Sådan køber du Ethereum Classic – Beginner’s Guide 2021

Sådan køber du Ethereum Classic: En trin-for-trin guide

Ethereum Classic, den originale Ethereum-blockchain, blev udgivet i 2015. Vil du selv købe ETC-mønter, men har brug for lidt vejledning?

Bliv lige hvor du er. I vores Sådan køber du Ethereum Classic – begynderevejledning leder vi dig gennem de forskellige aspekter ved køb af denne kryptokurrency.

Dette inkluderer potentielle gebyrer, populære teknikker og inspiration til investeringsplaner.

Vi vil også diskutere nogle vigtige overvejelser, du skal tage, når du køber Ethereum Classic online – såsom hvordan man finder en god mægler, og hvad du skal gøre for at foretage et køb i dag!.

Køb Ethereum Classic i 5 trin

Læs følgende 5-trins gennemgang af, hvordan du køber Ethereum Classic lige nu:

Trin 1: Tilmeld dig en betroet og reguleret kryptomægler

Trin 2: Finansier din konto

Trin 3: Vælg Ethereum Classic (ETC) fra den tilgængelige liste over kryptoaktiver

Trin 4: Indtast det beløb på Ethereum Classic, du vil købe

Trin 5: ETC-mønter føjes straks til din tegnebog!

Trin 1: Vælg en online Ethereum Classic-mægler eller Exchange

Som det fremgår af vores 5-trins gennemgang af, hvordan man køber Ethereum Classic – før du kan købe digitale valutaer – skal du tilmelde dig en online mægler.

Hvis du vælger en social handelsplatform eToro, du kan købe Ethereum Classic direkte via mæglerfirmaet. Du har også den ekstra beskyttelse af forskellige regulerende organer. Mere om regulering senere.

Hvis du foretrækker ideen om en kryptokursudveksling, kan du købe Ethereum Classic på denne måde. Du kan også udveksle andre kryptoaktiver som Bitcoin til Ethereum Classic, hvis du ønsker det.

Afgørende for det er det vigtigt at bemærke, at sådanne udvekslinger oftere end ikke er uregulerede. Dette betyder, at du køber kryptokurver i et potentielt usikkert miljø.

Vi nævnte, at eToro er reguleret. Dette sikkerhedsnet kommer fra forskellige organer rundt om i verden som ASIC, FCA og CySEC. Det amerikanske eToro-websted er også registreret hos FINRA.

Ovennævnte regulering betyder, at du kan slappe af og købe Ethereum Classic, sikker i den viden, at mægleren er legitim og under streng tilsyn.

Ikke kun det, men ved at bruge et licenseret mæglerfirma som eToro til at købe Ethereum Classic, køber du den digitale valuta i et nybegyndervenligt miljø.

Regulering

Dette bringer os pænt på vigtige faktorer, der skal overvejes, når vi søger efter en passende mægler til at købe Ethereum Classic. Da vi rørte ved – giver regulering dig en beskyttelse mod skyggefulde kryptomæglere, hvoraf der er mange i denne branche.

Chancerne er, at du vil blive tilbudt gearing, når du tilmelder dig på en kryptobørs. Men hvis børsen er ureguleret, hvilket er meget sandsynligt, bør dette undgås. Desuden er historier om ureguleret tredjepartsudveksling, der er hacket og røvet blind, ikke uhørt.

Der er en anden mulighed – du kan trække din Classic Ethereum tilbage fra en kryptovalutaudveksling til din egen private tegnebog. Der er dog en ulempe ved dette.

At gemme dine egne kryptoaktiver, så tiltalende som det måske lyder, betyder at tage det fulde ansvar for sikkerheden på din tegnebog. Hvis du er hacket, eller hvis du forkerer din lange personlige adgangskode – er du stort set alene.

Over på eToro gemmer ikke kun mægleren din Ethereum Classic for dig, men du har ingen bekymringer med sikkerhed – på grund af en sådan tung regulering.

betalingsmetoder

I denne dag og alder kan du købe Classic Ethereum ved hjælp af de fleste betalingstyper. Selv om selvfølgelig hver online-mægler vil være forskellig.

Hvis du var på scenen for et par år siden, ville køb af kryptokurver ofte have efterladt dig noget andet valg end at bruge bankoverførsel. Selv i dag er denne type indskud ofte den mest lange proces af alle.

Online kryptomægler eToro er kompatibel med en række forskellige betalingstyper såsom kredit- / betalingskort samt praktiske e-tegnebøger som Neteller, PayPal og Skrill. Alle er sikre, hurtige og bekvemme.

Gebyrer og provisioner

Som med enhver virksomhed bliver din online kryptomægler nødt til at give overskud. Dette opnås ofte ved at opkræve klienter provisioner og gebyrer for køb og handel.

Alle vinder virkelig, hjulene fortsætter med at dreje for kryptovalutaudbyderen – og du er i stand til at købe Ethereum Classic fra dit eget hjem.

Der er ikke mange online-mæglere, der ikke opkræver provision. Plus, disse gebyrer vil variere fra platform til platform – men varierer normalt afhængigt af din indsats.

 • Coinbase opkræver for eksempel klienter 1,49% for hver handel – indrejse på markedet og exit også.
 • Så hvis du går ind i Ethereum Classic-positionen til $ 1.000, skal du betale Coinbase $ 14,90.
 • Ergo, hvis du kom ind med $ 100, ville du betale $ 1,49 – og så videre.

Nedenfor ser du et ukompliceret eksempel på, hvordan dette særlige gebyr kan have en indvirkning på din fortjeneste, når du køber Ethereum Classic.

 • Du køber Ethereum Classic ved at oprette en købsordre på $ 2.000
 • Du betaler Coinbase en 1,49% provision – dette svarer til $ 29,80
 • Når de sælger dine ETC-mønter, værdiansættes de til $ 2.500
 • Du skal igen betale 1,49%, hvilket er $ 37,25
 • I alt betalte du $ 67,05 i provision alene

Mens 1,49% kan virke som et ubetydeligt beløb, kan gebyrer nippe væk på disse gevinster. For eksempel, hvis du i stedet var på vej til eToro for at købe Ethereum Classic, ville du have sparet dig selv $ 67,05 – fordi kryptoudbyderen er kommissionsfri!

Med hensyn til indskudsgebyrer opkræver eToro kun 0,5% – og det er kun, hvis du indbetaler med en anden valuta end amerikanske dollars.

Tværtimod, på Coinbase vil du blive opkrævet 3,99% for alle betalingskorttransaktioner. Dette betyder, at hvis du køber Ethereum Classic med en indsats på $ 1.000, skal du betale $ 39,90.

Andre vigtige faktorer

Indtil videre har vi dækket regulering, gebyrer og betalingsmetoder med hensyn til at købe Ethereum Classic.

Når det er sagt, er der andre målinger, der skal overvejes, når du søger efter en kryptoplatform til at købe kryptoaktiver, såsom:

 • Brugervenlighed: Det er afgørende, når man leder efter et sikkert sted at købe Ethereum Classic, at du finder hjemmesiden let at bruge, og at oprettelse af ordrer er byrdefri. Alt i alt vil du have et reguleret rum, der kan tilbyde dig en jævn købsoplevelse.
 • Mindste investering: Inden du tilmelder dig en online mægler, skal du kontrollere, hvad det mindste investeringsbeløb er. For eksempel er det ikke ideelt for begyndere, hvis mægleren har brug for mindst $ 150, hver gang de vil købe nogle ETC-mønter. Vi anbefaler at starte med bidstykker. eToro giver klienter mulighed for at købe Ethereum Classic fra $ 25.
 • Opbevaring: Opbevaring er også noget, der er værd at overveje, inden man forpligter sig til en platform. Der er trods alt ret kontrast mellem at bruge en ureguleret børs og opbevare de digitale mønter selv – og at have en respekteret mægler som eToro, der holder dine kryptoaktiver uden ekstra omkostninger.

Trin 2: Find en investeringsplan

hvordan man køber ethereum classic

Med risiko for at lyde åbenlyst er det den fornuftige vej at komme med en investeringsplan, når du køber Ethereum Classic, især for nybegyndere.

Når alt kommer til alt, er kryptokurrencymarkederne notorisk ustabile, derfor bruges investeringsplaner af både begyndere og velkendte investorer!

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte med hensyn til oprettelse af en plan for køb af Ethereum Classic – se nedenfor.

Langsigtet eller kortvarig

Når du tænker på, hvordan du køber Ethereum Classic – ser du dig selv som en langsigtet eller kortvarig investor?

Kortsigtet investering handler om at søge at tjene penge på de kortsigtede prisstigninger i Ethereum Classic. Denne proces involverer at købe digitale valutaer på det rigtige tidspunkt og indløse, når du finder det passende. Dette kan være inden for få minutter, dage eller nogle gange uger.

På et eller andet tidspunkt har flertallet af kryptokurver svinget i pris med to cifre – hvilket viser os igen, hvor volatilt markedet er.

Chancerne er, at du her læser denne vejledning, fordi du er begejstret for kryptokurver for netop den volatilitet. Jo større risiko du tager i livet, jo mere imponerende kan belønningerne være.

Om emnet for et langsigtet udsyn til at købe Ethereum Classic – dette kaldes almindeligvis en ‘buy and hold’-strategi. Som du uden tvivl gættede, indebærer dette at købe ETC-mønter og holde fast i dem i flere måneder eller nogle gange år – udbetale, når du føler, at tiden er inde.

Dette sparer dig for at skulle bekymre dig om den kortsigtede udsving i værdien af ​​Ethereum Classic.

Mål Ethereum Classic-pris

At komme med en målpris på Ethereum Classic er en strategi, der bruges af mange mennesker, men er helt valgfri.

Lad os for eksempel sige, at du købte Ethereum Classic til $ 6,00 og søgte at øge din investering dobbelt. ETC-mønter skulle stige i værdi til $ 12,00. Hvis du ønsker at tredoble din investering i den digitale valuta, skal du se prisstigningen til $ 18,00.

Dette lyder måske lige så sandsynligt som solen stiger i Vesten. Men overvej, at Ethereum Classic’s all-time laveste værdi var $ 0,45 i 2016 – og kun halvandet år senere nåede det digitale aktiv sin all-time high på $ 47,77.

Det er en prisstigning på over 10.000%. Så som du kan se, er alt muligt! Hvis du havde spekuleret på markedet korrekt på dette tidspunkt, ville du have haft nogle imponerende gevinster.

Overvej regelmæssige investeringer

Det er værd at overveje regelmæssige investeringer, når man ønsker at købe Ethereum Classic. Som det fremgår af ovenstående – udsving i prisen på digitale valutaer kan være ret stejle.

Som sådan rådes det dig bedre at investere små beløb regelmæssigt – snarere end at kaste alt, hvad du har på det, og se, hvad der holder fast.

At foretage beskedne investeringer hver uge eller måned er en afprøvet måde at holde dine handelsfølelser i skak såvel som din banksaldo. På denne måde kan du støt opbygge din portefølje, mens du holder dig til din investeringsplan.

Nybegynder-favorit eToro gør denne strategi super enkel ved at lade klienter købe Ethereum Classic fra kun $ 25!

Har du overvejet at købe Ethereum Classic ETC?

Trin 3: Åbn en Ethereum Classic Broker-konto

Hvis du har fundet en online mægler, du føler dig glad for at købe Ethereum Classic fra, kan du gå over til den officielle hjemmeside og tilmelde dig. På dette tidspunkt er processen meget den samme som hvis du investerer i aktier, guld eller en gensidig fond.

For dem der ikke er i know-how, skal du udfylde nogle grundlæggende detaljer om, hvem du er, før du kan købe Ethereum Classic. Dette inkluderer dit navn, boligadresse, telefonnummer og e-mail-adresse.

Som vi har sagt, er den regulerede mæglermetode til køb af kryptokurver bedre for nybegyndere, da det bare er for risikabelt derude i det uregulerede rum. Ikke kun det, men online mæglerarenaen sværmer med ‘professionelle svindlere’.

Regulerede mæglere har brug for at få dine grundlæggende som nævnt ovenfor samt foto-ID i form af dit pas eller kørekort. Dette er lovligt krævet af regulerende organer og er en del af KYC for at forsøge at udrydde økonomisk kriminalitet.

Ud over den førnævnte identifikation skal du sende en kopi af et bankkontoudtog eller en regning for at bevise din adresse.

Vi har hørt om ETC-udbydere, der tager dage ad gangen for manuelt at kontrollere alle de tidligere nævnte former for ID.

På eToro gøres dette ved hjælp af automatiseret valideringsteknologi, så du vil normalt være i stand til at købe Ethereum Classic inden for 10 minutter efter tilmelding.

Trin 4: Indsæt nogle midler

Nu vil du have kontrolleret, at online-mægleren accepterer din valgte betalingsmetode. Nu kan du indbetale nogle penge på din helt nye konto.

Den mest hurtige måde at finansiere din konto på er via betalingskort / kreditkort eller e-tegnebog. eToro er kompatibel med begge dele. E-tegnebogsmæssigt kan du vælge mellem PayPal, Neteller og Skrill.

Du skal bemærke, at hvis du har overvejet at købe Ethereum Classic ved bankoverførsel, kan dette forsinke dit køb med dage, da det er det langsomste at behandle.

Langt størstedelen af ​​mæglere vil fastsætte et minimumsindbetalingsbeløb. Dette kan variere vildt. mens nogle er gratis, anmoder andre ikke mindre end $ 1.000 (undertiden mere) for hver indbetaling.

På eToro er den mindste indbetaling $ 200 for at købe Ethereum Classic eller ethvert aktiv.

Trin 5: Opret en handelsordre

handel ethereum classic

Når du har finansieret din konto, kan du begynde at købe Ethereum Classic.

Som du sandsynligvis ved, skal du først oprette en ordre for at lade din online mægler vide, hvad din position er.

Se nedenfor for lidt inspiration.

Køb ordre

Købsordren er den ordre, du vil bruge mest, da det er sådan, du får adgang til det relevante marked for at købe Ethereum Classic.

Kort sagt, hvis du tror, ​​at Ethereum Classic vil stige i værdi – placer en købsordre hos din ETC-mægler.

Hvis din kryptoplatform muliggør ‘short-selling’, har du mulighed for at placere en salgsordre, hvis du tror, ​​at prisen vil falde.

Begræns eller markedsordre

Med risiko for at gentage os selv – prisen på Ethereum Classic stiger og falder med hvert sekund, der går. Det er vigtigt at huske det, da de fleste mennesker ser ud til at få regelmæssige gevinster ved disse konstante kortsigtede udsving.

Lad os starte med ‘markedsordren’. Dette indikerer tydeligt for din mægler, at du ønsker, at din Ethereum Classic-ordre skal udføres med det samme – til den aktuelle eller meget nærmeste pris.

Som vi talte om, vil der være en lille forskel mellem den pris, du ser, når du bekræfter din ordre – og den pris, du får. Som et eksempel kan du placere din markedsordre til $ 6,2618, men faktisk få $ 6,2610. Dette er helt uundgåeligt og har tendens til at være et ubetydeligt beløb.

Gå nu videre til ‘grænseordren’. Dette indikerer tydeligt for din mægler, at du vil gå ind i Ethereum Classic til et meget specifikt prispunkt.

Lad os forklare yderligere med et hurtigt eksempel:

 • Ethereum Classic er prissat til $ 6,2618 – men du vil komme ind på markedet til $ 6,6600
 • Som sådan placerer du en grænseordre på $ 6,6600
 • Hvis ETC når $ 6,6600 – udfører din mægler din handel
 • Ordren forbliver udestående, indtil enten a) dit prispunkt er nået, eller b) du annullerer det via din mægler

Alt i alt er markedsordrer super enkle, men effektive til begyndere. Mens begrænsningsordrer giver dig mulighed for at være mere prisspecifik, når du vælger at købe Ethereum Classic.

Indsats

Det er alt sammen godt og godt at forstå ordrer, når man overvejer, hvordan man køber Ethereum Classic. Din mægler skal dog vide, hvor meget du er villig til at satse på din position.

Som vi sagde, hvis køb af kryptokurver er nyt for dig, er langsom og stabil en fornuftig tilgang til at købe Ethereum Classic. Selvfølgelig har du ret til at købe så meget Ethereum Classic, som du vil, men at investere små beløb er ofte vejen at gå i starten.

Hvis du tænker på det større billede, ved at investere det mindste beløb, der kræves på den platform, du vælger, kan du tilføje digitale valutaer til din portefølje på en mere risikovillig måde. Som nævnt kan du købe Ethereum Classic fra $ 25, hvis du tilmelder dig med eToro til dine kryptokurrencybestræbelser.

Bekræft ordre

Når du har kontrolleret, at den indsats, du har angivet, er korrekt, og at dine ordrer er som du havde tænkt dig – kan du trykke på ‘bekræft’. I en nøddeskal er dette en tilladelse fra dig til din mægler til at gå videre med dit køb / salg, markedsføring / begrænsning af ordrer og indsats.

Nu, hvis du tjekker din portefølje på eToro, vil du se, at dine digitale mønter er blevet tilføjet i overensstemmelse hermed.

Klar til køb Ethereum Classic ETC?

Trin 6: Opbevaring af din Ethereum Classic

De fiat-penge, som vi alle betaler vores skat med, adskiller sig meget fra digitale valutaer. Til at begynde med opbevares digitale mønter som Ethereum Classic på en decentral hovedbog.

Vi berørte tidligere udvekslinger vs online-mæglere. Men for at præcisere, tilbyder de to en helt anden oplevelse – især når det kommer til opbevaring.

For eksempel, hvis du vælger ikke at bruge en mægler til at købe Ethereum Classic, er du selv ansvarlig for at opbevare den – i en personlig downloadbar krypto-tegnebog. Dette betyder, at du er ansvarlig for dets sikkerhed, indholdet og din private nøgle. Dette efterlader dig ret sårbar, når det kommer til hackere og skurke, hvoraf der er mange.

Hvis du vælger at købe Ethereum Classic via den populære mægler eToro, har du den ekstra sikkerhed for regulerende organer FCA, CySEC og ASIC. Dette reducerer behovet for at bekymre sig om at være sårbar over for svindlere. For ikke at nævne at glemme din private nøgle, eller endnu værre, den falder i de forkerte hænder.

Trin 7: Sælge din Ethereum Classic

Som det er åbenlyst med dette trin – hele pointen med at købe Ethereum Classic er at sælge det senere for mere end du betalte oprindeligt. Det er dit overskud lige der – selvfølgelig skal du korrekt tid markederne først.

Når det kommer til at sælge din Ethereum Classic, er regulerede mæglere også meget mere sikre og praktiske i denne afdeling.

Når alt kommer til alt, efterlader uregulerede tredjepartsudvekslinger ofte klienter intet andet valg end at sende kryptokurver til den uregulerede udvekslingspung.

Dette efterfølges af at skulle bytte Ethereum Classic til en fiat-valuta som euro – som sandsynligvis kommer med et gebyr.

Hvis du tilmeldte dig eToro for at købe Ethereum Classic – skal du simpelthen ‘sælge’ dine ETC-mønter. Pengene føjes til din oprindelige betalingsmetode i henhold til KYC-afgørelse. Det er så let som det.

Andre måder at købe Ethereum Classic i 2021

Vi har diskuteret møtrikkerne ved at købe Ethereum Classic – men du har andre muligheder.

Køb Ethereum Classic Debit Card

Debitkort bruges af millioner på grund af den bekvemmelighed og sikkerhed, som denne betalingstype tilbyder. Det samme gælder, hvis du vil købe Ethereum Classic.

Hvis du vil købe Ethereum Classic med et betalingskort – skal du blot indtaste dine kortoplysninger som med enhver anden onlinetjeneste. Du skal indtaste det beløb, du vil købe, og bekræfte dit valg. På udbetalingstidspunktet sendes dine midler til det originale kort.

Tjek med kryptoudbyderen, hvad minimumsinvestering og depositum er, da de kan variere med en afstand.

Køb Ethereum Classic kreditkort

Ligesom at købe med betalingskort betragtes kreditkort som sikre og bekvemme. Hvis et kreditkort er bedre egnet til dig, vil du være glad for at vide, at eToro accepterer denne type.

Det er vigtigt at bemærke, at hvis du køber digitale mønter via kreditkort, skal du muligvis betale et ‘kontant forskudsgebyr’. Du kan muligvis genkende dette fra hæveautomater.

Det gennemsnitlige gebyr for at købe Ethereum Classic via kreditkort er omkring 3%, men vi anbefaler at foretage din egen undersøgelse og tjekke med din udbyder.

Køb Ethereum Classic Paypal

Paypal er blevet synonymt med sikre onlinebetalinger. Det er ikke underligt, at flere og flere mennesker vælger at købe Ethereum Classic på denne måde.

Der ser ikke ud til at være mange online-mæglere, der muliggør betaling via PayPal. Imidlertid accepterer eToro PayPal samt andre e-tegnebøger Neteller og Skrill.

Ethereum Classic pengeautomat

I modsætning til traditionelle pengeautomater – kryptovaluta-pengeautomater giver dig mulighed for at indsætte rigtige / fiat-penge i maskinen for at købe kryptovalutaer – som føjes til din tegnebog.

Vores Sådan køber du Ethereum Classic – Begyndervejledning fandt ud af, at der endnu ikke er nogen ETC-maskiner. Disse maskiner opkræver normalt et stort gebyr alligevel, så en reguleret kryptomægler er din sikreste og billigste løsning.

Sådan køber du Ethereum Classic 2021 – The Verdict

investere i ethereum classic osv. pris

I hele denne vejledning om, hvordan man køber Ethereum Classic, har vi advaret om advarsler om de potentielle faldgruber ved køb af kryptoaktiver. Vi har også givet dig nogle gennemprøvede råd.

Dette marked er meget ustabilt, og det kan i sig selv være et spændende miljø for at opnå nogle anstændige gevinster. Selvfølgelig skal du først time på markedet. Som sådan er det rationelt at kun tilmelde sig en reguleret mægler. Når alt kommer til alt er det dine hårdt tjente penge, du skiller dig fra.

eToro er godkendt og reguleret af flere organer, herunder FCA og ASIC. Desuden kan du købe Ethereum Classic uden at betale en cent i provision. Tilmeldingsprocessen tager mindre end 10 minutter, og du kan indbetale penge på din konto med en række forskellige betalingstyper.

eToro – Bedste mægler til køb af Ethereum Classic ETC

etoro-mægler

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor let er det at købe Ethereum Classic?

At købe Ethereum Classic er meget let. Alt hvad du behøver er en reguleret mægler, en understøttet indbetalingsmetode og noget kendskab til markedet.

Hvad er den sikreste måde at købe Ethereum Classic på?

Den hurtigste måde at købe Ethereum Classic er via en respekteret mægler, der har en licens. eToro er for eksempel registreret hos FINRA i USA og reguleret af myndigheder i Storbritannien, Cypern og Australien.

Kan jeg købe $ 100 af Ethereum Classic?

Ja, du kan købe $ 100 af Ethereum Classic. Hvis du ville, kunne du endda købe $ 10.000 i værdi. Vi anbefaler dog at holde fast ved små investeringer, især hvis du er nybegynder. På eToro kan du købe Ethereum Classic til kun $ 25.

Kan du miste penge på Ethereum Classic?

Ja. Du kan miste penge på Ethereum Classic og ethvert aktiv for den sags skyld. Hvis du forudsiger stigningen eller faldet i værdi af Ethereum Classic og placerer den rigtige ordre – tjener du penge. Hvis du er forkert, mister du penge.

Hvad der er den mest Ethereum Classic har været værd

Ethereum Classic nåede hele tiden 47,77 $ i december 2017.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner