Top 5 grunde til, at folk handler kryptovaluta forklaret

Spørg dig selv, hvorfor folk handler cryptocurrency? Nå, du er kommet til det rette sted.

Handel med kryptovaluta er hurtigt ved at blive en af ​​de mest populære måder at foretage indkomsthandel på. Det er konstant i nyhederne, især Bitcoin og dens ustabile prissvingninger.

Men hvis du specifikt spørger, hvorfor folk handler med kryptokurrency, handler det ikke kun om at tjene penge, der er andre grunde til, at folk også vil blive involveret.

I denne artikel ser vi på alle grundene til, at folk vælger at handle kryptokurrency.

Vil du lære, hvordan du handler kryptokurver som en professionel? Tag vores kryptokurrency kursus!

Hvad er de top 5 grunde til, at folk handler med kryptokurrency?

Lad os se på de vigtigste grunde til, at folk handler cryptocurrency!

1. Fordi de mener, at kryptokurrency er fremtiden

cryptocurrency fremtid, hvorfor man handler cryptocurrency

En af de vigtigste grunde til, at folk handler kryptokurrency, er det mange tror, ​​at det er fremtiden. Nogle mener, at det er den næste store revolution efter Internettet.

Når du ser på vores nuværende valutasystem nøje, er det indlysende, at det skal fungere mere effektivt.

Dette har fået mange til at holde kryptovaluta og tro, at det er det næste logiske trin i teknologisk udvikling.

De er stærke troende på, at kryptokurrency overhaler fiat-penge, og vi vil være i stand til at have gratis, private og tillidsløse transaktioner på tværs af grænser.

Når det er sagt, ville du sandsynligvis have bemærket, at der er mange forskellige kryptokurver at vælge imellem. I øjeblikket er der over 2.000.

Dette har ført til, at mange kryptovalutahandlere har mange forskellige mønter. Sikring af deres handler, at man kan få succes i et område, hvor en anden ikke gør det.

Det kan være muligt, at vi befinder os i en kryptokurrencyboble, og over tid vil mange af disse kryptokurrencyprojekter mislykkes og forsvinde. Hvornår det vil være, ved ingen med sikkerhed.

Imidlertid, det skal påpeges, at ikke alle disse 2.000 kryptokurver forsøger at opnå det samme.

Mange forsøger at tokenisere specifikke aspekter af vores liv såsom spil eller i det væsentlige bruges som kuponer til tjenester eller produkter.

Ethereum er den næststørste kryptokurrency til dato og bortset fra at forsøge at blive et bedre alternativ til Bitcoin, bringer det også mix af smarte kontrakter og dApps.

Smarte kontrakter er i det væsentlige kontrakter, der fungerer på blockchain. dApps er decentrale applikationer. Årsagerne til, at folk handler med kryptovaluta, er forskellige for sådanne individer.

2. Fordi de ikke kan lide nationale banker

krypto vs banker

Den første kryptokurrency blev født, Bitcoin, ud af 2008-styrtet og mistillid til centralbanker.

Centralbanker kan manipulere valutaer hvilket i mange tilfælde ikke har haft en positiv effekt på folks liv.

I Argentina har de for eksempel haft valutamanipulation i årevis, og det har ført til, at mange argentinere handler Bitcoin og andre kryptokurver.

En af de primære grunde til, at folk handler med kryptovaluta, er, at entusiaster elsker tanken om at befri centralbankernes verden på grund af gebyrer fra formidlere eller tredjeparter.

Det er de mennesker, der tjener på at håndtere dine transaktioner. Sådanne gebyrer kan være særligt besværlige, når betalinger sendes på tværs af grænser.

Det skal dog bemærkes, at der med nogle kryptokurver er gebyrer for håndtering af transaktioner.

Dette gælder især for kryptokurver, der bruger et bevis for arbejdsalgoritme, hvor transaktioner valideres af minearbejdere. Bevis for stavkryptovalutaer behøver ikke at blive udvundet.

En anden vigtig ting at nævne om kryptokurrency og dens forhold til banker er, at ikke alle kryptokurver er imod at arbejde med dem.

Ripple, den tredjestørste kryptovaluta, blev oprettet specifikt for at være en mellemmand mellem bankverdenen og kryptovalutaverdenen.

3. Fordi de tror på privatlivets fred

anonyme kryptokurrency-transaktioner

En anden af ​​de vigtigste grunde til, at folk handler cryptocurrency, er at thej mener, at transaktioner skal være anonyme.

Det antages bredt, at oprindelsen til Satoshi Nakamoto, der opfandt Bitcoin, kom fra cypherpunk-bevægelsen.

Cypherpunks troede på at bruge kryptografi til at bringe social forandring og give folk kontrol over deres oplysninger og holde dem sikre.

At holde dine økonomiske oplysninger sikre er vigtigere end de fleste mennesker ville tro. Med sådan information, hackere og svindlere kan potentielt drage fordel af dig.

Desuden, hvor behagelig ville du være, hvis folk vidste, hvor du brugte alle dine penge?

Dette kan få arbejdsgivere til at ændre, hvor meget de betaler dig baseret på hvor meget du f.eks. Bruger dine penge.

Eller du kan bare have nogle transaktioner, som du gerne vil have været private.

Bitcoin og ulovlige transaktioner

Bitcoin nævnes ofte som en måde at skjule ulovlige transaktioner på. Dette er dog ikke helt sandt.

Mens Bitcoin blev kendt, da det blev afdækket, at mange mennesker brugte det til at købe stoffer eller ulovlige tjenester online, som med Silk Road.

Selvom dette er problematisk, bruger de fleste ikke det til dette formål, og faktisk bruges fiat-valutaer mere til sådanne formål end kryptokurrency.

Når det er sagt, angiveligt op til 25% af de mennesker, der bruger Bitcoin, har tilknytning til ulovlig aktivitet.

Imidlertid, Bitcoin er ikke så godt for ulovlig aktivitet, fordi transaktioner kan spores på den offentlige hovedbog.

Det er her, alle Bitcoin-transaktioner er gemt, og alle kan få adgang til det.

En bedre kryptokurrency, der skal bruges til ulovlig aktivitet, er Monero, som ikke har en offentlig hovedbog, og transaktionerne er mere krypterede.

Andre kryptokurver, som Zcash og Dash, er også gode alternativer til privatlivets fred.

Privatliv er en af ​​de mere kontroversielle grunde til, at folk handler cryptocurrency.

Mange regeringer ønsker at lukke kryptovalutaer, fordi de kan bruges til ulovlige formål.

4. Fordi de tror på blockchain-teknologi

blockchain-teknologi

Bitcoin var ikke bare revolutionerende på grund af hvordan det ændrede transaktioner, den underliggende teknologi – blockchain – har også ændret mange brancher.

Tro på anvendelsen af ​​blockchain-teknologi er en af ​​de primære grunde til, at folk handler cryptocurrency.

Det kan bruges af hospitaler, logistikvirksomheder, videospil, musikindustrien – listen fortsætter og fortsætter.

I nogle henseender overgår blockchain-teknologi kryptovaluta med hensyn til vedtagelse.

En del af grunden til, at det er så populært, er, at oplysninger om blockchain er uforanderlige, hvilket betyder, at de ikke kan ændres.

Dette gør ikke kun information sikrere, men også lettere at spore.

Når man for eksempel ser på logistik, kan et rederi se nøjagtigt, hvor varer der leveres, og holde styr på alt det involverede papirarbejde også.

5. Fordi der er mange penge at tjene

handel med kryptokurrency

En anden af ​​de vigtigste grunde til, at folk handler med kryptokurrency, er det det er mere ustabilt end andre markeder.

Mens ordet ‘flygtig’ kan virke skræmmende, er det en god ting for mange handlende, fordi det betyder, at der er flere muligheder for at komme ind og ud af markedet.

Der er flere højder at sælge på og flere nedture at købe på. Se bare på, hvor meget Bitcoin er steget i pris fra 2009 til 2020.

Generelt har det samlet en masse værdi, selvom der selvfølgelig også har været massive fald i værdi.

Overskud fra flere kryptokurver

Der er så mange forskellige kryptokurver at handle, hvilket giver dig masser af muligheder for at tjene penge. Du behøver ikke altid at fokusere på en kryptovaluta.

Mange andre kryptokurver har også potentialet til at stige dramatisk som Bitcoin, især i starten.

Forhandlere tror muligvis ikke på deres sag, nogle gange er årsagerne til, at folk handler med kryptovaluta, relateret til en tro på, at prisen sandsynligvis vil stige, når flere begynder at købe.

De ser efter begivenheder, der kan påvirke prisen. For eksempel foretager nogle mønter som Binance Coin en ‘brænding’.

Det er her organisationen, der skaber mønten, køber noget tilbage og ødelægger det. Ved at gøre dette kan de kontrollere prisen.

Mange handlende holder fast i deres mønter, indtil mønten brænder, hvor prisen stiger, og så sælger de deres mønter til fortjeneste.

Flere langsigtede handlende kan se efter endnu større begivenheder som f.eks Halvering af Bitcoin det finder sted i maj 2020.

Når dette finder sted, skabes oprettelsen af ​​nye Bitcoins med halvdelen, og værdien af ​​Bitcoin skyder sandsynligvis op, når det bliver mindre.

Mange kryptokurrencyhandlere har gjort deres formuehandel, nogle er blevet millionærer eller endda milliardærer, såsom Winklevoss-tvillingerne.

Centrale punkter

Hvis du husker noget fra denne artikel, skal du gøre det til disse nøglepunkter.

  • En af de primære grunde til, at folk handler kryptovaluta, er, at de tror, ​​det er pengernes fremtid. For dem er det næste trin i, hvordan penge styres.
  • Cryptocurrency-entusiaster tror på privatlivets fred og fjernelse af tredjeparter fra transaktioner. Først da kan vi virkelig have kontrol over vores penge.
  • De tror på fremtiden for blockchain-teknologi. Det har potentialet til at revolutionere mange industrier.
  • Der er mange penge, der skal handles med kryptokurrency. Prisen på Bitcoin og andre kryptokurver er steget dramatisk i løbet af de sidste par år.

Lær, hvorfor folk handler kryptovaluta med vores kryptokurrency kursus

Vil du lære mere om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Tilmeld dig derefter vores kursus for handel med kryptokurrency!

Hvis du nød at læse denne artikel fra Handelsuddannelse, giv det en like, og del den med alle andre, som du tror, ​​det også kan være af interesse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner