Stellar Lumens-prisforudsigelse

Stellar Lumens Price Prediction 2021 and Beyond, vil vi se Cryptocurrency Rebound?

Stellar Lumens er en kryptokurrency udviklet af Stellar Development Foundation. Kryptovalutaen blev populær under kryptovaluta-boblen i 2017. Kryptovalutaen øgede sin markedsværdi og dens værdi betydeligt og blev en af ​​de mest pålidelige valutaer på markedet.

Stellar stod over for en forminskning i formuer takket være afmatningen på kryptokurrencymarkedet. I de seneste måneder har det været en forbedring af præstationen. Lad os se på Stellar Lumens-prisforudsigelsen på kort og lang sigt.

Hvad er stjernelumen?

Jed McCaleb grundlagde Stellar Lumens i 2014. McCaleb er også grundlæggeren af ​​Mt.Gox og er medstifter af Ripple. Jed McCaleb er krediteret for at være banebrydende for kryptorummet, hvilket gør det til, hvad det er i dag. McCaleb samarbejdede med Joyce Kim for at lancere Stellar. Efter lanceringen af ​​Stellar grundlagde de Stellar Foundation i samarbejde med Patrick Collinson, administrerende direktør for Stripe. Stellar Foundation er en nonprofit organisation, der understøtter udviklingen og vedtagelsen af ​​Stellar Lumens betalingsnetværk.

Stellar modtog $ 3 millioner i frøfinansiering fra Patrick Collinson og Stripe. Siden da har Stellar Foundation også modtaget støtte fra andre partnere.

Det har cementeret sig selv som en grænseoverskridende betalingsløsning, der giver enkeltpersoner, der ikke har adgang til banksystemet, en rigdom og en måde at overføre penge med minimale transaktionsgebyrer.

Stellar er også kendt for deres partnerskab med IBM og opbygning af IBM World Wire – et globalt netværk for regulerede finansielle institutioner til samtidig clearing og afvikling af grænseoverskridende betalinger i realtid.

Hvad er XLM?

XLM er Stellar Lumens indfødte kryptokurrency, der driver Stellar blockchain. I alt 100 milliarder XLM blev oprettet. Antallet skulle stige, indtil en samlet forsyning på 105 milliarder blev opnået. Stellar-brugere nedlagde dog veto mod denne plan i 2019. Stellar Foundation regulerede XLM-økonomien og reducerede XLM fra 105 milliarder til 50 milliarder..

XLMs brug som brændstof til transaktioner på Stellar Lumens-netværket giver også kryptovalutaen værdi. Ud af de 50 milliarder XLM-tokens er 20 milliarder i omløb på markedet, mens resten er i Stellar Fondens varetægt.

Stellar Lumens Prishistorie Og Forudsigelse

Stellar Lumens har haft en vanskelig periode i nogen tid, hvor kryptokurrencyens værdi er faldet til under forudsagte niveauer. Imidlertid ser tingene op til kryptoen. Stellar Lumens tilbyder grænseoverskridende betalingsteknologi, og kryptokurrencyens voksende popularitet forventes at skabe vækst på lang sigt.

I øjeblikket handler XLM til $ 0,529123, og dets markedsværdi er $ 53,4 mia. Kryptovalutaen var på det laveste prispunkt i 2017 og handlede til 0,002 $. Det iscenesatte en genoplivning og nåede sin allerhøjeste pris på $ 0,93.

I 2018 oplevede kryptokurrencymarkedet som helhed et fald, og XLM var ingen undtagelse. Takket være bjørnemarkedet var XLM blandt de dårligst udførte kryptokurrency i kryptorummet og mistede over 90% af sin værdi fra de rekordpriser, den satte i 2018. XLM sluttede 2018 til en pris på $ 0,09.

2019 startede også på en lignende note for XLM, hvor kryptokurrency tjente det misundelsesværdige ry for at være blandt de dårligst presterende valutaer. Den højeste pris, der blev opnået i 2019, var $ 0,16 og registrerede en lav pris på $ 0,04. Kryptovalutaen steg i 2020, men faldt snart til $ 0,03.

Ifølge prisforudsigelsen for Stellar Lumens er kryptovalutaen indstillet til at opleve en bull run takket være fornyet interesse for krypto fra investorer og en stigning i DeFi-projekter. Det er vanskeligt at forudsige, hvor høj kryptokurrency vil gå nøjagtigt. Imidlertid angiver prisforudsigelser, at XLM kan gå over $ 1.

Stellar Lumens Teknisk analyse

Teknisk analyse hjælper investorer og eksperter med at forstå et aktivs langsigtede vækst og dets forventede værdi. Det gør dette gennem diagrammønstre, tendenser og andre markedssignaler. Da XLM er en ret ny kryptokurrency, kan den opleve volatilitet ved at sætte nye høje og lave rekorder.

Stellar Lumens var faldet fra tempoet mod slutningen af ​​2019 med kryptovalutahandel på $ 0,131299 den 31. december 2020. Men 2021 pustede nyt liv ind i Stellar Lumens, og prisen steg til $ 0,314850 den 7. januar 2021. Valutaen oplevede en vis volatilitet i januar men stødte igen fra $ 0.238419 den 28. januar 2021 til $ 0.549358 den 13. februar. I øjeblikket handler kryptovalutaen til $ 0,529123.

IBMs World Wire grænseoverskridende betalingsplatform i partnerskab med Stellar Lumens har også haft en meget positiv indflydelse på prisen på Stellar Lumens. Projektet håber at hjælpe finansielle institutioner med at forbedre tjenester ved at optimere valuta, pengeoverførsler og grænseoverskridende betalinger. World Wire grænseoverskridende betalingsplatform er tilgængelig i mere end 50 lande.

Vil du overveje at investere i Stellar Lumens XLM?

Lad os se på Stellar Lumens-prisforudsigelse fra kryptovalutaeksperter og prisforudsigelsen for 2021-2025.

Stellar Lumens-prisforudsigelse af kryptovalutaeksperter

Cryptocurrency-eksperter har givet deres egen prisforudsigelse for Stellar Lumens, hvilket hjælper investorer med at beslutte, om de skal investere i kryptokurrency eller ej, og hvor meget værdien af ​​XLM kan stige.

Her er de bedste Stellar Lumens-prisforudsigelser:

Kryptovurdering har forudsagt, at XLM vil stige til $ 0,46 inden for et år. Længere prisforudsigelser angiver, at valutaen kan nå $ 0,69. De fleste eksperter mener, at disse forudsigelser er temmelig dæmpede og beskedne i betragtning af kryptokurrencyens ydeevne tidligere.

CoinSwitch har forudsagt, at Stellar Lumens partnerskab med IBM og forskellige regeringer vil skubbe prisen på XLM til $ 1 inden udgangen af ​​2021.

Handelsdyr har lavet en konservativ Stellar Lumens-prisprognose og forudsiger, at XLM vil være omkring $ 0,10 på kort sigt.

CryptoGround har forudsagt, at XLM vil handle omkring en pris på 0,74 $.

Stellar Lumens-prisforudsigelse 2021

Her er nogle af XLM-prisforudsigelserne for 2021

Wallet Investor har forudsagt en prognose på et år på $ 0,3045 og en fem-årig prognose på $ 0,459.

Investering Haven har været temmelig optimistisk med hensyn til prisen på XLM og forudsagt, at dens pris kunne nå $ 4 ved udgangen af ​​2021. Ifølge sin fremskrivning kan stjerneværdien opnås, hvis der ikke er nogen sikkerhedsfejl, og kryptovaluta-sektoren fungerer godt.

Monetize.info mener, at prisen på XLM kan røre $ 3 takket være dets partnerskaber med IBM, Stripe og Deloitte.

Stellar Lumens-prisforudsigelse 2022-2023

Værdien af ​​XLM vil være mellem $ 0,60- $ 0,70 for det meste af 2022. Der kan være et lille fald i værdi engang omkring august 2022, men XLM forventes at holde mellem $ 0,60 og $ 0,70.

I 2023 vil vi sandsynligvis se XLMs værdi stige til $ 0,80. Kryptovaluta forventes at stige til et sted mellem $ 1- $ 1,50 inden årets udgang.

Stellar Lumens Price Prediction 2025

De fleste eksperter mener, at prisen ved XLM ved udgangen af ​​2025 vil være omkring $ 3. Hvis vi sammenligner det med den aktuelle værdi, er det en stigning på 600%.

Stellar Lumens-prisforudsigelse: Konklusion

Stellar Lumens har et betydeligt potentiale, og vi kunne se dens pris værdsættes hurtigt. Dette er underlagt betingelser som markedsstabilitet og ydeevne for Bitcoin.

Flere Stellar Lumens-prisforudsigelsesmodeller tror, ​​at XLM kan blive en af ​​de mest efterspurgte kryptokurver i kryptorummet, og dens værdi kan gå op til $ 5 eller derover. Du kan undersøge lidt, hvis du vil have mere information om Stellar Lumens-prisforudsigelser.

eToro – Bedste mægler at købe Stellar XLM

eToro har vist sig at være troværdige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Sådan handles stjernelumen 2021: En trinvis vejledning

Prognose for stjernepris for 2021-2025

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner