Vil Ethereum overgå Bitcoin? – Er der en chance?

Der er mange kryptokurver i dag. I de sidste 4 år er der gået 7 gange flere kryptokurver på markedet end i den foregående periode. Med det sagt, i den nye digitale transformation æra, kunne kryptokurver overtage finansverdenen.

I de sidste par måneder er Bitcoin og den bredere efterspørgsel efter digitale mønter eksploderet med prisen på BTC, der rører niveauer på over $ 40.000 i januar. Selv da Ethereum, den næststørste kryptokurrency efter markedsværdi, fortsatte med at vokse og tilføjede godt over 20 procent i de seneste uger, er BTC-prisen i mellemtiden faldet bagud fra sin nye all-time high.

Alle øjne er nu rettet mod Ethereum-prisprognosen for 2021 efter en spektakulær succes i 2020. Lad os se, hvor ETH er på vej hen i år, og hvor den står mod sin største konkurrent, Bitcoin.

Ethereum- og Bitcoin-prisforudsigelser for 2021

For Ethereum var det foregående år en vild tur. Og det er på vej ned til succes, som mange analytikere og kryptoentusiaster hævder for ETHs skæbne i 2021. Etape nul i en længe forventet opgradering til et konsensussystem for bevis for indsats er nu begyndt, og spændingen for Ethereum.

ETH har set en stigning i år, at selv de mest ambitiøse prognoser for ETH ikke kunne forudsige sidste år. Nu handler Ethereum på 1-dages diagrammet uden for et accelererende trekantmønster, mens det overdrevne marked hviler. Lige siden dette er ETH-satserne steget med 21 procent.

Ethereum-prisforudsigelse, Kilde: FXStreet

Nogle investorer og analytikere forudser, at ETH kan nå $ 2000 ved udgangen af ​​2021. Da de for nylig overgik sin heltidshøjde på $ 1.400, er der store forhåbninger for, at den går først ind i et bull run i det kommende år.

BTC klatrer derimod højt og starter året ud, måske mere end rigtigt. Det største træk på Bitcoin var denne uges meddelelse fra Tesla, der afslørede en investering på $ 1,5 milliarder dollars i kryptokurrency.

Scott Minerd, en investeringschef for Guggenheim Partners, investeringsgiganten på flere milliarder dollars, har anslået, at Bitcoin kan stige op til $ 600.000 en mønt, en pris, der kan gøre den samlede værdi af BTC ca. $ 12 billioner ifølge Forbes.

2020 var faktisk officielt et af de største år for Bitcoin siden opfindelsen. Prisen på Bitcoin er steget med op til en stigning på 300% i løbet af de sidste 12 måneder og overgår den tidligere rekordhøjeste fra 2017. Fra for nylig svæver Bitcoin-prisen over $ 40.000-marken, og dens seneste bull run blev udløst i oktober 2020 ved PayPals meddelelse om at indføre kryptokurver på deres platform, inklusive både Bitcoin og Ether.

En lækket Citi-rapport i december fra en af ​​bankens senioranalytikere antyder, at Bitcoin har potentialet til at nå et højeste niveau på $ 318.000 inden udgangen af ​​2021.

Bitcoins non-stop voksende popularitet øger yderligere polariteten mellem forskellige grupper af mennesker, dem der betragter Bitcoin som en solid investering og dem der er usikre på dens faktiske værdi.

I øjeblikket er kryptovaluta-samfundet delt over de flere mindre kryptokurver, der opstår. Truslen fra regeringens tilsyn og de implementerede regler har udløst ideen om, at mindre decentrale kryptokurver muligvis kan blive negativt påvirket.

Bitcoin-prisforudsigelse 2021 Kilde: Prime XBT

Lad os se nærmere på Ethereum

Ethereum er kendt for at være meget ustabilt med hensyn til priserne, der er ingen tvivl om det. For eksempel i januar 2018 vil $ 10.000 brugt være udbrændt til $ 830 inden for året. Bortset fra, at de samme $ 10.000, som du ville have investeret og holdt dengang, nu ville blive $ 85.000 i januar 2020. Det er sikkert at sige uden nogen form for mangfoldighed i din portefølje eller med andre ord noget andet at falde tilbage på, Ethereums værdi har intet grundlag i den virkelige verden.

Efter 2020 har verdens næststørste kryptokurrency samlet set fået mere end 330 procent til $ 130. ETH formåede også at ramme $ 635 på sit højdepunkt på en seriøs måde, den vigtige følelsesmæssige milepæl på $ 600.

Dette er dog alt sammen, hvad der gør Ethereum så spændende. Da flere begynder at komme ombord med krypto og få fat i token-vognen, kan Ethereum muligvis være velegnet til komfortabelt at fordoble til $ 2.500 i 2021.

Når man tænker på kort sigt, ser ETH-værdier ofte ud til at ændre retning. Ethereum-udbyttet er fordoblet siden 2015, næsten 60 procent af tiden, hvor en produktiv måned forud for en faldende måned og omvendt ifølge Yahoo Finance.

Læs mere: Ethereum-prisforudsigelse 2021: Er ETH på vej til $ 3.000?

Nøgleforskelle mellem Ethereum og Bitcoin

Før vi sammenligner yderligere dybtgående Bitcoin og Ethereum, er det meget vigtigt, at vi påpeger, at de to kryptovalutaer er ret forskellige.

Realistisk set kan Bitcoin bruges til alt. Selvom dens natur adskiller sig fra den måde, hvorpå almindelig valuta som pund eller dollars sætter sig ind, er den ikke mere kompliceret end dem. Det giver de muligheder, der skal bruges i mange situationer. Uanset hvad er Bitcoin blevet meget mainstream blandt markederne, så det kan bruges som en legitim betalingskilde inden for forskellige områder.

Ethereum er derimod faktisk en computerplatform, som folk bruger til at danne smarte kontrakter gennem et script-sprog. Hvad det betyder, er at der er en blockchain, hvori mange kontrakter kan skrives og udføres automatisk, hvis nogle specifikke kriterier er opfyldt. For de fleste blockchains er det meget almindeligt, at de er open source, og Ethereum er ikke anderledes. Hvad det betyder er, at alle med den rette viden kan få adgang til og bruge Ethereum til at skrive og implementere smarte kontrakter, hvilket ikke er andet end en validering af forskellige kriterier i digital form.

Ulemper, der sætter ETH i sin favør for 2021

Der er flere grunde til, hvad der giver ETH overhånden i dette tilfælde, og hvad der præcist gør, at så mange mennesker er sikre på dets tilsidesættelse af BTC i den nærmeste fremtid.

For eksempel er der Enterprise Ethereum Alliance (EEA). EEA er virksomhedsordningen bag Ethereum, der arbejder hen imod dens globale adoption. Deres mål er at tilskynde organisationer og virksomheder i deres daglige drift til at omfavne og bruge Ethereum-teknologi. De understøtter primært at forbinde ETH-blockchain til virksomhedsbrug med kontorer i forskellige dele af verden, såsom USA, Frankrig, Kina og Japan.

På dette tidspunkt er der nogle rigtig store navne, der allerede er en del af EØS og udgør i alt omkring 129 virksomheder, inklusive Microsoft, FedEx, JP Morgan Chase Bank og Intel. Forudsat at succesen fortsætter, og listen udvides i fremtiden, kan Ethereum få fat i overhånden i adoptionsløbene mod Bitcoin.

En af de største fordele ved Ethereum i 2021 er lanceringen på Ethereum 2.0. ETH 2.0. Det sigter mod at gøre platformen mere fleksibel, sikker og bæredygtig. Det vil opnå dette ved at tillade over tusindvis af transaktioner i sekundet, hvilket gør det generelt nemmere for apps at køre hurtigere og mere effektivt og især billigere at bruge. Nøglefunktionen er, at det drejer sig om et bevis på arbejdsprotokol til et bevis på stavsprotokol for at gøre Ethereum mere bæredygtig.

Bæredygtig i den forstand, at det vil forbruge langt mindre beregningsressourcer til funktion og endnu mindre energiforbrug.

Lanceringen er allerede begyndt og er ved at blive arbejdet. Der er 3 primære opgraderinger i implementeringen af ​​ETH 2.0. Beacon Chain, som er den første opgradering, gik online den 1. december 2020. Dette lagde i det væsentlige grundlaget for potentielle fremtidige opdateringer og fungerede som lanceringen af ​​v.2.0. Dernæst er Shard Chains og Docking. Shard Chains forventes at begynde i 2021 og giver mulighed for behandling af transaktioner og lagring af data. Docking betyder, at man inkorporerer det nuværende ETH-netværk med ETH 2.0’erne og endelig overgår til en proof-of-stake-algoritme.

Oven på dette er DeFi-platforme en af ​​de største attraktioner for kryptoinvestorer i dag. DeFis brug, sager og prisjusteringer forbliver udestående i 2021. Størstedelen af ​​kryptolederne i DeFi inklusive Akropolis, Looprin og Solana, som alle kører på Ethereum-platformen. Med andre ord bidrager hurtig vækst og popularitet blandt DeFi i fremtiden til dramatisk vækst for Ethereum. Via deres tilskudsordning har Ethereum-stiftelsen ydet økonomisk støtte til Uniswap og Compound.

Vil du overveje at investere i Ethereum?

Flippening Index

En metric kaldet Flippening Index bruges af Blockchain Hub. Dette indeks ser på otte forskellige sammenligningsdata for Bitcoin og Ethereum-netværk. Her er de otte indikatorer:

 • Markedsværdi: Andelen i forhold til Bitcoin-markedsværdien af ​​Ethereum-markedsværdien.
 • Transaktionsvolumen: Komplet antal USD sendt via netværket.
 • Handelsvolumen: Mængden af ​​byttehandel for BTC og ETH.
 • Transaktionstal: Viser forholdet mellem de samlede onlinetransaktioner på netværket.
 • Samlede transaktionsgebyrer: USD-værdi af betalinger, der opkræves på netværket for at foretage et køb.
 • Aktive adresser (i en digital tegnebog): Antallet af specifikke adresser i en given uge, der sender eller modtager en transaktion.
 • Nodeantal: Antal offentligt tilgængelige noder på hvert netværk.
 • Google-søgninger: Analytics-tal for Google Bitcoin og Ethereum-søgninger.

Kilde: Medium

Når alle målinger når 100% for Ethereum, er flippingen sket ifølge indekset. Dette er når Ethereum officielt vender Bitcoin. Den ligger i øjeblikket på 72,4%, sammenlignet med 66,5% sidste måned. Denne hurtige stigning forårsager spænding blandt alle kryptoelskere.

Flertallet af mennesker henviser til aktive adresser og transaktionsvolumen. Det er godt at huske på, at enkeltpersoner kan have mere end en aktiv konto for hver tegnebog, de ejer, derfor er metricen ikke altid 1: 1, hvilket i sidste ende også skubber transaktionsvolumen op, når der genereres flere adresser.

Så vil Ethereum trods alt overgå Bitcoin?

Nogle store navne i finansbranchen lægger deres væddemål på Ethereum. En tidligere Goldman Sachs-fondsforvalter Raoul Pal og BTC-begynderfase-entusiast Roger Ver har allerede udtrykt deres tro offentligt..

Bitcoin har en majoritetsmarkedsdominans og en markedsværdi på godt over $ 850 mia., Hvis man ser på kryptokurrencymarkedet i begyndelsen af ​​2021. Med tæt på $ 200 mia. Følger Ethereum efter på andenpladsen. Bitcoin-maksimalister forventer, at BTC krydser en markedsværdi på $ 1 billioner. I øjeblikket kan det afklares på baggrund af udviklingen og Ethereum-økosystemets evne til at bringe flere penge i likviditet og ressourcer.

Ether er i stand til at udføre den samme funktion som Bitcoin, selvom den er forbundet til Ethereum-netværket. Hvorvidt Ether gør det eller ikke, er blot en overvejelse, der definerer, om Ether har en eller anden betydning for dem for parterne i aftalen.

Ether er bogstaveligt talt et Ethereum-værktøj. Ud over blot at fungere som en digital mønt er Ethereum et massivt computernetværk, der giver alle mulighed for at oprette et decentraliseret program. En organisation kunne ansætte en programmør til at oprette dette på ETH-platformen, hvis den besluttede, at den ønskede en blockchain-bygget løsning.

Vil Ethereum overgå Bitcoin – Konklusion

Med den fortsatte krybning af lovgivningen og det løbende mærke af økonomisk svindel, der påvirker brugerpraksis, er Bitcoin selv den største udfordring for Bitcoin. Ether har fordelen ved at være synonymt med Ethereum-platformen og fundamentet, og Ethereum udfører, hvad Bitcoin ikke gør, og kom udelukkende på grund af Bitcoins mangler. Når det er sagt, vil vi sidde tålmodige og se, hvad der venter.

eToro – Den bedste platform til at købe Cryptos

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Centrale punkter

 • Ethereum har fortsat med at vokse og tilføjet et godt stykke over 20 procent i de seneste uger, BTC-prisen er i mellemtiden faldet bagud fra sin nye all-time high
 • Enterprise Ethereum Alliance er virksomhedsordningen bag Ethereum, der arbejder hen imod sin overhånd i global adoption.
 • Trin nul i en længe forventet opgradering til et konsensussystem for Proof-of-Stake for Ethereum er nu kommet ind i startfaser.
 • Bitcoin og den bredere efterspørgsel efter digitale mønter er eksploderet med prisen på BTC, der berører niveauer på over $ 40.000 i januar.
 • Flippening Index er den vigtigste kilde til målinger, der bruges til at måle præstationskonkurrence mellem ETH og BTC.
 • Flippening er indeks i øjeblikket på 72,4%, op fra 66,5% i sidste uge

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner