Sådan køber du Bitcoin – Begyndervejledning

Bliv hørt om Bitcoin og spekulerer på, hvordan du kan købe Bitcoin? Læs vores begyndervejledning om, hvordan du køber BTC i dag!

Har du hørt brummen omkring Bitcoin og ønsker at komme ind på handlingen? Hvis det er tilfældet, har det aldrig før været så let at købe Bitcoin fra dit hjem. Faktisk, hvis du har et betalingskort eller e-tegnebog til rådighed – kan du købe Bitcoin på mindre end 10 minutter.

Hvis du er ivrig efter at købe lige nu, men ikke har den svageste idé om, hvor du skal starte, er du kommet til det rette sted.

I denne Sådan køber du Bitcoin-guide, vi diskuterer de mange måder, hvorpå du kan investere i denne banebrydende digitale valuta. Vi dækker, hvilken slags gebyrer du kan forvente at betale, hvordan du vælger den bedste Bitcoin-mægler og i sidste ende – de nødvendige skridt til at købe Bitcoin i dag.

Indhold

Sådan køber du Bitcoin: 5 trin

Trin 1: Vælg en online Bitcoin Broker eller Exchange

Trin 2: Find en investeringsplan

Trin 3: Åbn en Bitcoin Broker-konto

Trin 4: Indsæt nogle midler

Trin 5: Opret en handelsordre

Trin 6: Opbevaring af din Bitcoin

Trin 7: Sælge din Bitcoin

Andre måder at købe Bitcoin i 2021

Sådan køber du Bitcoin 2021 – dommen

Sådan køber du Bitcoin i 5 trin

For at købe BTC er det første trin at åbne en konto med en reguleret børs, deponere midler, vælge Bitcoin fra handelsplatformslisten og til sidst kontrollere & bekræft, at bitcoins er føjet til din tegnebog.

Nedenfor forklarer vi de 5 trin, der kræves for at købe Bitcoin lige nu:

Trin 1: Åbn en konto hos en reguleret Bitcoin-mægler

Trin 2: Indsæt øjeblikkeligt penge med et debet- / kreditkort eller e-tegnebog

Trin 3: Gå over til kryptovalutahandelsområdet, og vælg Bitcoin

Trin 4: Indtast det beløb, du vil købe

Trin 5: Bekræft ordren, og få mønterne føjet til din tegnebog

Under, vi viser dig, hvordan du køber Bitcoin i dag. Vi leder dig gennem trinnene til at vælge en mægler, forstå de potentielle risici og fordele og fuldføre din Bitcoin-investering på den sikreste måde.

Trin 1: Vælg en online Bitcoin Broker eller Exchange

Tag ikke fejl ved det – hvis du vil købe Bitcoin online, skal du først åbne en konto med en mægler eller tredjepartsudveksling. Hvis du vælger den førstnævnte, kan du købe Bitcoin direkte fra mægleren.

Og sidstnævnte – det betyder, at du vil udveksle Bitcoin til en anden kryptokurrency som Ethereum eller Ripple. Uden tvivl er det langt bedre at bruge en reguleret Bitcoin-mægler – ikke kun med hensyn til bekvemmelighed og omkostningseffektivitet, men også sikkerhed.

Alt i alt er der mange faktorer, som du skal overveje, før du vælger en udbyder til at købe Bitcoin fra – hvoraf mange vi diskuterer nedenfor.

Vigtige faktorer, du skal overveje, før du vælger en Bitcoin-udveksling

1. Forordning

Først og fremmest vil vi kraftigt foreslå, at du kun bruger en reguleret platform. Når du gør det, kan du føle dig sikker på, at dine penge er i sikre hænder.

Når alt kommer til alt, er kryptovalutaindustrien fyldt med historier om multi-billion dollar-hacks – så sikkerhed og sikkerhed bør være øverst på din prioritetsliste.

På den ene side har du mæglere som eToro der er reguleret af fire separate tier-one-organer. Dette inkluderer FCA (UK), CySEC (Cypern), ASIC (Australien) og FinCEN (USA). Dette kommer med masser af lovgivningsmæssige fordele – såsom et krav om at adskille kundefonde.

I den anden ende af spektret har du tredjeparts kryptokurrencyudvekslinger, der fungerer på 100% ureguleret måde.

Disse er ofte populære for dem, der ønsker at købe Bitcoin anonymt eller med gearing. Men dine penge er i alvorlig risiko, når du vælger en platform, der ikke er licenseret af et velrenommeret organ – så afgørende – hold dig til regulerede mæglere som eToro.

2. Betalingsmetoder

I en tid for ikke så længe siden var det et mareridt at kunne købe Bitcoin online. Du var nødt til at åbne en konto med en skruppelløs udveksling, der kun tillod dig at indbetale penge via en bankoverføring.

I nogle tilfælde vil det tage op til en måned, før midlerne krediteres. Spol frem til 2021, og det har aldrig været nemmere at købe Bitcoin – ikke mindst fordi de bedste mæglere accepterer debet- / kreditkort.

Dette giver dig mulighed for at indbetale midler med det samme og dermed købe Bitcoin med det samme. Det populære handelssted eToro giver dig også mulighed for at indbetale penge med Paypal, Skrill og Neteller. Disse populære e-tegnebøger er gode til at tilføje et ekstra lag af sikkerhed på dit køb.

På bagsiden vil du måske undgå Bitcoin-mæglere, der kun accepterer bankoverførsler – da dit køb vil blive forsinket med flere dage.

3. Gebyrer og provisioner

Når du køber Bitcoin online via en mægler – skal du selvfølgelig betale et gebyr af en slags. Det beløb, du betaler, varierer betydeligt såvel som den måde, du bliver opkrævet på.

Når det er sagt, vil langt størstedelen af ​​Bitcoin-mæglere opkræve et variabelt gebyr. For eksempel opkræver velkendt mægler Coinbase ca. 1,5% pr. Handel. Dette betyder, at du bliver opkrævet, når du køber Bitcoin, og igen, når du sælger.

For eksempel, hvis du købte $ 1.000 i værdi af Bitcoin, ville en provision på 1,5% resultere i et gebyr på $ 15. Derefter, hvis du udbetaler din Bitcoin, når den værdiansættes til $ 1.300, vil din provision på 1,5% koste dig $ 19,50.

Vi skal også bemærke, at Coinbase opkræver 3,99% af debetkortindskud – så på en investering på $ 1.000, der er ekstra $ 39. Alt i alt koster det dig $ 73,50 at købe kun $ 1.000 i Bitcoin på Coinbase.

Dette er super dyrt, hvorfor vi foreslår at bruge en billig Bitcoin-mægler som eToro. De samme omstændigheder, der er anført ovenfor, koster dig intet i provision – da mægleren giver dig mulighed for at købe Bitcoin gebyrfrit.

Hvis du vil købe Bitcoin BTC hurtigt og nemt med 0% provision, skal du tjekke ud eToro Exchange!

Hvis du deponerer penge i en anden valuta end amerikanske dollars, betaler du et FX-gebyr på 0,5%. Som sådan er det mest, du ville have betalt for at købe $ 1.000 værd i Bitcoin på eToro, kun $ 5 – i modsætning til $ 73,50 på Coinbase!

4. Andre vigtige faktorer

Ud over regulering, understøttede betalingsmetoder og gebyrer / provisioner – der er mange andre faktorer, du skal kontrollere, før du vælger en Bitcoin-mægler.

Dette inkluderer:

  • Brugervenlighed: Hvis du ønsker at købe Bitcoin for første gang, er det fornuftigt, at du vælger en platform, der er venlig mod nybegyndere. Med dette mener vi, at mægleren skal tilbyde en glat og skarp investeringsproces, der ikke kræver nogen forudgående viden om handel eller Bitcoin.
  • Mindste investering: Bitcoin er en yderst spekulativ aktivklasse. Som sådan, hvis du ikke er vant til øget prisvolatilitet, vil du måske vælge en mægler, der giver dig mulighed for at investere små beløb. eToro giver for eksempel dig mulighed for at købe Bitcoin med en investering på kun $ 25. Dette er et ubetydeligt beløb for de fleste mennesker.
  • Opbevaring: Selvom vi dækker mere detaljeret opbevaring senere, skal du forstå, hvad der sker med din Bitcoin efter et køb. For eksempel, mens reguleret mægler eToro gemmer din Bitcoin på dine vegne, kræver andre platforme, at du trækker mønterne ud i en privat tegnebog. Sidstnævnte er ikke egnet til nybegyndere.

Som du kan se af ovenstående, er der meget at overveje at vælge en online platform til at købe Bitcoin. Dette kan være en tidskrævende proces, når du tager højde for de hundredvis af udbydere, der er aktive i rummet.

Trin 2: Find en investeringsplan

har en plan, hvordan man køber bitcoin

Før du kommer til stadiet med at købe Bitcoin online, er det fornuftigt at udarbejde en investeringsplan. Dette vil sikre, at du har klare mål i tankerne i modsætning til at investere med lukkede øjne.

Med dette i tankerne nedenfor finder du en række målinger, der skal overvejes, når du opretter en Bitcoin-investeringsplan.

Langsigtet eller kortvarig

Du skal først vurdere, om du ønsker at købe Bitcoin som en langsigtet investering eller at tjene på kortsigtede prisbevægelser. Hvis det er førstnævnte, er dette kendt som en “køb og hold” -strategi.

Med andre ord vil du købe Bitcoin og holde dine mønter i mange måneder eller år. Dette er mere egnet til den ‘gennemsnitlige’ investor, da du vil være mindre bekymret over kortsigtet volatilitet.

I stedet køber du Bitcoin og sandsynligvis glemmer det, indtil det kommer til udbetaling. På den anden side lyver nogle mennesker at købe Bitcoin for at drage fordel af kryptokurrencyens højere volatilitetsniveauer end normalt.

For eksempel er det ikke ualmindeligt, at prisen på Bitcoin går op eller ned med 5-10% på en enkelt handelsdag. Som sådan, hvis du har en vis erfaring med kortvarig handel, kan Bitcoin være et godt aktiv at overveje.

Mål Bitcoin-pris

Selvom det ikke er obligatorisk, vil mange erfarne investorer have et kursmål i tankerne. Lad os for eksempel antage, at du købte Bitcoin, når den var værd $ 8.000. Du investerede i alt $ 10.000 og vil fordoble dine penge. Som sådan er dit overskudsmål en vækst på 100%.

Læs mere: Bitcoin-prisforudsigelse: Hvor meget vil det være værd i 2021 og derover?

Nogle Bitcoin-investorer har ingen interesse i gevinster på 100% og vil se dette som beskedent. Dette skyldes, at mange tror, ​​at Bitcoin i sidste ende bliver mainstream – uanset hvad det ser ud.

Afgørende er det vigtigt at huske, at Bitcoin-prisen var mindre end 1 cent værd for et årti siden. Med alle tiders højder på $ 20.000 betyder det, at Bitcoin er vokset med næsten 200 millioner procent sammenlignet med de første par års handel.

Overvej regelmæssige investeringer

Timing af kryptovalutahandelsmarkedet effektivt er superudfordrende. Årsagen er, at denne særlige handelsscene bevæger sig på en uforudsigelig måde. I modsætning til de traditionelle aktiemarkeder – som drager fordel af næsten 100 års variable data, blev Bitcoin først lanceret i 2009.

Som sådan kan den bedste måde at målrette Bitcoin være at foretage små, ubetydelige investeringer. For eksempel – og som tidligere nævnt giver reguleret mægler eToro dig mulighed for at investere kun $ 25 pr. Handel.

Det betyder, at du let kan investere lidt i slutningen af ​​hver måned. Ud over dette giver regelmæssig investering af Bitcoin dig mulighed for at drage fordel af gennemsnit af dollaromkostninger. Det betyder, at hver gang du køber mere Bitcoin, vil du gøre det til en anden pris.

Enkelt sagt, hvis du mener, at Bitcoin er kommet for at blive, så giver det dig mulighed for at købe den digitale valuta til en rabat, når dens værdi går nedad.

Har du overvejet at købe Bitcoin?

Trin 3: Åbn en Bitcoin Broker-konto

Når du har valgt en online mægler til at købe Bitcoin fra, er det så tilfældet med at åbne en konto. Dette fungerer på nøjagtig samme måde som at registrere sig hos en aktiemægler, for så vidt du bliver nødt til at give nogle personlige oplysninger.

Dette inkluderer dit fulde navn, nationalitet, hjemmeadresse, fødselsdato og kontaktoplysninger. Nu, hvis du bruger en reguleret mægler til at købe Bitcoin – som du burde være, så bliver du alt for bestemt nødt til at bekræfte din identitet.

Dette er kendt som KYC-processen (Know-Your-Customer), og det er noget, der kræves af tilsynsmyndighederne. Alt du skal gøre er at uploade en kopi af dit statsudstedte ID (pas, kørekort, nationalt ID-kort) og et bevis på adresse (bankkontoudtog, regning osv.),

Den dårlige nyhed er, at mange Bitcoin-mæglere tager flere dage at validere dine dokumenter, da de udelukkende er afhængige af manuelle verifikationsteam. Den gode nyhed er, at new age-platforme kan lide eToro automatisere verifikationsprocessen. Dette betyder, at din konto i de fleste tilfælde vil blive godkendt med det samme.

Trin 4: Indsæt nogle midler

Når du har åbnet en konto hos din valgte Bitcoin-mægler, er det tid til at tilføje nogle midler. Om dette er en glat proces eller ikke, vil i sidste ende afhænge af, hvilke typer betalingsmetoder der understøttes.

For eksempel kan du vælge et betalingskort, kreditkort, Paypal, Neteller og Skrill. Dette er alle øjeblikkelige indbetalingsmetoder, hvilket betyder at du kan købe Bitcoin med det samme.

Desværre understøtter nogle kendte platforme kun traditionelle bankoverførsler. Som nævnt tidligere betyder det, at du bliver nødt til at vente 2-3 arbejdsdage, før midlerne ankommer. På det tidspunkt har du muligvis gået glip af muligheden for at købe Bitcoin til en gunstig pris!

Vi skal også bemærke, at de fleste Bitcoin-platforme har en minimumsindbetalingspolitik på plads. Ligesom mæglergebyrer kan dette variere vildt. Når det er sagt, bør du forvente at indbetale mindst $ 50 – $ 200, afhængigt af hvilken platform du vælger.

Trin 5: Opret en handelsordre

køb bitocin, bitcoin ordre

Uanset om du køber Bitcoin, blue-chip-aktier eller en hvilken som helst aktivklasse for den sags skyld – skal du oprette en handelsordre af en slags. Kort sagt, dette lader mægleren vide, hvad det er, du søger at opnå.

Selvom det specifikke ordreformularlayout kan variere fra mægler til mægler, skal du typisk udfylde følgende felter:

Køb ordre

Nogle handelsplatforme giver dig mulighed for at spekulere i, at prisen på Bitcoin går op og ned. Hvis dette er tilfældet, vil du blive tilbudt både en “køb” og “sælge” ordre.

Uden at agter at angive det åbenlyse, hvis du vil købe Bitcoin, fordi du tror, ​​at dens værdi vil stige, skal du vælge en ‘købsordre’.

Du vil blive overrasket over, hvor mange nybegyndere laver denne fejl, så vær ekstra opmærksom.

Begræns eller markedsordre

Førende Bitcoin-mæglere som eToro giver dig mere fleksibilitet, når det kommer til at vælge en købspris. Når alt kommer til alt, vil værdien af ​​Bitcoin ændre sig sekund for sekund, så det giver mening at investere til den mest gunstige pris.

Så hvis du vælger en ‘grænse’ ordre, giver dette dig mulighed for at vælge den pris, du betaler for at købe Bitcoin. Lad os for eksempel antage, at Bitcoin i øjeblikket er prissat til $ 15.000, men du kun vil investere i kryptokurrency fortsætter med at stige og rammer $ 16.000.

Ved at afgive en grænseordre udføres dit Bitcoin-køb kun, hvis og når prisen rammer $ 16.000. Hvis den ikke gør det, forbliver din ordre afventende, indtil du annullerer den.

Når det er sagt, vil langt størstedelen af ​​nybegyndere holde sig til en klassisk ‘markedsordre. Kort sagt, dette udfører dit Bitcoin-køb med det samme.

Med hensyn til hvad du betaler, får du den næste tilgængelige pris. For eksempel, hvis Bitcoin er prissat til $ 14.500 – så vil du sandsynligvis få din ordre fyldt et par dollars over eller under dette tal.

Indsats

Du skal selvfølgelig også lade din valgte mægler vide, hvor meget Bitcoin du søger at købe. Du kan normalt vælge et hvilket som helst beløb, du kan lide, så længe du opfylder det angivne minimum.

Endnu en gang er dette kun $ 25 på eToro – men nogle mæglere kræver et investeringsbeløb, der er betydeligt højere.

Bekræft ordre

Endelig, når du er tilfreds med din grænse / markedsordre og den angivne indsatsstørrelse, skal du bekræfte ordren. Når du har gjort det, tilføjes Bitcoin til din portefølje hos din valgte mægler.

Trin 6: Opbevaring af din Bitcoin

digital tegnebog, køb bitcoin

Bitcoin er en digital valuta, der ikke findes i fysisk form som pundnoter eller dollarsedler. I stedet lever Bitcoin på en decentral hovedbog kaldet ‘blockchain’. Enkelt sagt betyder dette, at Bitcoin-netværket ikke ejes eller kontrolleres af en enkelt person eller enhed.

Under hensyntagen til dette kræver standardprocessen med lagring af Bitcoin en digital tegnebog. Dette kan downloades til din stationære enhed eller mobiltelefon via en app. Der er også web-tegnebøger, som giver dig adgang til din Bitcoin via en online browser.

Selvom mange Bitcoin-entusiaster kan lide tanken om at trække deres mønter tilbage i en privat tegnebog – efterfølgende give dem 100% kontrol over deres midler, er dette ikke rigtig velegnet til nogen uden den krævede know-how.

Dette er grunden til, at vi synes, det er bedre at købe Bitcoin fra en reguleret mægler, så de opbevarer din investering sikkert for dig. For eksempel, når du køb Bitcoin på eToro, du behøver ikke bekymre dig om at sende den en decentral digital tegnebog. I stedet forbliver midlerne på eToro, indtil du beslutter at udbetale.

Trin 7: Sælge din Bitcoin

Dette afsnit vil se os afslutte vores guide til, hvordan man køber Bitcoin i 2021. I sidste ende, hvis du ønsker at købe Bitcoin online, er det sandsynligvis fordi du ønsker at opnå økonomisk gevinst.

Det vil sige, det overordnede mål er at sælge Bitcoin for mere, end du oprindeligt betalte. Når tiden til sidst kommer, vil du indløse din Bitcoin på den nemmeste og mest omkostningseffektive måde.

Hvorvidt du er i stand til at gøre dette, afhænger af den metode, du tog, da du købte mønterne. For eksempel, hvis du foretog et køb gennem en betroet mægler, kan du sælge din Bitcoin tilbage til kontanter på få sekunder.

Faktisk, da kryptokurrency kan købes og sælges 24 timer i døgnet på eToro, så snart du klikker på knappen ‘Sælg’, vises kontanterne på din eToro-konto. Derefter kan du trække pengene direkte tilbage til dit debet- / kreditkort, e-tegnebog eller din bankkonto.

Hvis du dog valgte at købe Bitcoin og derefter trække den tilbage til en privat tegnebog, er udbetalingsprocessen meget mere besværlig. For det første skal du overføre pengene fra din private tegnebog til tegnebogen på din valgte kryptovalutabørs.

Derefter skal du udveksle Bitcoin til en ægte valuta som USD eller EUR. Dette kommer selvfølgelig mod et gebyr. Derefter skal du udføre en bankoverførsel.

Andre måder at købe Bitcoin i 2021

Leder du efter en bestemt måde at købe Bitcoin i 2021, som vi ikke helt har dækket i denne vejledning? I så fald skal du tjekke nedenstående muligheder, som du også har til din rådighed.

Køb Bitcoin-betalingskort

De fleste førstegangsbrugere vil ofte se på at købe Bitcoin med et betalingskort. Dette skyldes, at betalingskort er noget, som de fleste af os besidder – og transaktioner behandles normalt med det samme.

Ud over dette giver de fleste platforme dig mulighed for at sende pengene tilbage til det samme betalingskort, når det kommer til at indløse din Bitcoin.. eToro, giver dig f.eks. mulighed for at indbetale penge med et betalingskort ved at klikke på en knap.

Alt hvad du skal gøre er at indtaste dine kortoplysninger og indfri et minimum depositum på $ 200, så er du klar. Understøttede debetkorttyper inkluderer Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro.

Køb Bitcoin-kreditkort

Hvis du vil købe Bitcoin med et kreditkort, er dette muligt. Vi bør dog gøre det klart, at din kreditkortudsteder muligvis opkræver et ‘kontant forskud’ gebyr for købet.

Dette er ikke altid tilfældet, men hvis det er tilfældet, udgør det normalt 3% af købsbeløbet. Renterne på kontant forskud springer straks ind, så husk dette.

Ikke desto mindre giver eToro dig igen mulighed for at deponere penge med et kreditkort. Transaktionen behandles øjeblikkeligt, og du kan trække dine penge tilbage til det samme kort, når det kommer til at indløse din Bitcoin.

Køb Bitcoin Paypal

Paypal er endnu en mulighed, du har til din rådighed, når det kommer til at købe Bitcoin online.

Faktisk, hvis du er i stand til at finde en platform, der understøtter denne populære e-tegnebog, vil du normalt drage fordel af en øjeblikkelig transaktion.

Udbetalinger behandles normalt hurtigere end debet- / kreditkort. eToro tilbyder et godt udvalg af e-tegnebøger – inklusive Paypal. Det understøtter også Skrill og Neteller.

Bitcoin pengeautomat

Vi skal også henvise til Bitcoin-pengeautomater. Kort sagt er disse fysiske pengeautomater spredt over hele verden, der giver dig mulighed for at indsætte koldt hårde kontanter. Til gengæld modtager du et tilsvarende beløb af Bitcoin – mindre gebyrer.

På den ene side er dette en god mulighed for dem af jer, der ønsker at undgå at købe Bitcoin online og i stedet foretrækker en offline oplevelse. Bitcoin-pengeautomater – selvom det er praktisk – har dog flere ulemper.

For eksempel vil gebyrer ofte koste dig mere end 10% – hvilket er enormt. Du skal også være fortrolig med at betjene private Bitcxoib-tegnebøger, da du bliver nødt til at overføre midlerne efter køb.

Dette kan gøres ved at scanne QR-koden på din mobile tegnebog. Eller ved at foretage en manuel overførsel senere fra de private nøgler, der vises på kvitteringen, som Bitcoin-pengeautomaten udskriver.

Sådan køber du Bitcoin 2021 – dommen

købe bitcoin

Sammenfattende har denne guide vist de mange ting, du skal overveje, når du køber Bitcoin online. Som vi har konkluderet, er den nemmeste og mest omkostningseffektive måde at bruge en mægler.

For eksempel vores topbedømte platform eToro – som er reguleret af fire velrenommerede organer, giver dig mulighed for øjeblikkeligt at købe Bitcoin med et debet- / kreditkort eller e-tegnebog.

Det bedste ved eToro er, at det ikke opkræver provision – så du kan købe Bitcoin i et 100% gebyrfrit miljø!

Og selvfølgelig, da der ikke er noget krav om at trække din Bitcoin ud til en privat tegnebog, tager det kun få sekunder at udbetale din investering.

Hele Bitcoin-købsprocessen, der er beskrevet ovenfor, tog mindre end 5 minutter. Opret en konto, Bekræft dit mobiltelefonnummer, Tilføj en betalingsmetode, køb Bitcoin og tjek din Bitcoin digitale tegnebog.

eToro – Køb Bitcoin med 0% provision

etoro-mægler

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor let er det at købe Bitcoin?

Det er nu ekstremt let at købe Bitcoin – men det vil i sidste ende afhænge af din valgte online platform.

For eksempel vil du vælge en mægler, der accepterer øjeblikkelige betalingsmetoder som et debet- / kreditkort eller e-tegnebog. Ved at gøre det kan du købe Bitcoin fra hjemmets komfort med blot et par klik.

Hvad er den sikreste måde at købe Bitcoin på?

Den sikreste måde at købe Bitcoin på er at bruge en fuldt reguleret online mægler. Dette bør omfatte et velrenommeret licensorgan som FCA (UK), ASIC (Australia) eller SEC (US).

Kan jeg købe $ 100 i Bitcoin?

Det kan du bestemt. Faktisk bruger reguleret mægler eToro – du kan købe fra kun $ 25 i Bitcoin!

Kan du miste penge på Bitcoin?

Uanset om det er aktier, obligationer, ETF’er eller Bitcoin – kan alle finansielle aktiver resultere i et tab. Når alt kommer til alt, vil værdien af ​​Bitcoin gå op og ned på det åbne marked. I sidste ende, hvis du sælger din Bitcoin for mindre end du betalte, mister du penge.

Hvad der er mest Bitcoin har været værd?

Bitcoin ramte sidst nogensinde højdepunkter i 2021 – hvor den nåede en pris på $ 58.000.

Hvis du har brugt denne vejledning om, hvordan du køber Bitcoin og fundet det nyttigt, skal du dele det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner