Sådan køber du Bitcoin Cash – Begyndervejledning 2021

Sådan køber du Bitcoin Cash BCH: En trin-for-trin guide

Bitcoin Cash blev lanceret i 2017 og har mange ligheder med det bedst kendte krypto-aktiv i verden – Bitcoin. Men ligesom æbler og appelsiner er de to meget forskellige.

Er du interesseret i at springe på vognen og købe denne digitale mønt selv? Du er ikke den eneste.

Selvom Bitcoin Cash har eksisteret i lidt over tre år, er BCH stadig en af ​​de 10 bedste kryptokurver at købe. Den bedste bit er – næsten enhver Joe Public kan komme ombord.

I denne omfattende nybegynderguide vil vi dykke ned i det ind og ud af hvordan man køber Bitcoin Cash. Ikke kun det, men vi vil specificere potentielle gebyrer for at holde øje med investeringsplaner og hvordan man vælger en god platform til at købe Bitcoin Cash online.

Køb Bitcoin Cash i 5 trin

For at købe Bitcoin Cash BCH er det første skridt at åbne en konto med en reguleret børs, deponere midler, vælge BCH fra handelsplatformslisten og sidst kontrollere & bekræft, at Bitcoin Cash-mønter er føjet til din tegnebog.

Find et 5-trins gennemgang nedenfor:

Trin 1: Tilmeld dig en reguleret Bitcoin Cash-mægler

Trin 2: Indsæt penge på din konto

Trin 3: Find og vælg ‘Bitcoin Cash’ fra listen over kryptokurver på siden

Trin 4: Beslut, hvor meget Bitcoin Cash der skal købes, og indtast beløbet i den relevante boks

Trin 5: Bekræft, at alle de indtastede oplysninger er korrekte, og placer din ordre.


Trin 1: Vælg en online Bitcoin Cash Broker eller Exchange

Som du kan se fra ovenstående trin, skal du tilmelde dig en platform, før du kan købe Bitcoin Cash.

Hvis du beslutter dig for en crowd-behagelig social handelsplatform eToro – du kan købe de digitale mønter direkte.

Alternativt, hvis du får BCH-mønter via en tredjeparts krypto-exchange, kan du bytte Bitcoin Cash med en anden kryptovaluta, såsom Ethereum eller Ripple. Ikke desto mindre er disse udvekslinger typisk uregulerede rum.

Som sådan er det ikke kun mere praktisk at vælge at tilmelde sig en licenseret mægler som eToro, men det giver dig også et sikkerhedsnet mod de finansielle hajer i rummet. Det er også en meget lettere ende-til-ende-oplevelse for dem af jer, der er uerfarne.

For at hjælpe dig med at vælge en platform, der opfylder din egen handelsstil og økonomiske behov, skal du tjekke listen over overvejelser nedenfor.

Regulering

Vi berørte regulering i afsnittet ovenfor. For at afklare – vi anbefaler, at du kun tilmelder dig hos en reguleret Bitcoin Cash-udbyder.

Uden dem er du ansvarlig for sikkerheden i din egen crypto-tegnebog. Disse tegnebøger har tidligere været kendt for at være hacket. Der findes en regulering for at adskille risikable virksomheder fra respektable virksomheder – og yde bedre service over hele linjen for både krypto-aktivinvestorer og -handlere.

Du kan muligvis ansøge om gearing på en børs eller ureguleret Bitcoin Cash-mægling – men vi vil ikke anbefale at risikere din egen kapital i et potentielt usikkert miljø.

eToro er fremragende i den henseende. Faktisk er den online Bitcoin Cash-udbyder reguleret af flere regulerende organer. Dette inkluderer FCA (UK), CySEC (Cypern) og ASIC (Australien). For jer i USA er eToro også registreret hos FINRA, så du kan købe Bitcoin Cash lovligt og sikkert.

betalingsmetoder

Når det kommer til betalingsmetoder, skal du ikke have nogen problemer. I denne dag og alder er det ikke nødvendigt at købe Bitcoin Cash, da de fleste kryptomæglere accepterer en række forskellige betalingstyper.

I sine barndomsår har du måske kun haft en mulighed – bankoverførsel via en ureguleret børs. Dette tog dage eller uger ad gangen – og der var historier om, at folk aldrig havde modtaget deres Bitcoin Cash overhovedet.

Bitcoin Cash-udbydere som eToro accepterer alt fra kredit- og betalingskort til superkomfortable e-tegnebøger som PayPal, Skrill og Neteller.

Gebyrer og provisioner

Som alle virksomheder skal Bitcoin Cash-platforme tjene penge, så de kan fortsætte med at tilbyde dig en service. Dette opnås normalt ved at opkræve klienter provisioner og andre gebyrer.

Det beløb, du forventes at betale, afhænger helt af den valgte BCH-mægler og kan variere ret dramatisk.

Vi fandt ud af, at størstedelen af ​​Bitcoin Cash-mæglere opkræver variable gebyrer for klienter. For de uvidende er dette normalt en procentdel af din position. Det populære kryptokurrency-site Coinbase opkræver 1,49% for hver handel.

Da gebyret er variabelt, kan du nemt regne med, at hvis du bruger $ 1.000, skal du betale 14,90 $ i gebyrer for at komme ind på markedet. Hypotetisk, hvis du forlader markedet til sige $ 1.800 – betaler du Coinbase $ 26.82. Og så videre.

Nedenfor ser du et hurtigt eksempel på, hvordan gebyrer kan påvirke dit Bitcoin Cash-køb. Vi vil bruge en 1% provision for enkelhed.

  • Lad os sige, at du opretter en købsordre på $ 1.000 på Bitcoin Cash.
  • Din mægler opkræver 1% provision, der svarer til $ 10
  • Hvis de på tidspunktet for salg af dine BCH-mønter var $ 1.800, – ville dit gebyr være $ 18
  • I vores hypotetiske situation beløb dine provisioner sig til $ 28

Gebyrer som dette, selvom de lyder rimelige, kan hurtigt indtage din fortjeneste. Coinbase opkræver også 3,99% på hver debet- / kreditkortindbetaling. Som sådan, hvis du altid har deponeret $ 100, skal du hver gang betale $ 3,99.

I skarp kontrast til dette opkræver eToro kun 0,5%, og kun hvis du finansierer din konto med en anden valuta end amerikanske dollars. Med hensyn til handelsgebyrer giver eToro dig mulighed for at købe Bitcoin Cash med 0% provision.

Andre vigtige faktorer

Vi har gjort dig opmærksom på vigtigheden af ​​regulering og gebyrer i afsnittet ovenfor.

Men der er andre vigtige faktorer at tænke på, når du køber Bitcoin Cash med en online mægler, såsom dem, der er anført nedenfor.

  • Brugervenlighed: Når du er på udkig efter en platform til at købe Bitcoin Cash, skal du overveje, hvor brugervenligt webstedet er. Tilmeld dig med en platform, som du finder let at navigere og har det godt med at placere ordrer på.
  • Mindste investering: Du skal altid være opmærksom på, hvad den mindste Bitcoin Cash-investering er, før du registrerer dig hos en mægler. Hvis du er krypto-nybegynder, er det bedre at starte med små investeringer. Som sådan, hvis din digitale valuta-platform opkrævede mindst $ 300 for at købe, kan du muligvis finde det at være urealistisk på lang sigt. eToro giver dig mulighed for at købe Bitcoin Cash til et meget rimeligt minimum på kun $ 25!
  • Opbevaring: Vi vil snakke mere om opbevaring om kort tid, men det er ikke desto mindre en vigtig faktor, når du vælger en Bitcoin Cash-mægler. For eksempel, mens BCH-platforme som eToro passer på og opbevarer dine kryptomønter for dig, kræver andre, at du gemmer dem i din egen digitale tegnebog. Sidstnævnte betyder forskellige overførsler, som kan være for komplekse til en nybegynder.

Trin 2: Find en investeringsplan

købe bitcoin kontanter

At komme med en investeringsplan til dine Bitcoin Cash-indkøbseventyr er en vigtig del af at passe på din kapital. Selvfølgelig kan du kun planlægge så meget i et sådant ustabilt miljø, men det hjælper bestemt med at holde dig på sporet.

For at rydde tågen skal du kigge på listen over overvejelser, du kan tænke på, når du køber Bitcoin Cash fra dit hjem.

Langsigtet eller kortvarig

Når du overvejer dit Bitcoin Cash-købsmål, ser du dig selv investere på kort eller lang sigt?

For eksempel sigter nogle forhandlere i onlineområdet med at tjene på kortsigtede Bitcoin Cash-prisforskydninger. Dette opnås normalt ved køb og aflæsning inden for få minutter, timer eller dage.

De fleste kryptokurver har historisk skiftet i værdi med tocifrede procenter på kun en handelsdag – og Bitcoin Cash er ikke anderledes. Hvor der er sådan volatilitet, er der en potentiel mulighed for at tjene penge.

Når det kommer til langsigtet, omtales dette normalt som en “køb og hold” -strategi. Som navnet antyder – i dette tilfælde vil du holde styr på dine Bitcoin Cash i flere måneder eller år. Dette er fantastisk for nybegyndere, da du ikke behøver at bekymre dig om kortvarig volatilitet!

Mål Bitcoin kontantpris

At have en mål Bitcoin Cash-pris er en strategi, der bruges af mange.

For eksempel, hvis du skulle købe Bitcoin Cash til en pris på $ 400 – er den eneste måde, du kan fordoble denne investering på, hvis mønterne stiger til $ 800.

Højdepunktet for Bitcoin Cash blev registreret i december 2017 til $ 4.355. Bare 5 dage tidligere oplevede BCH et helt lavt niveau på $ 75,03 USD. Dette viser en enorm 5-dages stigning i værdi for den digitale valuta. Dem, der timede markedet korrekt, gjorde uden tvivl imponerende gevinster!

Overvej regelmæssige investeringer

I betragtning af de potentielt skarpe prisskift, som Bitcoin Cash støder på – i betragtning af regelmæssige investeringer kan det være en fornuftig mulighed for nybegyndere.

At købe Bitcoin Cash og tjene penge er ikke en tur i parken, da du er nødt til at træffe beslutninger baseret på markedssentiment. Derfor er det en god idé at investere lidt og ofte i denne digitale valuta.

Ved at købe en lille mængde BCH-mønter regelmæssigt, f.eks. Ugentligt eller månedligt, kan du nemt holde styr på dit budget og plan. Som vi sagde, hvis du køber dine Bitcoin Cash via eToro, kan du kun købe $ 25 ad gangen.

Vil du overveje at investere Bitcoin kontanter?

Trin 3: Åbn en Bitcoin Cash Broker-konto

Når du har valgt en passende Bitcoin Cash-mægler, skal du tilmelde dig. Gå blot over til kryptoudbyderens websted og se efter linket ’tilmeld dig’. Denne del kan genkendes for dig, hvis du nogensinde har handlet forex, aktier eller råvarer før.

I henhold til KYC-regler pålagt af regulerende organer skal du lade platformen vide, hvem du er. Dette indebærer at udfylde en grundlæggende formular med dit fulde navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse.

Du bliver også bedt om din officielle foto-identifikation, såsom et kørekort eller pas. Hos eToro behøver du ikke uploade dette id, før du a) bruger over $ 2.250, eller b) ønsker at fremsætte en anmodning om tilbagetrækning (alt efter hvad der kommer først).

Det vil også være nødvendigt for dig at bekræfte dit navn og adresse ved at sende en kopi af en regning eller en bankkontoudtog, der er udstedt inden for de sidste 3 måneder. Dette er alt standardproceduren med enhver online finansiel service – primært for at undgå økonomisk kriminalitet og svindel.

Nogle Bitcoin Cash-mæglere tager op til en hel uge at kontrollere ID-dokumentationen manuelt. Tværtimod bruger eToro automatiseret ID-teknologi – som giver dig mulighed for at gennemføre tilmeldingsprocessen på få minutter.

Trin 4: Indsæt nogle midler

Når du har oprettet din mæglerkonto med succes – skal du finansiere den, så du kan købe Bitcoin Cash. Før du tilmelder dig en kryptoplatform, skal du kontrollere, hvilke indbetalingsmetoder der accepteres.

Hvis du gerne vil købe Bitcoin Cash snart efter åbning af din nye konto, foreslår vi at undgå en bankoverførsel. Dette er uden tvivl den langsomste måde at begynde at købe Bitcoin Cash via din mægler.

eToro accepterer bankoverførsel, men også de hurtigste og mest bekvemme betalingstyper. Disse inkluderer kredit- / betalingskort og e-tegnebøger som Neteller, PayPal og Skrill.

Der vil altid være et minimum depositum, der kræves for at komme i gang, hvilket har en tendens til at være mellem $ 0 – $ 1.000, nogle gange mere. Det er derfor, det er bydende nødvendigt, at du tjekker BCH-udbyderens minimum, inden du tilmelder dig.

Trin 5: Opret en handelsordre

bitcoin kontant handelsordre, hvordan man køber bitcoin kontanter

Når du har finansieret din mæglerkonto, kan du derefter købe Bitcoin Cash. For at starte processen skal du lade mægleren vide, hvad du ønsker at opnå ved din handel via en køb / salg ordre.

Hvis du tidligere har handlet med andre aktiver, ved du, hvordan dette gøres.

For dem, der aldrig har handlet, uanset kapacitet – har vi angivet de vigtigste ordrer, du kan bruge, når du overvejer, hvordan du køber Bitcoin Cash.

Køb ordre

Købsordren er en, du bruger oftest, når du køber BCH-mønter, da det generelt er sådan, du kommer ind på kryptomarkedet.

Vi sagde generelt der, fordi nogle Bitcoin Cash-mæglere gør det muligt for kunder at tjene penge, selvom det pågældende finansielle aktiv mister værdi. Dette opnås ved at oprette en salgsordre.

Kort sagt, hvis du følte, at prisen skulle stige – ville du placere en købsordre hos din BCH-mægler. Hvis du troede det modsatte, skulle du i stedet placere en salgsordre.

Begræns eller markedsordre

Som vi har nævnt ved flere lejligheder – forbliver prisen på Bitcoin Cash ikke den samme meget længe.

Dens værdi skifter hvert sekund hver dag på grund af udbud og efterspørgsel. Dette er vigtigt at være opmærksom på, når du forsøger at opnå gevinster ved disse kortvarige BCH-prisændringer.

I tilfælde af en ‘markedsordre’ skal dette handles, hvis du kan lide den pris, du er angivet på Bitcoin Cash. Dette indikerer, at du vil have din mægler til at udføre din ordre med det samme.

Du skal dog tage de førnævnte prisskift i betragtning. Hvis du ser en pris på $ 380 på tidspunktet for at trykke “bekræft”, kan du faktisk få $ 379 eller $ 381. Dette er en uundgåelig forskel.

Med hensyn til ‘grænseordrer’ er du i stand til at diktere din egen pris, hvor du kan købe Bitcoin Cash.

Se et eksempel nedenfor:

  • Lad os sige, at Bitcoin Cash værdiansættes til $ 380. Men du vil ikke komme ind på markedet, før det når en pris på $ 400
  • Ved at placere en grænseordre på $ 400 udfører din mægler din ordre, når den når denne specifikke pris
  • Din ordre forbliver udestående, indtil du enten annullerer den, eller Bitcoin Cash rammer $ 400-mærket

Alt i alt er markedsordrer perfekt egnede til begyndere, fordi de er så enkle at forstå. Begrænsningsordrer er en fantastisk måde at købe Bitcoin Cash til den ønskede pris.

Indsats

Når du afgiver din ordre hos den valgte mægler, bliver du spurgt, hvor meget du vil satse på din position. Med dette mener vi – hvor meget Bitcoin Cash du ønsker at købe.

Du kan købe så meget Bitcoin Cash, som du ønsker, det er dine penge. Men som vi tidligere har foreslået, er det tilrådeligt at gå stabilt og måske holde sig til minimumsindsatsen for nu.

Som vi nævnte, giver eToro dig mulighed for at købe Bitcoin Cash for så lidt som $ 25 – et beløb, der er inden for rækkevidde for de fleste mennesker.

Bekræft ordre

Når du har afsluttet alle de oplysninger, der kræves for at placere din første Bitcoin Cash-handel – inklusive en købs- / salgsordre, grænse / markedsordre og din indsats – skal du blot bekræfte positionen.

Når du er færdig, vil du se, at dine Bitcoin Cash-mønter er sikkert gemt i din nye konto-tegnebog.

Klar til at dykke ned i Bitcoin kontanter marked?

Trin 6: Opbevaring af dine Bitcoin Cash

Med hensyn til opbevaring af Bitcoin Cash holdes de ikke i traditionel forstand som fysiske kontanter. Digitale valutaer opbevares i stedet på en decentral hovedbog kaldet ‘blockchain’.

Når det kommer til dine personlige Bitcoin Cash-mønter, kan de opbevares i en krypto-tegnebog. Din krypto-tegnebog, hvis du beslutter at tage denne rute, kan downloades til både din mobil og dit skrivebord.

Selvom dette lyder ret ukompliceret, vil du være 100% ansvarlig for dine mønter. Hvis din desktop eller mobil tegnebog blev hacket af en dårlig skuespiller, ville du miste hele din Bitcoin Cash-saldo.

Af denne grund anbefaler vi kraftigt at bruge en meget respekteret Bitcoin Cash-mægler som eToro, som som vi sagde er fuldt reguleret af forskellige jurisdiktioner.

Dette skyldes, at eToro vil passe dine mønter i et sikkert rum, og du kan udbetale, når du vil. Dette sparer dig for at skulle bekymre dig om at holde din decentrale kryptotegn sikkert fra hackere eller foretage flere transaktioner.

Trin 7: Sælge dine Bitcoin Cash

Som du ved, når du overvejer, hvordan du køber Bitcoin Cash – skal du starte med at timing markedet. Hvis du korrekt forudsiger prisretningen på BCH, kan du muligvis tjene penge, når du sælger den videre. Når alt kommer til alt er det hele pointen med at foretage en investering!

Vi har fortalt dig om både BCH-mæglere, tredjeparts kryptobørs og forskellen mellem de to.

Men i klarhedens navn – hvis du bruger en udveksling, er kryptoindbetalingsprocessen lidt mere kedelig. Du bliver først nødt til at overføre de digitale mønter fra din kryptotegnebog til BCH-udvekslingsplatformens tegnebog.

Du bliver derefter forpligtet til at veksle dine Bitcoin Cash til en håndgribelig valuta som amerikanske dollars, britiske pund, euro – du får kernen. Denne konvertering kommer næsten altid med et gebyr.

Den ovennævnte proces får kun køb af Bitcoin Cash via en reguleret mægler til at virke meget mere enkel. Som nævnt, når du udbetaler dine Bitcoin Cash via en platform som eToro – alt hvad du skal gøre er at logge ind på din konto og klikke på ‘sælg’.

Ingen to mæglere er de samme, men de fleste moderne kryptokurrencymæglere vil få dette til at ske på få minutter eller endda sekunder. I henhold til KYC-reglerne skal du sandsynligvis have pengene overført til den samme betalingsmetode, som du oprindeligt brugte til at købe Bitcoin Cash.

Andre måder at købe Bitcoin Cash i 2021

Vi har grundigt dækket størstedelen af, hvad køb af Bitcoin Cash indebærer gennem denne begyndervejledning.

Når det er sagt, er der andre muligheder, når det kommer til at købe denne top 10 digitale valuta – se nedenfor.

Køb Bitcoin Cash-betalingskort

Nogle krypto-investorer køber Bitcoin Cash med et betalingskort. Dette udføres normalt med det samme. Når det er tid til at udbetale, overføres dette simpelthen tilbage til det samme betalingskort, der blev brugt til at finansiere købet.

For at købe Bitcoin Cash på denne måde er alt, hvad du skal gøre, at udfylde dine betalingskortoplysninger, og du kan finansiere din konto med så meget som du vil. Du skal selvfølgelig overholde mæglerens mindste investeringsbeløb.

Køb Bitcoin Cash kreditkort

Hvis du foretrækker et kreditkort for at købe Bitcoin Cash, understøttes dette af eToro.

Men vær opmærksom på ekstra gebyrer, der opkræves af din kreditkortudbyder. Dette skyldes, at – ligesom spiltransaktioner og hævninger af pengeautomater, investeringsrelaterede indskud normalt betragtes som et ‘kontant forskud’.

Vi fandt ud af, at det standardgebyr, der opkræves af kreditkortudbydere, er ca. 3% af din transaktionsværdi. De kan variere efter, så tjek altid med din egen udbyder.

Køb Bitcoin Cash PayPal

Når det kommer til e-tegnebøger, er PayPal utvivlsomt den mest kendte for sikre onlinetransaktioner. Som sådan er køb af Bitcoin-kontanter ved hjælp af PayPal ikke kun sikkert – men øjeblikkeligt.

Populær kryptomægler eToro giver dig mulighed for at købe Bitcoin Cash ved hjælp af forskellige e-tegnebøger. Ud over PayPal inkluderer dette også Skrill og Neteller. Alle tre betragtes som en hurtig, sikker og sikker måde at købe Bitcoin Cash online.

Pengeautomat med Bitcoin Cash

Ud over ovenstående vidste du, at du også kan købe Bitcoin Cash via en pengeautomat? For at afklare er de terminaler, vi taler om, ikke dine gennemsnitlige pengeautomater. I stedet giver de dig mulighed for at købe cryptocurrency personligt.

Bitcoin Cash-pengeautomater er spredt over hele verden i forskellige butikker, lufthavne og gader. Kort sagt vil du indsætte rigtige kontanter i maskinen. Maskinen fortæller dig derefter, hvor mange BCH-mønter du kan få for dine penge.

Det er vigtigt at bemærke, at nogle pengeautomater med kryptovaluta vil opkræve så meget som 20% for udvekslingen – hvilket gør dette til en af ​​de dyreste måder at købe Bitcoin Cash på..

Sådan køber du Bitcoin Cash 2021 – dommen

Vi har talt om dynger af forskellige faktorer om emnet for, hvordan man køber Bitcoin Cash. Nu skal du føle dig klar til at købe det digitale aktiv.

Før du begynder, skal du finde en anstændig og respekteret mægler, som er reguleret. Til dette anbefaler vi eToro. Webstedet er kommissionsfrit, let at bruge og reguleres af flere organer over hele verden.

Endelig med hensyn til lagring af dine Bitcoin Cash – behøver du ikke bekymre dig om dette hos eToro. Dette skyldes, at den regulerede mægler vil holde fat i dine BCH-mønter for dig. Som sådan behøver du ikke gøre noget andet, før du beslutter dig for at udbetale!

eToro – Bedste platform til at købe Bitcoin Cash BCH

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor let er det at købe Bitcoin Cash?

Det har aldrig været mere simpelt at købe Bitcoin Cash, især hvis du gør det via en licenseret mægler. Kig efter platforme med et nybegyndervenligt websted og nul – hvis ikke lav – provision.

Hvad er den sikreste måde at købe Bitcoin Cash på?

Langt den sikreste måde at købe Bitcoin Cash er ved at tilmelde dig et reguleret mæglervirksomhed som nybegynderfavorit eToro. Denne platform er reguleret af FCA (UK), ASIC (Australien) og CySEC (Cypern). Det er også registreret hos FINRA (US)..

Kan jeg købe $ 100 i Bitcoin Cash?

Ja. Du kan købe $ 100 i Bitcoin Cash. Hos eToro kan du begynde at købe digitale valutaer fra $ 25 og derover.

Kan du miste penge på Bitcoin Cash?

Ja. Når du køber eller sælger et finansielt aktiv, er der potentiale til at tabe på et eller andet tidspunkt langs linjen. Afgørende, hvis du forudsiger den fremtidige værdi af Bitcoin Cash forkert, taber du.

Hvad er det mest Bitcoin Cash har været værd?

Det mest Bitcoin Cash har været værd er $ 4.355, som det ramte i december 2017.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map