Η καλύτερη πλατφόρμα δανεισμού Bitcoin (δάνειο) του 2020 για χρήση

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι:

Το Bitcoin θα ηγηθεί, το κύμα της υιοθέτησης κρυπτονομισμάτων !!

Από το ταπεινό ξεκίνημά του το 2009, το Bitcoin έχει εξελιχθεί σε ένα πλήρες οικοσύστημα όπου συνυπάρχουν χρήστες, ανθρακωρύχοι, προγραμματιστές και επιχειρηματίες.

Αλλά μέχρι στιγμής το Bitcoin έχει χαρακτηριστεί ότι ταιριάζει μόνο σε αυτήν τη βάση χρηστών, δηλαδή «κατάστημα αξίας», αλλά υπάρχουν πολλές άλλες περιπτώσεις χρηστών για τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Bitcoin και αυτό επίσης τώρα !!

Ένα από αυτά είναι δάνεια Bitcoin ή Bitcoin (BTC).

Τι είναι τα δάνεια Bitcoin?

Τα δάνεια Bitcoin (BTC) είναι απλά δάνεια που μπορούν να πάρουν οι οφειλέτες έναντι των συμμετοχών τους στο BTC. Στο δάνειο BTC οι δανειολήπτες πρέπει να διατηρήσουν το BTC τους ως εγγύηση για το οποίο παίρνουν τα επιπλέον μετρητά που χρειάζονται σε USD ή κάποιο άλλο σταθερό Bitcoin.

Έτσι, βασικά, τα δάνεια που αντλούνται μέσω Bitcoin ως εξασφάλιση ονομάζονται δάνεια BTC και υπάρχουν πολλά προγράμματα δανεισμού Bitcoin όπου οι δανειολήπτες μπορούν να δανειστούν μετρητά για το BTC και οι δανειστές μπορούν να κερδίσουν επιπλέον χρήματα δανείζοντας το BTC τους.

Ένας δανειστής μπορεί επίσης να δανείσει το Bitcoin και να πάρει δανεισμό Bitcoin μέσω των πλατφορμών δανεισμού Bitcoin που αναφέρονται παρακάτω:

Κορυφαία πλατφόρμα δανεισμού Bitcoin (BTC) & Ιστότοποι 2020

Πρόγραμμα δανεισμού Bitcoin
YouHodler [Συνιστάται] Λάβετε δάνειο τώρα
BlockFi [Για πελάτες των ΗΠΑ] Λάβετε δάνειο τώρα
Κελσίου Λάβετε δάνειο τώρα
Δανεισμός αλατιού Λάβετε δάνειο τώρα

# 1. YouHodler [Συνιστάται]

Το YouHodler είναι μια πλατφόρμα FinTech που εστιάζει στην παροχή κρυπτογραφημένων δανείων σε τελικούς χρήστες με νομίσματα fiat (USD και EUR) και stablecoin κ.λπ. Έχουν επεξεργαστεί δάνεια 10 + εκατομμυρίων δολαρίων σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Τα πιο δημοφιλή είναι τα δάνεια BTC και stablecoin. Από τώρα, το YouHodler υποστηρίζει BTC, BCH, ETH, LTC, XLM, XRP, DASH, REP και άλλα δημοφιλή κρυπτονομίσματα και μάρκες.

Στο YouHodler, μπορείτε να λάβετε δάνεια έως 30.000 USD σε ταμειακή ροή τώρα για διάρκεια έως 120 ημέρες. Τα επιτόκια ποικίλλουν για διαφορετικά νομίσματα, αλλά εξακολουθούν να είναι τα καλύτερα στον κλάδο.

Επίσης, το Loan-to-Value (LTV) είναι το υψηλότερο στη βιομηχανία και χρησιμοποιώντας το YouHodler μπορείτε να λάβετε δάνεια έως και 90% LTV.

Με το YouHodler μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο για ποσό τόσο χαμηλό όσο 100 $ και υψηλότερη χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο προώθησης. Σημείωση: ΗΠΑ & Οι χρήστες της Κίνας δεν επιτρέπονται ακόμη !! Χρησιμοποιήστε το BlockFi αντί για πελάτες των ΗΠΑ.

Δείτε το YouHodler Bitcoin-Loans

# 2. Δίκτυο Κελσίου

Μια άλλη εταιρεία που σας δανείζει δολάρια για τα κρυπτονομίσματά σας είναι το Celsius Network. Η Celsius δεν είναι μόνο μια εταιρεία δανεισμού κρυπτογράφησης peer to peer, αλλά μια προσπάθεια να φέρει τα επόμενα 100 εκατομμύρια δολάρια άτομα που δεν είναι ακόμη συνδεδεμένα με τραπεζικές συναλλαγές.

Με αυτόν τον τρόπο, οι επενδυτές που έχουν επιπλέον κρυπτογράφηση και θέλουν να κερδίσουν σε αυτούς χωρίς να χάσουν το πλεονέκτημα της κράτησής τους, μπορούν να εκμεταλλευτούν ξανά το δίκτυο Celsius για να κερδίσουν τόκους σε μετρητά ή κέρματα.

Στο Celsius, μπορείτε να περιμένετε ετήσια επιτόκια από 5% έως 12% ανάλογα με την εγγύησή σας και μπορείτε να λάβετε δάνεια έως και διάρκειας 1 έτους σε LTV έως 50%.

Δοκιμάστε το δίκτυο Celsus τώρα

# 3. BlockFi

BlockFi είναι μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες που θα συγκεντρώσουν θεσμική χρηματοδότηση για την εκκίνηση του δανείου με υποστήριξη Bitcoin. Στο BlockFi μπορείτε να δανειστείτε από 2000 έως 100 εκατομμύρια $ σε ένα LTV έως και 50%. Το ετήσιο επιτόκιο διαφέρει για τη διάρκεια του δανεισμού, αλλά το χαμηλότερο αρχικό επιτόκιο είναι 4,5% ΣΕΠΕ.

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το BlockFi, πρέπει να έχετε τουλάχιστον $ 4000 ή περισσότερα σε κρυπτογράφηση και προς το παρόν, το BlockFi είναι διαθέσιμο σε όλες τις ΗΠΑ εκτός από (NV, SD, VT ή HI).

Εάν έχετε επιπλέον BTC μαζί σας, μπορείτε να τα δανείσετε και να κερδίσετε ενδιαφέρον από αυτά χρησιμοποιώντας το BlockFi.

Δοκιμάστε το BlockFi τώρα

# 5. Δανεισμός αλατιού

Το Salt Lending προειδοποιεί τους κατόχους κρυπτογράφησης να HODL το crypto τους και ξοδεύει τα μετρητά τους. Ο κύριος στόχος του είναι ο δανεισμός κρυπτογράφησης μαζί με άλλα δημοφιλή στοιχεία κρυπτογράφησης (ψηφιακά στοιχεία).

Μέσω του Salt Lending μπορείτε να λάβετε δάνεια από 5000 έως 100 εκατομμύρια $ ανάλογα με το ποσό της ασφάλειας που μπορείτε να βάλετε. Τα APR δανείου ξεκινούν εδώ από 5,99% και μπορείτε να λάβετε ένα LTV 30% έως 50% σε δάνεια κρυπτογράφησης.

Πώς λειτουργεί το Bitcoin Loan?

Τα δάνεια BTC λειτουργούν παρόμοια με όλα τα άλλα δάνεια κρυπτογράφησης.

Μπορείτε ακόμη να συγκρίνετε δάνεια BTC με δάνεια HELOC. Τα δάνεια Heloc είναι μια σειρά πιστωτικών δανείων εγχώριας δικαιοσύνης όπου κάποιος πρέπει να διατηρήσει το σπίτι του ως ασφάλεια για να πάρει το πιστωτικό όριο.

Αλλά σε περίπτωση δανείων BTC, πρέπει πρώτα να διατηρήσουμε τα bitcoin ως ασφάλεια.

Μόλις γίνει αυτό, με βάση την αναλογία LTV και το ποσό αξίας ως εγγύηση, ο οφειλέτης έχει εκδώσει ένα όριο πίστωσης σε USD ή ένα σταθερό νόμισμα που μπορεί να χρησιμοποιήσει για άλλες επενδύσεις ή αποπληρωμή άλλων εξόδων.

Αυτό παρέχει στον δανειολήπτη πρόσβαση σε επιπλέον χρήματα χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψει το πλεονέκτημα του HODLing των bitcoin τους.

Πως & Πού να λάβετε δάνεια BTC?

Είναι το 2019 και είναι πολύ πιο εύκολο να λάβετε δάνεια BTC.

Για να λάβετε δάνεια BTC, δεν χρειάζεται να περάσετε από τεράστια τεκμηρίωση, ελέγχους KYC ή πιστωτικούς ιστορικούς που συνήθως λαμβάνει ένας δανειολήπτης με παραδοσιακό δανεισμό & δανεισμός με νόμισμα fiat.

Αντ ‘αυτού, για δάνεια BTC, πρέπει να υποβάλετε ελάχιστα έγγραφα για τον έλεγχο ταυτότητάς σας και πρέπει να έχετε bitcoin που είστε διατεθειμένοι να εξασφαλίσετε.

Συνήθως, αυτή η διαδικασία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και η αίτησή σας για δάνειο BTC γίνεται. Μετά από αυτό σε μία ή δύο μέρες το πολύ, η αίτησή σας ελέγχεται.

Κατά τον έλεγχο και την αναδοχή, το δάνειο σας προέρχεται εντός 45-90 λεπτών.

Έτσι, βλέπετε πόσο απλή είναι η διαδικασία.

Αλλά πού συμβαίνουν όλα αυτά?

Λοιπόν, όλη αυτή η διαδικασία λήψης δανείου BTC ισχύει για όλους τους ιστότοπους που έχουμε αναφέρει στην προηγούμενη ενότητα.

Μέσω αυτών των πλατφορμών, μπορείτε να λάβετε γρήγορα δάνεια BTC ακολουθώντας αυτήν την απλή διαδικασία, η οποία είναι λίγο πολύ παρόμοια για όλους τους ιστότοπους δανεισμού BTC.

Αλλά πρώτα απ ‘όλα, το ποσό ή η αξία του δανείου θα εξαρτηθεί από την τρέχουσα αξία των κρυπτογραφικών στοιχείων (ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία) που καθένας διατηρεί ως ασφάλεια.

Γιατί να πάρετε ένα δάνειο Bitcoin?

Πολλοί επενδυτές Bitcoin είναι εδώ για μακροπρόθεσμο ορίζοντα και πιστεύουν στο να συγκεντρώνουν αργά όσο το δυνατόν περισσότερα bitcoin.

Ωστόσο, παρά το μακροπρόθεσμο όραμά τους, αυτοί οι επενδυτές χρειάζονται ρευστότητα για διάφορες άλλες ανάγκες, όπως για διακοπές, αποπληρωμή δανείου ή για αγορά αυτοκινήτου κ.λπ..

Σε τέτοιες περιπτώσεις, εάν πουλήσουν τα bitcoin τους, θα χάσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα ότι διατηρούν BTC μακροπρόθεσμα !!

Εισαγάγετε, δάνεια Bitcoin για να το επιλύσετε…

Τα δάνεια Bitcoin επιλύουν αυτό το δίλημμα των κατόχων BTC που θέλουν ρευστότητα χωρίς να πουλήσουν τις θέσεις τους στο BTC. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πιο λογικό για τους επενδυτές BTC να δανείζονται επιπλέον μετρητά για τις συμμετοχές τους στο BTC, αντί να τα πωλούν άμεσα.

Επιπλέον, ο δανεισμός Bitcoin και κρυπτονομισμάτων άλλου ψηφιακού νομίσματος θα γίνει πιο εμφανής τις επόμενες μέρες, επειδή οι χρηματοοικονομικές περιπτώσεις όπως ο δανεισμός, ο δανεισμός, η ασφάλιση, οι λογαριασμοί ταμιευτηρίου όπως ο κανονικός τραπεζικός λογαριασμός κ.λπ. έχουν πιο νόημα αν γίνουν μέσω κρυπτονομισμάτων που βασίζονται σε blockchain.

Τέλος, λαμβάνετε δάνεια BTC στο πορτοφόλι Bitcoin που ελέγχετε, ενώ στον παραδοσιακό δανεισμό λαμβάνετε το ποσό του δανείου σας στον τραπεζικό λογαριασμό σας που ελέγχει η τράπεζα.

Πώς λειτουργεί ο δανεισμός Bitcoin?

Υπάρχει ένα κόστος ευκαιρίας για τα πάντα στον κόσμο.

Όταν αγοράζετε και αποφασίζετε να κάνετε HODL Bitcoin, υπάρχει κόστος ευκαιρίας.

Ας υποθέσουμε ότι αγοράσατε 1 BTC για 3000 $ και τώρα, όταν το αγοράζετε, κρατάτε 1 BTC, το οποίο διαφορετικά θα μπορούσε να είχε επενδυθεί κάπου περισσότερο για να κερδίσετε ενδιαφέρον για να το κάνετε 1,1 BTC.

Αλλά μερικοί θα υποστήριζαν ότι υπάρχουν πράγματα όπως η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης για να αυξήσει την επένδυσή σας από 1 BTC σε 1,1 BTC ή περισσότερα…

Ναι, φυσικά, υπάρχουν, αλλά δεν είναι όλα άνετα και συνηθισμένα για την ανταλλαγή κρυπτογράφησης.

Εισαγάγετε δανεισμό Bitcoin !!

Όλοι γνωρίζουν για το δανεισμό, και η ίδια έννοια δανεισμού, εάν εφαρμόζεται στο Bitcoin, το καθιστά με το δανεισμό Bitcoin. Επιπλέον, σε αυτόν τον τύπο δανεισμού, έχετε το υποκείμενο Bitcoin ως εγγύηση.

Με απλούστερους όρους, όταν κάποιος δανείζει το δολάριο ΗΠΑ ή το ευρώ ή τα σταθερά νομίσματά του σε έναν δανειολήπτη με συμφωνημένο επιτόκιο για συμφωνημένη διάρκεια έναντι της ασφάλειας του Bitcoin, αυτός είναι ο δανεισμός Bitcoin.

Ομοίως, όταν κάποιος δανείζεται επιπλέον κρυπτονομίσματα ή δολάρια ΗΠΑ ή σταθερά νομίσματα έναντι των αποθεμάτων κρυπτονομισμάτων, ονομάζεται δανεισμός Bitcoin.

Τώρα που γνωρίζετε το εισαγωγικό μέρος του δανεισμού και του δανεισμού Bitcoin ας εξετάσουμε πώς λειτουργεί ο δανεισμός Bitcoin !!

Εισαγάγετε το Bitcoin Lending

Η λειτουργία του δανεισμού Bitcoin είναι αρκετά απλή.

Ο δανειολήπτης πρέπει να εξασφαλίσει τα κρυπτονομίσματά του (Bitcoin) ως εξασφάλιση και σύμφωνα με το συμφωνημένο επιτόκιο, τη διάρκεια και το LTV, εκδίδεται το δάνειο κρυπτογράφησης.

Για τους δανειστές είναι επίσης πολύ εύκολο, καθώς πρέπει να αποφασίσουν να κλειδώσουν τα χρήματά τους για τη συμφωνηθείσα διάρκεια δανεισμού σύμφωνα με τα συμφωνημένα επιτόκια. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουν επιπλέον ενδιαφέρον για το κεφάλαιό τους που κρατούσαν προηγουμένως.

Επιπλέον, δεν υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι KYC ή έρευνες για το πιστωτικό ιστορικό που υφίστανται πριν από τη διεξαγωγή δανεισμού Bitcoin. Αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή τα δάνεια Bitcoin είναι ήδη υπερβολικά εξασφαλισμένα, καθώς και οι δανειολήπτες δεν έχουν ούτε μία αλήθεια που να μπορεί να λειτουργήσει ως αξιόπιστη πηγή πιστωτικού ιστορικού.

Και όταν πρόκειται για δανεισμό Bitcoin, η διαδικασία είναι παρόμοια με το δανεισμό / δανεισμό οποιουδήποτε άλλου κρυπτονομίσματος. Αλλά δεδομένου ότι το Bitcoin είναι το πρωτοποριακό κρυπτογράφηση, μεγάλο μέρος της αγοράς δανεισμού κρυπτογράφησης υπάρχει γύρω από αυτό.

Επιπλέον, υπάρχουν καλύτερα επιτόκια δανεισμού / δανεισμού και καλύτερες LTV διαθέσιμες κατά τη χρήση του Bitcoin. Επιπλέον, η υποδομή θεματοφυλακής αποθήκευσης είναι πολύ ισχυρή και άμεσα διαθέσιμη για το Bitcoin σε σύγκριση με άλλα κρυπτονομίσματα.

Τώρα, που γνωρίζετε πώς λειτουργεί ο κύκλος δανεισμού Bitcoin, είναι πράγματι επιτακτική ανάγκη να κατανοήσετε τη λειτουργία των πλατφορμών δανεισμού Bitcoin που διευκολύνουν αυτόν τον δανεισμό.

Ας δούμε λοιπόν:

Πώς λειτουργούν οι πλατφόρμες δανεισμού Bitcoin?

Σχεδόν, όλες οι υπηρεσίες δανεισμού Bitcoin λειτουργούν παρόμοια, εκτός από μερικές διαδικασίες που ενδέχεται να ακολουθούν εσωτερικά. Αλλά αν γενικευθούμε, εδώ είναι μια σύντομη εικόνα για τη λειτουργία τους:

# 1. Φυσικά, πρώτα, πρέπει να εγγραφείτε στην πλατφόρμα δανεισμού Bitcoin χρησιμοποιώντας το email σας.

# 2. Στη συνέχεια, πρέπει να ολοκληρώσετε τη διαδικασία KYC υποβάλλοντας σχετικές αποδείξεις ταυτότητας με φωτογραφία.

# 3. Μόλις ολοκληρωθεί το KYC, ενημερώστε τους για τις απαιτήσεις δανείου και υποβάλετε αίτηση.

# 4. Λάβετε μια απόφαση δανείου εντός 24 ωρών συμπεριλαμβανομένης της LTV για την οποία πληροίτε τα κριτήρια και το επιτόκιο που θα πρέπει να πληρώσετε.

# 5. Τώρα, μπορείτε να στείλετε το Bitcoin σας στην ασφαλή λύση φύλαξης.

# 6. Μόλις τα Bitcoins εξοφληθούν στο blockchain, θα λάβετε το υποσχεθέν ποσό δανείου στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή στα σταθερά νομίσματα με 90 λεπτά.

# 7. Συνεχίστε να πληρώνετε τις πληρωμές μόνο για τόκους μηνιαίως και πληρώστε το κύριο ποσό στο τέλος. Ορισμένες εταιρείες όπως η Nexo, δεν απαιτούν να πληρώσετε τους τόκους επίσης στην αρχή και έχετε την επιλογή να πληρώσετε ολόκληρο το ποσό και στο τέλος.

Έτσι λειτουργεί συνήθως η διαδικασία δανεισμού μέσα σε μια πλατφόρμα δανεισμού Bitcoin. Για περισσότερο παράδειγμα, δείτε αυτό το σύντομο βίντεο δανεισμού Nexo, όπου εξηγεί τη διαδικασία δανεισμού Bitcoin σε τρία απλά βήματα:

Επιπλέον, αυτές οι πλατφόρμες δανεισμού δίνουν επίσης 6-7% τόκους στις καταθέσεις που πραγματοποιείτε με αυτές τις πλατφόρμες. Για παράδειγμα, η Nexo προσφέρει 6,5% τόκους στα σταθερά νομίσματα που καταθέτουν οι επενδυτές μαζί τους. Τα επιλέξιμα σταθερά νομίσματα κατάθεσης είναι DAI, PAX, USDC, USDT & TUSD.

Από την άλλη πλευρά, το BlockFi προσφέρει, BlockFi Interest Account (BIA) που είναι τοκοφόρος αποταμιευτικός λογαριασμός για τους δανειστές Bitcoin. Απλώς πρέπει να αποθηκεύσετε το BTC ή το ETH σας με BlockFi για να κερδίσετε 6,2% ετήσιο επιτόκιο στην κατάθεσή σας που θα λαμβάνετε κάθε μήνα.

Κανονισμοί δανεισμού Bitcoin

Όταν πρόκειται για ρυθμιστικές συνομιλίες σχετικά με το Bitcoin, η κατάσταση γίνεται λίγο δύσκολη.

Από τώρα, ο κανονισμός σχετικά με το Bitcoin είναι εξαιρετικά κατακερματισμένος και κατακερματισμένος σε όλο τον κόσμο και για τις υπηρεσίες δανεισμού Bitcoin δεν διαφέρει.

Πολλές από τις υπηρεσίες δανεισμού Bitcoin λειτουργούν μόνο σε μία ή δύο δικαιοδοσίες όπου υπάρχει κάποια κανονιστική σαφήνεια.

Για παράδειγμα, το BlockFi λειτουργεί σε 45 πολιτείες στις ΗΠΑ και συμμορφώνεται με τις οδηγίες ομοσπονδιακού και πολιτειακού επιπέδου. Ένας άλλος μεγάλος παίκτης στον χώρο δανεισμού Bitcoin, δηλαδή, η Nexo ισχυρίζεται ότι ρυθμίζεται από τη SEC, επειδή έχει το εγγενές διακριτικό ασφαλείας. Επίσης, έχουν διαφορετικές νομικές οντότητες σε διαφορετικές χώρες καθώς εξυπηρετούν 200+ δικαιοδοσίες σε όλο τον κόσμο.

Για τις υπόλοιπες εταιρείες επίσης λειτουργούν στη μικρή τους αρένα μέχρι το ρυθμιστικό πλαίσιο να έχει τεθεί σε παγκόσμια κλίμακα.

Country Wise Σενάριο δανεισμού Bitcoin

  • Δανεισμός Bitcoin στις Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ)

Στις ΗΠΑ, ο δανεισμός ρυθμίζεται σε κρατικό επίπεδο για μη τράπεζες και εταιρείες fintech. Αυτός ο κανονισμός είναι παρόμοιος με την προσέγγιση MSB κατά πολιτεία που χρησιμοποιείται από τις ανταλλαγές Bitcoin. Επομένως, κάθε εταιρεία δανεισμού κρυπτογράφησης που στοχεύει να κάνει δανεισμό Bitcoin πρέπει να τηρήσει αυτό.

  • Δανεισμός Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο

Οι εταιρείες δανεισμού Bitcoin αυξάνονται και στο Ηνωμένο Βασίλειο και ακριβώς όπως τα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης πρέπει να συμμορφωθούν και να λάβουν άδεια για την FCA, οι εταιρείες δανεισμού Bitcoin πρέπει να συμμορφωθούν με την FCA

  • Δανεισμός Bitcoin στη Νότια Αφρική

Ο δανεισμός Bitcoin δεν ρυθμίζεται στη Νότια Αφρική, αλλά το ίδιο το Bitcoin επιτρέπεται. Φυσικά, υπάρχουν και άλλοι φόροι, όπως φόροι υπεραξίας στο Bitcoin στη Νότια Αφρική.

  • Δανεισμός Bitcoin στην Ινδία

Η Ινδία είναι σχετικά καθυστερημένη όσον αφορά τους κανονισμούς κρυπτογράφησης. Το 2018, το RBI διέκοψε τη σχέση μεταξύ τραπεζών και κρυπτογραφικών επιχειρήσεων, η οποία οδήγησε σε χάος στην κρυπτοσφαιρία της Ινδίας. Όσον αφορά τον δανεισμό κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin, δεν υπάρχει σαφήνεια στο ινδικό οικοσύστημα. Ωστόσο, θα βρείτε ορισμένα ινδικά χρηματιστήρια που ασχολούνται με τον δανεισμό περιθωρίων και τις συναλλαγές.

  • Δανεισμός Bitcoin στην Αυστραλία

Ο δανεισμός Bitcoin στην Αυστραλία ρυθμίζεται. Για παράδειγμα, το Helio Lending είναι ένας δανειστής κρυπτογράφησης με άδεια και ρυθμιζόμενη, με έδρα την Αυστραλία. Αυτή η υπηρεσία δανεισμού παρέχει στους κατόχους του Bitcoin έναν ασφαλή και ασφαλή τρόπο πρόσβασης σε κεφάλαια fiat, χωρίς να πωλούν κανένα από τα Bitcoin τους. Η Helio Lending εκδίδει δάνεια με Αυστραλιανή Πιστωτική Άδεια (ACL # 391330).

  • Δανεισμός Bitcoin στον Καναδά

Ο Καναδάς ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρος έναντι των κρυπτονομισμάτων που μοιάζουν με Bitcoin και για αυτό θα βρείτε υπηρεσίες δανεισμού Bitcoin όπως η Ledn που λειτουργεί από τον Καναδά.

Κίνδυνοι δανεισμού Bitcoin

Ο δανεισμός Bitcoin έχει πολλούς κινδύνους για να ξεκινήσει, αλλά επισκιάζει τα πλεονεκτήματα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχετε πολλές επιχειρήσεις να ξεκινήσουν σε αυτόν τον χώρο.

Αλλά ο κύριος κίνδυνος δανεισμού Bitcoin είναι η κράτηση.

Δεν υπάρχουν πολλές αξιόπιστες λύσεις φύλαξης για την ασφαλή αποθήκευση του Bitcoin και επιπλέον η παροχή σε κάποιον της κηδεμονίας του Bitcoin σας είναι αρκετά αντιδιαισθητική για πολλούς, επειδή αυτό έρχεται σε αντίθεση με ολόκληρο το ήθος των «κλειδιών σας, των νομισμάτων σας».

Ωστόσο, βλέπω ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος από τώρα στον χώρο δανεισμού Bitcoin.

Προκλήσεις δανεισμού Bitcoin

Εκτός από την επιμέλεια, υπάρχουν πολλές άλλες προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει η βιομηχανία δανεισμού Bitcoin προτού μπορέσει να σκεφτεί να ακολουθήσει την υιοθέτηση. Μερικές από αυτές τις προκλήσεις είναι:

  • Κανονική ασάφεια: Δεν υπάρχει ενιαίο διεθνές όργανο ή κανονιστικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές υπηρεσίες δανεισμού ενεργούν με τον κατακερματισμό τους στις τοπικές τους δικαιοδοσίες.
  • Το Blockchain είναι ανώριμο: Η υποδομή blockchain είναι ακόμη ανώριμη για να καλλιεργήσει μια πολύπλοκη επιχείρηση όπως δανεισμός και δανεισμός. Δεν γνωρίζουμε ποιος γράφει αυτά τα έξυπνα συμβόλαια και ποια είναι η αυθεντικότητα και η αξιοπιστία τους.
  • Μεταβλητότητα: Τα κρυπτονομίσματα είναι εξαιρετικά ευμετάβλητα και ο χρόνος που απαιτείται για την αλλαγή διεύθυνσης Bitcoin είναι αρκετός για να μετακινήσει τις αγορές 10-20%. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κλήσεις περιθωρίου προς τους οφειλέτες που έχουν δανειστεί χρήματα διατηρώντας τα κρυπτονομίσματά τους ως ασφάλεια. Και σε δραστική μεταβλητότητα, ο οφειλέτης θα αναμένεται να αυξήσει την ασφάλεια ή να ρευστοποιήσει μέρος της ασφάλειας του για να εξισορροπήσει το δάνειο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια δυσάρεστη εμπειρία για τον οφειλέτη που δεν ήθελε ποτέ να πουλήσει τα bitcoin του για δάνειο.

Αυτές είναι λοιπόν μερικές από τις προκλήσεις και τους κινδύνους που αντιλαμβάνομαι ότι ενδέχεται να αντιμετωπίσει ο χώρος δανεισμού Bitcoin τις επόμενες μέρες. Τούτου λεχθέντος, ο δανεισμός Bitcoin θα γίνει κάποια μέρα η κυρίαρχη μορφή δανεισμού επειδή αυτό είναι εγγενώς peer-to-peer.

Επιπλέον, ο δανεισμός Bitcoin παρέχει πιστωτική πρόσβαση σε δισεκατομμύρια άτομα που δεν έχουν αξιοπρεπή πιστωτικά αποτελέσματα ή ιστορικό με πιστωτικά γραφεία.

Αυτό λοιπόν από τη δική μας πλευρά σε αυτόν τον εισαγωγικό γύρο ιστότοπων δανείων με υποστήριξη Bitcoin και πώς μπορείτε να λάβετε δάνεια Bitcoin; Επίσης, ρίξτε μια ματιά στις προτεινόμενες καλύτερες πλατφόρμες δανεισμού κρυπτονομισμάτων, εάν θέλετε να δανειστείτε / να δανειστείτε με οποιοδήποτε άλλο ψηφιακό νόμισμα εκτός από το Bitcoin.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας που ενδιαφέρονται για δάνεια Bitcoin !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner