Stellar Lumens Price Prediction 2021, vil vi se XLM rebound?

Stellar Lumens (XLM) fanger interessen for kryptovaluta-investorer, og prisforudsigelsesnyheder for 2021 bliver varmere. Kryptovalutaen, udviklet af Stellar Development Foundation, blev populær under kryptovaluta-boblen i 2017.

Stellar Lumens XLM øgede sin markedsværdi og dens værdi betydeligt og blev en af ​​de mest pålidelige valutaer på markedet. Kryptovaluta, XLM, stod over for en formindsket formue takket være afmatningen på kryptokurrencymarkedet. I de seneste måneder har det været en forbedring af præstationen. Lad os se på Stellar Lumens-prisforudsigelsen på kort og lang sigt.

Hvis du vil købe Stellar XLM hurtigt og nemt, skal du tjekke ud eToro Exchange!

Denne guide sigter mod at give alt fra dybdegående teknisk analyse til grundlæggende analyse for at få et komplet 360-graders billede af Stellar lumen, og vi vil også tilbyde Stellar XLM-prisforudsigelser fra eksperter i finansbranchen. Ved udgangen vil du få en bedre idé om dette altcoin og se, om Stellar Lumens er en god investering eller ej.

Hvad er stjernelumen?

Jed McCaleb grundlagde Stellar Lumens i 2014. Selvom det ikke er i nærheden af ​​en tung hitter som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) eller Ripple (XRP), er det blandt de 20 største kryptokurver. McCaleb er også grundlæggeren af ​​Mt.Gox og er medstifter af Ripple. Jed McCaleb er krediteret for at være banebrydende for kryptorummet, hvilket gør det til, hvad det er i dag. McCaleb samarbejdede med Joyce Kim for at lancere Stellar.

Efter lanceringen af ​​Stellar grundlagde de Stellar Foundation i samarbejde med Patrick Collinson, administrerende direktør for Stripe. Stellar Foundation er en nonprofit organisation, der understøtter udviklingen og vedtagelsen af ​​Stellar Lumens betalingsnetværk.

Stellar modtog $ 3 millioner i frøfinansiering fra Patrick Collinson og Stripe. Siden da har Stellar Foundation også modtaget støtte fra andre partnere. Det har cementeret sig selv som en grænseoverskridende betalingsløsning, der giver enkeltpersoner, der ikke har adgang til banksystemet, en rigdom og en måde at overføre penge med minimale transaktionsgebyrer.

Stellar er også kendt for deres partnerskab med IBM og opbygning af IBM World Wire – et globalt netværk for regulerede finansielle institutioner til samtidig clearing og afvikling af grænseoverskridende betalinger i realtid.

Hvad er XLM?

XLM er Stellar Lumens native cryptocurrency, der driver Stellar blockchain. I alt 100 milliarder XLM blev oprettet. Antallet skulle stige, indtil en samlet forsyning på 105 milliarder blev opnået. Stellar-brugere nedlagde dog veto mod denne plan i 2019. Stellar Foundation regulerede XLM-økonomien og reducerede XLM fra 105 milliarder til 50 milliarder..

XLMs anvendelse som brændstof til transaktioner på Stellar Lumens-netværket giver også kryptovalutaen værdi. Ud af de 50 milliarder XLM-tokens er 20 milliarder i omløb på markedet, mens resten er i Stellar Fondens varetægt.

Stellar Lumens-prisforudsigelse og prishistorie

Stellar Lumens har haft en vanskelig periode i nogen tid, hvor kryptokurrencyens værdi er faldet til under forudsagte niveauer. Imidlertid ser tingene op til kryptoen. Stellar Lumens tilbyder grænseoverskridende betalingsteknologi, og kryptokurrencyens voksende popularitet forventes at skabe vækst på lang sigt.

I øjeblikket handler XLM til $ 0,239064, og dets markedsværdi er $ 25,2 mia. Denne kryptovaluta var på det laveste prispunkt i 2017 og handlede til 0,002 $. Det iscenesatte en genoplivning og nåede sin allerhøjeste pris på $ 0,93.

Markedet for kryptokurrency som helhed oplevede et fald, og XLM var ingen undtagelse. Takket være bjørnemarkedet var kryptovalutaen blandt de dårligst udførte kryptovalutaer i kryptorummet og mistede over 90% af sin værdi fra de rekordpriser, den satte i 2018. XLM sluttede 2018 til en pris på $ 0,09.

2019 startede også på en lignende note for XLM, hvor kryptokurrency tjente det misundelsesværdige ry for at være blandt de dårligst presterende valutaer. Den højeste pris, der blev opnået i 2019, var $ 0,16 og registrerede en lav pris på $ 0,04. XLM-prisen steg i 2020, men faldt snart til $ 0,03.

stjernekursdiagram

Ifølge Stellar Lumens-prisforudsigelsen er XLM imidlertid indstillet til at opleve et bull run takket være fornyet interesse for kryptomarkedet af investorer og en stigning i DeFi-projekter. Det er vanskeligt at forudsige, hvor høj kryptokurrency vil gå nøjagtigt. Imidlertid angiver prisforudsigelser, at XLM kan overstige $ 1 inden udgangen af ​​2021.

Læs mere: Hvad vil køre den fantastiske pris i 2021?

Stellar Lumens Teknisk analyse

Teknisk analyse hjælper investorer og eksperter med at forstå et aktivs langsigtede vækst og dets forventede værdi. Det gør dette gennem diagrammønstre, tendenser og andre markedssignaler. Da XLM er en ret ny kryptokurrency, kan den opleve volatilitet ved at sætte nye høje og lave rekorder. Lad os se på Stellar Lumens-prisforudsigelse fra kryptokurrencyeksperter og prisforudsigelsen for 2021-2025.

Vil du overveje at investere i Stellar XLM?

Stellar Lumens-prisforudsigelse af kryptovalutaeksperter

Cryptocurrency-eksperter har givet deres egen prisforudsigelse for Stellar Lumens, hvilket hjælper investorer med at beslutte, om de skal investere i Stellar Lumens (XLM) eller ej, og hvor meget værdien af ​​XLM kan stige.

lad os se på, hvad 2021 Stellar Lumens-prisforudsigelseseksperter siger. Her er nogle Stellar Lumens-prisforudsigelser.

Kryptovurdering har forudsagt, at XLM vil stige til $ 0,46 i 2021.

Længere prisforudsigelser angive, at Stellar Lumens kunne nå $ 0,69. De fleste eksperter mener, at disse forudsigelser er ret dæmpede og beskedne i betragtning af XLM’s præstationer i fortiden.

CoinSwitch har forudsagt, at Stellar Lumens partnerskab med IBM og forskellige regeringer vil skubbe prisen på XLM til $ 1 i 2021.

Handelsdyr har lavet en konservativ Stellar Lumens-prisforudsigelse. Ifølge sin forudsigelse vil XLM være omkring $ 0,10 på kort sigt.

CryptoGround har forudsagt, at XLM vil handle omkring en pris på 0,74 $ i 2021

Stellar Lumens-prisforudsigelse 2021

Her er nogle af XLM-prisforudsigelserne for 2021:

Wallet Investor har forudsagt en prognose på et år på $ 0,3045 og en fem-årig prognose på $ 0,459.

Investering Haven har været ret optimistisk med hensyn til prisen på XLM og forudsagt, at dens pris kunne nå $ 4 i 2021. Denne pris kan opnås, hvis der ikke er nogen sikkerhedsfejl, og kryptovaluta-sektoren fungerer godt.

Monetize.info mener, at prisen på XLM kan røre $ 3 i 2021 takket være dets partnerskaber med IBM, Stripe og Deloitte.

Stellar Lumens-prisforudsigelse 2022-2023

Værdien af ​​XLM vil være mellem $ 0,60- $ 0,70 for det meste af 2022. Der kan være et lille fald i værdi engang omkring august, men XLM forventes at holde mellem $ 0,60 og $ 0,70 I 2023 vil vi sandsynligvis se XLMs værdi stige til $ 0,80 . Stellar forventes at stige til et sted mellem $ 1- $ 1,50 inden årets udgang.

Stellar Lumens-prisforudsigelse 2024-2025

De fleste eksperter mener, at prisen ved XLM ved udgangen af ​​2025 vil være omkring $ 3. Hvis vi sammenligner det med den aktuelle værdi, er det en stigning på 600%.

Stellar Lumens-prisforudsigelse: Konklusion

Stellar Lumens har et betydeligt potentiale, og vi kunne se dens pris værdsættes hurtigt. Dette er underlagt betingelser som markedsstabilitet og ydeevne for Bitcoin.

Flere Stellar Lumens-prisforudsigelsesmodeller forudsiger, at kryptovalutaen kan blive en af ​​de mest efterspurgte kryptokurver i kryptorummet, og dens værdi kan gå op til $ 5 eller derover.

Nedenstående forudsigelsestal skitserer nogle af Potentiel høj og lav af Stellar Lumens XLM-prisforudsigelser i 2021, 2022, 2023 og 2025, der tilbydes af tekniske analytikere og Crypto-industrieksperter.

År Høj Lav
2021 $ 0,75 0,17 $
2022 1,25 $ $ 0,36
2023 $ 2,5 $ 0,80
2025 $ 4,2 1,32 $

Hvis du har ledt efter en pålidelig Stellar Lumens-prisforudsigelse og spekuleret på, ‘er XLM en god investering?’, Håber vi, at du har fundet denne artikel hjælpsom. Ifølge de forudsigelser, vi har medtaget her, kan XLM være inde i en lys fremtid.

eToro – Bedste mægler at købe Stellar XLM

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner