Η Ant McPartlin ανταλλάσσει Bitcoin ή επενδύει σε Crypto;

Ο Ant McPartlin, διάσημος Βρετανός ηθοποιός, παραγωγός και παρουσιαστής της Βρετανίας, είναι γνωστός για την εμβληματική του συνεργασία που συνεργάζεται με τον Declan Donnelly. Οι δύο εμφανίστηκαν ως κωμική πράξη και παρουσιάζοντας το ντουέτο Αντ & Μαζί, μπήκαν στο προσκήνιο στην παιδική δραματική σειρά Byker Grove. Από εκεί, και οι δύο καθιέρωσαν επιτυχημένη τηλεοπτική καριέρα ως παρουσιαστές, κωμικοί, με τον McPartlin να ασχολείται με τη ραπ και τη μουσική σκηνή. Ειδικότερα, το ντουέτο είναι πιο γνωστό για το SMTV Live μεταξύ του 1998 και του 2001 και παίζει οικοδεσπότες στην επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή “Είμαι μια διασημότητα”.!

Με ένα διάσημο όνομα και έναν τραπεζικό λογαριασμό που ταιριάζει, ο Ant McPartlin φημολογείται ότι έχει επενδύσει σε αυτοματοποιημένα συστήματα συναλλαγών Bitcoin. Για να επιβεβαιώσουμε ή να αρνηθούμε αυτές τις φήμες, πραγματοποιήσαμε έρευνες από τη δημόσια συζήτησή του και τις πιθανές επενδυτικές επιπτώσεις στο Bitcoin.

Έχει επενδύσει ο Ant McPartlin σε Bitcoin?

Αφού ερεύνησε τη συζήτησή του με τα μέσα ενημέρωσης και τις δημόσιες πληροφορίες, φαίνεται ότι ο Ant McPartlin δεν έχει επιβεβαιώσει ότι έχει επενδύσει σε Bitcoin ή σε συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Αυτό σημαίνει ότι οι φήμες για την επένδυσή του στο Bitcoin είναι ψευδείς και έχουν εξαπλωθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως αποτέλεσμα ψευδών ειδήσεων ή παραπλανητικών πληροφοριών. Τα κουτσομπολιά blogs τείνουν να κερδίζουν έλξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ψευδείς πληροφορίες από ιογενείς ή διάσημες διασημότητες, και αυτό πιθανώς εξηγεί τις φήμες σχετικά με την επένδυση του Ant McPartlin στο Bitcoin.

Γιατί πιστεύουν οι άνθρωποι ότι η Ant McPartlin έχει επενδύσει σε συναλλαγές Bitcoin?

Η πιο πιθανή εξήγηση για τις φήμες συνδέεται με όρους αναζήτησης και στρατηγικές μάρκετινγκ. Επειδή η «συναλλαγή Bitcoin» ή η «επένδυση Bitcoin» είναι ένας όρος ευρέως αναζητημένος, παρόμοιος με τους «ειδήσεις Ant McPartlin», οι ιστότοποι ειδήσεων κουτσομπολιού και διασημοτήτων προσπαθούν να επωφεληθούν από τα κλικ στον ιστότοπο και από τους δύο όρους για να οδηγήσουν την επισκεψιμότητα στους ιστότοπούς τους. Εκτός από τους ιστότοπους κουτσομπολιού που αναζητούν περισσότερες προβολές σε άρθρα, οι έμποροι θυγατρικών προσπαθούν επίσης να εκμεταλλευτούν τη φήμη που έχει η McPartlin προκειμένου να προσελκύσει τους χρήστες να κάνουν συναλλαγές με αυτοματοποιημένα συστήματα συναλλαγών. Μέσω της διάδοσης ιογενών ειδήσεων, οι έμποροι δημιουργούν επισκεψιμότητα. Ωστόσο, αυτό οφείλεται σε ψεύτικες ειδήσεις και θα πρέπει να σημειωθεί ότι η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων είναι εκείνη που απαιτεί έρευνα προτού λάβει κάτι σαν γεγονός.

Τι είναι η αυτόματη συναλλαγή Bitcoin?

Τα συστήματα συναλλαγών Bitcoin είναι πλατφόρμες που χρησιμοποιούν bots για να κάνουν αυτόματες συναλλαγές για λογαριασμό των χρηστών. Αυτές οι συναλλαγές καθοδηγούνται από δεδομένα, ιστορικές τάσεις και αλγοριθμικές μεθόδους για να αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με την πιθανή κίνηση του Bitcoin στο βραχυπρόθεσμο μέλλον. Η χρήση δεδομένων αγοράς για συναλλαγές για χρήστες σημαίνει ότι οι συναλλαγές γίνονται γρήγορα πριν ένας χρήστης μπορεί να χάσει μια κερδοφόρα συναλλαγή. Τα συστήματα συναλλαγών Bitcoin φέρεται να διαθέτουν μεγάλα περιθώρια κέρδους για χρήστες που πραγματοποιούν συναλλαγές εκ μέρους τους, εκμεταλλευόμενοι την μεταβλητότητα του Bitcoin και τις μεταβολές στην αγορά κρυπτονομισμάτων για να κάνουν γρήγορες αγορές και πωλήσεις.

Με ποιο σύστημα συναλλαγών Bitcoin συνδέθηκε το Ant McPartlin?

Οι φήμες που υποδηλώνουν ότι ο τηλεοπτικός παρουσιαστής προσφέρει ότι έχει επενδύσει σε Bitcoin μέσω συναλλαγών μέσω πολλών αυτοματοποιημένων πλατφορμών συναλλαγών. Αυτά περιλαμβάνουν:

Bitcoin Revolution

Το Bitcoin Revolution, μια πλατφόρμα συναλλαγών, φέρεται να κερδίζει έως και 20% για τους χρήστες του καθημερινά. Είναι μια δημοφιλής ιδέα στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αφρική και την Ασία με κριτικές και ισχυρισμούς ότι οι χρήστες έχουν κάνει καλά κέρδη από τις αυτόματες συναλλαγές. Σύμφωνα με την πλατφόρμα, υπάρχουν πάνω από τριακόσιες χιλιάδες άνθρωποι που αντλούν χρήματα από τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται στην Αγγλία.

Bitcoin Trader

Ο Ant McPartlin έχει συνδεθεί με το Bitcoin Trader, παρά το γεγονός ότι δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι που να λέει ότι έχει κάνει συναλλαγές μέσω της πλατφόρμας. Το Bitcoin Trader είναι επίσης μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα για τον έμπορο Bitcoin που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση για να κάνει αλγοριθμικές συναλλαγές. Σύμφωνα με την πλατφόρμα, υπάρχει ποσοστό νίκης έως και 90% για τους χρήστες, που εγγυάται σχεδόν κερδοφόρες συναλλαγές.

Κωδικός Bitcoin

Ένα άλλο σύστημα συναλλαγών που σχετίζεται με την Ant McPartlin παρά την επιβεβαίωση είναι ο Bitcoin Code. Πρόκειται για μια πλατφόρμα διαπραγμάτευσης η οποία μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται έως και 20% ημερήσια κέρδη από τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Οι κριτικές σε όλες τις πλατφόρμες δείχνουν ότι ο ιστότοπος συναλλαγών φαίνεται να είναι νόμιμος.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner