Equity Trading UK Guide 2021

Aktiehandelsmarkedet er populært kendt som ‘aktiemarkedet’ – hvorved du handler aktier eller aktier i børsnoterede virksomheder.

Som med ethvert andet finansielt instrument er ideen med aktiehandel at spekulere i stigning eller fald i aktiekurser – med henblik på at opnå ensartede overskud.

Hvis du ønsker at begynde at handle med egenkapital, er du kommet til det rette sted. Denne guide er til dig. Vi forklarer hvordan aktiehandel fungerer i Storbritannien.

Hvis du vil dykke ned i aktiehandel i Storbritannien, skal du komme i gang i dag med eToro!

Indhold:

Hvad er aktiehandel UK?

Handel med likviditet i Storbritannien

Måder at handle med aktier i Storbritannien

Fordele ved aktiehandel UK

Risici ved aktiehandel UK

Aktiehandel UK strategier

Aktiehandel UK ordretyper

Tips til aktiehandel UK

Sådan finder du de bedste kapitalmæglere Storbritannien i 2021?

Sådan starter du aktiehandel UK – En trinvis gennemgang

Konklusion

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor dækker vi alt, hvad du har brug for at vide om aktiehandel i Storbritannien. Dette inkluderer aktiehandelsstrategier, understøttede markeder, potentielle gebyrer at overveje, og hvordan du kan finde en pålidelig online mægler til at komme i gang i dag.

Contents

Hvad er aktiehandel UK?

‘Kapital’ er et almindeligt udtryk, der bruges til at henvise til traditionelle aktier og aktier. Derfor, når du deltager i aktiehandel, vil du købe og sælge aktier i børsnoterede virksomheder.

Det underliggende koncept med aktiehandel er at drage fordel af disse aktiers kursbevægelse. De positioner, du indtaster, kan vare hvor som helst mellem et par sekunder og et par måneder – afhængigt af din aktiehandelsstrategi.

For eksempel, hvis en aktiehandler i Storbritannien mener, at værdien af ​​BP-aktier vil stige i de kommende uger, vil de se på at udnytte dette ved at placere en ‘købsordre’.

I et andet eksempel, hvis en erhvervsdrivende mener, at Rolls Royces aktier er overvurderede, vil de se ud til at drage fordel af faldende priser.

Dette kaldes short-selling – hvor du sælger aktier til en højere pris for at tilbagekøbe dem til en lavere pris. For at vælge dette, skal du blot placere en ‘salgsordre’ hos din valgte britiske aktiemægler.

Som sådan giver aktiehandel i Storbritannien dig mulighed for at få overskud fra både de stigende såvel som de faldende aktiemarkeder.

Handel med likviditet i Storbritannien

Handel med kontante aktier er et udtryk, der bruges til at beskrive købs- og salgspositioner udført af store institutionelle forhandlere. De køber og sælger aktier alene eller på vegne af deres kunder – som kan være en individuel investor, en investeringstillid eller en gensidig fond.

Med andre ord – disse virksomheder er ansvarlige for at spekulere i den fremtidige værdi af aktier. Hvis de forudsagde korrekt, vil deres klient tjene penge på handlen. Til gengæld foretager virksomheden en kommission for at spekulere i den rigtige retning.

For det meste køber disse store finansielle institutioner aktier til en værdi af millioner af pund via en enkelt handel. I nogle tilfælde er en så stor investering tilstrækkelig til at drive prisen på de respektive aktier op.

Den nødvendige investeringskapital til så store handler kommer direkte fra den pågældende institution. Som sådan betragtes enkeltpersoner ikke i kontanthandel med hensyn til den involverede kapital.

Måder at handle med aktier i Storbritannien

Aktiehandel i Storbritannien kan udføres på flere måder. Kurset, du tager, afhænger af en række faktorer – som om du vil investere i aktier på lang sigt eller handle dem på kort sigt.

I dette afsnit undersøger vi de forskellige finansielle instrumenter, du har til rådighed for at handle med aktier lige fra dit hjem.

Aktiehandel UK ved køb af aktier

Den konventionelle måde at handle på aktier er at købe aktierne direkte. Det vil sige – du vil tage ejerskab af de aktier, du køber. Den bedste måde at gøre dette på er at bruge en online mægler, der tilbyder din valgte kapital.

Ved at tage en langsigtet strategi holder handelsfolk deres aktiver i flere år. Dette giver dig ret til at indsamle udbyttebetalinger – som du kan bruge til at finansiere andre handelsindsatser.

Med andre ord investerer du i det væsentlige i aktierne i stedet for at handle dem.

Ulempen er, at investering i aktier ikke giver dig den samme fleksibilitet, som handel præsenterer. For eksempel kan du ikke udnytte dine handler eller kortsalg af aktierne uden at låne penge fra mægleren – hvilket koster dig ekstra gebyrer.

Der er dog også en række bemærkelsesværdige fordele, der følger med traditionelle aktiekøb. For eksempel kan du hos FCA-mægler eToro investere i aktier med nul procent provision og holde på dine aktiver uden at skulle betale løbende gebyrer.

Når det rigtige tidspunkt til at udbetale din investering kommer, kan du sælge dine aktier tilbage til eToro ved et klik på en knap. Alt dette kan gøres helt online, og dit overskud vil blive deponeret direkte på din eToro-aktiehandel UK konto.

Aktiehandel UK med CFD’er

I modsætning til investering betragtes processen med at handle med aktier som en kortsigtet tilgang. Det skyldes, at professionelle aktiehandlere ofte kun holder deres positioner åbne i et par timer til maksimalt et par uger.

I disse tilfælde vil handlende placere flere aktiepositioner i løbet af dagen og målrette sig mod lave fortjenstmargener i området 1 til 2%.

Nogle gange foretager aktiehandlere i Storbritannien snesevis af handler om dagen, fem dage om ugen. Hvis den erhvervsdrivende er konsekvent i at forudsige den rigtige forudsigelse – kan disse små overskud udgøre et betydeligt beløb.

Men når du handler på kort sigt, er det afgørende, at du bruger en online mægler, der tilbyder konkurrencedygtige gebyrer og provisioner. Hvis ikke, bliver de ovennævnte daglige målgevinster på 1-2% hurtigt opslugt.

Som sådan foregår langt størstedelen af ​​kortvarig aktiehandel ved hjælp af CFD’er.

En CFD (Contract for Difference) er et afledt instrument, der sporer værdien af ​​det underliggende aktiv. De giver dig mulighed for at handle med aktier uden at eje aktien. I stedet for vil du spekulere i CFD’er, der afspejler aktiekapitalens reelle pris.

For eksempel,

 • Hvis HSBC vurderes til 390p på London Stock Exchange, vil den respektive CFD også blive vurderet til 390p.
 • Hvis værdien af ​​HSBC-aktier bevæger sig op til 420p ved udgangen af ​​dagen, vil også værdien af ​​CFD-instrumentet.

Den mest bemærkelsesværdige fordel ved CFD-handel med aktier er, at du har mulighed for at gå både lang og kort. Dette giver dig mulighed for at spekulere i prisbevægelser i begge retninger.

Her er et eksempel for at demonstrere, hvordan aktiehandel UK fungerer, når man bruger CFD’er.

 • Lad os sige, at BT-aktier værdiansættes til 140 p hver på LSE.
 • Du forventer, at aktierne taber deres værdi i de næste par dage.
 • Således placerer du en salgsordre til en værdi af £ 5.000 hos din online mægler.
 • Et par dage senere falder BT-aktier med 2%.
 • Som sådan har CFD’erne også den samme pris som LSE citerer på BT.
 • Du beslutter at indsamle dit overskud ved at placere en købsordre.
 • På din indsats på £ 5.000 gav dine 2% gevinster dig et overskud på £ 100.

Som du kan se fra eksemplet ovenfor, spejlede CFD’erne nøjagtig den samme pris på BT-aktier. Da aktiekursen i BT faldt – det samme gjorde kursen på de respektive CFD’er.

Desuden kan du også få adgang til gearing, når du handler med aktier via CFD’er – som vi snart vil dække mere detaljeret.

I sidste ende tilbyder CFD’er en fremragende måde at handle aktier i Storbritannien uden at skulle købe den underliggende aktie.

Aktiehandel UK med optioner

Aktieoptioner, også kendt som ‘aktieoptioner’ betragtes som en mere avanceret tilgang til handel med aktier. For de uvidende er aktieoptioner kontrakter, der giver dig ret til at købe eller sælge en aktie til en forudbestemt pris og tid.

Handelskapitaloptioner giver dig ekstra fleksibilitet såvel som købekraft.

Det kræver dog også, at du betaler et mindre gebyr kaldet en ‘præmie’ – som normalt falder inden for området 5% til 10% af kontraktværdien.

Typisk består en optionskontrakt af 100 aktier. I stedet for at købe og sælge ordrer, vælger du mellem opkald og sætter.

 • Du køber en Call Option, når du forventer, at aktiekursen vil stige inden for den forudbestemte tid.
 • Du køber en salgsoption, hvis du forventer, at egenkapitalens værdi falder inden for den forudbestemte tid.

Det er værd at bemærke, at når du handler optioner, har du ‘ret’ til at købe eller sælge aktien på den forudbestemte dato og pris – men du er ikke forpligtet til at udføre handelen.

Betydning – hvis din forudsigelse var forkert, mister du kun din præmie og intet mere.

Som vi nævnte tidligere, kan handelsoptioner virke komplekse for nye forhandlere. For at rydde tågen skal du tjekke det hurtige eksempel, der er angivet nedenfor.

 • Lad os sige, at du tror, ​​at værdien af ​​Barclays-aktier er undervurderet til den nuværende kurs på £ 10 per aktie
 • Din online mægler tilbyder en 2-måneders optionskontrakt.
 • Som du forventer, vil prisen på Barclays stige, før optionskontrakten udløber – du køber en call-option.
 • Kontrakten gælder for 100 aktier i Barclays og til en præmie på £ 1 pr. Aktie.
 • Dette betyder – du skal betale £ 100 til mægleren for at få adgang til markedet.
 • Inden optionerne udløber, stiger prisen på Barclays-aktier til £ 15 hver.
 • Dette viser en stigning på 5 £ i prisen på hver aktie – derfor kan du samle dit overskud ved at udøve din ret til at sælge aktierne.
 • På dine 100 aktier – får du et overskud på £ 50 – minus den præmie på £ 100, som du har betalt for at få adgang til markedet.
 • I alt betyder det, at du opnåede et samlet overskud på £ 400 på den britiske aktiehandel.

Tværtimod, hvis prisen på Barclays-aktier ikke steg, ville du ikke have været nødt til at sælge aktierne. I dette tilfælde mister du kun præmien på £ 100, når kontrakterne udløb.

Som du kan se fra dette eksempel – når du handler med optioner, skal du kun betale præmien for at få adgang til markedet. Du behøver ikke investere i aktierne eller tage ejerskab af aktivet.

Fordele ved aktiehandel UK

fordele ved aktiehandel dk

Spekulerer du på, om aktiehandel er den rigtige vej for dig at komme ind på aktiemarkedet? I så fald skal du se på nogle af fordelene ved at handle med aktier i Storbritannien.

Her er de bedste ting ved aktiehandel:

High-profit potentiale

Det er rigtigt, at investering i aktier kan give dig eksponentielt afkast på lang sigt. Det kan dog kræve, at du venter et par år på at komme dertil.

Desuden kan du også blive udsat for nedadgående markedstendenser og ender med at miste en betydelig del af din investering.

På den anden side kan aktiehandlere sammenlignet med langsigtede strategier ikke kun drage fordel af den opadgående prisbevægelse, men også af de faldende priser.

I kortvarig handel kan du ofre overskud ved at målrette mod mindre margener, der er tilgængelige på markedet. Hver rentabel handel tilføjer flere midler til din handelskonto – som du kan bruge til at øge købekraften ved din næste handel.

Disse gentagne gevinster kan beløbe sig til betydelige overskud på lang sigt.

Adgang til både britiske og internationale markeder

Ikke så længe siden havde britiske aktiehandlere kun adgang til virksomheder noteret på London Stock Exchange. Men takket være online-handelsmæglere kan du i dag købe og sælge aktier på både indenlandske og internationale markeder.

For eksempel giver den populære aktiehandelsplatform eToro dig adgang til mere end 2.400 aktier på tværs af 17 børser.

Dette giver dig mulighed for at engagere dig i aktiehandel ikke kun i Storbritannien, men også i USA, Europa, Asien og videre.

Short-Selling

Som vi nævnte ovenfor, er short-selling en af ​​de største fordele ved aktiehandel i Storbritannien. I modsætning til langsigtede investeringer kan du finde handelsmuligheder uanset hvilken retning markedet bevæger sig.

Takket være CFD-handel kan du nu tjene penge, selv når aktiekursen falder. Dette gør det muligt for dig i nogen grad at afdække dine handler – en strategi, der er afgørende for at reducere risikoen.

Leveraged Trades

Aktiehandlere i Storbritannien har også mulighed for at anvende gearing på deres positioner. Leveraging giver dig mulighed for at få mere eksponering på markedet ved kun at betale en lille brøkdel af det samlede indsatsbeløb. Resten – du låner fra din mægler.

For eksempel:

 • Lad os sige, at du kun har £ 1.000 på din handelskonto.
 • Du vil handle 100 aktier i AstraZeneca til £ 50 pr. Aktie
 • Du anvender gearing på 1: 5 på din aktiehandel
 • Dette giver dig mulighed for at handle med £ 5.000 – når du kun lægger op £ 1.000 af dine egne penge.

Med andre ord giver gearing dig mulighed for at målrette betydeligt større overskud end hvad din kontosaldo tillader.

I henhold til ESMA-reglerne kan aktiehandlere i Storbritannien få adgang til et maksimalt gearingsbeløb på 1: 5 på aktiehandler.

Begynd at handle med aktier UK med et lavt kapitalbeløb

Traditionelt havde handlende brug for at lægge betydeligt store summer for at starte handel. Men med fremkomsten af ​​brugervenlige online platforme er aktiehandel mulig ved at lægge meget lavere beløb.

For eksempel på eToro behøver du kun et depositum på mindst 200 dollars (cirka 160 £) for at starte handel med aktier. Det afgørende er, at den mindste indsats pr. Aktiehandel kun er $ 50.

Den bedste del er, at mange new age-mæglere også giver dig mulighed for at handle aktier til nul provision. Det betyder, at du sparer et betydeligt gebyr, så du kan handle aktier med en kortsigtet strategi, der er målrettet mod mindre margener.

Klar til at dykke ned i aktiehandel?

Risici ved aktiehandel UK

Selvom fordelene er mange, er det også afgørende at forstå, at – som alle andre finansielle markeder har aktiehandel også sine egne risici. Med andre ord, hvis du spekulerer forkert på markedet, vil du ende med at miste kapital.

Ligesom i tilfælde af gearing – mens det kan forstørre dit overskud, kan det også forstærke dine potentielle tab.

Som sådan er det vigtigt, at du beregner risiciene og administrerer dine handelsfonde, før du åbner positioner.

Mange handlende bruger en ‘bankstyringsstrategi’ for at begrænse deres indsats for aktiehandel. En almindelig tommelfingerregel er ikke at placere mere end 2% af den tilgængelige handelskonto på en enkelt handel.

For eksempel, hvis der kun er £ 1.000 på din konto, risikerer du ikke mere end £ 20 på en enkelt aktiehandel – og så videre.

En sådan bankroll-styringsstrategi hjælper med at mindske dine tab, mens du handler med aktier.

Derudover kan du også drage fordel af stop-loss-handelsordrer for at begrænse dine tab, hvis handlen går imod dig. Vi vil dække mere om ‘stop-loss’ og andre handelsordrer senere i denne britiske guide til aktiehandel.

Aktiehandel UK strategier

aktiehandelsstrategier

Handelsstrategier er vigtige, når du ønsker at udnytte aktieers markedsbevægelse. De giver dig mulighed for at give dig selv den bedst mulige chance for at opnå gevinster.

De fleste handelsstrategier er afhængige af teknisk analyse, diagrammer, indikatorer og mønstre for at forudsige den fremtidige pris for et finansielt aktiv.

Når du handler med aktier i Storbritannien – er det vigtigt, at du finder en strategi, der passer bedst til dine økonomiske mål og risikovillighed.

Nedenfor har vi en oversigt over de mest almindelige strategier, der anvendes ved adgang til aktiemarkedet i Storbritannien.

Køb og hold kapital

Hvis du er ny inden for aktiehandel – anbefaler vi, at du afprøver strategien ‘køb og hold’ først. Enkelt sagt; du investerer i aktier og holder fast ved dem, indtil det er det rigtige tidspunkt at udbetale dit overskud.

Nogle handlende holder på deres aktier i flere måneder eller år baseret på deres handelsmål.

Den største fordel ved denne “køb og hold” -strategi er, at du ikke behøver at bekymre dig om aktiens kortsigtede kursbevægelser. I stedet spekulerer du på det valgte selskabs langsigtede potentiale.

 • Tag for eksempel sagen om Apple.
 • I begyndelsen af ​​2016 var værdien af ​​Apple-aktier på $ 24 pr. Aktie.
 • Hurtigt frem til begyndelsen af ​​2021; Apple-aktier er nu prissat til omkring $ 142 pr. Aktie.

I løbet af fem år er Apple vokset med næsten 500%.

Ud over dette, hvis det respektive selskab betaler et udbytte, som ejer af egenkapitalen, har du også ret til at modtage disse betalinger. Dette giver dig mulighed for at geninvestere midlerne i andre aktier og vokse dine penge hurtigere.

Swing Trading

Når du har fået tilstrækkelig erfaring med aktiehandel, vil du måske overveje kortsigtede strategier – såsom swing trading.

Swing trading er en tilgang, hvor du har en position i en kort periode – i håb om at udnytte ændringer i prismomentet.

Typisk holder en swinghandler deres aktiehandel åben hvor som helst fra et par dage til et par uger.

I denne aktive aktiehandelsstrategi håber du at drage fordel af de opadgående og nedadgående udsving i aktiekurserne.

 • For eksempel, hvis Royal Mail-aktier er steget støt i 1-2 uger, vil en swinghandler holde deres købsposition åben i hele denne tendens.
 • Når bevægelsen er ved at vende eller tage en ‘sving’ i den modsatte retning, vil den erhvervsdrivende forlade deres handel – og dermed opnå fortjeneste igen.
 • Tilsvarende, hvis Royal Mail-aktier viser en nedadgående tendens, åbner swinghandleren med en salgsposition – i håb om at drage fordel af tilbageførslen.

Handlende, der driver swinghandel med aktier, finder deres muligheder ved hjælp af teknisk analyse og handelsindikatorer. Disse værktøjer bruges til at identificere prismønstre og potentielle trendretninger for den valgte egenkapital.

Daghandel

Day trading har den samme underliggende strategi som ‘swing trading’. Den væsentligste forskel er dog, at daghandlere forlader deres positioner, før markedet lukker ved udgangen af ​​dagen.

Med andre ord er day trading positioner begrænset til en enkelt handelsdag, mens swing trading kan indeholde positioner i flere dage til uger.

Aktiedagshandlere ser ud til at placere flere positioner i løbet af dagen – i håb om at opnå beskedne, men regelmæssige gevinster. Som sådan kan deres positioner kun holdes åbne i et par timer – eller nogle gange kun i et par minutter.

Hvis du ender med at få flere gevinster end tab – slutter du dagen med fortjeneste. Som du kan gætte, kræver day trading, at du træffer hurtige beslutninger baseret på aktiens minimale markedsbevægelser.

Som sådan er denne britiske aktiehandelsstrategi bedst forbeholdt dem, der har indgående kendskab til markedet og teknisk analyse.

Scalping

Scalping er en intradag-aktiehandelsstrategi, hvor du ofte køber og sælger aktier hele dagen. Som sådan vil du sjældent holde en position åben i mere end et par minutter.

Hovedidéen er at drage fordel af den mindste prisbevægelse og afslutte handelen, før markedsforholdene ændres.

En hovedbundshandler bliver nødt til at afsætte det meste af deres tid til at følge kortsigtede markedsbevægelser. Dette er fordi de er nødt til at gribe ind med det samme, når en mulighed åbnes og manuelt se handlen igennem.

Læs mere: Scalping Trading UK Guide

Aktiehandel UK ordretyper

Som vi berørte tidligere, er ordrer en af ​​måderne du kan tage kontrol over dine aktiehandelspositioner på.

Disse handelsordrer formidler til din online mægler, hvilken position du vil indtage. Dette inkluderer aspekter som om du vil gå lang eller kort, til hvilken pris du vil komme ind på markedet, og når du vil afslutte det.

Hvis du planlægger at deltage i aktiehandel, er det nødvendigt, at du har et solidt kendskab til de forskellige typer ordrer.

I dette afsnit forklarer vi de mest anvendte ordrer på aktiehandel, og hvordan de fungerer.

Køb ordrer og salgsordrer

Disse er de mest grundlæggende af alle ordrer på aktiehandel. Uanset hvilket finansielt aktiv du handler – hvad enten det er aktier, forex eller råvarer, bliver du nødt til at komme ind på markedet ved at placere en af ​​disse ordrer.

For eksempel,

 • Hvis du tror, ​​at prisen på egenkapitalen vil stige – placerer du en købsordre.
 • Hvis du mener, at prisen på egenkapitalen vil falde – placerer du en salgsordre.

Hver aktiehandel, du foretager, har brug for dig til at bruge både en købs- og salgsordre – uanset hvilken position du indtager.

 • Hvis du går lang tid og går ind på markedet med en købsordre – lukker du aktiehandlen med en salgsordre.
 • Hvis du vil gå kort og komme ind på markedet med en salgsordre – bruger du en købsordre til at lukke aktiehandelen.

Markedsordrer og begrænsningsordrer

Køb og sælg ordrer fortæl din online mægler, hvilken vej du tror, ​​at aktiekursen vil bevæge sig. Du skal dog også angive, hvornår du vil komme ind på markedet.

Når alt kommer til alt, i kortvarig aktiehandel ønsker du at drage fordel af de små ændringer i aktiekurserne. Som sådan skal du sørge for, at din handel udføres på det rigtige tidspunkt.

Når du åbner en handel, vil din online aktiemægler altid spørge dig, om du vil afgive en ‘markedsordre’ eller en ‘grænseordre’.

Markedsordre

En markedsordre indikerer over for din mægler, at du vil have, at aktiehandlen skal udføres med det samme. Dette er især nyttigt, hvis du støder på en lukrativ mulighed på markedet og ønsker at udnytte den med det samme.

På grund af markedsvolatilitet kan der dog være en lille variation mellem den pris, som du placerer aktieordren til, og den pris, som den udføres til..

For eksempel:

 • Lad os sige, at du ønsker at placere en købsordre på aktier i British American Tobacco PLC (BAT)
 • Aktierne i BATS er i øjeblikket prissat til £ 27,24 pr. Aktie.
 • Du fortsætter med en markedsordre, så du kan handle med det samme.
 • Et par sekunder senere udføres din købsordre til £ 27,26 pr. Aktie.

Som du kan se, i stedet for £ 27,24, blev din handel udført til £ 27,26 – hvilket efterlod en minusforskel på kun £ 0,02.

Begræns rækkefølge

En grænseordre giver dig derimod mulighed for at komme ind på aktiemarkedet til en bestemt pris. Til ingen overraskelse udføres størstedelen af ​​aktiehandlen ved hjælp af limitordrer. Dette skyldes, at de giver dig fuldstændig kontrol over indgangsprisen på dine aktiehandler.

Lad os forklare med et eksempel.

 • Du vil placere en købsordre på BAT – som er prissat til £ 27,24
 • Du tror, ​​at hvis prisen på BAT overtræder £ 27,90, så vil aktien vise en udvidet kursudvikling.
 • Som sådan – du vil kun komme ind på markedet, når prisen på BAT når 27,90 £
 • Så du afgiver en grænseordre på £ 27,90.

Når din grænseordre er afgivet, forbliver handlen afventende, indtil værdien af ​​BAT opfylder det forudbestemte prispunkt – i dette tilfælde £ 27,90.

Med andre ord vil din ordre ikke blive udført, medmindre markedsprisen på egenkapitalen matcher dit angivne prisniveau, eller du manuelt annullerer ordren.

Stop-Loss-ordrer og Take-Profit-ordrer

Markeds- og begrænsningsordrer giver dig mulighed for at kontrollere, hvornår du vil komme ind på markedet. Disse er ellers kendt som "indgangsstrategier".

Når det er sagt, har du også brug for et par "exit strategier" på plads for at tage fuld kontrol over dine ordrer på aktiehandel. Disse ordrer giver dig mulighed for at beslutte, hvordan du vil lukke din handel.

Stop-Loss-ordrer

En stop-loss-ordre bruges til at begrænse en erhvervsdrivendes tab på en aktieposition. Som du kan gætte, er denne ordretype afgørende for dig at mindske de risici, der er forbundet med aktiehandel.

Uanset hvad din handelsekspertise er, eller hvor sikker du er på din forudsigelse – anbefales det altid at bruge en stop-loss-ordre på alle dine positioner.

Som du kan udlede fra navnet, bruges en stop-loss-ordre til at begrænse dine tab, hvis markedet bevæger sig mod din handel.

Mere vigtigt er det, at det giver din mægler besked til, hvilken nøjagtig pris du vil lukke aktiehandlen.

Generelt beregnes stop-loss ordrer i procent.

Lad os rydde tågen med et eksempel:

 • Lad os sige, at du vil placere en købsordre på HSBC-aktier.
 • Men du vil ikke undgå at miste mere end 1,5% af din investering.
 • Som sådan – du opretter en stop-loss-ordre, der er 1,5% under din indgangspris.

Men hvis du vil placere en salgsordre, indstiller du din stop-loss-ordre til 1% over din indgangspris.

Uanset hvilken position du indtager – lang eller kort – begrænser din stop-loss-ordre dine tab til 1%.

Her er et praktisk eksempel på, hvordan stop-loss ordrer fungerer.

 • Lad os tage sagen om HSBC-aktier og sige, at de i øjeblikket er prissat til £ 1,50 pr. Aktie.
 • Du tager en kort position, da du tror, ​​at prisen på egenkapitalen vil falde.
 • For at sikre, at du ikke mister mere end 1%, placerer du en stop-loss-ordre til £ 1.515

I sidste ende fjerner stop-loss-ordrer behovet for at lukke handlen for at begrænse dine tab manuelt. Du kan være sikker på at vide, at hvis markedet vender sig mod dig – mest vil du miste den risiko, du er villig til at tage.

Take-Profit ordrer

På dette tidspunkt har vi dækket, hvordan du kan komme ind på markedet, hvordan du kan lukke dine ordrer, og hvordan du kan begrænse dine tab.

Nu er det eneste, der er tilbage, at definere dit overskudsmål. Det er her, du bruger take-profit ordrer.

En take-profit ordre fortæller din mægler, hvilken specifik pris du vil låse dit overskud.

For eksempel:

 • Du afgiver en købsordre på HSBC-aktier til en pris på £ 1,50.
 • Dit overskudsmål er i dette tilfælde 4% – hvilket betyder at du vil have prisen på HSBC at stige med 4%.
 • Derfor – du afgiver en take-profit ordre til £ 1,56.

Hvis du spekulerede korrekt, og prisen på HSBC-aktier stiger til £ 1,56, vil din mægler indløse dit overskud med 4% og automatisk lukke din position.

Normalt placerer aktiehandlere både stop-loss og take-profit ordrer i begge retninger af indgangskursen. På denne måde, uanset hvordan markedet bevæger sig – dine respektive ordrer udføres automatisk.

Klar til at starte din handelsrejse?

Tips til aktiehandel UK

Nu hvor vi har dækket nogle af strategierne bag aktiehandel, vil vi se på, hvordan du kan begynde at opbygge dine færdigheder.

Overvej følgende tip til handel med aktier, inden du tager springet!

Tip 1: Handel med aktier ved hjælp af en demo-konto

De fleste velrenommerede britiske websteder med aktiehandel giver dig adgang til en demo-konto. Som du kan gætte ud fra navnet – disse demo-konti giver dig mulighed for at deltage i aktiehandel ved hjælp af ‘papirpenge’.

I virkeligheden får du adgang til virkelige markedsforhold, men du behøver ikke risikere en eneste krone.

Som det er tydeligt, kan dette hjælpe dig væsentligt med at lære rebene i aktiehandel. Du kan gøre dig bekendt med aktiehandelsstrategier såvel som risikostyring. Når du er klar til at starte på det virkelige aktiemarked – kan du til enhver tid skifte din handelskonto.

Tip 2: Overvej kopihandel

På handelsplatforme som eToro, du kan drage fordel af en funktion kaldet ‘Copy Trading’. Dette giver dig mulighed for at kopiere handelsstrategierne for en ekspertkapitalinvestor.

Med andre ord kan du vælge en forhandler efter eget valg og replikere, hvad de gør i din egen portefølje. Som sådan vil du i det væsentlige få disse erfarne aktiehandlere til at placere ordrer på dine vegne.

Denne funktion er især nyttig, hvis du er en helt nybegynder i verden af ​​aktiehandel. Du behøver ikke investere i at lære teknisk eller grundlæggende analyse bag avancerede strategier.

I stedet investerer du mindst $ 200 i din respektive kopiforhandler og lader deres strategier arbejde for dig.

Kopihandel på eToro giver dig dog stadig kontrol over din portefølje. For eksempel kan du beslutte, hvornår du skal forlade positionen og bruge individuelle ordrer til at justere handlerne efter dine mål.

Tip 3: Tilmeld dig aktiehandelssignaler

Hvis du ikke er sikker på dine tekniske analysefærdigheder eller hellere ikke har tilstrækkelig tid til at investere i forskning, er det bedst at overveje en britisk signaltjeneste med aktiehandel. Et ‘signal’ er en anbefaling, der fortæller dig, hvilken egenkapital du skal købe eller sælge, hvornår du skal ind på markedet og til hvilken pris.

En aktiesignalplatform giver dig disse forslag i realtid, så du øjeblikkeligt kan drage fordel af markedsbevægelser. Desuden inkluderer de bedste udbydere også stop-loss- og take-profit-priser samt risikobelønningsforholdet.

Dette sikrer, at du er fuldt opmærksom på de involverede risici og kan placere de væsentlige ordrer for at mindske dine tab.

Tip 4: Lær teknisk analyse

Der er faktisk et par måder, du kan omgå behovet for teknisk forskning. Når det er sagt, foretrækker de mest erfarne aktiehandlere altid at foretage deres egen analyse for at tage fuld kontrol over deres handelsvalg.

Dette kræver dog, at du har en klar forståelse af, hvordan handelsmarkederne fungerer og tekniske indikatorer.

Teknisk analyse indebærer at studere, evaluere og fortolke historiske prislister. Ideen er at udlede data fra disse prisudviklinger og forstå, hvordan disse tendenser kan bruges til at forudsige den fremtidige markedsbevægelse for den pågældende aktie.

Denne analyse udføres primært ved hjælp af tekniske indikatorer såsom MACD og Relative Strength Index. Der er også snesevis af andre tekniske indikatorer tilgængelige for dig online.

Tip 5: Tag et kursus i aktiehandel

Et online kursus er en glimrende måde at få viden om ind og ud af handelsarenaen. Disse dage er der hundredvis af kurser til rådighed, der er fleksible til at passe ind i enhver tidsplan.

Desuden kan du også vælge et kursus baseret på dit nuværende handelsniveau. Disse programmer kan rumme komplette begyndere til avancerede forhandlere, der ønsker at finpudse deres færdigheder med handel med aktier.

Nogle af disse kurser tilbydes også i realtid, hvilket betyder at du vil være i stand til at interagere med udbyderen i løbet af klassen.

Sådan finder du de bedste kapitalmæglere Storbritannien i 2021?

aktiemæglere i Storbritannien

Som du måske har bemærket fra denne vejledning, spiller din online mægler en væsentlig rolle i den problemfri udførelse af dine aktiehandler. Som sådan er det altafgørende, at du har en pålidelig online mægler ved din side.

Mest sandsynligt vil du blive overvældet af det store antal aktiehandel britiske platforme på nettet.

Med dette i tankerne viser vi her de mange faktorer, der vil guide dig i din søgen efter den ideelle mægler for aktiehandel.

Regulering og licensering

Når du vælger din online mægler, overlader du i det væsentlige dine handelsfonde til dem. Derfor er det bydende nødvendigt, at din mægler er licenseret af de rette regulerende organer.

Det første trin er derfor at kontrollere, om mægleren har nogen gyldige licenser.

 • I Storbritannien reguleres aktiehandelsmæglere af Financial Conduct Authority (FCA).
 • Du kan også finde mæglere, der er licenseret fra andre kendte regulerende organer, såsom Australian Securities and Investments Commission (ASIC) og Cyperns Securities and Exchange Commission (CySEC)..

Med andre ord, hvis en mægler ikke har en licens fra nogen af ​​disse organer, er det bedst at tage din virksomhed et andet sted.

Når det er sagt, kommissionsfri aktiehandelsplatform eToro er licenseret af alle tre af ovenstående organer. Plus, som en britisk erhvervsdrivende er du beskyttet af FSCS.

Understøttede aktier

Da vi fokuserer på aktiehandel, skal du først sikre dig, at din valgte platform tilbyder dit foretrukne marked. For eksempel, mens nogle britiske aktiehandlere foretrækker at fokusere på London Stock Exchange, er andre mere interesserede i udenlandske virksomheder.

Især de amerikanske aktiemarkeder er populære blandt kortsigtede forhandlere – da det er her, du finder aktier som Amazon, Google, Tesla og Ford Motors.

Vores bedst vurderede platform for aktiehandel i Storbritannien eToro giver adgang til 17 britiske og internationale markeder.

Ejerskab eller CFD’er

Før du kommer i gang, er det vigtigt, at du bestemmer, om du vil gå efter ‘køb og hold’ -strategien eller handle aktier på kort sigt ved hjælp af CFD’er.

Som vi tidligere har dækket, er det bedst at finde en mægler, der ikke opkræver nogen løbende gebyrer eller handelsprovisioner, hvis du ønsker at tage ejerskab af bestanden..

Dette giver dig mulighed for at holde på dine aktier, så længe du vil – uden at skulle betale ekstra handelsomkostninger.

På den anden side, hvis du vil handle med CFD’er, får du også adgang til gearing og short-selling.

Husk, at gearing på aktier i Storbritannien er begrænset til 1: 5. Når du handler med CFD’er, skal du desuden betale ‘swapgebyrer’ for at holde dine positioner åbne natten over.

Handelsplatform

De fleste online-mæglere giver dig også mulighed for at investere og handle lige gennem deres hjemmeside. Dette eliminerer behovet for at stole på software til at placere dine handlende.

Du kan håndtere hele handelsprocessen ved at logge ind på din mæglerkonto i din webbrowser. Dette kan være den mest bekvemme måde at engagere sig i aktiehandel på.

Men hvis du stærkt stoler på teknisk analyse, favoriserer du muligvis også handelsplatforme som MetaTrader 4, MetaTrader 5 eller cTrader.

I disse tilfælde skal du kontrollere, om din online mægler understøtter disse tredjeparts aktiehandelsplatforme.

Derudover er det også bedst at vælge en mægler, der har en indbygget mobil aktiehandelsapp. Dette giver dig adgang til dine britiske aktiehandelskonti og administrerer dem hvor som helst når som helst.

Klar til at dykke ned i aktiehandel i Storbritannien? Kom i gang i dag!

Britiske aktiehandelsgebyrer

Som det går er alle online-mæglere virksomheder. For at udføre dine ordrer på aktiehandel opkræver de igen gebyrer og provisioner.

Disse gebyrer kan variere ganske betydeligt fra en mægler til en anden.

Nedenfor er en liste over de mest almindelige aktiehandelsgebyrer, som du sandsynligvis kommer over på britiske mæglervirksomheder.

Handelsgebyrer

Handelsgebyrer gælder almindeligvis for aktier. Dette opkræves normalt som en fast rente for hver aktiehandel, du foretager.

For eksempel:

 • Lad os sige, at din britiske aktiemægler opkræver dig £ 5 pr. Handel.
 • Uanset dit investeringsbeløb – du skal betale £ 5, når du åbner en handel, og igen, når du lukker handlen.

På dette tidspunkt er det værd at bemærke, at ikke alle mæglere opkræver dette gebyr. For eksempel på eToro er aktiehandel mulig uden gebyrer for aktiehandel.

Handelskommissioner

Handelskommissionen er et direkte gebyr, der opkræves af din mægler for alle aktiehandler.

Provisionerne beregnes enten som en fast sats pr. Handel eller som en procentdel i forhold til størrelsen på din position.

I skarp kontrast, eToro giver dig mulighed for at handle aktier til en kommissionskurs på nul. Du opkræves kun spredningen – hvilket vi forklarer næste.

Spreder sig

Spændet beregnes som forskellen mellem købesummen og salgsprisen på en aktie. Et større prisgab betyder, at spændet bliver højere på handelen.

Derfor – du vil kigge efter mæglere, der tilbyder stramme spænd på aktiemarkedet.

I modsætning til provision beregnes spændet som et indirekte gebyr. Med andre ord – hvis din mægler opkræver dig 0,70% som spread, starter du handelen med 0,70% i rødt.

Dette betyder, at du har brug for din position for at tjene 0,70% i gevinster for at komme til break-even-punktet.

Indskud og udbetalinger

For at starte handel med aktier med en online mægler skal du først finansiere din handelskonto.

De bedste aktiemæglere Storbritannien har en række betalingsmuligheder, du kan vælge imellem. For eksempel kan du ved eToro indbetale penge via kredit- / betalingskort og bankoverførsler samt e-tegnebøger som Paypal og Neteller.

Du skal også bemærke depositum og udbetalingsgebyrer, som mægleren opkræver. Nogle platforme dækker gebyret for indskud, mens andre opkræver et mindre gebyr.

Værktøjer til begyndere

Handelskravene til begyndere er helt forskellige fra erfarne professionelle. Som sådan, hvis du er ny på aktiescenen, vil du have en handelsplatform, der tilbyder en indbydende grænseflade samt nyttige værktøjer, som du kan lære at handle.

Her er nogle af de mest efterspurgte funktioner af nybegyndere af aktiehandel:

Uddannelsesværktøjer

Det er ret oplagt, at begyndere kan drage fordel af uddannelsesmæssige ressourcer. De bedste britiske aktiehandelsplatforme leverer disse læringsmaterialer i form af forklarere, guider og tutorials.

For eksempel kan du på eToro finde podcasts, daglig markedsanalyse, video-tutorials og en handelsskole, der er helt dedikeret til begyndere.

Automatiseret handel

Som vi nævnte tidligere, online mæglere såsom eToro har en Copy Trading-funktion på platformen. Disse giver dig mulighed for at investere passivt – ved at spejle de erfarne aktiehandlers handelsstrategier.

For eksempel, hvis din valgte aktiehandler køber 100 aktier i HSBC, udføres den samme handel på din konto. Hvis de beslutter at sælge aktierne, vil du gøre det samme.

Disse handler er automatiserede, men giver dig stadig mulighed for at kontrollere din handelskonto. Du kan til enhver tid vælge at tilføje eller fjerne aktiver fra din portefølje.

Værktøjer til erfarne erhvervsdrivende

Mens begyndere er på udkig efter intuitive platforme, der kan tilpasse sig deres niveau, har erfarne handlende brug for mere avancerede funktioner, der kan hjælpe deres afprøvede strategier.

Dette er især afgørende for dag- og svinghandlere, der er afhængige af teknisk analyse for deres aktiepositioner:

Her er en liste over forskningsværktøjer, der er tilgængelige på de bedste aktiehandelsplatforme i Storbritannien:

 • Tekniske indikatorer som MACD, RSI, markedssentiment og glidende gennemsnit
 • Værktøjer til diagramtegning til at hjælpe med analyse
 • Tilpasningsbar handelsgrænseflade – med funktioner som brugerdefinerede overvågningslister og flere diagrammer
 • Integration med automatiserede handelsrobotter

Kunde service

Som med enhver anden virksomhed vil du have et online aktiehandelssted, der tilbyder pålidelig kundeservice, når du har brug for det. I disse dage er de fleste online-mæglere udstyret med live chat-muligheder – så du kan oprette forbindelse til en agent lige gennem hjemmesiden.

Når det er sagt, hvis du hellere vil tale med en kundespecialist over telefonen – skal du sikre dig, at platformen har et telefonnummer, der er angivet på deres websted.

Det er bedst, at du holder dig væk fra mæglere, der kun tilbyder hjælp via e-mails.

Når alt kommer til alt betyder dette, at du ikke får support i realtid og måske bliver nødt til at vente i flere dage for at få et svar fra holdet.

Sådan starter du aktiehandel UK – En trinvis gennemgang

Er du klar til at teste farvandet ved aktiehandel UK?

Når du har fundet din online mægler, skal du blot åbne din handelskonto og begynde at placere ordrer,

Som vi understregede i hele guiden – eToro kommer foran som den overordnede bedste online aktiemægler for forhandlere på alle niveauer.

Vi afslutter derfor vores guide med at vise dig, hvordan du kan komme i gang med eToro.

Trin 1: Åbn en britisk aktiehandelskonto

Du kan oprette en ny konto på eToro ved at klikke på ‘Deltag nu‘-knappen på startsiden.

Indtast derefter dit fulde navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer.

Da eToro overholder KYC-reglerne – bliver du også nødt til at bekræfte din identitet. Dette kan gøres ved at uploade en kopi af dit pas eller kørekort.

Trin 2: Finansier din konto

For at begynde at handle med aktier på eToro skal du tilføje penge til din konto. Minimumsindskud på platformen er $ 200.

Du kan vælge at deponere penge via bankoverførsel, kredit- / betalingskort eller e-tegnebøger.

Trin 3: Placer din første britiske aktiehandel

Med din konto fyldt med midler kan du nu søge efter aktier at handle. Gå over til ‘Handelsmarkeder’, og vælg ‘Aktier’ fra listen.

Dette fører dig til et dashboard, hvor du kan finde de mest populære aktier på eToro.

Disse vil blive klassificeret i kategorier som teknologi, finansielle tjenester, forbrugsvarer osv.

Du kan også finde aktier ved at indtaste aktienavnet i søgefeltet øverst på siden.

Når du har fundet en aktie, du vil købe eller sælge, skal du klikke på ‘Handel’. Dette åbner en ny ordreformular – hvor du kan indtaste det beløb, du vil handle, og angive dine handelsordrer.

Hvis du handler CFD’er med egenkapital, kan du også vælge den gearing, du vil anvende.

Når du er klar, skal du klikke på ‘Åbn handel’ for at placere din første aktiehandel på eToro – kommissionsfri!

Aktiehandel UK – Konklusion

For at opsummere – aktiehandel UK henviser til processen med at købe og sælge aktier. Du kan handle aktier både på lang og kort sigt – afhængigt af hvad dine økonomiske mål er.

Hvis du har læst vores guide grundigt – skal du vide, hvilke strategier og risici der er involveret i handel med aktier i Storbritannien.

Nu skal du bare bruge vores tjekliste og finde den rigtige online mægler til dig og dine behov for aktiehandel.

For dem, der ønsker at springe forskningsprocessen over – vi anbefaler, at du tjekker eToro. Platformen er reguleret af FCA og giver dig adgang til 17 aktiehandelsmarkeder med nul provision!

eToro – TOP UK Equity Trading Platform med 0% provision

etoro-mægler

eToro har vist sig at være troværdige inden for aktiemarkedet gennem mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Din kapital er i fare. Andre gebyrer kan forekomme

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er aktierivater?

Aktierivater er finansielle instrumenter, der sporer værdien af ​​den underliggende egenkapital. De vigtigste eksempler på aktierivater inkluderer CFD’er og optioner.

Er aktiehandel og aktiehandel det samme?

Aktiehandel og aktiehandel er stort set den samme. Den eneste forskel er, at aktiehandel også kan henvise til en ETF, bortset fra kun aktier i individuelle virksomheder.

Er det muligt at handle med internationale aktier fra Storbritannien?

Ja, online aktiemæglere i Storbritannien kan give dig adgang til internationale markeder. Hos eToro kan du købe og sælge aktier fra børser i USA, Europa, Hong Kong og mere!

Hvad er det mindste beløb, der kræves for at starte handel med britiske aktier?

Hos eToro kan du begynde at handle med aktier ved at opfylde et minimumsindskud på kun $ 200 – hvilket er omkring £ 160.

Faller obligationer under aktier?

Obligationer er en del af gældsmarkedet og betragtes ikke som aktier.

Hvilken er den bedste mobile aktiehandelsapp?

Den bedste mobilhandelsapp til dig afhænger af, hvilke funktioner du leder efter. Vi kan anbefale eToros mobilapp – da den er brugervenlig og giver dig mulighed for at handle på farten kommissionsfri.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner