Bitcoin Lifestyle Review: Είναι απάτη ή νόμιμο;

Contents

Τι είναι ο τρόπος ζωής του Bitcoin?

Το Bitcoin είναι διαβόητο ότι είναι εξαιρετικά ασταθές και ως εκ τούτου παρέχει τις καλύτερες ευκαιρίες για γρήγορες εφαρμογές συναλλαγών όπως το Bitcoin Lifestyle. Το Bitcoin Lifestyle είναι ένα πρόγραμμα συναλλαγών κρυπτογράφησης που σας κερδίζει χρήματα αναλύοντας τις τιμές bitcoin. Η κερδοφορία εξαρτάται από την αστάθεια ανεξάρτητα από την κατεύθυνση που κατευθύνονται οι αγορές. Έτσι, οι έμποροι αναφέρουν ότι κερδίζουν χρήματα μέσω του Bitcoin Lifestyle τόσο στις ανοδικές όσο και στις βυθισμένες αγορές.

Η εφαρμογή συναλλαγών Bitcoin Lifestyle εφαρμόζει τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται από ειδικούς εμπόρους για να αντλήσει πληροφορίες από μεγάλα δεδομένα και να πραγματοποιήσει συναλλαγές. Όλα αυτά συμβαίνουν μέσω του συστήματος συναλλαγών που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν χρειάζεται δεξιότητες επιπέδου εμπειρογνωμόνων για να χρησιμοποιήσει το σύστημα συναλλαγών. Μόλις περάσετε τη διαδικασία εγκατάστασης, το σύστημα συναλλαγών κάνει τα πάντα για εσάς. 

Πώς λειτουργεί το Bitcoin Lifestyle?

Η εφαρμογή συναλλαγών Bitcoin Lifestyle βασίζεται σε έναν αλγόριθμο που βασίζεται στις στρατηγικές ορισμένων από τους καλύτερους εμπόρους κρυπτογράφησης στον κόσμο. Δηλαδή, είναι μια μηχανοποίηση των τεχνικών διαπραγμάτευσης που έχουν αποδειχθεί ότι είναι επικερδείς στον τομέα της κρυπτογράφησης.

Μερικοί από τους ιδρυτές του Bitcoin Lifestyle είναι καλά εκπαιδευμένοι έμποροι και ένας από αυτούς είναι ένας διαβόητος εκατομμυριούχος κρυπτογράφησης. Λέγεται ότι ο περίφημος εκατομμυριούχος κρυπτογράφησης είναι επίσης μηχανικός λογισμικού με διάφορα συστήματα συναλλαγών στο χαρτοφυλάκιό του. Το Bitcoin Lifestyle είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα του. 

Το Bitcoin Lifestyle λειτουργεί σε συνεργασία με εξαιρετικά αξιόπιστους μεσίτες συστημάτων συναλλαγών. Αυτοί οι μεσίτες είναι υπεύθυνοι για τη λήψη καταθέσεων και τη διευκόλυνση συναλλαγών. Ένας τρόπος για να προσδιορίσετε τη νομιμότητα ενός συστήματος συναλλαγών είναι να ελέγξετε τους μεσίτες συνεργατών του. Ένα νόμιμο σύστημα συναλλαγών θα συνεργάζεται συνεχώς με υγιείς και επαρκώς ρυθμιζόμενους μεσίτες.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, το Bitcoin Lifestyle παρέχει υψηλή κερδοφορία που προκύπτει από το επίπεδο μόχλευσης που προσφέρουν οι συνεργάτες του. Μερικοί από τους μεσίτες προσφέρουν μόχλευση έως 1: 1000. Αυτό σημαίνει ότι ένας λογαριασμός £ 250 / € μπορεί να πραγματοποιήσει συναλλαγές αξίας έως 250.000 €. Η υψηλή μόχλευση είναι ένα δίκοπο σπαθί, επειδή όσο μπορεί να παράγει υψηλές αποδόσεις, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε υψηλές απώλειες.

Πώς να κάνετε συναλλαγές με τον τρόπο ζωής Bitcoin

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δεν χρειάζεστε καμία επίσημη ικανότητα για συναλλαγές με το Bitcoin Lifestyle. Το σύστημα διαπραγμάτευσης τεχνολογίας λειτουργεί με αυτόματο πιλότο απαιτώντας μόνο από τον χρήστη να ορίσει εργαλεία διαχείρισης κινδύνου και να κάνει κλικ σε ζωντανή διαπραγμάτευση. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί περιορισμό δεδομένου ότι το σύστημα συναλλαγών παρέχει έναν εκτενή οδηγό για να το κάνετε αυτό. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ανοίξετε έναν λογαριασμό συναλλαγών με το Bitcoin Lifestyle.

Εγγραφή

Το πρώτο βήμα είναι να δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό μέσω της παρακάτω φόρμας. Μετά την επιτυχή εγγραφή θα σας δοθεί ένας προσωπικός μεσίτης που θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία ρύθμισης:

Το Bitcoin Lifestyle έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης ιστότοπων, της προστασίας δεδομένων και της συμμόρφωσης με το GDPR.

Κατάθεση 

Πρέπει να καταθέσετε τουλάχιστον 250 £ / 250 € για συναλλαγές με το Bitcoin Lifestyle. Η κατάθεση είναι το εμπορικό σας κεφάλαιο και όχι το κόστος της εφαρμογής. Το Bitcoin Lifestyle είναι ένα σύστημα εμπορίας τεχνολογίας χωρίς άδεια που κερδίζει χρήματα χρεώνοντας μια προμήθεια μεγέθους για κέρδη που πραγματοποιούνται μέσω αυτού.

Οι μεσίτες συνεργατών Bitcoin Lifestyle δέχονται καταθέσεις μέσω Wire Transfer, Visa, Master Card, Neteller, WebMoney και Skrill για να αναφέρουμε μερικές. Η ζωντανή δοκιμή μας δείχνει ότι οι καταθέσεις χρειάζονται λιγότερο από ένα λεπτό για να προβληθούν στο λογαριασμό ενός εμπόρου. Επομένως, το Bitcoin Lifestyle δεν χρεώνει χρεώσεις κατάθεσης.

Ζωντανές συναλλαγές

Η ζωντανή διαπραγμάτευση με το Bitcoin Lifestyle περιλαμβάνει τη ρύθμιση των δυνατοτήτων διαχείρισης κινδύνων και την έναρξη συναλλαγών με πραγματικά χρήματα μετά την εξάσκηση στο λογαριασμό επίδειξης. Η διαχείριση κινδύνων έχει να κάνει με τον καθορισμό του ποσού κεφαλαίου που είστε διατεθειμένοι να διακινδυνεύσετε ανά συναλλαγή..

Συναλλαγές Bitcoin Lifetyle

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Bitcoin Lifestyle:

Πλεονεκτήματα  Μειονεκτήματα
✔️ Σύμφωνα με πληροφορίες, μια συνεπής κερδοφορία ❌ Οι αυτοματοποιημένες συναλλαγές συνοδεύονται από κινδύνους
✔️ Ξεκινήστε τις συναλλαγές με μηδενικές δεξιότητες συναλλαγών κρυπτογράφησης ❌ Απαιτείται κάποια εκπαίδευση
✔️ Ανάληψη των κερδών σας όποτε θέλετε ❌ Περιορίζεται σε μερικά κορυφαία κρυπτονομίσματα
✔️ Εμπόριο με εγγυημένη ασφάλεια ❌ Παραπλανητικές πληροφορίες που χρησιμοποιούνται από διαφημιστές
✔️ Λάβετε βοήθεια όποτε τη χρειάζεστε

Αφού σταθμίσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, είναι δίκαιο να πούμε ότι όταν πηγαίνετε σε αυτήν την πλατφόρμα συναλλαγών, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλους τους πιθανούς περιορισμούς που μπορεί να αντιμετωπίσετε, αλλά εάν ακολουθήσετε μια στρατηγική θα αποκομίσετε τα οφέλη.

Συμβουλές για αρχάριους:

Όταν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα τεχνολογίας συναλλαγών για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, υπάρχει μια χούφτα που πρέπει να γνωρίζετε. Ίσως να αισθάνεστε σαν να καταθέτετε χρήματα και αφήνετε την εφαρμογή διαπραγμάτευσης να κάνει τα υπόλοιπα, αλλά η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας έχει βρει τις ακόλουθες συμβουλές που θεωρούμε ότι είναι σημαντικό να διαβάσετε πριν ξεκινήσετε:

Μάθετε πρώτα για τις συναλλαγές. Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι μια περίπλοκη διαδικασία και είναι σημαντικό να κατανοήσετε τα βασικά πριν εμπλακείτε. Με την εκμάθηση σχετικά με τις συναλλαγές γενικά θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε καλύτερα το σύστημα συναλλαγών ώστε να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την κρυπτογράφηση. Η γνώση του πραγματικού περιουσιακού στοιχείου που διαπραγματεύεστε είναι σημαντική κατά την πραγματοποίηση συναλλαγών, ειδικά όταν βρίσκεστε σε ένα τόσο ευρύ περιβάλλον όπως το cryptocurrency.

Ξεκινήστε με έναν δοκιμαστικό λογαριασμό. Ακόμα κι αν μπορείτε να ξεκινήσετε τις ζωντανές συναλλαγές αμέσως μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο σύστημα συναλλαγών, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να κάνετε συναλλαγές στον λογαριασμό επίδειξης πρώτα. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με την πλατφόρμα πριν διακινδυνεύσετε οποιοδήποτε κεφάλαιο σας. 

Ξεκινήστε το μικρό. Η καλύτερη στρατηγική είναι να ξεκινήσετε με ένα μικρό χρηματικό ποσό και να αναπτύξετε το χαρτοφυλάκιο και τα κέρδη σας με την πάροδο του χρόνου. Αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις εμπορικές σας ικανότητες και να περιορίσετε τον κίνδυνο στο ελάχιστο.  

Επενδύστε μόνο όσα μπορείτε να χάσετε. Αυτό είναι ένα κεντρικό δόγμα των συναλλαγών. είναι πάντα σημαντικό να είστε οικονομικά υπεύθυνοι όταν επενδύετε σε οτιδήποτε. Οι αγορές μπορεί να είναι ευμετάβλητες και οι απώλειες μπορούν να γίνουν τόσο εύκολα όσο τα κέρδη, επομένως δεν διακινδυνεύετε χρήματα που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς.

Πίνακας ελέγχου τρόπου ζωής Bitcoin

Το Bitcoin Lifestyle παρέχει έναν απλό πίνακα ελέγχου ζωντανών συναλλαγών. Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές με αυτό το σύστημα συναλλαγών είναι να πατήσετε το κουμπί ζωντανής λειτουργίας. Έχετε επίσης την ευκαιρία να αλλάξετε τις ρυθμίσεις κινδύνου, αλλά σας συνιστούμε να τις αφήσετε από προεπιλογή.

Είναι σημαντικό να μελετήσετε διεξοδικά τον πίνακα ελέγχου και να κατανοήσετε όλες τις παρεχόμενες λειτουργίες. Το Bitcoin Lifestyle παρέχει ένα εγχειρίδιο για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πλατφόρμα.

Απόδοση συναλλαγών τρόπου ζωής Bitcoin

Το Bitcoin Lifestyle ισχυρίζεται ότι αποφέρει κέρδη χιλιάδων δολαρίων την ημέρα από μια κατάθεση κάτω των 500 €. Αυτό το πρόγραμμα συναλλαγών τεχνολογίας εφαρμόζει τις καλύτερες τεχνολογίες συναλλαγών στον κόσμο για τη σάρωση των κρυπτογραφικών αγορών και τη δημιουργία κερδοφόρων συναλλαγών.

Το σύστημα συναλλαγών έχει τη δυνατότητα να κάνει τους απλούς ανθρώπους εκατομμυριούχους με κατάθεση μόλις £ 250 / € 250. Το σύστημα διαπραγμάτευσης φέρεται να αποφέρει μέσο κέρδος 150 ευρώ την ημέρα, το οποίο όταν συνδυάζεται μπορεί να αυξήσει έναν λογαριασμό συναλλαγών σε πάνω από 500 χιλ. Ευρώ μέσα σε ένα χρόνο.

Η κερδοφορία του Bitcoin Lifestyle εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το επενδυμένο κεφάλαιο, η περίοδος συναλλαγών και το επίπεδο κινδύνου που εφαρμόζεται.

Οφέλη του τρόπου ζωής Bitcoin

Αυθεντικότητα

Η αυθεντικότητα αναφέρεται σε έναν τρόπο επιβεβαίωσης της ταυτότητάς σας. Στο Bitcoin Lifestyle, το ποσοστό γνησιότητας φτάνει το 88%, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό. Αυτό το ποσοστό σημαίνει ότι για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας στην πλατφόρμα όπου έχετε επενδύσει τα χρήματά σας, πρέπει να περάσετε από εκτεταμένα πρωτόκολλα. Αυτά τα πρωτόκολλα είναι τόσο ασφαλή που η πιθανότητα μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης τελικά μειώνεται.

Ευκολία στη χρήση

Οι αλγόριθμοι AI και Machine learning είναι τόσο ομαλοί που μειώνει τις πιθανότητες σύνθετων λειτουργιών που μπορεί να οδηγήσουν σε σύγχυση. Μόλις επενδύσετε τα χρήματα, μόνο που θα χρειαστεί να αρχίσετε να λαμβάνετε αποτελέσματα είναι να λάβετε τις οδηγίες που ζητά η πλατφόρμα για να αρχίσετε να κερδίζετε εκατομμύρια.

Αναλήψεις

Είναι το πιο μονότονο έργο που πρέπει να κάνετε όταν επενδύετε στο Bitcoin Lifestyle. Πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα και να προχωρήσετε στην υποβολή. Από τη στιγμή της υποβολής, χρειάζονται 24 ώρες για να δείξουν το ποσό που θα εμφανίζεται στον λογαριασμό σας.

Ακρίβεια

Για να διατηρηθεί η διαφημιστική εκστρατεία στην αγορά, το σύστημα συναλλαγών πρέπει να διατηρήσει το ποσοστό ακρίβειας 96%. Είναι το μεγαλύτερο μεταξύ όλων των πλατφορμών συναλλαγών και αυτό διατηρεί την εμπιστοσύνη ότι οι επενδύσεις θα έχουν υψηλές αποδόσεις.

Προσφορές και έργα κρυπτογράφησης διασημοτήτων:

Τα κρυπτονομίσματα κερδίζουν την κύρια προσοχή, ακόμη και οι διασημότητες εμπλέκονται, εδώ είναι μια λίστα με διασημότητες και διάσημους ανθρώπους που συμμετέχουν σε έργα κρυπτογράφησης.

Διασημότητα Αποσπάσματα Έργα Crypto
Erick Schmidt (Διευθύνων Σύμβουλος της Google) “Το Bitcoin είναι ένα αξιοσημείωτο κρυπτογραφικό επίτευγμα και η ικανότητα δημιουργίας κάτι που δεν είναι διπλό στον ψηφιακό κόσμο έχει τεράστια αξία.”
Μπιλ Γκέϊτς “Το Bitcoin είναι μια τεχνολογική περιοδεία.”
Tyler Winklevoss (Συν-εφευρέτης του Facebook) «Έχουμε επιλέξει να βάλουμε τα χρήματα και την πίστη μας σε ένα μαθηματικό πλαίσιο που είναι απαλλαγμένο από πολιτικά και ανθρώπινα λάθη.»
Ρίτσαρντ Μπράνσον «Η Virgin Galactic είναι μια τολμηρή επιχειρηματική τεχνολογία. Οδηγεί μια επανάσταση και το Bitcoin κάνει το ίδιο όταν πρόκειται για την εφεύρεση ενός νέου νομίσματος. “ Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Richard Branson έχει επενδύσει 30 εκατομμύρια δολάρια στο BitPay.
David Marcus (Διευθύνων Σύμβουλος της Paypal) «Μου αρέσει πολύ το Bitcoin. Διαθέτω Bitcoin. Είναι ένα κατάστημα αξίας, ένα κατανεμημένο καθολικό. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βάλετε περιουσιακά στοιχεία, ειδικά σε μέρη όπως η Αργεντινή με πληθωρισμό 40%, όπου το 1 $ σήμερα αξίζει 60 σεντ το χρόνο και το νόμισμα της κυβέρνησης δεν έχει αξία. Είναι επίσης ένα καλό επενδυτικό όχημα εάν έχετε όρεξη για κίνδυνο. Αλλά δεν θα είναι νόμισμα μέχρι να μειωθεί η μεταβλητότητα. “
Μελ Β «Μου αρέσει το πώς η νέα τεχνολογία κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, και για μένα αυτό είναι συναρπαστικό», δήλωσε η καλλιτέχνης, ανακοινώνοντας ότι θα δέχεται πληρωμές με κρυπτογράφηση. “Το Bitcoin ενώνει τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας ένα νόμισμα.” ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να δεχτεί πληρωμές Bitcoin για το νέο της single.
Mark Zuckerberg “Η τεχνολογία που τροφοδοτεί το bitcoin θα μπορούσε να συμβάλει στη βελτίωση του Facebook στο μέλλον.”
Έλον Μόσκ «Η άποψή μου για το bitcoin είναι ότι είναι πιθανώς καλό. Υποθέτω ότι είναι κατά κύριο λόγο ένα μέσο για παράνομες συναλλαγές, αλλά αυτό δεν είναι απαραιτήτως εντελώς άσχημο, διότι ορισμένα πράγματα ίσως δεν πρέπει να είναι παράνομα. Θα είναι χρήσιμο για νόμιμες και παράνομες συναλλαγές. “
Kanye West «Αυτή ήταν η στιγμή που ήθελα να χρησιμοποιήσω το Bitcoin, όταν είδα τον Harriet Tubman με λογαριασμό 20 $»
Άστον Κούτσερ «Νομίζω ότι τα bitcoin γίνονται ολοένα και πιο σχετικά,» Ο Ashton Kutcher υπήρξε υποστηρικτής του Bitcoin και επένδυσε σε ένα blockchain αθλητικών στοιχημάτων, Unikrn
Γουίλιαμ Σάτνερ Συμμετέχει με την Solar Alliance, μια εταιρεία με έδρα το Βανκούβερ, η οποία εκμεταλλεύεται μια φάρμα εξόρυξης bitcoin με ηλιακή ενέργεια
Μισέλ Παν «Γι ‘αυτό το bitcoin και το crypto και η αποκέντρωση είναι το επόμενο κύμα. Είναι η πιο σημαντική εξέλιξη του Διαδικτύου, “
Μάικ Τάισον “Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πραγματικά ένα νόμισμα που βασίζεται σε αριθμητικές εξισώσεις. Προσωπικά δεν… αλλά είμαι ευγνώμων που είμαι μέρος της επανάστασης και ελπίζω ότι η συμμετοχή μου σε αυτόν τον χώρο θα οδηγήσει σε περισσότερες συζητήσεις και θα συμβάλει στην αύξηση της γνώσης και της ευαισθητοποίησης, Ο Tyson ξεκίνησε τη δική του σειρά ΑΤΜ bitcoin στο Λας Βέγκας το 2015.
Ράσελ Οκόνγκ “Το Bitcoin αισθάνεται σαν αναγέννηση, το υπέροχο ξύπνημα ή φώτιση, και αυτό προσπαθούμε να συλλάβουμε”
50 σεντ Πούλησε ένα άλμπουμ για την κρυπτονομία με τίτλο: κρατώντας το και ξεχνούμε
Νας (Nasir Jones) «Το [Bitcoin] θα εξελιχθεί σε μια βιομηχανία τόσο μεγάλη, αν όχι μεγαλύτερη, από το Διαδίκτυο. Ο άντρας μου Ben Horowitz άνοιξε πραγματικά τα μάτια μου σε αυτό το σημείο. Δεν είναι της εποχής του Διαδικτύου, το bitcoin είναι η δική του εποχή »,
Γκουίνεθ Πάλτροου Έγινε μέλος της εκκίνησης του πορτοφολιού Bitcoin Abra ως σύμβουλος κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου της σειράς Apple, Planet of the Apps.
Snoop Dogg “Το επόμενο ρεκόρ μου είναι διαθέσιμο σε bitcoin και παραδίδεται σε drone.” Το 2017, ο Snoop Dogg παρουσίασε 1.500 SparkleCOINs από την εταιρεία αξίας περίπου 55.500 $ ως δωρεά για το πρόγραμμα ποδοσφαίρου νεολαίας του.
Floyd Mayweather Jr. “Δαπάνες bitcoin ethereum και άλλοι τύποι κρυπτονομισμάτων στο Beverly Hill.”
Λούις Σουάρεζ “Χτίστε μαζί την καλύτερη αγορά προβλέψεων στον κόσμο.”
Ντόναλντ Γκλόβερ «Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι είναι δύσπιστοι, αλλά νιώθω σαν να πάνε όλα ζωντανά στο διαδίκτυο, γιατί όχι τα bitcoins; Το να υποστηρίζω το χρυσό μου φαίνεται πολύ παλιό και νοσταλγικό. Να στηρίζομαι σε ένα bitcoin, το οποίο χρειάζεται χρόνο για να κάνει πραγματικά και υπάρχει αυτή η εξίσωση που πρέπει να γίνει, που μου φαίνεται πιο αληθινό και έχει πιο νόημα ».
Τζο Ρογκάν Ειλικρινά, είμαι απόλυτα γοητευμένος από την ιδέα, αλλά δεν της έδωσα την πλήρη προσοχή. Κάπως κάθομαι πίσω παρακολουθώντας το από απόσταση και περιμένω να δω αν ριζώνει. Αν ναι, πιστεύω ειλικρινά ότι θα μπορούσε πραγματικά να συγκλονίσει την παγκόσμια οικονομία. “
Μαρκ Κουβάν «Είναι ακόμα ένα στοίχημα. Θα μπορούσε να φτάσει τα 15.000 $ ή το μηδέν και ίσως και τα δύο την ίδια ημέρα. “
Το παιχνίδι «Το παιχνίδι εντάχθηκε στη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Paragon Jessica Versteeg για να ενθαρρύνει τη χρήση κρυπτονομισμάτων στη βιομηχανία κάνναβης».
Dennis Coles «Πιστεύω προσωπικά ότι οτιδήποτε βάζει τα κρυπτονομίσματα μπροστά στα μάτια των καθημερινών ανθρώπων είναι υπέροχο για τις αγορές συνολικά» Ο Dennis Coles, ανακοίνωσε την επένδυσή του στον κόσμο της κρυπτογράφησης ως συνιδρυτής της Cream Capital, μιας εταιρείας που στοχεύει στη δημιουργία ενός δικτύου ATM blockchain για τη διευκόλυνση της χρήσης κερμάτων όπως το Ethereum και το bitcoin
Τζέιμι Φοξ Ο Τζέιμι Φοξ ανέβηκε στο συγκρότημα κρυπτονομισμάτων όταν άρχισε να προωθεί την πώληση μάρκας του Cobinhood, ένα δωρεάν χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων
Άκον Το Bitcoin «πρόκειται να αλλάξει τον κόσμο από την άποψη συναλλαγής χρημάτων όχι μόνο για την Αφρική, αλλά για παντού»,
Ρόουζαν Μπαρ «Ας καταλάβουμε πραγματικά το #bitcoin ότι μπορεί να είναι καλύτερο από το να αφαιρέσουμε το ομοσπονδιακό αποθεματικό και τον πιο γρήγορο τρόπο να τερματίσουμε τον σατανικό τελετουργικό 2ο τρόπο.
Ρίτσαρντ Σέρμαν Ο Richard Sherman ανακοίνωσε στο Facebook ότι το επίσημο ηλεκτρονικό του κατάστημα θα αρχίσει να δέχεται πληρωμές με bitcoin, αποκαλώντας το «το νόμισμα του μέλλοντος».
Τσαντ «Ochocinco» Johnson «Συζητώντας την έννοια του @Bitcoin με έναν φίλο. Μπορείς να μου δείξεις πόσο εύκολο είναι; “
Johnny Depp Το φθινόπωρο του 2018, ο ηθοποιός έγινε συνεργάτης με την εκκίνηση blockchain TaTaTu, η οποία ασχολείται με τη δημιουργία ταινιών.
Ντουρ Κάρυ Μόλις tweet? «Μόλις προσπάθησα να αγοράσω πρωινό με bitcoin. Αρνήθηκε. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness “
Αλ Γκορ «Νομίζω ότι το γεγονός ότι μέσα στο bitcoin σύμπαν ένας αλγόριθμος αντικαθιστά τις λειτουργίες της [κυβέρνησης]… είναι πραγματικά πολύ ωραίο. Είμαι οπαδός του Bitcoin. “
Λούις Σουάρεζ Ο Luis Suarez τώρα θέλει επίσης να κερδίσει χρήματα προβλέποντας ποιος θα κερδίσει έναν αγώνα. Ο σταρ της ποδοσφαίρου της Ουρουγουάης προσκάλεσε 25 εκατομμύρια από τους οπαδούς του στο Instagram να συμμετάσχουν στην εγγραφή στην πλατφόρμα αγοράς προβλέψεων με βάση το Ethereum Stox και να κάνουν τις προβλέψεις τους για το US Open
Lothar Matthaus «Ανυπομονούμε να δούμε τους νέους Μαραδόνας και τον Ρόναλντο! Χαίρομαι που είμαι πρεσβευτής των Token Stars in Football ». Ο Lothar Matthaus προσχώρησε ως Πρέσβης Ποδοσφαίρου, διότι, όπως είπε, αποκεντρώνοντας το ταλέντο, το TokenStars έχει μεγάλες δυνατότητες να διασφαλίσει ότι θα δούμε τις νέες μαραδόνια και τα ronaldos στο εγγύς μέλλον.
Gianluca Zambrotta Επικεντρώνεται στην καθοδήγηση του ποδοσφαιρικού συλλόγου στην Κίνα και στον κόσμο της κρυπτογράφησης ως πρεσβευτής ποδοσφαίρου TokenStars.
Redfoo Είναι ένας κωδικοποιητής που εργάζεται σε ένα έργο Ethereum! Ασχολείται πολύ με το blockchain και έχει δωρίσει πολλά προσωπικά αντικείμενα για το TokenStars Crypto Christmas Charity Auction.
Ρότζερ Ver Επί του παρόντος ασχολείται με πολλά έργα, όπως Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Ο Ρότζερ δωρίζει το μπλουζάκι του στο Crypto Charity Auction of TokenStars.
Τόμι Χας Πρόσφατα έγινε Πρέσβης του Τένις για TokenStars.

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι ο τρόπος ζωής Bitcoin?

Το Bitcoin Lifestyle είναι ένα πρόγραμμα εμπορικών συναλλαγών τεχνολογίας που μπορεί να αποφέρει κέρδη έως και 1 ευρώ ημερησίως, στοιχηματίζοντας σε bitcoin και άλλες τιμές κρυπτογράφησης.

Είναι το Bitcoin Lifestyle απάτη ή νόμιμο?

Το Bitcoin Lifestyle φαίνεται να είναι ασφαλές και εξαιρετικά αξιόπιστο.

Πόσα κεφάλαια χρειάζομαι για συναλλαγές με τον τρόπο ζωής Bitcoin?

Χρειάζεστε μια ελάχιστη κατάθεση 250 £ / 250 € για συναλλαγές με το Bitcoin Lifestyle. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με αυτό το ποσό και να επανεπενδύσετε όλα τα κέρδη σας.

Μπορώ να αποσύρω χρήματα από το Bitcoin Lifestyle?

Το Bitcoin Lifestyle σάς επιτρέπει να αποσύρετε τα κέρδη σας όποτε το κρίνετε απαραίτητο. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε ένα έντυπο αίτησης και να περιμένετε 24 ώρες.

Είναι το Bitcoin Lifestyle ασφαλές?

Ναι, δοκιμάσαμε αυτό το σύστημα συναλλαγών και το βρήκαμε ασφαλές και αξιόπιστο. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο ιστότοπός τους διαθέτει επαρκή κρυπτογράφηση και εφαρμόζει μια ισχυρή πολιτική για τη διαφύλαξη των δεδομένων.

Υπάρχει μια εφαρμογή Bitcoin Lifestyle?

Προς το παρόν, δεν υπάρχει μια εφαρμογή Bitcoin Lifestyle για κινητά, αλλά οι χρήστες που θέλουν να ξεκινήσουν με συστηματοποιημένες συναλλαγές σε αυτήν την πλατφόρμα μπορούν να το λειτουργήσουν μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού ή του προγράμματος περιήγησης για κινητά στα τηλέφωνά τους. Η πλατφόρμα είναι 100% συμβατή με αυτήν.

Ποιος μεσίτης μπορώ να χρησιμοποιήσω με το Bitcoin Lifestyle?

Σύμφωνα με τον ιστότοπό του, το Bitcoin Lifestyle συνεργάζεται με ρυθμιζόμενους και αξιόπιστους μεσίτες κρυπτογράφησης που παρέχουν στον χρήστη ένα ασφαλές περιβάλλον για online συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν αναγνωρισμένα ονόματα χρηματιστηρίων όπως το 24Option και το UFX. 

Ποια κρυπτονομίσματα υποστηρίζονται?

Το Bitcoin Lifestyle έχει έναν εξαιρετικά μικρό αριθμό υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων. Επί του παρόντος, οι συναλλαγές στην πλατφόρμα περιορίζονται σε:

  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Litecoin (LTC)
  • EOS (EOS)

Μπορώ να ανταλλάξω στοιχεία ενεργητικού με μόχλευση?

Ναί. Το Bitcoin Lifestyle προσφέρει μόχλευση συναλλαγών έως 1: 1000. Με άλλα λόγια, μπορείτε να κάνετε συναλλαγές 1000 φορές περισσότερο από το κεφάλαιο που επενδύσατε. Αυτό συμβαίνει επειδή το σύστημα διαπραγμάτευσης έχει συσχετιστεί με μεσίτες κρυπτονομισμάτων που προσφέρουν περαιτέρω την επιλογή για μόχλευση συναλλαγών. 

Ωστόσο, όσο υψηλότερη είναι η μόχλευση, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος. Μπορείτε να χάσετε ένα τεράστιο ποσό χρημάτων, συμπεριλαμβανομένου του κεφαλαίου σας, εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ως εκ τούτου, είναι πάντα καλό να ξεκινήσετε μικρά. 

Μπορώ να ανοίξω θετικές και αρνητικές θέσεις?

Ναι, μπορείτε να ανοίξετε θέσεις θετικών και αρνητικών στο Bitcoin Lifestyle. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε μη αυτόματες συνθήκες διαπραγμάτευσης και το σύστημα θα πραγματοποιήσει συναλλαγή όταν το περιουσιακό στοιχείο κρυπτογράφησης φτάσει στη θέση. 

Ένας έμπορος παίρνει μια «μακρά» θέση όταν αναμένει ότι μια συγκεκριμένη τιμή κρυπτογράφησης θα αυξηθεί. Μια μικρή θέση είναι όταν ο έμπορος στοιχηματίζει ότι η τιμή του κρυπτονομίσματος θα μειωθεί.

Πώς είναι η εξυπηρέτηση πελατών τους?

Πριν από την εγγραφή, έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με το Bitcoin Lifestyle μέσω μιας φόρμας τύπου που παρέχεται στον ιστότοπό τους. Μετά την εγγραφή, έχετε 24/7 εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό περιλαμβάνει επίσης την επιλογή email και υπηρεσίας εφημερίας.

Είναι το Bitcoin Lifestyle μια απάτη ή όχι?

Το Bitcoin Lifestyle είναι πραγματικό σύμφωνα με τις μαρτυρίες πελατών και την κριτική μας. Ένας έλεγχος ιστορικού για τις πληροφορίες στον ιστότοπό τους επιβεβαιώνει περαιτέρω ότι είναι αξιόπιστες. Πρώτον, είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν όλες τις κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τις τεχνολογίες συναλλαγών τους. Δεύτερον, δεν υπερβάλλουν τις δυνατότητές τους και δίνουν πάντα μια αποποίηση σχετικά με τους κινδύνους από τη χρήση του συστήματος συναλλαγών.

Άλλα ψεύτικα συστήματα συναλλαγών χρησιμοποιούν συχνά ψευδείς μαρτυρίες για να ζητήσουν καταθέσεις και συνήθως ψεύδονται για το δυναμικό τους για κέρδη. Προσδιορίζουμε τη νομιμότητα των προφίλ μαρτυρίας πραγματοποιώντας μια αντίστροφη αναζήτηση εικόνων στα παρουσιαζόμενα προφίλ. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, τα ψεύτικα συστήματα συναλλαγών τεχνολογίας είναι πιθανό να κρατήσουν κρυφή την ταυτότητα των μεσίτη συνεργατών τους έως ότου κάνετε μια κατάθεση. Αυτό συμβαίνει επειδή συνεργάζονται κυρίως με υπεράκτιους απατεώνες που μεταμφιέζονται ως μεσίτες.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω σε αυτήν την κριτική, οι μεσίτες συνεργατών του Bitcoin Lifestyle εμφανίζονται ρυθμισμένοι. Οι ρυθμιστικές αρχές απαιτούν από τους μεσίτες να έχουν έναν μοναδικό λογαριασμό για καταθέσεις και να τηρούν αυστηρές οδηγίες αναφοράς. Αυτό εξαλείφει τη δυνατότητα χρήσης των καταθέσεων του πελάτη για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από αυτόν που προορίζεται.

συμπέρασμα

Το σύστημα συναλλαγών κρυπτογράφησης του Bitcoin Lifestyle είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διεξαγωγή συναλλαγών κρυπτογράφησης, αλλά οι χρήστες πρέπει να είναι σίγουροι ότι έχουν κατανόηση του τι κάνουν πριν χρησιμοποιήσουν το σύστημα συναλλαγών. Υπάρχουν κριτικές στο διαδίκτυο που αποδεικνύουν ότι πολλοί άνθρωποι έχουν κερδίσει χρήματα χρησιμοποιώντας το σύστημα εμπορίας τεχνολογίας, αλλά όχι συνήθως στα μεγάλα ποσά που διεκδικούν οι μαρτυρίες της πλατφόρμας.. 

Τα υψηλά ποσά μόχλευσης που προσφέρει το Bitcoin Lifestyle μπορούν να κάνουν την πλατφόρμα ελκυστική για έμπειρους εμπόρους, αλλά οι αρχάριοι πρέπει να προχωρήσουν με προσοχή και να κάνουν κάποια έρευνα πριν χρησιμοποιήσουν αυτήν τη δυνατότητα. Οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, ιδίως με μόχλευση, έρχονται με το δικό τους σύνολο κινδύνων και περιορισμών. Το κλειδί είναι να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος και να είστε προσεκτικοί κατά τη λήψη οποιασδήποτε επενδυτικής απόφασης. 

Το Bitcoin Lifestyle είναι ένα κατάλληλο εργαλείο για ειδικούς που μπορούν να κάνουν συναλλαγές σε μια αγορά που λειτουργεί 24/7. Προσφέροντας σήματα συναλλαγών μέσω συνεχούς παρακολούθησης γραφημάτων και δεδομένων, μπορεί να επιτρέψει σε έναν έμπορο να κάνει ισχυρότερες στρατηγικές συναλλαγών. 

Ένα μειονέκτημα είναι ότι επί του παρόντος, μπορείτε να ανταλλάξετε περιορισμένο αριθμό κρυπτονομισμάτων στο Bitcoin Lifestyle, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχετε υπερβολική ευελιξία για να επενδύσετε σε πολλαπλά κρυπτογραφικά στοιχεία στο χαρτοφυλάκιό σας.

Λεξικό όρων

Ορος Ορισμός
Διάταγμα Το Fiat αναφέρεται παραδοσιακά ως χαρτονόμισμα, που δεν έχει εγγενή αξία, αλλά του οποίου η αξία καθορίζεται ουσιαστικά από τον δημιουργό, στις περισσότερες περιπτώσεις αυτή θα ήταν η κυβέρνηση.
Bitcoin Το Bitcoin αναφέρεται ότι είναι το πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση στον κόσμο. Το Bitcoin λειτουργεί σε Bitcoin Blockchain και είναι ένα αποκεντρωμένο νόμισμα που λειτουργεί ανεξάρτητα από τις κεντρικές τράπεζες και τις αρχές
Αιθέριο Το Ethereum, όπως το Bitcoin, είναι ένα κρυπτογράφηση που αποκεντρώνεται. Εδώ, οι επενδυτές μπορούν να μεταφέρουν και να ανταλλάσσουν αξία.
Litecoin Το Litecoin είναι επίσης ένα cryptocurrency και ένα blockchain που αντικατοπτρίζει το Bitcoin.
Ανταλλαγή Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων είναι βασικά μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι επενδυτές κρυπτογράφησης μπορούν να ανταλλάσσουν διαφορετικά κρυπτονομίσματα με άλλα κρυπτονομίσματα.
Εξόρυξη Bitcoin Η εξόρυξη Bitcoin συμβαίνει όταν οι συναλλαγές Bitcoin επαληθεύονται και επιβεβαιώνονται πριν προστεθούν στο Bitcoin Blockchain.
Πορτοφόλι Crypto Το crypto wallet είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού που αποθηκεύει τα ιδιωτικά και δημόσια κλειδιά των επενδυτών. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μεταφέρουν, να λαμβάνουν, να ξοδεύουν, να αποθηκεύουν και να ελέγχουν τα υπόλοιπά τους.
Κυκλοφορία εφοδιασμού Αυτό αναφέρεται στο ποσό ενός δεδομένου κρυπτονομίσματος ή διακριτικών που είναι δημόσια διαθέσιμα και κυκλοφορούν στην αγορά μεταξύ αγοραστών και πωλητών.
Όριο αγοράς Το όριο αγοράς αναφέρεται στην αγοραία αξία όλων των κρυπτονομισμάτων που διατίθενται στην αγορά ανά ημέρα.
Altcoins Το Bitcoin ήταν το πρώτο και πιο επιτυχημένο από όλα τα κρυπτονομίσματα. Όλα τα άλλα νομίσματα ομαδοποιούνται στην κατηγορία altcoins.
Αποκλεισμός εξερευνητής Ένα διαδικτυακό εργαλείο για την εξερεύνηση και την ανάλυση του blockchain ενός κρυπτονομίσματος.
Ύψος μπλοκ Το ύψος του μπλοκ αναφέρεται στον αριθμό των μπλοκ που συνδέονται στο blockchain.
Αποκλεισμός επιβράβευσης Ένα κίνητρο που δόθηκε σε έναν ανθρακωρύχο bitcoin που έχει υπολογίσει με επιτυχία τον κατακερματισμό (επαλήθευση) σε ένα μπλοκ.
Σύνδεση αλυσίδας Μεταφορά ενός κρυπτονομίσματος σε άλλο. Αυτό απαιτεί την καταχώριση της συναλλαγής σε δύο ξεχωριστά blockchain.
Κοινοπραξία Blockchain Ένα ιδιωτικό blockchain που ανήκει και λειτουργεί.
Κρυπτογράφηση Η διαδικασία κρυπτογράφησης και αποκρυπτογράφησης πληροφοριών.
Αποκεντρωμένη Αυτόνομη Οργάνωση Αναφέρεται σε οργανισμούς που διευθύνονται από προγράμματα υπολογιστών ή λογισμικό και όχι από ανθρώπινη είσοδο. Δεν υπάρχει κεντρική αρχή σε αυτό το θέμα.
Ενδειξη Τα διακριτικά συνδέονται στενά με τα ICO και συχνά βασίζονται σε προϋπάρχοντα πρότυπα από καθιερωμένα blockchain «έξυπνης σύμβασης» όπως το Ethereum.
Πιρούνι Σε όρους κρυπτογράφησης, ένα πιρούνι είναι ένα συμβάν όπου ένα υπάρχον κρυπτογράφηση διαχωρίζεται σε δύο παραλλαγές του κώδικα.
Πορτοφόλι Ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι ο κύριος τρόπος με τον οποίο οι κάτοχοι κρυπτονομισμάτων μπορούν να έχουν πρόσβαση στα νομίσματά τους.
Ζεστή και κρύα αποθήκευση Αυτό αναφέρεται στο πού φιλοξενείται ένα συγκεκριμένο πορτοφόλι. Η θερμή αποθήκευση αναφέρεται σε ένα πορτοφόλι που είναι προσβάσιμο από μια σύνδεση στο Διαδίκτυο, όπου η ψυκτική αποθήκευση αναφέρεται στη φιλοξενία του πορτοφολιού σας εκτός σύνδεσης σε ξεχωριστό κομμάτι υλικού.
Χρηματική εγγύηση Ένα χρηματικό ποσό είναι μια χρηματοοικονομική ρύθμιση όπου ένα τρίτο μέρος διατηρεί και ρυθμίζει την πληρωμή των χρημάτων που απαιτούνται για δύο μέρη που συμμετέχουν σε μια δεδομένη συναλλαγή.
Έξυπνη σύμβαση Το Ethereum blockchain επιτρέπει την ανάπτυξη κώδικα σε αυτό με τη μορφή έξυπνου συμβολαίου. Αυτό το συμβόλαιο είναι ουσιαστικά ένα σύνολο μαθηματικών κανόνων που υπαγορεύουν τον τρόπο λειτουργίας των συναλλαγών
Απόδειξη εργασίας (PoW) Για την επιβεβαίωση και την προσθήκη συναλλαγών στο καθολικό Blockchain, υπάρχουν διάφορες προσεγγίσεις που έχουν αναπτυχθεί για την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας.
Απόδειξη πονταρίσματος (PoS) Στα κρυπτονομίσματα που βασίζονται σε PoS, ο δημιουργός του επόμενου μπλοκ επιλέγεται μέσω διαφόρων συνδυασμών τυχαίας επιλογής και πλούτου ή ηλικίας.
Απόδειξη της σημασίας (POI) Πρόκειται για ένα στυλ απόδειξης που πρωτοπορεί το νόμισμα NEM ως τρίτη εναλλακτική λύση έναντι των PoW και PoS.
ΤΑ Συντομογραφία για τεχνική ανάλυση ή ανάλυση αξιών νομισμάτων με βάση ιστορικές κινήσεις τιμών και εξελιγμένους δείκτες.
Κόμβος έναν υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο ενός συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος.
Εξόρυξη Η εξόρυξη είναι η διαδικασία επικύρωσης νέων συναλλαγών σε ένα κρυπτογράφηση κατανεμημένων καθισμάτων.
Moonshot Αυτό αναφέρεται σε κρυπτογράφηση κινήσεων προς τα πάνω δραματικά.
Αγορά Bear και Bull Η αγορά ταύρων αναφέρεται στις αυξανόμενες τιμές και στο αισιόδοξο κλίμα που ενθαρρύνει τις αγορές. Οι αγορές bear θεωρούνται το αντίθετο των bull market, με πτωτικές τάσεις τιμών και απαισιόδοξο συναίσθημα που ενθαρρύνει τις πωλήσεις
Φάλαινα Αναφέρεται σε κάποιον που κατέχει μεγάλο αριθμό κρυπτονομισμάτων
HODL Αναφέρεται στην παθητική επενδυτική στρατηγική, αγνοώντας τις αναταραχές στην αγορά και περιμένοντας μακροπρόθεσμες αποδόσεις.
Σκληρό πιρούνι Αναφέρεται σε έναν τύπο πιρουνιού που δημιουργεί μια μόνιμη αλλαγή στο τυπικό πρωτόκολλο ενός ψηφιακού νομίσματος
Long / Long Θέση Αναφέρεται στο στοίχημα ότι ένα συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο θα αυξηθεί τελικά σε αξία.
Ιδιωτικό κλειδί Ένα κομμάτι πληροφοριών που παρουσιάζεται ως μια σειρά από γράμματα και αριθμούς που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας επενδυτής για να αποκτήσει πρόσβαση στο ψηφιακό νόμισμά του
Δημόσιο κλειδί Μια διεύθυνση όπου ένας επενδυτής μπορεί να λάβει το ψηφιακό του νόμισμα χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών.
Ρεκτ Εμφανίζεται όταν ένας επενδυτής χάνει μεγάλα χρηματικά ποσά στην αγορά κρυπτογράφησης
Short / Shorting Εμφανίζεται όταν ένας επενδυτής παίρνει μια μικρή θέση – κάνοντας ένα στοίχημα ότι ένα περιουσιακό στοιχείο ή ένα νόμισμα θα πέσει σε αξία
Κίνητρο εξόρυξης Οι ανθρακωρύχοι επιβραβεύονται για την επιβεβαίωση συναλλαγών και την εξόρυξή τους σε μπλοκ
Αρχάριος Αναφέρεται σε νέους επενδυτές στην αγορά κρυπτογράφησης.
DApp Αναφέρεται σε αποκεντρωμένη εφαρμογή.
ICO Συντόμευση για την αρχική προσφορά νομισμάτων και αναφέρεται σε μια αναστατωτική νέα μέθοδο για έργα που λαμβάνουν χρηματοδότηση.

Άλλα συστήματα συναλλαγών Crypto

Crypto Trader Bitcoin Trader Κενό Bitcoin Bitcoin δισεκατομμυριούχος
Εξέλιξη Bitcoin Bitcoin Revolution Κέρδος Bitcoin Κωδικός Bitcoin

Αποποίηση ευθυνών: Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας δεν πρέπει να λαμβάνεται ως οικονομική συμβουλή. Είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Ποτέ μην επενδύετε αυτό που δεν μπορείτε να χάσετε. Πάντα να ερευνάτε όσο το δυνατόν περισσότερο πριν λάβετε οποιαδήποτε οικονομική απόφαση και συμβουλευτείτε έναν πιστοποιημένο χρηματοοικονομικό σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner