Sådan køber du NEO – Beginner’s Guide 2021

Vil du springe direkte til svaret? Du kan købe NEO på eToro.

Vil du deltage i dette fænomen med digital valuta og lære at købe NEO? I så fald er du landet på den rigtige side.

I denne vejledning, vi viser dig, hvordan du køber NEO online. Vi leder dig gennem trinnene til at vælge en mægler, forstå de potentielle risici og fordele og gennemføre din NEO-investering på den sikreste måde.

Derudover gennemgår vi opbevaringsmuligheder for NEO-mønter, og hvordan man finder en autentisk NEO-udbyder til at købe kryptoaktiver sikkert.

Sådan køber du NEO i 5 trin

Nedenfor finder du en 5-trins gennemgang, der viser dig, hvordan du køber NEO lige nu!

Trin 1: Deltag i en reguleret og licenseret online mægler, der giver adgang til NEO

Trin 2: Finansier din nye konto

Trin 3: Køb NEO

Trin 4: Indtast det antal NEO, du gerne vil købe

Trin 5: Bekræft, at de oplysninger, du har indtastet, er korrekte

Sådan køber du NEO i dag

Hvis du leder efter en trinvis gennemgang, skal du tjekke nedenstående. Vi viser dig, hvordan du køber NEO i dag med eToro kommissionsfri på mindre end 10 minutter!

Trin 1: Vælg en online NEO-mægler eller Exchange

Som det fremgår af de 5 trin, der er skitseret ovenfor, anbefales det at bruge en online mægler til at købe NEO.

Hvis du vælger at tilmelde dig den populære kryptoplatform eToro, kan du købe NEO-mønter på en direkte måde på en sikker måde.

Der er ingen tvivl om, hvor sikker denne online mægler er, da platformen er reguleret i flere jurisdiktioner. Vi dækker snart vigtigheden af ​​regulering mere detaljeret.

Ikke desto mindre er du ikke bundet til kun en metode, når du køber NEO – da du også kan købe dine digitale mønter gennem en kryptokursudveksling. Her kan du bytte et andet krypto-aktiv som Litecoin eller Bitcoin Cash til gengæld for NEO.

Under alle omstændigheder er chancerne for, at den førnævnte krypto-udveksling ville være fri for tilsynsmyndighedernes opmærksomme øje. Det er dårlige nyheder, hvis du vil overlade dine penge til en platform, der ikke svarer til nogen.

Begynder til nybegynder eToro skinner lyst, når det kommer til sikkerhed. Online-mægleren er godkendt af en håndfuld vel respekterede finansielle myndigheder, herunder FINRA i USA. Det har også licenser fra FCA, ASIC og CySEC.

Dette sikkerhedsnet er uvurderligt for NEO-investorer, fordi disse regulatorer holder mæglere til strenge regler, når det kommer til kundebehandling, klientfondsadskillelse og KYC.

1. Forordning

Når man overvejer, hvordan man køber NEO online – bør regulering være deroppe som en prioritet.

Som vi sagde, tilbyder regulering et sikkert og pålideligt sted at købe NEO – i en ellers tvivlsom udstrækning af ikke-ansvarlige kryptoplatforme.

Selvom det ikke er givet, er det meget usandsynligt, at en tredjeparts kryptobørs vil blive reguleret. Dette efterlader dig sårbar over for hackere, da der er flere historier, der kommer ud år-til-år af krypto-udvekslinger, der bliver ransaget af kriminelle.

For at imødegå dette er der også mulighed for at opbevare dine egne NEO-mønter efter køb. Dette indebærer at trække NEO fra en udveksling og ind i en egen crypto-tegnebog. Selvom det sandsynligvis lyder enkelt nok, kan dette også betragtes som en ulempe.

Dette betyder ikke kun, at du skal efter en lang privat nøgle – men du er også ansvarlig for at beskytte dine kryptoaktiver mod hackere. Dette er ingen nem bedrift – som om du glemmer din private nøgle, eller hvis den kommer i de forkerte hænder – er du desværre magtesløs.

Den slående forskel mellem en børs og en mægler som eToro er, at sidstnævnte opbevarer din NEO og holder dem sikre. Denne opbevaring kommer uden ekstra omkostninger, og med de forskellige former for sikkerhed, der lånes fra regulering – kan du slappe af, vel vidende at dine kryptoaktiver er sikre.

2. Betalingsmetoder

Det er en no brainer at overveje, hvilke betalingstyper der vil være tilgængelige, når man tænker på, hvordan man køber NEO. Selvom det skal siges, er der normalt en lang række betalingsmuligheder hos moderne online kryptomæglere.

I en tid, der ikke er så længe siden, er det næsten sikkert, at du ikke har andet alternativ end at betale via bankoverførsel. Selv i dag er dette en af ​​de mest trætte betalingsmetoder, som platforme kan behandle.

Over på eToro omfavnes en lang række betalingstyper. Dette inkluderer kredit- og betalingskort som Mastercard, Maestro og Visa / Visa Electron.

Derudover kan du også købe NEO-mønter ved hjælp af Neteller, PayPal, Klarna, Skrill og mere.

3. Gebyrer og provisioner

Det er vigtigt med enhver ny venture, der involverer økonomi, at gøre sig opmærksom på at informere dig selv om eventuelle potentielle gebyrer.

Det er afgørende for online-mæglere at opkræve disse gebyrer, så de er i stand til at holde bolden i gang og fortsat levere lagerplads samt adgang til kryptokurrencymarkederne. Som sådan, hvis du time markederne korrekt, er det en win-win for alle.

Når du undersøger, hvordan du køber NEO, vil du uden tvivl indse, at langt størstedelen af ​​kryptoudbydere opkræver provision. Vi finder ud af, at dette har en tendens til at være en variabel rente i forhold til størrelsen på din position.

Som enhver virksomhed vil du opdage, at online-mæglere varierer fra hinanden, især når det gælder gebyrer og provisioner.

For at illustrere, hvordan dette fungerer, når du vælger at købe NEO, se nedenfor:

 • Som et eksempel opkræver den populære kryptoudbyder Coinbase klienter et 1,49% gebyr ved ind- og udgang af markedet
 • Som sådan, hvis du indtaster din NEO-position til $ 1.000 – kræver Coinbase $ 14,90 i gebyrer
 • Ergo, hvis du går ind på markedet til $ 500, skal du betale $ 7,45 – og så videre

Lad os i klarhedens navn se på et eksempel på, hvordan dette gebyr kan påvirke dine potentielle NEO-overskud:

 • Du opretter en købsordre på $ 2.000 på NEO
 • Du skal betale $ 29,80 i provision (1,49% af $ 2.000)
 • På tidspunktet for udbetalingen vurderes din position til $ 2.800
 • Igen er du ansvarlig for en 1,49% provision, hvilket er $ 41,72
 • Du betalte i alt $ 71,52 i provision alene på Coinbase

Som du tydeligt kan se, lyder 1,49% ikke meget. Men ved at betale dette gebyr for hver handel, vil du hurtigt bemærke, at dine gevinster bliver spist væk på ingen tid.

Hvis du havde valgt at købe NEO via reguleret platform eToro, ville du have sparet $ 71,52. Hvorfor? Fordi denne online mægler er kommissionsfri!

Med hensyn til indbetalingsgebyrer er der et stort interval mellem kryptoplatforme. For eksempel betaler kunder på Coinbase 3,99% for hver betalingskorttransaktion. Dette betyder, at du i vores eksempel ovenfor ville have betalt $ 79,80 for at komme ind i din NEO-position – hvis du havde brugt et betalingskort. Derefter, når du forlod din position, ville standard 1,49% provision have sparket ind.

Over på eToro kan du indbetale ved hjælp af en række forskellige betalingstyper og vil kun være ansvarlig for et gebyr på 0,5%, hvis du ikke betaler i USD.

4. Andre vigtige faktorer

På dette tidspunkt har vi dækket de blotte ben for, hvordan man køber NEO – inklusive regulering, betalingsmetoder og gebyrer.

Før vi går videre til næste trin i vores nybegynderguide, vil vi gøre dig opmærksom på et par andre vigtige faktorer.

 • Brugervenlighed: Det er vigtigt at føle sig godt tilpas i det rum, du køber kryptokurver fra, hvilket betyder at du finder hjemmesiden brugervenlig. Dette vil gøre at placere NEO-ordrer til en stressfri og ukompliceret affære.
 • Mindste investering: Før du forpligter dig til en online-mægler, er det afgørende, at du kontrollerer, hvad den mindste investering er at købe NEO. Årsagen er, at hvis platformen kræver et stort minimum ved hvert køb, vil dette sandsynligvis ikke være et levedygtigt projekt for dig. Hos eToro kan du købe NEO-mønter fra kun $ 25!
 • Opbevaring: Vi berørte opbevaring, og hvordan det er risikabelt at stole på en ureguleret børs eller mægler med dine NEO-mønter. Hvis du vælger at købe NEO på eToro, er du i stand til at gemme dine køb på platformen under streng regulering fra højt respekterede finansielle organer.

Trin 2: Find en investeringsplan

investin i neo

Det er en god ide at komme med en investeringsplan, når man overvejer, hvordan man køber NEO. Tænk bare på de 6 P’er – ‘Korrekt planlægning og praksis forhindrer en dårlig præstation’.

Når du køber digitale valutaer i et sådant ustabilt miljø, giver det endnu mere mening. Som sådan skaber investorer på alle færdighedsniveauer en investeringsplan for at forsøge at holde sig lige og snævert og holde handelsfølelser i skak.

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, kan du se en liste over målrettede strategier nedenfor:

1. Langsigtet eller kortvarig

Når du overvejer at købe NEO – ser du dig selv investere på lang eller kort sigt?

De, der deltager i kortsigtet investering, ser ud til at gøre brug af kortsigtede stigninger i prisen på kryptoaktiver.

Beskedne men regelmæssige gevinster opnås ved at købe NEO og derefter indløse inden for få minutter, dage eller uger – afhængigt af markedssentimentet og din valgte strategi.

Kryptovalutaer er velkendte for at svinge med så meget som dobbelt cifre på en enkelt dag. Denne meget volatilitet er det, der tiltrækker mange investorer til NEO-mønter. Med andre ord er princippet om ‘risiko-retur-afkast’ stærkt i dette spil.

I en nøddeskal – jo højere risiko – jo højere er den potentielle belønning.

Tværtimod indebærer en langsigtet “køb og hold” -strategi – som dens navnebrøder antyder – at holde fast i NEO.

Afhængigt af den generelle fornemmelse af markedet – vil du holde på dine kryptoaktiver i flere måneder eller år. Dette udelukker behovet for at holde øje med kortsigtede prisstigninger på et meget volatilt marked – hvilket gør ideel til begyndere.

2. Mål NEO-pris

Vi talte om at have en investeringsplan som en klog idé, så det giver mening at tilføje en mål-NEO-pris er en fornuftig strategi.

For at forklare yderligere, hvis du købte NEO til $ 15,15 med visionen om at øge din investering dobbelt så ville den digitale valuta skulle stige i værdi til $ 30,30. Som sådan, hvis du ville firedoble den samme investering, skulle NEO stige til en pris på $ 60,60.

Selvom dette måske lyder noget usandsynligt – gik værdien af ​​denne særlige digitale valuta fra en værdi på $ 0,18 i 2016 til en heltidshøjde på $ 191,00 i 2018. Dette viser, at en firedobling af din investering trods alt er mulig.

3. Overvej regelmæssige investeringer

Som det nu er krystalklart, kan kryptokurver skifte i pris med enorme beløb.

Med dette i tankerne bør du overveje at medtage regelmæssige investeringer i din plan, når du overvejer, hvordan du køber NEO.

I stedet for at lægge dine livsbesparelser i at købe kryptokurver – anbefaler vi at du investerer små beløb regelmæssigt. Således opbygger du din portefølje på en risikovillig måde.

Nogle mennesker vælger at købe NEO på månedlig eller ugentlig basis.Dette giver dig mulighed for at dyrke din kryptokurrencyindsamling uden at risikere for mange penge hver gang.

Som vi berørte, giver eToro dig bekvemmeligheden ved at købe NEO og enhver anden digital valuta fra så lidt som $ 25. Dette gør det nemt at tilføje regelmæssige beløb til din investeringsplan.

Trin 3: Åbn en NEO-mæglerkonto

De af jer, der har handlet råvarer, aktier eller forex, vil bemærke, at åbning af en NEO-mæglerkonto er den samme rutine. Gå til webstedet for den kryptoudbyder, du vælger, og se efter knappen ’tilmeld dig’ eller ’tilmeld dig nu’.

Nu skal du selvfølgelig fortælle online-mægleren, hvem du er. Indtast de ønskede oplysninger i de relevante felter. Normalt vil dette være dit fulde navn, adresse, telefonnummer, e-mail og fødselsdato.

Derefter bliver du bedt om at fremlægge bevis for, hvem du er, så upload blot en klar kopi af dit pas eller kørekort. Du vil også blive bedt om at sende bevis på din adresse, som normalt kan være et officielt regeringsudstedt brev, bankkontoudtog eller en regning fra de sidste 3 måneder.

Alt ovenstående er standard med enhver reguleret kryptomægler i henhold til reglerne for KYC (med henblik på at forhindre økonomisk kriminalitet).

Med risiko for gentagelse anbefaler vi kun at tilmelde dig med en licenseret mægler i stedet for at risikere din kapital ved en ureguleret børs. Dette skyldes, at der er hundreder af skyggefulde online-udbydere, der venter på at snyde intetanende investorer.

Hvis du stadig er usikker på, hvordan du køber NEO sikkert – gør det via crowd-pleaser eToro. Onlinemægleren er reguleret og betjener over 13 millioner kunder.

Ikke kun det, men hvor nogle platforme tager dage at behandle ID-dokumenter – eToro bruger moderne automatiseret teknologi, hvilket betyder at du normalt kan købe NEO inden for få minutter efter deponering.

Trin 4: Indsæt nogle midler

Når du allerede har sørget for, at din valgte betalingsmetode er kompatibel med den valgte crypto-platform – du er god at gå.

Som sådan kan du begynde din rejse ved at deponere nogle penge på din konto for at købe NEO. Utvivlsomt, y den mest bekvemme og hurtige måde at gøre dette på er via kredit- / betalingskort eller e-tegnebog.

At foretage en indbetaling er en tur i parken på eToro., På denne platform kan du købe NEO ved hjælp af en række forskellige metoder som Mastercard, Visa, Paypal, Neteller, Skrill og mere.

eToro accepterer også bankoverførsel, men hvis du spekulerer på, hvordan du køber NEO med det samme – dette er ikke måden at gøre det på. Når alt kommer til alt, tager bankledninger flere dage at rydde.

Næsten alle online-mæglere vil fastsætte et minimumsindbetalingsbeløb. Denne Sådan køber du NEO-guide fandt ud af, at det mindste depositum, der kræves fra mæglere, kan variere fra intet til hundreder af dollars.

Igen beder reguleret mægler eToro kun om et depositum på mindst $ 200, og du kan købe NEO fra $ 25 og opefter!

Trin 5: Opret en handelsordre

Nu hvor du har gennemført trin 1 til og med 4, kan du gå videre og oprette en handelsordre for at købe NEO.

Denne ordre informerer kryptoudbyderen om, hvor du står med NEO, og hvordan mægleren skal gå videre.

Se på en liste over de mest anvendte ordrer, når du køber digitale valutaer.

1. Køb ordre

Startende med ‘køb’ ordren – dette er den ordre, du bruger mest, når du overvejer, hvordan du køber NEO.

Hvis du har en fornemmelse af, at prisen på NEO-mønter vil stige – det er det, en købsordre repræsenterer.

Hvis platformen giver mulighed for at ‘gå kort’, kan du tjene gevinster ved at NEO mister værdi ved blot at oprette en salgsordre.

2. Begræns eller markedsordre

Som du ved, drager mange investorer fordel af kortsigtede prisændringer på kryptokurver. Lad os som sådan se på ordrer med “grænse” og “marked”.

Hvis du er tilfreds med den tilbudte pris for NEO – placer en ‘markedsordre’ hos din online mægler. Platformen vil foretage denne ordre med det samme, hvilket betyder at du kan købe NEO til den pris.

På grund af udbud og efterspørgsel vil der næsten altid være en forskel mellem den pris, der ses ved bestilling, og den pris, du får. Dette er normalt ubetydeligt, som et skift fra $ 15,00 til $ 14,99 eller $ 15,01.

Når det kommer til en ‘grænse’ ordre, er du i stand til at være mere specifik med den pris, som du ønsker at komme ind på NEO markedet.

Se nedenfor et eksempel på, hvordan du kan bruge en grænseordre:

 • NEO er prissat til $ 15,50 – men du er ikke interesseret, før den når $ 16,00
 • Som sådan placerer du en grænseordre på $ 16,00
 • Hvis NEO stiger til $ 16,00 – udfører online mægleren din ordre
 • I modsat fald forbliver din position afventende, indtil enten a) du annullerer den, eller b) dit prismål er nået

Som det er klart, er en markedsordre en hurtig ordre uden dikkedarer, og det er derfor nemt for nybegyndere. Begrænsede ordrer giver dig mulighed for at købe NEO til en pris, du har valgt.

3. Indsats

Hver gang du afgiver en ordre for at købe NEO, skal din mægler vide, hvor meget du vil satse, før din ordre kan handles. Med andre ord, hvor meget NEO vil du købe / sælge?

Som vi nævnte, at investere lidt og ofte er en fornuftig mulighed for begyndere og en fantastisk måde at opbygge din kryptokurrencyportefølje på.

Hos eToro behøver du ikke smide kontanter ved køb af NEO, da du kan investere fra kun $ 25 hver gang. Dette gør det muligt at opnå en regelmæssig investeringsstrategi, mens du lærer rebene.

4. Bekræft ordren

Når du er glad for, at de oplysninger, der er indtastet i de foregående trin, er korrekte, kan du bekræfte dine valg med platformen.

Nu vil mægleren handle med dine ordrer som køb / salg, grænse / marked – selvfølgelig til dit valgte indsatsbeløb.

Når din ordre er udført, føjes dine nyindkøbte NEO-mønter til din eToro-portefølje.

Trin 6: Opbevaring af din NEO

Vi har berørt opbevaring et par gange på hele denne side, hovedsageligt fordi det er en vigtig faktor, når vi tænker på, hvordan man køber NEO.

I modsætning til de fiat-valutaer, vi betaler vores regninger med, opbevares digitale valutaer på en decentral hovedbog. Som vi sagde, når det kommer til opbevaring af dine NEO-mønter online, kan du gøre det via en kryptokursudveksling eller en mægler.

At gentage, selvom det ikke altid er tilfældet – de fleste krypto-udvekslingsrum er ikke underlagt nogen regulerende instans.

Dette betyder ikke kun, at du afleverer dine penge til et potentielt skyggefuldt firma, men det betyder også, at du sandsynligvis vil blive tvunget til at opbevare dine egne digitale mønter i en personlig kryptotegnebog.

Dette kan efterlade investorer ret sårbare over for tyveri. Alternativt gemmer eToro gerne dine NEO-mønter på en sikker og sikker måde uden ekstra gebyr.

Den populære online mægler er reguleret af ASIC (Australien), FCA (UK) og CySEC (Cypern). Ikke kun det, men eToro er også registreret hos FINRA (US).

Trin 7: Sælger din NEO

Det åbenlyse mål, når du vælger at købe NEO, er at du sælger det senere for mere, end du oprindeligt betalte – hvilket giver en fortjeneste.

Vi nævnte, at det er meget mere praktisk at købe NEO via en reguleret mægler, men det er også den nemmeste og sikreste rute, når man ønsker at sælge dine digitale valutaer.

Når alt kommer til alt er klienter ofte nødt til at hoppe gennem et par bøjler for at sælge kryptoaktiver via børser. Du vil sandsynligvis blive bedt om at bytte din NEO mod et kryptoaktiv som Bitcoin med et gebyr for tjenesten. Dernæst skal du fremsætte en anmodning om tilbagetrækning og følge instruktionerne derfra.

Når det er tid til at udbetale hos eToro, skal du blot logge ind og vælge at sælge dine NEO-mønter. Kontanterne sendes til din oprindelige betalingsmetode i henhold til KYC.

Andre måder at købe NEO i 2021

Nedenfor finder du en liste over alternative måder at købe NEO på.

1. Køb NEO-betalingskort

Debetkort er kendt for at være hurtige og sikre og bruges ofte til online shopping. Du kan også købe NEO ved hjælp af et betalingskort.

Alt du skal gøre er at indtaste dine betalingskortoplysninger hos din online mægler med det antal NEO-mønter, du vil købe. Når du vil udbetale på eToro, skal du trykke på sell og provenuet kan sendes tilbage til det samme betalingskort.

2. Køb NEO-kreditkort

Som eToro, Du kan også købe NEO via et kreditkort, hvis du ønsker det.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at mange kreditkortudbydere opkræver et ‘kontant forskudsgebyr’, når de bruger dit kort på en online mæglerplatform. Dette er også tilfældet, når du bruger et kreditkort til at trække kontanter fra en pengeautomat eller på et hasardspil.

Vi finder ud af, at dette gebyr normalt ligger mellem 3% og 5%, så spørg altid, inden du foretager købet.

3. Køb NEO Paypal

Mens ikke mange online-mæglere giver dig mulighed for at købe NEO med Paypal, gør eToro det. Ikke kun det, men platformen accepterer forskellige andre e-tegnebøger som Neteller og Skrill.

PayPal er kendt over hele verden for sin hastighed og bekvemmelighed, for ikke at nævne sikkerhed.

4. NEO-pengeautomat

Der er pengeautomater med kryptovaluta spredt over hele verden, så du kan indtaste fiat kontanter i maskinen til gengæld for digitale valutaer.

Vores guide fandt ud af, at NEO endnu ikke er tilgængelig for krypto-pengeautomater. Når det er sagt, kan disse maskiner i nogle tilfælde oplade mere end 20% – så vi finder ud af, at eToro vinder hver gang af bekvemmelighed og alligevel koster.

Sådan køber du NEO 2021 – The Verdict

investere i NEO

I denne begyndervejledning om, hvordan man køber NEO, har vi dækket detaljerne i det, du har brug for at vide. Fra det basale grundlæggende til gebyrer, strategier og hvordan man finder en pålidelig mægler.

Vi tror, ​​at uanset om du er erfaren eller en helt nybegynder i verdenen af ​​digitale valutaer – at holde fast ved en reguleret udbyder er altafgørende.

eToro tilbyder beskyttelse af regulering, en nem at navigere på webstedet, og du kan købe NEO på kommissionsfri basis. Der er en imponerende mængde betalingsmetoder accepteret, og du kan tilmelde dig, indbetale penge og købe NEO på mindre end 10 minutter.

eToro – Bedste mægler at købe NEO

etoro-mægler

eToro har vist sig at være troværdige inden for Crypto-branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor let er det at købe NEO?

Super let. Tilmeld dig en mægler som eToro. Indsæt $ 200, placer en ordre, og køb NEO fra mindst $ 25 op.

Hvad er den sikreste måde at købe NEO på?

Den sikreste måde at købe NEO er via en reguleret mægler som eToro. Platformen er reguleret af respekterede organisationer som FCA, ASIC og CySEC. Det er også registreret hos FINRA i USA.

Kan jeg købe $ 100 i NEO?

Ja du kan. Men hvis du er nybegynder, anbefaler vi at investere små beløb. Hos eToro kan du komme i gang fra $ 25

Kan du tabe penge på NEO?

Ja, som du kan med ethvert finansielt aktiv. Hvis du forudsiger den fremtidige pris for NEO korrekt, vil du give en fortjeneste. Hvis du ikke gør det, mister du penge. Spil aldrig mere, end du har realistisk råd til.

Hvad der er mest NEO har været værd?

Den mest NEO, der nogensinde har været værd, er $ 191, som den ramte i januar 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner