classic – især når det kommer til at vælge en passende mægler..

Hos eToro har du muligheden for at investere i Ethereum Classic med en minimumsindsats på kun $ 25 – og du betaler ikke nogen provision!

eToro – Bedste mægler til køb af Ethereum Classic ETC

etoro-mægler

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det mindste beløb, der kræves for at investere i Ethereum Classic?

Det er bedst at begrænse din investering til et beløb, som du har råd til at tabe. Hvis du er nybegynder, kan du overveje at starte med en lille indsats. Hos eToro kan du begynde at investere i Ethereum Classic med mindst $ 25.

Er Ethereum Classic et godt investeringsvalg i 2021?

Ethereum Classic havde en ugunstig start på året i 2020 og ramte laveste niveau på $ 4,81 i marts. I begyndelsen af ​​januar 2021 ligger prisen på ETC imidlertid på $ 8,77. Når det er sagt, afhænger aktivets fremtidige værdi af den rolle, ETC spiller i den bredere blockchain-udvikling.

Sådan starter du investering i Ethereum Classic?

Hos eToro kan du begynde at investere i ETC-mønter på under 5 minutter. Alt hvad du skal gøre er at åbne din konto, indbetale midler, og du er klar til at begynde at investere i Ethereum Classic.

Kan jeg investere $ 100 i Ethereum Classic?

Det mindste investeringsbeløb, der kræves for at investere i Ethereum Classic, er kun $ 25 på eToro. Du kan vælge ethvert beløb ud over dette baseret på dit handelsbudget.

Kan jeg miste penge på Ethereum Classic?

Ja, hvis du spekulerer forkert, og prisen på ETC falder, vil du ende med at tabe penge. Dette adskiller sig ikke fra at investere i andre aktiver som aktier eller gensidige fonde.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner